kvällsmys med pappa

Publicerat: 2010-03-31 Kl: 23:35:12 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


dsc00644 (MMS)

kvällsmys med pappa


Haylee plaskar och säger att hon vill bli ...

Publicerat: 2010-03-31 Kl: 23:06:58 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


dsc00643 (MMS)

Haylee plaskar och säger att hon vill bli fin tills imorgon!


Sötnosen leker med pappa!busig tjej

Publicerat: 2010-03-31 Kl: 22:56:56 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


dsc00642 (MMS)

Sötnosen leker med pappa!busig tjej


195764 håller på att steka fiskpinnar. Ble...

Publicerat: 2010-03-31 Kl: 21:57:12 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


dsc00640 (MMS)

195764 håller på att steka fiskpinnar. Blev hungrig som fan. Gott :) varit på en kvällspromenad med Haylee!


Helt upp i varv

Publicerat: 2010-03-31 Kl: 01:11:30 | I kategori: Bilder | 2 kommentarer


Hela dagen idag har jag varit upp i varv över att Evelina har fått bebis! Än så länge heter hon bara bebisen.. Tråkigt tycker jag för jag vill veta vad hon ska heta ;P Men det är klart, har man inte fastnat för något så är det såklart väldigt svårt! Hur som helst så blir det bra när de väl har bestämt sig. Längtar såå otroligt mycket tills jag får träffa henne. Men det kommer nog att dröja lite, iallafall tills jag får göra gosi gosi med henne.. Eftersom Haylee har varit sjuk, vill vara helt säker på att hennes virus har gått över innan jag gosar med Ewes bebis, för att inte riskera att hon blir sjuk.

Idag har Daniel varit med några kompisar och tittat på fotboll och så, och jag och Haylee var hos Jasmine & Sandra eftersom Jasmine fyllde år idag. Coolt att Jasmine & "Bebisen" fyller år på samma dag!

Nu ska vi lägga oss och sova. Imorgon har vi mycket att göra och på torsdag ska vi fotograferas till tidningen.. Bättre sent än aldrig ;-) Men vem bryr sig. Huvudsaken är att man är med. Det är svårt att få det att bli bra när Danne alltid är i Västerås på tiderna som Lenárbild killen har fototider. Och jag vill absolut fotograferas mot blå bakgrund istället för vit. Vit kan man ju göra vart som helst. Så på torsdag blir det äntligen av! Haha, lär väl hamna i tidningen ungefär samtidigt som Ewe och C/O.

Nu håller Daniel på att fila naglarna på Haylee, och jag sitter vid datorn och ska läsa bloggar innan sovdags.
Godnatt


Lite nytt i lillans garderob. Allt i storlek 56 :) Liiiite stort med 56 fortfarande,
vi använder 50 mest för det sitter bättre än 56. Men snart är de urvuxna!


Hade redan en sådan body, men de är så fina så jag var tvungen att
köpa en likadan i 56 också! Köpte även ett par byxor till. Gulligt!

GRATTIS

Publicerat: 2010-03-30 Kl: 18:13:43 | I kategori: Roligt | 0 kommentarer


GRATTIS TILL EVELINA, DANIEL & STOREBROR WILLIAM SOM FÅTT EN LITEN PRINSESSA :) Har fått ett MMS, hon är jättevacker! Längtar såååå tills jag och Haylee får träffa henne. Det är så roligt att vi är bästa kompisar och får barn bara 2 och en halv månad ifrån varandra.. :) Lilla tjejerna.

Grattis till er från mig, Haylee & Danne! Love you.

hjärtat sitter i vagnen och pratar med sin...

Publicerat: 2010-03-29 Kl: 22:20:46 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


dsc00631 (MMS)

hjärtat sitter i vagnen och pratar med sin geting efter sin sovstund. Mamma äter apelsin.


VINNANDE BUD :)

Publicerat: 2010-03-28 Kl: 22:04:13 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


WIE. Jag vann min första auktion!! Nu är jag lycklig i känslolivet...

Ikväll blir det till att sova tidigt, Jasmine har kalas imorgon så jag och Evelina ska på stan tidigt och leta present!

Lovergirl

Publicerat: 2010-03-28 Kl: 01:57:33 | I kategori: Roligt | 2 kommentarer



Det finaste jag har

Ett gnälligt inlägg.

Publicerat: 2010-03-28 Kl: 01:23:58 | I kategori: Haylee 0-3 månader | 0 kommentarer


Varför är jag så lat? Det måste jag göra någonting åt. Jag är nog en av de lataste personerna jag vet. Jag orkar aldrig någonting. Alltid säger jag att jag ska göra en massa grejor, men när det väl kommer till kritan så skjuter jag alltid upp det så långt som det är möjligt. Undrar varför det är så och vem jag har fått det ifrån. Min mamma är inte så - tvärtom. Hon är väldigt "nu ska vi göra detta, helst redan igår" ungefär. Jag måste jobba på dethär och tvinga mig själv att fan i mig göra saker som jag bestämmer mig för! Annars kommer jag att bli sjuk i huvudet.

Jag skulle ju åka ner på Telia och låsa upp min telefon igår, vilket jag ju gjorde. Men jag stod lite för länge inne på Lekplaneten och tittade på saker till Jasmine så att precis när jag kom till Teliabutiken så hade de stängt för 2 minuter sedan. Då ville jag skjuta mig själv. Men inte mycket att göra, jag får ta det imorgon - tänkte jag. Men jag orkade inte. Drog ut på det för varje timme som gick och sedan var det helt plötsligt för sent. Så jag tänkte kolla upp om de har öppet imorgon.. Vad tror ni? Är det någon som vet? Annars tänker jag lägga mig där utanför och sova inatt så att jag inte har någon ursäkt för att inte gå dit imorgon.

Idag har vi iallafall inte gjort så mycket. Daniel har tagit hand om Haylee hela natten och tidig morgon, jag blir så lycklig i mitt lilla hjärta då. Så skönt att vakna av att hon är hungrig, sedan bara kunna säga till Danne att säga till mig om det är något, och somna om. Åh, lovely. Vi åt frukost på morgonen, busade med Haylee lite och såg på film. Sedan tog vi med oss Isabelle (Dannes systerdotter) och promenerade ner till ICA och handlade lite grejer. Jag måste hålla i mina pengar alltså, det är något jag inte heller kan göra. Jag skulle lika gärna kunna kasta pengar på någon, bara jag FÅR GÖRA AV MED DEM. Ungefär så känns det idag. Vad slösar jag dem på? Ingenting viktigt.

Inte heller vann jag auktionen på Tradera. Men den var inget rolig ändå. Bara två par fula byxor som jag budade på bara-för-att. Som med nästan allting annat. Evelina ska lära mig att bli tradera-proffs, har hon sagt. Det hoppas jag. Jag har ju lärt henne allt hon kan :)

GODNATT.

Baby love

Publicerat: 2010-03-27 Kl: 02:00:12 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag sov Haylee till 15. Det tar på krafterna att vara sjuk, antar jag :-( Men det är bra att hon sover så att kroppen orkar kämpa mot viruset! Lilla love.

Idag har jag varit på stan en sväng och köpt lite presenter till Jasmine. Men jag är inte klar än, jag och Ewe ska dela på någon grej också. Kan inte förstå att lillan har blivit 1 år gammal. Ett helt år. Herregud vad fort tiden går :)

Nu sitter Danne och spelar Fifa, dottern sover & jag har nyss ätit och nu sitter jag här. Har ingenting att skriva riktigt...

