Sjukligt trött...

Publicerat: 2011-03-28 Kl: 21:36:01 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag är jag stolt över mig själv :-) Jag klev upp utan problem kl 06.15 imorse. Jag snoozade inte ens en endaste gång. Trots en dålig natt och en låååång läggning av lillan igår. Så åkte jag till skolan med halv åtta bussen och hade engelska på morgonen. Gjorde två engelska diagnoser, en läsförståelse och en skrivuppgift. Man skulle skriva om en resa som man hade gjort, och jag har ju fan inte rest någonting i mitt liv... Så jag skrev bara om första gången jag åkte tåg med Haylee, när vi åkte och hälsade på Danne i Västerås när han bodde där :) 

Imorgon går jag 8.20 till jag vet inte, ganska sent... Så n ska jag lägga mig och sova. Godnatt

Haylee har räknat matte :)

Publicerat: 2011-03-28 Kl: 12:21:52 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


foto0199 (MMS)

Haylee har räknat matte :)


påväg till skolan.. Detta är första gången...

Publicerat: 2011-03-28 Kl: 07:48:44 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


foto0174 (MMS)

påväg till skolan.. Detta är första gången på fjorton månader som jag vaknar före min dotter, och kliver upp. Klockan ringde 06.30 och jag ville bara hoppa i ån. Men upp och hoppa :) kommer sakna mina hjärtan idag... Haylee ska till doktorn och mamma kan inte följa med :( men det är bara en koll, och det går ju lika bra med hennes älskade papi. Ha en bra dag mina kära vänner. Nu måste jag ringa Marcus och se Vart han är? Kram på er


påväg till mormor och hälsa på :) Haylees ...

Publicerat: 2011-03-27 Kl: 12:35:10 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


foto0190 (MMS)

påväg till mormor och hälsa på :) Haylees mormor alltså.


min söta Haylee

Publicerat: 2011-03-26 Kl: 19:57:34 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


foto0185 (MMS)

min söta Haylee


Statistik

Publicerat: 2011-03-25 Kl: 21:35:25 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Jag ser att statistiken ökat, istället för 8 läsare om dagen :) Haha. Roligt att ni hittat tillbaka hit! 

Idag har vi haft en hemmadag. Vi har inte gjort någonting speciellt alls. Haylee vaknade av sig själv kl 07 imorse vilket är ovanligt för att vara henne. Hon sover nästan alltid till minst 9. Haha, trött unge. Jag läser om alla mammor som skriver att deras barn vaknar 03-04-05 på morgonen, vilket jag inte ens kan kalla morgon. Det är natt för mig. Jag skulle tvärdö om Haylee fick för sig att vakna då. När jag vaknar och ska göra välling på natten vid 03 så ser jag inte ens någonting, ögonen blöder och jag somnar på en sekund igen när jag lägger mig. 

Haylee mår bra och är glad iallafall. Vilken tapper liten flicka hon är, jag är så stolt över henne så ni anar inte. En riktig kämpe :) Hon klagar inte överhuvudtaget, utan hon anpassar sig bara och accepterar läget och gör det bästa utav det. Fast det skrev jag ju igår, kom jag på nu. 

Jag har fått en ny mobil av min snälla svägerska Erika :) Jag är såå glad och tacksam för det. Jag har bara haft skitmobiler i över 2 år, alltså gamla mobiler som knappt kunde ta emot sms. Så nu kommer jag att börja mobilblogga igen, woho så roligt. Jag har velat göra det länge men tråkigt när man bara kunde skicka in sms. Min förra mobil hade ju inte ens en kamera. 

Ikväll är karln ute och roar sig, så jag sitter här och har tråkigt och lillan sover. Tycker att alla ensamstående mammor gör det så otroligt bra, har jag kommit fram till. Jag vet inte hur jag skulle kunna klara av att inte få träffa Haylee varje dag. (om barnet är hos pappan menar jag )Jag skulle nog inte klara av det... Vad tomt det skulle kännas i mitt lilla hjärta. 

Nu ska jag skura golven medans Danne inte är här och stökar till och Haylee sover och inte drar fram allting. Sedan ska jag läsa senaste numret av Vi Föräldrar och bada tänkte jag. 

Kram! hur söt får man vara? Mammas vackertass

Publicerat: 2011-03-25 Kl: 16:49:08 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


foto0094 (MMS)

hur söt får man vara? Mammas vackertass


Dagen som varit.

Publicerat: 2011-03-25 Kl: 00:40:55 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Fan vad skönt att den är över! Usch för denna dag. Den började alldeles för tidigt för min del, efter en dålig natt med oroliga drömmar. Gjorde mig klar på en kvart och var ute ur lägenheten 20 minuter efter att jag klivit upp ur sängen. Kutade till bussen som en galning, (det är mig dom kallar framförhållnings-emma) och hann otroligt nog med den, vilket resulterade i att vi var på sjukhuset en halvtimme innan vi hade tid. Allt gick jättebra på sjukhuset, min Haylee är så duktig och bäst bäst bäst. Vilken liten kämpe alltså... Jag blir så stolt, ända in i hjärtat. Hon klagar inte överhuvudtaget, jag som är klagaren själv och alltid klagar över någonting. Jag klagar inte när det verkligen är tunga saker, men småsaker klagar jag alltid över :P Jag gillar att gnälla jag. 

Efter the sickhouse tog vi bussen hem och jag ville bara sova, men det kunde jag ju inte lägga mig och göra mitt på ljusa dagen. Istället gjorde jag inget vettigt :) På kvällskvisten åkte vi till min mamma som fyllde 41 år, den gamla nuckan :) Hahah, nej jag skojas bara.. Hon fyllde faktiskt 21. Så fick vi gotårta och gottis som jag hade lovat Haylee. Det får man när man är duktig tjej. 

Sedan tog vi bussen hem alldeles för sent, jag har åkt buss sjukt mycket idag känns det som. Jobbigt det är. 

Imorgon måste jag ringa till dagis och berätta att vi måste skjuta på inskolningen kanske 2-3 veckor till. Undrar vad dom kommer att säga? Men platsen är ju redan hennes, så det är ju bra. Men jag tänkte att då kanske de kan skola in någon annan medans eller så, äh. Jag vet inte. Men jag måste ju berätta som det är så de får veta att hon inte kommer att börja nästa vecka, och förmodligen inte veckan efter det heller. 

