Irriterad..

Publicerat: 2010-11-30 Kl: 22:43:09 | I kategori: Bilder | 1 kommentarer


Idag är en irritations-dag. Jag känner mig arg på allt. Jag vet att man inte ska låta saker och ting påverka en, men ibland blir det så iallafall! Jaja. Det är borta imorgon :)

Idag har vi haft besök av Haylees farbror, trevligt! Sedan har jag varit på stan och uträttat lite ärenden och så. När jag skulle åka buss, så visade jag bussbiljetten för chauffören, då sa han:

"Men lilla vän, denna kan du ju inte åka på."
"Jo, det kan jag väl. Jag har ju nyss åkt hit på den!"
"Men det förstår du väl, att du inte kan åka på den!"
"Nähääää, och varför inte det då!" säger jag, börjar bli irriterad.
"Men den har ju inga hjul... :)"
"GUD så rolig du var nu" sa jag... Hahah. Tog upp en massa tid!

Det är så synd om min lilla pärla.. Utslagen blir INTE bättre vad jag än gör. Vad ska jag göra? Vet inte. Jag tycker vi har provat allt, har bett om hjälp från BVC men det blir ju aldrig rätt. Vi får ju ingen medicin eller salva som hjälper. Lider med henne! Jag smörjer och smörjer för att försöka förhindra att det ska klias och bli irriterat ännu mer. Jag smörjer inte innan vi ska gå ut, alltså typ på morgonen om jag vet att vi har ärenden att göra så att vi måste gå ut. Om man smörjer huden innan man ska ut i kylan, så bildas små iskristaller mellan huden och salvan. Inte bra! Inatt vaknade hon kl 04 och var jättearg, vägrade somna om på 3 timmar. Jag höll på att bli tokig. Men jag tror det kanske var utslagen som störde henne, för hon kliar och kliar på bröstkorgen. Huga! Någon skrev att jag ska prova Hydrokortison, vilket vi givetvis redan har gjort.. Vi har fått stark kortison utskrivet, vilket inte heller hjälper.


Hon biter sig på tummen hela tiden också, så jag antar att fler tänder är på G. Inte lätt när man är liten inte!


Imorgon så kommer mina nya möbler :) Mellan kl 10-14 så skulle de levereras.. Kul ska det bli! Jag måste göra plats för dem bara. Vart ska dom stå? Danne är på jobbet den tiden så jag måste veta precis vart dom ska stå så att gubbarna som kommer kan ställa dom på rätt plats på en gång. Jaja, det löser sig.


Nu ska jag sova, godnatt!
Jag stör mig på att människor inte kan se hur det verkligen ligger till...


Gott att festa till det med en helt egen våffla.. Ser katastrofalt ut :) Haha!


Saknad

Publicerat: 2010-11-30 Kl: 12:55:16 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer



Mysmåndag

Publicerat: 2010-11-30 Kl: 00:07:55 | I kategori: Bilder | 1 kommentarer


Idag har vi haft mysmåndag här hemma. Dagen började med att jag fick en riiiiiiiiiktig sovmorgon. Jag sov ända till 13.00! Hahah, fy vad länge det låter.. Men om jag inte blir väckt så vaknar jag inte. Då skulle jag kunna sova i flera dagar, eller inte flera dagar men ni fattar. Så när jag väl klev upp så var jag så himla seg och trött, jag hade ju sovit för länge. Men det gick över. 

Var så hungrig när jag vaknade, så jag slängde ihop lite våfflor till mig och D. Haylee fick en egen våffla med grädde och sylt hon med, vi filmade när hon åt den. Haha, det såg så roligt ut och hon njöt verkligen av det. Hon började peta i min våffla och skulle ha grädden, så då fick hon den och jag tog en ny :) Det var en hit med våfflor för lilltjejen, tydligen. Gottegrisen min.

På kvällen (kl 18) så fick vi besök. Min moster Tova, mina kusiner Hanna och Wilma, och min mormor var här. Tova hade köpt en massa saker till mig, såna smågrejer som man alltid behöver. Jättesnällt!

Idag har jag bytt gardiner. Satt upp julgardiner i köket, men behöver såna där hängare som man hänger panelgardiner på.. Så jag ska köpa det nu i veckan tänkte jag. Sedan så har jag bytt gardiner i vardagsrummet, och WOW vilken otroligt annan feeling hela rummet fick.. Det blev tusen gånger mysigare här inne. Jag är supernöjd! Det ser rent och fräscht ut på något vis, gardinerna är mest vita så det kanske beror på det? Hur som helst så är jag otroligt glad för att jag bytte. Nu trivs jag mer här inne. Sedan har jag hängt upp en såndär glasboll med ljusdioder i, jättefint hänger den här i vardagsrumsfönstret. Jag hade 2 st, men råkade krossa ena. Bra där, Emma! Duktigt gjort.

Imorgon har jag tusen saker att göra, så jag måste hoppa i säng strax. Jag ska bara kolla på Paradise Hotel först, missade det idag och jag såg att en ny tjej har kommit in... Spännande!