Apoteket

Publicerat: 2010-03-25 Kl: 17:07:56 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Haylee har sovit relativt bra, hon somnade runt 6 tiden imorse, sov till 10, åt, sov till 15 och åt. Och nu är hon vaken, men trött. Så har nyss tvättat av lillnäsan som var snorig och gett näsdroppar och tagit på varma kläder. Så nu ska vi åka ner på Apoteket och handla lite grejer till henne som behövs.. Sedan kommer pappa hem ikväll och tar hand om sin sjuka dotter! Hon kommer att sova gott nu, tur det. Hon somnar alltid gott i vagnen och frisk luft är bra för barn som är sjuka sa läkaren. (Låter som att jag är helt oallmänbildad och inte vet att frisk luft är bra för alla, haha) So off we go! Hörs sen.


RS-virus

Publicerat: 2010-03-25 Kl: 04:25:27 | I kategori: Haylee 0-3 månader | 1 kommentarer


Satans kuk virus. Haylee har fått det, som jag misstänkte.. Hon har varit riktigt rosslig i ett par dagar. Men ikväll blev det fan alldeles för mycket då hon verkligen lät som en traktor då hon andades (Ewe sa det så bra när hon skulle förklara hur William lät häromdagen, så jag använde hennes uttryck) så jag ringde Sjukvårdsrådgivningen, och de sa åt mig att absolut åka upp på akuten. Så det var jag tvungen att göra såklart. Väl där så fick vi träffa en barnläkare relativt snabbt, tog max 10 minuter innan han kom. Vi fick komma in först av alla också. Stackars jävlar som satt där och väntade.. Jag hatar att sitta där! En pojke i 10års åldern hade så ont så han grät, men han hade fått suttit och väntat i hundra år. Huga.


Iallafall
- läkaren tog en massa tester och lyssnade på lungor och hjärta och kollade om hon var insjunken vid bröstkorgen osv. Hon mår ju relativt bra, förutom att hon har svårt att äta och så. Men jag fick inga speciella ordinationer. Jag frågade om det var något jag skulle undvika, men det enda han sa var att jag skulle undvika tobaksrök som förvärrar viruset sjukt mycket - även om man röker ute och så. Men jag röker ju inte förutom ibland då jag drar några bloss, så det är ingen fara. Men det finns inget man kan göra åt dethär. Nästan alla barn har vid 3 års ålder drabbats av RS någon gång. Men jag skulle ha uppsikt ifall hon inte blir bättre, då måste jag åka upp direkt igen. Så nu har hon fått näsdroppar, jag som trodde att det räckte med koksalt eftersom idiot apoteket har sagt det till mig när jag var där och handlade, men tydligen inte. Så nu har hon fått baby Nezeril, sjuuuukt små pipetter! Det var det minsta jag har sett, hihi. Så dem ska hon få 15 minuter innan varje gång hon ska äta.

Jag är övertygad om att hon har blivit smittad av Sandras flicka Jasmine som är 1 år. Det måste vara hon som bär på smittan, för Haylee har inte varit upp i några andra barn på bra länge. Och Jasmine har varit förkyld hon med så det är jag nästan hundra på. Men hon mår ju inte så dåligt så det är ju inget farligt för henne, speciellt eftersom att hon är så pass stor också. Mosters lillprinsessa! Hoppas att hon blir bättre snart hon med. Älsklingen min.

Nu ska jag försöka sova ett par timmar innan jag ska upp klockan 8.30. Imorgon har jag saker att stå i. Måste iallafall på Apoteket och handla grejer till min bebis - det är prio ett.

Godnatt. Hoppas jag.


Lugn dag

Publicerat: 2010-03-25 Kl: 00:36:09 | I kategori: Haylee 0-3 månader | 0 kommentarer


Idag har vi fått bra nyheter som jag skrev tidigare. Kommer att avslöja vad inom en snar framtid.. :)

Nu ikväll har jag och Haylee bara varit hemma. Renzo har varit här och tagit det lugnt med oss bara.. Sedan tog vi en promenad ner till ICA och handlade lite nödvändigheter som behövdes.

Haylee är fortfarande sjuk, hostar som en tok hela tiden. Förut trodde jag att hon höll på att kvävas. Blir helt nervtrasslig jag, får sån panik när jag ser att hon inte får någon luft. Är det inte bättre imorgon tänker jag fan i mig åka upp på akuten även om vi får sitta där ett halvår.

Nu har jag nyss ätit mackor och sett veckans avsnitt av Andra Avenyn :) SJUKT SPÄNNANDE! Wie. Äntligen, kanske man ska säga. Det var så längesen det var spännande i denhär serien alltså.. Jag längtar tills nästa vecka.
Nu ska jag tvätta ansiktet och borsta tänderna, sedan lägga mig med min lilla bebis och hjälpa henne genom natten som kommer. Stackarn :( Mammas lillhjärta, du är frisk snart.


Haha, ser helt förtvivlad ut stackarn!


Mami 40 år

Publicerat: 2010-03-24 Kl: 01:31:04 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer


Idag har vi varit hos min moster Tova och firat mamma som fyller 40 år idag (24e mars, firade en dag tidigare). Tova hade lagat så sjukt god mat så jag åt som en häst.. Haylee var vaken i början men sedan blev hon less och tyckte vi var tråkiga som bara surrade en massa strunt, så hon somnade :) Min lilla gris.

Mamma fick iallafall fina presenter. Av mig och Haylee fick hon en ögonskugga som hon hade önskat sig och ett läppglans. Av mormor fick hon ett terminskort på Friskis och Svettis som hon önskade sig för hon tränar som en tok :) Och av Tova och barnen fick hon presentkort på någon frisörsalong som inkluderade klipp + färg. Skit bra! Hon som aldrig går till frisörsalong för hon bryr sig inte om sånt trams ;) Hehe. Undrar vad hon vågar sig på för frisyr. Tror bara hon kommer att klippa lugg och färga håret. Men hon blir fin vilket som.

Nu sover min älskling. Hon mår inte så jättebra, hon har fått slemhosta. Vi ska till BVC imorgon klockan 11:30, så jag ska be sköterskan kolla på henne då. Jag är så himla nojig för RS-viruset. Vill verkligen veta i tid om det skulle vara så att hon var smittad, så att hon kan få rätt hjälp på en gång. Vill ju inte att min lilltjej ska må dåligt.. Vilken mamma vill det liksom?

Nej, nu måste jag faktiskt sova. Inatt har jag sovit så fruktansvärt dåligt. Haylee har sovit - men inte djupt. Eller jättedjupt. Jag vet inte riktigt, men hon har legat och fäktats och sparkat och vridit sig och hållit på. Försökte allt med henne, mer mat, ny blöja, rapa, mysa, allt. Men hon verkade inte besväras av någonting, det var snarare som att hon drömde typ. Äh, jag vet inte. Nu sover hon iallafall djupt. Ser så mysigt ut :)

Vi hörs imorgon! Sov gott.


Haylee & Jasmine för några dagar sedan :) Sötnosar!


Hos Sandra

Publicerat: 2010-03-23 Kl: 01:12:01 | I kategori: Bilder | 6 kommentarer


Haylee sov sååå bra inatt. Jag blev så lycklig i mitt lilla hjärta :-) Hon somnade runt 20, vaknade vid 22 och åt och då var hon vaken i kanske två timmar och busade med Danne. Sedan somnade hon och vi runt 01 tiden, och sedan sov hon fram till 05, åt och somnade om direkt och sov ända till 10.30! Otroligt skönt var det.

