Sista maj

Publicerat: 2008-05-31 Kl: 20:33:43 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Kan inte förstå att det är juni imorgon. Helt galet fort har tiden gått. Hoppas tiden tills jag fyller 18 går lika fort också. Fast då är sommaren slut och då börjar allvaret, det längtar jag inte till. Förhoppningsvis ska jag börja jobba snart iallafall, det ska bli skönt! Så man får lite rutiner och så. Pengarna sitter ju inte helt fel heller.

Idag har jag varit ute med Dannes familj, spelat kub och massa grejer... Lekt med Keilie och Nana och så :) Sötnosar. Nu sitter jag här och försöker få kontakt med min mamma som beter sig som ett litet barn just nu.

Danne ligger och sover, eller "vilar" som han kallar det. Vilar, tss... Det är som när man säger om nån frågar om man sover "Näe, jag blundar bara men jag sover inte. Jag är inte ens trött" Haha. Jag och Lina brukar alltid fundera över detdär; varför ljuger man alltid om att man inte sover när nån frågar? Typ om nån ringer på morgonen och säger "Väckte jag dig?" Så säger man alltid "nej fan jag är vaken". Haha, ungefär som att det vore så jävla hemskt att sova.

Jag vill ha cola. Har inte druckit cocacola på 2 dagar typ. Fruktansvärt.
Nu drar jag. Ciao

sjukt trött

Publicerat: 2008-05-30 Kl: 17:38:35 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Fan vad sinnessjukt trött jag är. Helvete. Har inte varit såhär trött sedan jag gick i nian. Fy fan. Men jag får bita i det sura äpplet, man kan inte somna nu. Kl är ju bara 17.

Igår natt skulle jag och Daniel somna, men hur vi än gjorde så gick det fan inte. Ingen av oss fick någon som helst ro och kunde alltså inte sova på hela natten. Somnade kanske vid 9 imorse och sov till 14. Ändå är jag sjukligt trött. Sov bara lite lätt lixom, inte djupt. Vaknade hela tiden och drack vatten och åt godis. Förbannade jävla fåglar som kvittrar hela natten lång också. När jag klev upp så satt det en kråka på balkongen. Haha.

Nu har jag städat, ätit, duschat och donat. Nu ska jag snart åka ner till Dannes match. Tur att det är varmt ute. Igår frös jag tillräckligt för en hel kommun.

Snart är det studenten också. Richard tar studenten så det ska jag fira. På kvällen har jag ingen aning. Jag har ju inte direkt någon skolavslutning att fira själv. Så är det. Nästa sommar har jag det. Men då är jag nästan 19 och borde egentligen ta studenten. Men så blir det ju inte. Sucks.

Nu ska jag kolla på tv och vila litegranna. Sen ska jag bege mig.
 Vi hörs. Ciao

feber :/

Publicerat: 2008-05-29 Kl: 18:15:23 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Fan alltså. Mitt i sommaren så ska jag få feber och svettas ihjäl och frysa som en idiot. Åt helvete med det.
Nu ska jag dö eller nåt. Är så less på allt...

Skitsamma. Bye

varm sommardag

Publicerat: 2008-05-28 Kl: 21:41:10 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har det verkligen varit varmt alltså. Underbart! :) Riktig sommarvärme ute, fortfarande. Fast kl är 22 snart. Sköönt... Hoppas det är slut på kalla  vindar och mulna dagar nu. Fan annars alltså.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Duschat, kollat på tv, ätit ostkrokar, varit på en liten promenad, o nu kollar jag på tv med Renzo. Ska se Sex and the city snart, längtar! Älskar att dom sänder det igen.

Fick ett samtal av Evelina, ska på stan med henne imorgon. Ska bli roligt, inte umgåtts med henne på länge. Så det ska bli jätteroligt! :) Looking forward to it.

Nu ska jag fortsätta se på tv och ta det lugnt. Gå in och pussa Danne & hämta lite cola ska jag göra också. Läsa Katrin Schulmans blogg också. Herregud, Alfons Åberg "jag ska bara" känner jag mig som nu. Ha ha.


Ciao

Lite positivare!!

Publicerat: 2008-05-27 Kl: 18:08:08 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Känner mej lite positivare nu. Vet inte varför, kanske för att jag har ätit mat. Mamma är glad också. Det är ju skönt. Kanske för att jag är hemma, haha.

Har varit på möte och massa skit hela dagen typ
. Klev upp vid 10 imorse, Danne vägrade låta mig sova. Fan alltså, var så jävla trött sen kunde jag inte somna om. Klev upp, duschade, torkade håret, klädde på mig, lyssnade på musik. Sen åkte jag.