Hoppas ni har haft en trevlig helg. Kram på er!

Haylee fick tag på skeden med grädde... MUMS! ;)

På hallbyrån. Ramen fick Haylee av Sandra i doppresent.

Bilden är den som vi tog till tidningen :)


Morgontrött tjej som är ute på kryp-upptäcksfärd


Fin kula :)


Såhär kan man också sova.. :)


Tidig julklapp?

Publicerat: 2010-11-29 Kl: 00:23:04 | I kategori: Haylee 9-12 månader | 0 kommentarer


Denna lära-gå-vagn önskar sig Haylee i för tidig julklapp! Den finns på Lekplaneten i stan och kostar 399:-.

Snabb update...

Publicerat: 2010-11-28 Kl: 23:25:12 | I kategori: Haylee 9-12 månader | 0 kommentarer


Hej mina vänner!
Kände för att skriva lite här, vet inte varför. Suget infann sig :) Har ju skrivit en del i den privata bloggen, har inte kollat statistiken där så vet inte om någon har läst. Kan ju berätta att jag håller på med den där 30-dagars listan som är så himla populär i alla bloggar just nu, där på privata bloggen. Jag berättar helt ärligt och öppet på varje punkt som jag svarar på.. Lite knepigt kan det bli ibland!

Iallafall. Mitt liv har varit fullt av motgångar den senaste tiden. Det har hänt så himla mycket jobbigt och negativt, så jag har inte haft någon lust att prata med någon och så. Men nu börjar saker och ting kännas en aning bättre. Tiden läker alla sår, brukar det ju heta. Det är lite olika vilka slags sår det handlar om... Vissa tar flera år att läka, andra några dagar. Så är det!

Hur är det med min Haylee då?
Jo då, hon växer och frodas som hon ska. Vi var ju som sagt på BVC förra veckan, då vägde hon 9.3 kg, och var 69 cm lång. Min tjej börjar bli stoooor :)

Utvecklingsmässigt så händer det otroligt mycket nu! Hinner knappt med. Hon har ju inte varit så tidig på det motoriska planet, men mentalt har hon varit väldigt tidig. Det handlar om personligheten tror jag :) Men nu så kryper hon för fulla muggar, på heltid. Snabbt som attan går det också, haha! Jag är så himla ovan att hon förflyttar sig på det viset. Idag så stod jag och vattnade blommorna i fönstret, så jag stod med ryggen mot henne. När jag vände mig om var ungen inte kvar i rummet. Då var hon ute i köket och pillade med någonting. Haha, man får vara snabb. Nu börjas det! :) Men det är jätteroligt att se, hon är så gullig. Det gick bara helt plötsligt en dag så började hon krypa efter dammsugaren. Stolt blir man ju såklart! Min duktiga tjej...

Hon kan stå själv ett par sekunder, sen ramlar hon på rumpan. Hon går jättebra och stadigt - om hon får hålla i någons fingrar som stöd, annars går det inte. Jag ska köpa en lära-gå-vagn nu i veckan, jag har varit så seg med det och aldrig rikigt fått fingrarna ur och gjort det. Men hon kommer att älska den så mycket, och ha så mycket glädje av den, så det är ett måste!

Hon kan säga mamma, pappa och titta. Titta är favoritordet just nu, allting är bara "tittahhh, tittaaahhhh", och hon säger något som låter som "Där!", typ -dä! säger hon och visar någonting. Så jag tror hon menar "där".

Tiden går fort, mammas bebis är snart ingen bebis längre. Snart är hon 11 månader gammal, oh lord. 11 månader, då är man ju nästan vuxen. Ser fram emot hennes 1-års dag så mycket. Vi ska göra allt för att det ska bli en minnesvärd första födelsedag. Hon kommer ju inte att minnas ett jota, men det kommer ju att finnas foton och alla andra minns ju :) Man fyller bara år första gången, en gång.

Nu ska jag sova. Imorgon får jag finbesök av min moster och mina småkusiner som vill träffa Haylee :) Kul!



Det vart så mörkt utan blixten för vi har ingen lampa i hallen än,
men denna vackra hänger iallafall på en liten yta mellan vårt kök och vardagsrum!

Sorg

Publicerat: 2010-11-24 Kl: 23:26:00 | I kategori: Min vardag | 4 kommentarer


Mitt liv är fullt av mörker just nu. Det enda ljuset är min dotter som lyser upp mitt liv... Och danne såklart. Fan.

Jag har ingen lust att skriva, har inget att skriva om så jag lägger nog detta på is på obestämd tid. Jag återkommer när jag har återfunnit lusten att blogga. Lusten att vara glad. Vill inte att detta ska bli en bitter-blogg. Har jag något att skriva så gör jag det i min privata blogg. Ni som har adressen och inloggningsuppgifterna dit får ju gärna kika in.


Vi hörs!

14 timmar kvar...