Daniel har som vanligt åkt till Västerås idag, så vi följde med och vinkade av honom vid tåget och skulle sedan ta bussen till Nacksta. Men jag upptäcker att bussarna precis har gått för 5 minuter sedan, så jag beslutar mig för att åka upp till Granloholm och ta bussen från ICA ner till stan istället för att stå och vänta i flera år. Sagt och gjort, det gjorde jag. Så rullar bussen in på Navet och jag ser att det redan är två barnvagnar på fyran. Då höll jag på att mörda någon. Så jag tog 4 Sjukhuset-Granloholm, hoppade av vid Sjukhuset och inväntade fyran som skulle gå till Nacksta så att jag garanterat skulle få en plats med vagnen. Vilken jävla omständig busstur det blev! Tur att det inte var så kallt ute, då hade jag börjar grina.

Imorgon ska vi på kalas hos Tova och fira min mami som fyller 40 år :) Ska bli roligt. Min kusin Hanna, 5 år, kommer väl att bli helt salig när Haylee kommer, hon älskar henne :D Haha. Hon vill ha en egen bebis säger hon, som hon ska ha på sitt rum.

Nu sover snuttan, men börjar vrida och vända på sig litegrann. Börjar bli dags för mat nu.. Hon har sovit sedan vi var hemma hos Sandra, då somnade hon runt 21 tiden. Mammas tröttöga.

Nu ska jag gå och tvätta ansiktet, göra mat till baby, mata henne & sedan slå på en film och försöka somna. Imorgon har jag saker att göra innan jag ska på kalaset. Måste hem till Dannes bröder och hämta en massa saker som Evelina ska ha innan hon ska få sin baby! Det kommer bli så roligt när dom blir i ungefär Jasmines ålder, vad mycket utbyte de kommer att ha av varandra. Det ser jag fram emot :)

Godnatt!


En gosig, vacker, trött liten tjej


Nyvaken nakenfis!


Ni är mitt allt. Daniel & Haylee


Mysdag

Publicerat: 2010-03-21 Kl: 22:39:00 | I kategori: Haylee 0-3 månader | 2 kommentarer


Inatt har jag fått sova heeela natten, hur skönt som helst! Danne tog Haylee när hon skulle äta och när hon ville vara vaken.. :-) Underbart med avlastning. Fast jag älskar att ta hand om min bebis, det är det bästa jag vet.

Idag har vi mest bara tagit det lugnt och myst. Jag och Haylee var på en promenad förut. Fan vad bökigt det var, jag höll på att få ett frispel. Vi skulle ta en genväg, men det var en sån liten och krånglig stig med en stor sten mitt i. Gud jag ville döda någon.

Imorgon åker ju D hem, så jag vet inte vad jag och Haylee ska göra på kvällen. På tisdag ska vi iallafall på kalas för min mamma fyller 40! Hihi, börjar bli gammal min lilla mami.

Nu sitter Daniel och tittar på fotbollen, lillan sover och jag sitter här. Ska gå ner och städa lite tror jag, känner att det är för mycket saker överallt. Blir ju tokig snart!!

Hoppas ni har haft en trevlig helg.

Mitt i natten

Publicerat: 2010-03-21 Kl: 03:35:14 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Slänger in ett litet inlägg eftersom jag inte har haft tid att blogga på hela dagen! Har varit fullt upp här idag... :) Pappa Danne är ju hemma och då brukar vi oftast inte sitta vid datorn mer än när vi ska sova och titta på film, eller när vi ska ladda ner saker.. Sedan har Renzo varit här ikväll och umgåtts och ska sova här också.

Just nu sitter Danne och leker med Haylee som är pigg som en lärka! Jajamen. Guuud, varför är hon så nattpigg?? Haha. Men men.. Det stör mig inte om jag inte har hunnit somna ännu :)

Nu ska jag läsa lite bloggar för första gången idag, sedan ska jag och min lilla familj lägga oss och sova. Imorgon ska vi upp tidigt om det är fint väder. Idag var vi på en promenad, huuur skönt som helst när det var så varmt.

Godnatt

Earthlings

Publicerat: 2010-03-19 Kl: 19:34:35 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Min Danne kom hem imorse vid 10 tiden och väckte mig och lillan :) Mysigt! Men jag var tyvärr tvungen att åka nästan direkt, så jag och Haylee åkte ner på stan och mötte min mamma medans pappa D stannade hemma och gjorde lite nytta.

Nu på kvällen har jag och Danne sett en sjukt sorglig, hemsk, äcklig dokumentär som heter "Earthlings". Där får man se hur det går till då människor slaktar djur för köttet, pälsen, skinnet osv. HUR JÄVLA SJUKA I HUVUDET ÄR VI MÄNNISKOR? Vi måste ha en felkonstruerad hjärna, utan tvekan. Det måste vara så. Hur annars kan man göra något sånthär? Tur är det väl att vi lever i ett lite mer humant land iallafall.. Men ändå. JAG REKOMMENDERAR ALLA ATT LADDA NER DENNA DOKUMENTÄR! Se den.

Nu börjar min baby att vakna, så jag ska väl ta henne :) Skriver mer senare.


Godnatt

Publicerat: 2010-03-19 Kl: 01:54:49 | I kategori: Bilder | 2 kommentarer


Jag skulle egentligen gå och lägga mig vid 23.30 bestämde jag, men det blev inte så. Men nu känner jag att tröttheten börjar infinna sig! Så nu ska jag försöka slå igen mina gröna.

Imorgon är en upptagen dag för lilla fröken Strandh. Klockan 10.00 ska vi på BVC för vägning och mätning. Sedan ska jag åka upp till Granloholm igen för att hämta min post, efter det åka ner till banken och sedan måste jag åka till Nacksta en sväng och möta min mamma. Sedan ska jag åka ner på stan igen och legitimera min käre mami på banken för hon har inget eget leg. Så jag måste göra det eftersom jag är den enda som heter samma efternamn som henne :) Danne kommer hem klockan 10 på morgonen också, huhu. Hur trött kommer han att vara då ;-) Tror nog att han kommer att åka direkt hem och lägga sig och vila. Det gissar jag på iallafall.

Nej, nu har jag fan inte tid med detta längre. Vad sysslar jag med. Ska ju upp strax. Och när man har en bebis får man räkna bort sisådär 2 timmar av sömnen på natten. Så 4 timmars sömn ungefär, att se fram emot! Lovely...

Måste bara lägga in en film på lillängeln min


Change of plans

Publicerat: 2010-03-18 Kl: 20:21:41 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har jag varit ganska effektiv. Iallafall nu på kvällskvisten... Jag har färgat håret, duschat och dammsugit! Och ätit. Vad jag är duktig alltså ;-) Hade även planerat att jag skulle bada Haylee efter att jag hade duschat mig själv, men nu blir det inget av eftersom lilla damen precis slocknade.

GUD vad jag svettas efter att jag har duschat! Varenda jävla gång. Plus att jag får sådant tryck i huvudet så att jag inte ens vet vad jag heter. Det är jätteläskigt. Undrar vad det kan bero på.

Nej, nu ska jag fixa färdigt här. Klä på mig och så.

Nour El Refai

Publicerat: 2010-03-18 Kl: 14:49:04 | I kategori: Roligt | 0 kommentarer


Hahahahahah hon är så jävla knäpp :-)


Mysunge

Publicerat: 2010-03-18 Kl: 14:33:52 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej kära läsare!