Hade fått ett efterlängtat brev också.
Men det var en liten besvikelse. Var ledsen och det var jobbigt att läsa, men det är ju så. Livet är hårt ibland. Det är smällar man får ta här i livet.

Sitter iallafall hemma nu, har hjälpt Zofie med några engelska meningar som hon skulle ha översatta.
Ska snart ta bussen och åka och kolla på Dannes match. Kommer frysa ihjäl säkert, hoppas det inte blir kallt nu framåt kvällen bara. Då är det lugnt isåfall. Har inga hörlurar, ingenting ens. Vet inte hur detta ska gå. Ska ju åka buss ganska långt fan... Måste söka fram ett par hörlurar!! Och byta kläder. Har sommarkläder på mig bara, det går ju inte. Men vill inte lämna dom hemma heller. Får väl ta min BjörnBorg väska.

Nu ska jag lämna er. Ciao

Älskar dig Daniee, always and forever. Du vet det. Vad som än händer... :) Min love!!



image46
FOREVER!!! :D


Tobbe jag saknar dej!!!!

fuck

Publicerat: 2008-05-27 Kl: 16:56:17 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Fan alltså. Vilket nederlag... Värsta som kunde hända nu. Åååhh

bad day

Publicerat: 2008-05-25 Kl: 18:50:24 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


I stort sätt, ja. En dålig dag har det varit hittills.. Mår inget bra överhuvudtaget, men det börjar kännas lite bättre iaf... Ska duscha nu och städa lite innan Danne kommer hem. Sen vet jag inte vad vi ska göra ikväll. Får se! :) Skriver mer sen. Har inte så mycket att tillägga just nu.

Ciao

emma danne

jag tog mig en liten (dock välbehövlig) powernap

Publicerat: 2008-05-23 Kl: 21:08:03 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Japp! Det gjorde jag. So sue me. En 2 timmars powernap snarare, powernap då ska man ju bara sova högst 20 minuter. Men jag säger ändå powernap. Jag fick ju lite power tillbaka! Känner mig rätt pigg nu, skulle behövt lite cola och en dusch så hade jag varit i perfect shape. Men nu har jag inte tid med någon dusch.

Daniels match började halv9, vet inte om han får starta så jag ville inte åka ner med halv9 bussen. Skulle ta 9 bussen, men såklart så vaknade jag ju för 5 minuter sedan så jag skulle ändå inte hunnit med den. Tar halv10 istället och får iallafall se en halvtimme :) Sen ska vi vara med Jocke och göra nånting, om jag inte missuppfattat. Det ska bli roligt. Var ett tag sen jag umgicks med den lille parveln. Lilla lilla Jocke. Fast han är ju inte så liten längre, bara i mina ögon ;D Haha.

Somnade till One tree hill förut, som vanligt. Sov så skönt som jag aldrig nånsin har sovit tror jag. Dannes säng är för fan gudomlig när man ligger där ensam och breder ut sig över hela madrassen. Underbart!!

Jag måste faktiskt säga att jag tycker att mina vänner är jävligt dåliga på att uppdatera sina bloggar! Även fast jag också kanske är det, men ändå ;) Jag vill ju lääääsaaa!! Läser bara 5 bloggar. Linas, Evelinas, Vilmas, Zofies, Katrin Schulmans. Sen läser jag ingen mer. Inte intresserad av folk jag inte känner, varför ska jag läsa om deras liv? Hur kul är det för mig då? ...Förstår inte syftet.

Jag har jävligt hög läsarstatistik alltså, har jag insett. Whats up with that!? Vem vill läsa allt skit jag skriver, skriver ju inget intressant bara massa ord som jag sätter ihop i meningar som berättar vad jag gör och inte gör. Kul? Nja. Men jag skriver ändå:)

Nu ska jag gå och borsta mina tänder, gå ner och dricka vatten, kolla vem som bakar sockerkaka och sen ska jag åka iväg. Har inga batterier på min iPod så dethär blir nog inte så roligt, att åka buss och allt. Plus att min jacka inte är den varmaste så jag lär nog frysa en hel del, men det är sånt man får ta!

Nu lämnar jag er. So long. 
Adios amigos

Jag har verkligen varit vaken länge nu

Publicerat: 2008-05-23 Kl: 17:56:45 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej mina vänner. Vill börja med att be om förlåtelse för min brist på skrivandet. Har bara inte haft nån speciell motivation till att skriva något överhuvudtaget. Skrev ett brev igår, men det var ju för hand. Men annars har skrivlusten varit lika med noll. But now im back again, how lucky are you? ;)

Orkar inte berätta sånt som hänt alla andra dagar som jag inte har skrivit.. Orkar inte sitta och tänka hit och dit vad som hände den tiden och då osv. Så jag berättar bara om min dag och så istället. Ok? Så gör vi.