Publicerat: 2010-11-22 Kl: 23:39:39 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer


Imorse ville min bebis vakna tidigt. Det ville inte mamma... Hua, var så trött. Men jag ville inte sova igår, sen blev jag störd en hel del också. Men det var bara att kliva upp som vanligt :) Tur att hon blir trött igen efter 45 minuter och vill sova. Haha :)

Efter vår sovstund så kom min fina vän Lina hit på besök. Jätteroligt och välbehövligt. Haylee blev blyg som tusan från början, haha. Så gullig var hon och la ner huvudet hela tiden och gosade. Men sedan blev Lina en favvis! Vi pratade och umgicks, Haylee och Lina åt mat i köket men jag var inte så hungrig... Sedan bestämde vi oss för att dra på Birsta en sväng. Jag blir tokig av att gå på IKEA. ALLA MINA NÄRA OCH KÄRA; jag vill ha presentkort på IKEA i julklapp! :P Haha..

Sedan följde hon med tillbaka hem hit och tittade på Paradise Hotel innan vi åkte på ICA och hon åkte hem. Tack för idag Linis!

Imorgon är dagen D. Min älskade mamma kommer hem. Vi har alltså inte träffats på 6 månader. Så det ska bli helt underbart alltså. Spännande :) Är lite smånervis, haha. Ska bli så roligt att hon får träffa lillan också. Haylee kommer att älska henne, det vet jag. Det gör alla som träffar min mami! Hon är så mysig och kärleksfull, så det går inte att göra annat. Pappa Danne jobbar kväll, så det blir tjejkväll här hemma imorgon. Lovely =) Om Haylee vaknar under DH så får mamma ta henne, hahah. Närå, hon får vara vaken med oss om hon vill det :) Det är ju en speciell dag. Jag har blivit lite slapp med rutiner på sistonde, måste jag erkänna. Men jag känner att jag inte bryr mig så mycket... Hon somnar när hon är trött :) Självklart då inom rimlig tid, jag låter inte henne vara vaken till 12-1 på natten direkt. Men ni fattar... Om hon inte är trött prick kl 19.30 så behöver hon inte sova då. Hellre att hon får somna när hon verkligen är trött än att ligga och skrika och protestera i ett halvår innan hon somnar. Min gosis! :) Är jag ändå vaken så har jag inga problem med att hon är vaken.. Det är bara kul. Hon är det bästa sällskapet!

Nu ska jag diska undan lite innan jag ska hoppa ner i sängen. När jag kom hem låg mina babies på soffan och hade tvärdeckat, haha. Dom var såhär sov-varma och gosiga. Men jag tvingade in dom i sovrummet! Inge sova på soffan här inte... Detta är min tron :) Ska lägga mig och titta på Paradise och Hollywoodfruarna på tv3play... Paradise såg jag ju förut med Lina, men Haylee grät som en tok när Danne kom hem så jag skrattade ihjäl mig.

Han har klippt sig kort idag, och han hade ju långt hår innan. Så jag tror att hon blev lite chockad, och kanske ledsen för att hon alltid ligger och gosar och drar i hans hår på nätterna och när hon ska somna. Hon drar håret, näsan eller öronen på oss. Alltid. Någonting måste hon klämma på när hon sover... Mitt halsband är poppis det också.

Nej, mina ögon går i kors. Måste rappa på. Utlovade ju en bildbomb idag men har inte knäppt några :/ Förlåt! Dålig bloggare jag är... :P

Bye!


Haylee med sin fina mugg som hon fick när hon låg i magen, av Amanda!

Älskar den, fast namnet är ju lite felstavat men det gör ju inget. Den är speciell och fin.


Tandvärk, första krypstegen och tacos!

Publicerat: 2010-11-21 Kl: 23:35:33 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag har ett hål i en tand, det gör för jäkla ont alltså. Det känns som att jag ska tappa tanden. Hemskt... Men jag har mig själv att skylla som äter godis och dricker cola på nätterna! Ska ringa folktandvården så fort jag vaknar imorgon. Måste få en akuttid så att tanden inte ramlar av, gud vad hemskt. Vad fult. Då hoppar jag i ån så att ingen ser mig. Haha, nej men huuuu vad hemskt.

Idag har vi inte gjort någonting överhuvudtaget. Jag har städat (behöööööövdes, är ännu inte klar!) och myst på :) Ätit tacos har vi gjort också. Gott som tusan :) Men jag orkade bara en, ibland är det inte roligt att bli mätt så fort. När man äter jättegod mat t.ex. Då vill man äta mer och mer men det tar bara tvärstopp.

Jag måste julpynta snart :) ska bli så mysigt!

På tisdag kommer min fina mamma hem, jag längtar jättemycket :) Hon ska även sova över hos oss då, så att vi kan umgås lite extra. Hon lovade även Danne att laga mat, haha. Tror att hon och jag skulle gå på bio också, men det beror på om Danne jobbar kväll eller inte. Jag har glömt att fråga. Isåfall går det inte, men då får vi vara hemma här och mysa istället.