Här har vi nyss vaknat efter en liten tupplur, skönt. Jag skulle dock kunna sova några timmar till jag, men det skulle jag alltid kunna :) Jag har alltid lite sömn kvar i mig. Är aldrig helt utvilad, oftast inte iallafall.

Idag vet jag inte vad vi ska göra. Jag ska dammsuga som jag redan har sagt niohundra gånger, och så ska jag duscha och lite allt möjligt. Sedan då? Vet icke.. Mår inte så himla bra, har ont i huvudet och höger ben? Wierd.. Tror att jag har spänt mig inatt på någe vis.


Nu jäklar

Publicerat: 2010-03-18 Kl: 02:42:32 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer


När jag kom hem från Sandra så plockade jag undan lite, såg ut som ett bombnedslag här... Måste dammsuga imorgon igen! Herregud vad damm det finns i denna lägenhet alltså.

Jag sov som sagt bara 4 timmar totalt inatt (fan vad jag tjatar om det!!) så nu är jag sjukt trött efter att ha varit med Sandra och Jasmine idag. Haylee somnade av sig själv för en liten stund sedan, mammas duktiga tjej! Men jag älskar att natta henne, det är mysigt när hon blir tröttare och tröttare och tillslut känner man hur hela hon blir en aning tyngre och slappnar av helt i hela kroppen. Underbara bebis :-) Så nu blir det till att passa på att sova. Hoppas innerligt att hon sover ungefär 5 timmar i sträck iallafall.. Skulle vara underbart. När Danne är hemma sover hon ofta upp till 6 timmar i sträck. Det är nog dubbelt så mysigt att sova när pappa är hemma antar jag, då ligger hon emellan oss och får liksom värme och trygghet från "båda hållen" eller hur man ska uttrycka sig.

Nej, nu: sängen.


Jag har en fråga till er som har fött barn:
Hur lång tid efter att avslaget avtog fick ni mens första gången? Jag skulle bli jätteglad om ni ville hjälpa mig med den frågan och svara på det :-)


Mammas troll


Hos Sandra

Publicerat: 2010-03-17 Kl: 22:03:40 | I kategori: Haylee 0-3 månader | 1 kommentarer


Idag har jag spenderat dagen med Sandra... Det var inte bestämt men hon behövde hämta en grej till Jasmine hemma hos mig för Jasmine är lite förkyld, lillgumman. Sedan stannade hon hos mig ett tag och lekte med Haylees kusin.

Vid 17.30-tiden åkte vi hem till Sandra och lagade mat och tog det lugnt. Sedan har vi bara sett på TV och försökt knåpa med Sandras vagn. Vilken djävulskt komplicerad jävel.

Jag ska strax åka hem. Känns dumt att ta ut Haylee denna tid på bussen. Känner mig som en oansvarig idiot, men hon ligger ju bara och sover  i vagnen ändå.. :-) Hon älskar att åka vagn, och lite frisk kvällsluft gör bara gott och gör även så att hon sover bättre på natten. Så kanske jag slipper få endast 4 timmars sömn inatt? Jag kommer också att somna väldigt tidigt.

Nu ligger Haylee och sover på Sandra. Hon är så mysig min bebe :)

Uppdaterar när jag kommer hem.


Gäääääääääääääääääääsp!

Publicerat: 2010-03-17 Kl: 11:51:02 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


D ö d a  m i g. Fy vad trött jag är!! Haylee somnade runt 6 tiden och vaknade nu 10.30 och var hungrig. Tack för kaffet. Normalt brukar hon somna om efter "frukosten" men inte idag. Jävla idiot jag är som hade persiennerna uppdragna. Så nu är det bara att vakna.

Inte blir det bättre av att jag inte hittar min laddare heller! Vart ÄR den? Jag minns så sjukt väl att jag hämtade den här nere igår, sedan gick jag upp och stoppade i den i kontaktuttaget bredvid TVn och satte i laddaren i telefonen. Efter ca 10 minuter så ringde Evelina. Då drog jag ur laddaren ur telefonen och satte mig i soffan. Sedan gick jag ner. Nu på morgonen när jag vaknade så såg jag att telefonen var avslagen och urladdad - gick upp för att hämta laddaren men ingen laddare is to be found. Så jävla skumt.

Nu ska jag hoppa i ån. Trevlig dag.


BÖKFIA ♥

Publicerat: 2010-03-17 Kl: 03:15:38 | I kategori: Haylee 0-3 månader | 2 kommentarer


Min dotter är nog den bökigaste i världen. Varför bökar hon så mycket???? Hahaha, kan inte låta bli att skratta heller även fast det är ganska jobbigt då jag vill sova. Hon ligger och vrider huvudet från sida till sida en gång i sekunden, så snuttar hon på nappen och tappar den - gnäller, jag ger nappen och hon somnar en stund. Sedan börjar hon böka och sparka och ha sig. Hahaha. (Om någon ska påpeka att "hon kanske är hungrig, behöver bytas på eller blabla" så är hon hur nöjd som helst, bara lite envis och vill vara vaken och med) Hon brukar vara såhär innan hon har kommit in i djupsömnen. Då sover hon som en klubbad säl :) Man kan lyfta henne i örat - skulle naturligtvis aldrig göra det - utan att hon vaknar.

Idag har vi varit hemma hela dagen. Jag har suttit vid datorn, sovit ganska länge med Haylee då hon varit väldigt sömnig idag på dagen. Sedan duschade jag och åkte bort till Haylees farbröder. Skulle hämta en massa grejer som jag behövde och så skulle Haylee få träffa Renzo lite :) Hon älskar honom, haha. Hon gillar att dansa med han och titta på honom. Det är nog för att hon tycker att han är så lik pappa, eftersom dom är bröder och båda har kort kolsvart hår, mörka ögon osv.. Sedan för att han gör så roliga saker med henne, såklart.

Imorgon ska jag kliva upp tidigt. Jag SKA det. MÅSTE det. Orkar inte sova bort dagen, men det är lätt hänt då man har en dotter med ungefär samma dyngsrytm som mig... Fast det är helt underbart att hon lätt brukar sova till 11-tiden. Underbara unge ;-)

GODNATT/GODMORGON




Babygirl


Fotobok

Publicerat: 2010-03-16 Kl: 01:09:57 | I kategori: Haylee 0-3 månader | 2 kommentarer


Jag håller på att göra en fotobok hos Fuji, men jag har liksom ingen ork till att sitta och pyssla med detdär. Jag vill inte göra det halvdant heller, vill att det ska bli jättefint ju. Så det sparar vi tills jag har lust med det och kan göra det helhjärtat!

Idag har vi varit och lämnat av Danne på tåget, sedan har vi varit hos Sandra & Jasmine och käkat middag, kollat på TV och myst bara. Sedan fick vi skjuts hem av Therese, eftersom jag bara hade bilbarnstolen med mig så var det lite svårt att ta den på bussen.. Den väger ju 700 kilo.

Imorgon ska vi inte göra något speciellt alls. Jag måste verkligen tvätta och dammsuga! Annars vet jag inte vad vi ska ha på oss :) Haha, skämt åsido men det är inte så fräscht att ha massa kläder och sånt fulla med spya och att de ligger för länge.

Nu ska vi byta blöja och sedan blir det till att natta damen som snart kommer att börja bli trött.. Jag är iallafall trött!

Godnatt


Haylee i helgen när vi hälsade på mormor :)


Busig


Haylee just nu :) Myser med mamma framför datorn!