Igårkväll/natt, så gick jag och min pojkvän ut på en liten promenad mitt i natten. Vi brukar alltid göra så eftersom vi har vänt på dygnet helt totalt och det är mysigt ute på nätterna när det är tomt på folk. Så gick vi ut, spelade lite boll och sånt. Jag ville gå runt Sticksjön men Danne är en riktig fegis så han ville inte. Han skyllde på paddor och rådjur. Ha ha. Jag ville ändå, trots paddorna. Efter ett tag så gick vi iallafall hem igen, jag kollade tvättid och fixade oså. Sen la vi oss i sängen, och hör och häpna gott folk: Danne BAD mig sätta på One tree hill. Jag trodde inte mina öron först men sen fick jag iallafall se på det utan protester (eftersom jag kollar på det varje kväll om och om igen så har han blivit lite less.. jag ledsnar aldrig på OTH. Forever in my heart;)

Vid 4-5 tiden så insåg jag att jag inte kunde somna hur jag än gjorde. Danne kunde tydligen inte heller det. Så vi klev upp 05.45 och började storstäda hela rummet. Verkligen allt. Sorterade skivor, rensade bådas garderober, allt. Det var jobbigt och tog tid, men det är fint nu iallafall. Mysigt :) Glad att vi städade såhär i efterhand.

Sen har jag varit vaken hela långa dagen, och så ska det förbli. Vid halv11 tiden så la jag mig på soffan och kollade på Operah, Skilda världar och sånt. Hehe, värsta såporna på dagarna ju! Det visste jag inte ens. Trodde bara att Våra bästa år gick. Jag hatar Våra bästa år mer än allt annat. Sen vid 12tiden så gick jag och tvättade, hade skitmycket tvätt. Så det var bra, fick det undanstökat. Sen beställde vi pizza, åh vad gott. Dannes mami var snäll och lämnade pengar åt mig ;) Hehe. Sötnos.

På eftermiddagen så har vi varit ute och gått, träffat Shaho och Rickard, sen har vi varit ute bara. Skönt väder! Jag har varit en sväng till sjukhuset nyss också. Och en liten promenad efter det. Och nu är jag tillbaka. Min älskling är lite sjuk, stackaren :( He's not feeling very well... Så har han match också idag, jobbigt när man inte mår bra. Jag ska dit, sent är det så jag kommer vara dödstrött. Fyfan. Men det är han värd, min älskling :)

Ska försöka hitta någon som vill följa med mig på matchen. Trodde att Joakim skulle följa med mig men tydligen inte! Unge. Fan.

Hoppas ni är nöjda nu. Jag börjar få ont i fingrana iallafall, tangenterna är lite hårda. Jag är ju van mina mjuka släta tangenter. Inte sånahär vanliga tangentbord. Haha, bortskämt det lät. Men det är det inte.

Snart kommer min älskade bror hem också. Cant wait. Saknar honom verkligen så mycket så det gör ont bara jag tänker på det. Vill verkligen ha hem honom, NUUU. Men det är bara 3 veckor kvar nu! Har väntat så länge så 3 veckor går väl undan rätt fort, hoppas jag. Miss you! Vi ses snart.

Nu ska jag gå in till Danne och se hur han mår.

Ciao folks
Emma

Ingen lust nu heller

Publicerat: 2008-05-20 Kl: 23:03:51 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Har ingen lust att skriva nu heller. Skriver imorgon eller nåt...
Ciao


ingen lust

Publicerat: 2008-05-20 Kl: 15:55:19 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Har ingen lust att skriva just nu. Kanske skriver senare. Ska kolla på Gilmore Girls nu tror jag, har ändå inget bättre för mig. Hungrig är jag också. Suck. Ska väcka Danne så jag får lite sällskap.
Ciao

puuh

Publicerat: 2008-05-17 Kl: 00:47:14 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hur klarar man av att inte räknas?..


Aldrig bra väder, tydligen

Publicerat: 2008-05-16 Kl: 20:32:40 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nej nu är jag less, hörde av Sebbes mamma att det skulle vara kallt hela veckan nästa vecka, minst. Fyfan. Vad less jag blir när jag suktar efter sol. Vill ha värme, sommarkläder! ååh.

Sitter hemma hos Sebastian nu iaf
, försöker få tag i min Danne men nätet är ju stört. Idiot nät.
Nu ska jag dra vidare.