Idag mina damer och herrar; har min lilla dam äntligen bestämt sig för att börja krypa. På riktigt alltså, krypa krypa. Inte åla eller hasa sig fram utan på alla fyra. Jag trodde hon skulle hoppa över det och börja gå istället. Känns helskumt att hon kan följa efter mig så som hon gör nu, och har gjort hela kvällen. Hon har jagat mig och dammsugaren runt hela lägenheten, hahaha :) Gosen min! Snart är hon 1 år, kan inte fatta det... 2 månader kvar bara. Jag tycker att jag är nyförlöst fortfarande jag ;) Haha, nerå men det känns som hon föddes igår. Eller i förrgår. Inte för 10 långa månader sen. Känns ju som en evighet. Min skatt! Tack för att du kom till mitt liv, vad skulle mitt liv vara utan dig? :)

Nu ska jag slappa lite och kanske titta på någon film innan jag ska hoppa i säng. Godnatt på er, hoppas ni haft en trevlig helg :) Har inga bilder att bjuda på då kameran varit urladdad och jag inte fått fingrarna ur och laddat den. Imorgon utlovar jag bildbomb. Puss!

En dag i sorgens tecken...

Publicerat: 2010-11-20 Kl: 00:17:04 | I kategori: Haylee 9-12 månader | 0 kommentarer


Idag är en hemsk, fruktansvärd dag för mig och hela min familj. Min kära barndomsvän, Haylees gudfar, hans mamma har gått bort. Jag har så fina minnen av henne... Hon har alltid hjälpt mig och min mamma, med allt. Hon var värlens snällaste människa. Har aldrig gjort någon illa i hela sitt liv, hon dömde aldrig någon, ställde alltid upp med det hon förmådde. Helt enkelt en genomsnäll, underbar person. Det känns helt overkligt att hon inte finns bland oss längre. Jag fick en chock, hon försvann så drastiskt och oväntat. Hon var så pigg, frisk, hälsosam... Ja ni vet. Hon FÖRTJÄNADE verkligen inte att dö. Det gör väl ingen ioförsig, men allra minst hon.

Jag lider så fruktansvärt med min älskade vän...
Både min och Dannes. Han om någon förtjänar inte detta. Han är likadan som sin mor. Underbar - rakt igenom. Inget ont finns i honom. Han är så full av kärlek. Vi finns här för dig, Jocke. Det hoppas jag att du vet. Du kan alltid komma till oss om du vill. När du vill. Vi alla älskar dig.

Tycker det är så sjukt. Det är för många som försvunnit på så kort tid. Min älskade, finaste guddotters pappa först. Sedan ett par andra bekantas nära och kära. Och nu Carin. Att människor rycks ifrån en så snabbt, när man minst anar det. Jag är så tacksam för alla i min närhet...

- min finaste, finaste dotter. Du gör mitt liv värt att leva. Utan dig skulle jag inte vilja kliva upp på morgonen. Men du tvingar mig ;) Hehe.. Skämt åsido. Du är glädjespridaren och solstrålen i mitt liv. Mamma älskar dig över allt annat på heeela jorden. Föralltid ska jag finnas där för dig!!! Önskar att jag kunde lova att leva lika länge som du. Det är det enda jag vill. Att få se dig växa upp och bli en stor tjej, att du lär dig nya saker varje dag och växer som person hela tiden. Du är din egen person nu, inte bara en liten bebis som är som alla andra bebisar. Du börjar bli en flicka, och det är jag stolt över. Min friska, vackra, underbara, söta, begåvade dotter! Du är mitt allt.

- min älskade Danne, du är underbar. Tack för att du finns, för att vi skrattar och har roligt med varandra jämt. Självklart har vi våra stunder, men vilket par har inte det? Tack för den vackra dotter du skapat med mig.

- min mamma. Du är den som gjort mig till den jag är. Utan dig hade varken jag eller Haylee varit precis dom vi är. Det är du som är början på allt. Jag är så tacksam för att du fortfarande finns med mig. Jag vet inte vad jag hade gjort annars. Jag älskar dig mer än ord kan beskriva.

Sen självklart en massa annat.. Men kände inte för att skriva något mer nu.


Nog om sorg och smärta, och till lite roligare saker...

Vi var ju på BVC idag. Haylee var trött och sur eftersom vi var där på hennes vilostund. Stackars baby ville ligga hemma i myssängen.. :) Iallafall. Jag hade nästan rätt på mina gissningar angående längd och vikt! Hon vägde 9.300 gram på pricken, och var 68 cm lång. Då har hon inte växt så mycket på längden ändå som jag trodde, det tycker jag att det verkar som. Kanske för att hon står mest hela tiden nu, det kan ju nog bero på det med. Hennes utslag är dom lite veliga med vad vi ska göra åt... Dom envisas med Miniderm fortfarande, "fortsätt smörj morgon och kväll!". MEN DET FUNKAR JU INTE, JAG HAR SMÖRJT SEN I JULI! VARJE DAG. Men hon skulle prata med lillans läkare nu i veckan, så skulle hon maila mig om vilket recept han valt att skriva ut. Så vi får väl se då...