Men nästa vecka kommer jag att gå i skolan på alla lektioner. Jag har ju missat hela denna vecka, men som tur är så har jag snälla lärare som skickat hem uppgifter så att jag inte ska hamna allt för mycket bakom. Men jag kommer att komma ikapp, det ger jag mig tusan på. Imorgon ska jag plugga Historia när lillan sover middag, hade jag tänkt. Vi ska jobba med Antiken, eller vad det var? Äh, kollade bara i kuvertet hon skickade hem.. Men idag har det varit en jobbig dag så det fanns inte tid för plugg. Jag har städat nu på kvällen, eftersom det inte funnits varken tid eller ork till det de senaste dagarna så såg det ut som att vi hade haft inbrott av en riktigt slarvig inbrottstjuv. 

Nu ska jag lägga mig och sova. Imorgon ska jag visa bilder på hur det blev med lillans säng. Det vart superbra och jag är så nöjd, så himla skönt att kunna lägga ner henne utan att bryta ryggraden, och hon verkar gilla det. Just nu kan hon ju typ inte klättra upp och ner, men första dagen då jag ordnade det så klättrade hon som en tok, upp ner, upp ner, upp ner säkert 34 gånger på en timme. Haha :) Snart kan hon göra det igen, gosgumman min. 

Godnatt! Ville bara uppdatera en snabbis så ni vet att jag är vid liv. 


Tufft (varning för babbel + bildbomb)

Publicerat: 2011-03-21 Kl: 00:59:30 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej mina få läsare!

Idag har det varit en relativt bra söndag. Mitt mående är lite sådär, jag känner mig känslomässigt felande idag. Det har varit lite turbolenta grejer som hänt idag, så det är väl det som får mig att må såhär. Jag brukar inte låta saker påverka mig, jag skakar bara av mig det. Men i dethär fallet är det omöjligt. Det följer mig som ett svart moln som hänger ovanför mitt huvud. Men men, vi får se när det känns bättre. Det är viktigt för mig att inte låta mitt humör och mående påverka Haylee. Jag visar inte gärna om jag är ledsen eller upprörd för henne. Irriterad har hon sett mig mååånga gånger, men inget annat. Jag blir så nervös att hon ska bli orolig och ledsen hon med, för hon förstår ju inte vad som händer. Och det värsta jag visste när jag var liten var att se min mamma ledsen eller besviken. Fy fan vad det gjorde ont i hjärtat och jag började nästan alltid att gråta själv då. Så det vill jag inte. Nu är ju inte jag typen som gråter, men ibland så händer det ju att man inte kan hålla tillbaka tårarna. Oftast sker det när jag är arg, att jag börjar gråta, haha. Vet inte varför... Så tror folk att jag gråter för att jag blir ledsen när jag egentligen är förbannad. 

Jaja, jag vet inte varför jag skrev om det där? Skönt att skriva av sig lite iaf... Det kan man ju göra nu i viss grad, när det är jag som har kontroll över vilka som läser här. Det känns bra iallafall. Då kan man vara lite mer öppen, annars blir det lätt att man bara skriver om vad man har gjort varenda dag, och det blir inte så kul i längden. Man vill ju gärna få en inblick i den personens blogg som man läser, förstår ni vad jag menar? 

Dagen började iallafall som ett jäkla stressmoment. Gud vad jag stressade... Jag hade bestämt med mamma att jag skulle vara hos henne prick klockan 12.00, och då skulle jag ta bussen från mig kl 11.20. Jag hade ställt min klocka på 09.30 ifall något skulle hända och Haylee inte redan hade vaknat, för att vara på den säkra sidan liksom. Så vaknar jag vid 7 tiden, då är Danne redan uppe och jag frågar vad klockan är. Då säger han att den är typ halv 7 på morgonen, så då sover jag vidare. Sedan vaknar jag klockan 11.59 igen. Kul va? Då har han lånat min mobil och ringt ett samtal, sedan glömt att lägga tillbaka den i sovrummet. Och så var han ju med Haylee så hon väckte inte mig heller. Och om ingen väcker mig så kan jag sova i tre dagar i sträck. 

Jag hade även bestämt med Emma att vi skulle träffas på bussen kl 11.45 och åka tillsammans till mamma, så hon stog ju och väntade på mig liksom och jag dök inte upp. Så jag flög upp ur sängen och skyndade mig allt vad jag kunde att tvätta mig och borsta tänderna, på med kläder och på med kläder på lillan. Packa hennes väska fort som tusan och Danne klädde på henne. Sedan sprang jag som en tok till bussen. Jag vaknade alltså 11.59 och bussen gick 12.19. Så jag hade bara 20 minuter på mig att göra allt det där. Haha, men det gick ju iallafall. 

Och på grund av mitt stressande, så tog jag fel jacka. Jag tog min röda vinterjacka som är sjukt varm, för att jag hade den igår kväll när jag gick till tvättstugan och det var kallt. Så jag hade allting där i, bankomatkort (trodde jag...), nycklar osv. Så jag hann inte byta jacka till min vanliga som jag använder, det är en vårjacka. Tror ni jag skämdes när det var så himla varmt och fint ute och jag kommer där med största vinterjackan, osminkad och stressad. Såg ju ut som en lodis, plus att jag svettades. Nej, usch. Ett stort minus för det där..

Det var iallafall mysigt att träffa mamma, Emma och lilla Mio gullisen. Haylee är så kär i han och det första hon gjorde var att gå fram till honom och skulle mata han med en kaka som hon hade fått. Gullis. Sedan skulle hon ta hand ur Emmas armar, hon liksom böjer sig fram och tar tag runt hans midja och tar i och försöker lyfta, hahaha. Mammas snälla tjej. Sedan tog jag en promenad upp till Mia, som var så himla snäll och jag fick hennes stödbräda till sängen, ni vet som jag pratade om häromdagen? Hon använde inte sin så då fick jag den, och klart jag tog emot den så jag slipper åka ända ut på Ikea, när jag ändå var i Nacksta liksom. Så gulligt av henne :) Så hade hon plockat ihop en påse med massa kläder åt Haylee, jättefina och bra kläder. En overall, lite kläder, ett par skor och tre jackor. Jättebra att ha en massa extra, blev så glad :) TACK MIA! 

Sedan gick vi till Ewe och umgicks, William var tyvärr inte hemma så det var bara jag, Ewe och småtjejerna :) Vi käkade middag och myste bara, sedan åkte vi hem. 

Det var den dagen det. I övrigt så har det varit en helt okej helg. Inte den optimala sista-mammaledig-helgen dock, men ja ja... Det kommer fler helger, men då lär man väl sitta begravd i skolböcker istället. 

Nu ska jag försöka sova, men det spökar i hjärnan på mig så tankarna bara snurrar runt runt... Suck.


Hoppas ni haft en fin helg, puss på er!Utforskar hela stoooora lägenheten hon har kommit till...