Ciao

lite bilder

Publicerat: 2008-05-16 Kl: 17:37:34 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


hos zofie 4
danne och renzo
hos zofie 3
danne och renzo igen
hos zofie 2
danne sitter vid datorn
hos zofie1
jag sitter o kollar igenom gamla bilder
emma danne
jag o älsklingen
196754-71
kollar på gamla bilder igen

Godnatt

Publicerat: 2008-05-15 Kl: 23:17:29 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Godnatt gott folk.

emma danne
du och jag

TILL EMMA MARIA STRANDH!

Publicerat: 2008-05-15 Kl: 22:24:12 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer



Sepe jävla bloggen funkar fan inte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Så nej det finns inga bilder här nu. Hata hela världen just nu! Bög skit.
Du kommer att vara hatisk i många timmar efter du har läst detta, och jag hoppas Daniel kan ta skiten för jag orkar inte det ;).
Sparar inloggningsuppgifterna så jag loggar in imorgon igen och gör dett nytt försök!
PUSS HJÄRTAT / Zofie Mattsson/Gidén.

Förbannade fitt sverige

Publicerat: 2008-05-15 Kl: 20:00:15 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Fan vad förbannad jag är. Jag hatar verkligen dethär vädret. Fryser ihjäl och kan inte vara ute mer än 5 minuter för man tror att man hamnat i Jukkasjärvi eller nåt. Bara blåsten försvann nån jävla gång så skulle det bli mycket bättre. Även om solen strålar ute, så fryser man ändå arslet av sig för att det blåser IS vindar från alla håll och kanter. Men det blåser ju alltid i denhär stan. Det går inte att göra nånting åt. Just därför ska jag flytta härifrån så fort jag får chansen. För fan.

Zofie verkar jobba eller nåt. Jag förstår inte varför jag är så desperat efter just domdär bilderna, haha. Konstigt, men så är det. Cant help myself.

Jag somnade bredvid Danne vid 5 och sov i 2 timmar. Sen vaknade jag och frös som bara satan själv. Värk överallt, tror jag håller på att bli sjuk. Sen var jag så godissugen så jag var tvungen att gååå hela vägen till ICA och hem igen, i detta vädret. Medans jag frös och hade ont i benen. BLÄ. Jag är less på allt.

Nu ska jag sluta klaga. Måste hitta en telefon och ringa ett samtal.
Bye

trött

Publicerat: 2008-05-15 Kl: 14:50:45 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu har jag kommit tillbaka hem till Danne. Ska nog duscha strax tror jag. Inget bra på tv längre på eftermiddagarna, vad fan har hänt? Irriterande. Jävla AFV, så less på det så jag spyr snart.

Har ingen vidare skrivlust känner jag. Skriver mer senare.
Och Zofie, glöm inte att göra det jag bad dig om :) Tack gumman.

Ciao

Kallt som satan?

Publicerat: 2008-05-15 Kl: 12:56:21 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


???! Vad fan är det frågan om. För några dagar sen var det så varmt så man inte ens kunde ha på sig en tjocktröja. Idag är det så kallt så man måste ha på sig jacka för att överleva. Skit Sverige. Varför kan det aldrig bara vara bra väder här? Nåt ska alltid vara fel. Sämst.

Idag vaknade jag 08.06. Duktig jag är! Klev upp, såg att Danne hade skrivit en gullig lapp till mig och lämnat en cigg. Då blev jag glad :) Så jag rökte den, sen gick jag o satte mig vid datorn lite. Kollade runt. Såg till min besvikelse att Zofie inte laddat upp bilderna någonstans for me to see än. Kunde inte logga in och ta emot dom igår. Men idag tar jag mer än gärna emot dom :D Okej zofie? Bra.

Nu sitter jag hemma en sväng. Ska hämta lite kläder och så. Hälsade på mina älsklingshundar. Sen ska jag ner på Ica sen ska jag åka tillbaka till älsklingen. Har så jävla ont i kroppen idag alltså. Ibumetin hjälper inte heller. Fan.

Sitter och lyssnar på "A drop in the ocean", världens finaste låt. Den älskar jag! I was praying that you and me might end up together, if you dont love me pretend...  lalalaaa.. Finaste låten. Jag älskar dig, Danne.

Nu ska jag göra nån nytta. Behöver snus också. Helveteeeeeee.
Ciao. Emma


image69

image70


Snart kommer Tobias hem. Jag saknar honom så jääääävla mycket.

tragiska värld

Publicerat: 2008-05-14 Kl: 00:48:32 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Godkväll allesammans.

Fan att det ska behöva hända så mycket tragiska och hemska saker i världen. Förstår inte... Så jävla sjukt. Tänker på er iaf. <3

Idag har jag inte gjort något vettigt överhuvudtaget. Haha. Men de är ju skönt det med.. Somnade 22 igår kväll och vaknade typ 12 idag, men sov vidare till 14, mådde inte så bra. Sen klev jag upp, klädde på mig och satt mig vid datorn. Danne sov vidare som vanligt, trötter. Sen gick jag ut och mötte Vilma, rökte en cigg och sen gick jag in igen. Pratade lite med Keilie Nana och Isabelle sen gick jag upp och kollade på tv.