Idag har jag varit med lillans faster och kusin. Har hälsat på hennes favoritmorbror också, det var roligt tyckte Haylee :) Sen åkte jag, lillan, Erika och Keilie hit och käkade pizza.. Haylee åt kex och smakade pizza med mig. Mumsigt tyckte hon då. Imorgon ska vi fira Haylees farmor, hon fyller år på måndag men vi firar imorgon för alla kan då. Så det blir väl trevligt! Även Dannes familj stod nära Carin, så de är ju allihopa ledsna också... Så vi får se hur det är imorgon, kommer att vara en tung dag fylld med sorg. Som den närmaste tiden även kommer att vara. Men livet är orättvist, så är det bara.

Nu ska jag lägga mig och sova. Orkar inte skriva mer eller ens hålla ögonen öppen. Skulle storstäda idag, men det blev ju inte heller av. Det ser ut som ett bombnedslag här hemma, men jag orkar inte bry mig just idag. Det får jag bry mig om imorgon istället.

I veckan ska jag börja julpynta, när är det första advent??? Jag vet inte ens det. Haha! Ska ni mamas ha adventskalender till era små i Haylees ålder? Alltså såna med små presenter i? Inte choklad då såklart :P

PS. Är det någon som har en lära-gå-vagn till salu så hojta gärna till! Vill ha en snabbt, och ska inte på Birsta förräns till veckan... DS.

Godnatt!

Nu ska jag krypa iväg på äventyr - så jag lägger kexet här, mamma!



Dexem

Publicerat: 2010-11-18 Kl: 16:44:42 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Tack "Maria" för din kommentar! Var tvungen att skriva här, eftersom du inte länkade :) Jag ska absolut kolla upp det där med Dexem, tanken har slagit mig ett par gånger när jag sett reklamen om den. Ska kolla det, tack för tipset!

Idag är inte en bra dag. Jag är så fruktansvärt besviken på en människa, hur man kan svika någon så sjukt mycket är för mig en gåta. Hitta på, förvränga och ljuga om saker som aldrig ens har skett. Jaja... Ledsen och arg blir jag iallafall!


Jag och Haylee har haft en mysdag. Tiden på BVC blev ombokad tills imorgon kl 11.00 istället. Skönt tyckte lillan som låg och sov så skönt då istället :) Så imorgon blir det då, spännande!

Nu ska jag ta och laga middag, mina kärlekar ligger i sängen och vilar tillsammans. Danne har skaffat FIFA 11 idag, så han nördar på som en galning... Jag lär väl inte få ha TVn på hela kvällen, så jag sitter och laddar ner 90210, har missat hela 3 avsnitt medans jag varit dator-lös.

Uppdaterar ikväll med bilder och så. Kram på er

Tattare... (OBS, LÅNGT INLÄGG)

Publicerat: 2010-11-18 Kl: 00:01:49 | I kategori: Haylee 9-12 månader | 1 kommentarer


Ni som är vän med mig på Facebook kanske har läst idag att Haylees fina barnvagn har blivit stulen ifrån trapphuset. Jag är så arg och besviken över detta. Det står fyra barnvagnar i min trapp, varför var de tvungen att stjäla just MIN? Gahh... Min fina, älskade Hello Kitty vagn :( Tattare! Hur kan man stjäla ett litet barns vagn, utan vagnen kan de ju inte ta sig någonstans. Idioter, råttor som inte kan köpa en egen vagn. Ser jag någon med den, så kommer jag att gå fram och titta på vagnen och se om det är min. Jag VET om det är min, för vissa skavanker här och där som knappast någon annan kan ha fått exakt likdant. Plus att jag aldrig har sett någon i detta område med en sån vagn. ÅHH. Jag har iallafall polisanmält detta, fast jag vet ju att det inte kommer att bli något av det, men ändå. Man kan ju inte sitta och acceptera en sådan här sak. Så nu har jag tagit in den andra vagnen i lägenheten... Men fattar inte hur jag ska orka göra det varenda dag? Jag bor på tredje våningen, utan hiss.

Jaja. Dagen i övrigt har varit relativt bra! Sandra och Jasmine har varit här en sväng och busat, sedan åkte vi ner och solade. Jag blev inte brun för fem öre, fast jag solade länge. Sandra in mig i ett skit solarium. "Det är jääättebra" säger dåren. Ja, säkert... Hon satt bara och störde sig på att folk solade med smink. Hon vägrade släppa det, hon bara surrade om hur folk kunde sola med foundation. Haha, blev så irriterad! :P Knäppis..

Har varit och handlat lite, lagat mat, lagt bebis, velat städa men dammsugaren funkar inte för dammsugarpåsen är trasig och jag har inga fler. AHHHH! Frispel. Kan jag inte få liiiite medvind här i livet??

Har busat med Haylee och skrattar så jag höll på kissa på mig. Hon är så söt. Jag har lärt henne pussas idag, gullis. Så har vi lekt koko, hahah. Hon sitter mitt emot mig i mitt knä, så sätter jag händerna ihop framför ansiktet, sen öppnar jag dom och säger "KOKOOOO" då kommer hon in med huvudet i "hålet" liksom och sätter pannan mot min och spanar där i mörkret. Hahahha, ska be Danne filma nån gång. Det är så gulligt så jag skrattar ihjäl mig varje gång =) Mitt hjärta!