Åhååå! Lillan klättar, som vanligt.. :)


Hihi, är det en godispåse jag ser där? Måste genast dit!! 
(och mamma springer efter och plockar undan, haha)


Kompisarna! Haha, jag vet inte vad Thelise har för sig? Det ser ut som
att hon tänker hoppa rakt ut från soffan. Hahaha söte


Sälen softar ;) Softar-Haylee och bus Thellan =) Mina tjejer de!

Lördag

Publicerat: 2011-03-19 Kl: 22:52:50 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Vilken jobbig dag detta har varit. Eller, dagen har varit lugn och skön och Haylee har varit på ett strålande humör. Jag vart så glad när hon vaknade efter sin nap och var på världens bästa humör, skrattade hela tiden och ville pussas. Hon är ju för det mesta glad men hon hade en surperiod på morgonen där... Sedan åkte vi som bestämt ner på Ica Espland och skulle köpa blöjor, då jag bara hade några få kvar i det andra paketet. Vi har inte varit och storhandlat än, där jag vanligtvis köper blöjor typ på Willys eller så. Så det fick bli på Ica denna gång :) 

Jag ångrar djupt att jag tog med mig Haylee och att hon inte fick stanna hemma med Danne som ändå hade kommit hem då. Hon var verkligen INTE på humör för att sitta i någon vagn eller åka buss. Gud så arg hon var, under hela resan dit var det bara gnäll. Under vagnpromenaden vi tog i väntan på bussen och inne på ica var det bara gnäll och hon vred och vände på sig så hon höll på att ramla ur vagnen flera gånger, till slut fick jag spänna fast henne så att det inte skulle hända en olycka. När bussen väl kom kl 18.15 så fick jag inte åka med för det var redan två vagnar på, och surchauffören lät mig absolut inte vika ihop vagnen eller någonting sånt. Jag blev så himla less så att hela min dag blev förstörd. Mitt humör sjönk till botten. Haylee var fortsatt arg och grinig och vresig. Så då stog jag där, med en sur liten tjej och visste inte vad jag skulle göra den närmaste timmen innan det kom en ny buss. Hit ut till Bredsand går bussarna bara 1 gång i timmen, om ens det, på helgerna... Förstår ni frustrationen jag kände?

Jag hade inte planerat att vara borta länge så jag hade inte med mig någonting till Haylee, förutom en flaska med vatten ifall hon blir törstig. Vanligtvis tar jag med mig smörgåsrån, majskrokar och lite såntdär som man kan ge henne om hon blir sur lite sådär olägligt och man inte kan göra annat än att vänta ut det, t.ex. på bussen. Men idag hade jag inget sånt med mig, vi skulle ju bara handla och hon hade precis ätit och sovit innan vi for. Så ja, jag försökte få tag i någon som kunde komma och hämta oss men ingen ville svara. Alla butiker var stängda, så det fanns inget annat att göra än att gå in på Navet och vänta där, för ute kunde vi ju inte stå i en hel timme. Som tur var så var det inget galet folk där... Bara massa fjortisar och lodisungar. Så sjukt tattar-aktigt att hänga på navet, oavsett ålder. Fan deras föräldrar borde ju skämmas. Håll bättre koll på ungarna och se till så dom INTE hänger där!! 

Så jag fick köpa en klubba till tösen, för att få henne lite nöjd en stund. I vanliga fall gör jag inte så, men nu hade hon ju gnällt huuuur länge som helst och jag kunde ju inte låta henne sitta och skrika i en hel timme till. Så det gick bra iallafall... Tillslut kom vi hem, där gnällandet fortsatt. Haha. Hoppas att hon är gladare imorgon, då vi ska hälsa på min mama. 

Nu ska jag kuta till tvättstugan igen, det är så underbart att hålla på och tvätta denhär tiden på dygnet :) LOVE IT. (Ironin flödar...)

Lördagsmys

Publicerat: 2011-03-19 Kl: 12:29:32 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej fina!

Idag är det lördag, så himla skönt. Då kan man slappna av på ett helt annat sätt... :) Imorse bjöd Haylee på lite sovmorgon, lovely såhär på lördagskvisten, haha. Jag sitter och skriver och suddar hela tiden, jag har ingenting att säga alls. 

Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag och lillan gå ut och göra något. Vi måste köpa blöjor verkligen. Så vi åker nog in till ICA i stan och gör det :) För här på min lokala affär så kostar ett vanligt Libero Comfort Fit strl 4, 169:-. HELT SJUKT dyrt. En normal affär tar runt 100 kronor för ett paket, alltså skiljer det nästan ett helt paket. Så j, ni förstår kanske att jag åker in till stan och handlar. 

Vi hörs ikväll!

Kladdis

Publicerat: 2011-03-18 Kl: 23:27:24 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Godkväll mina tiotalet läsare, haha.. 

Jag begav mig ut förut i snöstormen med lillan. Som tur är har jag bra hjul på vagnen så man tar sig fram även när det är snö på backen. Haylee uppskattade att få komma ut lite, även om snöflingorna besvärade henne för att hon hela tiden fick dom i ögonen. Men vi lekte lite i snön och hon gick runt och tog på allting. Det tog väl ca 30 minuter att ta oss från hemmet till tvättstugan och sedan vidare till affären, vilket skulle tagit ca 4 minuter totalt om hon satt i vagnen. Men klart att hon måste få springa av sig lite utomhus, istället för att bara gå runt inomhus inom fyra väggar hela dagen. Det är viktigt för mig att hon får komma ut i friska luften iallafall en gång om dagen, som minst 15-20 minuter... Självklart inte om det är svinigt mycket minusgrader eller om hon är alldeles för sjuk. 

Annars då? Vi har ätit god middag, kyckling med ris och currysås. Haylee totalälskade det och åt 3 portioner, haha. Mitt lilla matvrak, hon älskar min mat :) Hon har även börjat med en rolig sak. Jag och Danne äter alltid - utan undantag - sånadär hårdmackor (frukostmackor, dom ljusa med vallmofrön) till maten. Nu har Haylee börjat göra det med, hon blir arg om man inte fattar att hon vill ha en macka, vilket vi inte förstog första gångerna hon försökte förklara för oss tröga päron ;) Men nu har vi förstått, och hon tar en tugga av maten, sedan en tugga av mackan osv. Precis som vi gör. Haha, våran gullis ♥

Nu har jag hittat kamerasladden, men jag har inte fått till några roliga bilder idag ändå. Den har mest legat på laddning ända sen jag hittade den, så att den ska laddas till max för att jag ska slippa att bli utan batteri på ett bra tag framöver. Så imorgon lovar jag att knäppa massa foton och visa er :)

Jag och Danne har bakat kladdkaka ikväll, han har tjatat på mig i 3 dagar att jag ska göra kladdkaka. Men jag har inte haft tid eller lust, än mindre ork till att göra det. Men idag så gjorde vi det tillsammans, och det var roligt. Älskar när vi gör saker ihop, om det så bara är att städa tillsammans. Det är kärlek det. Även om han bara tjatar och vill gå och sätta sig och spela tv-spel, han ville vispa grädden inne i vardagsrummet liksom. Dåre! Min dåre :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sova. Godnatt på er, trevlig helg.


Såhär hittade jag min busiga bebi häromdagen... Bakom tvn liksom.
ja jag vet att vi är dom enda i sverige som inte har en PLATT-TV!!Gruvar mig

Publicerat: 2011-03-18 Kl: 14:45:58 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej på er.

Inatt var det en jobbig natt för min lilla tjej. Hon somnade som vanligt lite innan 20-tiden, och sov fram till ca 22.30. Sedan vaknade hon och var fortfarande jättetrött och ville sova, men hon bara grät och skruvade på sig. Somnade till i 1 minut, vaknade och grät. Och höll på sådär till ca klockan 01... Huga. Jag vet inte vad som var tokigt, hon fick mat och ny blöja och komma upp och allt jag kunde komma på. Men inget verkade duga. Hon hade kanske bara svårt att somna, det har man ju ibland.

Idag måste jag iväg och handla lite saker. Hela barnbidraget kommer att gå åt på en dag... Jag måste köpa allt nödvändigt inför lillans dagisstart, blöjor, extra blöjpaket osv. Sedan är det slut på välling nästan, och allt sånt måste fyllas upp. Sedan är det regnkläder som jag ska köpa, har inte hittat några som jag gillat förrän nu.. Sedan har barnbidraget försvunnit... :P Men det är ju Haylees pengar, så det är ju inga problem. Dom är ju menade att gå till henne :) GOSI. Sedan är det väl bara fredagsmys som står på schemat ikväll.. Ta det lungt med lilla familjen. 

Just nu tar lillan en nap, och jag sitter och tar det lungt bara. Jag gruvar mig för att gå och handla, jag vill inte gå utanför dörren idag. Det ser inte ut att vara något vidare väder ute heller... Brr, ge mig sommar. 

Vi hörs ikväll. Jag ska tokleta kamerasladden så att jag kan ladda kameran, det blir så tråkigt utan bilder ju... 

Kram på er.

En fundering

Publicerat: 2011-03-18 Kl: 01:04:40 | I kategori: Roligt | 0 kommentarer


Jag har under ett tag funderat på att ta bort ena sidan på spjälsängen. Man kan göra det på den spjälsängen som vi har... En Hensvik från Ikea. Haylee kliver ju upp och ner ur både våran säng  och ur soffan helt själv utan problem, så därför funderar jag på att göra detta. Då kanske hon sover bättre i sin säng, för att det inte blir så himla instängt - och det blir inte lika jobbigt för mig att stå där och trösta henne om hon vaknar och är ledsen. Nu får man ju böja sig så att ryggen håller på att gå sönder, för att inte tala om knäna! Och ibland blir man ju fast där ett tag, om hon drömt en mardröm och vill hålla mig i handen t.ex... Ja, jag ska nog prova iallafall :-)

Ska ha kvar denna säng ett tag, kanske tills hon är 2 år. Sedan är det dags för en ny tycker jag :) Roligt med nytt... Är bra sugen på att köpa en redan nu, men då känns det vääldigt onödigt att jag köpte just denna just för att man kunde ta bort ena sidan, och för att den såklart är så fin :) Jaja, jag återkommer med resultat om hur det blev och hur det funkar. Vi får se om jag lyckas göra det imorgon, ska försöka iallafall. Danne kanske måste hjälpa mig, vi får se om han orkar göra det efter jobbet!


Såhär kommer det att se ut då alltså. Bilden är lånad från IKEAs hemsida.

Men jag ser att stödbrädan är längre ner än vad jag hade trott... Då kan hon ju ramla ur.

Men åh! Ja ja.. Vi får se hur jag gör.


Lösenordsskyddat

Publicerat: 2011-03-17 Kl: 21:04:48 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Ja, som ni alla (Ni som har lösenordet då, vill säga) märkt så har jag lösenordsskyddat bloggen. Vissa tycker kanske att det är lite löjligt, men det är bara för en period som jag kommer att ha den låst. Av lite personliga skäl, är det. Så såhär blir det, kanske 1-2 månader framöver. Vi får se hur länge jag har den låst. Ni lär ju märka om inte annat. 

Jag njuter av min sista vecka som mammaledig, det ger mig sån hemsk ångest och sorg i hjärtat så ni anar inte. Det känns fruktansvärt, att jag inte kommer att vara hemma varje dag med min älskling längre. Jag är glad att jag kommer plugga Flexlär, så jag inte behöver sitta i skolan hela dagarna utan kan plugga lite när det passar mig. Då får jag mer tid med henne. Min lilla prinsessi. Jag önskar att man vore ekonomiskt oberoende, så jag kunde vara hemma tills hon började skolan :D Eller tills hon var 18, helst. Min skatt. På pappret med placeringsbeslutet så stod det att förskolan skulle kontakta mig för inskolning osv. Men än har jag varken fått ett mail, post eller något samtal om hur och när detta skall ske. När vi ska komma och så... Skumt. Men får jag ingenting med posten imorgon så ringer jag dit igen :) Jag skulle ju fråga om vi får skjuta upp inskolningen ungefär 1 vecka, så att jag kan ta första lektionerna i lugn och ro den första veckan i skolan. Jobbigt att det skulle krocka detdär... Då får Danne vara med henne när jag är i skolan, och ta ut några föräldradagar. Resten av hans dagar har vi ju planerat att han ska ta ut i sommar, så att hon inte behöver gå på dagis under sommaren, och bara kan bada och njuta av värmen med sin pappa. 

Jag måste fixa kurslitteraturen också... Det känns stressigt. 5 böcker behöver jag. Det står att jag ska skaffa dom omgående, men jag måste ju vänta tills jag får pengar den 27. Jag har inte fått något beslut från CSN heller, för att dom behöver tydligen några uppgifter ifrån Komvux om vilka kurser jag är antagen till. Och jag har inte haft pengar på telefonen så jag har inte kunnat ringt till Komvux, men imorgon ska jag göra det det första jag gör... Ni som har eller har haft Csn, hur lång tid brukar det ta tills man får första utbetalningen? Nej men detta med skolan känns bra ändå. Jag har väldigt lätt för mig och har alltid haft det, förutom i matte. Jag KAN inte matte. Jag är efterbliven när det gäller matematik. Men allt annat klarar jag galant. Har aldrig haft problem med att stava, grammatik eller liknande. Jag kan bara, automatiskt. Gud vad det låter som jag skryter nu, haha, men det är inte meningen. Jag försöker bara förklara :) Så ja, vi får se hur det blir i skolan. När jag börjar matten så lär dom väl säga att jag måste gå grundvux för att jag ligger på 6ans matte-nivå... Haha!!

Jag hittar inte min sladd till kameran, och jag har inget batteri i den. Därav kan jag inte knäppa några bilder. Så himla tråkigt. Idag var min Haylee jättefin och hade skitsnygga kläder på sig. Sina röda jeanslegging som är helt sjukt underbara. Stilig var hon iaf :-)

Nu ska jag ta och skura golven och hoppa in i duschen. Blir en tidig kväll ikväll. Jag håller på ställa om mig, jag förstår INTE hur jag ska klara av att kliva upp tidigt resten av livet. Jag har inte klivit upp tidigt sedan jag var 17. Alltså så tidigt som 6-7 på morgonen... Haylee vaknar inte heller så tidigt, och har aldrig gjort. Även fast hon lägger sig i tid. Hon somnade kl 19.45 igår och vaknade 09.45 idag, haha. Hon är en tjött tjej :) Men hon vänjer sig nog. 

Vi hörs!

Bjuder på en gammal goding så länge :)


Trevlig helg

Publicerat: 2011-03-14 Kl: 13:31:53 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Goddag på er :) 

Helgen har varit underbar på alla sätt och vis. Nej men den har faktiskt varit riktigt trevlig :) I lördags så åkte jag och lillan ner på stan och mötte upp Sandra och Jasmine. Vi åt en glass på McDonalds och vi åt lite mat och så.. Barnen gick runt själva på storgatan och det tog nog 30 minuter för oss att ta oss från Mcdonalds till Navet, haha. Man får ju ha tålamod när ungarna ska gå själv... Sedan åkte vi hem till Sandra och myste på bara. På tidiga kvällen gick vi ner på pizzan där vi träffade Ewe och Thelise, så satt vi alla och käkade o drack dricka. Jag köpte ingen pizza då jag tyckte att det räckte med att äta mcdonalds på en dag, haha.. Men det var iallafall trevligt. Sedan följde jag och Haylee med dom hem en stund medans vi väntade på bussen. 

Igår så åkte vi till Granloholm och hälsade på Emmapemma och Mio :) Det var så roligt och mysigt! Jag fick snusa på lillbebi, men han var lite arg på mig och jag blir så nervös så jag vågar fasen inte hålla i så små barn. Jag vet inte hur man gör. Kan fasen inte fatta att min dotter varit mycket mindre än sådär, herregud. Nu är hon en självständig liten dam som inte gör annat än att gå och gå och gå... Igår gick hon runt runt i Emmas lägenhet och jag sprang efter och tog undan allt som hon kunde förstöra för stackars Emma, haha. Det var enklare att hälsa på folk när hon var nyfödd och bara låg stilla ;) Ååh så gulligt då, måste bara säga. När vi nyss hade kommit så satt Emma med Mio i famnen, så gick nyfiken i en strut Haylee dit och ville titta på han. Då böjer hon sig fram och ger han en stor puss på kinden. Haha goooosen min! Hon vart kär hon. Hon trodde nog att han var en docka eller nåt, för hon skulle hela tiden gå dit han var och ta på han och en gång provade hon att lyfta upp han ur sin babysitter... Tokjänta! Nej men det var iallafall jättetrevligt att träffa dom :) Emma bjöd på världens godaste mat och så, skit gott var det... Så tack för igår Emsen. 

Idag vaknade jag o lillan tidigt, vi somnade vid 21 igår båda två. Jag var så sjukt trött. Men nu har jag iallafall fått den där Blutsaften av min mormor, och provade att dricka första gången idag, och jag säger bara fyyyyyy. Vad vidrigt det smakar. Men jag hoppas att den gör någon skillnad och att jag blir piggare, jag orkar inte vara trött varenda vareviga dag. 

Nu ska jag storstäda lägenheten medans lillan sover, hon vaknar väl snart. Kram på er

(bilder kommer ikväll, kan inte ladda kameran för jag hittar inte sladden...)

fredagskväll (läs: natt)

Publicerat: 2011-03-12 Kl: 00:25:26 | I kategori: Bilder | 4 kommentarer


God kväll mina fina läsare. Jag har upptäckt att jag har fått en hel del nya läsare här på bloggen, så himla roligt :) ni är så välkomna! Skulle bli jätteglad om ni kunde lämna en liten kommentar och berätta vilka ni är, roligt att veta. Även lämna er egen bloggadress så jag kan kolla in eran blogg med, hehe. Jag vill ha mer bloggar att läsa.

Idag på eftermiddagen så åkte jag, Danne och Haylee ner på stan och tittade lite. Vi tittade på lite saker till lillans dagisstart, typ galonkläder och såna praktiska utekläder. Så hittade jag en asgullig liten ryggsäck som jag ska köpa till henne, där hon kan ha sina ombyten o sånt :) och när hon blir lite äldre kan hon bära den själv på ryggen, gulligt.  

Idag på dagen gjorde jag inte mycket vettigt. Det var tänkt att jag och Haylee skulle åka bort till Dannes syster, där alla H's kusiner var. Men så fick jag ett brev från Komvux om att jag blivit antagen, och då var jag tvungen att sätta mig och ringa runt till en massa olika ställen. Kursstarten är den 21 mars, SAMMA dag som första inskolningsdagen för Haylee på dagis... Gud, jag vet inte hur jag ska göra. Jag får nog skjuta upp inskolningen ungefär 1 vecka. I och med att jag ska läsa Flexlär, som betyder ungefär att man läser på distans och bara går till skolan någon gång per vecka, så kommer jag att ha tid att skola in henne sen. Men just första dagen på kurserna vill jag ju inte gärna missa. Jag ska ringa förskoleföreståndaren på måndag och prata med henne, placeringen gäller från den 21, det betyder väl att den 21 så finns det en plats ledig? Inte att hon just måste börja den dagen. Äh, det löser sig nog till det bästa :) Sedan börjar ju inte Danne jobba förräns 12 på dagen oftast, så då kan ju han gå med henne till dagis (efter inskolningen då) och lämna de gånger jag går i skolan tidigt på morgonen.. Åh, jag hatar att jag måste sätta henne på dagis redan vid 14 månaders ålder. Jag vill inte det :( 

Jag tycker att man är för liten för att gå på dagis när man är så liten. Från och med kanske 1 och ett halvt, 2 år så passar det lite bättre tycker jag... Men nu är det ju såhär verkligheten ser ut, jag måste gå i skolan. 

Åh, jag såg precis att min första lektion är engelska. Jag som fasen inte klarar av att prata engelska inför folk, jag pallar det inte. Det går inte, även fast jag vet att jag kan prata engelska flytande utan problem, men jag klarar inte av att göra det när folk tittar på mig och när dom hör. Så kommer vi säkert måsta säga någonting om oss själva på engelska och presentera oss och så, nä fyfan. Gud, jag dör lite nu när jag tänker på det. Får man skolka första dagen??;) haha :P nej jag skoja bara såklart.. Bara att ta tjuren vid hornen, även fast jag kommer att låta skakig på rösten och nästan börja gråta av panik!!! Shit, vaför valde jag engelska??? Jag ska försöka byta det mot en annan kurs... Och matten förstår jag inte hur jag ska klara. Jag kan inte räkna, jag är värdelös. 

Nu ska jag gå och lägga mig bredvid lillsnuttan. Imorgon ska vi hälsa på Emma och Mio :) det ska bli så mysigt, jag har inte träffat Mio än. Undrar hur Haylee kommer att reagera på en liten kill bebis.. Den i hennes storlek hon brukar träffa är ju Thelise, och dom är ju lika stora :) Så undrar vad hon kommer tänka när hon ser en liten bebis. Jaja, det kommer att bli roligt iallafall! Så därför måste jag gå och lägga mig nu, så att jag kommer upp i tid imorgon. Fast Danne har lovat mig sovmorgon, men vi får väl se om jag får det eller inte... Jag tvivlar på det, kan jag säga. 

Sov så gott, fina ni!


Haylee spelar fotboll med pappa i sexiga långkalsonger ;) Haha!!Sol sol sol

Publicerat: 2011-03-11 Kl: 14:25:12 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag är det strålande sol! Det trodde man inte igår när man var ute i snöslasket. Usch och fy, varför ska det hålla på och komma en massa äckel snö när man precis börjar få vårfeelings? Nä, bort med vider snön. 

Idag är det soligt, tänkte jag skriva igen. HAHA. Vi har inte kommit ut och gjort något än, vi har bara tagit det lungt och jag har städat och lite så. Ska göra mig iordning och sedan ta och bege mig ut i vårsolen. Mysigt :) Hade ju mina egna planer som jag gjort upp, men dom sprack. Dagsplaner alltså. Tråkigt!

Nej, nu har jag ingenting att skriva om här känner jag. Vi hörs ikväll istället, ha en fin dag mina kära. 


Älskar detta linne, det är så fiiiint :D

Klockan är seeent

Publicerat: 2011-03-11 Kl: 01:43:17 | I kategori: Bilder | 1 kommentarer


Ja, kolla vad klockan är på dygnet. Herregud, vad gör jag vaken? Haha.. Nej men det blev lite sent idag, vi var och tittade på Dannes träning förut och så. Sedan när jag kom hem var det bara att lägga lillan, sedan ta tag i bombnedslaget som kallas lägenhet. Nu är det skinande rent igen, nästan iallafall. Jag kunde ju inte dammsuga och därmed inte skura golven heller, men det får jag ta imorgon bitti. 

Idag har vi inte gjort så mycket vettigt. Haylee tog världens längsta sovstund mitt på dagen, hon brukar aldrig sova middag så länge som idag. Hon sov i 2 timmar, och hon brukar vila i typ 45 minuter i vanliga fall. Så det var skönt, men det var nästan så att jag blev lite uttråkad när det vart så tyst. Och precis när jag började tänka tanken "Kanske jag ska lägga mig och vila jag med.." så slog hon upp sina ögon :) Såklart! Men det gjorde ju ingenting. 

Imorgon vet jag inte vad som händer och sker. Jag känner iallafall att jag vill komma UT, göra någonting. Träffa någon vän eller så, vi får se vad dagen har att erbjuda. Men för att det ska komma en morgondag så måste jag först gå och lägga mig, så det ska jag göra nu. Sov så gott mina vänner!


Jasmine och Haylee har varit på godisbutiken och handlat godis :)
(Det var varmt den dagen och Haylee tog av sig vantarna hela tiden)


Haylee sitter toknöjd över sin klubba, och Jasmine visar upp hur myyycket godis hon har köpt. 
När mamma Sandra skulle ta en godis så skrek Jasmine i högan sky "NEEEEEJ, MINAAAA MIIINAAA MINAAA!!!" Hahahah söti

Mysmorgon

Publicerat: 2011-03-10 Kl: 13:12:27 | I kategori: Min vardag | 3 kommentarer


Inatt var ingen rolig natt för någon av oss. Haylee har haft lite svårt att sova i ett par dagar och jag har gissat på tänder eller ont i magen... Så igår kände jag att hon var helt tokspänd i magen, den var stenhård. Men hon somnade vid 20.30 och sov till 01.30, sedan vaknade hon och var så himla ledsen och skrek och höll i mig för allt vad hon var värd, för att det gjorde så ont. Så jag försökte massera hennes mage och försökte med en massa saker, men ingenting hjälpte. Så vi var vakna till ca 3.30, så höll jag på att dö av trötthet. Men men, idag är det bättre. Så nu kör vi med katrinplommonpuré i ett par dagar, det hjälper alltid så bra när det är lite problem med magen. 

Nu går hon på heltid iallafall, lilltrollet. Ibland kryper hon om hon har bråttom, just för att det går mycket fortare. Men oftast inte. Skönt att hon går innan dagis starten iallafall, var ju orolig för det :) Jag har även tänkt på en sak, hur lätt kan det vara att gå med dom där mini fötterna? Hon har ju bara storlek 16, det måste ju vara skit svårt att ens stå upp och hålla balansen när man har så små fötter som små barna har. haha :P 

Nu ska vi ta och gå ut och leka i finvädret. Vad gör ni idag?
(det är jag som kallas proffsfotografen...)


Älskar denna mjukisdress, den är så himla fin :)

Mysigt

Publicerat: 2011-03-09 Kl: 16:02:12 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har jag en mysdag hemma med Sandra och Jasmine, och Haylee såklart. Egentligen skulle vi ha åkt och badat, men Haylee är förkyld och vattnet är för kallt för att bada i när man har varit sjuk och ÄR sjuk. Så det fick bli en annan gång :) Tråkigt, men men.. Badet finns ju kvar.

Vi har lagat mat och pratat och barnen har lekt. Sitter vid Sandras lilla mini-pc nu, haha.. så liten och rolig att sitta vid. Jag vill också ha en sån.

Jag uppdaterar ikväll, ser ni jag försöker skriva fast jag inte har något att säga... Haha. Kram


Blogg

Publicerat: 2011-03-08 Kl: 15:37:54 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag skulle vi ju egentligen till Frida för att fota lillan, men vi sköt upp det pga lite omständigheter. Haylee är inte helt pigg och bara gnäller och är sur. Vi har varit på en promenad lite tidigare idag, och nu väntar vi på Sandra och Jasmine så ska vi gå ner till havet och ta en prommis där. Så ska barnen få springa av sig lite :) får se om lillan orkar det ens, annars får hon sitta i vagnen och bara njuta. 

Jag funderar på om det är ett gäng tänder påväg för Haylee, hon har varit såhär arg i ett par dagar nu och sover inte så bra. Ser ju tänderna under tandköttet också. Alvedon verkar inte hjälpa heller... 

Nej, nu ska jag ringa Sandra och se vart hon är. Solen hinner ju gå ner innan hon är här. 

Vi hörs sen. Kram kram

Ny design

Publicerat: 2011-03-08 Kl: 10:46:32 | I kategori: Min vardag | 2 kommentarer


Tror ni jag blev glad när jag slog på datorn imorse och såg att Anna hade gjort en ny bloggdesign till mig? :) Hur snabbt som helst gick det efter att jag beställt, inte ens ett dygn tog det innan den satt uppe. 12 timmar högst. Skit snygg, eller hur? Jag är suuuuper nöjd :) Det blir så mycket roligare att blogga också när man har en fin blogg. Så tack Anna! 

Imorse skulle vi ju egentligen till dagis, men efter en natt med ett evigt hostande från lillfröken och halvdålig sömn, så skippade vi det idag och ringde o bestämde att vi ska komma någon annan dag i veckan. Så vi har haft en lugn mysmorgon, med gofrukost och barnprogram. Jag älskar att titta på Sune som är på morgnarna på barnkanalen, haha. Han hittar på så roliga saker.. 

Idag har vi lite ärenden att uträtta, så vi ska ut i finvädret och njuta :) Sedan måste jag GIVETVIS köpa semlor idag, det är ju fettisdag, (fettis-dag) haha. Jag har säkret ätit över 20 semlor redan detta år, men dom är ju så sinnessjukt goda. Vad ska ni göra idag?


Mina älsklingar spelar tvspel

Ombyggnad pågår

Publicerat: 2011-03-08 Kl: 09:12:49 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Ursäkta röran, vi bygger om!
Välkommen tillbaka om en liten stund igen :)

Dagis

Publicerat: 2011-03-07 Kl: 16:59:26 | I kategori: Mina funderingar | 1 kommentarer


Fick äntligen tag på dagis idag. Jag packade ner lillan i vagnen och så tog vi en långpromenad på 2 timmar i det underbara vädret. Stannade till så Haylee fick gå lite själv också, hon tycker att det är tokspännande att gå på snön :) Iallafall så somnade hon efter en stund, och då tänkte jag att jag får väl fortsätta gå tills hon vaknar så jag slipper väcka henne, så ringde jag Sundsvalls kommun och förklarade att det är en omöjlighet att få tag i enhetschefen för förskolan. Men då fixade hon det och jag fick prata med henne, efter en dryg månads försök. Hon ordnade numret till själva avdelningen och så ringde jag dit. 

Hon jag pratade med var jättetrevlig, när jag sa "Hej, mittt namn är Emma Strand och min dotter ska börja hos er den 21 mars", då sa hon "Ja, Haylee va? Jag känner igen det" (Hon uttalade Haylee ungefär såhär: Hajleeh, hajleh typ. precis som det står :P) Och så bestämde vi att vi ska komma och hälsa på imorgon runt 9.00, efter frukosten och innan lunchen. Det ska bli roligt! Spännande för lillan att träffa så mycket barn i sin egen ålder :) Då kan jag ställa alla miljoner frågor jag har och sånt, så det känns bra. Sedan ska vi till Frida för fotografering kl 15.30. 

Men, jag fick även reda på att det inte ens ligger där jag trodde att det låg. Det ligger ett dagis precis utanför där jag bor, ca 40 meter härifrån. Men Haylee kommer att gå i andra lokaler, det är samma förskola men inte samma lokaler, svårt att förklara. Det är fortfarande nära men en liten längre bit bort. Det är 1-2års avdelningar där bara, två stycken. Var förbi där på promenaden och tittade så jag visste vart vi skulle imorgon bitti. 

Nu ska jag laga middag och städa, hade tänkt städa på dagen men det blev aldrig av då vi ju gick ut istället. 

Kram på er

Jobbig natt

Publicerat: 2011-03-07 Kl: 11:52:58 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Igårkväll var inte lillan riktigt kry, OVANLIGT VA? Stackarn. Kan hon inte få ha en frisk-period nu innan dagis börjar och hon kommer att vara sjuk hela tiden som alla säger? Det är bara två veckor kvar tills hon börjar. Igår började jag tänka på det och jag blev skit ledsen, min lilla lilla flicka, ska jag lämna bort henne nu? Jag som aldrig lämnar bort henne, om jag inte absolut måste. Vilket har skett totalt 4-5 gånger under hennes liv. Hon är alltid med mig, och nu ska jag lämna henne till vilt främmande människor. Men jag ska ju gå Flexlär på Komvux, så förhoppningsvis behöver hon inte vara på dagis så ofta. Och dom dagar som Danne är ledig så är hon hemma med honom.. 

När hon blir lite äldre och kan delta i gemenskapen på ett annat sätt, så tänker jag inte låta henne komma och gå lite hipp som happ, så att hon blir utanför och missar allt som de andra 'heltidsbarnen' får göra på dagarna. Men ja, som jag skrivit 100 gånger så kommer det gå bra :) Men mitt mammahjärta kommer tokblöda om hon gråter när jag går därifrån, jag kommer inte att kunna gå. På riktigt. HUR i helvete ska jag klara av att lämna mitt lilla hjärta och bara gå ifrån henne när hon vill komma till mig för tröst? Nä, usch. Jag vill inte ens tänka på det. 

Nu börjar Desperate Housewives, spännande. Älskar det programmet! Så grymt :) Har aldrig följt det förut men nu när det är på dagtid varje dag så följer jag det. 

Jag skriver mer senare, ska bara vara hemma idag så det blir nog en del inlägg.

Seeeeeeegt...

Publicerat: 2011-03-05 Kl: 15:58:27 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag är en otroligt seg dag, känner jag. Jag är trött precis dygnet runt. Jag vill bara sova och sova. Just nu vilar Haylee, och jag är BRA sugen jag med men nä. Om jag håller mig vaken så kan jag ju gå och lägga mig extra tidigt känner jag. 

Imorgon får vi iallafall besök av Dannes syster m. pojkvän och Haylees kusin Isabelle :-) Vi ska väl laga nån mat och mysa på bara. Söndagsmys, som jag trodde att det var idag. Är helt yr. Jag vill åka till mormor och hämta blutsaften hon har köpt till mig, jag har ju nåt fel eftersom jag är så himla trött hela tiden. Jag är INTE gravid, det vet jag med säkerhet. Så jag vette tusan vad det kan vara. 

Just nu vilar lillan iallafall, det skrev jag ju kom jag på. Jag sitter och tar det lugnt i tystnaden, älskar dessa tysta stunder :) Det är mysigt. 

Känner att jag inte har någonting att säga, ikväll lägger jag upp lite kort och så!
Kram

Tävling

Publicerat: 2011-03-05 Kl: 15:32:08 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


” Jag tävlar om en prins eller prinsesspall värde 1095-1220:- från Bonde of Sweden hos Fröken M.

Tävla HÄR du oxå ! ”


Ren och fräsch

Publicerat: 2011-03-04 Kl: 00:20:22 | I kategori: Bilder | 1 kommentarer


Howdie! (Haha, Lina, skrattade du nu???)

Idag har vi inte gjort ett skvatt, haha. Alltså bokstavligen talat, jag har varit så sjukligt trött idag så att om jag hade fått så hade jag lätt sovit hela dagen. Allvarligt alltså. Jag var så trött så ögonen inte orkade hålla sig öppna. Trots att jag fick sovmorgon av Danne imorse. Kroppen kanske ville ta igen sig efter all sjukdom som varit? Vad vet jag. Jag blev inte pigg förrän vid 17 tiden på eftermiddagen. 

Jag har tvättat ikväll, så nu har jag fått tvätta alla nerspydda handdukar och sängkläder, för att inte nämna alla kläder.. Så det känns grymt skönt nu, värsta härliga känslan. Att få hoppa ner i nytvättade sängkläder, nyduschad. HAha, det låter som att jag sover i smutsiga sängkläder annars vilket jag givetvis inte gör :P Men när det bara ligger sjuka personer i sängen så känns hela rummet ofräscht, ni förstår.

Nu ska jag hänga upp de sista blöta kläderna som jag inte hann torka, och sedan krypa till kojs. (HAHA, fulaste uttrycket. Kojs liksom)

Godnatt mina kära!


Haylee och gammelmormor på kalas :)

Ett inlägg om magsjuka. Känsliga läsare varnas!!!

Publicerat: 2011-03-03 Kl: 00:33:01 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Sjukstugan fortsätter. Det är ett evigt tjat på Facebook om detta, men det känns som att mitt liv just nu handlar om spyor :) Trefligt. 

Det började med att lillan fick magsjuka, dagen efteråt fick jag magsjuka och spydde en hel natt och dag. Somnade i badkaret på natten, jag badar alltid alltid alltid när jag är sjuk, det är det enda jag klarar av att göra just då, - och vaknade tre timmar senare av att nagellacket hade släppt, all hud på hela kroppen hade lixom fjällat, hahaha och för att inte tala om min russin-look. Vattnet hade hunnit bli kallt och jag höll på att frysa ihjäl... Farligt egentligen ju. Men however. Jag är bra idag iallafall, efter man har slutat spy så tar det ju ungefär 1 dygn eller 2 för att bli återställd, man blir ju totalkörd och orkar inte ens att leva. 

Nu har även Danne blivit smittad och är jättesjuk han med. Så nu är det min tur att ta hand om honom, så som han gjorde med mig när jag var dålig. Tror jag sover på soffan inatt, så att dom inte smittar ner mig. Vem ska då ta hand om alla oss? :P

Haylees magsjuka fortsätter, jag trodde att hon var bra idag men icke sa nicke... Hon spydde en gång på dagen men det var nästan bara slem som kom upp. Sedan började hon tokspy nu på kvällen, mammas älskade bebis tjej :( Tycker så himla synd om henne. Hon totalvägrar allt som heter mat. Hittils har det gått ganska bra med blåbärssoppa och nyponsoppa, men det kommer upp sekunden efter att hon har ätit upp. Hon kissar nästan ingenting, och ni som har barn vet ju att det i vanliga fall blir en del tunga blöjor under dagen, och framför allt under natten. Jag byter vanligtvis blöja på henne varje natt vid 03-04 tiden om hon vaknar och vill ha välling, vilket hon ofta gör. Tycker det är äckligt att inte byta om hon ändå vaknar menar jag, när blöjan är full av kiss. Det kan ju inte vara så bekvämt att sova i liksom. Men jag har bytt max två blöjor om dagen i ett par dagar, eller jag har ju bytt oftare men det har egentligen inte behövts. Så jag är lite orolig att hon börjar bli uttorkad. 

Pratade med Sjukvårdsrådgivningen nu ikväll, men tanten var ju konstig och en riktig virrpanna. Hon ville säga emot mig hela tiden kände jag, usch! Men hon sa även att om hon inte vaknar med tung blöja imorgon bitti så ska jag genast ringa in till vårdcentralen för att komma in för undersökning. Det är svårt att få i henne vätska, även om jag ger henne med sked, eftersom hon vägrar låta skeden komma nära munnen. Hon får kväljningar så fort hon får någonting i munnen, och det förstår jag. Jag klarar fortfarande inte av att se mat på tv ens, fast jag varit frisk i över 1 dygn... 

Ja, så vi får väl se då. Nu ikväll tyckte jag så himla synd om henne så det gjorde ont i hela mamma-mig. Hon var så otroligt trött och utmattad, hon ville inget hellre än att somna men hon var så hungrig så hon kunde inte komma till ro. Prova med blåbärssoppa, men inte. Prova med vatten, icke. Provat med ALLT men hon vägrar... Men nu sover hon iallafall, ska försöka lura i henne vatten så ofta jag kan under natten. Kanske hon kan suga i sig lite då och då när hon ska ta nappen om hon tappar den, så tror hon att det är nappen o suger ett drag iallafall innan hon upptäcker min bluff ;-) 

Tråkigt inlägg, I KNOW. Men det har inte hänt så mycket annat här i mitt liv den senaste veckan. Idag har varit en tung och omtumlande dag på ett helt annat plan, men det går jag inte ut med här i bloggen. Jag behöver ta tag i lägenheten som ser ut som ett bombnedslag efter att alla varit så sjuka och ingen orkat göra det som man i vanliga fall gör dagligen. Jag mååååste tvätta för alla handdukar och såna hygiengrejer, samt större delen av alla våra kläder är nerspydda och äckliga. Allting i hela lägenheten känns smittat av magsjuka. Skulle he handsprit på allting om det gick...

Godnatt! Och komihåg att TVÄTTA HÄNDERNA OFTA, så ni slipper detta helvete. Kram


Hahah, skön outfit ;-)

RSS 2.0