Efter nån timme gick jag till Vilma igen, rökte en till cigg och pratade lite. Trevligt trevligt. Sen tillbaka, då var älsklingen vaken så jag pratade lite med han och sådär. Sen käkade vi mat och jag kollade på Andra Avenyn, han dog för fan. Andreas, trodde ju han skulle leva jag. Herregud. Jaja, sen kom min lilla Joakim med hans moppe som vi lånade, har inte träffat han på ett tag så det var roligt och se det lilla pyret :) Fast han har ju blivit stor nu.
Så for vi ut och gjorde lite ärenden och så, crousade lite. Haha har inte åkt moppe på hundra år, det var roligt. Danne kör som en idiot. Nästan lika som Sebbe. Sebbe är liiite värre, när man åker med honom så är man säker på att döden är runt hörnet. Lovar mig själv varje gång att aldrig mer åka med honom. Haha.

Igår var jag på möte på fhsk. Ansökte om att få börja till hösten och jag är nästan inskriven nu. Mötet gick bra och han "rektorn" eller vad han var verkade gilla mig jättemycket, lät på honom iallafall som att jag skulle börja där till hösten. Så jag antar - och hoppas - att det blir så! :) Blir nog bra detdär.

Efter jag varit på mötet gick jag med mamma in till stan och mötte Vilma. Så gick jag och hon upp till henne och jag umgicks med henne ett tag. Såg på AA och sådär på hennes plasmatv ;) Hehe, nice. Sen tog jag bussen hem till Danne och väckte honom!

Nu har jag nyss duschat, kände för att skriva lite blogg efter min 45minuters dusch mitt i natten. Har inte skrivit på ett tag ju, så jag kände att det var dags! Bra för er.

Nu ska jag kolla ifall mina älskade vänner har uppdaterat sina bloggar, tvivlar på det. Lina kanske har det. Men resten har nog inte. Återstår att se!

Återkommer imorgon. Håll ut ;)
Ciao. Emma

image11
jag älskar dej daniel, finaste platsen idag... thank you for taking me there. älskar dej så mycket. puss

1408

Publicerat: 2008-05-12 Kl: 02:06:25 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Godnatt mina vänner.

Idag har jag sovit mest hela dagen. Skulle egentligen kliva upp kl 9 imorse, men jag mådde inget bra alls så jag stannade kvar i sängen och sov... Kl 13 kom Danne hem igen och väckte mig, sen ville han vila ett tag så då somnade jag också om. Skönt.

Efter vi vaknat så tvättade jag ansiktet och borstade tänderna, sen gick vi ut... Varit ute hela kvällen och träffat massa folk och så. Nice :) Fast jag såg dendär förbannade paddan igen, uhh.. Mitt på vägarna är dom och sitter där mitt på gatan som att dom vill att man ska kliva på dom. Idiot paddor. Andra dagen i rad jag ser en paddjävel.

Imorgon ska jag förbi folkhögskolan på studiebesök med min syo och en till tjej. Sen ska jag hem till min älskling, sen kl 14 ska jag till sjukhuset. Sen på eftermiddagen/kvällen ska jag förbi Vilma ett tag också. Roligt roligt. Busy day imorgon alltså.

Nu har vi duschat och ätit mat, ska lägga oss och kolla på 1408. Har velat se den jättelänge nu och äntligen har ja lånat den!!! Yes, hoppas jag blir rädd. Danne kommer bli mest rädd. Ha ha. Sötnos.

Nu ska jag lämna er.  Ska läsa Katrin Schulmans blogg sen sova. Tänkte bara ge er en liten update innan jag ska sova. Godnatt people.

Trött som en häst

Publicerat: 2008-05-10 Kl: 16:18:15 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Fan vad trött jag är alltså. Det tog på energin att gå på dop, haha. Men det var fint! Mamma grinade tusen gånger för att en kille sjöng. Förstår inte varför man ska grina för att nån sjunger fint. Rysa kan jag förstå, men gråta? Nä. Förstår inte grejen.

Efter dopet så fikade alla och så. Världens godaste tårta åt jag, mmm. Sen öppnade dom paket och massa sånt, tog en jävla tid iaf. Sen åkte vi hem. Så nu är jag hemma, ska åka till älsklingen om en stund. Skulle hem och hämta massa kläder och så, sen så hade Matte bråttom så han hann inte skjutsa mig till Danne direkt. Så nu får jag åka en varm buss. Men varmt är ju mysigt så man ska inte klaga :)

Jag ska klippa luggen nu tror jag. Orkar inte ha en lång jävla lugg som är i vägen. Vill ha vanlig lugg som jag brukade ha förut. Lägger upp bilder när jag har gjort mitt underverk. Väntar ju fortfarande så jävla ivrigt på bilderna sedan Zofies fest. Suuuuck.