Hon börjar bli så stor.. Hon går med allt, ställer sig upp hela tiden och kryper nästan. Men inte "traditionellt" krypande på alla fyra, utan hon typ hasar sig fram. Ni fattar säkert. Krypa tror jag hon hoppar över helt, verkar inte vara nåt för henne. Jag tror att hon är mer socialt begåvad (som jag läste om i "Barn" boken), istället för kroppsligt eller hur man säger.. Speciellt bland folk, då är hon lite mer tillbakadragen. Hemma lever hon rövare och ska vara allt hela tiden. Det bästa som finns just nu är lådor, lådor i alla former och storlekar. Att öppna, ta av locket och sedan bokstavligen kasta ur alla grejer och välta lådan upp-o-ner, det är ren lycka det! :) Stökigt blir det, och pappa säger "AJA BAJA HAYLEE!", medans jag säger "men låt henne, hon utforskar, hon utvecklas!" haha. Sen ångrar jag mig bittert när jag måste plocka upp bombnedslaget...

Imorgon ska vi till BVC igen, men denna gång för vägning och mätning. Haylee har växt enormt mycket den senaste tiden tycker både jag o Danne. Både kroppsligt och som person. Hon har blivit jättelång! Haha, hon kommer ikapp nu. Hon som alltid varit mini. Men för att vara 10 månader är hon fortfarande liten. Jag tippar på att hon kanske är 69-70 cm. Väger kanske 9,5 - 10 kg. Väger gör hon iaf! Men återkommer med exakta mått imorgon =) Ska bli spännande att se.. Och så ska Christina få se att denhär Locoid kortisonkrämen inte har hjälpt så mkt.. Måste få nåt annat utskrivet, något som HJÄLPER! Stackarn, det måste ju klias med så torr hud. Har börjar fundera på om det inte kanske klias i hennes hårbotten? Jag har typ slutat tvätta håret hennes, jag blöter det oftast bara numera. Om det är en massa mat och så i det så försöker jag att inte tvätta hela håret med schampo, så att det inte ska bli torrt i huvudet. Men det ser inte torrt ut iaf. Gud vad jag babblar nu.. Stackars er ;)

Godnatt på er vänner.




 


Läser Toys'R'Us katalogen med lilltoffsen :)

DU ÄR SÖTAST I VÄRLDEN!





Datorproblem

Publicerat: 2010-11-16 Kl: 15:30:16 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag vill be om ursäkt för min kassa uppdatering den senaste tiden, men dom några kanske vet så brann min dator för ett par dagar sen. Den bara totaldog. Så jag ringde min vän Sebbe och han sa att den nog hade brunnit, och mycket riktigt så stank det bränt i hela datorn. Usch. Har känt mig så uttråkad utan min älskade bebis (datorn), hahah. Men nu har min snygging fixat den! Woho. Skönt.

Sitter och väntar på att baby ska sluta jobba. Han går runt här med Haylee och visar upp henne :) Vi ska gå och käka någonstans när han slutar, är så sjukt hungrig. Svälter ihjäl här! Måste iväg och pumpa däcken till vagnen, det finns typ ingen luft ALLS i den. Sämst.

Nej, nu sitter Haylee i famnen på mig, så jag måste sluta nu innan hon sliter bort några tangenter.

Skriver ikväll. KRAM!


Förvånad över snön

Publicerat: 2010-11-11 Kl: 00:49:40 | I kategori: Min vardag | 2 kommentarer


Jag tycker om snö, men det är verkligen besvärligt att ha barnvagn när det är dåligt plogat/oplogat.. Skit tungt att dra! Idag var jag och Sandra och hämtade lillans "gamla" vagn i Granloholm där vi bodde förut. Eftersom jag inte har haft nån plats för den i nya lägenheten då vi inte fått ett förråd än, så fick den stå kvar där. Jag vill egentligen ha en ny, men fick ju ta denhär ändå eftersom det bara inte går att dra en sulky i sånhär snö.. Så bye bye, älskade Hello Kitty vagnen! Vi ses till sommaren. Har givetvis satt dit sittdelen på vagnen nu istället för liggdelen, men det blir så mycket fulare med sittdelen. Sufletten är så konstig... Men men, Haylee satt så gosigt och trivdes i den, plus att jag får ha henne MOT mig, vilket jag inte har haft på hela sommaren då jag använt Kitty vagnen... Så det är skönt som tusan :)

Annars då, vi var hos Sandra och käkade middag idag. Sedan när vi begav oss ut i snökaoset träffade vi på Ewe och Thelise, så vi alla tog en prommis med 3 besvärliga barnvagnar haha. Sedan åkte jag och lillan hem! Hon somnade så skönt på bussen. Hon har somnat i vagnen 2 gånger idag, det har inte hänt på 100 år... Hon somnade aldrig i sulkyn om hon inte var suuuuupertrött och inte klarade av att hålla sig vaken.

