Jag har verkligen varit vaken länge nu

Publicerat: 2008-05-23 Kl: 17:56:45 | I kategori: Min vardag


Hej mina vänner. Vill börja med att be om förlåtelse för min brist på skrivandet. Har bara inte haft nån speciell motivation till att skriva något överhuvudtaget. Skrev ett brev igår, men det var ju för hand. Men annars har skrivlusten varit lika med noll. But now im back again, how lucky are you? ;)

Orkar inte berätta sånt som hänt alla andra dagar som jag inte har skrivit.. Orkar inte sitta och tänka hit och dit vad som hände den tiden och då osv. Så jag berättar bara om min dag och så istället. Ok? Så gör vi.

Igårkväll/natt, så gick jag och min pojkvän ut på en liten promenad mitt i natten. Vi brukar alltid göra så eftersom vi har vänt på dygnet helt totalt och det är mysigt ute på nätterna när det är tomt på folk. Så gick vi ut, spelade lite boll och sånt. Jag ville gå runt Sticksjön men Danne är en riktig fegis så han ville inte. Han skyllde på paddor och rådjur. Ha ha. Jag ville ändå, trots paddorna. Efter ett tag så gick vi iallafall hem igen, jag kollade tvättid och fixade oså. Sen la vi oss i sängen, och hör och häpna gott folk: Danne BAD mig sätta på One tree hill. Jag trodde inte mina öron först men sen fick jag iallafall se på det utan protester (eftersom jag kollar på det varje kväll om och om igen så har han blivit lite less.. jag ledsnar aldrig på OTH. Forever in my heart;)

Vid 4-5 tiden så insåg jag att jag inte kunde somna hur jag än gjorde. Danne kunde tydligen inte heller det. Så vi klev upp 05.45 och började storstäda hela rummet. Verkligen allt. Sorterade skivor, rensade bådas garderober, allt. Det var jobbigt och tog tid, men det är fint nu iallafall. Mysigt :) Glad att vi städade såhär i efterhand.

Sen har jag varit vaken hela långa dagen, och så ska det förbli. Vid halv11 tiden så la jag mig på soffan och kollade på Operah, Skilda världar och sånt. Hehe, värsta såporna på dagarna ju! Det visste jag inte ens. Trodde bara att Våra bästa år gick. Jag hatar Våra bästa år mer än allt annat. Sen vid 12tiden så gick jag och tvättade, hade skitmycket tvätt. Så det var bra, fick det undanstökat. Sen beställde vi pizza, åh vad gott. Dannes mami var snäll och lämnade pengar åt mig ;) Hehe. Sötnos.

På eftermiddagen så har vi varit ute och gått, träffat Shaho och Rickard, sen har vi varit ute bara. Skönt väder! Jag har varit en sväng till sjukhuset nyss också. Och en liten promenad efter det. Och nu är jag tillbaka. Min älskling är lite sjuk, stackaren :( He's not feeling very well... Så har han match också idag, jobbigt när man inte mår bra. Jag ska dit, sent är det så jag kommer vara dödstrött. Fyfan. Men det är han värd, min älskling :)

Ska försöka hitta någon som vill följa med mig på matchen. Trodde att Joakim skulle följa med mig men tydligen inte! Unge. Fan.

Hoppas ni är nöjda nu. Jag börjar få ont i fingrana iallafall, tangenterna är lite hårda. Jag är ju van mina mjuka släta tangenter. Inte sånahär vanliga tangentbord. Haha, bortskämt det lät. Men det är det inte.

Snart kommer min älskade bror hem också. Cant wait. Saknar honom verkligen så mycket så det gör ont bara jag tänker på det. Vill verkligen ha hem honom, NUUU. Men det är bara 3 veckor kvar nu! Har väntat så länge så 3 veckor går väl undan rätt fort, hoppas jag. Miss you! Vi ses snart.

Nu ska jag gå in till Danne och se hur han mår.

Ciao folks
Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0