Familjedag!

Publicerat: 2010-05-14 Kl: 00:03:46 | I kategori: Min vardag


Idag har vi haft en riktig familjedag... Har bara varit hemma och tagit det lugnt. Varit ute och lekt med Dannes syskon och dom spelade basket medans jag lekte med Haylees yngsta kusin. Vi gungade och klättrade i lekparken och så medans Haylee sussade i vagnen. Mysigt!

Klev upp vid 08 imorse då Haylee tyckte att det var dags för mamma att sluta sova! Var såååå trött, men så fort man ser hennes leende då hon ler med hela ansiktet så försvinner det direkt. Så busade vi i en timme innan det var dags att vila ;) Älskar den där morgonvilan.. Haha.

Sedan när vi klev upp vid 10 så lekte vi lite. Haylee åt och var pigg och glad som vanligt. Men vid 13-14 tiden så känner jag att hon är helt blöt i håret (hon var alltså vaken) och kallsvettig i pannan. Hon har endast en tunn body på sig, samt strumpor så det kunde inte ha berott på att hon var klädd fel heller... Så jag börjar att känna på kroppen och hon är kokhet, så jag tar tempen som mycket riktigt visar att hon har feber. Så hon får lite alvedon och vi tar en promenad. Då somnar hon, stackarn. Nu verkar det vara bra, men jag vet inte om det bara är alvedonen som håller nere febern eller om den är kvar. Vi får se imorgon bitti helt enkelt!

Imorgon ska jag tvätta kl 7, (vad fan gör jag då vaken undrar ni kanske, jag med!) sedan ska vi på BVC klockan 11:30. Ska bli spännande att se vad hon väger och speciellt hur lång hon har blivit... Mammas lilla tjej. Så ska Christina (vår BVC sköterska) få titta på Haylees utslag som hon har... Det ser ut som typ torrutslag. Lite här och var på kroppen.. Vi smörjer med Miniderm så ofta som vi fått tips om. Men men. Vi får se om Christina vet vad det kan vara! Hoppas hoppas...

Jag har varit och solat med Evelina ikväll också, hon bjöd! ;) Tack baby!! Haha.

Kan ju även tillägga att mitt dåliga bloggande mest beror på att min sambo nu bor hemma på heltid, vilket leder till att vi är två som ska dela på datorn. Sämst! Måste köpa en till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0