Haylee har däremot blivit så himla förkyld idag. På eftermiddagen rann det lite snor, men nu ikväll är det katastrof... Hon är täppt i näsan, hostar och mår allmänt dåligt. Jättesvårt att sova har hon, hon somnade till en liten stund med mig i sängen men nu är hon bara ledsen. Har provat med välling men hon vägrar, stackarn.. Nu sitter hon med pappa och försöker somna, men det låter inte som att det går nå vidare :( Huga.. Men jag kan ju inte låta bli att ta ut henne på hela vintern heller. Hon har nästan FÖR mycket kläder på sig när vi är ute..

Måste ta henne nu. Uppdaterar sen.

Sleeping beauty

Publicerat: 2010-11-06 Kl: 22:44:51 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer


Ikväll har prinsessan haft lite svårt att sova. Lillälsklingen min! Hon somnade som vanligt i min famn, jag bar in henne till hennes säng och efter 2 minuter blev hon jätteledsen, och hon slutade inte gråta heller. Efter en massa tröstande och pussande tog jag upp henne i famnen och satte mig i sängen, det funkade inte heller. Så jag la ner henne i sängen igen, och då somnade hon. Sov i 10 minuter sedan blev hon ledsen igen, men nu sover hon i  :) Stackars liten, jobbigt när man inte kan förklara vad som är fel!

Idag har jag bara suttit och tittat på Teen Mom weekend break på MTV, tills jag åkte och solade och handlade inne i stan. Såå skönt att sola var det, alltså verkligen lovely! Jag har inte solat sedan lillan var nyfödd, det har liksom inte blivit av. Men nu ska jag börja med det igen, när det börjar bli riktig vinter. Jag fick en chock igår när jag såg en bild på mig och Sandra sedan helgen vi var ut, fy fasen. Hon hade ju solsprayat sig, så jag såg ut som ett lik bredvid henne. HEMSKT! Usch, jag hatar att vara blek. Jag som har så fruktansvärt dålig hy, passar det perfekt för med solarium.. :) Love it. Jag fick faktiskt lite färg också, solade i 12 minuter.

Imorgon ska vi till min faster som jag kanske har skrivit redan. Så imorgon hinner jag nog inte sola :( Men på måndag blir det istället, eller om jag åker in imorgon kväll. Det kanske jag gör istället. Annars kanske det inte blir på måndag heller och så rinner det ut i sanden, det har jag ingen lust med tack.

Nu ska jag ladda klart 90210, och lägga mig i ett varmt och skönt bad.

Hoppas ni har en fin helg, kära läsare!



Lovergirl


Glada tjejen, sötast i hela f-ing världen! KOLLA PÅ HENNE, vackeransikte! :D


Här står jag och funderar på hur jag ska komma i gåstolen

Seeeeeeeeeeeegt

Publicerat: 2010-11-05 Kl: 23:46:11 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Jag satt från klockan 22:00 fram till 22:40 och försökte få igång internet, men det gav inte med sig. Jag höll på att kasta ut datorn genom fönstret, det brann för mig alltså. SKIT DATOR! Hatar min dator för tillfället, en riktig skräp dator är det. Den blir varm alldeles för fort, usb-uttagen är glappa, 4 tangenter saknas (haylees fel dock), den är bara allmänt trött min dator. Blä.

Idag har vi inte gjort något speciellt. Ringt en massa viktiga samtal bl.a. Jag fick en stooooor tung sten lyft från mina axlar, tack vare min söta mormor. Tack mormor, du är bäst! Sedan har jag varit och handlat blöjor och så.

Ikväll har vi ätit hamburgare till middag och jag missade min tvättid kl 18. När jag väl skulle gå och boka en ny tid så funkade inte ploppen :) Kul!!! Åh.. Idag är jag less på det mesta faktiskt.

På söndag ska vi till min faster Camilla och hälsa på. Ska bli jätteroligt :) Längtar! Hon har varit på Ullared och köpt lite presenter till oss, ska bli jätteskoj att se vad det är för något. Hon är så snäll.

Vill ju att mitt comviq internet ska fungera så jag kan ladda hem 90210! Det var SÅ spännande sist så det kliar i fingrarna på mig efter att få se det :( Har lagt ner One Tree Hill, det svider att erkänna det, men det har ju verkligen blivit så himla dåligt. Verkligen ap-dåligt. Det enda som händer är att Brooke grinar, alla grinar och är känslosamma eller säger "I love you" till varandra och grinar av lycka. Inget drama, inga intriger, inget spännande. Alls. Så det har vi gett upp, tyvärr. Men i will always love you, OTH :) Haha.

När ska min bebis ta och få någon tand?
Undrar jag. Hon är 10 månader snart och har inte fått någon tand ännu, haha. Gullen min :) Men det är inget fel med det.. Vissa får tänder tidigt och vissa sent. Som jag skrivit förut så är jag glad så länge hon inte har några tänder, tycker det är sååå sött när dom har det där tandlösa smilet :D Haha!

Sen vill jag passa på att gratulera min fina vän Jennifer och hennes kille till deras vackra dotter Alexandra! Grattis bumsi. Nu är du mamma ;) Jag och Haylee vill komma och hälsa på, så fort du känner att du orkar. Kram på dig och bebisen gumman!!!


