nu tar vi en kvällspromenad så att lillan ...

Publicerat: 2010-05-31 Kl: 20:06:26 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


dsc00788 (MMS)

nu tar vi en kvällspromenad så att lillan kan varva ner :)


Hej!

Publicerat: 2010-05-31 Kl: 11:28:04 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Gud vad skönt, idag har jag fått ha en riktig sovmorgon.. :-) Daniel vaknade jättetidigt så han tog Haylee, gick runt här och väntade på att hon skulle vakna för att han hade tråkigt, haha gull.

Idag ska vi mysa :-) Jag tror nog att jag har tvättstugan bokad också? Måste gå och undersöka det.. Danne är på ICA med Haylee, han tog henne i bärselen så vi får väl se hur det gick när de kommer tillbaka. Hoppas det gick bra trots blåsten!

Nu ska jag städa här, bädda sängarna osv. Det blir ta mig fan stökigt här bara man andas, suck!!

Ha en fin dag alla läsare!
Kram.

Tråkigt

Publicerat: 2010-05-31 Kl: 00:03:07 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer


Det är verkligen skit tråkigt att skriva när ingen kommenterar!!

Ikväll har jag varit hos Sandra och Jasmine :) Har varit ute och promenerat och hunnit gå på Ica två gånger.. Men det var ju underbart väder ute! Så skönt. Tog bussen hem kl 20 ungefär och då sov Haylee redan i vagnen.

När vi kom hem så vaknade hon och var piggelin. När jag skulle byta blöja på henne så kissade hon ner hela sig själv, så hon fick ta sig ett bad, vilket alltid gör henne helt slut! Så vi skrattade och myste på medans hon badade, sedan smörjde jag in och masserade henne som vi alltid gör på kvällarna. Pyjamas och nybäddad säng, så slocknade hon på en gång när jag la henne! Mammas älskling. Du är det bästa som har hänt mig, tänk om du inte fanns? Tack för att jag får vara din mamma gosen.

Nu är jag riktigt trött. Danne är fortfarande bakis efter hans utekväll igår, så han ligger redan och sover.. :) Jag ska se klart GSI som jag inte hann se klart igår, somnade ju givetvis efter några minuter. Har ju sett den förr, men tycker att den är bra ändå!

Hoppas ni har haft en fin Morsdag alla mammor som läser min blogg,
det har jag haft och det är vi värda! :-)


Kusinerna Haylee & Nana igår ♥


Varmt idag

Publicerat: 2010-05-30 Kl: 18:03:50 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag är det väldigt varmt ute måste jag säga.. Håller på att svettas ihjäl!

Har varit hos min moster Tova idag och mina småkusiner Wilma och Hanna. Wilma går det knappt att prata med nu för tiden, hon har blivit så stor och det enda som existerar för henne är hennes kompisar typ, haha. Medans hanna är så barnkär som man kan bli, hela tiden är hon på Haylee och ska gosa och hjälpa till.

Har även varit på en lägenhetsvisning idag, jag tyckte väl att den var sådär.. Men bättre än många andra som jag sett! Superbra hyra överväger starkt iallafall :) Så vi får väl se hur det går med detdär.

Nu är jag hemma hos Sandra. Haylee ligger under Jasmines babygym och skriker (alltså hon är inte ledsen, utan hon leker med rösten som jag skrev om för några dagar sedan).. Snart ska vi gå bort till Ica och handla lite. Sedan ska jag väl åka hemöver och fixa hemma. Måste börja med inbjudningskorten god damnit, jag gör det aldrig. Lat är jag, har ingen ork att sitta och pyssla..

GRATTIS TILL MIG SJÄLV OCH ALLA ANDRA MAMIS PÅ MORSDAG!

Slänger in en uppdatering när jag kommer hem och har lagt lillan också.


Upp i varv!

Publicerat: 2010-05-30 Kl: 01:21:05 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej på er.

Har inte gjort en riktig uppdatering på ett tag, men har inte haft så mycket tid. Dannes mamma är hemma från Västerås som sagt, och det har varit full rulle hela helgen!

Igår var det en ganska tung dag, mådde inte så jättebra. Men efter lite sömn och mys med min älskling så kändes det bättre imorse när jag vaknade :) Tur det!

Imorse när vi vaknade så gick vi ut på en lång promenad, så åkte vi till Evelina en sväng och sa hej! Orkade verkligen inte sitta inne.. När vi kom hem igen vid 13.30 så åkte jag och Dannes mamma ut på IKEA. Köpte en säng till Haylee som inte gick in i bilen, så min moster Tova var så himla snäll så hon kom och hämtade mig, Haylee & sängen! Jag blev så glad, för jag trodde verkligen inte att jag skulle få hem den idag. Så tack för det Tova! Min lilla kusin Hanna var också med, hon är så gullig och hon älskar "bebisen" (Haylee dvs).

Monterade ihop spjälsängen med hjälp av Dannes storebror. Sedan tog vi ner den gamla sängen till nedervåningen och den ska jag gå med till källaren någon dag när orken finns. Det blev iallafall sjukt fint med sängen, jag är såå glad att vi köpte den :) Jättejättefint. Längtar tills hon kan ha ett litet eget rum med massa fina (rosa) saker och så. Men hon känns alldeles för liten för att sova i ett eget rum, jag vill ha henne nära mig hela tiden. Iallafall så länge hon fortfarande äter ett nattmål, vilket hon ju gör en gång om natten.

Ikväll har jag varit effektiv - jag har tvättat fyra fulla maskiner tvätt, vikt in dem i garderoben och fixat ordning. Så har jag städat och diskat! Dutti.

Nu ska jag se på Johan Falk - GSI och titta på min kille Joel, sedan ska jag sova. Grattis till mig själv på min första Morsdag och till lilla Tellan på 2månadersdagen!

Godnatt! (GUD vad klockan är mycket, vad gör jag vaken!?? Jag skiter nog i filmen...)

PS.
Nu när jag äntligen ska ladda upp bilder så fungerar det inte ens? Blogg.se är ju som vanligt super!!!


Ny säng

Publicerat: 2010-05-29 Kl: 21:13:00 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har Haylee fått en ny säng :-) Jättefin! En "Hensvik" från Ikea.. En tjejig, vit spjälsäng som hon även kan ha senare när hon blir äldre. Perfekt! Mycket bättre än den förra.. Har även införskaffat en Babyvakt, ska testa den nu när jag går till tvättstugan och se om den räcker ända dit :)

Nu håller jag på att tvätta för fulla muggar. Känns inte som att jag har tvättat på flera veckor, fast det har jag ju. Hur mycket tvätt kan man smutsa ner?? Gud! Skit jobbigt. Det är sånt jag sysselsätter mig med på en lördagkväll! ;) Haha.