Jaja, ska fixa lite här jag och ringa min älskade och se om han svarar denhär gången. Hope so. Love u darling.

Har hittat sladden till min digitalkamera! Den låg här under mitt databord, den har alltså legat där hela denna tiden. Jag som har letat efter den. Inte så noga tydligen.... Haha.

Ciao

morgonmänniska

Publicerat: 2008-05-10 Kl: 10:33:14 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Ja, tro det eller ej gott folk, men det känns nästan som att jag har blivit morgonmänniska. Fast jag vet ju varför. Det är sommar!! Vår kanske, men varmt som satan iallafall och det är u n d e r b a r t. WIE. Jag har varit vaken tidigt på morgonen i flera dagar nu. Skönt... Fast jag sover jävligt lite så jag är trött hela tiden, men det är det värt. Solen gör mig glad. Så skitsamma.

Sitter hemma hos min älskling och här har jag varit i flera dagar nu. Längesen jag var här så länge hehe. Ända sedan det blev lugnare för mej så har jag varit hemma mest hela tiden, men ibland så måste man ju byta miljö också, eller hur? Daniel sover iallafall, han bryr sig inte så mycket om att det är soligt ute. Inte som jag iaf. Haha. Jag sitter här och ingen är här förutom dom som sover och jag är själv och har fönstret öppet. Fåglarna kvittrar och solen lyser in, ååhh så mysigt :D Hehe. Fjantigt det lät. "Fåglarna kvittrar och solen lyser" ha ha.

Idag ska jag på dop. Monica och Tommy har ju fått en liten flicka, Evelin, som ska döpas idag. Skitsöt är hon. Hehe, så det ska bli roligt. Har aldrig ens varit på ett dop förut, förutom mitt eget och det minns jag ju inte ens. La undan ett par skor igår men mamma glömde hämta ut dom så nu har jag inga skor att ha på fötterna! Inga som passar till kläderna iallafall. Men jag får få det att funka, helt enkelt.

Ikväll vet jag inte vad vi ska göra. Jag kommer säkerligen vara helt utmattad, igår t.ex. somnade jag så fort det inte var så mycket sol längre, vid 6-7 tiden. Haha. Men sov bara till 22. Det var skööönt :)

Nej hörrni. Nu måste jag skynda mig lite. Måste fixa håret och allt. Jobbigt. Är röksugen också. God damn.
Jag får återkomma till er lite lateeer.

Ciao.

godmorgon, long time no writing

Publicerat: 2008-05-09 Kl: 07:58:42 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej mina vänner.

Idag är jag vaken tidigt minsann. Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag men jag är hos Danne nu och då sitter jag inte så mycket vid datorn förstår ni. Men nu gör jag det. Försöker få tiden att gå snabbt men den kryper fram alltså... Suck, jobbigt att vänta hela tiden.

Klockan 0830 ska jag ringa ett samtal till sjukhuset & få en tid så jag får reda på vadfan som är fel med mig. Dethär är outhärdligt och gör så jävla ont. Sen ska jag cykla ner till stan och möta mamma. Vill egentligen cykla nu för jag är så jävla röksugen så jag kommer snart att döda nån. Förbannade nikotinskit. En snus hade varit bättre. Men just nu känner jag ett röksug, vet inte varför? Konstigt. Aja.

Igår så cyklade jag och min älskling från Granloholm till Nacksta, så jobbigt för mig på vägen dit för jag satt på pakethållaren. Fick ont i mina magmuskler;) Haha. Men påvägen hem så tog jag mammas cykel så vi hade varsin, och gud nåde den som ska cykla i alla dessa uppförsbackar till Granloholm. Jag säger bara gör det aldrig. Jag dog nästan. Ohh. Skit kondition.

Igår träffade jag Vilma också. My love;D Det var roligt. Vi var grannar hehehe;) Så fult att skriva sådär, he he he. Tre gånger. Hehe går bra men inte hehehe. Men ändå gör jag det ibland. Nåt är fel på mig.

ZOFIE MATTSSON/GIDEN, VAD I HELVETE HETER DU PÅ BILDDAGBOKEN UNDRAR JAG? OCH FRÅGA NR 2. HAR DU FÅTT MINA EFTERLÄNGTADE BILDER ÄN? LÖSNING: NÄR DU SER DETTA, SKICKA ETT SMS TILL MIG OCH SVARA PÅ MINA FRÅGOR GENAST. TACK. HOPPAS DITT FORTSATTA LIV SOM 18ÅRING HAR VARIT BRA SEDAN VI SÅGS SIST. PUSS PÅ DIG. MVH /EMMA MARIA STRANDH.