Aktiv dag

Publicerat: 2010-03-15 Kl: 00:26:30 | I kategori: Haylee 0-3 månader | 1 kommentarer


Idag har jag och Haylee varit och hälsat på hennes mormor som jag skrev igår.. :) Mycket trevligt. Hon var för en gångs skull lite vaken och pratade med sin mormor, haha. Annars brukar hon ju bara sova den lilla tröttisen. Efter vi hade varit där så gick vi hem till Sandra & Jasmine en stund. Sedan åkte vi hem igen och sedan dess har vi bara tagit det lugnt, badat och myst med pappa.

Imorgon åker Danne hem och jag och Haylee ska nog käka middag hos Sandra. Orkar inte vara hemma själv när Danne inte är hemma, det är inte så roligt..

Nu = Most Haunted & sängen! Bilder från idag kommer imorgon.
Godnatt

Lilla dotter

Publicerat: 2010-03-14 Kl: 04:09:08 | I kategori: Min vardag | 2 kommentarer


Nu håller Haylee äntligen på att somna.. :-) Så nu ska vi lägga oss och slå igen ögonen. Danne sover redan, han gick och la sig tidigt för han var vaken med Haylee till 8 imorse, haha. Stackaren. Men när han är hemma så är det han som får vara vaken med henne om det råkar bli så att hon inte sover eller så. Men oftast nuförtiden så sover hon på nätterna.

Imorgon ska jag upp klockan 10, kommer att vara dödstrött! Men jag MÅSTE. Jag måste träffa min mami, annars kommer hon att bli så ledsen och det vill jag inte ju :) Vi vill träffa henne också.

Men nu blev Haylee pigg bara för att jag skrev att vi ska sova. Varför är det alltid så? Hon har så bra timing... Inte!


Middag och sånt

Publicerat: 2010-03-13 Kl: 21:08:44 | I kategori: Haylee 0-3 månader | 0 kommentarer


Idag har vi bara varit hemma. Hela Dannes familj har varit här och så har vi käkat middag, spelat spel och sånt :) Haylee var vaken i ungefär en timme, sedan dess har hon bara sovit. Haha, det slår ALDRIG fel. Så fort hon är med mycket folk så somnar hon, hon vill inte umgås denhär lilla tjejen. Sedan lagom till folk ska gå så vaknar hon.

Nu ligger Danne och Haylee och leker i soffan och jag sitter vid datorn för första gången idag. Jag har tvättat massa kläder som jag ska hänga upp nu. Frågan är bara vart jag ska hänga dom? Ingen aning, det är fullt på tvättstället. Men det löser sig.

Imorgon ska vi gå och träffa min mamma. Ska bli roligt för det var längesedan hon fick träffa Haylee också! Hon saknar ju henne hela tiden :) Så denna helgen blir det en riktig mormor-farmor helg för lillan. Men det är roligt det.

Nu håller jag seriöst på att SVETTAS ihjäl. Ska ta dendär duschen nu tror jag...



Lägenhetsvisning

Publicerat: 2010-03-12 Kl: 22:19:50 | I kategori: Haylee 0-3 månader | 2 kommentarer


Idag har jag varit och tittat på en jättefin lägenhet! Hoppas att jag får den :) Vore skitbra. Isåfall är det tack vare Evelina, a.k.a "drottningen" hahaha. Nej men på riktigt, det vore riktigt nice. För den var verkligen fint, nära stan osv. Soft soft.

Vi mötte upp Danne älsklingen nere på stan där han hade klippt sig, välbehövligt för han började verkligen bli långhårig. Så nu är han jättefin :D Sedan gick vi och käkade och åkte hem!

Dannes mamma kom till Sundsvall idag, så vi har käkat middag här och pratat och haft det trevligt. Så har hon fått mysa med Haylee lite. På söndag är det mormors tur. Viktigt med familjen...

Nu ska jag knäcka Danne på PS3 medans Haylee sover. Såklart sover hon alltid när vi har besök här. Fast nu har dom ju gått.

Trevlig helg!

Nu ska jag sova

Publicerat: 2010-03-12 Kl: 02:50:21 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Tänkte bara slänga in ett inlägg lite snabbt innan jag ska lägga mig och sova bredvid min ängel :) Det tog lite tid att få henne att somna. Hennes farbror Renzo har varit här och hälsat på, då ville hon såklart inte sova eftersom hon tycker att han är rolig att vara med haha. Det märks för hon håller på med honom som hon gör med mig och Danne, pratar och håller på och gör rörelser som visar att hon är intresserad. Det är roligt att hon är så, man får ju mer och mer respons av henne ju äldre hon blir. Jag förstår inte hur mycket man kan älska sitt barn. Att hon får mig att känna mig lycklig med sin blotta existens. Helt sjukt egentligen.. :) Lillgumman.

Imorgon ska jag träffa min mami en sväng, sedan ska jag uträtta ett ärende som jag tyvärr inte kan dela med mig av här i bloggen än. Efter det så kommer älsklingen hem :D Hans mamma kommer också så vi ska vara med henne eftersom hon nästan aldrig kan träffa Haylee då hon inte bor i Sundsvall.

Godnatt!

Busunge

Publicerat: 2010-03-11 Kl: 17:13:55 | I kategori: Haylee 0-3 månader | 1 kommentarer


Inatt var det INTE min natt ska jag tala om. Peppar peppar verkligen.. Precis efter att jag hade skrivit inlägget imorse vid 4 tiden om att Haylee har en vakenperiod på två timmar på natten/morgonkvisten, så vaknade hon. Trodde att jag skulle få slå igen mina gröna där vid 06-snåret, men inte då. Haylee ville baaaaaara vara vaken och prata och ligga och sparka, helst av allt stå på mammas mage och hållas upprätt. Annars blev hon förbannad. Klockan var inte mindre än 07:50 när jag fick henne att slå igen dom små ögonen, men det tog sin lilla tid.

Så idag när Haylees kusiner var här på besök så låg vi och sov, stackarna men vad skulle jag göra då. Var så svinigt trött så jag höll på att hoppa ut genom fönstret, jag orkade inte ens använda hjärnan. Man måste ju få ta igen sig :)

Nu har madame nyss fått mat och vill bli bytt på, så det ska jag väl ägna mig åt nu. Sedan ska jag ta med henne upp och duscha.

Trevlig kväll!


Sjuk i huvudet?

Publicerat: 2010-03-11 Kl: 05:26:22 | I kategori: Haylee 0-3 månader | 0 kommentarer


Evelina sa att folk tror att jag är sinnessjuk för att jag uppdaterar på så konstiga tider, så jag tänkte bara förklara för er som undrar varför jag skriver inlägg mitt i nätterna, runt denhär tiden och så. Det beror kort och gott på att min dotter alltid vaknar runt 04-tiden för att äta, sedan blir hon pigg och är vaken i ett par timmar tills hon somnar om. Så är det varje natt. Då är det bara att vara vaken och se glad ut... Även fast jag vet att man ska visa barnet att "det är natt nu, nu ska man sova och det är inte roligt att vara vaken" så kan jag ju inte bara ligga och titta upp i taket. När hon tappar nappen så måste jag ge den till henne - hon kan ju inte ta upp den själv. När hon kräks så måste jag torka upp det - ska hon annars ligga i spya? Så jag måste ju ändå vara vaken liksom. Men jag försöker verkligen att "leka" så lite som möjligt med henne nattetid, just för att jag hoppas att dessa "vakentimmar" som hon har ska försvinna framöver!