Uppdaterar senare då det finns tid.
Kram.

mammas biltjej:) tröttis

Publicerat: 2010-05-29 Kl: 14:34:42 | I kategori: Min vardag | 2 kommentarer


dsc00784 (MMS)

mammas biltjej:) tröttis


Mår inget vidare

Publicerat: 2010-05-28 Kl: 14:54:39 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Igår efter att jag hade duschat på kvällen så fick jag en sådan sprängande huvudvärk! Tog två ibumetin och la mig i sängen med Danne. Vi tittade på "The human centipede" vilken nog var den äckligaste filmen jag sett på läääänge. USCH! Om ni är känsliga för vidriga grejer så se en inte!! Sämsta slutet också, herregud. Blev så irriterad.

Iallafall.. Idag kommer Haylees farmor hem från Västerås, så vi håller på att städa och greja på.. Vi ska fira Mors dag här idag för att på söndag så kan inte alla i Dannes familj, så vi fick ta det idag då det passade alla istället. Så vi ska käka middag och lite sådär :) Men saken är den att min sinnessjuka huvudvärk sitter fortfarande kvar.. Vill lägga mig och sova men det är en massa saker som måste fixas, så jag kan inte. Hade verkligen behövts!!

Nej, nu ska jag försöka mig på ett utseende. Jobbigt. Ska knäppa kort på mitt korta hår sedan och lägga ut så ni får se :)

Ha en trevlig helg allesammans.


Gäääsp!

Publicerat: 2010-05-26 Kl: 22:07:01 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer


Idag är jag så himla trött, och det har jag varit ända sedan jag vaknade imorse. Annars när man är trött så brukar det ju gå över någon gång under dagen, men inte idag.. Helt hopplöst! Jag ska snart gå och lägga mig så att jag får ordentligt med sömn inatt. Mina ögonlock hänger ner till kindbenen känns det som...

Idag har jag återigen varit på stan med Ewe & Sandra plus barn. Evelina köpte en vagnleksak till Haylee, jättefin! :-) Tack!!! Snällt av tant Evelina tyckte Haylee, haha. Jag köpte ett insektsnät till henne som jag verkligen behövt ha länge. När vi kommer hem om vi har varit ute någonstans, så vill jag att hon ska kunna få fortsätta sova ute i vagnen, - men det har inte gått hittills pga min insekts-skräck - för så fort vi kommer in så vaknar hon. Men idag så fick hon sova ute med myggnätet på, och det var väldigt svårt att väcka henne sedan ska jag tala om! Så där sov hon skönt, min prinsessa. Bra köp! Köpte även lite badleksaker till henne, hoppas hon kommer gilla dom.

När vi kom hem så var vi hemma i ca en halvtimme innan Lina kom och hämtade upp oss, Sandra var även med.. Så for vi ut till Birsta där vi drog en sväng inne på IKEA, sedan Birsta city.. Jag köpte bara ett sånt där matset som ser ut som en groda, med en tallrik, sked, haklapp & mugg också köpte jag små handdukar, eller spytrasor kanske passar bättre :)

Inne på Birsta City köpte jag lite material till inbjudningskorten till dopet. Jag har ju så ful handstil så jag vill egentligen inte skriva dem själv, men jag har ingen kompis som skriver speciellt jättefint heller.. Alltså sådär SUPERFINT med krusiduller och sånt. Aja, folk får nöja sig med en inbjudan hur den än ser ut! Annars kan dom vara utan ;)

Nu spyr jag snart av trötthet. Har diskat, kokat vatten till lillan, bytit om till pyjamas på henne, nattat henne, suttit lite vid datorn, packat upp det jag köpte osv. Duktig jag. Man blir ju totalt slutkörd av att flänga runt en hel dag. Imorgon kanske jag stannar inne hela dagen.. Eller iallafall halva.

Godnatt!


Kompisarna gör sig klara för en promenad, härligt!
Haylee & Thelise


Min underbara glada dotter :-) DU ÄR VACKRAST I VÄRLDEN!!!


Haylee och jag gungar gunghäst


Trött idag..

Publicerat: 2010-05-26 Kl: 12:40:45 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har jag en riktig trött-dag. Känns som jag vill somna bara... Men ska göra mig iordning och möta upp Sandra & Evelina på stan om ett tag. Haylee ligger och sover, så jag ska vänta tills hon slår upp sina fina ögon innan vi åker. Hon måste få sova klart... Vi har varit ute och flängt runt i flera dagar nu, så jag tänker absolut inte väcka henne när hon sover för att klä på henne osv. Hur skönt tycker jag själv att det är att bli väckt liksom? Det är väl samma sak för henne...

Aja, nu ska jag göra mig iordning och bädda sängen. Måste köpa material till Inbjudningskorten till dopet också.. Någon som har tips på vart dom har billiga scrapbooking grejer?


Ha en bra dag!


ligger och utforskar mamma och pappas kudd...

Publicerat: 2010-05-26 Kl: 11:18:16 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


dsc00775 (MMS)

ligger och utforskar mamma och pappas kuddar :)


Klippt håret

Publicerat: 2010-05-25 Kl: 22:38:58 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har jag klippt håret. Såå underbart! Jag ska snart duscha, så då ska jag känna efter hur det känns att dra fingrarna genom det :-) Just nu har jag det bara uppsatt.

Jag har varit med Evelina hela dagen.. Först åkte vi hem hit, hämtade lite post osv. Sedan åkte vi ner på stan där vi mötte Sandra och Jasmine! Hämtade ut medicin, köpte lite kläder till barnen, sedan åkte vi och kollade på fotbollsmatch! Min Danne och Evelinas Danne spelar i samma lag.. Så jag spelade lite fotboll och busade med William, storkillen! Kan inte riktigt fatta att han snart blir 4 år gammal. Känns som han nyss föddes :)

Nu ska jag vänta på att duschen blir ledig, hur länge kan man egentligen duscha? Jag måste ju torka håret också innan jag går o lägger mig, så det kommer att bli jättesent för mig ju :( Suck! Vill ju se Sex and the City kl 23. Aja..

Nu har jag inget mer att bjuda på för idag!
Kram

FÖRBANNAD!!!

Publicerat: 2010-05-25 Kl: 16:01:24 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu jävlar är jag arg.. Idioter.


Sommar?

Publicerat: 2010-05-24 Kl: 21:23:13 | I kategori: Haylee 4-6 månader | 2 kommentarer


Idag tycker jag verkligen att det har varit ruggigt ute. Jag har frysit precis hela dagen, tyckt att det varit jättekallt. Undrar om jag håller på att bli sjuk? Har fruktansvärt ont i halsen också, vilket jag har haft sedan jag vaknade imorse. Vi får väl se, hoppas verkligen att jag inte blir sjuk. Jag har inte tid med det.