Nu ska jag sova. Internet och datorn går waaay to slow för att jag ska kunna ladda upp någon bild här... Sorry!

Locoid

Publicerat: 2010-11-02 Kl: 22:54:32 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Ska försöka skriva ett inlägg, fast det är jobbbbbbbbigt! Nu fastnade B knappen, idiot knapp. Ni har saknat mig va?? ;) UPPSKATTA nu att jag skriver, för det är så störigt och jag blir på dåligt humör, haha. Jaja, nu kör vi!

Idag klev vi upp tidigt (för att vara oss). Alla är så tjatiga om att vi sover länge, och att jag "minsann kommer att få vänja mig sen när Haylee börjar vakna tidigt!" JA, förmodligen? Men just nu så sover hon till 9-10 på morgonen, och självklart så sover jag tills hon vaknar. Skit i mina sovvanor ni! Inte f*n bryr jag mig om hur, när och var andra personer sover. Herregud!

Iallafall, vi klev upp 7.00 för att vi hade tid på BVC klockan 9.20. Klev upp och gjorde morgonvällingen till Haylee, som låg och gosade på och lugnt somnade om som vanligt efter vällingen. Stackarn, tyckte synd om henne när jag var tvungen att väcka hon. Men hon fick sova vidare tills jag var klar iallafall. Var på BVC 30 minuter för tidigt, jag som alltid är minst 2-5 minuter sen. Det är mer en regel än ett undantag. Där var det en kvinna och en liten bebis pojke som satt och väntade också, och efter ca 20 minuter så säger hon att hon kom på att dom är där två timmar för tidigt. Haha, stackars människa!! Tyckte så synd om henne. Så sa hon "nu går vi hem och sover".. Då blev jag avis ;)

Hur som, öronkontrollen gick bra. Allt såg bra ut och öroninflammationen hade läkt ut fint. Läkaren tittade även på Haylees utslag/eksem, och vi sa att vi har ju smörjt med Miniderm morgon och kväll ända sen i juni, då vi fick det utskrivet. Men det hjälper INTE! Så då fick vi någon starkare kortisonkräm utskrivet, Locoid. Ska smörja med det nu i 7-10 dagar 2 gånger om dagen, sedan trappa ner. Hoppas det försvinner!! Stackarn kliar ju som en galning på utslagen :( Iallafall så vägde och mätte vi inte henne. Konstigt tyckte jag. Men det var ju en öronkontroll så det kanske inte var konstigt ändå.

När vi kom hem slocknade vi och sov i 2 timmar, det var så underbart skönt. Har varit trött exakt hela dagen. Ska snart hoppa i säng. 

Imorgon kommer två av lillans fastrar och två kusiner hit och hälsar på. Skoj! Jag måste lösa en hel del problem imorgon också. Suck... Är så less på detta så jag vill dra ett gammalt täcke över mig och strunta i allt.

Har en massa bilder och filmer på älsklingen, men är för trött för att lägga ut dom. Jag gör det imorron, behöver ju inga tangenter till det.

Just ja!
Var ju ut i fredags. Jag har varit på krogen 3 gånger sen jag fyllde 18, och är alltså 20 år nu... Så det hör inte till vanligheterna direkt. Jag är ingen partytjej. Var ute med Sandra och Lina :) Vi "förfestade" hemma hos Sandra, skulle egentligen åka till Carro men allt drog ut på tiden så det blev för sent. Vi satt och pratade gamla minnen och historier, skrattade åt Linas smink och Sandras dumma frågor. Hahaha, kul var det iaf. På krogen var det så sjuuuuuuuuukt kul! Fan vad roligt vi hade. Lina drog hem efter en liten stund för hon var trött och så, tråkigt. Men jag och Sandra dansade oavbrutet hela natten lång. På lördagen ville jag döda mig själv, och lovade mig själv att inte dricka på mycket länge. Tackar vet jag alvedon, det hjälpte faktiskt!

Godnatt

Vill så gärna

Publicerat: 2010-11-02 Kl: 00:01:18 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Jag vill vill vill så gärna skriva ett lååångt inlägg. Känner verkligen för det just nu! Men alla ni som är vän med mig på Facebook kanske läste att jag skrev för ett par dagar sedan, att jag inte kommer att blogga mer förrän jag fixat ett tangenbord. Haylee har dragit bort ännu en knapp. Denna gång är det tangenten "E". Förra gången var det "B", och det var enklare eftersom man inte använder den bokstaven så ofta. Men E används ju i nästan varenda ord, så det är verkligen ansträngande att skriva! Håller på att få ett bryt här. Jätte jobbigt är det!!! Åh. Önskar att jag hade råd att köpa en helt ny dator..

Imorgon ska vi till BVC för öronkontroll :) Självklart även vägning och mätning. Jag tippar på att lillan väger ca 10 kg och är kanske 69 cm lång! Just ja. Måste leta fram bvc kortet.. Hittar det inte.

Godnatt! Vi hörs när vi hörs.

RSS 2.0