Hehehe. Nu var jag lustig.
Nu ska jag gå. Ciao everybody

Straffängel

Publicerat: 2008-05-05 Kl: 14:22:35 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Hej mina vänner.

Idag klev jag upp kl 9. Vaknade först kl 7 men bestämde mig för att somna om. Brukar ju fan somna vid 7 haha. Men iallafall, sen klev jag upp kl 9 när mamma började skrika och gapa att "jag skulle kliva upp nu annars jävlar" hahaha. Dåre. Trött som en idiot klev jag upp och tvättade ansiktet och borstade tänderna, tog på mej kläder sen gick jag. Åh jag är så less på dethär, men jag har ju inget val. Måste ju göra detta. Tyvärr.

Efter jag hade varit där så gick jag och mamma till Tonhallen, där var det nån mässa och så... Såg en teater, Straffängel hette den. Huuuuur bra som helst! Så jävla sjukt bra alltså:) Djup lixom. Älskade den. Tur att jag inte missade den. Shit. Jag är helt tagen av den. Här kommer lite fakta om den iaf:

Straffängel - Modigt och ohämmat om ungdomar och knark
"Straffängel" är en nyskriven pjäs om fyra ungdomars olika syn på droger.

Syftet med pjäsen är att spegla ungdomars verklighet och motverka användning och spridning av droger.

Pjäsen, som har starka influenser från filmens och datorns värld, leker ohämmat med fördomar och räds inte att dyka mellan lätthet och djup. I handlingen får vi följa fyra ungdomar med helt olika bakgrunder och deras relationer till droger. En värld där gränserna mellan verklighet och illusion till slut suddas ut.


Läs mer om den här 

Jag lovar, om ni får chansen att se den så gör det. Den var skitbra iaf. Iof var det bara massa 9or där, pratade hela tiden och lät. Idioter. Jaja. Överlag så var den bra. Får en femma av mig iaf!

Nu ska jag göra nåt annat. Väcka min älskling kanske.
Ciao

image68
En bild på två av skådespelarna. Moa och Zihg.

Sovarn.

Publicerat: 2008-05-04 Kl: 16:43:30 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej, det är jag som är Emma "sovarn" Strandh. Hört talats om mig? I guess so. Fan jag SOVER IHJÄL MIG SNART. Blir tamigfan galen. Jag orkar inte sova något mer. Jag ska sluta sova... Endast sova när jag verkligen verkligen behöver. ...Fast det vore ju smartast att bara få till dygnsrytmen så skulle problemet vara ur världen. Men hur jävla lätt är det då? För fan. Jag gillar inte ens att sova speciellt mycket, jag bara gör det iallafall. Helt stört.

"Du har loggat in på messenger från en annan dator" kom det nyss upp en ruta som sa. VAD I HELVETE det har jag väl inte! Jag háde nyss virus och då kanske nån hacker tog mitt lösenord :( Eller nåt. Nu måste jag iallafall byta. Så är det bara med det. Mitt nya lösenord är: HEHE, skulle inte tro de va;) hah. Nu var jag rolig. Ni trodde att ni skulle få mitt lösenord men ni fick inte det, haha. Ne. Det var inget roligt. Jag är bara dryg... Sorry for that.

Nu har jag inte tid längre. Ska attackera Daniel litegrann när han ser på fotboll, då blir han alltid arg och då skrattar jag och dampar lite till. Ha-ha. I love you. Puss.

Återkommer, later.

Im holding you closer than most. D.

22 DAGAR KVAR.

(Blev just slagen i nacken. Aj)

a drop in the ocean

Publicerat: 2008-05-04 Kl: 00:27:10 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Världshistoriens bästa låt. Jag älskar denhär låten... Så sjukt fin alltså :( Buhuhu.
Att one tree hill är med i bakgrunden skadar ju ingen heller. Har ingen ork att uppdatera just nu. Får göra det sen eller nåt. Om jag är vaken. Tänkte titta på lite Andra Avenyn nu, har redan sett alla avsnitt men vill se ändå. Vill inte att min älskling ska sova heller! Vill ha companyyyy... Älskar dej sötnosen min ♥


Don't take what you don't need from me...