Idag har vi varit hemma på dagen och lekt med pappa. Jag fick sova till 11 ungefär, underbart.. Sedan tjatade Danne hål i mitt huvud att jag skulle kliva upp! Så då fick jag göra det tillslut, haha. Tog ett morgonbad med Haylee för hon skulle egentligen ha badat igår kväll, men hon somnade i vagnen innan vi kommit hem så fick hon fortsätta sova..

Vid 16 tiden åkte vi och mötte Ewe Thelise och William. Åkte till Nacksta och hämtade Williams gamla gåstol hos Sandra. Haylee ska få en ny av sin farmor men tills dess ska vi låna denhär :) Snällt av Evelina! Haylee älskar när man skjutsar runt hon i den, sötnosen mammas.

När vi kom hem så gick jag, lillan och D till Ica och handlade middag. Det blev pizza ;) Haha, var skithungrig så jag orkade inte vänta på att maten hemma skulle bli färdig osv. Så då fick det bli pizza, gott det med.

Nu på kvällskvisten har vi varit ute i lekparken här utanför och gungat, lillan älskar det haha. Ni som är vän med mig på Facebook kan titta på mitt filmklipp "Haylee gungar", hon är skitgullig när hon gör de :D Haha! Mammas lilltroll.. Så det har vi gjort idag. Nu sover baby H och jag ska hoppa in i duschen och sedan ska jag också sova.



Vackraste du.


Testar rösten

Publicerat: 2010-05-23 Kl: 22:31:05 | I kategori: Haylee 4-6 månader | 2 kommentarer


Min dotter har hittat sin röst och upptäckt att man faktiskt kan göra sig hörd med den. Hon exprimenterar med rösten hela tiden. Hon skriker rakt ut i högsta tonarten du kan tänka dig, hahah. Jag håller på att skratta ihjäl mig när hon gör så, men om vi skulle vara på stan t.ex. och hon skulle skrika på det där viset så skulle folk tro att jag gjorde illa mitt barn eller någonting. Jag ska filma det imorgon när hon gör så, sedan ska jag lägga ut det så får ni se. Hahaha!

Skön dag trots regnet :-)

Publicerat: 2010-05-23 Kl: 22:28:19 | I kategori: Haylee 4-6 månader | 0 kommentarer


Idag har det varit en bra dag. Morgonen började skitdåligt och fick mig på riktigt dåligt humör, men så fort jag kom ut så blev det mycket bättre.

Har varit hos min mamma och hälsat på. Alltid mysigt. Hon gosade med Haylee som hon är så kär i, och så hade hon bakat en kaka åt mig. Chokladrutor, eller vad det heter. Mocca-rutor kallade vi det när jag var liten. Jättegott!! Min mamma kan hon. Sedan gjorde hon en inbakad fläta på mig, fint. Önskar att jag kunde göra en själv. Vilma kan göra det på sig själv, och jag förstår fan inte hur man gör. Hur svårt som helst!

När vi hade sagt hejdå till mormor (min mamma) så gick vi till min mormor och hälsade på. Det var roligt, var så längesedan jag var där. Innan jag fick Haylee var jag ju där i tid och otid. Så fick Haylee en present, en jättegullig mugg som hon ska ha sedan när hon ska lära sig att dricka. Perfekt!

Efter det så mötte vi Evelina och travade bort till hennes mamma där hela hennes familj var. Där käkade vi mat och umgicks lite innan vi vandrade ner mot Ica, och sedan åkte jag och bebisen min hem. Har städat rummet lite och vikt in alla kläder som jag tvättade igår i garderoben. Har bytt sängkläder och gjort fint. Haylee sover i sin säng, annars hade jag bäddat rent där med. Men det får vänta tills imorgon!

Nu är det bara disken kvar. Fan, det blir mycket att göra när man kommer hem efter en heldag ute.. Men jag klarar inte av att gå och lägga mig om jag vet att det finns saker att göra.

Nu ropar disken på mig. Hoppas ni haft en trevlig helg.
Kram på er.


Mammas stortjej kan sitta själv :-) Helt yrvaken sötnos.



Sedan ramlar hon, och när hon gör det skrattar hon ihjäl sig.

Gullungen min

Publicerat: 2010-05-22 Kl: 22:59:34 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag är och har varit en sån dag där jag bara älskar ihjäl min dotter. Haha, jag älskar ju henne alla dagar - men idag har jag varit helt förälskad i hon. SÖTNOS JÄVEL! :-) Så gullig och jag är så glad att jag får vara hennes mamma.

Idag har vi varit hos Sandra med henne och Jasmine större delen av dagen. Mysigt =) Haylee fick åka i Jasmines gåstol som hon tycker är skitroligt, haha. Fast det är långt kvar tills hon når golvet med fötterna.. Min lilla tjej. Men det gör inget, jag skjutsar runt henne i den. Hennes farmor ska köpa en åt henne har hon sagt, hon ville det, så jag ska höra med henne om vi inte ska börja titta på en snart!

Den 27 ska vi iallafall köpa Haylees säng. Måste bara ha någon som kör hem den åt oss.. Jag lääängtar, den är så fin. Den vi har nu är bara vanlig och tråkig. Men denna kan hon ju ha mycket längre också eftersom att det är en avtagbar sida på den. Så egentligen tjänar man på att ha en sådan :-)

Evelina skulle ringa men det verkar gå segt för henne. Jag måste duscha och hämta min tvätt!! JUSTJAAA. Gud hade helt glömt den. Bäst att jag springer nu.

Kram.


Dethär med dopet...

Publicerat: 2010-05-21 Kl: 23:40:44 | I kategori: Haylee 4-6 månader | 0 kommentarer


Gud vad svårt jag har med att komma på vilka som ska bjudas! Om det är någon som tycker sig borde bli inbjuden men som jag inte har pratat med än, skriv gärna en kommentar i detta inlägg... Jag menar inget illa men det står still i hjärnan på mig! Suck. Kanske stirrar mig blind på dethär.

Till veckan ska jag iallafall köpa material till att göra inbjudningskorten. Jag har bestämt mig för att göra dem själv, efter mycket velande. Tänkte beställa först men det kostar en förmögenhet och blev inget vidare fint heller. Känns opersonligt på något sätt.. Så det ska jag göra. Har beställt 50 likadana bilder på Haylee som jag ska sätta på inbjudan. William hade ett jättefint inbjudningskort till hans dop, och Thelise lär väl ha ett lika fint! Jag är avis på Ewe som har en sån grym farmor till sina barn och kan fixa såna grymma scrapbook grejer... Önskar att jag vore lika händig som henne! Men jag får göra mitt bästa helt enkelt.

