Lördag

Publicerat: 2009-01-31 Kl: 18:25:55 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Har ingen vidare skrivlust just nu. Måste ta tag i en massa saker men jag orkar fan inte känner jag! Måste allt vara så krångligt?

Skriver senare.

Trött är jag idag

Publicerat: 2009-01-31 Kl: 01:49:28 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Konstigt ändå tycker jag. Att jag är trött alltså. Jag gick och la mig vid 11 igår. Sov skönt hela natten och så... Jag hade ställt klockan på 11 imorse men jag kom verkligen inte upp då, det gick verkligen inte. Hela min kropp skrek att den ville sova mer - så då lydde jag. Vaknade 14.45 och kom på att jag verkligen måste kliva upp nu, började ju jobba 16.00. Och när man bor en bit ifrån sitt jobb som jag gör nuförtiden så måste man ju vara ute i god tid. Inte som när jag bodde i Nacksta då jag kunde gå en kvart innan jag började, det var tider det!

Det gick bra att jobba idag iaf även fast jag var så matt. Efter jobbet så gick jag hem till Sandra och var med henne ett tag, träffade Theo sötnosen som bjöd mig på godis :-) Sedan gick jag och mötte Evelina & Raja, så tog vi en promenad upp till Sidsjön, gamla psyk, där vi var igår. Läskigt där tycker jag alltså. Fy fan. "Hur mycket ska du ha för att gå in där?"  frågar Evelina. När jag var mindre gjorde jag det gratis, nu skulle jag inte göra det för en summa som var lägre än sexsiffrig iallafall. Aldrig.

När jag kom hem iallafall så hoppade jag direkt in i duschen och sedan la jag mig i sängen. Orkar inte diska. Orkar inte städa. Orkar inte göra nånting. Har legat och tittat på Scrubs :-) Skitroligt så man skrattar ihjäl sig. Nu ska jag spela Super Mario som jag alltid gör, haha. Så jävla roligt är det.

Imorgon är jag ledig. Ska träffa min mamma och sedan vet jag inte riktigt! Vi hörs imorgon.

Godnatt.
- Emma


En lista

Publicerat: 2009-01-30 Kl: 00:44:50 | I kategori: Roligt | 1 kommentarer


Nämn något som gjorde dig glad igår: Det kan jag inte dela med mig av här
Vad gjorde du kl 08 imorse: Spelade Super Mario
Vad gjorde du för 15 min sedan: Satt vid datorn
Det sista du sa högt: "Mm jag hör det"
Det senaste någon sa till dig: "Dör hela tiden"
Vad har du druckit idag: Cocacola och vatten
Vad var det senaste du åt: Spaghetti, nån pastasås som jag hedde bacon i :-) skitgott!
Vad var det senaste du köpte: Cola, snus, bacon & mjölk på statoil
Vad är det för färg på din ytterdörr: En vit fin dörr
Vad är det för väder hos dig nu: Det är bra väder. Inte så kallt. Blåser inte.
Godaste glassmaken: Choklad.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ibland... Beror på humöret
Sover du tungt: Skojar du. När jag var liten åkte jag och mormor nattåg, så sov jag överst. Tåget tvärstannade & jag ramlade ner från övervåningen på sängslafen, men jag vaknade inte ens då. Ha.
Drömmer du mardrömmar: Ja det gör jag ofta
Trivs du med ditt jobb: Ibland. Beror på dagen...
Favoritklädsel: Jeans & tshirt/linne, hoodtröja & sneakers
Favoritlåt just nu: No war - Busta Rhymes
Vad ser du om du tittar till höger: Ett stort jävla träd utanför fönstret
Vad gör dig glad just nu: Att jag ska träffa mami imorron
Vad ska du göra härnäst: Spela SM
Höger eller vänsterhänt: Inte vänsterhänt
Humör just nu: Lite halvle sådär
Favoritgodis: Choklad & sura sega grejer
Kläder just nu: Min morgonrock & ett par trosor
Sommarplaner: Har inte gjort några storslagna planer
Hur många kuddar sover du med: 1
Spelar du något instrument: Nej. Munspel ;-)
Morgon eller nattmänniska: Verkligen natt.
Vad är viktigast för dig: Min mamma, alltid.
Är du kittlig: Som en dåre
Snarkar du: Vissa påstår det. Men jag tror ej på dem.
Stjärntecken: Lejon
Äckligaste insekten: ALLA
Stökigt eller välstädat: Välstädat gillar jag mest, men jag har svårt att hålla det så
Längtar du mest efter just nu: Sommar & värme!!!
Ditt drömjobb: Vill bli behandlingsassistent :-)
Något du ska ha gjort innan du dör: Inte bara en grej. Ska ha gjort en massa saker innan jag dör - förhoppningsvis?


Snart läggdags

Publicerat: 2009-01-30 Kl: 00:38:12 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag sov ingenting inatt. Det var lika bra så. Somnade ca 30 minuter mellan 14-14.30 ungefär men inte mer än så. Tror ni att jag var dåligt trött när jag vaknade och insåg att jag inte kunde somna om igen för att jag skulle gå ner och ta bussen till jobbet? Sjukt jobbigt kändes det. Men vad gör man. Finns inget alternativ! Hade inte jobbat på några dagar heller så på ett sätt var det skönt.

Efter jobbet så kom Evelina & mötte mig utanför. Sedan tog vi en promenad upp till gamla psyk där hon släppte Raja. Det är så jävla läskigt där uppe. Fattar inte. Jag blev helt chockad när jag insåg vart hon höll på att leda mig. Jävla dåren. "Det spökar här" säger jag då. "Nääärå" säger hon. Men det gör det visst. Det är jag 300% säker på. Raja började tokskälla utan anledning och stod och stirrade ner mot huset. Vad fan betyder det då! Var det en hare där, kanske!? Nej. Gud vad läskigt. Som tur var stannade vi inte så länge. Hon hade även tänkt gå dit ensam. Fan vad sjukt. Jag skulle inte ens gå i närheten av detdär stället ensam. Sent på kvällen lixom.

Efter det så gick vi iallafall på Statoil, sedan hon hem till sig & jag hem till mig :-) Har lagat mat och duschat. Ska lägga mig nu och spela Super Mario. Fan vad långt jag kom igår. Jag är så jävla bra på SM! ;-) Proffs.

Hörs imorgon. Förhoppningsvis somnar jag inom en snar framtid eftersom jag sov så lite inatt, men jag vill se One Tree Hill innan jag somnar. Men mitt fittinternet är ju så segt så det tar flera år att ladda ner någonting. Ska skaffa mobilt bredband istället har jag bestämt mig för :-) Det går väl inte jättesnabbt men garanterat mycket snabbare än denhär skiten. Det är som ett 56k modem. Värre.




Most haunted

Publicerat: 2009-01-29 Kl: 05:04:41 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Har legat i soffan och myst lite. Kikat på Most Haunted... :-) Så jävla läskigt är det. Fan alltså. Man ligger och spänner sig, slutar andas för att man blir så rädd. Haha. Men det är bra iallafall! Dumt att skrämma upp sig ioförsig, men det programmet betyder nåt för mig.

Jag vill så gärna somna men jag kan inte göra det. Jag måste ju göra en massa saker idag. Och somnar jag nu och bara sover ett par timmar så är det lika bra att strunta i att somna. Kommer att vara lika trött i vilket fall som helst.

Nej, soffan var det ja.

Nattpromenix

Publicerat: 2009-01-29 Kl: 01:26:48 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Hej bloggen.

Dehär senaste dagarna har jag inte gjort så himla mycket mer än sovit och bara myst hemma :-) Skönt att bara koppla av ibland faktiskt! Men imorgon börjar allvaret igen, jobbar kväll. På dagen ska jag umgås med min älskade mami. Sedan på kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Lär nog vara sjukt trött efter jobbet så det blir nog bara att jag åker direkt hem, duschar & lägger mig för att kliva upp och jobba kl 11 dagen efter.

Har nyss varit ute på en långpromenad med Vilma och Lucky :-) Mysigt var det! Skönt att träffa Vilma och prata lite om allt möjligt.. Att det är skönt väder ute är ju ett stort plus också. Vi började gå typ vid halv 12 och jag kom precis innanför dörren. Jag måste börja promenera mer, jag gillar ju det egentligen! Men jag är bara alldeles för lat ;-)

Nu ska jag sätta på utorrent igen. Måste stänga av det när jag sitter vid datorn för annars går det så sakta så att det är omöjligt att vara inne på internet. Dags för en ny dator, huh?

Lina NS! Lever du!? Fan. Inte hört någonting av dej på flera år känns det som. How are you!?


Off

Publicerat: 2009-01-27 Kl: 20:54:39 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Varit lite off i några dagar. Tagit det lugnt hemma bara... Varit så mycket problem & så mycket skit den senaste tiden så det är skönt att bara kunna vara hemma och slappna av utan en massa tjaffs. Känns jätteskönt :-)

Nu ska jag kolla på Andra Avenyn. Jag har fortfarande inte sett avsnittet från förra veckan, för mitt internet är ju så satans segt så jag vill börja grina. Det går inte att kolla på filmer osv över internet. Det fungerar helt enkelt inte.

Min mormor håller på att tjata hål i mitt huvud om att jag ska gå med i a-kassan. Så det står på min lista denhär veckan! Måste ta tag i detdär annars blir det ett jävla liv.

- Emma

Fruktansvärt jobbigt!

Publicerat: 2009-01-26 Kl: 17:30:00 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej bloggen.

Idag tog jag en liten sovmorgon. Skönt var det! Klev upp, försökte spela Mario men jag hittade inte igen skiten. Ska göra ett nytt försök om en liten stund. Jag har städat hela lägenheten. Som en dåre. Det är fruktansvärt jobbigt att dammsuga hela golvet. Även om det inte är så jättestort här så är det skitjobbigt. Jag är ju van att bara dammsuga mitt lilla rum hemma på Midälva. Men nu är det gjort och det känns jätteskönt :-) Ska bara moppa golven. Men det ska jag göra precis innan jag går ut så att det hinner torka tills jag kommer tillbaka. Ska gå på en liten promenad tänkte jag. Men då är tanken - ska jag gå till Skönsmon eller Ica Bergsgatan? Det är frågan. Det är nog lika långt ungefär... Nu vet jag! Jag ska ta bussen. Ha ha. Det gör jag. Perfekt. Jag tar bussen till Konsum. Eller Coop. Eller vad fan det heter. Så gör jag.

Nu ska jag ta på mig kläder och göra iordning moppvappen. Sedan ska jag gå. Till busshållsplatsen ;-) Bra så. Helt perfekt idé. Men jag går nog tillbaka. Det tror jag. Annars verkar jag ju otroligt lat. Det är jag nog också.

- Emma




Super Mario

Publicerat: 2009-01-26 Kl: 02:25:58 | I kategori: Bilder | 2 kommentarer


Jag kom i underfund med just precis nu att jag kan spela Super Mario! YES. Jag älskar det spelet. Nintendo. Jag, min mamma & Tobbe satt alltid alltid varje eftermiddag efter dagis/skolan och tävlade. Min mamma har uppfostrat mig och sagt i alla år att enda gången man får svära är när man spelar tv-spel! För hon svor alltid när det gick dåligt för henne, när hon t.ex. krymptes av dedär ankorna eller växterna som sprutar eld, eller om hon dog etc. Då sa jag - man får inte svära, mamma! Som alla barn säger. Om man svär i min kusin Wilmas, 6 år, närhet så måste man betala en krona till hennes svordomsburk. Haha. Jävla unge. Hon är en entreprenör måste jag säga! En gång stal hon 700 kr av sina föräldrar och låtsades att hon inte visste hur pengarna hade hamnat i hennes egen plånbok. Haha, gullunge. Men då var hon liten. Det kanske var 3 år sedan.

Har varit på en liten promenad också. Blir sjukt förbannad när jag är ute och går i snön. Man glider ju runt som en jävla skridsko på is. Fitt väder. Nu jävlar tror jag väl att det blev mycket bitterhet här. Bort med det.

Det var ganska roligt att jobba idag måste jag säga. Men nu är jag ledig i 3 dagar, underbart.. :-) Ska se till att göra det bästa av dagarna. Imorgon ska jag träffa min mamma, jag saknar henne så sjukt mycket!!! Älskade mami..

- Emma




Nyss hemkommen

Publicerat: 2009-01-25 Kl: 22:24:52 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag ville verkligen skjuta mig själv i huvudet imorse när jag klev upp. Jag somnade klockan 7 imorse, låg och tittade på Step up 2 the streets, den är så bra :-) Men jag somnade. Såg lite av Batman - The dark knight. Den verkar bra asså. Vill se hela! Sedan klev jag upp kl 10 lixom. Sov totalt 3 timmar. Wow... Såg så mysigt ut där i sängen imorse också, varmt och skönt. Det var nästan så att jag funderade på att seriöst skita i jobbet, haha. Men så får man inte göra. Jag har kraftig jävla nikotinbrist också... Rökt 2 cigg på hela dagen. Var tvungen att gå bort till Sandra för jag hade inte ens pengar med mig så jag kunde ju inte direkt köpa själv. Och eftersom jag inte har någon kompis som snusar så får man nöja sig med cigg ibland! Nu sitter jag iallafall på nålar kan jag tala om. Vågar inte äta. Då kommer jag att bli galen. Det kan jag lova.