A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

I don't wanna waste the weekend
If you don't love me, pretend a few more hours, then it's time to go
As my train rolls down the east coast, I wonder how you keep warm
It's too late to cry
To broken to move on
And still I can't let you be
Most nights i hardly sleep
Don't take what you dont need from me

It's just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

Misplaced trust and old friends
Never counting regrets
But a grace of god I do not rest at all
In new England as the leaves change
The last excuse that I'll claim, I was a boy who loved a women like a little girl
And still I cant let you be
Most nights I hardly sleep
Don't take what you dont need from me

partey

Publicerat: 2008-05-03 Kl: 03:25:29 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Ikväll har det vankats fest. Zofie var det som skulle firas för sin 18års dag! Var inte många där jag kände dock men det gjorde inte så mycket. Umgicks mest med Danne och Renzo och hans kompisar... Men det var nice! :) Bilder kommer imorgon. 

Vi gick ganska tidigt därifrån och i trappen mötte vi Rickard Johan Bobbo Boshi och alla... Som skulle dit när vi drog. Haha. Alla var skitpackade ;P Men iallafall, så drog Renzo och Didrik hem och jag o Daniel gick till Dannes kompis. Där var vi i typ 2½ timme ungefär, åt chokladpudding som var skiiiitgod alltså, höll på dö av smaken. Mumsigt ;D  Sen vid 2tiden gick vi tillbaka till Zofie men det var ingen som svarade på porttelefonen, så vi gick hem igen.

När vi kom hem så tog jag av mig skorna och bytte till mina älskade reebok älsklingar. Man förstår inte vad sköna dom är förrän man inte har dom, haha. Love them. Sen tog jag och älsklingen cykeln ner till Shell. Där köpte vi dricka och sånt. Ska väl lägga oss och kolla på nån film snart. Jag ska bara fixa lite med mitt ansikte först, snart. Efter jag skrivit klart.

Imorgon vet jag inte vad vi ska hitta på. Jag ska nog iallafall ner på stan och köpa en jättefin klänning som jag vill ha. En röd tror jag att det blir. Måste bara få pengar av mamma först, har ju inga egna. Så jag måste ju kliva upp vid 12 ungefär... Sen kommer väl Sandra förbi och hämtar sin hårtång.

Skriver mer imorgon. Ska läsa Katrin Schulmans blogg nu, älskar den. Så jävla bra! Haha. Alex var ju bäst men sen slutade han ju skriva. Jävla skit, det var nästan livets undergång. Inte riktigt men, haha.

Godnatt. Adios. Ciao. Bye. Hejdå. Osv.
Emma.


danne jag älskar dej, tack för att du stannar med mej trots allt... puss på munnen





 


Grattis i efterskott Zofie!

Publicerat: 2008-05-02 Kl: 19:45:00 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Kom på att jag inte har skrivit grattis till Zofie här i bloggen. Förlåt för det, så jag säger grattis i efterskott istället! :D Hehe.

Idag har jag vaknat tidigt. Äntligen. Fast jag ville sova längre men jag gjorde inte det... Låg från 13 till 5 och tittade på första säsongen av Kyle XY. Haha smart att börja med andra och sluta med första ;) Hehe. Sen gick jag ner till Sandra ett tag, sen hem igen. Sen kom jag hem
och duschade och klädde på mig, och nu ska jag torka håret sen sminka mig.

Ikväll blir det fest. Zofie ska firas, danne ska åxo följa med :) Kul ska det bli. Hoppas bara hon har bra musik annars blir det döden för henne. HEHE. Puss på dig.

Nu har jag inte tid mer. Ligger redan efter tiden. Sucks to be me, he he.

Ciao

En månad till juni

Publicerat: 2008-05-01 Kl: 17:55:27 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Inte riktigt klokt hur snabbt tiden går egentligen. Känns som en vecka sedan man var 14. Snart är man 30 och då längtar man väl tillbaka. Haha. 30 år... Känns som en evighet dit men så tyckte man ju när man var 12  med, tills man var 18 alltså. Och nu är man här. Herregud.

Igår var det sista april. Vi gjorde inget speciellt, fanns inte så mycket roligt o göra som tilltalade oss. Men det gjorde inget, ska ut imorgon ändåså, hoppas det blir roligt, men det blir nog trevligt. Vet inte vad jag ska ha på mig bara. Men det fixar sig. Får rota lite i garderoben bara! Iallafall, var upp på Norra med Danne & Vilma för vi skulle kolla en sak bara. Sen åkte vi och käkade på Bigboy och drack milkshake, gott gott. Sen for jag och Daniel hem och Vilma nån annanstans.

När vi kom in så somnade vi typ direkt, var så jävla trötta... Speciellt älsklingen som inte hade sovit nåt innan. Sen nu vaknade jag NU. Halv sex. Fyfaaaan... Aja. Man får ta nya tag!

Skriver mer sen.
Ciao

RSS 2.0