Lina ska sjunga - ifall hon inte jobbar, hoppas inte! Ända sedan innan jag fick barn har jag velat att hon ska sjunga på mitt barns dop. Så det hoppas jag innerligt att hon kan göra.

Dopklänning har jag ordnat. Har en otroligt fin och väldigt flickig klänning med ett tillhörande rosa band. Det är lite mönster på den och så har den lite spets och så.. Hur fin som helst. Ska prova den på lillan imorgon :-)

Doptårtor är också ordnat. Ingela, min barndomskompis Mikaelas mamma, är bagare och har sagt att hon "självklart ska göra Haylees doptårtor!!" Gratis. HON ÄR SÅ UNDERBAR! Jag ska återkomma till henne när jag vet exakt hur många vi blir på dopet, så att jag kan säga vad hon ska göra för några tårtor och hur många och hur stora de ska vara.

Mina egna och Dannes kläder får vi ordna när vi har tid. Sandra hade ju jättefina på sitt dop, kanske ska låna dom? ;) Haha. Är ju värdelös på att hitta kläder till mig själv...

Det är mycket att tänka på minsann. Synd att jag är en sån person som vill ha allt ordnat och klart, det går ju inte att planera ett helt dop på en dag. Jag får ta en dag i taget :-)

Dop...

Publicerat: 2010-05-21 Kl: 21:29:19 | I kategori: Haylee 4-6 månader | 2 kommentarer


Nu har vi bokat Haylees dop. Men jag sitter och klurar på vilka man ska bjuda.. Vissa är ju självklara men resten kommer jag inte på. Det kommer väl efterhand antar jag :) Är det någon jag har glömt tro?

Bloggen hamnar åt sidan..

Publicerat: 2010-05-20 Kl: 18:13:47 | I kategori: Bilder | 1 kommentarer


Som det är för nästan alla, så hamnar bloggen otroligt långt ner på prio-listan när det är så fint väder ute. Men det är ju så det ska vara, på sommaren ska man inte sitta inne och hänga framför datorn! :-) Men det har varit ett par otroliga dagar, så skönt alltså. Har varit ute från morgon till kväll ända sedan första "soldagen" eller vad man ska säga. Härligt! Just nu regnar det, men det är skönt med lite kyla i luften. Lite avsvalkning som omväxling..

Idag har vi varit på stan hela dagen. Jag klev upp 8 imorse för att åka ner på MVC och ta min första p-spruta.. Läskigt! ;-) Nej då, det gick hur bra som helst. Det var "min" barnmorska som satte den på mig, så det kändes bra eftersom jag litar på henne också. Speciellt ont gjorde det inte heller - men nu spänner det lite i muskeln. Hoppas att jag har valt rätt bara. Oroar mig för biverkningarna, med min tur så lär jag väl få acne i hela ansiktet och bli fet som en säl. Men men! Hellre det än att bli oönskat gravid.

Vi har som sagt varit på stan hela dagen idag. Sandra kom hit och mötte oss och sedan åkte vi ner! Haylee fick ett solparasoll till vagnen av sin faster, det tackar vi för! Det behövdes verkligen. Sedan handlade jag en matskål från Bambino till henne, som det är lock på och den är uppdelad i två delar, så att man kan ha (i mitt fall då) gröt på ena sidan och kanske lite puré på andra sidan. Jättebra! Så köpte jag en keps åt henne och en liten mössa som jag fyndade för 19 kr på Cubus. Perfect med en lite tunnare nu till sommaren.. Köpte även skötbordsunderlägg med vattentätt skikt på baksidan, bra att ha med sig när man är ute. Äckligt att bara byta blöja var som helst, bakterier och skit.

Ikväll ska jag åka och sola med Sandra. Måste även gå och handla på någon affär... Har hittills alltid bara använt Liberos blöjor, men så fick jag hem en "prova-på-blöja" från Pampers i storlek 5-9 kg. Den var jättebra, skön att spänna osv. Så jag ska köpa ett sådant paket på prov, och se om jag gillar dem. Har rabattkuponger på Pampers också, så om jag inte gillar dom så har jag inte slängt bort pengar iallafall! Bra deal.
Intressant för er att veta, ni tar väl fram anteckningsblocket nu!??

Nu ska jag ta och diska efter middagen här. Haylee tar en powernap och jag håller på att somna framför datorn.

ZZzzZZzzzzzzzzz..


Idag på stan med sin nya keps! Och Sandra.




En varm dag i skogen med Ewe och hennes barn!


så kan man också sova

Publicerat: 2010-05-18 Kl: 11:11:48 | I kategori: Min vardag | 4 kommentarer


dsc00761 (MMS)

så kan man också sova


Lovely weather!

Publicerat: 2010-05-18 Kl: 00:13:36 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Vad skönt det är när det är varmt ute :-) Även fast jag går och skriker och är förbannad över "denhär jävla värmen!!!!!!!" så är det ändå skönt. Men idag har jag mått mindre bra, vettetusan varför. Men igår och idag när jag vaknade så mådde jag skit. Helt yr, ingen matlust alls osv. Jobbigt! Men nu känns det bättre.. Men tänker att jag borde äta något innan jag somnar, men ush. Vill inte ens tänka på mat just nu. Såhär brukar det alltid bli för mig när det är varmt ute, tappar matlusten totalt. Dåligt.

Imorgon ska jag på lägenhetsvisning, alldeles för tidigt men ändå! Det gör mig inget. Nu ska jag hoppa ner i snarklådan snart, hahaha. FULASTE ordet någonsin. Drygar med Danne hela tiden och säger "men älskling, ska vi inte hoppa ner i snarklådan? *snaaaaark* och så efter en stund säger jag "baby! gör mig sällskap i snarklådan nu rååeeee" hahahah. Jag är så funny :-)

Idag har vi varit ute! Vi var i Nacksta med Evelina, Thelise (Tomas), William, Jasmine (Janne) och Sandra. Min tjej har Ewe döpt till Håkan. Hahahha!!! Hahahah!!!!!!!!!

Iallafall - vi var ute och gick i värmen, sedan hamnade vi vid en lekpark där barna fick leka lite. Tomas låg mest och sov han, men han är ju sjuk stackarn! Så då måste man vila lillbodyn sin. Evelina fick vakta alla 4 barn medan jag och Sandra sprang upp och hämtade leksaker, hink och spade och lite såna grejer. Haylee fick iallafall gunga, det var roligt tyckte hon, gosen min.

Efter en stund vart Thelise hungrig och Haylee superhungrig. Så jag och Ewe fick gå upp till hennes mamma och mata barnen.. När vi umgås tar allt sån jävla tid, är det inte Thelise som är hungrig eller behöver byta blöja så är det Haylee. Är den ena grinig så blir en andra också grinig bara för att, som att det smittar av sig typ. Haha :) Men det är bra, dom SKA vara kompisar när dom blir äldre! Kul om ett par månader när T blir lite mer "medveten" eller vad man ska säga, alltså så att man kan leka med henne osv. Roligare när dom närmar sig året och kan leka tillsammans.. :-) BRA MATCHNING ATT VI BLEV GRAVIDA NÄSTAN SAMTIDIGT!

Nej, nu jäklar är klockan alldeles för mycket. Måste bara säga att Haylee har fått en matstol idag. En "gulliver" modell från IKEA.. Jättefin :-) Så nu kan hon sitta med oss när vi äter, perfekt.

GODNATT!! Lägger in bilder imorgon (som jag säger varje kväll..)

Min fina dotter

Publicerat: 2010-05-16 Kl: 14:38:52 | I kategori: Haylee 4-6 månader | 1 kommentarer



LOVE YOU!


Eric Saade

Publicerat: 2010-05-16 Kl: 12:54:26 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


GUUD!! Jag tittade på reprisen av Sommarkrysset när Haylee vilade på mitt bröst.. Mysigt ;-) Min älsklings Danny var programledare med resten av EMD, men så uppträdde Eric Saade. Och eftersom jag inte tittar på Melodifestivalen så har jag aldrig vetat vem det är, men shit vilken snygging!! :D Låten Manboy är ju skitbra, hahha. Det är jag som är morsan! 

Iallafall. Igår var vi ute med Evelina och barnen hela långa dagen. Underbart väder som man höll på att svettas ihjäl i! Men man är ju inte van efter denhär monster vintern. Vi gick flera mil sammanlagt så igår kväll mådde jag fruktansvärt dåligt (kan ha berott på mensvärk också) men iallafall. Har såå ont i benen idag. Träningsvärk tror jag? Det jag motionerar på en dag i vanliga fall är till Ica och tillbaka, på sin höjd.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen med min dotra. Sedan ska vi väl ta och carpe diem! Jag tror att det är varmt ute även om det är mulet..?

Min kamera är laddad nu, så idag ska ni få bilder! I promise.

Ha en trevlig söndag.


finväder

Publicerat: 2010-05-15 Kl: 14:05:18 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Gud vilket vaaaaaaaarmt väder!!! Tror jag svimmar. Satt på bussen påväg till Ewe nyss och ville spy, sjukt varmt. Men jag klagar inte. Jag har bara fel kläder på mig.. Och fel kläder på Haylee! SÅÅ varmt trodde jag inte att det var, men det var det tydligen :) Ska åka hem och byta kläder.

Nej, nu ska vi vara med prins William lite!
Ciao

tvillingarna ;)

Publicerat: 2010-05-14 Kl: 16:01:54 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


dsc00757 (MMS)

tvillingarna ;)


Familjedag!

Publicerat: 2010-05-14 Kl: 00:03:46 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har vi haft en riktig familjedag... Har bara varit hemma och tagit det lugnt. Varit ute och lekt med Dannes syskon och dom spelade basket medans jag lekte med Haylees yngsta kusin. Vi gungade och klättrade i lekparken och så medans Haylee sussade i vagnen. Mysigt!

Klev upp vid 08 imorse då Haylee tyckte att det var dags för mamma att sluta sova! Var såååå trött, men så fort man ser hennes leende då hon ler med hela ansiktet så försvinner det direkt. Så busade vi i en timme innan det var dags att vila ;) Älskar den där morgonvilan.. Haha.

Sedan när vi klev upp vid 10 så lekte vi lite. Haylee åt och var pigg och glad som vanligt. Men vid 13-14 tiden så känner jag att hon är helt blöt i håret (hon var alltså vaken) och kallsvettig i pannan. Hon har endast en tunn body på sig, samt strumpor så det kunde inte ha berott på att hon var klädd fel heller... Så jag börjar att känna på kroppen och hon är kokhet, så jag tar tempen som mycket riktigt visar att hon har feber. Så hon får lite alvedon och vi tar en promenad. Då somnar hon, stackarn. Nu verkar det vara bra, men jag vet inte om det bara är alvedonen som håller nere febern eller om den är kvar. Vi får se imorgon bitti helt enkelt!

Imorgon ska jag tvätta kl 7, (vad fan gör jag då vaken undrar ni kanske, jag med!) sedan ska vi på BVC klockan 11:30. Ska bli spännande att se vad hon väger och speciellt hur lång hon har blivit... Mammas lilla tjej. Så ska Christina (vår BVC sköterska) få titta på Haylees utslag som hon har... Det ser ut som typ torrutslag. Lite här och var på kroppen.. Vi smörjer med Miniderm så ofta som vi fått tips om. Men men. Vi får se om Christina vet vad det kan vara! Hoppas hoppas...

Jag har varit och solat med Evelina ikväll också, hon bjöd! ;) Tack baby!! Haha.

Kan ju även tillägga att mitt dåliga bloggande mest beror på att min sambo nu bor hemma på heltid, vilket leder till att vi är två som ska dela på datorn. Sämst! Måste köpa en till.

Keilie och Danne :) vi är ute och leker

Publicerat: 2010-05-13 Kl: 19:22:52 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


dsc00753 (MMS)

Keilie och Danne :) vi är ute och leker


Orkar aldrig sitta vid datorn

Publicerat: 2010-05-11 Kl: 20:37:33 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag sitter inte så mycket vid datorn nu när det är så fint ute på dagarna.. Varit ute hela dagarna flera dagar i rad, haha. Lovely :-) Skönt för Haylee som däckar tidigare än vanligt när vi varit ute mycket under dagen!

Idag har vi varit på stan med Evelina m. barn, Sandra m. barn & Amanda. Sedan tog vi en promenad till Nacksta, där jag matade Haylee hemma hos Sandra och sedan åkte vi hem!

Ikväll har vi badat alla tre, jag Danne och Haylee. Det älskade hon!! Underbart..

Nu orkar jag inte skriva något mer, ska se på veckans One Tree Hill och sova tidigt ikväll. Har sovit så himla dåligt de senaste dagarna nu.. Jobbigt!

Varför kommer inte MMSinläggen fram? Jag har säkert skickat 4-5 styckna idag, vad störande... Det kostar ju pengar och då vill man ju gärna att de kommer fram också. Sämst!!

Idag blir min fina dotter 4 månader gammal. FYRA MÅNADER!!!! Denhär tiden för fyra månader sedan låg jag och andades lustgas som en dåre och undrade när i helvete ungen skulle komma.. Sedan var hon ute 22:52! Fort gick det från att jag fick krystvärkar till att hon var ute. Du förgyller våra dagar älskling. Vi älskar dig mer än allt ♥


Har fortfarande inte hittat kamerasladden... Tråååååkigt utan bilder jag vet.


Näää men guuud!!!

Publicerat: 2010-05-09 Kl: 21:41:58 | I kategori: Min vardag | 4 kommentarer


http://www.annawahlgren.com/index.php/view/svenska/filmer-tillrattalaggande-buffning-solfjader

KAN NI KOLLA! HUR JÄVLA HÅRT GÖR MÄNNISKAN PÅ LILL BEBISEN. JÄVLA KÄRRING.

Underbar dag!!

Publicerat: 2010-05-09 Kl: 21:29:27 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer


Idag har det verkligen varit en skön dag. Den började med en sovmorgon för mig eftersom att jag sov väldigt dåligt inatt. Pappa Daniel tog hand om lillan, skönt :-) Men tillslut var jag tvungen att kliva upp ändå, haha. Hade kunnat ligga kvar hela dagen.

Gjorde oss iordning och for bort till Nacksta och hälsade på min mamma! Jättemysigt, och Haylee hade roligt med. Där var vi ett par timmar, fikade och myste. Pratade en massa och så.

Efter det så tog vi en promenad i det sjukt sköna vädret och mötte Evelina med familj. Följde med dom hem ett tag, småtjejerna fick mat och nya blöjor, sedan gick vi ut igen! Lekte med William i lekparken lääänge, och småtjejerna bara sov.. Haha. Tråkigt annars hade jag velat gunga med min babyhaylee :-) Hade hon nog gillat. Men det kommer ju fler gånger, haha.

När vi hade lekt färdigt så tog vi en promenad till Konsum allihopa. Handlade lite och sedan återvände vi hem till Ewe och barnen fick mat igen. Sedan åkte jag och Haylee hem!

Har haft en jättebra dag, det är inte varje dag som man är ute hela dagen! Men det blir ju mer och mer av det nu när det börjar bli varmt ute.. Inte mig emot, älskar att vara ute om det inte är kallt!

Nu ska jag duscha och handtvätta Haylees jacka som hon spydde ner idag.

Kram på er.


Snygga kompisarna! ♥


myser med mormor :)

Publicerat: 2010-05-09 Kl: 14:16:36 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


dsc00736 (MMS)

myser med mormor :)


Hektisk kväll

Publicerat: 2010-05-08 Kl: 23:57:27 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag så tog vi en rejäl sovmorgon, prinsessan min orkade bara vara vaken i en timme efter att hon vaknade på morgonen, sedan ville hon sova mer :-) Skönt tyckte mamman!

Sedan klev vi upp och käkade frukost innan Sandra och Jasmine kom hit. Vi busade och gick till ICA, sedan tillbaka hit där tjejerna fick mat. Sedan följde jag med henne till Nacksta och tog en promenad med Evelina! Sedan fick jag kuta som en dåre till bussen för att den kom för tidigt, så fick jag ett sms av Ewe som löd "hahahahahah, fan vad fult du springer!!! som en prinsessa hahahha" Då började jag asgarva för mig själv på bussen så alla tittade på mig som att jag vore dum i huvudet. Men jag sprang ju konstigt för att jag hade vagnen!

Anywho. När jag kom hem så sprang jag direkt in i tvättstugan för att kolla om det fanns någon tid imorgon, men till min stora glädje så fanns det en tid nu på kvällen!! Så ikväll har jag tvättat, jävlar anamma. Så nu har vi allt rent och fräscht. Men när man har en bebis så går det fort innan det blir smutsigt igen.

Jag tvättade Haylee, smörjde in henne med Miniderm, satt på en ny blöja och pyjamas :-) Sedan var det läggdags, så la jag bara henne i sängen som vanligt och pussade. Gav snutten och tutten och sedan somnade hon innan jag ens hade hunnit titta åt ett annat håll. Hon var så trött min lill tjej!

Imorgon ska vi hälsa på min mamma. Det ser vi fram emot jättemycket :) Haylee vill träffa momi! Så det är sängne som gäller för mig strax, skönt tycker jag som är helt slut.

Behöver dock duscha innan jag lägger mig, för jag vet att jag inte kommer att orka göra det imorgon! Eller äh, jag gör det imorgon. Orkar inte sova med blött hår ikväll.

Kram på er. Bilder kommer imorgon det lovar jag, kameran är urladdad och jag orkar aldrig ladda den..

hur vacker är inte denna tjej?

Publicerat: 2010-05-08 Kl: 18:53:26 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


dsc00735 (MMS)

hur vacker är inte denna tjej?


godmorgon:)

Publicerat: 2010-05-08 Kl: 10:16:22 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


dsc00734 (MMS)

godmorgon:)


Trevlig dag!

Publicerat: 2010-05-07 Kl: 23:11:11 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har det varit en bra dag. Skönt det!

Jag fick sovmorgon imorse, hur underbart som helst kan jag tala om. Alla småbarnsföräldrar vet nog hur mycket det är värt att få sova ut, lovely :-) Danne vaknade tidigt och var med lillan. Annars brukar han vara död på morgonen och jag är ju van att kliva upp tidigt. Så det blir så naturligt..  Men idag var det tvärtom!

På eftermiddagen så kom Sandra hit med Jasmine, sedan åkte vi och gjorde en sak som jag ännu inte vill ta upp här i bloggen. Ni kommer tids nog att få veta vad det var! ;-) Så håll utkik här i bloggen ni som är nyfikna.

Annars har jag inte gjort mycket alls ikväll. Lagat världens godaste mat, tack så mycket Elin för receptet! Jag lyckades, hoho. Det är nog första gången jag har smakat på min egen mat och tänkt "Wow, vad gott!" Det var underbart gott och jag fick verkligen flashbacks till barndomen. Så mumsigt :-) Numera kallar jag det för "Åsas baconsås" ;)

Nu ska jag ladda ner Shan Atcis nya, vad ska mna kalla det? Uppträdande? haha. Men ni vet som alla andra hans "filmer" som han gjort när han är på olika skolor osv.. Renzo satt och tittade på det imorse och jag tjuvkikade lite och garvade som satan, så nu måste jag ladda ner det! :-) Så får man ett gott skratt inför natten..

Åh juste, måste gå ner och koka vatten åt lillan så jag slipper gå ner för trapporna inatt när hon vaknar och vill mumsa. Tycker dom borde lessna på den där surmjölken någongång, men det verkar ju vara gott :-) Så som hon slurpar i sig. Mammas älskling!

Nu kommer Danne ur duschen så nu ska jag hoppa in, ha en trevlig helg allesammans.
Kram på er!

Haylees utveckling

Publicerat: 2010-05-06 Kl: 22:30:52 | I kategori: Haylee 0-3 månader | 0 kommentarer


Jag ser att en massa andra mammor gör sånahär inlägg i sina bloggar, och jag har inte gjort ett endaste! Kanske borde börja med det.. So here we go. (FAN vad svårt att komma på saker nu såhär på rak arm!!! missar nog massa grejer)

♥ Haylee häver upp sig med armarna och kan ligga så ända tills hon blir uttråkad

♥ Hon kan rulla från mage till rygg på golvet medvetet

♥ Hon kan sitta upp en liiiten stund utan stöd, sedan välter hon åt sidan eller rakt fram haha

♥ Hon skrattar alltid, mest åt sin pappa! Jag är tydligen "glädjedödarn" påstår D, haha. Hennes skratt är högt och gällt, aldrig hört något likande förut.. Haha.

♥ Hon sover från 20.00 (plus-minus några minuter) till ungefär 03, då hon äter och somnar om till ungefär 08.

♥ Hon är väldigt social och älskar när man ger henne mycket uppmärksamhet och busar med henne.

♥ Hon blir helt extas när hon hör att jag häller upp badvatten

♥ Hon har utvecklat ett nytt sorts skrik, eller "rop" passar bättre. Hon skriker på ett helt nytt sätt om hon blir uttråkad. Hennes temperament börjar visa sig mer och mer!

♥ Hon pratar ofta, gärna, mycket och länge. Helst hela tiden. Oo, ooo, aaa, oooOUuuUu, ääää.

♥ Ibland gör hon en "sur-min" som ser ut på pricken som en smilegubbe ":(" så. Hahaha. Jag skrattar ihjäl mig varje gång, stackarn.

Jag kommer inte på så mycket mer som är av intresse, för mig är det såklart alltid viktigt med minsta lilla grej, men för er kanske det är mindre roligt. 

Annars är hon som vanligt en väldigt glad och harmonisk bebis. Väldigt tillfreds med livet :-) Om 5 dagar blir hon 4 månader. FYRA MÅNADER. Helt otroligt! Mammas lilla bebis börjar bli stooor. Ska till BVC snart för vägning och mätning.. Sist visade vågen på 5.560 gram (typ) och 55 cm. Ska bli spännande att se hur mycket hon växt och hur mycket hon har gått upp!

Tänk hur liten hon var här. 46 cm lång och 2540 gram (Hon gick ner på BB)


ge mig mat mamma!

Publicerat: 2010-05-06 Kl: 18:56:24 | I kategori: Min vardag | 2 kommentarer


dsc00732 (MMS)

ge mig mat mamma!


Sola sola

Publicerat: 2010-05-04 Kl: 22:34:04 | I kategori: Bilder | 1 kommentarer


När klockan var runt 18:45 och maten nästan var klar, så blev Haylee sååå himla trött. Jag tyckte det var konstigt eftersom hon alltid somnar runt 20.. Så tänkte jag först hålla henne vaken, men det gick inte. Stackarn var ju jättetrött. Så hon fick sova i min famn en stund, men vaknade efter ca 30 minuter. Sedan så la jag henne som vanligt vid 20 tiden.

Jag åkte ner på stan och mötte Evelina och Vilma, (lämnade Haylee med hennes pappa - såklart) så gick vi och solade! Hur skönt som helst. Ewe solade lite kortare stund än oss, så hon åkte hem före. Men jag fick skjuts hem av Vilma! Skönt :-) Tack för det vännen.

När jag kom hem så möttes jag av en klarvaken liten bebis. Jag vet inte om hon kanske inte kunde somna om när hon märkte att det var Danne som gick och kollade till henne, eller vad det var. Hon ville väl busa med honom som vanligt. Och självklart så tar han upp henne ur sängen... Då kan hon inte somna om ju! Haha. Men men.. Så fort jag kom hem, bytte blöja och tog på en ny pyjamas (så att hon skulle typ känna igen ordningen, eller hur man ska säga) och la henne i sängen med tutten och snuttefilten så slocknade hon direkt. Mami är bäst :-)

Nu ska jag plocka ihop lite här och bädda rent i sängen, sedan ska jag lägga mig och titta på veckans One Tree Hill. Kanske borde duscha också? ;) Imorgon måste jag ju sola igen, nu när jag väl har börjat. Annars var det onödigt att jag solade idag. Hå hå jaja, vilka problem.

Godnatt alla läsare! Sov gott.


längesen hon ville mysa och somna i min fa...

Publicerat: 2010-05-04 Kl: 19:06:18 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


dsc00727 (MMS)

längesen hon ville mysa och somna i min famn. Så underbart. Älskar dig min vackraste dotter. Du är allt.


Bloggdesign

Publicerat: 2010-05-04 Kl: 18:13:58 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Vill någon vänlig själ erbjuda sig att göra om min header? ;-)

Middag

Publicerat: 2010-05-04 Kl: 18:00:25 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Snart ska vi käka middag :) Världens godaste! Mumsigt.

Såg ni Svenska Hollywoodfruarna igår? Montazami drog en massa sköna kommentarer som vanligt, haha. Hon är så underbar. Jag skulle kunna göra nästan vad som helst för att få träffa henne i verkligheten och följa henne en hel dag, haha :-)

Ikväll ska jag åka och sola med Evelina. Ska bli så skönt... Måste fråga om vi ska köra stå eller liggsolarium? Jag vill helst ligga, men Ewe är ju en stressad tvåbarnsmamma så hon kanske inte hinner det ;-) Ska höra med henne sen.

Just nu ligger Haylee här på bordet i sin babysitter, och jag har hängt hennes geting i lampan (haha) i ett snöre så att den hänger precis så att hon kan nå den. Hon försöker verkligen få tag i den hela tiden, sträcker ut händerna mot den och försöker dra ner den, haha. Men hon lyckas inte alltid, och då blir det liv i luckan! Jäklar anåda. Men när händerna ska in i munnen hela tiden så är det ju inte så lätt heller...

Nej nu - middag.

Tröttöga

Publicerat: 2010-05-04 Kl: 14:18:21 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag är jag trött! Men det kan inte hjälpas det. Haylee ligger här bredvid och sparkar sin pappa i magen hela tiden, så att han blir åksjuk säger han. Hahah :)

Nu ska jag göra mig iordning och sedan ska jag äta någonting, magen kurrar!
Ha en bra tisdag alla.

Anna Wahlgren, ditt jävla popcorn

Publicerat: 2010-05-04 Kl: 01:08:06 | I kategori: Min vardag | 2 kommentarer


Har suttit och läst på Anna Wahlgrens hemsida. Vilken jävla tok-kärring. Jag personligen HATAR kärringjävlar som ska säga "Men jaaaaaaag har haft 300 barn, så jaaaaaag vet hur man ska göra" IDIOTER. Alla barn är olika!!! Alla barn fungerar inte likadant. Alla barn är enskilda individer med unika behov. Gud jag blir så irriterad...

Jag skulle aldrig låta min dotter ligga och skrika halsen av sig för att inte "vargen" ska komma och ta henne, och "rädda henne inte från vargen" eller vad fan Anna W snackar om. Hahahaaaa. Att barnet är rädd för vargen och att man ska liksom visa barnet att vargen är ju inte farlig, hahah. Typ så. Jag fattar ingenting. Männsikan har inte ens haft ett jobb i hela sitt liv, bara varit hemma och sett till så att ungarna inte lär sig att vara rädd för vargen. Dåre.

Varje gång min dotter ska sova så lägger jag bara ned henne i hennes säng. Alltid. Varje gång, även om hon så bara ska sova middag i en kvart. Jag sitter inte och nattar henne och gungar och vaggar och vjyssar - för att jag inte behöver det. Hon har lärt sig självmant att komma till ro och somna på egen hand. Det är inget jag har tvingat henne till dock, eller ens tränat henne till, inte på något sätt försökt få henne att somna själv, utan hon har bara gjort det. Jag tycker tvärtom att det är mysigt om jag får vagga henne till sömn ibland, men hon somnar helt enkelt bäst om hon får göra det ensam. Med min hjälp såklart - att ge henne nappen om hon spottar ut den, att lägga snuttefilten över hennes panna och bredvid kinden, att lägga hennes lilla rosa gris bredvid hennes ena kind så att den ligger där tätt tätt mot hennes ansikte. Att smeka henne på pannan tills hon somnar ifall hon är lite orolig någongång, att pussa henne och säga "mamma älskar dig, sov gott så ses vi imorgon amor, hjärtat, vännen, gumman (eller vad jag nu kallar henne just då)" alla såna saker gör jag. Men det är hon själv som kommer till ro och somnar.

Men OM hon inte var en sådan bebis, utan behövde vaggas till sömn och gungas och sjungas för och ja gud vet allt - alla barn och föräldrar har sina egna sätt - så SKULLE jag definitivt göra det. För hennes skull. Om hon behövde att hennes mamma gjorde någonting så finns det inte ens en chans i världen att jag skulle tveka en sekund på att hjälpa henne.

Anna Wahlgren - hoppa i ån.

Problem

Publicerat: 2010-05-03 Kl: 23:54:06 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har det varit full rulle. När Haylee började skrika efter mig när hon vaknade imorse, så trodde jag att klockan var runt 7-8 som den alltid är då hon vaknar och vill äta. Men då såg jag att klockan var 10 och att Danne redan hade matat henne vid 6! Då blev jag lycklig. Tyckte väl jag också att det var konstigt att jag var så pigg klockan 7 på morgonen, brukar inte ens veta vart jag befinner mig den tiden på dygnet. Zombieliknande :) Jag hade inte ens hört henne, måste ha sovit väldigt djupt eller så var Danne där med maten innan hon blev allt för hungrig. Perfekt!

Efter vårat morgonmys så såg vi lite på tv, sedan kom Sandra och Jasmine hit. Åkte med dem till Nacksta där jag mötte upp Evelina med Thelise & William. Tisen bara sov och sov så henne fick jag inte gosa med, men William var ju vaken! ;) Vi tog en promenad bort till Sibylla och käkade. Jag måste ju bara säga att det känns verkligen sååå konstigt att komma in där och vara kund. Jag tycker det känns helknäppt. Sedan när den nya personalen inte ens är medveten om hur länge man har jobbat där, haha. Fast idag jobbade en tjej som jag lärde upp när hon var ny, innan jag slutade :) Så det var ju skönt iallafall. Det var jättegott och trevligt! Och både Thelise och Haylee låg snällt i sina vagnar medans vi åt, fast H vaknade efter en stund och ville komma upp och utforska sibban. Så det fick hon göra.

Sedan promenerade vi lite till innan jag åkte hem. Här hemma har jag lidit av en fruktansvärd huvudvärk!!! Guuud. Mitt huvud har dunkat som aldrig förr. Men jag tog en ibumetin och en alvedon, samt ett varmt bad och sedan såg jag på min älskade Montazami, och sedan var huvudvärken som borttrollad! :-)

Nu ska jag hoppa ner i snarklådan (hahah, jag tycker det är det absolut fulaste ordet som finns, efter PUNG) så att man orkar med dagen imorgon. Hoppas ni har haft en bra start på veckan och att ni har deklarerat! Jag gjorde det såklart i sista sekund, för ungefär en timme sedan då sidan var överbelastad. Antar att jag inte är den enda "göra-allt-i-sista-minuten-människan" här i Sverige. Men nu är det gjort iallafall! Och oj oj vad mycket pengar jag får tillbaka.. Haha. Alla är glada för att de får tillbaka någon tusenlapp, men jag o Ewe vi har skattat som blådårar vi!!! Hahah.

Godnatt.

Min fotobok!!!

Publicerat: 2010-05-03 Kl: 12:44:37 | I kategori: Bilder | 3 kommentarer


WIIIE :) Min fotobok har kommit. Vad fort det gick. 416 kronor, dyrt men vad fan. Men nu när jag väl har fått den så ser jag massa saker jag skulle ha gjort annorlunda. Men men! Här får ni se några sidor ur boken. Den är på 36 sidor men här är ett par iallafall!











Lite nu

Publicerat: 2010-05-03 Kl: 11:47:33 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Nu var det ett tag sedan jag skrev, men till min ursäkt så har jag inte sutitt vid datorn nästan någonting igår! That's why.

Igår gjorde vi ingenting typ, myste och beställde mat från Playa :) Så sinnessjukt gott. Vill ha receptet så jag kan göra det själv, haha. Men skulle ändå bara misslyckas. Stackars Haylee när hon ska börja äta med oss, jag kan ju fan inte laga mat. Har ingen som helst fantasi och bränner alltid saker. Häromdagen skulle jag steka potatisbullar (så lätt egentligen, haha) och så kom D hem mitt i allt. Så började vi prata och gick upp på övervåningen, så helt plötsligt så börjar det stinka som satan i hela huset. Så springer jag ner - då brinner hela underdelen på stekpannan och potatisbullarna var kolbullar. Hahahah. Jag är sämst.. Så nu blir Danne nervös när jag ska använda spisen. Stackarn, tror väl att det blir hans sista dag i livet.

Det går grymt bra med ersättningsbytet. Jag har nu helt gått över till NAN och hon spyr numera ingenting. Hon spottar upp litegrann som alla bebisar brukar göra, men inga stora mängder alls. Igår bytte jag bara body EN gång :) Men jag vill använda upp mitt Babysemp paket.. Har ju nyss köpt ett storpack med BS 2 som jag inte ens hunnit använda, haha. Surt. Men men.

Nu håller jag på att svettas ihjäl. GUD vad varmt det är här inne.

RSS 2.0