Imorgon ska jag kliva upp tidigt och uträtta lite ärenden. Så måste jag städa och duscha och sånt. Förhoppningsvis får jag även ett annat besked imorgon! Vore roligt det.

Nu ser jag att ögonlocken börjar bli tunga på prinsessan här, så jag måste lägga mig och mysa med henne och stryka henne på pannan så att hon somnar :) Finns det överhuvudtaget någonting bättre än att mysa med sitt barn? Det tvivlar jag starkt på.

Godnatt från oss - eller godmorgon. Det beror på hur man ser på saken ;-)


Trött flicka har jag ;)

Publicerat: 2010-03-10 Kl: 19:38:38 | I kategori: Bilder | 1 kommentarer


Hej!

Idag har jag och Haylee inte gjort speciellt mycket. Vi har mest legat i sängen och gosat. Självklart har vi busat och lekt också, hon är så rolig nu förtiden alltså. Imorgon blir hon TVÅ MÅNADER GAMMAL. Kan ni förstå det? Jag förstår inte att tiden går så sjukt fort. Herregud. Oj, nu spydde hon en flod. Två floder. Så, nu är det upptorkat. Hon spyr ofta detta lilla flickebarn. 

Babygymmet som jag köpte blev en hit kan jag säga iallafall. Hon älskar att ligga där och titta på sina nya kompisar, prata med dom och sparka med benen och vifta med armarna. Hon kan ligga där i flera timmar i sträck och bara titta på figurerna där, haha. Ska hänga dit vagnleksaken också tror jag... Den har så bra färger! Hennes favorit i babygymmet är en gul/svart geting som låter.

På fredag ska vi träffa mommi, roligt. Vi har pratat med henne i telefonen idag och hon blir så glad över att höra sitt barnbarn prata ;-) Sedan kommer farmor hem i helgen också.

Nu ska jag gå upp och duscha, sedan ska jag dammsuga för det behövs verkligen.



Precious

Publicerat: 2010-03-10 Kl: 04:15:08 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Jag låg inatt och tittade på filmen "Precious" som jag skrev om för någon dag sedan. Haylee var orolig inatt, tror att hon var övertrött så hon hade svårt att komma till ro och somna. Så jag fick ligga med henne i famnen i flera timmar innan hon somnade djupt, mammas lillhjärta. Iallafall - filmen måste ha varit en av de hemskaste filmerna genom tiderna. Innan jag fick barn så berördes jag inte särskilt mycket när barn for illa på film och sånt. Självklart tyckte jag att det var hemskt och så, men skakade av mig det så fort filmen var slut - det var ju bara en film. Men sedan jag fick barn så blir jag så himla ledsen och upprörd när jag ser sånt här. Så jävla vidrigt! Hur fan kan man hata sin egen dotter så mycket? Hur kan en mamma bli så hatisk mot sitt barn för att hennes man - barnets pappa - våldtar deras gemensamma dotter och gör henne gravid, inte bara en gång utan två? Och våldtar henne regelbundet från och med 3 års ålder, framför mammans ögon.

JAG FÖRSTÅR DET INTE. Sånt här händer i verkligheten också!!! Det är det som är det hemska. Ibland undrar jag, vad är det för sjuk värld jag har satt min dotter i? Jag ska aldrig låta något ont hända henne. Aldrig.


Precious

Publicerat: 2010-03-10 Kl: 04:15:02 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag låg inatt och tittade på filmen "Precious" som jag skrev om för någon dag sedan. Haylee var orolig inatt, tror att hon var övertrött så hon hade svårt att komma till ro och somna. Så jag fick ligga med henne i famnen i flera timmar innan hon somnade djupt, mammas lillhjärta. Iallafall - filmen måste ha varit en av de hemskaste filmerna genom tiderna. Innan jag fick barn så berördes jag inte särskilt mycket när barn for illa på film och sånt. Självklart tyckte jag att det var hemskt och så, men skakade av mig det så fort filmen var slut - det var ju bara en film. Men sedan jag fick barn så blir jag så himla ledsen och upprörd när jag ser sånt här. Så jävla vidrigt! Hur fan kan man hata sin egen dotter så mycket? Hur kan en mamma bli så hatisk mot sitt barn för att hennes man - barnets pappa - våldtar deras gemensamma dotter och gör henne gravid, inte bara en gång utan två? Och våldtar henne regelbundet från och med 3 års ålder, framför mammans ögon.

JAG FÖRSTÅR DET INTE. Sånt här händer i verkligheten också!!! Det är det som är det hemska. Ibland undrar jag, vad är det för sjuk värld jag har satt min dotter i? Jag ska aldrig låta något ont hända henne. Aldrig.


Städat

Publicerat: 2010-03-10 Kl: 02:10:50 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer


Idag åkte Danne tillbaka till Västerås, tråkigt tycker vi och Haylee funderar på vart pappa är någonstans och tittar efter honom hela tiden, stackars liten! Saknar ju sin älsklings pappa.. Men vi ses om 3 dagar amor :-)

Efter att han hade åkt så matade jag lillan, sedan gjorde vi oss iordning och gick på en liten promenad. Orkade verkligen inte bara sitta inne då det var så varmt ute och så. Ville komma ut :-) Eftersom Haylee har varit lite krasslig också så tänkte jag att lite frisk luft kan nog vara bra, speciellt då det är 3 plusgrader ute. Det enda negativa var att det inte gick att gå som folk eftersom hela världen är som en stor isbit!

Imorgon ska vi nog umgås med Sandra och Jasmine. De ska komma hit efter att Sandra har varit hos tandläkaren. Jag måste städa imorgon också. Herregud, såhär kan man ju inte ha det :) Men sånt får man skjuta upp när man har en baby som vill ha all uppmärksamhet, hihi.

Haylee skrattar hela tiden nu och det är så mysigt att se. Hon älskar när man busar med henne - typ härmar henne när hon "pratar", när man säger konstiga saker med en rolig röst så höjer hon på ögonbrynen och undrar vad fan man sysslar med, sedan kommer skrattet. Det värmer mitt hjärta så mycket, gostroll. Häromdagen rullade hon i Sandras soffa också, vet inte hur det gick till alltså. Hon låg där och sov, sedan var hon helt plötsligt vaken och låg på sidan. Liten börjar bli stor nu!

Jag är verkligen glad att jag hämtade blöjhinken på Barnens Hus. Den är verkligen praktisk alltså... Konstigt att man får den gratis egentligen? Men bra, såklart.




Jag och tjockisen.
Snygg dubbelhaka det ser ut som att jag har...


Svar på kommentar

Publicerat: 2010-03-09 Kl: 01:57:29 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


elin om Precious:
varför bor danne i västerås? :)

Svar: Danne bor i Västerås för att han pluggar där nere! Så nu vet ni det - ni som inte visste.

Barnens Hus

Publicerat: 2010-03-09 Kl: 01:55:47 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer


Idag har vi varit på Barnens Hus :) Var ju på jakt efter ett babygym som jag skrev om häromdagen. De hade ju inte speciellt många må jag säga, 4 st att välja på. Ett sånthär "hårt" som man bara ställer upp, ett sådant som min kompis Sandra har. Men jag gillar inte det så mycket då ena leksaken är en sol med en spegel, och den ser ju inte ens barnet.. Iallafall - sedan fanns det ett från Fisher Price som kostade typ 800 spänn, men det var det lätt värt för det var en massa roligt på det. Men jag valde mellan de resterande två, och valde ett rosa/grönt för 299:-, har dock inte testat det ännu då Haylee inte har mått så bra nu ikväll. Hon är trött och väääldigt mammig, vill BARA vara i famnen och gosa. Inte för att det gör mig nåt, hihi. Men hon har ingen feber som tur är, isåfall skulle vi åka upp på akuten sa hon på sjukvårdrådgivningen. Så det hoppas jag att vi får vara fri ifrån.

Ikväll har jag ägnat min tid åt att sätta in alla miljoooooner bilder i fotoalbumet som jag köpte för ett tag sedan. Ångrar nu dock att jag inte köpte scrapbook grejer... Ska fan göra det någon annan dag. Roligt ju :) Blir så mycket finare och personligare också.

Nu ligger Danne och baby och sover tillsammans. Haylee vill som sagt vara nära idag, och hon älskar att ligga på pappas bröst och sova. Mina älsklingar :-)

Imorgon ska vi uträtta lite ärenden, sedan ska Danne åka till Västerås och jag ska hitta på något tror jag. Eller om jag bara ska vara hemma och städa mitt rum? Det återstår att se.

I fredags fick vi iallafall hem papper om Haylees namn. Det blev en massa strul angående hennes efternamn, jävla skit. Så vi fick byta helt enkelt. Så nu heter hon Valderrama Strandh i efternamn. Men det gör mig inget :) Men Medina är ju så fint tycker jag. Nu ska jag lägga mig bredvid snyggingarna här och sova. Men jag stööör väl så dom kommer vakna, haha.



Haylee och Bamse, hahaha. Hon blev såå rädd stackarn!


Haylee stal pappas cheeseburgare, tjuv-bebis


Haylee pussar pappa






Precious

Publicerat: 2010-03-08 Kl: 00:45:56 | I kategori: Min vardag | 3 kommentarer


Sandra tipsade mig om en bra film som heter Precious.. Så den håller jag på att ladda ner nu :) Hoppas att den är bra då!

Idag har vi inte gjort så mycket heller. Jag undrar om en sak, av er som läser min blogg och fått barn, efter ca 6-8 veckor.. Började ni att svettas och få dålig hy då? Jag vet inte VARFÖR det har blivit så för mig. Bara på kvällarna är det också.. Jag hållre på att DÖ av dethär. Orkar inte med detta!!! Jag hatar att svettas, det är såå äckligt att känna sig varm och kletig. Jag vet inte om det kan ha något med hormoner och skit att göra eller vad det är. Hemskt är det iallafall.

Nu sitter vi alla här och myser. Haylee ligger bredvid mig och sussar, lillkusen min. Så vacker :) LOVE YOU BABYGIRL.

Imorgon åker pappa Danne till Västerås och vi ska kanske träffa Sandra på kvällen. Måste komma ut lite, ska sola tror jag. Mysigt!

Ska lägga in fina bilder som jag har tagit i helgen.. Men det gör jag senare, sladden är där nere.

Sov gott.

Babygym?

Publicerat: 2010-03-06 Kl: 01:47:18 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Det börjar bli hög tid att köpa ett babygym åt lillan. Men vart finns de bästa? Jag vill ha ett FINT och framförallt ett roligt gym för henne att ligga i. Hon blir ju mer och mer medveten om omvärlden, och nu älskar hon att titta på saker. Getingen som vi har som vagnleksak är jätterolig tycker hon! Den fick vi med i BB väskan från Libero. Perfekt.

Men återigen, är det någon som har ett bra tips på ett bra babygym så kommentera gärna. Skriv vilken affär det fanns på och OM ni vet, ungefär vilket pris det ligger på.. :) Tack.


En miljard

Publicerat: 2010-03-05 Kl: 23:51:35 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer


En miljard kronor just nu skulle inte sitta helt fel :) Men för vem skulle det göra det, egentligen? Hehe.

Idag har vi inte gjort allt för mycket. Vi har mest legat i sängen halva dagen och myst jag och min lilltjej. Hon var trött idag så då passade jag på att sova också. Vet inte vad det var med henne igår kväll? Hon somnar oftast runt 20-21 tiden, sover fram till 00-01 någon gång då hon vaknar och äter 150 ml ersättning. Sedan somnar hon ALLTID om och sover tills 04-05 ungefär, då hon brukar ha någon vaken timme innan hon blir trött och somnar igen. Men igår så var hon vaken efter 01 målet, och var vaken till 6 på morgonen!! Gah. Hur trött som helst var jag, och jag hade preciiiis somnat när hon vaknade och ville äta. Snacka om otur. Men så är bebisar!

På eftermiddagen så duschade vi, käkade lite och tog det lugnt hemma bara. Sedan åkte vi och hämtade pappa Danne klockan 21 ungefär. Så nu sitter han och Haylee och myser i soffan tillsammans. Vi vill att hon ska vakna för att vara lite med Danne, men hon vill bara sova och sova min lilla dotter. Haha, tröttis!

Imorgon blir det nog stan eller Birsta för oss. Vi ska somna tidigt ikväll iallafall. Nu ska vi äta stekta nudlar, mumsi!
Trevlig helg!!


Less på snööööööö

Publicerat: 2010-03-04 Kl: 23:41:00 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Jag kommer snart att fly detta vidriga land. Jag hatar snön och kylan mer än allt. Jag skulle slicka rent tårna på den som gav mig en utlandsresa!!! ÅÅÅH. Ta mig härifrån.

Idag har vi varit och hälsat på Evelina, William & Danne. William var mysig och ville gosas med Haylee hela tiden, haha ;) Gokillen! Vi var där i nån timme innan vi åkte hem.

Nu håller jag på att ladda ner nyaste avsnittet av Law & Order: SVU, Cougar town & Criminal Minds. Underbart! Men jag känner mig otroligt trött på ögonen, så jag kommer säkert att somna. Haha, lika bra det.

Jag har en Ben & Jerrys Cookie dough som väntar på mig i frysen, ska bli mumsigt. Var så längesedan jag åt en sån. Hihi, mumsssss. Men jag känner mig hungrig också, så jag ska nog äta någonting först.

Godnatt!

Svårt att välja bilder

Publicerat: 2010-03-04 Kl: 01:07:54 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer


Nu ska jag snart hoppa i sängen. Haylee ligger och sover i vagnen, trött öga :) Hon är så underbar min lilla bambi! Idag har vi varit och handlat på Willys.. Jag har jättemycket blöjor men jag köpte ett till storpack bara för att det är lika bra att ha hemma! Så köpte jag tre paket ersättning. Jag tycker det är helt idiotiskt att det inte finns storpack med BabySemp 1, för 0-4 månader. Varför gör det inte det!?? Baby Semp 2 finns det i. Då är det typ 12 liter för 125 kr, och i ETT paket BabySemp 1 så är det 3,8 liter och det kostar ungefär 60 kronor och räcker i ungefär en timme.. Nu överdrev jag, men det tar slut riktigt snabbt. Haylee äter ca 140 ml åt gången, ca var 3-4 timme. Det blir ganska mycket på ett dygn.. Hur idiotiskt som helstt att det inte finns. Jag önskar att jag kunde amma på heltid! Så mysigt och det är gratis också, två flugor i en smäll, haha.

När vi kom hem från affären så har vi käkat mat, jag har suttit vid datorn och myst med min dotter. Har även slängt in en maskin med hennes kläder som jag ska ta och hänga upp nu innan vi går ner och lägger oss, annars börjar det lukta så jäkla illa så man måste tvätta igen ;P

Nu orkar jag inte skriva mer. Börjar bli sjukligt trött... Jag har ingenting att titta på när jag ska sova!! åh, detta ständigt återkommande problem börjar jag bli less på nu.

Frida ska göra en ny header åt mig, men jag har inte valt ut vilka bilder jag ska ha där ännu. Jag vill ha en fin bild på mig och Haylee som jag kan ha där :) Ska ta en sådan nån dag här framöver.

Saknar min pojkvän och Haylee vill gosas med sin pappa. Men han kommer ju om 2 dagar. Love you. Är så stolt över dig ska du veta!! Du är så duktig amor. Vi ses snart. Puss



Mamis tuffing ;-) GULLE BEBE MIN

RS-virus

Publicerat: 2010-03-04 Kl: 00:40:50 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Evelina upplyste mig idag på eftermiddagen om att jag måste vara uppmärksam på ifall Haylee blir sjukare, på grund av att tydligen RS-viruset har högre smittorisk detta år än tidigare.. Tacksam för att hon ringde och sa det! Jag vill inte att min lilla tjej ska bli sjuk... Hoppas verkligen att hon slipper detta äckliga virus. Jag har googlat lite nu och hittat en bra sida där det står om viruset, och där står det bl.a. följande: 

Så undviker du att ni blir smittade

  • Tvätta händerna ofta när det är säsong för RS-virus
  • Undvik om möjligt nära kontakt med babyn då du själv är förkyld?
  • Vänta med pussar och kramar tills du är frisk.
  • Var gärna försiktig med att ta med det lilla barnet till platser där det vistas mycket folk, till rökiga miljöer och försök i möjligaste mån att hålla andra små barn borta från barnet.


Ett barn som haft en RS-virusinfektion blir bara immunt under en mycket kort tid. Det finns risk för barnet att drabbas på nytt.

Så smittar RS-virus

Viruset smittar genom fysisk kontakt, det vill säga när man rör vid, pussar och kramar en infekterad person. Det sprids också i luften genom hosta och nysningar. Det är ett mycket smittsamt virus och det kan överleva många timmar på ett klädesplagg, på en använd näsduk eller på en hård yta som till exempel ett bord.


Det står även att de som blir svårast sjuka är spädbarn upp till 6 månaders ålder, för tidigt födda barn och barn med kroniska sjukdomar.


Lista

Publicerat: 2010-03-03 Kl: 23:06:11 | I kategori: Roligt | 1 kommentarer


Hur bor du: Just nu radhus i Granloholm
Brukar du komma i tid: Väldigt sällan, alltid några minuter sen
Vad hade du i din mun senast: En snus
Har du bra kondition: Nej, jag dör när jag går upp för en trapp
Hur lång är du: 157 cm
Hur känner du dig just nu: lite allmänt less
Hur upplever du dig själv som person: pengaslösande, snäll
Vanligaste färg på dina kläder: färgglad
Kan du laga mat: det kan jag ej
Vad jobbar du med/pluggar du: jag är mammaledig
Vad har du på dig just nu: jeans, leggings, linne och tröja
Har du någon fobi: ja, spindlar
Hade du en bra kväll igår: en mysig kväll med bebis är alltid bra!
Vilket är ditt senaste inköp: storpaket blöjor, 3 paket BabySemp och en cola
Din favoritdryck på morgonen: Cola är min favoritdryck alla tider på dygnet
Vilken tid gick du upp idag: Vid elva klev jag upp ur sängen
Har du sovit i din egen säng inatt: Japp
Vad hade du sönder senast: jag vet inte??
Har du haft mörkt hår: ja det har jag haft. har det nu med
Är du morgonpigg: absolut INTE. skulle kunna sova dygnet runt.
Vem snackade du med senast: Gladys
Stjärntecken: Lejon
Varm favoritdricka: Oboy
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten
När gjorde du senast något riktigt dumt: Det vet jag inte
När pussades du senast: Pussas jämt med min Haylee. Men med min Danne i förrgår!
Saknar du någon just nu: ja, min mamma och min pojkvän
Gillar du dokumentärer: jag älskar dem
Vilka språk kan du prata: svenska och engelska
När fikade du senast: igår
Vad ska man göra för att få dig förbannad: Massa saker finns det
Skriv ditt tredje senaste mottagna sms: "Jag har kommit på ett nytt namn nu, herregud det är så svårt att bestämma sig!" från Evelina


Sjuk dotter :-(

Publicerat: 2010-03-03 Kl: 01:19:24 | I kategori: Bilder | 1 kommentarer


Min stackars lilla flicka har fått hosta. Jag får så ont i hjärtat när jag ser hur jobbigt det är för henne! Önskar att jag kunde ta hostan istället för henne. Min lillbambi :( Men det är tydligen ingen fara, de gör ingenting åt hosta på såhär små barn om de inte har feber samtidigt sa de. Så jag håller koll och tar tempen med jämna mellanrum. Jag är så orolig, vill inte att hon ska bli sjukare. Men när jag frågade om jag skulle hålla mig inne med henne så sa de att jag inte behövde det, det är bra för henne att komma ut i friska luften även då hon har hosta. Och det låter rätt logiskt tycker jag, för när de ligger i vagnen så kommer det ju varken snö eller blåst på henne.. Så hon besväras ju inte av äckel vädret som är nu. Hon sover så gott när vi är ute och går också :) Synd att det ska vara så JÄVLA jobbigt att gå i vider snön bara, så jag vill skjuta mig i huvudet när jag fastnar med vagnen i snön. Vilket händer ungefär varje meter.

Imorse var vi på BVC på läkarundersökning. Haylee och jag somnade klockan 6 imorse, pga att varje gång hon höll på att somna så hostade hon och väckte liksom sig själv.. Så när klockan ringde klockan 9 så vaknade hon och åt, sedan ville hon bara fortsätta sova. Var sååå nära på att avboka undersökningen för att jag fick dåligt samvete av att väcka henne då hon hade sovit så himla dåligt. Men det var ju viktigt att vi gick dit, så jag klädde på henne försiktigt så att hon inte vaknade. Sedan har hon sovit heeela dagen idag nästan. Men det tar ju på krafterna att hosta hela tiden, såklart!

Iallafall - på BVC gick det jättebra. Barnläkaren undersökte henne ungefär som de gjorde på BB. Allting såg jättebra ut, skönt. Det visste jag ju iof eftersom de har gjort samma undersökning förut, bara rutinundersökning som man gör på alla bebisar. Sedan tog vi vikten och mätte henne också, då vårt förra besök blev inställt. Sedan har vi inte gjort så mycket mer idag! Vi har varit på affären och hos Sandra en sväng. Sedan har vi bara varit hemma och myst, jag märker att hon är mer "mammig" än vanligt, om man kan kalla så små bebisar det. Jag menar alltså att hon vill hela tiden vara nära, då menar jag HELA tiden. Annars brukar hon vilja ligga lite själv bredvid mig medan jag sitter vid datorn eller så, eller ligga i babysittern o titta runt och så. Men idag har hon gråtit så fort jag har lagt ner henne då hon sovit, och somnat igen så fort hon kommer upp på mitt bröst. Mysigt tycker jag =)


Haylee, 6 veckor gammal
Vikt: 4240 gram
Längd: 53 cm
Mammas lilltroll börjar bli så stoooor :) Så gosig


Haylee vill äta pappas näsa, haha gosen


Hänger på mamma och funderar på vad pappa gör där borta??


Hahaha :-) nyfiken liten bambi



















RSS 2.0