Gick bra att jobba idag iallafall. Jobbig situation imorse när jag missade bussen, plus att Robin inte kunde hämta mig heller för han fick soppatorsk!!! Så då kom jag 20 minuter sent och chefen blev inte så glad. Men dagen rullade på och jag jobbade som en dåre. Pratade lite med mami i telefon också. Skönt att höra hennes röst iallafall! :-) Hoppas vi ska ses imorgon.

Nu ska jag typ hoppa in i duschen och sedan ska jag inte göra så mycket annat... Sitta och nörda? Nee... Städningen tar jag imorgon! Inte idag. Idag är jag trött. Nu är jag ledig i 3 dagar, ska bli skönt men samtidigt behöver jag ju pengarna. Så jävla typiskt att bete sig såhär :S

Jag skriver senare iallafall.

- Emma


youtube

Publicerat: 2009-01-25 Kl: 03:08:41 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Sitter och försöker komma in på youtube.com. Men det går ju för fan inte. Förstår inte vad som är felet!? Vissa sidor går helt utmärkt att komma in på, medan andra inte fungerar överhuvudtaget. Varför är det så. Kanske det beror på att deras server inte ligger i Sverige, var ett förslag jag fick för en liten stund sedan. Och det kan ju mycket väl stämma. Kanske det är så? Men ändå, det ska ändå fungera. Det ska väl fan inte spela någon roll ifall sidan är svensk eller inte. Det har det aldrig gjort förut. Ta-daaa! Nu fungerade det. Pemmen the mastermind. Suveränt. Nu kan jag rocka loss.

Jag ska nog inte sova inatt. Anledningen till detta är att jag ska ta bussen hemifrån kl 10.00 imorgon. Börjar jobba kl 11.15, och om jag går och lägger mig nu så kommer jag att ha jävligt svårt att kliva upp. Jag har redan kommit in i en dålig sömncirkel. Så jag kommer att vara halvt som halvt död imorgon på jobbet. Men så får det vara. Jag har förhoppningar om kvällen imorgon, men vi får se vad som händer och sker. Man ska inte förvänta sig saker.

Nu ska jag iallafall ta en dusch. Egentligen orkar jag inte, jag är rätt trött. Men det är lika jävla bra att göra det så man får det gjort. Eller hur.


Jamie Foxx feat. T.I - Just like me




you're just like me and im just like you <3

Jobbig dag

Publicerat: 2009-01-25 Kl: 00:47:51 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har det varit en jobbig dag i min hjärna & mitt hjärta. Vet inte varför..

Nu ska jag laga mat. Mitt i natten. Men så är det.

Don't tell me what to believe

Publicerat: 2009-01-24 Kl: 20:32:28 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag är deprimerad. Hela dagen har jag känt mig nere. Måste ta bussen till Nacksta också och då har jag ingen dator heller. Min mormor är sniken så jag får inte låna hennes dator heller. Jag hatar att min är trasig. Det är fruktansvärt jobbigt. Har så himla tråkigt just nu. Tror att jag ska ta bussen som går kl 21. Jag orkar egentligen inte, jag mår dåligt. Jag behöver någon. Dig. Please don't let me be the last to know?.. If you love me so - dont let me be the last to know


Allt har gått så fort nu. Allting händer på en och samma gång och ibland blir det bara lite för mycket. Jag är bra på att förtränga känslor, men ibland så går det inte. Då är det oundvikligt. Idag har varit en sådan dag. Jag är så less på alla svek. Allt jag gör för att hjälpa, men får ingenting tillbaka. Allt jag kämpar för är meningslöst. Men ändå kan jag inte sluta. Jag älskar dig och det är därför jag gör allt dethär. Jag borde inte. Jag vet det. Jag kan inte hjälpa dig men samtidigt vill jag så gärna. Det brukade ju vara du och jag. Alltid. Du var den jag alltid kunde prata med. Jag stannade hellre hemma och umgicks med dig än att gå ut och festa på en fredagkväll. Du var den bästa personen i hela världen. Min favorit. Då var jag lycklig. Att man inte uppskattar tiden när man har den är jävligt synd. Man inser inte vad man har förrän man har förlorat det. Även om det kommer att bli bättre någongång så vet jag inte ens om det är möjligt att bygga upp vår relation till varandra så som den var förr. Du har gjort mig så illa och svikit mig så mycket så jag inte ens kan förklara med ord. Jag behöver dig. Du är den jag älskar mer än allt. Blod är tjockare än vatten och det är faktiskt sant. Så snälla - Kämpa för min skull så som jag kämpar varje dag för dig.




Is it you

Publicerat: 2009-01-24 Kl: 17:57:57 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Cassie - Is it you. Så himla bra.. Blir nästan tårögd när jag hör den.



I'm looking for someone to share my pain
Someone who I can run to, who would stay with me when it rains
Someone who I can cry with through the night
Someone who I can trust who's heart is right
And I'm looking for someone

Åhh

Publicerat: 2009-01-24 Kl: 16:39:40 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag hade verkligen velat vara på Chris Brown igår. Fan vad sexig han är. Jag har sett lite bilder och så... AHHHHHHH. Varför var jag inte där!? Jag måste döda mig själv nästan. Han kunde ju ha kommit och hämtat mig iallafall, kan jag tycka.


Sen natt, igen

Publicerat: 2009-01-24 Kl: 02:47:18 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Sällan jag inte går och lägger mig i tid. Jag orkar inte... Känner inte för att sova direkt. Eller, egentligen gör jag det. Egentligen vill jag bara sova tills allt blir bra igen. Men det är lite svårt. Världen snurrar ju ändå. Eller hur.

Nu ska jag iallafall lägga mig, eller jag ligger redan, men jag ska kolla på nya 90210. Nyss tittat färdigt på oth, skit bra var det :-) Mina älsklingar!!! Det slutade fett spännande på Beverly Hills förra gången, men den serien är alltid lika bra varje gång man tittar på den.

Imorron ska jag jobba. Jag vill ha skjuts dit. Jag vill inte ta bussen.

- Emma Strandh

My saving angel

Publicerat: 2009-01-23 Kl: 23:12:57 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag har lite blackout. Jag har ingenting att skriva. Det är svårt att skriva när man inte vet riktigt hur man ska kunna formulera sig. Det är väldigt svårt.

Imorgon jobbar jag heldag & på söndag jobbar jag också. Jävla skit. Sen nu när jag väl har varit ledig så har jag inte kunnat njuta av det eftersom jag har varit sjuk. Hur bra är det då? Inte bra. Det känns lite tråkigt kan jag känna då.

Nej, nu ska jag snart ta en liten promenad ner till OKQ8. Ska bli skönt att få lite frisk luft, faktiskt.

Jag skriver nog sen, ska leta efter händelser utomhus som jag kan reflektera kring och berätta om för er. Men vissa saker kan jag inte skriva här. Det är ju så. En blogg är en blogg & om man har saker som man inte riktigt vill offentliggöra så kan man ju inte skriva om dem i bloggen. Om den inte är lösenordsskyddad dvs, och det är ju inte min!

Hoppas jag får en uppenbarelse när jag är på min promenad. Sedan ska jag se klart One Tree Hill avsnittet, fan det har tagit mig 2 dagar att se det nu. Men det finns något som distraherar mig hela tiden...

- Emma Strandh


Så less på detta nu...

Publicerat: 2009-01-23 Kl: 15:28:35 | I kategori: Min vardag | 2 kommentarer


Hej bloggen.

Eller, godmorgon kanske man ska säga. Jag vaknade för en liten stund sen. Mår fortfarande som en jävla kråka. Men jag ska jobba helgen iallafall. Och där med basta. Haha :-)

Idag skulle jag egentligen behöva diska. Det känns tråkigt att vara ledig från jobbet. Faktiskt. Jag vill jobba, det vill jag. Men när jag är såhär sjuk så är det lite svårt att göra det. Jag har iallafall en tid på akuten idag kl 17, jag vet inte varför jag fick en tid just på akuten men. Hon sa något om att de har en läkare där då och blablabla... Jag vill bara veta varför jag kräks som en jävla idiot och min huvudvärk aldrig nånsin släpper. Men vi får se om de har något bra svar där uppe on the sickhouse.

Nu ska jag iallafall lägga mig och titta på nyaste episoden av One tree hill. Har hört att det är grymt bra iallafall. Jag började titta igår men det resulterade i helt andra saker, haha. Sedan somnade jag! Efter One tree hill så ska jag duscha. Idag ska jag skura golven. Jag dammsög igår och skurar idag, haha. Bra så. Om jag orkar dvs, det är ju inte direkt prio nr 1. Jag ligger ju mest i sängen och varierar ibland till soffan. Som en jävla slöfock.

Nej. Nu orkar jag inte skriva något mer. Bokstäverna hoppar omkring känns det som och det gör ont i mitt lilla huvud.

- Emma


God kväll everyone..

Publicerat: 2009-01-23 Kl: 03:57:19 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Dehär två senaste dagarna har varit två av de absolut värsta dagarna i hela mitt liv. Jag har aldrig känt sådana känslor som jag kände igår. Jag var så arg, förtvivlad, ledsen, besviken. Kände mig helt övergiven. Jag verkligen kämpar så att hela mitt system snart kollapsar, känner jag. Men jag hoppas att det blir bättre. Hoppet är det sista som lämnar männskan, sa någon vis människa en gång. Och det är sant, så jävla sant. Man slutar aldrig att hoppas. När hoppet lämnar en så är det meningslöst att ens kämpa. Men jag hoppas fortfarande, och det kommer jag nog alltid att göra. För du är den som format mig till den människa som jag är idag - kanske inte världens bästa människa, men jag är en egen person. En självständig tjej på blott 18 år som gör så mycket själv. Allt jag åstadadkommit har jag åstadkommit helt själv. Självklart har jag fått hjälp och stöd av vänner och släkt. Mina vänner såklart, Sandra Vilma Evelina & Lina. Ni är underbara. Tack för att jag fått pratat när jag behövt, tack för att ni ställt upp för mig när jag har bett om hjälp och så. Ni är guld värda och jag älskar er. Tobbe också. Såklart. Min älskade storebror som jag levt med hela mitt liv. Vi ses inte så ofta nu förtiden och det är väl så det är. Vissa perioder umgås man mer och vissa perioder umgås man mindre. Men det spelar ingen roll. Vi kommer att vara syskon hela livet. Saknar honom iallafall.

Sedan finns det några andra personer i mitt liv som verkligen har gjort allt för mig genom denhär tiden. Personer som har stannat kvar trots allt som varit alldeles för svårt, saker som ingen människa ska behöva genomlida. De personerna kommer jag alltid att vara tacksam till. Jag står i skuld till dem för det de har gjort för mig när jag har haft det som svårast.


1. Min mormor.
Hon har hjälpt mig med precis allt. Hon hjälper mig att ringa samtal som jag själv inte klarar av. Hon kommer till mig så fort jag ringer efter henne. Hon hjälper mig med pengar om jag behöver, hon finns alltid där för mig. Om ni förstår. Jag behöver inte ens förklara. Min mormor är den som hjälpt mig genom hela mitt liv och någon som jag alltid kommer att älska. Min lillmormor. Även om hon är tjatig ibland så vet jag att hon bara tjatar för att hon bryr sig om hur det går för mig och hur jag mår. Hon bryr sig om min framtid. Hon vill att jag ska göra något av mitt liv. Det förstår jag ju.

2. Min faster Camilla.
När jag var liten så var jag alltid med min faster Camilla, hennes man Sune, (han heter Micke egentligen men vi säger inom familjen) och mina kusiner Richard & Rasmus. Vi åkte på semstrar, åkte till farmor Ellas stuga. Allt möjligt gjorde vi tillsammans. De tog med mig på allt. Men allt eftersom åren gick så tappade vi kontakten litegrann, och tillslut blev det bara så att vi hördes när någon av oss fyllde år. Men en dag ringde Camilla mig och vi pratade jättelänge, hon hade ju inte vetat om någonting tidigare. Så jag förklarade hur läget var och allt sådär. Ända sedan den dagen har vi pratat nästan varenda dag. Och det var ju ett par månader sedan. Hon har hjälpt mig med inredningen i min lägenhet, de har skjutsat mig till ikea och köpt möbler, vi har umgåtts och bara haft det trevligt. Det känns så skönt att jag har dem i min närhet igen. För jag älskar dom. Dem är ju min familj.

3. Daniel Valderrama Medina
Min förredetta pojkvän. Han stod vid min sida varenda dag under hela den tiden. Han var med mig, tröstade mig då jag var ledsen, hjälpte mig när jag behövde hjälp. Han gjorde allt för mig även om det inte kanske syntes utåt. Men allt som sker i ett förhållande vet bara de två som är i förhållandet. Eller hur jag ska förklara. Vi hade ett band som var starkare än vilken kraft du än kan tänka dig. Jag älskade honom så djupt så att jag skulle kunnat gå över eld och vatten för honom. Min kärlek till Daniel kan inte beskrivas i ord, så därför känns det onödigt att ens försöka. Det vi hade tillsammans kan ingen någonsin ta ifrån mig. Eller honom. Det som har hänt, har hänt. Men han är en person som alltid kommer att betyda otroligt mycket för mig och alltid ha en stor plats i mitt hjärta. En person som jag alltid alltid kommer att vara tacksam mot för allt han gjorde för mig under tiden vi var tillsammans.



Jag tog bort min hund idag. Min Ante. Det var riktigt tungt, riktigt jobbig. Jag kommer verkligen att sakna honom. Jag har ju haft honom sedan han var liten. Både han och jag var små då, hehe. Men eftersom han var så gammal och sjuk, plus att situationen är som den är, så var dethär det bästa jag kunde göra för honom. Nu slipper han lida. Nu har han inte ont längre. Det bästa av allt är att nu får han vara med sin älskade Tova :-) Båda mina hundar är änglar nu. Hoppas de har det bra där uppe. Jag var iallafall med på avlivningen och den var fin och värdig. Han var lite rädd i början men sedan låg jag med honom och pratade och myste. Jag viskade att allting kommer att bli bättre nu och att jag älskade honom och att han skulle hälsa Tova från mig :-) hehe. Jag kanske låter fjantig i vissas ögon men seriöst, det skiter jag fullständigt i. Mina hundar är heliga för mig. Tova och Ante. Jag saknar er. Jag älskar er. Vi kommer att ses igen en dag - det vet jag. Då ska vi gå på promenad och leka :-)





Denna kvällen glömmer jag aldrig. Vi hade så himla roligt :-)

Underbart

Publicerat: 2009-01-22 Kl: 20:22:45 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag är sjuk idag. Verkligen. Jag spydde igår, har spytt idag, och har migrän och mår bara allmänt jävla dåligt. Vad fan är grejen?! Jag hatar att inte må bra fysiskt. Jag vill att min kropp ska må bra och vara på topp.

Jag har lånat Sandras laptop, känns skit bra ;-) Hon är nog den snällaste i världen som lånar ut den till mig! Det är skönt också, då kan jag ligga i sängen medan jag ligger här och är sjuk.

Men nu ska jag duscha iallafall. Jobbigt men a girls gotta do what a girls gotta do, eller hur.

Jag är inte van detta tangentbord, det är svårt. Tangenterna hoppar hit och dit. Så får jag sitta och ändra. Jobbigt det. 

Nej, nu är jag lite trött. Blev inte så mycket sömn inatt...



Uppe med tuppen

Publicerat: 2009-01-21 Kl: 10:44:29 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Godmorgon.

Jag är så himla slut. Fysiskt och psykiskt. Men det är bra att jag är ledig idag iallafall. Ska bli skönt. Men jag har tvättstuga idag. Ska försöka lägga mig och vila en stund till faktiskt. Eller. Vi får se :-) Hur det blir.

Nu ska jag hoppa in i duschen iallafall. Grannarna blir ju nästan mörkrädd när de ser mig i trappen ;-)


Tyngsta dagen på länge

Publicerat: 2009-01-21 Kl: 02:01:02 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Orkar inte skriva.. Ska lägga mig på soffan & kolla på vad som nu visas. Säkert bara en massa skit. Tror ni inte? Skriver imorgon när jag mår lite bättre.

Nu ligger min söta Ante här med mig iallafall i min trygga lugna lägenhet. Min älskade vovvsing. Vi gick nyss på promenad, och eftersom det har snöat så sjukt mycket så var han jätte lycklig och bara hoppade runt och lekte :-) Då blir jag glad i hjärtat.

Tack så himla mycket Frida för paketet :-D Vart jätteglad. Vilket superminne du har då, hihi. Så himla omtänksamt av dig. Tack så jättemycket :-)  

Godnatt.

- Emma Strandh


Fast detta var ju i min gamla lägenhet, nu myser vi i min nya :-)


Inte lagt mig än

Publicerat: 2009-01-20 Kl: 02:43:13 | I kategori: Min vardag | 2 kommentarer


Jag sa ju det. Jag visste att jag inte skulle gå och lägga mig. Hahaha. Men jag har hållt på och fixat med en massa andra saker. Har färgat ögonbrynen, målat på såntdär stärkande skit på naglarna. En massa annat har jag också gjort :-) Men NU ska jag faktiskt lägga mig i soffan och titta på film. Tänkte se Wallander - Fotografen. Jag vet att jag har sett den förut, men jag har sett alla Beck & Wallander, så det är ingen idé att försöka hitta någon som jag inte har sett. Då får jag nog söka ett bra jävla tag.

Om jag inte kan somna så uppdaterar jag igen. Jag måste köpa en ny dator alltså. Inte bara för att jag vill - jag måste. Min dator är helt störd och den slår av mitt i allt. Den varnar inte innan heller med något ljud eller så. Den bara dör rakt av. Sedan går den inte att slå på förrän efter ett tag. Varför är det så! Jag blir galen. En ny dator ska inhandlas så fort som möjligt. Dethär går inte längre.

Godnatt. Kanske.

- Emma Strandh







Hahahahahahahahaha

Publicerat: 2009-01-20 Kl: 00:31:19 | I kategori: Roligt | 0 kommentarer


Satt och läste lite gamla blogginlägg som jag har skrivit och så... Så hittade jag dethär och jag håller på att kvävas av skratt. Hahahahahaha.

Dagens citat: (Jag Ewe och Sandra sitter och pratar om att Ewe borde plantera blommor och frön osv)
Jag: Men du måste plantera nu innan vintern så att det hinner blomma upp till nästa sommar.
Ewe: Nej det är bara om man ska så frön. Men blommor behöver man bara sätta i rabatten så kommer de upp nästa år
Jag: Ok. Jag visste inte det.
Sandra: När jag får barn... Då ska jag plantera ett familjeträd.
Jag & Ewe: Va? Vad menar du nu?
Sandra: Ja men ett såntdär familjeträd.
Jag: Vad menar du nu för träd?
Ewe: Vet du hur lång tid det tar för ett träd att växa? 100 år ungefär.
Vi igen: Vet du ens vad ett familjeträd är för något Sandra?
Sandra: Ehh.. Ja.. Det kan vara på papper och så kan det vara ett träd.
Vi: Nej. Alla har ett familjeträd. Det har man även om man inte har barn. Bäbisar har det. Alla har det. Det är bara en typ lista med alla i ens släkt och vem som kommer ifrån vilken person och vilka som har fått barn som sedan har fått barn som sedan fått kusiner osv.
Sandra: Jaha... Ok.





Att inte

Publicerat: 2009-01-20 Kl: 00:24:28 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Att inte andas samma luft som dig vore som att inte andas alls.
Sa någon en gång till mig... Och det är nog sant, det känns så iallafall ibland.

Ledig tisdag & onsdag :-)

Publicerat: 2009-01-20 Kl: 00:18:30 | I kategori: Bilder | 1 kommentarer


Hej bloggen.

Jag var ledig i helgen. Lördag och söndag. Sedan så jobbade jag kväll ikväll med Alexis, sedan så är jag ledig nu tisdag & onsdag. Förstår ni hur underbart det känns för mig. Har jobbat som ett svin och att få två dagar ledigt på raken har inte ens funnits i min radar. Men nu är det så och det känns fantastiskt :-) Ska utnyttja tiden väl.

Imorgon ska jag på födelsedagsfika hemma hos Evelina som fyllde år igår som jag redan nämnt. Och sedan får vi se vart dagen tar mig.

Nu ska jag iallafall lägga mig i min mysiga soffa & läsa nya VeckoRevyn och ta det lugnt. Jag har nya doftljus som inte luktar ett skit. Dom var svindyra iallafall. Men det luktar inget här. Skit ljus! Ska köpa sådana som mormor köpte när vi var på Ikea, de doftar vanilj. Underbart. Men där har de ju tusen olika sorters. Men jag älskar värmeljus och så fort jag är hemma så brinner det i alla ljusstakar jag har. Det är så fint och rogivande, plus att det blir ju varmt i lägenheten av dem. Och jag älskar värme. Bra kombination med andra ord. Vilma: jag tog hem dendär som jag fick av dig i födelsedagspresent iaf som du påminde mig om :-) Den hänger i en krok i taket, haha. Jag har ju inget annat ställe att hänga den på. Men den är ju så fin så det gör ju ingenting. Bara bra med ännu ett ställe att ställa ett ljus på, plus att det blir så fint eftersom själva glaset är lila så det blir ett fint lila sken. 

Nu blev det ett långt inlägg om värmeljus. Fan vad intressant, va!? Det vet jag att ni tycker. 

Jag uppdaterar nog igen senare. Jag ska inte sova än. Jag ska vara vaken så länge jag kan. Ska kämpa mot sömnen! Jag vill sova länge imorgon. Jag ska sova länge imorgon. Punkt. 

- Emma



Det finns tre små tjejer som jag saknar mer än jag kan förklara..
(`v´)


Långpromenad på födelsedagsbarnets begäran

Publicerat: 2009-01-19 Kl: 00:34:52 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Som jag skrev förut så gick jag och Sandra ner till stan för att handla Subway till mig. Sedan gick vi till Max för att köpa mat till Sandra. Vi var jävligt oense om vad vi skulle äta, så det fick bli som det vart. Men det gick bra. Sedan gick vi hem till henne och åt. När vi ätit klart så ringde Evelina och frågade om jag inte ville följa med ut och promenera, var inte så jättesugen på det om jag ska vara ärlig eftersom jag redan hade promenerat så mycket idag, men eftersom hon fyller år så är det klart jag ställde upp ändå! Och det är jag glad att jag gjorde. Det blev en mysig långpromenad runt halva stan, till Nacksta & tillbaka till Södermalm, och vi gick och pratade om allt möjligt som vi alltid gör. Även om det blev lite dramatiskt och jobbigt som det alltid blir när det gäller dig.. (Inte Evelina jag menar då)

När jag kom hem efter min långa kvällspromenad så satt jag mig och sorterade lite papper in i min pärm, den pärmen är skitbra! Vuxenpoäng till mig ;-) Haha. Tråkigt att vara vuxen ska jag be att få tala om. Jag vill vara 14 igen. Hade varit underbart det. Efter jag sorterat färdigt så hoppade jag in i duschen. Den skönaste duschen jag tagit på länge kan jag tala om. Jag stod där inne i kanske en halvtimme efter att jag tvättat färdigt håret och bara lät vattnet rinna. Så sjukt härligt var det :-) Sedan så torkade jag mig och borstade tänderna. Satte på mig morgonrocken & torkade håret. Sen nu sitter jag här.

Funderar på om jag ska fika kvällsfika eller om jag ska bara lägga mig och se på film. Kanske läsa? Nej. Film blir det. Jag har ju lånat en massa filmer av Sandra. Eller Stefans är det väl egentligen men ändå. En massa Beck & Wallander. Bra så. Men det är så jobbigt att dra datorn fram och tillbaka. Mitt databord är ju cp så hjulen snurrar inte som de ska. Irriterande.

Nej. Nu ska jag göra iordning fika och se på film :-) Fast innan det så ska jag läsa lite bloggar tänkte jag.

Grattis igen till Evelina som fyllde 21 år idag :-D

- Emma


Sunday afternoon

Publicerat: 2009-01-18 Kl: 17:44:42 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Det var underbart imorse när jag vaknade, rökte en cigg & sedan fick gå och lägga mig igen. Inga förpliktelser. Tills Lina ringde och väckte mig, och jag ljög om att jag var vaken - som jag alltid gör.

Sandra ringer och tjatar att vi ska äta nånting. Jag var hungrig för en stund sen men det har gått över nu, det tog för lång tid och blev så mycket strul så min hunger försvann. Jag får laga någonting själv sen. Måste gå på Konsum också. Guuud. Jag vill lägga mig och sova. Jag mår inte bra idag.


Tungt

Publicerat: 2009-01-18 Kl: 16:25:04 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Dagen har börjat jävligt tungt... Tack iallafall till Lina & Simon som hjälpte mig :-) Verkligen.

Nu ska jag snart ta en dusch, sedan ska jag fixa iordning lite här hemma med saker och så. När man precis tycker att man kommit iordning - ja då ska man hålla på med ännu mer prylar! Tärt. Men roligt när det är färdigt iallafall. Ska gå ner med saker till förrådet också. Ville bara ha dem i tryggt förvar...


Suverän dag

Publicerat: 2009-01-18 Kl: 00:56:28 | I kategori: Min vardag | 2 kommentarer


Hej bloggen.

Idag har det varit en underbart bra dag :-) Verkligen.

Dagen började med att jag vaknade, tittade på tv & njöt av att inte ha någonting att göra. Ingenting att stressa till. Satt bara och slappade. Hur skönt som helst var det. Sedan gjorde jag mig iordning och Richard & hans flickvän kom och hämtade mig. Så åkte vi ner till OK och mötte Sune, hämtade en släpvagn & åkte ut till IKEA. Där köpte jag en säng & ben till den. Åkte hem till mig, och dom monterade på benen och ställde sängen där den ska vara. De bar även ner min gamla säng i förrådet. Bra så.

Efter det så åkte vi hem till dem, Camilla hade lagat världens godaste mat :-) Var sjukt hungrig också så jag åt mycket! Skit gott var det. Sedan satt vi och pratade och så. Mysigt var det. Kollade på TV, sedan upptäckte jag en sak som jag ska skaffa sedan när jag får lite mer pengar! Camilla har en typ samma säng som jag har, sedan har hon en tjock madrass som fan, minns inte vad dom hette... Bäddmadrass? Nej. Någonting annat. Den kanske är 2 dm hög, iallafall. Hon har den ovanpå själva resårmadrassen, så deras säng är helt underbar att ligga i. Sedan har hon en bäddmadrass ovanpå det. Sängen ser hur hög ut som helst plus att den är inte för mjuk. Så måste jag ha sedan. Jag har aldrig ens tänkt tanken att man kan ha så. Men fan vad smart. Det ska jag skaffa.

Var där till 22tiden ungefär då Richard skjutsade hem mig. Hann inte vara hemma så länge innan Evelina & Vilma kom och hälsade på. Lucky följde också med. Det var riktigt mysigt att dom kom hit också. De har ju aldrig sett lägenheten innan förutom på bilder då. Så vi satt och pratade om allt möjligt som vi alltid gör :-) Kul! Men de gick för en stund sen.

Nu sitter jag här all alone och funderar.
Varför ska du göra det svårare för mig än det redan är & har varit? Det är tungt att stå på sig så som jag faktiskt gör. Att jag är så pass stark som jag är. Det är jävligt svårt. Men jag klarar det. Jag måste klara det, har inget annat val. Så snälla, låt mig bara vara...

Imorgon ska jag åka med Lina hem till mamma & hämta massa saker. Hennes micro ska jag hämta också! Så jag slipper köpa en egen, ska ju köpa en såsmåningom, men inte än. Det är bra. Då kan jag lägga de pengarna på någonting annat. Ska köpa en rosa dammsugare som jag har hittat också för bara 400:-. Som hittat.

Nej, nu ska jag lägga mig och sova i min nya säng. Ska inviga den ;-) Hehe. Mysigt skare bli.. Jag som bara har sovit i soffan hittils. Skulle vilja ha någon att sova med också. Men jag har vant mig vid att sova ensam nu. Men det är ju alltid mysigare när man är 2... Fast det får ju inte vara vem som helst. Sån är inte jag.

Om jag inte somnar så uppdaterar jag säkert igen.

- Emma


Jag saknar min Ante! Visst är han gullig när han sover :-) Baby..

Huvudvärken är gone

Publicerat: 2009-01-17 Kl: 15:35:39 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej bloggen.

Imorse när jag vaknade,  eller imorse - jag vaknade klockan 12.45, så var det första jag gjorde att känna efter om huvudvärken var kvar. Så jag skakade på huvudet som en dåre, men ingen smärta förutom i nacken eftersom jag tog i så hårt så huvudet höll på att ramla av. Wonderful att må bra igen :-) Man uppskattar vardagen mycket mer när man nyss mått dåligt och så. Det lär ju bara hålla i sig idag iof. Sedan är man på klago-stigen igen! Satt i soffan och tittade på reprisen av "Årets TV-tittare" och sedan "Made in Sweden". Svin bra!

Nu har jag städat undan lite. Ska åka med min käre kusin Richard & Sune och köpa en säng på Ikea. Ska bli roligt! Buhuhu då kommer jag ha 10 kronor kvar på mitt konto när allt är färdigt. Suck. Men det är bara 5 dagar kvar till lön. Så man får stå ut helt enkelt.

Nej, nu måste jag göra mig iordning. Efter vi har köpt sängen ska vi åka hit hem med den, sedan ställa ner min gamla säng i förrådet, och sedan ska vi åka hem till dom och käka :-) Mysig lördag. Förstår ni att jag är L-E-D-I-G idag. Vet ni hur underbart det känns. 16 dagen i rad igår. Jag ville dö då.

Imorgon fyller Evelina 21. Jävla gammel kärring ;-)


Richard & Emma

Sjuk

Publicerat: 2009-01-16 Kl: 22:23:31 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Har inte skrivit något för att jag inte orkat sitta vid datorn, helt enkelt. Jobbat som ett svin och sedan varit helt död när jag kommit hem. Igår hade jag besök också så då orkade jag inte sitta när de hade gått hem.

Klev upp idag och fick skjuts av Simon till jobbet, började 15. Vafan är det för skit. Varför har dom börjat med sådana pass på fredagar? Så att man ska få jobba en timme längre. På fredagar bara lixom. Jävla skit pass.

Har haft migrän ända sen igår då jag var på Ikea med mormor och handlade massa saker till lägenheten. Nu ska jag betala hyran, sedan har jag no money left. Hatar att det är ett sånt dåligt datum... :-(

Ne, nu ska jag lägga mig och sova. Har så ont i huvudet så jag nästan har börjat grina 2 ggr sen jag kom hem. AAHHH döda mig!!


Skönt som fan...

Publicerat: 2009-01-14 Kl: 23:35:28 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


När jag kom hem från jobbet nu ikväll så möttes jag av lite post som det var glada nyheter i :-) Så nu känns det bra i min lilla själ. Sedan har det ju hänt en massa tragiska saker som verkligen tynger ner mig, men försöker att tänka positivt. Det är ju trots allt inte mitt fel. Även om jag faktiskt känner så, ibland. Men jag måste fokusera på mig själv nu! Så är det faktiskt.

Nu har jag suttit och sorterat alla mina räkningar, viktiga papper osv. Camilla gav mig en jättebra pärm igår, som var helt perfekt. Så nu har jag 12 st kategorier med olika papper i som är viktigt att hålla reda på. Helt perfekt. Men när man ska lägga papperen i plastfickorna så blir jag tokig. Jävla skit papper som inte går ner som det ska i plastfickan. Satans helvete. Men nu är jag klar iallafall.

Ska hoppa in i duschen nu och sedan ska jag lägga mig och kolla på det nya One tree hill. Great. Vill att nya 90210 ska komma ut också. Så man får nått att titta på :-) Har fastnat jättemycket för den serien. Den är hur bra som helst! Alla som inte sett den - gör det. Den visas på måndagar kl 20.00 på TV400, eller så kan ni ju alltid ladda ner avsnitten! ;-)

Nej, duschen blir det nu. Kommer att bli en mycket lång dag imorgon. Först ska jag jobba, sedan ska jag på Ikea med mormor & handla en massa nödvändigheter till lägenheten. Ska kolla efter en säng också som jag nog ska införskaffa mig i helgen då jag är ledig. Ska bli helt underbart att vara ledig 2 dagar i sträck! U-n-d-e-r-b-a-r-t!

Sov gott allihopa. 

xoxo
- Emma Strandh
 




Så himla trött

Publicerat: 2009-01-14 Kl: 01:08:04 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Gud vad jag är trött. Verkligen. Sällan jag skriver så, haha. Men jag är verkligen det nu. Är så trött så att jag mår illa. Imorgon börjar jag inte förrän kl 16, men jag har tvättstugan från 7-12, så ska väl kliva upp runt 9 nångång. Dags att sova strax då. Men jag har Sandra på besök :-) Men nu ska hon gå hem strax, vi bor ju jättenära varandra. Like always. Men det är bra för henne så att hon kan komma hit om det skulle behövas. Det får hon alltid göra för mig. Fast hon pratar så jävla högt så jag blir väl vräkt snart ;-) Haha. Nerå. Men jag får säga till henne en gång i minuten att sänka rösten, "men jag viskar ju?" säger hon då. Jävla dåre. Hahaha.

Fan vad Andra Avenyn var sjukt bra idag. Tråkigt att det bara är 1 gång i veckan nuförtiden, men då är det 45 minuter långt program och utan paus. Det är skit bra ju.

Nu gick Sandra, ska tvätta ansiktet, borsta tänderna & smörja in mig nu. Ska bli så underbart att få sova. ÄNTLIGEN. Jag har väntat hela dagen på detta. Jag ber till Gud om en sömn fri från sjuka drömmar & att jag får sova hela natten och inte behöva vakna en gång i sekunden. Skulle vara underbart, så man får vara utvilad imorgon.

Sov gott.

xoxo
- Emma Strandh


Så himla trött!

Publicerat: 2009-01-13 Kl: 19:01:04 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej bloggen.

Vilken jobbig natt det har varit. Jag har vaknat ungefär 1 gång i timmen, drömmer så sjuka drömmar nuförtiden. Det är inte läskigt egentligen, men när man väl är i drömmen så är det sjukt hemskt. Svårt att förklara, men ni förstår säkert. Vaknade iallafall 8.45 imorse, satt mig och drack lite vatten... Kollade på Nyhetsmorgon. Sedan somnade jag igen och vaknade kl 10. PANIK. Men det var lugnt. Jag hann till jobbet i tid iaf :-) Jag lyckas alltid rädda det på något sätt.

Jobbade 11-15, sedan gick jag till mormor. Åkte bussen med henne, hon hoppade av vid sitt jobb & jag åkte hem. Duschade och städade ordning lite, sedan kom Camilla & Richard. Så har dom varit här ett tag och vi har suttit och pratat och så. Mysigt. Älskar den sidan av min familj så himla mycket.

Nu ska jag fika och lägga mig i soffan. Jag är otroligt trött pga sömnbristen. Älskar att bo själv så jag kan göra vad jag vill - när jag vill. I just love it.

xoxo
- Emma


Så glad

Publicerat: 2009-01-12 Kl: 23:54:59 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Gud vad skönt det känns. Min mormor & min faster har köpt en massa mat till mig ;-) Camilla köpte kastruller och skit också. Jätte bra ju. Så nu har jag ätit. Gott :-) Ska lägga mig i soffan nu och kolla på tv och käka lite godis. Ska upp kl 9 imorgon så hoppas jag kan somna också. Börjar jobba 11 så måste ta bussen tidigt. Trött kommer jag att vara.

xoxo
- Emma


saknar dig!

Publicerat: 2009-01-12 Kl: 15:37:29 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer



i miss you brother

35 minuter

Publicerat: 2009-01-12 Kl: 15:13:25 | I kategori: Min vardag | 3 kommentarer


35 minuter är det kvar tills jag ska åka till jobbet. Så less på att jobba nu så jag vill dö :-( På riktigt. Så trött i huvudet, kroppen, själen. Vill vila. En dag iallafall. Är ledig lördag söndag men det känns som en evighet dit, ju. Men dom två dagarna ska jag verkligen ta tillvara på. Göra roliga saker. Sova tills jag vaknar av mig själv. Sånt.

Vid 14-tiden så kom mormor hit på besök. Mycket roligt, tyckte jag. Hon ringde mig och var upprörd, "Emma!! Nu står jag på bron här utanför 6A men dörren är ju låst. Varför är den låst! Mitt på dagen!? Emma. Kom och öppna nu." Sagt och gjort. Jag skuttade ner för alla trapporna, och öppnade dörren utan att ens vidröra låset. Dörren var alltså inte låst, såklart - det är ju mitt på blanka dagen. Det handlar bara om att mormor är väldigt svag, kunde jag konstatera. Men söt är hon ju. Så vi gick upp till lägenheten och hon gick husesyn. Fint tyckte hon. På torsdag ska vi köpa saker. BRA. Underbart. Jag vill laga mat på min spis. Det har jag aldrig gjort. Så det ska jag göra på torsdag kväll. Tänkte jag.

Nej, nu ska jag fixa ordning lite här innan Alex ska hämta upp mig. Han är den enda som kör ända fram till dörren. Haha. Bra så. Nu ska jag kolla på adressandring.se och kolla upp mitt ärende, som de så fint kallar det. Varför ändras aldrig min adress på hitta.se! Undrar jag. Måste gå ner och fixa lappen på brevlådan också. Det ska jag göra innan jag ska åka till jobbet. Annars returneras ju posten till avsändaren. Inte bra.

Vi hörs senare.

xoxo
- Emma

Circus

Publicerat: 2009-01-12 Kl: 13:09:42 | I kategori: Min vardag | 2 kommentarer


Hej bloggen.

Circus är nog en av Britneys bästa skivor :-) Suverän är den.

Inatt när jag skulle lägga mig och sova - efter att jag hade skruvat klart på alla skruvar i hela lägenheten med min skruvmejsel, ville ju bara försäkra mig om att dom satt fast riktigt - så kollade jag på 90210. Vad tror ni händer då? Jo min dator blir överhettad så den lägger av. Då blev jag så sjukt rädd, haha. Jag är en jävla tönt. Men det var bra iallafall. Efter fyra försök att få på den igen så la jag ner projektet. Då somnade jag på 2 röda.

Nu vaknade jag halv 13. Rökte min morgoncigg och tittade på utsikten, haha. Södra Berget lixom. Nu ska jag göra mig iordning och vänta tills Alexis ska hämta mig. Börjar 16. Har precis övertalat Simon om att han ska jobba åt mig på torsdag ;-) Bra så. Då kan jag gå på Ikea med min sötis mormor. Hon ringer hela tiden och är orolig att jag inte lever. Hon tror att jag ska dö här. Så sa jag till henne att jag håller på att bli sjuk: "Men Emma... Ska du inte komma och bo hos mig då om du håller på att bli sjuk så jag kan ta hand om dig" Haha gullig är hon. Så vi ska på Ikea på torsdag o köpa "hushållsgrejer" ;-) Soft. Trodde jag inte kunde följa med eftersom jag bara jobbar som en idiot hela tiden, men eftersom jag har en grym övertalningsförmåga så övertalade jag simfoten! Bra där. Tack för det.

Nu ska jag äta frukost.

xoxo
- Emma


..you were my homie, lover and friend


Inte somnat

Publicerat: 2009-01-12 Kl: 03:17:54 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Jag somnade vid 24-tiden. Men såklart så är det nåt som stör mig så jag vaknar och inte kan somna om. Sandra. Hon ringer alltid mitt i natten. Varje natt nästan. Så säger hon "ja men du är ju alltid vaken?" Jaha. Man ringer ändå inte folk hur som helst mitt i natten. Dåre :-P Måste börja stänga av vibrationen när jag vet att jag ska lägga mig och se på film och kanske försöka somna.

Vilma hade ringt och skickat en massa sms förut också. Fan att jag inte såg/hörde mobilen. Jag duschade ju jättelänge och sedan så fixade jag en massa här hemma och la mig i soffan. Vaknade ju av att Sandra ringde, då såg jag att Vilma hade ringt och allt. Hon ville komma och hälsa på med Lucky, hade ju varit roligt :-) Fan då. Hade varit så trevligt med lite besök.

Imorgon vill jag gå på stan på dagen. Ska nog göra det också. Har ju lite presentkort som jag inte har utnyttjat än. Jag har ju inte funnit någon tid till det. Men jag har inte så mycket annat för mig imorgon innan jobbet så det kan väl vara nödvändigt. Det första jag ska göra när jag kliver upp imorgon är iallafall att gå ner till tvättstugan och boka en tvättid. I need to wash my clothes. Dom har ju flyttat och allt! Hehe.

Satt och fortsatt skrev på min inköpslista (vad töntigt det låter) förut ikväll. Fan vad lång den blev. Två sidor med varenda rad fylld med saker som jag känner att jag är i behov av. Min shoppingnerv är iallafall i behov av dem. Haha. Och jag, Emma, är i behov av högst hälften av sakerna på den listan. Resten vill jag ha bara för att. Det är ju roligt att handla saker. Så fort jag ser någonting jag gillar så tänker jag "dendär skulle passa jättebra i min lägenhet" haha. Det är roligt. Detta kommer inte att bli någon billig historia kan jag ju tala om. Men jag älskar det. Jag älskar att bo själv. Älskar att inte behöva anpassa mig efter någon alls. Förutom mina grannar då såklart men så är det ju vart man än bor. Men att inte behöva tänka på en massa saker. Jag kan göra vad jag vill  - när jag vill. Friheten är det ultimata med att bo ensam.
- Mitt nya liv börjar nu.

Emma

48 timmar

Publicerat: 2009-01-11 Kl: 23:24:36 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej bloggen.

48 timmar har jag jobbat denna vecka. Sjukt trött är jag... Ska snart gå och lägga mig på soffan & titta på nån film eller nånting. Har en jobbig känsla som jag lyckats förtränga länge nu, men ibland kommer den fram och då är den sjukt jobbig att handskas med. Men vad ska man göra. Det är bara att låta den finnas där och vänta tills den går över. Jag borde egentligen gå ner och boka tvättstugan, men jag orkar inte det nu. Jag är alldeles för trött.

Imorse vaknade jag kl 11.30 av att Simon ringde och sa att han stog utanför och väntade. Såklart hade jag sovit över. Sällan... Tur att jag fick skjuts iaf :-) Annars hade det blivit svårare. Men men. Avklarade min sjukt långa och jobbiga dag, och sedan skjutsade Alexis mig på en massa ställen. Tack för det. Men nu är jag hemma iallafall. Ska lägga mig på soffan och mysa snart. Ska bli härligt :-) Önskar att jag hade chips eller nånting. Vore smarrigt.

Nej, nu orkar jag inte mer.

So long.


*saknar dig mer och mer för varje dag som går



Ensam i lägenheten

Publicerat: 2009-01-11 Kl: 03:02:55 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Jag är helt ensam i min lägenhet nu. Jag har ju varit det förr men aldrig på natten. Men man vänjer sig väl :-) Första natten är alltid värst, har jag hört. Vi får fan hoppas att det stämmer också.

Jag har hållt på och fixat och grejat hela jävla kvällen här. Beställde Pizza Playa förut också. Fan Pasta Carbonaran håller inte måttet längre tycker jag. Den är lite för rinnig för min smak. Om man ska betala så mycket så ska den fan vara perfekt också. Men vad gör man :-) Jag har ju lunch på jobbet imorron iallafall. Så slipper jag äta den äckelmaten.

Jag har tagit tag i garderoben nu också. Har tagit ur kläder ur alla säckar jag hade med mig hit. Men hälften är ju kläder som jag ska hänga upp på galgar, har ju en sån walk in closet. Så alla mina fina kläder ska jag hänga upp, men tröjor och sånt ska få ligga i skåpet. Jag har fyllt en hel säck med kläder som jag ska ställa ner i källaren också. Sånt som bara är jävligt onödigt att ha framme. Sådant som jag inte ens ägnar en blick åt.

En dammsugare står högst upp på min inköpslista just nu. En sån behöver jag verkligen. Min duktiga mamma hade packat ner nån jävla torkad blomma som jag antagligen har haft hängandes på väggen hemma eller nåt, och så hade dåren lagt den i påsen med kläderna. Smart!? Dum huvud :-P ..Nerå, hon var snäll som hjälpte till att packa alltihop.

Nu ska jag lägga mig och försöka sova... Köpte en Beck film förut på Ica. 39 kr bara :-) Perfekt. Tror inte jag har sett den förut heller. Började titta förut men då skulle jag äta samtidigt, sedan ringde Evelina och vi pratade ett bra tag. Skönt. Var några dagar sen vi pratade så det var bra.

Imorgon ska jag jobba. 12-21. Fy fan. Dra åt helvete vad jag inte längtar. Tur att Simon ska hämta mig iallafall så jag slipper gå. Jag orkar fan inte jobba något mer alltså. Jag vill bara vara ledig EN enda dag. Får man det? - Nej. Jag är så jävla avundsjuk på Moa, hon är ledig imorgon. Det aset :-) Jag vill ocksåååååååååå. Jag är inte ledig förrän nästa helg. Det är ju en hel evighet dit.

Nu ska jag lägga mig på min mysiga soffa och försöka sova. Jag är lite smårädd att vara här ensam på natten, känner jag. Jag hoppas att det går över.

Xoxo
/Emma


Du finns kvar men ändå inte.
Du kommer aldrig försvinna och bli en skugga.
Du finns inom mig men inte nära mig.
Minnena ler åt mig, de finns alltid kvar.
Vi lever nu i ensamheten men ändå tillsammans.
..för blod är tjockare än vatten mamma och jag älskar dig ändå

Jobb jobb jobb

Publicerat: 2009-01-10 Kl: 20:39:58 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Hej bloggen.

Jag är hemma från jobbet nu. Ska uppdatera om ett tag. Först ska jag duscha. Ska bli sjukt härligt kan jag tala om :-)
Ska slänga in en liten lista också, bara för att, haha.

Senaste: 
1. mening du sa: "Aa okej jag hör av mig dårå"
2. personen du pratade med: sandra, vem annars? ;-)
3. du fick sms av: ...
4. du kramade: kramas inte så mycket these days
5. Kläder: grå mjukisbyxor & en svart tshirt

Imorgon: 

7. är det: fitt söndag
8. planer: jobba, vad trodde ni då?

Favorit: 
10. nummer: 10
11. färg: rosa
12. årstid: sommar

Frågor & Svar: 

13. Saknar du någon? Min mamma
14. Humör för tillfället? Trött som ett as.
15. Det första du gjorde i morse? Pratade med Fredrik
16. Vad åt du sist? Chokladboll
18. Tror du på distansförållanden? Aldrig haft ett men det kan väl funka
19. Vem tänker du på just nu? Ingen speciell
20. Tror du att personen tänker på dig med? Kanske
21. Vart reste du sist? Övik
22. Vad gjorde du igår kväll? Jobbade och byggde ihop min soffa
23. Liknar du din mamma eller pappa? Pappa
24. Ler du ofta? Jaa
25. Kärlek, skönhet eller kreativitet?  Kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Hjälper ju ändå inte
27. I vems säng sov du i igår natt? Mormors
28. Vilken färg har din tröja? Svart

Sorg: 

29. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? Japp
30. har du någonsin gråtit dig till sömns? Ja
31. gråter du när du skadar dig? - Haha ja ibland

Lycka: 

32. är du en glad person? ibland
33. vad gör dig glad? när jag är stolt över mig själv
34. önskar du att du var lyckligare? Ja
35. är lycka överskattat? verkligen inte
36. kan musik göra dig glad? för tillfället bara

Kärlek: 

37. har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig"? aa
38. har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det? aa
39. har du en flick/pojkvän? nope
40. är du nöjd med det? är jag väl
41. är du kär? nee det är jag inte :)
42. har du haft sex? yes sir
43. tror du på kärlek? klart jag gör

Hat: 

44. har du varit så arg på någon så du börjat gråta? blir ofta de
45. har du blivit sviken någon gång? ja tyvärr.. men fuck them :-)


Hos mormor

Publicerat: 2009-01-10 Kl: 02:08:29 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej bloggen.

Förmodligen sista natten jag sover hemma hos min mormor nu. Känns lite sorgligt faktiskt. Men jag är ju alltid välkommen här, såklart. Jag ska iallafall sova i min lägenhet imorgon, nu när jag har fått iordning där. Stort tack till Lina igen för att hon hjälpte mig att fixa allt. Min faster sa i telefonen förut när vi pratade att jag och Lina förmodligen inte skulle fixa att montera ihop soffan själva eftersom vi är tjejer och så, för det är ju ganska svårt. Hon tyckte att vi behövde någon karl. (Vad fan ska man med det till?) Men fan den som ger sig! Girlpower. Haha. Vi fixade det. Och hade roligt under tiden - till och med. Haha.. Mycket underhållande med muttrar och skruvar. Sedan la sig Lina i min svinsköna soffa och tittade på medans jag tog itu med kartongerna.. Fan jag har 3 fulla kartonger med bara SKIT som jag ska kasta bort. Måste göra det någon dag när jag har skjuts. För jag vet inte om vi har något grovsoprum där? Jag tror inte det. Så jag får ta med mig det hit till Nacksta och slänga det här. Sånt skit ska jag fan inte ha kvar. Ny lägenhet - bort med allt gammalt skit.

Jag åkte ju hem till mormor igen för att lämna hennes busskort, som jag skrev tidigare. Men vad tror ni jag har gjort då. Såklart glömde jag min plånbok i Linas bil. Så jävla klantig är jag. Så nu får stackars mormor gå till jobbet imorgon. Hua. Lill tanten. Hon vill ju inte gå. Men det är bra med frisk luft, säger jag.

Nej, nu ska jag nog lägga mig och sova tror jag. Det är en ny dag imorgon också. Den dagen längtar jag inte till. Speciellt inte ifall det blir lika jävla dött som det var idag. Då kommer jag seriöst att ta någonting hårt och slå det i huvudet på mig själv. Många gånger. Men jag övertalade Simon att han skulle byta pass med mig. Så att han börjar 11 och jag börjar kl 14. Haha. Han skulle lixom ut ikväll men ändå tog han det. Snällt av honom. Men han är ändå ledig i 4 dar till veckan så han kan gott jobba tycker jag. Haha.

Nu blir det sjukt varmt att ha datorn i knät. Så nu ska jag lägga mig och kolla på 90210, igen. Såg det 2 ggr igår. Sedan när det är slut så ska jag titta på Twilight. Det är min sov-film these days. Imorgon måste jag ladda ner alla filmer till min egen dator, fan vad jobbigt.

Godnatt allihopa. Trevlig helg.

Xoxo
/E


Jag lever ett kartongliv för tillfället

I lägenheten

Publicerat: 2009-01-10 Kl: 00:10:41 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej bloggen.

Idag har det varit en rätt bra dag. Började med att jag klev upp tidigt, sedan så gick jag till jobbet. Fick ett argt sms av min chef. "Du börjar tre :@" haha. Men det gjorde inte så mycket. Så jobbade jag på, höll på att dö av tråkighet. Fan vad lite folk det var.

Efter det så gick jag hem till Sandra en snabbis, sedan så kom Lina & hämtade mig så åkte vi på McDonalds och käkade. Sedan så åkte vi hem till mig och käkade :-) Och här är vi fortfarande. Så snällt av Lina att hjälpa mig med allt. Nu är ALLT iordning. Sängen, soffan är ihopmonterad, allt är utplacerat där det ska vara. SKÖNT. Så fint är det här. Jag älskar att bo här :-) Wie.

Ska dock inte sova här inatt. Har råkat sno med mig mormors concealer och busskort så jag måste hem till henne med den. Men imorgon ska jag sova där ;-) Det är riktigt fint här nu. Jag är jätte lycklig. Allt känns så bra för mig nu. Jag är van att leva i ren misär, och nu är jag ensam i en lugn skön lägenhet.

Nej, nu ska jag umgås och vänta tills en kompis ska komma och kika lite på "mitt crib".

Xoxo
/E

Så sjukt skönt känns det

Publicerat: 2009-01-09 Kl: 01:48:35 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Hej bloggen. Varning för långt, tråkigt inlägg.

Haha, va fjantigt. Men så kan man ju säga. Som när man var liten "Kära dagbok. Idag har jag..." Haha. Jag älskade att skriva dagbok när jag var yngre, jag gjorde alltid det. Älskade när jag fick sådana med lås på ni vet? Helt sjukt glad blev jag :-) Hade nog minst 20 st. Haha. Skrev för livet jag.

Idag har varit en otroligt hektisk dag faktiskt. Inte vilat en enda sekund. Det började med att jag klev upp kl 9, gick vid halv10 och mötte min kära faster nere på stan. Så uträttade vi några ärenden och så. Det tog rätt lång tid, men efter det så tog jag bussen hem till mormor. När jag väl var hemma så fick jag ett sms av min chef "Du glömmer väl inte att du börjar 4 idag?" WHAT. Han hade lovat mig att vara ledig idag på torsdagen för att han visste att jag skulle flytta då. Men icke sa nicke. Det hade han inte alls lovat, sa han. Så jag fick ju jobba ändårå. Men det gick ju bra iallafall. Är rätt glad att jag jobbade faktiskt. Hade ju förlorat pengar annars, men jag fick iallafall gå kl 19 så det var ju tur. Då kom Matte och hämtade upp mig, han hade hämtat upp Sandra innan det eftersom dom bor nära varandra när Sandra är i hennes storebrors lägenhet :-) (Där bor jag också nu;) Sedan åkte vi ut till Bredsand och hämtade min soffa, sedan upp till lägenheten. Då åkte Mattias iväg en sväng och jag och Sandra gick upp och satte oss och pratade lite. Sedan kom min faster och sune, så fick jag en jävla massa saker av dom! Så jävla snällt. Hon hade verkligen tänkt på varenda liten grej alltså. Hur underbar som helst är hon. I love her. Så glad att vi har fått bra kontakt igen. Den familjen ligger mig mycket varmt om hjärtat kan jag ju säga. Tur att man har vettiga släktingar också. Hehe. Men iallafall.

Sune & Matte bar upp soffan (TACK) medans jag och Camilla ställde fram alla grejer som hon hade tagit med sig och varit och handlat till mig. Jag blev helt extas för det var så mycket saker! Sedan åkte jag Sandra och Matte hem till min mamma i Nacksta och tömde ur mitt rum. Fan vad mycket saker jag har släpat på mig genom åren. Fy fan säger jag bara. Sandra blev helt chockad hur så mycket grejer kan få plats i ett litet rum? Jag kommer nog att måsta slänga iallafall hälften av alla saker. Såååå stor är inte min lägenhet så jag får plats med allt sånt skit ;-) Tomma mobilkartonger, mp3 kartoger och iPod grejer... Herregud. Vad man samlar på sig mycket skit genom åren :-)

När allt var färdigt så åkte vi tillbaka till Nacksta igen och lämnade tillbaka släpvagnen. Så hoppade jag Sandra och Stefan av här i Vinkeltået medans Matte åkte hem till sig.

Nu är jag hemma hos mormor och har duschat och sett på nyaste One tree hill. Väntat sjukt länge på dethär. Gud jag får så himla ont i hjärtat av allt som händer i detdär programmet. Det känns på riktigt som att det händer någon av mina närmaste. Även fast det bara är en serie. Visst är jag fjantig? :-P

Imorgon ska jag upp vid 11 och fara direkt till lägenheten och börja fixa och dona :-) Så roligt!!! Får se om jag kanske får en hjälpande hand av någon som kan hjälpa mig att sätta ihop soffan och så. Resten kan jag nog fixa själv. Men jag har lite svårt för att montera ihop sådana saker med muttrar och skruvar och skit.

Nej, nu blir det till att ladda ner nyaste 90210 (som jag har väntat på detta) och sedan ska jag lägga mig och sova. Det har varit en lång dag! Jag är helt öm i kroppen efter allt lyftande. Men det var mest killarna som bar det tyngsta ;-) Hehe. Sandra var jättesnäll som hjälpte till också även fast hon har en liten Benne i magen! Men jag såg till att hon absolut inte fick lyfta några tunga saker :-) Man måste ju vara rädd om lillbäsen.

Stort tack till Matte, Sandra, Camilla & Sune - för att ni var så sjukt hjälpsamma och snälla idag. Love.

Hur trött?

Publicerat: 2009-01-08 Kl: 09:26:33 | I kategori: Min vardag | 2 kommentarer


Jag är sjukligt jävla svintrött just nu. När jag flyttat in i lägenheten ska jag gå och lägga mig innan 24.00 varje dg då jag ska göra någonting dagen efter. Detta funkar inte. Det känns ju för fan som att jag går i skolan igen. Jag minns hur trött jag brukade vara när jag skulle upp vid 7-8. Det sved i ögonen, kroppen, huvudet... Ja, överallt gjorde det ont för att jag var så trött jämt. Ska man inte få ett mindre behov av sömn ju äldre man blir? Nu är jag ju 18 år. Då borde man väl inte vara en sån jävla sjusovare... Jag önskar att jag aldig behövde sova. Okej, jag älskar det. Det finns inget bättre än att sova i en skön säng. Men tänk vad mycket man skulle kunna göra om man kunde utnyttja dygnets alla timmar.

Nu ska jag iväg och träffa min älskade faster Camilla :-) Sedan efter det så ska jag nog fan gå hem och sova nån timme. Sedan ska jag börja packa. Just nu skulle jag vilja lägga mig i en av kartongerna och dra igen den och sova.


Nu ska jag sova

Publicerat: 2009-01-08 Kl: 00:05:17 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer


Nu har jag fixat med alla mina viktiga papper som jag måste hålla koll på. Lagt dem i plastfickor osv. Jag har blivit en ansvarsfull ung dam ;-) Haha. Nej då men sånt är ju viktigt - faktiskt.

Ska gå och lägga mig nu alldeles strax. Har precis fikat kvällsfika. Toast och oboy, gott var det. Imorgon ska jag upp kl 9, sedan upp till mamma och börja ordna. Det är mer saker än jag tror! Jobbigt... Sedan ska jag hämta soffan på kvällen och så. Tack till Matte som hjälper mig med allt, verkligen :-) Hur snällt som helst.

Sov så gott.


Evelina, Johan & jag på en fest för längesen :-)



Jobb

Publicerat: 2009-01-07 Kl: 22:59:48 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har jag jobbat. Jobbigt som helvete var det. Samma sak idag. Ca 3 pers på hela långa dagen. Blir så förbannad att vi ens måste ha öppet då. Jag förstår det inte. Det är dyrare att ha öppet och betala oss lön än att ha stängt och kanske förlora 100 kr. Dumt. Men aja.

Efter jobbet så åkte jag hem till mamma med kartongerna jag hade tagit med mig från jobbet. Så nu har jag packat ner alla kläder. Sen har jag packat böcker, filmer osv. Suveränt. Ska dit på morgonen imorgon och packa resten :-) Sedan händer det grejer, ska bli så nice.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon jag vet ni. Måste ju gå tidigt också. Jobbigt... Jag som vill sova ut. Men aldrig ska man få göra det. Här ska man jobba, flytta, städa osv. Så är det här i livet.


dfsfsa

Publicerat: 2009-01-07 Kl: 14:13:10 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Så. Nu har jag ringt det samtal som har varit lite avgörande för min framtid, eller vad man ska säga :-) Känns helt otroligt bra nu. En sten (en jävligt tung sådan) som har lyfts av mitt bröst. Känns perfekt. Wie wie wieee.. Jag är riktigt stolt över mig själv faktiskt. Men jag vet ju vad det beror på också. Nu när jag är ensam så har jag fått så mycket gjort som jag egentligen borde gjort tidigare. Nu kan jag fokusera på mig själv och mitt eget liv och inte behöva bry mig så mycket som alla andra. Förut har jag alltid fått ta ansvar och tagit hand om andra människor i min omgivning. Men nu skiter jag i det. Jag tänker inte göra det längre. Jag är en egen person och jag har ett eget liv som jag måste tänka på. En framtid. Saker kommer att bli så bra dethär året! I can feel it. Jag har många mål som jag ska klara av.

Ett av dem är att komma i tid till jobbet idag ;-) hehe. Måste börja göra mig iordning lite nu. Jag är så seg. Det måste jag sluta med nu när jag ska bo så långt bort. Ska lägga mig kl 21 varje kväll som jag gjorde igår.


Så sant

Publicerat: 2009-01-07 Kl: 13:42:17 | I kategori: Min vardag | 3 kommentarer


Eilngt en uneörnskding på ett egnskelt
 uivtnierset så seplar det inegn roll i viekln
odrnnig bksortnävea i ett ord såtr i,
det edna som är vtikigt är att fsötra och ssita
bavstoken såtr på rtät patls. Rseetn kan stå hlelur om blluer
och man kan ädnå lsäa tetxen uatn porbelm.
Dttea broer på att vi itne leäsr vjrae bkosatv för sig,
 uatn odern som hlehet.

I know

Publicerat: 2009-01-07 Kl: 12:12:10 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


I know alot of people including myself get uncomfortble, when people including myself get emotional

Underbart

Publicerat: 2009-01-07 Kl: 11:56:37 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag somnade igår vid 21 tiden ungefär. Sedan vaknade jag vid 22.30 och åt fil och crunchy eller va de heter. Somnade om direkt igen efter det :-) Vaknade vid 7.15 imorse men jag vägrade att kliva upp då, så jag sov lite till och har sovit tills nu. Jag känner mig ändå inte utvilad. Jag minns inte senast jag gjorde det.

Idag så ska jag bara ta det lugnt innan jobbet, börjar 16. Sedan ska jag hem till mami och börja packa :-) Ska bli så jävla skönt imorgon när jag ska få flytta alla mina grejer. Äntligen.

Nu ska jag duscha och läsa tidningen.

Xoxo
/E

Outhärdligt

Publicerat: 2009-01-06 Kl: 20:55:49 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har varit en outhärdlig dag. Ta mig fan... Jag har aldrig varit såhär sjukt trött i hela mitt liv. Känns det som. Mina ögon åker ihop hela tiden. Klev upp 9 imorse och åt frukost i sömnen typ, sedan klädde jag på mig och gick bort till Ica för att jag skulle köpa snus. Men Ica var stängt. Jaha!? Idiot Ica. Så då fick jag gå på dyrgrips shell istället. Sedan vidare bort till jobbet.. Öppnade med Fredrik, men Simon kom lite tidigare så det gick bra... Men denna dagen har varit den segaste i mitt liv! Så sjukt lite folk, inte en endaste rusch på hela dagen. Förstår ni. Inte en enda liten ens. När jag pratade med Sandra i telefonen när jag var ute och rökte så somnade jag mot ett skåp. Så trött var, och är, jag. Så jag ska alldeles strax sova :-)

Imorgon börjar jag inte förrän klockan 16. Underbart kan jag tala om för er. Jag ska få sova ut, äntligen. Men jag tror inte att jag ska göra det. Jag ska nog gå upp till mamma och börja packa. Jag har tagit med mig 2 kartonger från jobbet idag. Ska ta med mig svarta plastsäckar imorgon, tror inte att jag har några sådana hemma? Har för mig att jag ska ha det, men är ju inte helt säker.

På torsdag sker iallafall flytten. Fullständigt. Ska flytta alla möbler, hämta soffan osv. Då är det ju klart sen :-) Alltså, jag ska ju inreda och sånt men det kan man ju göra i lugn och ro utan att stressa ihjäl sig. Jag har varit så uppstressad över hur jag ska få dit möblerna och när det ska ske och så, men nu är det ordnat! Tack M. Du är bäst :-)

Nej, nu blir det duschen sedan ska jag lägga mig och kolla på One tree hill. Uppdaterar sedan om jag inte somnat än, men det betvivlar jag - starkt.

Xoxo
/E

Nikki Reed

Publicerat: 2009-01-06 Kl: 04:08:38 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nikki Reed, ni vet hon som spelar Evie Zamora i filmen "Tretton"? Ända sedan jag såg Twilight första gången så har jag blivit så irriterad över att hon som spelar Rosalie Hale, en av vampyrerna, är så jävla lik Nikki Reed. Men jag har varit helt stensäker på att det inte är hon. Så googlade jag nu. Tror på fan att det är ju det. Men jag ser att hon har oprererat näsan. Det är därför jag inte känt igen henne. Förrän nu. Nu måste jag se Twilight igen eftersom jag vet vem det är nu.

Bloglovin'

Publicerat: 2009-01-06 Kl: 03:54:15 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/18450/strandh?claim=sgj9dddky3q">Följ min blogg med bloglovin</a>

Trött? - Nej

Publicerat: 2009-01-06 Kl: 00:54:59 | I kategori: Min vardag | 2 kommentarer


Åhhh jag måste ju sova.. Börjar ju snart jobba för helvete. Jag ska se Twilight först iallafall. Älsklingsfilmen :-)

Godnatt

Less

Publicerat: 2009-01-06 Kl: 00:01:09 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Det finns alltid saker som drar ner mig på fittjorden när jag väl är glad. ÅÅÅH. Jag hatar allt.

Utom dig J ;)

Flyttkort och kontrakt

Publicerat: 2009-01-05 Kl: 20:24:18 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Så. Nu är jag mindre stressad och kan skriva litegrann :-)

Dagen började med att jag vaknade en kvart innan jag började. Dålig panik jag fick. Men jag hann iallafall till jobbet i tid, tur var väl det. Dagen gick bra och snabbt, slutade ju kl 15 så det var ju underbart. Mer såna dagar, tack!

Efter jobbet så gick jag hem en sväng, sedan tog jag bussen till lägenheten. Träffade Linda & Carina där, pratade lite om allt möjligt och skrev på kontraktet och fick nyckel. Nu är jag lyckligast i hela världen. Nästan. När jag är väl inflyttad så kommer jag nog att vara lyckligare ;-) hehe. Efter det så gick jag och mötte Evelina på hennes nya jobb. Skit fint där och det verkar ju roligt. Sedan gick vi och köpte kinamat till henne och tog bussen hem. Hon till sig och jag till mig.

Väl hemma så gick jag in på adressändring.se och fixade det. Så nu är det gjort! Skickade några e-flyttkort nyss. Haha. Provade med sms först men det gick bara till Matte. Så nu har jag gjort det. Bara till några få :-) Jag vill inte att alla ska veta vart jag bor. Än.

Nu ska jag väl äta och sedan så ska jag nog åka tillbaka till lägenheten och visa den för Ewe och så :-) Sedan ska jag hem och sova, lång dag imorgon på jobbet. ÅÅH jag vill fan inte jobba. Jag vill flytta iiiiiiin. Fan att man bara jobbar hela jävla tiden. Så less.

Jaja. Nu ska jag inte gnälla. Nu ska jag göra något vettigt.

Xoxo
/E


Stressad

Publicerat: 2009-01-05 Kl: 16:19:31 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Vaknade kvart i 11 imorse, började 11! Bra jobbat Emma. Sprang till jobbet som en dåre, men kom i tid iallafall.
Nu ska jag ta bussen och åka bort till lägenheten, är sjuuukt stressad!!! Håller på att svimma av hög puls. Ska möta Linda klockan 17 iallafall. Evelina ska nog följa med. Mamma skulle göra det egentligen men det vet man ju hur det blev med det.

Nu åker jag. Skriver senare.

Xoxo
/E

Sleeptingtime

Publicerat: 2009-01-04 Kl: 23:14:58 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Nu ska jag alldeles slå igen mina gröna :-) Men tänkte skriva lite. Har ju bara skrivit ca 7 inlägg dethär datumet. Hahaha. Bra liv jag har. Sitter och pratar med J på msn också. Haha han är söt han :-)

Klev upp ur sängen imorse vid 9 ungefär, satt mig i badkaret och försökte få all smärta att försvinna men det var ju nästan omöjligt. Sedan åt jag frukost (!!!) och läste tidningen (!!!) Haha. Och vid kvart i 12 så gick jag ner till Konsum där Moa hämtade upp mig. Kom in på jobbet och bytte om, pratade lite och så. Efter 1 timme så konstaterade vi att det var synd om Moa stackarn som blivit jättesjuk. Så då fick hon gå hem. Så det var bara jag Ewe & Simon. Men det gick väl bra ändå kan jag tycka.

Efter jobbet så hade jag lite ärenden att uträtta. Träffade Vilma en sväng och gick en promenad med henne och Lucky i det varma vädret :-) Han är så gullig den lilla doggen. Sedan tog jag bussen hem till Nacksta igen. Gick hem till mamma och träffade henne ett tag, sedan gick jag på Ica och sedan hem. Har duschat och ätit mat och tagit det lugnt bara. Inväntat tröttheten. Och nu är den här. Den blir alltmer påtaglig kan jag lova.

Imorgon jobbar jag fyra timmar mitt på dagen, är nervös över hur det kommer att gå jag. Men vi får väl se. Sedan ska jag till lägenheten och träffa Linda och så. Jag är förväntansfull :-) Längtar bara tils jag får min lön så jag kan handla upp alla pengar på grejer till lägenheten. Haha. Nej då men möbler och så. Måste ju köpa blommor också har jag tänkt på. Det tycker ju jag om jättemycket. Det ger mig lugn att ha krukväxter i fönstren och så. Det ser så himla tomt ut annars. Men det är väl för att man är uppväxt med en blom- och ljusfantast. Mami.

Nej, nu blir det Twilight och sedan sussa. Har en viktig dag framför mig imorgon.

Xoxo
/E


 My baby

Slänger in

Publicerat: 2009-01-04 Kl: 22:04:37 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Tänkte bara slänga in en liten dagens :-) Sedan ska jag fortsätta lite.

Dagens humör: Trött, sjuk & förväntansfull
Dagens borde: Inte ett jävla skit
Dagens frisyr: Uppsatt
Dagens klädsel: Jeans och hood, arbetskläder, morgonrock ;-)
Dagens planer: Sova sova sova.
Dagens vill ha: Imorgon efter 15!!
Dagens längtan: Längtar tills allt blir färdigt
Dagens fundering: Hur i helvete jag ska fixa allt..
Dagens beroende: Cocacola
Dagens tråkigaste: Vädret
Dagens tidning: Sundsvalls
Dagens låt: Circus

Trött

Publicerat: 2009-01-04 Kl: 21:06:28 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Ingen här i världen kan just nu förstå hur otroligt trött jag är. Jag ska hoppa in i duschen nu strax... Jag sov nada inatt, och så har jag jobbat i 7 timmar, sedan varit ute och rännt överallt... Skit jobbigt. Men nu är jag äntligen hemma :-) SKÖNT.

Jag uppdaterar senare när jag lägger mig i sängen efter duschen och allt :-) Ska mysa nu.

Och bara så ni vet, jag besvarar inte anonyma kommentarer. Lämna ett namn så får ni ett svar det lovar jag. Men eftersom ni måste fråga, om jag inte har skrivit det än så är det antagligen för att jag inte vill att någon ska få veta. Eller hur. Använd hjärnan.

Haha, skrattar ihjäl mig

Publicerat: 2009-01-04 Kl: 11:35:57 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Har suttit och pratat med min mamma nu på morgonkvisten :-) Skönt. Sen nu berättade hon att hon hade köpt fel påfyllningsgrej till mobilen, så nu fick jag den av henne. Hon har bytt från Telia till Halebop så hon köpte väl fel av gammal vana kan jag tänka mig. Men desto bättre för mig. Men jag byter inte ;-) Jag är en "ibiten telian" som Lina brukar säga. Nu sitter jag och vänta på att Moa ska höra av sig, hon ska hämta mig. Den stackarn får alltid skjutsa mig. Hämta mig innan jobbet, skjutsa mig till Ica efter. Haha. Men så äre när man inte har nåt körkort! Är inte i något behov av ett ändå. Kanske blir nu när jag ska flytta långt. Men det går ju bussar ;-) Nej. Nu håller jag på att svettas ihjäl. Undrar om det är lika kallt ute idag. Isåfall kommer jag att straffa väderguden.

Hörs sen



Man måste ju bara älska syftningsfel...

Sydsvenska Dagbladet:
Våldtäktsman dömd till 2 år i Eslöv
(Fy för att tillbringa 2 år i Eslöv!)

21-åringen anhölls misstänkt för grov stöld av åklagare.
(Åklagare är hett eftertraktade på Svarta börsen har jag hört!)

Nordvästra Skånes Tidningar:
Mannen dog medan kvinnan avled.
(Och skillnaden är...?!)

Örebrokuriren:
Gynekolog hittade knarkgömma.
(Var undrar man genast?!)

Svenska Dagbladet:
Färre gökar i södra Sverige.
(Vilket låter märkligt med tanke på hur många barn som fötts hittills i år!)

Ingen av de omkomna hade livshotande skador
(Istället dog de av...??)

Upsala Nya Tidning:
Högsta Domstolen prövar manlig omskärelse.
(Tur att man inte är anställd där...)

Bergslagsposten:
Inga spår efter skidåkare.
(Han måste ha flugit fram)

Huset som brann ned till grunden blev totalförstört.
(Nähä...?)

Ölandsbladet:
Mindre poliser till Borgholm.
(Vad är maxlängden?)

Helsingborgs Dagblad:
Vi skriver alt dåligare.
(Det jör vi vel inte!)

Dagens Nyheter:
Audis dieselversion av A8 imponerar med sin låga bensinförbrukning.
(Inte undra på!!)

Expressen:
Svältdöd blir vardagsmat.
(Vad blir då festmat?)

Dagen:
Lam pojke bortsprungen.
(Hur lam var han sa du?)

Aftonbladet:
Arbetslösa har rätt till dagisplats.
(Då är de ju åtminstone sysselsatta!)

Polisen grep torsk i fiskhamnen.
(Var hittar man annars torsk?)

Storgråtande bedyrade den 30-åriga porrstjärnan sin oskuld.
(Yeah right!)

Östersundsposten:
Krockade med älg på motorcykel.
(Kör älgar motorcykel...?)


Metro:
Yrkesmördare misstänkt för mord.
(Vadå, han gjorde ju bara sitt jobb!!)

Tre greps för våldtäkt på Finlandsfärja.
(Hur stor är sannolikheten att det finns TRE män som tänder på Finlandsfärjor?)

Sjuk

Publicerat: 2009-01-04 Kl: 09:42:59 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Jag har inte somnat. Jag sov i exakt 26 minuter för ungefär 2 timmar sedan. Inte mer än så. Fan alltså. Mina ögon blöder för att jag är så himla trött. Men så är det när man är sjuk. Då har man svårt att sova, så är det väl alltid. Jobbigt är det fan i mig iallafall. Inte kan jag somna nu heller, börjar jobba 12 lixom. KUL DÅ :-( Döda mig någon?

Imorgon ska jag iallafall till lägenheten och fixa lite. Ska träffa hyresvärden och skriva på kontraktet också. Blir bra det. Jag är så himla glad över dethär. Hatar negativa kommentarer och tankar. Dethär är det enda alternativet jag har ändåså. Jag har ju ingen annanstans att ta vägen. Jag trodde att jag skulle få bo i en sunkig etta någonstans i Timrå eller nånting. Men jag hittade en jättefin lägenhet alldeles själv utan hjälp från någon alls. Jag åkte dit helt själv, Lina var ju med men ni fattar, jag fixade allting själv. Det känns bra. Dethär är min vändning i livet känns det som. Något jag behövde för att fortsätta. Känns iallafall underbart och jag tänker inte låta någonting överhuvudtaget komma ivägen för mig nu. Inte någonting eller någon alls. Så är det.

Nu ska jag lägga mig och titta på One tree hill. Hoppas det kan distrahera mig lite iallafall. Om inte så dödar det ju lite tid iallafall... Denhär värken släpper ju för helvete aldrig.

Vi hörs senare när jag kommer hem från jobbet och så.

Xoxo
/E




100 frågor

Publicerat: 2009-01-04 Kl: 05:23:41 | I kategori: Min vardag | 3 kommentarer


Jag vet att Evelina kommer att ÄLSKA denhär listan ;-) Och läsa den, naturligtvis.

1. Tre namn jag lyssnar till:
Emma, Pemmen & hurru

2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Min styrka. Utan den hade jag inte varit här idag

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Min stolthet (inte alltid, men ofta)

4. Detta är jag rädd för:
Framtiden

5. Tre saker jag vill ha varje dag:
Obegränsat med pengar, snus, min mamma

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
Kliva upp i tid, skita i att tvätta håret om jag duschar, vara utan cola ;)

7. Detta tycker jag om att göra:
Många saker... Bl.a. vara med mina kompisar, sova, sola,
osv osv osv.

8. Detta vill jag göra just nu:
Jag vill bara somna just nu... Ska ju snart upp god damnit

9. Bästa känslan:
När man är stolt över sig själv

10. Värsta känslan:
Att bli sviken

11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har:
Älskar man en person så gör man det vad dom
än har för egenskaper. Så är det.

12. Är jag kär just nu?
Nej. Kär kan jag väl inte påstå att jag är

13. Jag vill gifta mig:
Jag ville det förut men jag är inte så säker längre.

14. Följande saker vill jag göra innan jag dör:
Resa överallt, och att mina drömmar ska uppfyllas

15. Min käraste ägodel(sak):
Måste nog säga min lägenhet ;)

16. Något jag vill ha i present:
Presenter har inte så stor betydelse anymore.
En dator kanske

17. Detta har jag på mig just nu:
Trosor

18. Favoritkläder:
Jeans, linne, en hoodtröja & mina reebokskor

19. Favoritdjur:
Hund, alla kategorier

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Hip hop

21. Favoritlåt just nu:
Britney Spears - Womanizer, och Circus.
(haha so much for hiphop right..)

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
Roligast - svenska, tråkigast - matte

23. Stjärntecken:
Lejon

24. En bok jag älskar:
Jens Lapidus - Snabba cash

25. En film jag älskar:
Twilight

26. Tv-program jag gillar:
One tree hill

27. Favoritdoft:
Min "hemma" lukt..

28. Detta äter jag gärna:
Pasta Carbonara

29. Dricker helst:
Cola

30. Favoritgodis:
Choklad

31. Hit vill jag gärna åka på semester:
Kreta tror jag

32. Färg på mina ögon:
Gröna

33. Min längd:
157 cm

34. Jag tror på:
Mig själv

35. Jag spelar:
Poker

36. Person jag beundrar:
Vet inte riktigt...

37. Så här bor jag:
Just nu med mormor, snart i en egen lgh :-)

38. ??
kk

39. Det här tänder mig:
Många saker, men det skulle jag inte kunna skriva ut här tyvärr ;)

40. Det här gör mig avtänd:
haha..

41. Favoritfärg:
rosa

42. Favoritcitat:
What goes around comes around

43. En hemlighet jag vet:
I keep my secrets

44. Bästa present jag fått:
Ett armband jag fick förra julen

45. Senast köpta skiva:
Meen 1OOOO år sen

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
Mina ögon

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
Min lilltå som är fuuuul

48. Udda förmåga/egenskap:


49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
En säl

50. Vad lyssnar du på just nu?
Rösten i mitt huvud

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
orkar inte skriva

52. Var är dina föräldrar födda?
Sundsvall

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?
Minns fan inte

54. Vilken är din favoritrestaurang?
McDonalds ;-)

55. När badade du i en pool senast?
I somras

56. Har du varit med i någon skolpjäs?
Japp

57. Hur många barn vill du ha?
2 kanske

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
Finns massa dåligt. dansband t.ex.

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
Ja, om hundra år ju

60. Vad har du för TV-kanaler?
Men ähh det vanliga!

61. Har du åkt moped någon gång?
Jadå

62. Har du busringt någon gång?
Hahaha ja med Vilma

63. Har du fått felparkeringsböter?
Nee, kan ju inte ens köra

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump?
JA :D

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Kalmar, i Sverige alltså

66. Har du en egen trädgård?
Nej

67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?
Family Guy och Simpsons

68. Kan du alla orden i nationalsången?
Ja

69. Badkar eller duschkabin?
Badis

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Twilight, ju

71. Favoritpizza?
Vesuvio

72. Chips eller popcorn?
Chippar

73. Vilken färg på läppstift använder du?
Använder inte läppstift

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
Haha, folk röker cigg - jag röker jordnötter

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
nee

76. Apelsin- eller äppeljuice?
Båda

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Lina. Fast vi tog hem skiten

78. Favoritchoklad?
Apelsin krokant

79. När röstade du senast?
Aldrig

80. När åt du en hemodlad tomat sist?
Har nog aldrig gjort det, kommer ju från Nacksta

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?
Ja

82. Är du bra på matlagning?
Nej :(

83. Klarar du att tanka själv?
Filmer och låtar ja - en bil, nej

84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på TV?
Hahaha. Behövs inte. Sånt sköter mormor!

85. Pepsi eller Coca Cola?
Men det vet ni ju redan

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
Ja, arbetskläder

87. Vad var det senaste du handlade?
En cola

88. Har du kräkts offentligt?
Ja :\

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
Både och

90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Nej

91. Har du ringt något betalnummer?
Japp

92. Kan man vara vän med sitt ex?
Ja :-) Om man har distans till det

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
William

94. Hade du mycket hår som liten bebis?
HAHA. Nej

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Hatar mobilsvar och använder det inte ;)

96. Vad har du i din väska?
Massa

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Ser på OTH

98. Vad är du tacksam för idag?
Inget

99. Var hittade du den här listan?
Nån som Frida hade länkat till

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
Det var nästan döds-varning på denhär kan jag tala om.. Så - ingen.

Twilight

Publicerat: 2009-01-04 Kl: 04:37:09 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu har jag nyss sett Twilight. På riktigt. Har bara tittat som hastigast förut. Men på riktigt alltså. Jag håller på att dö. Mitt hjärta kommer snart att explodera. Den vackraste filmen jag har sett i hela mitt liv. Så himla fin.



Would you die for love?

Lägenhet

Publicerat: 2009-01-03 Kl: 20:04:20 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag har fått en lägenhet :-) Det är det jag har varit lite hemlighetsfull med. Var med Lina och kollade på den idag, helt perfekt och mysig. Jag är så himla glaaaaaaaaaad så ni fattar inte! Wie. Tack till Lina som följde med mig och skjutsade och så.
Skriver mer om detta när jag kommer hem. Kanske visar bilder också, vi får se.

Xoxo
/E

Oh mother

Publicerat: 2009-01-03 Kl: 14:15:26 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


So mother, I thank you
For all you've done and still do
You got me, I got you
Together we always pull through


Vaknade idag vid 12 först, sedan igen vid 13. Tyckte att jag kunde sova lite till. Då vaknade jag av att Tova ringde och sa att hon hade hittat ett kort som var mitt och ett foto på Wilma inne på Ica Kvantum :-) Haha. Fan vad klantig jag är. Även att jag bara hade tappat ett kort. Aja.

Nu har jag duschat och så iallafall. Lina ska följa med mig och göra en sak :-) Skit nervös är jag... Men jag ska inte ha några förväntningar, men jag kommer ju såklart att bli besviken om det skiter sig. So much can i say. Undrar varför jag ens är nervös. Konstigt. Jag brukar inte vara nervös särskilt ofta.

Jaja, nu ska jag fortsätta att fixa och göra mig iordning lite här. Kanske man borde äta någonting också. Vi får se om jag hinner ens ;-) Hehe.

Xoxo
/E


demarco ft lil wayne - my life (remix)
bästaste


Några bilder

Publicerat: 2009-01-02 Kl: 23:29:34 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag kom på att jag hämtade ju sladden igår hemifrån mamma när jag var där :-) Jag knäppte lite bilder med mobilen på julafton. Har ju som ni vet ingen digitalkamera längre eftersom någon snodde min. Jag tror dock att jag har anklagat fel person... Men men. Jag ska köpa en ny :-) Efter jag har köpt min älskade dator som jag vill så gärna ha.

Bilderna är inte i så bra kvalité, min mobilkamera suger, men här är dom iaf:


Älsklings-Hanna framför granen :-)


Mormor & Wilma kramas i soffan!


Hanna i sina nya fina pippikläder som hon älskade ;-)


Wilma och Hanna försöker bygga ihop Barbie huset som Wilma fick
i julklapp.
Det gick dock inte så bra för dom. Haha sötnosarna.


Wilma kämpar på med sitt nya hus :-)


Bra dag!

Publicerat: 2009-01-02 Kl: 22:28:31 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har det varit en skit bra dag för mig :-) Förutom en person som störde mig ett tag där, men det var lätt att skaka bort! Men i övrigt har det varit jättebra. Det var en jättebra dag på jobbet, förutom att man blir lite irriterad ibland men det går också lätt att skaka av sig bara man inte hakar upp sig på det. Det enda negativa var väl att jag inte kommer att vara ledig på ungefär 20 dagar. Fy fan. Men jag måste tänka pengar pengar pengar. Jag måste ju köpa en säng & en soffa! Fort ska det gå :-) En divan-soffa ska jag ha. Annars får det vara. Jag måste ha en sådan. Dom är ju så jävla snygga... Evelina har en sån och det ser så jävla bra ut i hennes lägenhet. Skit fint. Och så är den ju mysig också.

Jag fick ett annat glatt besked idag med :-) Så jag skyndade mig hem från jobbet för att ringa ett samtal. Och det blev glada nyheter! Nu får vi bara hoppas på det bästa här nu då. Jag tänker inte avslöja vad det är än, för då går det väl åt helvete bara därför. Men så fort jag vet - så vet ni. Det lovar jag.

Nu ska jag ta en dusch tror jag. Skriva upp mina timmar i min nya fina almanacka. Sedan ska jag nog gå och lägga mig tror jag. Är så himla trött idag. Varit det hela dagen. Seg lixom. Känns som att jag är bakis, fast det är jag ju självklart inte. Nykteristen själv ;-) Hehe.

Uppdaterar senare ikväll mina vänner.

Xoxo
/E


ps.
Tack [Frida] för kommentaren :-) Det var ju självklart One tree hill jag syftade på. Vad annars? Hehe. När får jag mitt brev då! ;-) Hehe. Puss.
ds.







always

Publicerat: 2009-01-02 Kl: 02:10:40 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


always & forever
..that's what sucks


Sömnig?

Publicerat: 2009-01-02 Kl: 01:50:52 | I kategori: Min vardag | 2 kommentarer


Jag vill bli trött och somna. Nu nu nu. Men jag sov dessvärre allt för länge idag. Förra vintern så kunde jag sova till fem på eftermiddagen, lätt som en plätt. Nu kan jag inte det. Nu kan jag inte ens sova till tre utan att få ångest. Men det är ju inget negativt direkt :-)

Nu har jag nyss avverkat mitt sista avsnitt på min säsong 3 box. Nu ska jag börja om tills jag köper fyran :-) Jag ska ha alla! Vill att avsnitten ska börja släppas på internet igen också, alltså de nya. Vart har de tagit vägen? Någon som vet det? När kommer de ut igen? Frida Sendelbach kanske vet? :-D

Nej, nu ska jag börja om från början. Sova. Jag är avundsjuk på Lina som har sovit sedan länge tillbaka. Inte lika avundsjuk att hon börjar kl 8 imorgon bitti dock.

Godnatt.

Xoxo
/E

Mysdag

Publicerat: 2009-01-01 Kl: 23:08:53 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har det varit en riktig mysdag... En bakisdag typ, haha. Åkte med Lina ner på stan förut för att skjutsa hem nån, sedan så åkte jag och hon på Mcdonalds och köpte mat. Gott som helvete var det.. Vi handlade i driven såklart, idag är inte en sådan dag när man går in på resturanger tyckte Lina, så vi tog maten och åkte hem till henne. Vi satt och käkade och pratade som vi alltid gör när vi umgås, kollade på nån jävla film som handlade om en sjöjungfru eller nåt. Haha :-) Sedan gick jag ner på Ica och där träffade jag mami och Ante. Handlade lite med dom, sedan följde jag med hem en stund... Inte långvarit dock, rökte en cigg och pratade lite sedan gick jag hem hit igen.

När jag kom hem så satt jag och tittade på Victorias Secret fashionshow... Fan vad fina dom är modellerna alltså :-) Skit grym show är det. Usher var ju med också, sexy. Fast han sjunger lite dåligt live tycker jag. Anyhow. När jag tittat färdigt på det så började jag måla naglarna och så. Blev väl inte allt för bra, jag är lite skakig när jag ska måla höger handen, tycker det är skit svårt! Men imorgon när jag ska på stan så ska jag köpa lite nagellack hade jag tänkt. Har velat göra det ett tag nu men det har aldrig blivit av bara.

Efter stan så ska jag jobba, vad annars? Skönt har det varit att fått vara ledig dehär två dagarna iallafall. Verkligen. Vila upp sig lite. Och så är jag ledig på lördag. Blir skönt. Sedan jobbar jag 12-18.30 på söndag. Skulle egentligen varit ledig men det blev lite krångel så jag ställde upp ändå. Det är ju bra med pengarna också som jag verkligen kommer att behöva nu i januari. Det kommer inte ens räcka till hälften av allt jag måste köpa..

Nu ska jag nog lägga mig i ett bad en stund och läsa en tidning och koppla av. Vad tror ni om det? Tror att det blir skönt jag. Kommer att somna säkert, jag gör ofta det när jag badar. Det blir så mysigt. Synd att jag inte har någon ansiktsmask... Hade verkligen velat göra en sån nu känner jag.

Uppdaterar kanske en gång till innan jag går och lägger mig :-)

Xoxo
/E


Nyårsdagen

Publicerat: 2009-01-01 Kl: 15:17:01 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu sitter jag här och är sjukt hungrig. Ska åka och käka med en kompis nu :-) Gott skare bli. Sedan ska vi umgås lite och mysa!

Xoxo
/E


Helt slut

Publicerat: 2009-01-01 Kl: 02:10:12 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Gud vad trött jag är. Helt otroligt att man ens kan vara såhär trött? Jag funderar på att skriva en årsresumé... Ska jag göra det? Jag ska göra det. Men är inte säker på ifall jag ska publicera den här på bloggen. Vi får se efter den är skriven! Jag var iallafall nere i hamnen med Vilma Martin Sandra & Örjan :-) Fan vad fint det är med fyrverkerier. Fatta hur mycket pengar Casino Cosmopol har lagt ut på alla dessa raketer. Sjukligt mycket pengar. Men vackert är det. Verkligen. Men lite jobbigt blev det allt i hjärtat. 2008 har varit det värsta året i mitt liv, utan tvekan. Jag hoppas att år 2009 kommer att innebära lycka för mig och alla i min närhet. Jag vill bara helst av allt att jag ska må bra och att jag ska få börja mitt nya liv. Så fort som möjligt.

Men nu ska jag sova iallafall. Jag ska sova ut hela dagen imorgon. Jag är ledig ju. Underbart. Inte som förra året då både jag och min dåvarande pojkvän blev så jävla fulla så att jag försov mig 4 timmar dagen efter. Jag började jobba 11 och kom dit 15 tror jag det var. Tur att vi har stängt på nyårsdagen dethär året. Det tackar jag gud för :-)

Jag skriver imorgon när jag vaknar. Hoppas ni haft en bra nyårsafton! Gott nytt år.

Xoxo
/Emma


RSS 2.0