trött

Publicerat: 2008-12-31 Kl: 21:33:27 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Sitter hos en kompis nu och dricker lite :-) Men jag är så oerhört trött efter inatt så jag tror att jag kommer att svimma inom kort. Kommer att sova som en stock inatt. For sure.

Fick ett samtal förut som var lite obehagligt, jobbigt kanske är rätt ord. Man försöker bygga någonting meningsfullt på egen hand, ta hand om sig själv och försöker skapa sig ett bra liv trots alla motgångar, men så fort man börjar komma på fötter och börjar känna att allt kommer att bli bra en dag, då händer någonting som gör att det man byggt upp bara raseras på två sekunder. Då är man tillbaka på ruta ett. Jag vill inte stå där och trampa. Jag vill vidare. Till något annat. Något bättre.

Nej, nu ska jag väl fortsätta umgås. Sedan ska jag gå ner till stan och möta Vilma :-) Inte träffat henne på ett tag så det blir nog roligt.

Jag uppdaterar senare inatt när jag kommer hem ifall jag inte däckar innan jag ens har hunnit lägga huvudet på kudden :-P Hehe.

Xoxo
/E

En lista

Publicerat: 2008-12-31 Kl: 18:07:16 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag har mycket att göra men jag orkar inte just för tillfället. Så jag gör en lista, istället.

Är du singel? Aa
2. Är du lycklig? kan jag nog inte påstå
3. Är du uttråkad? hyffsat
4. Är du ledsen? innerst inne är jag alltid ledsen, men humöret är inte ledset så ofta
5. Är du italienare? icke det
6. Är du gravid? nee
7. Är du full? sometimes
8. Är du en cooling? nej jag är en tuffing
9. Är du från Irland? ja det är jag
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? de var aldrig gifta

8 saker om ditt kärleksliv:

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? faktiskt inte
2. Har du nånsin blivit sårad? Aa
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? haha ja
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för han/hon? ne det tror jag inte? varit förälskad, kanske
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? deru ;-) haha
6. Har du haft en hemlig beundrare? det har jag säkert
7. Är du kär? nope
8. Vill du gifta dig i framtiden? ja såklart.. :-)

10 saker, två alternativ:

1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? hår, tror jag. eller ögon kanske. både och
3. Katt eller hund? hund
4. lön eller ledighet? LÖN!! definitivt. men då vill man ju ha ledighet också så man kan spendera lönen
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Cocacola... fast jag håller på att sluta ;-P
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? hemmakväll
8. Pengar eller lycka? skulle ju vilja vara lycklig, såklart, men när det inte är ett alternativ i mitt liv just nu så väljer jag pengar
9. Dag eller natt? Natt
10. MSN eller mobil? Båda

Har du någonsin...

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? jag har aldrig behövt smita
2. Brutit ett ben? nope...stukat och fått sprickor bara
3. Gjort nåt du ångrar? ja, det har jag
4. Hoppat Bungee Jump? näe, inte än. jag ska göra det någongång
5. Ljugit för någon du tycker om? yes, det har jag
6. Ätit en hel tårta? haha nää
7. Gjort bort dig offentligt? jag bryr mig inte så mycket om jag gör bort mig
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? beror på vilket du syftar på
9. Gråtit när ett husdjur dog? jaa.. när min katt thessan dog för några år sen blev jag ledsen, men nu när min älskade hund Tova gick bort för någon månad sedan så blev jag otroligt olycklig. jag saknar henne varje dag..
10. Velat försvinna? jo, det har man ju

Spontanbeslut

Publicerat: 2008-12-30 Kl: 23:55:39 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Hej på er. Gott nytt år, snart. Om 13 minuter.

Det gick bra att jobba idag. Det var nästan roligt, till och med. Det var något nytt.. :-) Men det kanske har sina orsaker. Lina kom förbi och käkade middag med mig också! Mysigt var det. Vi pratade om lite allt möjligt, skvallrade som vanligt, och så hade hon varit och solat. Fitt jävel, jag behöver också sola. Men när man har ett jobb så är det inte möjligt.

Efter jobbet så fick jag skjuts hem av Moa, satte mig vid datorn direkt och började kika runt lite... Min telefon är varm, jag smsar hela tiden haha :-) Men så är det när man är populär. Haha nerå, skämtar bara.

Nu ska jag lägga mig i sängen & kolla på mina älsklingar. Som vanligt. Imorgon smäller det ;-) Längtar så mycket.

Xoxo
/E


Lägenhets sökande

Publicerat: 2008-12-30 Kl: 14:06:46 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Godmorgon. Eller goddag. Your choise.

Jag vaknade kl 12 av att mormor väckte mig och sa att vi skulle äta våfflor. Mums tyckte jag. Upptäckte att jag höll på att förfrysa, som jag hade känt av hela natten men varit alldeles för trött för att ens orka kliva upp och stänga fönstret. Så mormor stängde det åt mig. Jag sov i min underbara morgonrock som jag gör varje natt nästan, det är nog mitt bästa köp någonsin. Jag har på mig den dygnet runt när jag är hemma. Är jag utomhus så har jag den självklart inte.

Efter våffel-ätandet så tog jag fram laptopen och började söka lite på internet efter lägenheter... Varför har jag inte gjort detta tidigare? Har sökt ungefär 5 st nu som jag är intresserad av. Så vi får väl se då hur det slutar! Hoppas hoppas... Jag behöver flytta. Hittade snyggaste jävla lägenheten på Södermalm som jag ville ha, men jag har ångrat mig. Jag vill inte ha den längre. Så om han svarar så ska jag inte svara tillbaka.

Nu ska jag göra mig iordning och sedan gå till jobbet. Jobbar med Moa, Simon & Sofie. [Lina] ska också komma förbi, kul :-) Inte träffat henne på ett tag. Så det ska bli roligt. Men jag kan inte släppa lägenheterna. Tänker bara på dem hela tiden. Haha.

Nej, nu har jag annat för mig. Mormor lyssnar på Guld. Michael Jackson spelas. Konstigt tycker jag, spelar de verkligen MJ på radio Guld? Jag hatar ju Guld. På jobbet lyssnar dom alltid på det. Ush. Slår av så fort de går därifrån. Byter till Rix eller Megapol. De är bättre. Så sjunger jag med i låtarna, men då får jag skäll av både Ewe & Alex som tycker att jag ska hålla käften. Varför det. Jag har ju en vacker röst :-)

Xoxo
/E


Trött på ögat

Publicerat: 2008-12-30 Kl: 00:12:10 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer


Jag är trött hela tiden, dygnet runt. Jag sover som en gris men jag är ändå lika trött när jag kliver upp. Men det är skönt att vara trött sedan när man får gå och lägga sig. Det som får mig att kliva upp på morgonen är att jag vet att jag kommer att få gå och lägga mig igen sedan när jag har klarat av dagen. Så nu ligger jag äntligen här, i min mormors sköna säng :-) Jag älskar att sova här. En stor dubbelsäng all to myself. Skit mysigt! Så ligger jag och tittar på One tree hill tills jag somnar.

Idag klev jag upp vid 12, åt god lunch som fan med mormor. Sedan hoppade jag in i duschen & tog ett bad. Jag vaknade kl 15 och upptäckte att jag hade somnat. Sällan. Jag somnar fan alltid när jag badar. Det är ju farligt. Men skönt var det iallafall! Sedan gjorde jag mig lite iordning och klädde på mig, sedan gick jag ut och träffade Theo :-) Sötnosen. Han ville så gärna träffa mig, haha. Men jag hade ju bråttom. Men nu efter jobbet så har jag varit där ett tag.

Imorgon så ska jag på stan på dagen med min mormor & kolla på jackor och sånt. Måste köpa en mascara också, jag sminkar mig inte så ofta men ändå tar den slut jättefort. Känns det som iallafall. En ny ska jag ha iaf! Och så ska jag köpa myskläder på Cubus. Dom har alltid fina mjukiskläder där. Så det ska jag göra. Ska nog köpa dendär jackan på Stadium ändå även fast jag kände att den var lite stor, fast det var ju 34... Det kanske är jag som är liten, bara.

Nu ska jag lägga mig och kolla på mina älsklingar! Sedan ska jag sova. Sleepingtime. Äntligen.

Sov gott!

Xoxo
/E


Jag saknar dig varje dag Tova lillhjärtat.. Hoppas du har det bra.
Finns ingen jag älskat som jag älskar dig :-) Min mjuk! Miss you darling


Underbart

Publicerat: 2008-12-29 Kl: 14:07:04 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hallå i stugan.

Jag har varit alldeles för upptagen för att orka blogga. Jag har mycket som händer i mitt liv just nu så så fort jag kommer hem och lägger mig i sängen så somnar jag ;-) Hehe. Det är helt underbart. Att jag kan somna bara sådär. Jag älskar det. Livet blir lite lättare då. Jag gillar ju att sova! Älskar, kanske är ett mer passande ord.

Vad ska jag skriva nu då. Vet inte när jag uppdaterade sist, orkar inte kolla heller... Men kan ju uppdatera lite snabbt vad jag har haft för mig och så :-)

På Julafton så var jag hos min moster Tova & mina kusiner Hanna och Wilma. Sötnosarna... Även fast allt som det var så blev jag lycklig när jag träffade dem och umgicks. Lekte och så. Tova & Leif med såklart, haha. Och mormor! Så vi firade en liten mysig jul. Åt godaste maten och kollade på Karl Anka och Karl Bertils jul. Hahaha. Så jävla dåligt. Han är en tjuv. Haha.. Men när det blev läggdags för smådamerna så åkte jag och mormor hem till oss. Här satt vi och pratade lite och myste tills Richard kom och hämtade mig. Så var jag med Camilla, Richard, Rasmus & Sune tills vi åkte till kyrkan. Där såg jag nånting snyggt iallafall ;-) Hehe, och det gjorde väl det hela mycket bättre.. Sedan åkte jag hem och la mig och sov.

Vaknade på juldagen & då hade jag bara en riktig mysdag. Skit mysigt! Skulle gå ut egentligen men jag pallade fan inte alltså. Hade bättre saker för mig :-)

På annandagen jobbade jag, såklart. Vad annars? Jobbar väl varje dag nästan. Blev nästan förvånad över att vi hade stängt på juldagen... Så jobbade jag lördag och söndag också.

Idag så skulle jag egentligen ha gått på stan men det blev inte så, jag är så himla trött. Efter jobbet igår så var jag med söt Theo, så idag är jag trött. Så vi får ta stan imorron eller nån annan dag, vi får se hur det blir. Jag skulle ha fått pengar av en idiot idag men jag har inte fått det. Men vad förväntar man sig?

Nej, nu blir det duschen! Gud jag vill egentligen bara lägga mig och somna och dö. Längtar tills ikväll när jag ska få titta på One tree hill. Sexiga Lucas Scott ;-) Haha. Han är nog garanterat den sexigaste som existerar.

Xoxo
/E


Hemma!

Publicerat: 2008-12-26 Kl: 01:31:24 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu har jag kommit hem till mormor alldeles nyss :-) Ligger och myser i min nya älskade morgonrock, ska strax lägga mig och sova! Har varit hemma hos Evelina med henne och Sandra, pratat och sett på film. Käkat en massa godsaker också har vi gjort. Mums! Men jag blev så himla mätt. Jag köpte en varsin 2 liters cola till mig och Evelina... Hahaha, vi vill ha mycket! Dela duger inte..

När jag gick med Sandra hem så pratade hon bara i telefonen som vanligt. Hon är den mest osociala människan jag känner. Hon skulle nog dö på rirktigt om hon inte hade sin mobil. Haha :-) Hon är så knäpp.

Jag älskar min nya hudkräm som jag köpte på Apoteket. Den är helt underbar. Jag kommer inte ihåg vad den heter men den är från Neutrogena iallafall! Den är utan olja och fett, så man inte täpper igen porerna med oljan. Så sjunker den in i ansiktet jättefort, och så har den en kylande effekt så att man känner sig "frisk" i ansiktet lixom. Jättebra är den.

Nej, nu ska jag lägga mig och titta på min snygg Lucas och alla andra mina snyggingar i One tree hill. Har somnat både igår & förut efter middagen när jag legat och tittat på dem, bara för att jag blir så himla avslappnad då tror jag. Men det är skööönt. Jag hatar Sandra fortfarande för att hon kom hit och väckte mig imorse när det var min absolut siiiista dag att sova ut ordentligt :-( ..suck

Jaja, jag skriver imorgon bitti ifall jag inte vaknar för sent... Om jag har lite tid över innan jobbet så slänger jag in ett litet inlägg. Annars hörs vi när jag kommer hem från middagen jag ska på :-) Ser fram emot det jättemycket. Ska bli så mysigt!!

Sleep tight

Xoxo
/E



Finns ingen vackrare i världen


Huvudvärk..

Publicerat: 2008-12-25 Kl: 22:03:26 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag skulle behöva sova. Är så himla trött...

Imorse väckte Sandra mig vid 12, jag ville verkligen sova längre, det tog emot så oerhört mycket att behöva kliva upp. Så Sandra fick stå och fixa sitt hår medans jag fortsatt att sova en liten längre stund. Men efter sjukt mycket tjat från hennes sida så klev jag upp, så gick vi ner till henne och åt frukost :-) Hon började prata igår om att vi skulle ha en sån mysig och romantisk frukost så herregud. Haha. Jag var så  trött så jag åt litegrann & sedan ville jag gå hem och sova igen. Men det fick jag icke. Sandra följde med sen kom M och umgicks med oss också! Gjorde inget speciellt alls.. Chillade bara.

Nu sitter jag hemma hos Evelina medans hon och Sandra gick på Statoil och mötte Vilma. Jag orkade verkligen inte gå, så himla trött som sagt. Jag somnade efter maten förut, men det är ju bra att jag klev upp iallafall annars hade jag vaknat mitt i natten, fast det hade ju inte gjort så mycket eftersom att jag ändå har min One tree hill box att titta på :-) Tack mormor!!

Nej, nu ska jag vänta på att mina tjejer kommer tillbaka och sedan ska vi mysa med film och så! Jag kommer säkert att somna i Ewes sköna soffa. Älskar den.

Snackade med min farbror igår om lägenhet, och hans bror hade ingen av sina lägenheter ledig just för tillfället, men under tiden tänkte jag ta en studentlägenhet :-) För såna hade han lediga. Det spelar fan ingen roll vart jag bor alltså, jag vill bara komma hemifrån fort som fan. Jag vill bort bort bort. NU!!! Ska sätta mig och titta lite på mitthems hemsida nu en stund och kika.    

Skriver när jag kommer hem om jag inte somnar så fort jag lägger huvudet på kudden. Hehe.

Xoxo
/E

God Jul

Publicerat: 2008-12-24 Kl: 20:40:31 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


God Jul allihopa. Nu har jag nyss kommit hem till mormor igen. Vi åkte nyss från Tova. Barnen blev jätteglada över alla julklapparna, det var roligt. Men sedan blev jag arg på dem när vi spelade Diamanten. Barn bryr sig ju inte om regler o skit, haha. Men det slutade med att jag vann hela spelet!! Wie..

Dethär är iallafall min absolut sämsta jul någonsin.. Helt värdelös. Ska nog iallafall sova hemma hos mamma inatt. Känns som det iallafall... Men vi får se.

Skriver sen

stan & jobb

Publicerat: 2008-12-23 Kl: 22:21:49 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej på er mina vänner.

Gud vilken jobbig dag. Jag vill lägga mig och sova NU NU NU. Men det vet vi ju alla att det är nästan omjöligt vid denhär tidpunkten på kvällen. Så det får vänta. Jag vill egentligen kolla på One tree hill som jag har fått av mormor ikväll, men jag får inte det, haha. Får vänta till imorgon säger hon! Jag valde den 3e säsongen :-) Den 2a säsongen har jag redan.. Så nu har jag det jag gör iallafall! Men Danne har alla skivorna brända hemma hos sig, så jag har ju redan tittat på varenda avsnitt o säsong som finns flera gånger om, men jag vill ha den riktiga boxen. Vet inte varför men jag vill det. Så nu fick jag det! Sedan ska jag samla så jag har alla :-)

Klev iallafall upp 9 imorse som jag skrev. Så tidigt har jag inte vaknat på länge. Men mormor stog bara och pratade hela tiden som en besatt, även fast jag sa flera gånger att jag skulle vila en timme till. Men inte då. Hon är morgonpigg hon.. Och Ante ville gå ut på morgonprommis så det var bara att kliva upp!

När jag kom ner på stan så var jag så stressad så jag var irriterad. Men jag fick iallafall lite saker köpta och så. Tur det. Köpte iallafall en massa saker till hyn & så. Bra att ha saker lixom! Sedan efter stan så åkte jag till jobbet... Jag hade stora förhoppningar om att vi skulle få stänga tidigare, men inte då.

Nu har jag slagit in en massa paket. Jag kom på att jag nog köpte en dum sak till William. Han har nog redan det som jag köpte. Men jag sparade kvittot så isåfall får de byta :-) Han och mammsen..

Vart är min julkänsla? Jag har verkligen ingen alls. Jag vill inte att det ska vara jul. Jag trodde att denhär julen skulle bli lika underbar som den förra, men tji där fick jag. Det kommer att bli en värdelös jul. Jag längtar tills det är januari och allt är i vanlig ordning igen.

Nee hurreni, nu ska jag ta och göra någon nytta. Sova eller så.

Xoxo
/E


Ont i ansiktet

Publicerat: 2008-12-23 Kl: 11:07:00 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag har ont i mitt ansikte nu. Hatar att jag aldrig kan låta det vara ifred, haha.

Vaknade kl 9 av att mormor väckte mig för att jag hade telefonen. Så nu har jag uträttat en massa saker. Fast konstigt nog så känns det inte så bra? Men men. Vi får ju hoppas att det iallafall blir bra tillslut.

Nu ska jag åka på stan med mormor snart.. Ska fixa en sak & sedan köpa resten av alla julklappar. Köpte klart till Hanna & Wilma igår iallafall :-) Det känns skönt. Hoppas de blir nöjda.

Jobbar idag kl 15 till stängning, så vi hörs senare.

Xoxo
/E



saknar dej

När inget

Publicerat: 2008-12-23 Kl: 01:52:09 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


När inget funkade så stog du där med mig, som en ängel som svävar ovan mig.

katastrof

Publicerat: 2008-12-23 Kl: 01:15:33 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Herregud vilken katastrofal kväll dethär blev. Dramatiskt.. Så himla less på att leva på dethär sättet.. När ska du förändras kan man ju undra... Aldrig kanske.

Ligger iallafall hemma hos mormor nu :-) Ska sova här inatt. Mysigt i hennes lägenhet. Skulle faktiskt vilja bo här om det gick bra för oss att bo tillsammans, men det är lite svårt. Det blir så tätt inpå. Jag har Ante med mig hit också. Min lilla älskling. Han är lite nervös dock, vet inte riktigt hur han ska lägga sig eller vart eller om han ska stå upp eller ligga och så. Men nu när jag la mig i sängen så la han sig så fint bredvid och vaktar mig :-) Hehe, gullet.

Nej, nu ska jag sova... Försöka iallafall. Så jävla mycket som man bär på som får en att tänka så mycket tankar hela tiden, och då tänker man sönder hjärnan så att man inte kan slappna av och somna. När man ska sova ska man ju inte tänka på nånting alls säger de ju.

Ante tittar på mig med hundögonen. Han vill inte vara här tror jag. Han tittade på mig och sa "jag vill gå hem och sova" ungefär. Men det går inte just nu och det är för hans bästa som vi är här nu. Men det fattar han ju inte, haha. Han är ju bara en liten dog. Men det ska nog gå bra. Det är ju bara en natt! Fast jag kanske sover här nån natt till.

Nu ska jag titta på One tree hill och försöka somna som sagt.

Xoxo
/E


dörren kommer alltid att vara öppen. även om jag vill det eller inte...

Tomte

Publicerat: 2008-12-22 Kl: 22:31:21 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej på er.

Är inte på nåt vidare skrivhumör ikväll direkt. Det har varit en jobbig dag.

Nyss kommit hem från jobbet.. Jag var tomte idag, haha. Men den var mysig tomtemössan :-) Hehe.. Blev lite jobbigt där på slutet på jobbet, ville bara heeeem. Men tillslut så kom jag hem också. Och nu har jag duschat, ska snart lägga mig. Ska upp tidigt imorn & åka ut på birsta och köpa lite mer julklappar. Jobbigt. 

Fick nyss ett jobbigt besked. Fan vad jag hatar dig!!! Du förstör livet för alla som bryr sig om dig. Snart orkar ingen bry sig längre. Du förstör mer än du gör nåt bra. Du gör aldrig nånting bra. Du är bara ivägen och stör och sårar. Jävla idiot.

Jaja, godnatt





as if a good thing ever could make up for all the pain

Less

Publicerat: 2008-12-22 Kl: 00:50:14 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Vad jobbigt allting blev nu. Jag vill lägga mig ner på backen & dö eller nåt. Suck.


Heartbreak Hotel

Publicerat: 2008-12-21 Kl: 23:28:54 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer


Nu kan jag skriva lite mer.
Jag ville duscha snabbt när jag kom hem medans jag iallafall hade lite energi kvar. Så nu har jag gjort det. Det var jävligt skönt kan jag tala om :-) Så nu är jag beredd för sängen. Jag har ett helt nystädat rum & nybäddad säng, så det ska bli jävligt skönt. Ska lägga mig och titta på Twilight, såg ju inte den igår eftersom jag visste att jag skulle somna direkt. Så då skulle det bara vara onödigt. Men jag har ju Harry Potter och fången från Azkaban som jag måste se också. Vad jobbigt. Nu får jag beslutsångest. Men det ska vi nog ordna.. Ska försöka somna tidigt ikväll, även om jag är jävligt tveksam på att det kommer att lyckats. Pga orsak. Men den orsaken lämnar jag osagd. Det är nog bäst så.

Imorgon ska jag gå ner till mormor klockan 10.00 på morgonen och vara barnvakt åt mina småkusiner Hanna och Wilma :-) Jobbigt, vill ju sova ut. Men längesen jag träffade dom, tyvärr. Saknat dom hur mycket som helst! Mina små älsklingar.. Sedan ska jag umgås med min mormor ett tag innan jag börjar jobba kl 15. Tråkigt. Jag vill inteeeee!!! Jag vill att det ska bli tisdag så jag får mina pengar nån jävla gång. Jobbigt att vänta så länge.

Idag gick det väl bra att jobba.. Även om vi var alldeles för många & ska vara det imorgon också. Det blir liksom lite jobbigt när det blir fullt med människor och alla har inte ens nånting att göra. Men det är desto skönare när det är dags att stänga :-) Då går det mycket fortare om man är många.

Nej, nu ska jag nog ta och lägga mig i sängen tror jag. Om jag inte kan sova så återkommer jag med ett till inlägg.

Xoxo
/E



Jag i somras

Fan vad det snöar ute

Publicerat: 2008-12-21 Kl: 22:24:00 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Herregud vad det snöar.. Skriver senare ska duscha nu :-)

Tröttast

Publicerat: 2008-12-21 Kl: 11:35:00 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Nu känner jag mig tröttast i världen. Och bara tanken på att jag har ett 10timmars pass framför mig får mig att vilja hänga mig i takfläkten. Fyfan. Jag o-r-k-a-r inte. Och brytdatumet var igår så inte fan får jag pengar förrän om en månad för det heller.
Detta suger :-(

Men ni andra som har en ledig helg & som nyss har fått jullov kan ju njuta av att sova ut och sedan kliva upp och göra roliga saker. Så jobbar jag på jag. Så får vi höras ikväll. Om hundra år.

Halka

Publicerat: 2008-12-20 Kl: 23:05:20 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej på er.

Jag var sjukt stressad förut, när jag började platta håret & stog halvnaken så kom Ewe och var helt klar, då blev jag ännu mer stressad. Sedan så kom Sandra också :-) Sedan började vi gå mot bussen, men då blev det en massa knas så Evelina kunde inte följa med. Synd.. Men jag och Sandra åkte iallafall ner en sväng, men sedan gick vi till Statoil för att köpa cigaretter, men då råkade Sandra ramla i denhär jävla fitt halkan som är. Jag blir helt tokig när man är ute och går och fötterna åker hit och dit, till o med Ante ramlar fan för att det är så himla halt. Sandra fick ont efter vurpan och vi ville inte riskera nånting genom att gå tillbaka till Linas fest, eftersom det var rätt så trångt och hög musik och så. Och om Sandra redan hade ont så är det nog inte bra för barnet att vara i sån miljö när den redan är stressad och så. Så vi åkte hem istället.

Nu sitter vi hemma hos Evelina, ska vara här en liten stund :-) Mysa litegranna i hennes sjukt mysiga lägenhet. Känns lite dumt att sitta här i finkläder bara, haha. Men men. Sandra vill att jag ska följa med hem till henne sen efter vi har varit här & äta julmat, men vi får se om jag orkar. Jag är inte speciellt hungrig heller.

Imorgon ska jag jobba heeela dagen. Så det var skönt att jag inte drack nånting ikväll så att man kan vara någorlunda pigg ikväll. Har 3 styckna filmer som jag laddade ner igår, äntligen! Jag som bara tittar på samma filmer och serier om och om och om igen hela tiden. Jag har laddat ner Twilight, den som är så jävla omtalad. Jag är bara rädd att jag ska bli ledsen och börja gråta med tanke på vad det är för sorts film lixom... :/ Men vi får hoppas på att det inte blir så. Jag kanske inte ser hela ändå, lär ju säkert tvärdäcka direkt när jag lägger mig i sängen med tanke på hur trött jag är nu. Tobbe skulle ha låtit mig sovaaaa och inte kommit in och väckt mig. När jag är ledig vill jag sova tills jag vaknar automatiskt av mig själv. Inte bli väckt, iaf inte om jag inte ska göra nånting speciellt.

Men jag är så jävla dum i huvet ibland, jag och mormor hade ju kunnat gå på stan hela långa dagen idag och handlat julisar till Hanna & Wilma. Men jag är ju stupid så jag tänkte inte på det eller. Så nu blir det till att stressa ihjäl sig ändå.

Jaja, nu ska jag mysa på med mina favoritflickor :-) Jag skriver mer när jag kommer hem till mitt nystädade underbara rum. Men det är lite stökigt nu eftersom jag stressade så mycket när jag skulle ut. Men det får vi fixa. Ska byta sängkläder också bara så blir allting perfekt.

Xoxo
/E

We need to link up right now

Publicerat: 2008-12-20 Kl: 16:21:41 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer






It's been so long
That I haven't seen your face

I'm tryna be strong
But the strength I have is washing away
It won't be long before I get you by my side
And just hold you, tease you, squeeze you
Tell you what's been on my mind

[Chorus]:
I wanna make up right now now now
I wanna make up right now now now
Wish we never broke up right now now now
We need to link up right now now now

I wanna make up right now now now
I wanna make up right now now now
Wish we never broke up right now now now
We need to link up right now now now

[Verse 2]:
Girl I know mistakes were made between us two
And we show our eyes that night even said somethings weren't true
Why'd you go
I haven't seen my girl since then
Why can't it be the way it was
Cause you were my homie, lover and friend

[Chorus]:
I wanna make up right now now now
I wanna make up right now now now
Wish we never broke up right now now now
We need to link up right now now now
I wanna make up right now now now
I wanna make up right now now now
Wish we never broke up right now now now
We need to link up right now now now

[Bridge 1]:
I can't lie
(I miss you much)
Watching everyday that goes by
(I miss you much)
Till i get you back I'm gonna try
(Yes I miss you much)
You are the apple of my eye
(Girl I miss you much)
(I miss you much)
I can't lie
(I miss you much)
Watching everyday that goes by
(I miss you much)
Tell I get you back I'm gonna try
(Yes I miss you much)
You are the apple of my eye
(Girl I miss you much)
(I miss you much)

[Chorus]:
I wanna make up right now now now
I wanna make up right now now now
Wish we never broke up right now now now
We need to link up right now now now
I wanna make up right now now now
I wanna make up right now now now
Wish we never broke up right now now now
We need to link up right now now now

[Bridge 2]:
I want you to fly with me
(want you to fly)
I miss how you lie with me
(miss how you lie)
Just wish you could dine with me
(wish you could dine with me)
One that would grind with me
(one that would grind with me)
I want you to fly with me
(want you to fly)
I miss how you lie with me
(miss how you lie)
Just wish you could dine with me
(wish you could dine)
One that would grind with me
(one that would grind)


7 juli 2007

Nostalgi

Publicerat: 2008-12-20 Kl: 15:58:00 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer




BÄSTA

My life

Publicerat: 2008-12-20 Kl: 15:37:17 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer


demarco ft lil'wayne - my life remix, bästaste låten... Älskar den sjukt mkt :-)

Idag var det meningen att jag skulle kliva upp kl 10 och åka och titta på nån lägenhet med  Tobias. Men när det väl kom till kritan så orkade jag inte ;-) Haha. Ovanligt. Jag sover jämt... Men inatt kunde jag sova. Sjukt bra. Blev jätteglad. Somnade vid 4, och det är inte sent för att vara mig på senaste tiden. Hoppas på samma inatt igen.

Sitter här nu med Tobbe som kom in och väckte mig halv 2, hade velat sova till 17. Men men. Vaken är jag iallafall. Ska snart börja prova kläder inför kvällen. Jobbigt. Kommer att få ångest när jag inte vet vad jag ska ha på mig. Suck.. Men det blir nog bra :) Ska bli roligt iallafall. Var längesen jag var ut. Men full ska jag nog inte bli, orkar inte det. Då kommer jag att vara bakis imorgon när jag ska jobba hela jävla dagen. Men jag måste vara snäll med Ewe när hon har så mycket att göra. Hade varit bättre om jag hade jobbat hela dagen idag eftersom det är brytdatum nu den 20e. Det vill säga idag. Men men.. Skitsamma. Vi får hoppas att jag iallafall har fått ihop lite slantar! Eller hur. Min mormor är världens räddare ialalfall. Hon låter mig låna pengar så jag kan köpa till flickorna på måndag, så jag slipper stressa halvt ihjäl mig den 23e då jag har en massa saker jag ska köpa. Då ska jag köpa till William & till lite andra.. Mamma kanske. Något litet gulligt bara. Bara för att jag älskar henne. Inte för att hon förtjänar det.

Nu ska Tobbe åka och flytta lite möbler, så nu ska jag börja fixa kläderna :-) Jag ser faktiskt fram emot ikväll lite. Synd att Sandra inte kan dricka. Men det är bättre att hon ska få en liten bebis. Det är tusen gånger bättre än en fylla. Jag längtar tills lillen är född. Men jag kommer nog inte våga hålla i den. Det vågade jag inte med William först när han var nyfödd, men efter ett tag vågade jag och då ville jag aldrig släppa. Min kusin Wilma vågade jag inte heller hålla i. Men då var jag ju bara 12 :-) Hanna gjorde jag det med, men då var jag 16. Hon är född samma år som William. Tror jag. 06. Ja.

Men nu ska jag sluta surra. Ska möta Kerstin med ett busskort eftersom Sandra är så jävla virrig hela satans tiden. Jobbigare får man leta länge efter. Lina är och sminkar sig på make up store hos sin tremänning :) Hon kommer bli skitsnygg.

Xoxo
/E


Så. Tillbaka.

Publicerat: 2008-12-20 Kl: 00:55:17 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej igen. Nu är jag tillbaka. Fick lite bråttom förut så jag hann inte skriva färdigt.. Hmm, vart var jag nu då. Hade skrivit lite om jobbet tror jag. Men vi blev klara lite senare än vanligt, men det var ok ändå. Sedan fick jag som vanligt skjuts av Moa till Ica, så gick vi in. Jag handlade cola och sånt och Moa följde bara med för hon stog och väntade på sin kompis. Sedan gick jag hem.. Satte mig vid datorn en stund tills min käre bror ringde & sa att han skulle komma :-) Kul! Det var ett tag sen jag träffade honom och jag har saknat han, så det var roligt. Mindre roligt var det att han var så jävla full så han somnade i min säng på 2 röda. Först åt han upp min frysbrända Ben and Jerrys, sedan somnade han. Godnatt då. Ska snart väcka han & fråga om han ska åka till sin tjej eller om han ska sova hos oss.

Var nyss bort till Evelina en sväng. Skitfint har hon verkligen fått i sin nya lägenhet även fast hon började flytta igår. Jätte mysigt & hemtrevligt :-) Så vill jag också ha när jag ska flytta. Hemtrevligt. Det är det viktigaste. Jag vill inte ha tomt och att det ska kännas kalt, jag vill ha mycket mattor & tavlor och såna grejer. Men det blir nog bra. Ewes soffa blev jag riktigt avundsjuk på, skitsnygg!! En sån ska jag också ha. Fast en svart.. Det har jag velat ha sen jag såg en sån första gången :-)

Imorgon är jag LEDIG. Fan vad sjukt underbart det ska bli. Jag ska njuta av varje sekund. Lina har fest på kvällen så det ska bli skönt att jag inte ska behöva stressa efter jobbet och så. Så jag och Sandra ska göra oss iordning tillsammans. Hon ska fixa mitt hår, det brukar hon alltid göra när vi ska ut :-) Hehe. Det blir så fint!

Nej, nu ska jag försöka få upp Tobbe ur sängen. Dethär kommer bli en svår match kan jag lova. Sist han var full så fick mamma & Pontus bära ut honom, och då hade han somnat på databordet. Så kan det vara. Haha..

Sov gott, sleep tight, godnatt, you name it.

Xoxo
/E


Ben and Jerrys

Publicerat: 2008-12-19 Kl: 22:59:39 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Längesen jag åt B & J. Jättelängesen. Måste köpa en nu snart. På söndag kväll. Då får det bli en glass tror jag. Imorgon har jag inte tid att äta den för då ska jag ut, Lina fyller år på måndag så vi ska fira henne imorron kväll.. :-) Vet inte vad jag ska ha på mig dock. Tror bara att jag ska ta ett par ljusa fina jeans och nåt snyggt linne. Orkar inte vara så uppklädd ändå.. Plus att det är svinkallt ute.

Idag har det varit kaos på jobbet. Helt sjukt. Jag fattar inte ens att jag står här och lever just nu. Eller sitter. Men det gick bra iallafall. Vi slapp göra allting vi egentligen skulle gjort.

SKA UT NU EN SNABBIS SKRIVER SNARTTTTTT

Man ska inte sova

Publicerat: 2008-12-19 Kl: 14:47:38 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag var äckligt trött när jag kom hem igår. Gick och la mig. Somnade inte. Somnade när mamma klev upp kl 6. Så jävla less på detta nu!!! Jag älskar ju att sova. Vadfan är problemet? När jag låg där funderade jag på att skita i att sova. Gjorde alltid så förut, när jag gick i skolan och så. Men jag orkade inte. Blev helt utmattad när jag låg och läste Harry Potter och Dödsrelikerna... Haha, jag har fått nån HP noja. Laddar ner film efter film efter film..

Nu ska jag gå iväg till jobbet. Jobbar med Moa idag igen! Bra det så man får skjuts hem ;) Haha nerå.. Har även fått en räkning från HM. Vågar inte öppna den. Jag har handlat som en jävla dåre. Beställt tusen saker. Köpt tröjor och underkläder och dethär och dethär... Men det är ju så jävla roligt :-) Eller hur. Jag får öppna den när jag kommer hem då jag har mer kraft. Nu har jag ingen kraft. Jag är helt lam efter alla mina drömmar jag hade inatt/idag. Jag vill inte drömma drömmar.

Xoxo
/E

Ont i muskeln

Publicerat: 2008-12-18 Kl: 22:43:20 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag har sjukt ont i muskeln precis nedanför nacken. Jag får jätteont av att sitta vid datorn i bara 10 minuter. Men aldrig annars har jag ont där. Så jävla sjukt. Vet inte vad det är heller. Det lixom ilar i hela muskeln och det slutar inte heller. Vad beror detta på? Någon som vet?

Gick bra att jobba idag iallafall. Är lite missnöjd med schemat över jul... Jobbar hela tiden. Men det ska väl gå bra. Lite tråkigt bara. Speciellt den 23e när jag har sjukt mycket att göra. Måste fan kliva upp kl 6 på morgonen om jag ska hinna med allt!!! Men då har inte ens affärerna öppnat än.. Suck. Jag bad om att få vara ledig EN dag och det fick jag inte.. Aja, skit i det nu.

Stängde med Moa & nån ny tjej som heter Sofie. Det gick bra. Var skitjobbigt idag, så fort en kund var klar så kom en annan. Det vart ingen rush på hela kvällen. Men samtidigt kunde man inte göra nånting eftersom det alltid var en kund i kassan. Irriterande är sånt.. Så jag och Moa kunde inte börja förbereda förrän halv 8 typ. Plus att det var 1000 saker att göra. Så nu har vi säkert missat en massa grejer och får väl skäll imorgon ;P Men ingen kan ju vara Gud. Sedan fick jag skjuts av henne till Ica. Sedan gick jag hem & duschade.. Och nu sitter jag här. Som en nörd.

Ska snart gå och lägga mig tror jag. Vill ladda ner senaste Harry Potter filmen. Jag såg den näst sista igår :-) Jag älskar Harry P. Har alltid gjort det. Min moster tog alltid med mig på varje premiär när filmerna var nya.. Det var mysigt.

Suttit och lyssnat på Toni Braxton - Unbreak my heart... Gud den är så himla vacker! En av de finaste låtarna som nånsin gjorts. Jag blev nästan tårögd när jag lyssnade på den. Och det är inte likt mig alls.

Nu ska jag leta efter lite torrents till HP :-) Så hörs vi kanske senare.

Xoxo
/E

Sömn

Publicerat: 2008-12-18 Kl: 15:15:23 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag sov till alldeles nyss. Nu har jag tvättat ansiktet & borstat tänderna, satt upp håret och så.. Ska gå och jobba alldeles strax. Ska möta en kompis vid Ica först bara :-) Sedan blir det till att jobba. Tur att Moa jobbar ikväll.. I tisdags blev det lite jobbigt faktiskt när man inte hade nån man lixom kunde prata normalt med.. Känner ju inte Simon eftersom att han är ny så det blev mest lixom en massa snack. "Vad gick du på gymnasiet då" "Hur länge har du jobbat här då" osv. Men det ordnar sig ;)

Ewe håller på att flytta, och jag får dåligt samvete för att jag inte hjälpte till idag. Men jag ska hjälpa till alla andra gånger :-)

Xoxo
/E

Lista

Publicerat: 2008-12-18 Kl: 05:40:28 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu kliver vanligt folk upp om ungefär en halvtimme. Men inte jag. Jag sitter här och pratar med en kompis på msn.. :) Eller två kompisar, haha. Sket i ena lixom.

Vart är dina föräldrar födda?: Sundsvall och vet inte.
När kysste du en kille senast: lite mer än två veckor sen
Har du hånglat med samma kön: Nee

Vilken kanal tycker du bäst om: 5:an

Jessica Alba eller Angelina Jolie: Alba

Säger du dicken eller penis: hahaha!! lina kmr garva nu. inget av dom

Vad har du på dig just nu: trosor & ett linne

Gör du slut på msn eller in real life: PÅ MSN!!!dööh.. såklart, vad annars ;O???

Vem är sexigast Miss J eller Brad Pitt: Brad Pitt

Trådlös telefon eller trådtelefon: Trådlös

Kan du handla på en second hand butik: Kan jag nog. Aldrig gjort det dock.

Piercing nånstans: Öronen, naveln & tugnan. Haft i bröstvårtan & läppen.
Vem är du förtjust i: ingen
Är du superduper full eller helt nykter: Tvärnykter
Negerläppar eller inga läppar alls: HAHAHA. negerläppar lixom. ja. niggerlips
Jeans eller shorts: shorts
Andvänder du puder foundation eller kastanievatten: haha wtf?
Vart fikar du helst?: hos sandra
Vilken butik hittar du alltid nånting i?: HM. oftast.
Är du en klacksko-tjej eller en plattsko-tjej?: en sneakers tjej
Vinter eller sommar?: sommar
Vem står dig närmast?: Ingen nu längre. Man ska inte ha nån som står en nära
Vem saknar du?: ingen som är värd det iaf
Vilket klädesplagg är ditt bästa köp?: hm. svårt.. jadu. vettefan
Till vilket land skulle du vilja åka?: USA
Vart ska du bo om 10 år?: californien
Hur lång tid ska det ta för en person att vara borta för att du ska börja bli orolig?: beror väl på vem personen är
Vilken låt va sommarplågan 2006?: det minns jag fan inte.
Vilken låt är den värsta sommarplågan någonsin?: inte Jason Mraz iaf
Vart missar du ALDRIG att gå när du är i sthlm?: in i folk
Har du någongång suttit vid telefonen och väntat?: Nee
Bättre ångra nåt man gjort än nåt man inte gjort, sant eller falskt?: falskt
Skulle du dö för den du älskar?: lätt..
Tyra banks eller janice dickinson?: tyra banks, svårt lr?
Alessandra Ambriosio eller Adriana Lima?: Adriana Lima
Fjällräven, boomerang eller canada goose?: canada goose
Vilken dricka är sååå 2006?: ahahhahaaha. VAFAN är dethär??
Världens bästa uppfinning: inte fan är det internet iaf. duschen tkr jag
Sport du är intresserad av: enda sporten är vintersport och det är snowboard
Mammagris eller pappas lilla flicka?: mammagris
Hur svarar du i telefonen?: "hej, hallå, mm, emma"
Hur lägger du på i telefonen?: "mm hej" eller så klickar jag bara
Kan man göra slut på ett bra sätt?: det beror väl på vilka känslor som är inblandade?
Kan man va vän med sitt ex?: jaa såklart.. jag är vän med mitt ex.
Har du blivit dumpad?: aa
Har du dumpat någon?: aa
Har du någon dålig ovana?: många sådana
Skulle du kunna byta liv med någon, och isåfall med vem?: Gärna. Nästan vem som helst just nu.
Är du duktig i skolan?: När jag väl var där vad jag skitduktig
Kommer du ihåg första kyssen med din älskade?: Klart. Det gör väl alla?



LINA! du måste göra denhär listan annars kommer jag att halshugga dig. jag vill skratta lite

They always

Publicerat: 2008-12-18 Kl: 05:22:47 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


they always say don't love a hoe..
så jävla sant


Trött på allt

Publicerat: 2008-12-18 Kl: 00:30:41 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Just nu känner jag att jag vill lägga mig ner på backen och dö. Jag är så jävla less på allt som har med livet att göra. Så känns det just nu. Allting känns meningslöst och jag börjar fundera på vad meningen med livet är. Det gör väl alla någon gång. Men just nu idag så funderar jag extremt mycket på detta. Vad är meningen med livet? Kan någon säga mig det. Jag skulle nog vilja säga kärlek. Sån kärlek som jag skrev om härromdagen. Sådan kärlek gör en starkare. Den gör livet bättre. När man känner sån kärlek så är livet värt att leva. När man är glad att vakna upp till en ny dag bara för att få vara med den man älskar. Då leker livet. När man har en familj som är underbar. När man älskar sin familj. När man blir glad av att vara omrking dem.

Men annars då? Finns det inget mer?


..godnatt min älskade

Hos mormor

Publicerat: 2008-12-17 Kl: 20:07:35 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej på er.

Idag har varit en jobbig dag. Den började iallafall dåligt, blev så less och irriterad så att jag bestämde mig för att gå ut och gå en promenad, sedan gick jag upp till mormor. Och sen dess har jag suttit här :) Hon var inte hemma först, men hon kom hem förut.. Har varit här i fem timmar nu. Mysigt. Det är så lugnt här. Vi har lagat mat, stuvade makaroner med miniköttbullar, hahaha. De var jättepyttesmå, skit gulliga och goda. Jag gillar i vanliga fall inte köttbullar. Men dehär minstingarna var svin goda. Så det var gott. Min mormor är världsbäst på att laga mat. När jag bodde här åt jag hela tiden. Kanske borde flytta hit igen ;) hehe. Nerå.. Ska ju få egen lägenhet. Har suttit och tittat i en massa olika tidningar idag, gud vad mycket fina saker det finns. Jag har hittat hur mycket som helst till mitt framtida hem.. Jag längtar. Skriver mer senare.

Xoxo
/E



Så ja.

Publicerat: 2008-12-17 Kl: 00:34:25 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu är den slut. Nu är jag ledsen på riktigt. Fan vad sorgligt.. Min mamma ligger och ropar på nån som inte är med oss längre. Men nu ska jag hämta lite vatten & lägga mig i sängen. Försöka somna. Yeah right, drömma kan man ju :-)

Sleep tight
Xoxo


det är verkligen kärlek mot alla odds

Herregud

Publicerat: 2008-12-17 Kl: 00:14:35 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Vilken jävla film. Förlåt att jag tjatar men jag kan inte hjälpa det. Man sitter och spänner sig genom hela filmen, iallafall nu på slutet. Helt sjukt vad man kan ryckas med av en film. Ni vet när de håller på att sjunka precis, och ska dras ner under ytan av båten? När han säger att de ska hålla andan och simma upp mot ytan, då kommer jag på mig själv med att sitta och hålla andan som en dåre och lixom rycker med kroppen som att jag försöker simma för att hjälpa dem. Samtidigt som det kommer en tår då och då. Jag brukar aldrig aldrig aldrig gråta till filmer. Men denna kan jag inte hjälpa det. Sitter inte och tokgrinar men ibland rinner det en tår nerför min kind. Det brukar aldrig hända. Jobbigt att bli så känslosam av en film. Kärleken mellan dem är helt sjukt stark.
De dör hellre tillsammans än att överleva utan varandra. Tur att jag ska kolla på
Prison Break så fort Titanic är slut. Fast då blir jag också känslosam.
Dock av en helt annan anledning.

Så vacker

Publicerat: 2008-12-16 Kl: 23:05:44 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Titanic är nog världens i särklass bästa film. Jag älskar den. Vackrare och finare film finns tveklöst inte. Det finns sådana som nästan är lika bra, men aldrig riktigt. Undrar hur många gånger man egentligen har sett Titanic. 1000? Ungefär ja. Men den är lika bra varje gång man ser den. Helt otrolig film.. Sån kärlek som är mellan Rose & Jack är också helt otrolig. Stark, intensiv. Man blir helt tagen av att se dem tillsammans. Även om det bara är på film. Sådan kärlek har jag bara känt en gång till en person som jag verkligen älskade djupt. Som betydde lika mycket som livet själv. Som jag skulle kunna göra vad som helst för. Bara en enda. Och så kommer det nog att vara föralltid.


Titanic

Publicerat: 2008-12-16 Kl: 21:53:14 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej mina vänner.

Nyss kommit hem från jobbet. Gick väl rätt okej
att jobba idag. Gruvade ju mig litegrann.. Det var lite
panik-artat ett tag men det gick väl bra ändå. Det var
tur att det inte var så mycket folk iallafall :) Skönt.

Stängningen gick också rätt okej. Men det var lite
kämpigt måste jag säga. Haha. Mycket att hålla koll
på & så. Men det funkade iallafall och vi var därifrån
kl 21.05 ungefär. Jag blev erbjuden skjuts men jag
ville promenera. Jag gillar att gå hem från jobbet,
om det inte är dåligt väder och så dvs, jag vet inte varför..
Beror nog på att man stått inomhus en hel dag så är
det skönt  att gå ute i den friska luften. Speciellt
på vintern, på sommaren är det ju ändå sjukt varmt ute.

Sitter och halvtittar lite på Titanic nu. Sandra kom hit
nu också och sitter och surrar lite.. Hon vill inte se på
Titanic, hon vill kolla på nån film som är på 5an med
Whitney Houston. Det vill inte jag. Den har jag redan sett.

Nej, nu ska jag byta kläder och lägga mig i sängen & mysa.

Hörs sen

Xoxo
/E


Tröttast i kommun

Publicerat: 2008-12-16 Kl: 14:40:44 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


GUD. Jag har sagt Gud hela morgonen. Lina blev less.
Men vad gör man? Jag klev upp 13.30. Tidigt kändes
det eftersom jag inte somnade förrän 07. Fan alltså.
Jag måste vända tillbaka dygnet på nått sätt. Men hur?

Har duschat för en stund sen, nu har jag tagit mig
igenom det jobbigaste jag vet. Torkat håret. Hatar verkligen
att göra det.. Det tar såååå lång tid & eftersom att håret är
tjockt och långt så hinner jag bli svettig innan jag är färdig
för att det blir så sjukt varmt. Men torrt måste det ju bli.
Och hittils har jag inte kommit på nåt annat sätt iallafall.

Nu ska jag strax iväg och jobba. Men jag är seg som en
jag vet inte vad. Tar sån jävla tid med allting. Jag måste
hinna posta lite julkort innan också! 16 december är
sista datumet. Jag kommer säkert inte att hinna...
Måste gå en halvtimme innan jag börjar, MINST.
Jag lovade att inte komma försent idag, haha. Hoppas att
jag kan hålla det också.

Nej, nu måste jag springa

Xoxo
/E

En sak jag tänkte på...

Publicerat: 2008-12-16 Kl: 01:50:21 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


En sak som jag har tänkt på förut och en sak jag
tänkte på alldeles nyss. Tidningen. Dagens tidning.
Jag fattar inte grejen. Filip sa nyss "Nu kommer tidningen".
Vad fan. Klockan är 01.48 och dagens tidning är redan
färdigskriven. Hm. Okej jag vet att det är gårdagens nyheter
och allt detdär, men ändå. Det borde fan inte stå "16 dec"
på den om allt handlar om det som hände den 15 december.
Då borde tidningen kallas för "Gårdagens nyheter" istället.
Punkt slut.

Haha. Filip är en jävla dåre

Publicerat: 2008-12-16 Kl: 01:43:49 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hahahaha. Jag sitter & pratar med Filip på MSN.
Han är så jävla knäpp. På riktigt. Han har sjukt
jävla minne. Men helt plötsligt säger han:

f i l l e. säger:
det har jag sett på rickilake
f i l l e. säger: för typ 8 år sedan



Jobb som vanligt

Publicerat: 2008-12-16 Kl: 00:49:39 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Det känns som att det enda jag skriver om i min
blogg är jobbet. "Idag har jag jobbat, imorgon ska jag jobba"
osv. Hela tiden. Är jag så jävla tråkig? Känns som det iaf.
Herregud. Men jag ska sluta skriva så mycket om mitt
satans jobb & skriva om andra saker istället ;) Jag lovar.
I nästa inlägg eller nånting. Inte just nu. Är inte så kreativ.

Idag har varit en skum dag. Hmm. Jag har ju inte
kunnat sova inatt som vanligt. Så jag har slumrat till
och vaknat, tusen gånger om. Somnade på allvar
vid ca 08 nångång.. Sen vaknade jag vid halv fyra. 
Klev upp, rökte en cigg, gick på toaletten, gick
in till mamma & Pontus och frågade vad fan dom
gjorde vaken denhär tiden? De bara flinade lite
sen så gick jag tillbaka in i rummet. Var så jävla
trött så jag skulle bara sätta på en ny film sedan skulle
jag återgå till sovandet. Satte på skärmen & såg att 10 st
hade skrivit på msn. Fan vad konstigt tänkte jag.
Vad gör folk vaken halv fyra på natten? Hmm.. Orkade inte
läsa vad de hade skrivit, så jag började välja film.
Då såg jag. Klockan var halv fyra på EFTERMIDDAGEN!
Shit. Fick sån jävla panik, började ju jobba kl 16. Hahaha.
Så jävla sjukt. Jag trodde alltså att jag hade sovit i typ nån
timme medans jag hade sovit hela jävla dagen. Sjukt.
Längesedan jag sov så länge faktiskt.

Gick iallafall bra att jobba. Tiden gick jävligt fort.. :) Skönt.
Innan jag visste ordet av så var klockan 20.00 och det var
dags att stänga. Jobbade med Alex. Roligt var det. Längesen.
Han är sjuk i huvudet så han är rolig hela tiden & säger
sjuka grejer jämt. Så jobbade jag med Robert också.
Nån ny kille som tydligen kan japanska och är högutbildad.
Hmm. Jag sa att jag inte tycker om att prata engelska med
folk. Det var det bästa han visste sa han då. Bra, tyckte jag då.
Då kan han prata med kunder som kommer som pratar engelska.
Då får jag panik och går iväg och hämtar nån annan. Hahaha.
Så jävla fjantig. Förut var det alltid Nadia som fick prata med dom.
Jag vägrar. Ewe med. Hahaha. Vet inte varför. Jag har alltid varit så.

Fick skjuts till Ica av Alexander den tredje. Gick upp till Persson
och satt och pratade med henne en stund :) Mysigt. Sedan gick
jag hem för jag är lite sjuk idag. Stackars mig. Men det är borta
på 3-4 dagar. Längtar tills dess.

Imorgon blir det jobb igen. Men ska upp klockan 8 först &
ringa ett viktigt samtal.  Har ju lovat Camilla att göra det.
Sedan ska jag prata med henne en stund. Längtar tills
julafton. Ska vara med dem då :-) Jag älskar den familjen
så jävla mycket. Förstår inte varför jag inte är där oftare?
Konstigt..

Stänger själv med chefen imorgon. Haha. Hur ska detta
gå undrar jag. Vi får se. Får se till att vara jävligt effektiv
iallafall jag då. Så ska Simon jobba. Fan vad många
killar som söker dit. Men han var jäävligt duktig sa både
cheferna & Evelina som hade jobbat lunchen med honom.
Och lunchen är alltid jävligt hektisk och stressig, så att han
var duktig och gjorde ett gott intryck då var imponerande :-)
Får hoppas att det fortsätter så då. Vissa är duktiga i början
men sedan kommer de ingenstans. De bara står still.
Då går det icke så bra.. Behöver verkligen personal som
funkar nu alltså. Dethär går inte. Men men. Not my problem.

Nu ska jag fortsätta med mitt, sedan ska jag lägga mig o se på
film eller nånting. Sandra ringde och hetsade om nån film hon
nyss hade sett. Undrar om den verkligen är bra eller om den
bara är bra för Sandra ;) Vi får se. Ska nog ladda ner den iaf.

Om jag känner mig själv rätt så uppdaterar jag nog nån
fler gång innan jag går och lägger mig.

Xoxo
/E



Alex Schulman

Publicerat: 2008-12-15 Kl: 04:19:51 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Alex Schulman ska bli pappa. Hur fan kan jag ha missat det?
Är jag dum i huvudet? Jag som älskar den fula jäveln. HAHA.
Herregud.. Jag är ju efter på allvar här.

Jobb & sådära

Publicerat: 2008-12-15 Kl: 00:57:54 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Jag är så jävla duktig.. På riktigt alltså. Skit duktig.
Jag kunde ABSOLUT inte sova inatt. Verkligen inte.
Gick och la mig i sängen vid 01 tiden ungefär, men jag
somnade inte förrän vid 4.. Men då ringde Ewe, så då
vaknade jag igen och kunde inte somna igen, så då var
det bara att titta vidare på alla mina filmer / serier som jag
tittar på varje kväll. Tills jag slumrade till men vaknade lika
fort igen för att jag får massa sms. Störande. Fy fan. Så jag
somnade på riktigt kl 0630 ungefär.. Skulle upp 10. Suck.
Men jag klev upp 10 också! Hör och häpna gott folk.
Jag som är den största snoozarn i denhär världen. Haha.
Så därför är jag duktig! Nadia skrev ett sms vid halv 11:
"Emma, vi öppnar tillsammans idag, är du vaken???"
Sist vi öppnade så sov jag över tack vare min klantiga morsa..

Men det gick bra att jobba idag iaf :-) Har varit på lite dåligt humör
ett tag och sådär men det gick över sen.. Fick hemlängtan
och ville inget annat än att komma heeeem. Det ville vi alla.
Sista passet med Nadia var det idag också :( Tråkigt. Lina har oxå
slutat. Och Jonas. Alla slutar.. Men imorgon börjar Alex igen.
Det ska väl bli lite roligt iaf. Och nån Robert. Jag ska stänga
ensam med dem imorgon.. Hjälp. Vi får se hur det slutar. Haha.
Nej då, det ska nog gå bra ska ni se. Vill inte jobba fan, vill vara
ledig imorgon känns det som. Men lika bra, för pengarna
behöver jag. Jobba ihjäl sig nu innan brytdatumet den 21a
vore väl rätt bra.. Eller vad säger ni? :-)

Nej, nu har jag nyss legat och tittat på The streets efter att
jag tog en låååång skön varm dusch. Jag älskar allt som
är varmt har jag kommit på. Duschar i sjukt varmt vatten.
I've been told. Men det är så mysigt tycker jag.
It relaxes me... Riskudde älskar jag också. Sån man värmer
i mikron sen lägger nånstans på kroppen?
 - Guds gåva till människan.

Säg till om ni har nått bra förslag på en film eller så... Tack.

Xoxo
/E


Is it you

Publicerat: 2008-12-14 Kl: 00:58:13 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Cassie - Is it you. Lyssnar jag på just nu.
Laddat ner soundtracket till The streets. Underbart! ;D
Älskar alla låtarna. Men hade redan några av dem.

Nu ska jag lägga mig o se på den filmen. Kommer ändå
inte somna. Hoppas jag gör det. Peppar peppar.

Det är så jävla varmt i mitt rum så att chokladen smälter.
Fattar ni det eller? Sjukt varmt. Men jag gillar det. Har alltid
haft varmt i mina rum.. :) Mysigt ju!! Både min & Sandras
choklad smälte ikväll. Haha. Gud. La ut den på balkongen
i 1 minut bara, då blev den stenhård igen. Bra lösning!

Nej, imorgon blir det jobb för hela slanten :-) Rätt skönt.
Hoppas jag inte försover mig. Nej, det gör jag nog inte.
Brukar inte göra det så ofta längre. Det är ju bra iof.
Men ska ändå skriva en lapp till min mamma för
säkerhets skull. Att hon ska väcka mig. Men det är så
jävla irriterande för då börjar hon väcka mig redan vid 9,
bara för att hon vet att det tar sån jävla tid innan jag kliver upp
så att om hon börjar då är jag upp till halv 11. Haha.
Men sån är jag!! Men det är störande att höra hennes tjat.
Men bra när jag väl kliver upp iallafall.

Ne, nu blir det sängen. Ett tag iallafall.

Xoxo. E

I cant help but wait

En liten lista

Publicerat: 2008-12-13 Kl: 19:25:43 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


1. Hur gammal är du om fem år?
23

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Sandra

3. Hur lång är du?
1.57

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Step up 2  - The streets

5. Vem ringde du senast?
Jag ringer aldrig? Smsar bara

6. Vem ringde dig senast?
Ewe

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Ska kolla.. "Nej kom nu istället"

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Sms.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?                                                                       
De var aldrig gifta så de är ju inte skilda ens.

10. När såg du senast din mamma?
För nån minut sen

11. Vilken ögonfärg har du?
gröna

12. När vaknade du i dag?
Flera gånger på morgonen. Suck.
Men klev upp kl 14 :-) Skönt

13. Vilken är din favoritjulsång?
Jag vet inte riktigt.

14. Vilken är din favoritplats?
Min säng

15. Vilken plats föredrar du minst?
Utomhus när det är så jävla kallt som nu

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Jadu. Det vet jag inte än

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
När Tobbe brukade somna innan mig, då blev jag mörkrädd

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Jag är inte säker riktigt.

19. Hur stor är din säng
120 cm

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Stationär

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Trosor

22. Hur många kuddar har du i sängen?
Fem. Men sover på 1 :)

23. Hur många landskap har du bott i?
Ett

24. Vilka städer har du bott i?
Sundsvall

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Skor

26. Är du social?
Ja. Och Nej.

27. Vilken är din favoritglass?
Ben & Jerrys!!!

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Marängswisch

29. Tycker du om kinamat?
Japp

30. Tycker du om kaffe?
Nej

31. Vad dricker du till frukost?
Mjölk eller oboy när jag äter frukost

32. Sover du på någon särskild sida?
Njaaa.. Nej.

33. Kan du spela poker?
Japp. Jag är BÄST!

34. Tycker du om att mysa/kela?
Ja

35. Är du en beroendemänniska?
Aa

36. Känner du någon med samma födelsedag som dig?
Nej. Madonna =)

37. Vill du ha barn?
Ja :)

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska. Förstår lite spanska också :P

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Ja. Sist med Vilma, fast då åkte jag i förarsätet :-)

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Bassäng

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder, mat.. Cola!

42. Äger du dyrbara smycken?
Inte dyrbara direkt.. Guld typ. Haha

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
One tree hill & 90210

44. Kan du rulla med tungan?
Vadå rulla?

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Anette Svenlin

46. Sover du med gosedjur?
Nee. Hade en vit mysig björn förut :)

47. Vad har du för ringsignal?
Nån Akon låt

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Ja

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Mina one tree hill dvd fodral

50. Flirtar du mycket?
Ne

51. Kan du byta olja på bilen?
haha nej

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Totalt omöjligt, jag kan ju inte ens köra bil

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Håller på & läser El Choco fortfarande

54. Läser du dagstidning?                                                                                              
Ibland. På internet

55. Prenumerera du på någon veckotidning?
Gjorde. Vecko revyn

56. Dansar du i bilen?
hahaha. Va

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Rix

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
En kunds namn & telefonnummer igår.

59. När var du i kyrkan senast?
Minns inte ens. Skolavslutningen i 9an?

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Anki & Thomas :) jag saknar dom!!

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
1 dygn. Med Elin i 5an. I hennes trädgård. Haha.

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Tobbe och Vilma :-)

Sexiga jävlar

Publicerat: 2008-12-13 Kl: 16:55:56 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


 



JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR

Promenad i snön!

Publicerat: 2008-12-12 Kl: 23:22:00 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag hatar verkligen att  det snöar såhär mycket.
Iallafall när det inte finns några idioter som PLOGAR.
Det är ungefär som att man går i djup kvicksand.
Irriterande.  Men jaja.. Var förbi hos Ewe en sväng,
satt bara och tittade på henne. Haha. Men sen gick
jag hem igen efter en liten stund.. :) Nu är jag hemma.

Önskar att jag hade nåt bra o se på? Kanske 5-6 avsnittet
av One tree hill säsong 2? Ja. Det tror jag nog. Då känns
det nog bra över det sen..

Nu ska jag lägga mig och försöka sova :)

Goodnight

Ett filmtips

Publicerat: 2008-12-12 Kl: 22:19:34 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Satt och funderade lite & kom och tänka på en
gång när jag såg filmen United 93. Den är sjuuukt
bra.. Den handlar om WTC och allt detdär med 11 september.
Skit bra! Se den om ni inte har gjort det.. I tell you.
Den filmen betyder lite extra mycket för mig också.

Nej, nu blir det ut en sväng sen vet jag inte vad vi
hittar på för nåt. Dödar nån kanske. Skulle jag vilja iallafall.


Så fin låt

Publicerat: 2008-12-12 Kl: 21:45:31 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


If I were a boy, even just for a day
I'd roll out of bed in the morning and throw on what I wanted and go
Drink beer with the guys, and chase after girls
I'd kick it with who I wanted and I'd never get confronted for it
Cause they stick up for me

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

If I were a boy, I would turn off my phone
Tell everyone it's broken so they think that I was sleeping alone
I'd put myself first and make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful, waiting for me to come home
To come home

If I were a boy
I think I could understand, oh-oh-oohh-oh
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake, think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You got it wrong

But you're just a boy
And you don't understand (yea, you don't understand, oh!)
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Because you've taken her for granted
And everything you had got destroyed

But you're just a boy

Orkar inte uppdatera

Publicerat: 2008-12-12 Kl: 18:57:25 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag är alldeles för slut för att uppdatera..
Kunde inte sova inatt heller, det går fan aldrig alltså.
Skit sömn. Men somnade tillslut iallafall nångång
där på morgonkvisten.. :) Skönt. Men vaknade i
panik en liten stund innan jag började jobba av
att Pontus väckte mig. Vilken tuuuur annars hade
jag sovit över & skämts ihjäl. Men nu hade jag luck.

Hyffsat jobbigt det är att gå ute då? Man svettas ju
ihjäl innan man har gått en meter ens.. Jävla snö.
Men det är mysigt :) Asså snön faller så lätt och
sakta så det  ser så jävla fint ut när man ser typ under
lampor och sånt.. Myyyys!!

Nej, nu ska jag göra något annat :) Vi hörs sen

So long
Xoxo. E

Jag vill bara sova

Publicerat: 2008-12-11 Kl: 22:10:25 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag känner mig så himla utmattad, men samtidigt inte.
Jag kan inte sova. Inte somna. Suck vad jobbigt.
Det är typ det enda jag vill just nu..

Jag vill ladda ner alla Sex and the city avsnitten,
nån som vet vart man kan göra det? Jag har ju
på något sätt lyckats klicka hem filmen, haha.
Så den har jag sett på lite för många gånger, men
den är ju så satans sorglig filmjäveln.. Så man grinar
ju bara hela tiden. Men det kanske beror på situationen.
Aja, fuck detdär.. :) Det är bäst så.

Nu ska jag fortsätta här!! Med det jag gör bäst ;)

Xoxo


One tree hill

Publicerat: 2008-12-11 Kl: 21:13:50 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Det är ju sanningen


Promenix

Publicerat: 2008-12-11 Kl: 18:16:19 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer


Nu har jag varit ute på väärldens långprommis med Ante..
Jättemysigt :) Tyckte både han & jag!! Han myste på som
en galen liten valp..Haha. Han älskar snön. Men det blir ju
nästan aldrig promenader för hans skull för att han ska få
leka av sej lite & bara motionera,utan mest för att han
ska få kissa oså.. Men nu ska det bli ändring på det ;D
Jag ska börja gå lååångt med han varje dag. Fast han blir
lite trött ibland, men sen sätter han fart igen. Han är ju
trots allt 13 år, min älskling. Kommer sakna han sen, saknar
Tova hur mycket som helst. Brukar prata om henne med Ante
när jag är ute och går med han. Haha låter konstigt men
jag pratar alltid med Ante om massa saker. Han lyssnar
utan o säga nåt tillbaka, haha. Det är bra. Så kan han inte
berätta vidare och så heller. Det är bra det med. Men jag tror
att han förstår vad man säger och känner och så. Tror inte ni det?
Jag har alltid trott det. Eller känt kanske man säger. Både med
Ante, Raja & Tova.. Mina lovers. Måste åka och hälsa på Raja
snart nu i jul och allt. Brukar göra det denhär tiden på året faktiskt.
Lillgumman. Hoppas hon mår bra :)

Nu blev det ett jävla tjat om hundar, haha. Men så är det.
Nu ska jag läsa lite tidningar & dricka cola.. Ska ta en
dusch också men orkar inte än känns det som.

Hade ett mycket givande samtal med min älskade
faster
förut :) Hoppas vi får mycket bättre kontakt nu,
känns som det. Känns bra iallafall. Vi pratade jättelänge
& hon hjälpte mig hur mycket som helst. Skönt... :)
Så bestämde vi en massa saker som känns bra
att ha bestämt. Bra med nån vettig människa i livet.

Xoxo




Snoopen (vi kallar han så) bär min vante, haha sötis. Han vill alltid bära saker
när man har varit på affären. Vad spelar ingen roll, bara han får
bära nånting. Flaskor gillar han bäst. Och vantar. Vita vantar.
Så skakar han på dom med hela huvudet när han får den,
som att han får knoster typ. Hahaha. Lover.

One tree hill

Publicerat: 2008-12-11 Kl: 15:06:51 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Inte sovit ett skit inatt.. Sov 2 timmar mellan 11-13 innan
jag blev väckt igen.. Ska lägga mig & kolla på Oth nu.
Men jag är jävligt less över att det fattas 3 skivor!!!
Men får väl hämta dom en annan gång..

Imorron är det jobb som gäller, skönt på ett sätt :)
Behöver egentligen kliva upp tidigare för att
ringa en massa samtal.. Ska ringa min faster nu
strax också. Nån måste hjälpa mig nu innan jag
blir galen..

Ibland känns det faktiskt som att det vore skönare
om du inte fanns i mitt liv alls. Faktiskt. Känns
konstigt att säga det men allt var lite lättare när jag inte
levde tillsammans med dig.

Aja. Ska väl fortsätta här.. Tappat blogglusten
lite som ni kanske märker. Men den kommer
väl tillbaka. Får vi hoppas.

Xoxo

no one knows my struggle


Sandra has left

Publicerat: 2008-12-10 Kl: 14:43:42 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Men jag har en känsla av att det inte blir långvarigt.
Hon brukar alltid återvända den lilla jäntan.

Sitter & lyssnar på musik och gör mig redo
för work... Jobbigt. Jobbar ensam med Moa idag
tror jag. Vet inte riktigt men tror det. Vi får se.
Det spelar ändå ingen roll vem det nu är...

Tänkte lägga in några bilder på två pojkar
som betytt mycket för mig.. Saknar fan tiderna när
alla vi alltid umgicks. Sämst att det slutade... :/ Men men.
Everything ends.


Pommes frites

Publicerat: 2008-12-10 Kl: 14:11:46 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Sitter jag & äter nu. Mumsigt.. Sandra fick komma
upp med ketchup eftersom det inte fanns nån här
hemma ;) Haha. Sämst. Men men...

Igårkväll så rotade Sandra igenom mitt rum litegrann,
så fann hon mitt gamla Rummel & Rabalder spel som
jag vann när jag var med och tävlade i Lattjo Lajban när jag
var 11 år ;) Haha. Nice. Det var så jävla svårt asså,
att spela på tvn alltså.. Men så nu har hon kommit upp &
ska sätta sig och spela lite innan jag går till jobbet..

Börjar om 2 timmar :) Ska fixa & greja lite nu.

Xoxo

Mina tjejer

Publicerat: 2008-12-10 Kl: 01:58:44 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Vi har alltid hållt ihop. Nackstachicks ;) Haha. Minns alla
galna minnen med er. Ni alla har en stor plats i mitt hjärta.
Älskar er. Finns här för er alla, anytime, anyday, anytime.
Love you girls.


Sandra Johansson
Linda Nordlund Svenlin
Emma Strandh
Evelina Persson
Vilma Alvebro



Med Sandra

Publicerat: 2008-12-10 Kl: 00:56:49 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu är jag med Sandra som bara sitter & tjatar
om att hon vill köpa en köttbullemacka.. Vi pratar med
Anders (hennes pojkvän) i högtalartelefon & han är rolig
att prata med. Jag är förbannad för att en viss jävla
idiot person som tigger pengar av andra inte ger tillbaka
dom som utlovat. Jag måste ladda på min mobil, fuck.
Jag ska ta ett abonemang, men inte förrän efter jul.
Vet inte vilket abonemang jag ska välja dock,
eftersom jag är en inbiten telian som Lina säger.
Så jag tror att jag ska ta Telia iallafall. Sånt som
Sandra har! Det är bra.. 3000 minuter och hur många
sms man vill för 600 kr i månaden. Det är väl bra? Eller?

Nu ska jag väl snart gå och lägga mig, ska lägga mig och
kolla på Prison Break. Så jävla spännande var det förra
gången. Jag höll på att dö. Men nu är fortsättningen! Wie.
Ska kolla på Andra Avenyn först dock. Greger är bög!!!
Shiiiiiiiit. Jag höll på att dö. Jag tycker att det är äckligt,
faktiskt. Jag har mycket fördomar. Så är det. Men det har
alla, så är det. Fast folk erkänner det ju inte.

Nu ska Sandra gå hem & äta. Och jag ska lägga mig..
Imorgon blire jobb & sedan ska jag och Sandra färga mitt hår.
Längtar tills Sanna ska fixa det blont... Jag passar mycket
bättre i blont hår. Men ibland får jag ju nåt ryck,
så färgar jag det brunt. Jobbigt. Haha. Men så är det.

Jag har fått en ny positiv syn på livet, eller iallafall ibland.
Oftast. Skönt att jag har en person som känt mig sen jag var
12 och som alltid stöttat & tagit hand om mig :) som jag har
försummat i flera år.. Tyvärr. Han är en jävligt bra vän iallafall.
En som alltid stöttar mig & ställer upp när jag behöver hjälp.
Alla mina vänner som ställer upp för mig nu när allt är lite
jobbigt.. Jag älskar er. Glöm inte det!!

M, E, S, T, V. Älskar er. Men det är
alltså initialerna på personerna som jag älskar.



Tobbe min älskade älskade bror & Evelina min allra bästa älskade vän, Sandra som alltid stått vid min sida sedan jag var liten. Och du, du vet vem du är, youre always saving me. