Ahhh nervös!!

Publicerat: 2009-03-30 Kl: 14:36:28 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Jag är nervös till döds nu. Ska snart åka upp på sjukhuset & sedan vet man väl inte hur länge man blir där... :-)

Skriver ikväll om inte annat.
- Emma


Tre timmar

Publicerat: 2009-03-29 Kl: 22:08:48 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Inatt sov jag endast tre timmar. Fy helvete vad trött jag var imorse när klockan ringde kl 09 på morgonkvisten. Men jag vaknade inte då, haha. Vaknade kl 09.50 när Simon ringde och sa att han var påväg. Jaha. Då var det bara att stressa ihjäl sig. Jag älskar att sova.

Efter jobbet så åkte jag upp på sjukhuset & träffade mami en stund... :-) Sedan tog jag bussen hem, och nu ska jag ta bussen igen kl 22.32 härifrån. Jobbigt. Imorgon är jag ledig iaf!! Hur underbart som helst ska det bli... Få vila lite.

Aja, nu har jag lite bråttom. Skriver nog senare.

- Emma

Tidskift

Publicerat: 2009-03-29 Kl: 03:09:45 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Gud vad less jag blev nu. Insåg precis att klockan var 03 på natten & inte 02 som jag trodde. Nu förlorade ju jag en timmes sömn. Jag har inte somnat än. Suck :-( Jag som börjar jobba om 6 timmar. Skit. Men jag längtar tills imorgon så jag får träffa älsklingen! Längtar efter honom hur mycket som helst.

Nej, nu ska jag lägga mig och titta på Twilight igen. Håll tummarna för att jag somnar... Vill inget hellre. Jag sov bara 3 timmar inatt. Jobbade 10 timmar idag... Fruktansvärt trött har jag varit hela dagen och har inte velat något hellre än att åka hem och lägga mig. Men nu när jag väl får sova som jag vill så är jag inte ens speciellt trött. Övertrött kallas det tror jag ;-)

Godnatt.
- Emma.

Lonely

Publicerat: 2009-03-28 Kl: 00:07:56 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har det varit den värsta dagen på ett tag. Fyfan... Allt gick åt helvete redan imorse, då jag först tappade bort min plånbok & sedan såg en sak som jag inte ville se. Eller, jag tappade bort plånboken i samband med detta. Så jävla tungt 
:-( Men vad ska man göra?

Eftersom min kärlek är out of town så är jag helt ensam, bu hu. Skit jobbigt. Det kändes så konstigt att kliva upp imorse och jag visste att han hade åkt redan. Tomt inom mig på något sätt. Jag är så jävla töntig men vad fan ska man göra. Haha. Fjant jag.

När jag kom hem till lägenheten så möttes jag av en hel hög med post. En fin liten räkning också, haha. Aldrig i mitt liv att jag tänker betala för någonting som inte ens är mitt. Inte en chans.

Efter jobbet så gick jag till mormor och lämnade hennes busskort, äntligen fick jag det gjort! Bra så. Men det är aldrig helt enkelt att gå dit, man mår oftast lite dåligare när man går därifrån. Men man lär sig efter ett tag. Jag älskar ändå henne, världens bästa. Hjälper mig alltid med allt som min mamma egentligen borde göra.

Imorgon så börjar jag kl 11, blir nog att jag åker buss dit. Tar halv elva bussen härifrån isåfall blir det nog, ja. Jobbigt att åka buss så tidigt på morgonen. Imorse klev jag iof upp klockan 7 på morgonen, inte frivilligt förstås men kunde verkligen inte somna om. Det börjar nu. Haha. Jag kanske håller på att bli vuxen i mitt sömn sätt? Äh. När man ändå inte har något att göra på dagen så varför ska man kliva upp onödigt tidigt? 10 är en bra tid att kliva upp tycker jag.

Ska lägga mig och titta på Twilight igen nu. Det känns otroligt obehagligt att vara ensam i lägenheten. Vi har ju bott här tillsammans i flera månader & nu är jag helt plötsligt ensam hemma!? Whatttaaa.. Jobbigt.

Jag kommer nog att skriva igen lite senare ska ni se, - kommer att ha så tråkigt om jag inte kan somna. Alla filmer som jag har på datorn har jag ju redan sett ungefär 399 gånger.

- Emma


Would you die for love?

Publicerat: 2009-03-27 Kl: 02:46:37 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag har nyss legat och kikat på Twilight <3. Ända sedan jag såg den filmen första gången har jag älskat den. Det måste vara tidernas finaste kärlekshistoria. Längtar verkligen tills New Moon kommer ut, uppföljaren till Twilight. Läs mer på www.twilightsweden.com.

edward:"you are my life now" - så fint så att jag blir tårögd.

Imorgon ska jag upp tidigt. Sandra ringer mig vid åttatiden och väcker mig. Min love ska åka bort imorgon, så jag måste ju säga hejdå innan :-( Jobbigt. Det känns som att han ska åka och aldrig mer återvända, haha. Vilken tönt jag är.

Nu ska jag sova. Försöka. Kommer säkert inte att lyckas iallafall. Äh, lika bra att ge upp innan jag ens har försökt. Jag får slå på The Hills helt enkelt.

Godnatt.

Diskussioner

Publicerat: 2009-03-26 Kl: 16:36:06 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Här är det hejvilda diskussioner, blir nästan svettig. Herregud. Ikväll ska vi nog bowla iallafall, sedan blir jag ensam hela helgen :-( Jobbigt. Känns så tungt på ett sätt att jag inte är starkare än såhär. Varför är det så...

I helgen ska jag jobba iallafall, hela jävla helgen. Fy fan. Gruvar mig hur mycket som helst. Hoppas att jag får skjuts till och från jobbet bara, haha. Iallafall dit på morgonen för att jag kommer att vara så trött. Måste höra mig för lite. Hoppas det blir en lugn helg iallafall. Känns bra med schemat, vilka jag ska jobba med i helgen. Jag, Simon & Angelica tror jag att det är. Bra så.

Nu ska jag duscha om en liten stund. Gruvar mig så mycket, orkar inte. Sedan ska jag behöva torka håret & platta det och allt.. Jag måste klippa håret så att det blir lite lättare att fixa iordning det. Håret har blivit så långt så att det blir tungt.

Fick nyss ett sms som ändå kändes lite bra. Inte för att jag litar på någonting, men jag känner ändå en liten lättnad när jag får veta saker. Det känns kanske som att jag har lite mer kontroll då. Jag vill kontrollera situationen men det är så svårt & jag vet att jag verkligen inte kan göra någonting åt saken. Jag kan inte göra någonting alls. När personer inte vill ha ens hjälp så kan man inte heller hjälpa dem. Det fungerar inte.

- Emma

Fifa

Publicerat: 2009-03-26 Kl: 15:01:16 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Det enda man får titta på på TVn här är Fifa :-P Men det gör inte så mycket...

Idag är Danny på Birsta City med EMD. Sandra vill att jag ska följa med, jag vill :-D Ska nog göra det!! Måste pussas lite med min älskling.

- Emma


The Hills

Publicerat: 2009-03-26 Kl: 02:11:04 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Just nu ligger jag som ett jävla cp, så jag kan inte skriva något längre inlägg för tillfället. Återkommer imorgon, ska återgå till mitt The Hills tittande nu :-) Godnatt.

- Emma

the rest is still unwritten...


Trött

Publicerat: 2009-03-25 Kl: 13:44:21 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hur trött är jag då? Sjukt trött idag... Less över att behöva gå till jobbet, ooooorkar inte. Herregud. Men vad kan man göra!? - Inget. Det är bara att gå dit och jobba på. Lönedag idag = kaos. Suck.

Jaja, ska väl börja göra mig iordning. Vi hörs senare.

- Emma.


Seriekväll

Publicerat: 2009-03-25 Kl: 01:52:43 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Det finns inget bättre än när det kommer till den dagen då nya avsnitt av serier man älskar släpps. Idag har nyaste One Tree Hill kommit ut, nyaste Andra Avenyn. Jag trodde att Kyle XY skulle komma ut idag också men det gjorde det tydligen inte!? Wierd. Men men... Har iallafall legat nu och sett OTH och alldeles nyss AA. One tree hill var som vanligt skit bra, det är det nästan alltid. Andra Avenyn var också bra idag tycker jag, kanske standarden håller på att höjas igen? Hoppas verkligen det...

Lina! Du som nästan är norsk, (haha nej då jag skojar) vad hände med Chokolima, vad ville dendär norrmannen!? Jag förstog inte. Vad ville han? Det var ju något lurt på gång det märkte jag ju, men vad? :-P Svara svara svara fort. Skicka ett sms när du har läst dethär så att jag får veta så fort som möjligt, haha. Thanks ;-)

Nu ska jag titta på The Hills ett tag innan jag ska lägga mig och sova. Börjar inte förrän kl 16 imorgon.

Sleep tight.
- Emma


Bowling!

Publicerat: 2009-03-24 Kl: 22:31:28 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Klev upp ganska tidigt idag, duschade och gjorde mig iordning innan jag åkte först till Nacksta och sedan till stan. Apoteket var vi på också.. Bra så.

Nu på kvällen så var jag och träffade min mamma, sedan gick vi därifrån & sedan åkte vi och bowlade med familjen :-) Kul var det. Nu ska jag se på One tree hill & sedan ska vi nog gå och lägga sig.

- Emma


Work

Publicerat: 2009-03-23 Kl: 17:38:14 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Det var jobbigt som satan att kliva upp imorse, kallt i rummet så att jag trodde att döden var där för att hämta mig eller något. Men upp klev jag iallafall! Sedan promenerade jag ända till jobbet, fy fan. Trodde att det skulle vara finväder och allt, men inte då. Man möts av en snöstorm rakt i ansiktet så fort man kliver utanför dörren på morgonkvisten. Jajemen.

Nu är jag hos min mormor, ska följa med henne på Ica och sedan ska jag åka.

- Emma


Sporthallen

Publicerat: 2009-03-22 Kl: 20:31:23 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej på er gott folk.

Det var jävligt segt att kliva upp imorse kan jag tala om. Sjukt jobbigt bara för att jag inte kunde somna inatt, som vanligt. Men vi klev upp iallafall :-) Sedan åkte vi alla ner på Sporthallen, men jag var tvungen att åka hem först och hämta min bikini eftersom att jag självklart inte hade med mig den, haha. Vem tar med sig en bikini ut mitt i vintern? Men det gick bra iallafall, badade inte så jättemycket eftersom att jag kom lite senare än de andra, men lite iallafall i mellanpoolen med barnen haha. Sedan bastade jag hur länge som helst, underbart... Synd bara att jag är så blek, blev röd som en kräfta efter att jag hade suttit i den jävla grillen så himla länge, men det var det värt såklart!

Efter det så åkte vi på Big Boy och barnen käkade och så. Sedan åkte vi först till gamla OBS till apoteket där, men det var stängt, så då fick vi åka bort till Birsta, men det var bra iallafall. Efter det så åkte vi hem hit och käkade kebabtallrik och så, skit gott :-)

Nu är jag så himla trött, varit det ända sedan badet. Beror nog på bastandet, haha. Har nyss varit nere på Hemmakväll och vi har hyrt lite spel och så, och jag hämtade mitt leg också. Bra det.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen & sedan titta på Sanningens ögonblick. Det var spännande förra gången. Längtar tills ikväll då jag ska kolla på The Hills. Kunde fan inte sluta titta inatt alltså... Men det får inte bli så sent ikväll, jag börjar jobba 11 imorron.

- Emma




Skön dag trots allt

Publicerat: 2009-03-22 Kl: 01:09:17 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Godkväll på er.

Ovanligt att jag skriver nattliga inlägg these days, eller hur? Konstigt men "skrivar-andan" verkar infinna sig bäst den senare delen av dygnet, eller tidigare om man kanske ska uttrycka sig rätt.

Idag har det varit en rätt bra dag trots allt, det går bra ändå nu. Det känns bra. Jag börjar märka förändringar som jag aldrig trodde skulle ske och det är jag så glad för. Men samtidigt så dyker det bara upp saker hela tiden som gör mig så besviken... Aja, nog om det.

Imorgon ska vi åka och bada på Sporthallen :-) Ska bli roligt som fan. Längesen jag badade överhuvudtaget.. Sen basta ska bli jätteskönt alltså. Åh.

Nej, eftersom att vi ska upp tidigt imorgon så måste jag försöka somna nu. Jag ska slå på The Hills, men jag vet att jag kommer att fastna, jag gör alltid det när jag tittar på den serien. Har aldrig gillat den förut men jag har fastnat för den nu, gillar deras liv och hur dom lever. Lyx och så. Vet inte, kanske jag blir facinerad av sådant? Men vem blir inte det.. :-)

Sov gott.
Emma

Tankar

Publicerat: 2009-03-21 Kl: 03:13:36 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej på er.

Jag är inte så aktiv här i bloggen längre känns det som, vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Allt som pågår i mitt liv just nu är så pass privat att jag inte kan dela med mig av det såhär publikt och därför blir det svårt att skriva på ett bra sätt, förutsatt att det inte ska bli sjukt tråkigt att läsa, och därav sjukt tråkigt att också skriva.

Ligger iallafall i sängen och försöker lösa upp mina tankar och få någon ordning på dem. Det känns som att allt bara kommer rakt emot mig utan att jag har något som helst att skydda mig med. Helt jävla sårbar och jag brukar aldrig vara det. Jag klarar alltid av att hantera allt som händer utan större problem. Sådan är jag som person för att jag alltid har tvingats att vara det.

Idag har jag jobbat iallafall. Jag är så less på att bli så jävla dåligt behandlad hela tiden, fattar fan inte alltså. Att folk ska behöva gå hem gråtandes från jobbet för att allt är som det är. Så sjukt alltså. Jag däremot bryr mig inte lika mycket, jag vet att jag inte har gjort fel så varför ska jag ta åt mig? Det är lika bra att låta det stanna där och inte ta med sig allt det negativa hem, då blir man galen tillslut. Man måste skilja på jobb och privatliv, som det heter. Haha.

Jaja, nu ska jag och min tunga huvudvärk fortsätta att titta på televisionen och hoppas på att John Blund ska komma och knacka på snart. Då kommer jag att släppa in honom med glädje.

Godnatt.
Emma


Jag orkar inte

Publicerat: 2009-03-19 Kl: 14:40:55 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag har inte sovit speciellt bra inatt, jobbigt när det ska behöva vara så... Suck. Aja, tillslut somnade jag iallafall och det var väl en jävla tur det. Låg och tittade på The Hills halva natten. Och de två nyaste avsnitten av Kyle XY. Spännande så jag nästan höll på att slå sönder datorn när det tog slut. En lång veckas väntan börjar nu.

Nu har nyss alla gått, åkt iväg på olika ärenden och så. Själv sitter jag här och glor. Tittar runt lite. Går in på mina bloggar som jag läser men jag läser inte vad alla har skrivit. Det har jag ingen ork till. Snart ska jag åka och jobba, jag vill verkligen inte göra detta ska jag tala om. FY FAN. Jag orkar inte. Jag behöver vara hemma känner jag... Fast iof är det ju bara fem timmar, men det känns som alldeles för länge för att vara borta just nu...

Jaja, jag är iallafall glad över vad som håller på att hända med mitt liv :-) Det känns så himla skönt alltså. Även om det såklart är, och kommer att bli jobbigt så är det ändå det bästa som kunde ha hänt. Jag älskar att vara här. Älskar människorna här. Skönt är det iallafall. Människor som bryr sig på riktigt. Inte bara massa skitsnack som i min egen familj...

Aja, nu ska jag ta på mig kläderna och gå iväg strax.

/Emma


Stan en sväng

Publicerat: 2009-03-18 Kl: 17:55:40 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Har gjort lite saker sedan sist jag skrev. Jag åkte ner på stan med Keilie och Eva och hyrde lite spel, sedan hem igen. Såg en grej på stan som gjorde mig sjukt less och fundersam, varför ska det behöva vara såhär? Jag blir så himla less.. Vad ska man göra? Jag kan inte göra ett skit åt saken heller och det är jobbigt asså.
 
Ska snart iväg och titta på en match och sedan ska jag väl tillbaka och lägga mig i sängen och titta på en massa bra filmer som är nyss nerladdade :-) Skönt. Nya Kyle XY avsnittet är klart också, underbart. Längtar. Det slutade spännande sist, åttonde avsnittet. Låg och tittade på det senast inatt. Kan somsagt se om och om igen utan att ledsna på det.
Love it.

Jag glömde först mitt leg hemma när jag skulle åka ner på Hemmakväll, sedan när jag gick därifrån så ringde de från Hemmakväll och sa att jag hade glömt leget där, haha! Sååå jävla klantig är jag. Fan herregud. Hur glömsk får man vara? Jag fattar inte. Jag använde det ju inte ens för fan.

Aja, nu ska jag gå iväg och göra lite saker innan vi ska iväg.

Ciao
Emma


Värk

Publicerat: 2009-03-18 Kl: 15:27:30 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Sjukt ont har jag. Inte så jävla roligt.. Ska åka ner på Hemmakväll och hyra några spel nu. Ikväll vet jag inte vad som händer, vi får se. Ta det lugnt bara hoppas jag på. Imorgon jobbar jag kväll, på fredag också och sedan är jag ledig i helgen och det behövs just nu.. Så det är jag glad över.

Skriver mer senare.

- Emma

Förbannad

Publicerat: 2009-03-17 Kl: 21:27:48 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag blir så jävla arg när folk försöker att lura en. Sådan jävla stil alltså. Galen blir jag! Fan.

Förbannad

Publicerat: 2009-03-17 Kl: 21:27:48 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag blir så jävla arg när folk försöker att lura en. Sådan jävla stil alltså. Galen blir jag! Fan.

Nacksta

Publicerat: 2009-03-17 Kl: 17:05:10 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Sitter i Nacksta nu hemma hos Sandra. Vi har varit på Sjukhuset och sedan åkte vi hem till henne och tittade på Andra Avenyn :-) Spännande idag var det faktsikt, det har inte varit det på ett tag så det var ju roligt.

Nu har vi ingenting att göra, jag ska väl snart ta och åka till Granloholm och ta det lugnt, duscha måste jag göra iallafall. Man blir ju galen på denhär jävla blåsten som håller på att döda en utomhus.


Vad ska man göra?

Publicerat: 2009-03-17 Kl: 02:00:10 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Har inte så mycket att göra just nu så jag tänkte skriva lite tänkte jag, men vad ska jag skriva då? Har ingenting att säga direkt..

Just nu är det ganska tungt, men hoppas på att allt blir bättre inom kort. Vi får se vad som händer och ta en dag i taget, vad annat kan man göra? Jag är bara rädd för framtiden, rädd hur allt kommer att bli. Samtidigt som jag hoppas innerligt på att allt kommer att bli bra nu, allt kommer att bli bättre. Jag vill inget hellre, men om det inte blir så då? Vad gör jag då? Äh. orkar inte fundera så mycket... Men jag kan inte låta bli känns det som.

Ska väl försöka sova snart, känner mig obekväm som fan bara. Smuts. Äckligt. Blä.


Jobbat kväll

Publicerat: 2009-03-16 Kl: 22:02:43 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Har jobbat kväll med Simon ikväll och pratat engelska hela jävla dagen, eller, halvt engelska. Sämst, haha.

Nu sitter jag och tittar på Ballar av stål med lite folk och skrattar ihjäl mig :-)

Skriver senare när jag ska gå och lägga mig..

/Emma

Jobbat kväll

Publicerat: 2009-03-16 Kl: 22:02:43 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Har jobbat kväll med Simon ikväll och pratat engelska hela jävla dagen, eller, halvt engelska. Sämst, haha.

Nu sitter jag och tittar på Ballar av stål med lite folk och skrattar ihjäl mig :-)

Skriver senare när jag ska gå och lägga mig..

/Emma

Tärd dag

Publicerat: 2009-03-16 Kl: 00:42:07 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har det varit en ganska jobbig och tuff dag, eller det har varit ett jobbigt dygn överhuvudtaget. Men det känns lite bättre nu iallafall. Livet håller på att ta en drastisk vändning och jag ber till Gud att det blir bättre nu. Jag önskar inget annat. Älskar dig, alltid.

Förövrigt har jag inte gjort speciellt mycket idag, sov rätt länge och sedan så har jag käkat mat, gjort lite smågrejer bara... Sedan åkte jag till Granloholm en sväng och var där i nån timme innan jag åkte hem igen. Nu sitter jag här och glor bara. Tittar på reprisen av veckans Efterlyst.

Jag har fått ett erbjudande som jag funderar starkt på att tacka ja till, men vi får se hur det blir. Det är ingenting som man bara kan säga ja direkt till rakt på impuls, utan det krävs lite tanke bakom det. Jag kan inte berätta för er än vad det gäller, men när jag bestämt mig, om jag bestämmer mig för att säga ja, så kommer jag att berätta det här i bloggen, det lovar jag!

Nu ska jag fika lite kvällsfika innan jag ska försöka sova litegrann. Ska se klart på Efterlyst också. Imorgon ska jag jobba och sedan ska jag sova borta, vi får se om jag uppdaterar då. Tar med mig datorn iallafall.

- Emma

EMD

Publicerat: 2009-03-14 Kl: 21:43:21 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Sitter och tittar på Melodifestivalen nu.. Jag hejar ju såklart på EMD och blev alldeles till mig när jag såg Danny :-) Haha. Jag älskar honom den jävla snyggingen. Dom ligger inte sjukt bra till men inte långt ner heller.. Lite över mitten hela tiden ungefär, femma typ. Jag tror att Måns Zelmerlöv kommer att vinna iallafall, han får mest röster av juryn, men man vet ju aldrig hur resten av Sverige har röstat.

Snart ska jag gå ner till OKQ8 och köpa snus och lite andra smågrejer... Sedan blir det hem igen och lägga mig på soffan och mysa lite. Jag har dammsugit som en dåre nu, jag måste köpa dammsugarpåsar insåg jag. Min är proppfull.

Nej, nu ska vi se hur det går här sedan blir det en liten promenad som sagt :-) Så snussugen så jag svimmar snart tror jag. Blir galen.

Xoxo

Lite bättre nu

Publicerat: 2009-03-14 Kl: 19:57:36 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu känns det lite bättre iallafall, är inte på lika dåligt humör längre. Sedan jag skrev sist så har jag städat ihop lite, behöver egentligen dammsuga och sånt men jag orkar inte idag, får göra det imorgon.. Men jag har plockat ihop och diskat iaf, lagat mat, duschat och sådana saker.

Sitter och väntar på ett litet besök just nu innan jag ska åka bort till Nacksta och umgås med Evelina och Sandra. Sedan blir det väl åka hem och sova lite. Buäh. Tråkigt.


Skit lördag

Publicerat: 2009-03-14 Kl: 15:43:27 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag är sjukt less. Jag har ingen lust med någonting, därför skiter jag i att skriva

Sjukt varmt!

Publicerat: 2009-03-13 Kl: 23:25:46 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej på er.

Efter att jag hade varit hos mormor och hjälpt henne med datorn och blivit irriterad och förbannad ett x antal gånger så tog jag bussen hem. Mormor hade handlat lite åt mig så jag bar tunga påsar så mina ben vek sig nästan... Kom hem, packade upp, satt mig i soffan och vilade i 10 minuter och sedan åkte jag iväg en sväng igen. När jag kom hem sedan så blev det bara en massa skit så jag åkte ner och skulle sola, men sedan struntade jag i det och gick till Lina ett tag istället :-) Hade inte varit i hennes lägenhet än och eftersom vi bor så nära varandra så passade det bra ikväll. Det känns skönt att ha någon som man kan gå till som inte bor så långt bort ifall man inte orkar vara hemma och så någon dag eller så. Perfekt! Vilma kom förbi där en sväng också och hälsade på. Sedan har jag och Lina bara suttit och surrat på, mest pratat om Telia och jag har bestämt mig för ett abonnemang som jag ska ta som låter helt perfekt för mig :-) Tur att Lina tipsade mig om det tycker jag. Bra så.

Nu är jag hemma, sjukt varmt är det här inne även fast jag har fönstret öppet. Konstigt. Funderar på att sänka elementen... Jag ska iallafall plocka ihop lite här och diska, annars kommer jag att få ett frispel imorgon när jag vaknar och ser denna röran. Jag kan inte sova något bra heller när jag vet att det är stökigt i lägenheten. Fyfan. Önskar att Sandra vore här nu och diskade åt mig! Så slapp jag den skiten. Sedan ska jag duscha innan jag går och lägger mig också, jobbigt. Tror inte att jag ska tvätta håret ikväll, känner hellre att jag gör det imorgon så att jag slipper hårtorken och allt ikväll. Och så är håret nytvättat imorgon om jag inte duschar det ikväll. Det känns bättre så. Det blir så.

Jag har börjat bearbeta en sak som nog kommer att hjälpa mig väldigt mycket, hoppas jag på iallafall. Jag tror att det kommer att bli bra jag. Jag skriver lite då och då som det kommer, och det är nog det bästa. Bättre än att bara sitta och tokskriva ner allt påengång och man glömmer en massa viktiga detaljer och så. Blir lätt att man bara skriver en massa tomma ord då, ungefär som jag gör nu ;-) Haha.

Nej, nu ska jag get to it. Jag har målat naglarna hemma hos Lina så jag vill egentligen inte diska :-( Det kommer säkert att lossna då och det vill jag ju fan inte... Men det kommer ändå att sluta med att jag tar bort det innan jag går och lägger mig. Haha, sån är jag.

- Emma



Goddag

Publicerat: 2009-03-13 Kl: 15:57:59 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Det var riktigt plågsamt att kliva upp ur sängen imorse kan jag tala om. Låg kvar och drog mig in i det sista! Men jag blev glad när jag klev upp och kom ut iallafall. Möttes av fint väder och jag missade inte bussen, men den var jävligt sen..

Jobbade världens lugnaste lunchpass i 4 timmar och sedan gick jag hem till mormor där jag är nu för att laga hennes dator, som idioten påstår att JAG har förstört. Inte för att den är trasig men hon har klickat på en massa knappar och ändrat i verktygsfältet och skit så att det ser helt stört ut och man hittar ingenting och blir bara irriterad av att titta på det. Men nu har jag grejat till det iallafall, hoppas jag.

Pratade nyss med min mami i telefon, skönt att höra hennes röst :-) Saknar henne sjukt mycket! Love you.

I helgen är jag ledig, woho. Underbart ska det bli kan jag tala om. Ska sova ut riktigt skönt imorgon. Längtar dit.

Nu ska jag titta på Andra Avenyn tror jag, hemma går det ju fan inte ens att logga in på msn. Idiotinternet.

Ciao


Jobb jobb jobb

Publicerat: 2009-03-10 Kl: 22:35:33 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Är lite upptagen nu, skriver lite senare! CYA.

Segast

Publicerat: 2009-03-09 Kl: 23:59:45 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Mitt internet beter sig konstigt. Själva "täckningsknapparna" eller vad man ska säga, ni vet sådana som fanns på Nokiamobiler där man ser hur bra täckning man har, sådana finns det i min ruta där man ansluter till internet. De brukar vara fullt upp, 5 st, och de brukar vara blåfärgade. Nu är det bara 2 st som är ifyllda och de är orange-röda. Konstigt som fan. Jag förstår inte vad som är fel.

Idag har jag iallafall jobbat.
Vill att det ska bli den 25e nuuuu. Igår helst! Jag behöver pengar.. Måste köpa en massa massa saker. Jobbigt läge är detta. Det gick iallafall bra att jobba, ända til stängningen då det tog tusen år för oss att stänga. Skit sega var vi, haha. Men tillslut kom vi iallafall därifrån, och jag skulle på Ica men det blev inte så.

Pratade med min faster i telefonen i 49 minuter också,
skönt :-) Längesen vi pratade så det var bra. Ska keep in touch nu bättre har jag bestämt.

Nu när jag kom hem så blev jag sjukt les
s. Man bara gör en massa saker för ingenting. Vad fan får man? Inte ett skit. Så jävla irriterad...

Ska duscha nu och sedan lägga mig och sova tror jag.
Måste fixa med tvätten sen igår. Har inte lagt in den i garderoben och hängt upp det som ska hängas upp, har inte orkat. Finns ingen lampa inne i garderoben så man ser ingenting... Och det går inte att byta ut den heller, har provat med flera olika lampor. Vad är fel då? Någon som vet? Det är ingen propp som har gått iaf för då skulle det vara samma sak i köket men det är det inte. Störande.

Nej,
orkar inte skriva mer nu. Är så less och trött.

Vilma jag hör av mig till dig imorron! Kunde inte höra av mig idag för jag kom inte in på internet innan jag skulle iväg och jobba.


Hemma myskväll

Publicerat: 2009-03-08 Kl: 02:03:08 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Sitter hemma nu och myser på med lite sällskap :-) Sandra är här också! Hon kom hit förut för att hennes kille skulle ut på krogen. Så att då har jag fått lite sällskap av henne ikväll också här hemma hos mig, det var ju roligt. Känns som längesedan hon var här.

Vi har inte gjort så mycket iallafall.
Myst och varit trötta, nu sitter vi och äter godis och S sitter och her på sig Lypsyl på läpparna och säger "ååh vad skönt, åh" Haha. Jävla dåre.

Nej, jag har ingenting vettigt att skriva här just för tillfället.
Jag försökte få tag på Sebbe men det gick inte så bra :-S Förstår inte varför jag inte kom fram till hans telefon och jag vågade inte ringa hem heller mitt i natten lixom... Synd, vi som skulle umgåtts idag!

Det gick iallafall bra idag på jobbet,
jobbade med cheferna en stund sedan så sa jag att dom kunde gå hem eftersom att det var så lungt så det var onödigt att vi skulle vara 5 st som jobbade och bara stod där och gjorde ingenting. Så det var bara jag Robin & Angelica resten av dagen och det gick väl bra tycker jag. Imorgon ska Simpa jobba åt mig då jag har en massa viktiga saker att göra. Efter det så ska jag tvätta kläder, herregud vad jag bokar tvättider men jag missar dem hela tiden, glömmer bort osv. Men imorgon är det kl 17 på eftermiddagen till 22 så det kan man ju inte missa! Annat äre när jag bokar tid kl 7 på morgonen och på allvar tror att jag faktiskt kommer att kliva upp då. När Lina läser sådana saker i min blogg så tänker hon direkt - Aa jo tjena. Haha. Där dog hoppet direkt. Jag vet inte varför jag har så dålig diciplin då det gäller såna saker, antar att det är för att det är så himla enkelt att skjuta upp utan konsekvenser.

Nu ska Sandra babbla som vanligt,
ställa konstiga frågor & så. Smörjer sina läppar med Lypsyl. Pratar. Smörjer. Sedan fortsätter det sådär.

Sjukt trött är jag iallafall fortfarande
. Längtar som en tok tills jag ska få skalla kudden och somna skönt. Det är inte klokt alltså.. Sandra hjälpte mig att diska all min äckliga disk medans jag stod i duschen. Snällt av henne somfan, men hon klarar inte av att se sånt haha utan att göra någonting åt saken. Perfekt. Ska ta hit henne varje gång jag inte orkar städa och bjuda henne på middag eller något, sedan så kommer hon att få spader på allt skit som ligger överallt och börja plocka och städa och tillslut - tadaaa, så är det skinande rent! Gratis också. Perfect match.

Ha en fortsatt trevlig helg alla :-)
Sov gott.
- Emma




Så less

Publicerat: 2009-03-07 Kl: 21:58:18 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag är på riktigt dåligt humör nu. Jag skriver sedan när det kanske förbättrats lite

Hos mormor

Publicerat: 2009-03-07 Kl: 20:14:36 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Sitter hemma hos mormor nu och pratar lite.. Ska snart gå till Ica och sedan ta bussen och åka hem och städa lite innan jag kommer att tok-däcka på soffan. Jag är så himla trött.

Jag skriver senare, ciao

Sjukt trött

Publicerat: 2009-03-07 Kl: 15:47:52 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Sov som sagt hos Sandra inatt, men där var det en jävla massa liv när folk kom hem kl 3 och väckte en och skrek som idioter och sedan igen kl 6 på morgonen. Kul. Skulle upp och jobba kl 10 lixom. Somnade inte riktigt förrän vid 7tiden imorse och nu är jag så trött så jag kan spy snart.

Är på jobbet nu iaf, måste fortsätta jobba jag.. Skriver sen

Skönt!

Publicerat: 2009-03-07 Kl: 01:20:18 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Har legat och pratat med Evelina i telefonen i typ 1 timme nu så det var skönt faktiskt.. Alltid skönt att prata med henne för att hon förstår mig på ett sätt som typ ingen annan gör för att vi är så lika på en massa sätt.. :-) I sättet alltså, inte utseendet, haha. Så nu har vi ventilerat lite av livets alla problem. Så nu kommer jag nog att kunna somna lite lättare iallafall, slipper man tänka så mycket.

Nu ska jag lägga mig och titta på Kyle XY :-)


Irriterad som satan

Publicerat: 2009-03-06 Kl: 23:57:18 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Fan vad less jag blir på folk som behandlar mig dåligt jämt. Riktigt less. Hur fan kan man bete sig på ett visst sätt och sedan vilja att andra ska bete sig mot en själv på ett heeelt annat sätt!? Jag förstår fan inte det alltså. Det är bortom mitt förstånd. För mig är det naturligt att behandla andra som man själv vill bli behandlad. Är inte det självklart. För mig är det det iallafall. Aja, i wash my hands of it.. Nu ska vi lägga oss äntligen och mysa :-) Jobb tidigt imorgon. Jag kanske ska äta en liten marmeladmacka innan? Vore mumsigt..

Xoxo
- Emma

Bortamatch

Publicerat: 2009-03-06 Kl: 23:32:18 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Sitter hos en kompis nu och myser :-) Vi har ätit middag och sedan så har vi suttit och pratat och tagit det lugnt. Jag har anslutit till deras nätverk nu så det går fort att ladda ner filmer och så! Skit bra ju. Glad jag blir. Nån berättade för mig för ett tag sedan att en ny säsong av Kyle XY har kommit ut, men sedan har jag bara helt glömt bort det typ. Sedan nu går jag in på thepiratebay och ser att det är hela 8 nya avsnitt! Wiho. Det är mitt favoritprogram, det programmet ger mig ett skönt lugn över mig själv som det är konstigt att man kan få ut av ett tvprogram lixom. Men det är nice. Låg hela nätterna förut och såg avsnitt efter avsnitt fast jag kunde alla repliker. Så blir det alltid med mina favoritserier, One tree hill som såklart är min favorit genom alla tider, 90210 som jag fallit för nu, och så Kyle XY. Love them.

Nu ska vi lägga oss och titta på Role Models
, haha så rolig film. Såg den igår också men hon ville se den för den är sjukt rolig alltså. Haha.

Imorgon börjar jag att jobba kl 11, jobbar hela dagen..
Robin ringde mig förut och frågade om det var jag, han & Angelica som öppnade kl 10.15, och jag sa att ja så var det ju. Men kom sedan på att jag hade ljugit lite lätt för honom där, haha. På kvällen ska nog en gammal vän komma hem och umgås lite med mig :-) Han har inte ens varit i min nya lägenhet heller eller någonting så det blir nog mysigt tror jag. Hoppas att det blir av bara så att det inte blir uppskjutet som det brukar ha en tendens att alltid bli när det gäller mig. Men när man har jobbat i 10 timmar så är man rätt trött..

Nej, nu blir det film mys med
morötter, dip, chips, smågodis och cola! Skit mysigt.

- Emma

Irriterad

Publicerat: 2009-03-06 Kl: 19:06:14 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Det finns en människa på denhär jorden som gör mig sjukt irriterad. Jävla.

Idag är jag ledig också. Imorgon jobbar jag. På söndag har jag tvättstuga igen. Trodde inte att det fanns någon ledig.. Ska boka bastun också nu i helgen tror jag :-) På söndag kväll kanske. Eller. Äh jag vet inte, vi får se.

Nu ska jag duscha och sedan kanske åka till Nacksta. Vi får se hur det blir.

Most Haunted

Publicerat: 2009-03-06 Kl: 05:07:04 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Har nyss suttit och tittat på Most Haunted som jag gör nästan varje natt eftersom att jag alltid är vaken så sent.. Sjukt läskigt är det alltså, varje gång. Mer vissa gånger såklart.

Idag har jag inte gjort någonting speciellt, tagit det lugnt bara.. Varit ner på OK en sväng och sedan kollat på film och så. Ska lägga mig i sängen nu och titta på någonting bra.. Laddade hem Bedtime stories igår men jag fick höra att den var dålig. Jag som brukar älska Adam Sandler filmer, men tydligen var detta en av hans sämre filmer. Jag tyckte ju att den verkade bra!

Imorgon är jag ledig iallafall, vi får se vad det blir nu för någonting roligt. Imorgon/idag så har jag tvättstuga - äääntligen. Kommer inte att hinna tvätta klart allting iallafall, så mycket kan jag säga direkt..

Kommer inte på någonting vettigt att skriva så jag lägger ner nu.


please come close..

Piggare

Publicerat: 2009-03-04 Kl: 14:37:45 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Inte kommit iväg ÄN.. Herregud, segat som satan. Skriver mer ikväll :-)

Bjuder på en bild, var fem år sen senast typ.. Haha.

GRATTIS TILL SEBBE SOM FYLLER 19 ÅR IDAG :-)


Glad jag ser ut på munnen, hah

Sjukt trött

Publicerat: 2009-03-04 Kl: 11:55:31 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag har sovit i en timme. Så himla trött nu, redan. Då ska jag alltså vara vaken till sent ikväll. Jag vill sova nu nu nu... Men det går icke. Jag måste duscha och göra mig iordning, sedan ska jag uträtta en massa ärenden. Det snöar också tror jag. När jag precis hade lyckats komma in i sömnen imorse vid 8tiden så skickade min chef ett sms och störde mig så att jag inte kunde somna om igen :-( Så störande. Jag skulle ha haft på ljudlös som jag alltid har i vanliga fall, men var ju rädd att jag skulle tottalsomna och sova över så jag hade inte det denhär gången.

Sitter och gruvar mig. Klockan 12.00 så ska jag duscha.
Tills dess ska jag bara sitta här. Är lite hungrig också, kanske man ska äta innan man duschar, men då kommer jag att dra ut på tiden så mycket.... Rolig läsning detta måste vara för er ;-)


babygirl

Publicerat: 2009-03-04 Kl: 05:55:51 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer



i miss you every day babygirl.. sötnos. hoppas du mår bra.
du kanske är med ante :-) kanske ni myser med varann nånstans
där ni har det bättre båda två och där ingen av er är sjuka längre.
att vi fick dig var en av de finaste gåvor jag fått någongång.
lilltova, älskling. saknar dej så mycket.


och dej saknar jag också älsklingen min. hoppas du har det bättre nu.
det vet jag att du har.. men jag saknar dig inte mindre för det.
min ante :-( jag och mamma saknar dig varje dag. jag vill ha dig
tillbaka här, jag kommer aldrig att få en bättre hund än du :-)
världens finaste snoop..

Tidsfördriv all right

Publicerat: 2009-03-04 Kl: 05:50:38 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Vad..

hade du på dig idag? Ett par mörka jeans & en röd hoodtröja

har du gjort under dagen? jag har jobbat, träffat sandra, diskat & städat!

har du för frisyr? uppsatt i en hästsvans med fläta

ska du göra innan dagen är slut? en jävla massa saker, upptagen idag!

har du inte hunnit med idag? Jag har inte ens somnat än

ska du göra imorgon? Eftersom det är onsdag nu, på torsdag ska jag vara ledig!!!

vill du göra i helgen? jag vill vara ledig.. jag är ledig på söndag tack vare simon iaf!

åt du senast? pyttipanna

är det allra bästa med dig? det vet jag inte riktigt sådär på rak arm

gillar du hos dig själv? att jag är så jävla duktig på att.. inte vet jag


När..

vaknade du i morse?  jag vet inte riktigt, sent iaf

är du rädd? när jag går in i min garderob som inte har nån lampa :-(

grät du senast? igår

skrattade du senast? Nyss när jag läste i Alex Schulmans blogg när han hade sett på Parlamentet "Det är så långt mellan skämten att man måste åka taxi emellan dem" hahahahahahahAHAHAHAHAHAHA!!!

var du på fest senast? jag minns inte ens det

var du kär senast? Jag är inLÖV

gjorde du senaste något du egentligen inte ville? idag

gav du en komplimang senast? mig själv nyss


Vem..

kramade du senast? hemliZzz

saknar du? tova & ante :-( mina älsklingar..

kysste du senast? ...

vill du spotta på? det tänker jag ju inte säga här

skulle du vilja se ut som? nån snygg jävel

gjorde dig arg senast? när andra avenyn laggade


Antingen eller..

glass eller godis? glass. B&J COOKIE DOUGH.

morgon eller kväll? kväll

skidor eller pulka? snowboard

julafton eller födelsedag? julafton. no question

häst eller hund? hund. men gillar hästar med

hjortron eller blåbär? blåbär men helst hallon

sol eller bada? sola. jag älskar att sola

röd eller blå? röd



Kan du..

simma fjärilsim? inte vad jag vet - nej.

stå på ett ben? jag kan stå på två ben också ;-)

sjunga riktigt höga toner? kan jag väl, men det låter ju inte så vackert

baka? endast chokladbollar

göra volter? i vatten kan jag göra bakåt & framåtvolt! haha

hoppa upp på en häst med sadel? ja såklart.. utan sadel kan jag också hoppa upp på han! eller hon.

ditt eget mobilnummer? jag har ett grymt minne.. jag memorerar allt som har med nummer & siffror att göra! typ


Har du..

pallat äpplen? jamen det har jag ju gjort faktiskt

tagit en främling på rumpan? haha nää

tappat något värdefullt i toaletten? ja, min mobil

sett en hel porrfilm? Japp.

skrikit åt en lärare? ja vem har inte gjort det

blivit dumpad? ja

förlorat någon nära vän? inte nån som har tvärdött men förlorat vänner har man väl

varit i Asien? Nej. VÅLLULLE




PERSONLIGHET (JAG ÄR)

Blyg: inte blyg kan jag väl säga..

Smart: faktiskt så är jag jävligt smart

Långsam: det beror på tidpunkten på dygnet osv

Stressad: oftast

Tålmodig: absolut inte, värsta jag vet är att vänta

Djup: aah

Öppen: är jag inte

Positiv: försöker att vara

Rolig: japp

Ansvarsfull: försöker att vara det med


VÄNSKAP (JAG HAR)

Svikit en kompis: ja tyvärr

Förlorat en bästa vän: ja det har jag

Sagt att jag älskar en kompis: Ja då. Men inte face 2 face på allvar. jag klarar inte sånt jag

Sovit med en killkompis: ja det har jag gjort ju

Sovit med en tjejkompis: jaa..

Pussat en av samma kön: Ja. Observera PUSSAT. Inte kysst eller hånglat.

Slagit en kompis: Hahah.. jag o vilma gjorde en grym fighting video en gång i tiden, jag spöade skiten ur henne! hahaha kom och tänka på det nu, önskar att jag hade kvar den. jag hade på mig en supergirl tröja & hon en batman tröja eller om det var tvärtom, och så slogs vi hur mycket som helst inne på mitt rum och spelade in allt med min webcam, hahaha. herregud :-D

En kompis som vet allt: Inte precis allt. Men ganska mycket.

Berättat hemligheter: Ja.


KÄRLEK (JAG HAR)

Blivit sårad: Ja det har jag

Haft stadigt förhållande: Aa

Krossat någons hjärta: Ja det har jag gjort

Gett någon ditt hjärta: Det har jag också gjort

"Playat": Nee gud.

Sagt att jag älskar någon och menat det: Ja..



FAVORITER (FAVORIT)

Låt just nu: det är olika beroende på humör och så

Pryl: min nya dator =))

Film: det kan jag inte svara på

Bok: i taket lyser stjärnorna & malin + rasmus = sant

Lärare i skolan: anki och thomas!! träffade jens ryd idag.. haha!

Plats: min soffa och säng

Frukt: äppel och kiwi


ÖVRIGT (JAG HAR)

Sytt: nej

Opererat mig: ja

Cyklat omkull: ahh

Sjungit i duschen: jaa

Hoppat bungyjump: nee men ja vill fan

Fobi för något: ahh jävla spindlar o insekter. jag hatar dom

Sett någon dö: aa ja e mördare.. dödat flera myror osv, hahah

Varit på begravning: ahh en gång. min gammelmormors :( RIP

Sagt att jag hatar någon: ahh



LIVET:

Svart eller vitt: vitt

Rött eller rosa: rosa

Skriva eller tala: skriva, lättare att uttrycka sig i text.

Vatten eller cola: cola wtf

Nagelbitare: när nageln går av så biter ja av den ännu mer

Mobil eller mp3: iPod

Snygg eller charmig: både och.

Lösgodis eller choklad: choklad

Frukt eller grönsak: grönsak

Film eller serie: serie

Festa eller softa: softa

Sommar eller vinter: sommar

Fredag eller lördag: lördag

Ljus eller lampa: ljus

Övervikt eller undernärd: undernärd

Kärlek eller vänskap: både och. 

Bio eller hemmakväll: bio är mysigt me rätt person !


Ej somnat

Publicerat: 2009-03-04 Kl: 05:30:18 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Ville bara påpeka det. Jag sover inte. Jag kan inte somna. Jag är pigg idag verkar det som. Men jag kommer bara att vara det i högst 1 timme till. Snart slutar allt att visas på TV, då kommer mina ögon också att vilja vila lite. Men det tänker jag inte tillåta! :-) Godmorgon på er ni som vaknar nu! Ni är uppe sent ;-)

I'm pulling an all-nighter

Publicerat: 2009-03-04 Kl: 02:50:37 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Japp. Det tror jag att jag ska ta och göra. Jag måste totalvända på min dygnsrytm. Jag vill börja kliva upp senast kl 9 på morgnarna! Imorgon har jag en mycket stressig dag så jag måste vara vaken tidigt. Och nu är klockan mycket. Vilket alltså kommer att leda till att jag kommer att vara sjukt trött imorgon när jag kliver upp. När jag väl kliver upp så kommer jag att kunna liknas vid en zombie. Så trött kommer jag att vara.

Jag längtar så hemskt mycket tills på torsdag.
Då är jag l-e-d-i-g. Ska bli underbart skönt alltså :-) Först jobbade jag som ett jävla as en lång period, enda gången jag var ledig var på nätterna. Sedan kommer en period då jag nästan inte jobbar någonting, och nu jobbar jag jättemycket igen. Min kropp blir konstig av detta. Först vänjer jag mig vid att jobba hur mycket som helst, sedan får jag en massa fritid som jag inte vet vad jag ska göra med, och sedan ska man jobba jättemycket igen. Konstigt blir det i ens vardag. Jag hatar att vi inte har ett normalt schema på mitt jobb! Att vi inte kan ha scheman som gör så att man kan planera sitt liv i förväg. Hatar det.

Nu har jag iallafall tagit hand om mitt gigantiska diskberg.
Nu har jag ett rent diskberg som håller på att torka. Det känns skönt att den är borta iallafall! Poff, gone. Bra så.

Nu ska jag göra ansiktsmask medans jag fixar iordning lite papper och så...
Fick ett nytt anställningsbevis idag som jag måste sätta in i min "Emmas viktiga papper"-pärm som jag har fått av min faster ;-) Den är skit bra att ha! Jag har ordning på allt. Inte för att jag gör så mycket med pappren mer än att stoppa in dem i pärmen, men ändå.

Jag lär nog inte uppdatera någonting mer,
ifall jag somnar. Men om jag inte somnar så skriver jag nog minst en gång till! Får nog erkänna att jag börjar bli lite halvtrött... Sigh..


Problem

Publicerat: 2009-03-04 Kl: 00:16:36 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


för varje dag som går förbi så blir jag mer o mer hjälplös och dör inombords
hur fan kan man göra så mot sitt eget blod



Kom hem för ett tag sedan.. Var ju hos Sandra och skulle se AA, men Play Prima är ju helt jävla efterblivet så det laggade så mycket så jag blev på dåligt humör och struntade i att se klart det. Får försöka kolla någon repris eller så nu i veckan. Det går ju rätt ofta repriser.. :-) För jag vill inte missa! Mitt favvo ju.

Nu sitter jag här ensam och har tråkigt, jag ska försöka städa.. Mormor ska komma förbi här imorgon bitti och då kan det inte se ut hur som helst för då blir det ett jävla tjat. Min mormor är bäst i världen på att tjata! Haha.

Men iallafall.. Verkar som att jag har löst lite problem nu, men det ställt stora krav på mig för att jag ska få någon hjälp. Men det kanske behövs. Jag klarar ju inte av det... Alla som varnade mig - ni hade rätt! Fan alltså. Men jag försöker och försöker..

Nu ska jag städa lite som sagt, sedan kolla på 2½ män. Älskar den serien!


saknar dig baby

andra avenyn

Publicerat: 2009-03-03 Kl: 21:25:01 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nyss kommit från jobbet, sitter hos Sandra nu och ska kolla på Andra Avenyn.. Hoppas det är bättre denhär gången än förra gången, det har blivit så jävla långdraget.

Har en massa sjukt jävla jobbiga problem som jag inte vet hur jag ska lösa... Ingen som kan hjälpa en heller så jag vettefan vad som kommer att hända nu.

Aja, skriver mer när jag kommer hem.

- Emma

spice girls - mama

Publicerat: 2009-03-03 Kl: 01:19:46 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Sitter och lyssnar på lite låtar... Spice girls - mama & M.J - Give in to me.
Fan båda två får mig att rysa sjukt mycket. Finaste

mama i love you,
mama i care
mama i love you
mama my friend
.. your my friend

back then i didnt know why you why you were misunderstood
but now i see trough your eyes, all that you did was love




Underskatta aldrig era föräldrar.. Var glada att ni har dem och att de finns där och älskar er, alltid :-) För det finns ingen i hela denhär världen som jag älskar mer än min mamma. Det finns inget jag inte skulle göra för henne vad fan som än hände/händer.. Hon är och kommer alltid att vara min mamma som lärt mig allt jag kan.


everlasting like the sun

Publicerat: 2009-03-03 Kl: 01:03:32 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Back where I belong now, was it just a dream?
Feelings unfold, they will never be sold, and the secret's safe with me


dry your eyes

Publicerat: 2009-03-02 Kl: 14:16:32 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Sean Kingston - Dry your eyes..finaste



17 now my mommys gone, Cant wait till she come back home
Missin her face like dust till dawn, while she went away
Never think it be this long, I feel like cryin while I'm writin this song
Cant wait till that day come on
When she leave the place


i love you

Hungrig

Publicerat: 2009-03-02 Kl: 13:22:21 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Goddag.

Jag vaknade för nån timme sedan, lägenheten var tom. Lite halvt scary sådär. Men vad gör man inte?

Igår fick jag så jävla dåliga nyheter så att jag ville döda någon. Är fortfarande arg, riktigt arg. Besviken.

Orkar inte skriva någonting, ska titta på tv och äta "frukost" :-P Lite sent men vad fan.

- Emma


Sundsvalls Tidning

Publicerat: 2009-03-01 Kl: 03:11:01 | I kategori: Min vardag | 3 kommentarer


Jag var precis inne på ST.nu. Jag läser där ungefär 4 st olika artiklar om "drogen" Spice. Vill ni läsa dem så gå in på www.st.nu. Men jag blir så irriterad. Förbannad.

Polisen och alla myndigheter lägger ner så himla mycket tid, pengar & forskning på droger och liknande. Jag försvarar absolut inte narkotikamissbruk - tvärtom. Men jag blir så irriterad. Alkoholen då? Alkohol är en av de lömskaste drogerna som finns på denna planeten. Alkohol splittrar så många familjer, förstör så många barndomar. Förstör så många liv. Men det är lagligt. Det går att köpa i vanliga matbutiker, inte så stark alkohol men fortfarande alkohol. Det är så lättillgängligt. Samma sak med nikotin. Okej, jag snusar - visst, fine. Men både nikotin och alkohol är beroendeframkallande, precis som droger. Skulle det upptäckas idag så kan jag nästan svära på att det inte skulle vara lagligt. Inte en chans i världen. Alkohol är en farlig drog. Tänk hur många barn som råkar illa ut, varje dag, på grund av att de har föräldrar som dricker. Hur många barn och ungdomar som lever i tystnad. Vuxna också. Alkoholen tar över deras liv. Men ändå läggs all fokus på narkomanerna. Varför, undrar jag då? Alkohol är fan mycket värre.

Okej, visst. Så länge man kan kontrollera alkoholen och inte dricker speciellt ofta så är det väl okej. Jag själv dricker mycket sällan, men det är av personliga orsaker. Jag gillar inte att vara bland personer som är berusade, fulla, you name it. Det är det värsta jag vet. Jag gillar inte känslan av att vara full & förlora kontrollen. Därav håller jag mig borta från alkohol så mycket jag kan. Jag dricker ibland, men inte är det ofta. Sist jag drack var på min 18års dag och det var den 16 augusti. Jag gillar det helt enkelt inte. Men jag har orsaker till det också.

Men jag blir så förbannad på att alla människor är blinda. Varför gör ingen någonting åt människor med alkoholproblem, varför läggs all fokus på narkotika? Jo - för att alkohol är helt lagligt. Helt sjukt tycker jag.

Jag var bara tvungen att skriva av mig lite... Jag blev bara så upprörd... Nu ska jag lägga mig och titta på lite TV. Väntar på att min chokladpudding i kylskåpet ska stelna! Mums. Jag hade nyss gjort en skål men den fick jag bara äta hälften av, sedan fick jag dela med mig :-( Jag ville ju ha allt sjääälv! Skulle kunnat äta flera påsar med sånt just nu känner jag. Cravings!

- Emma

RSS 2.0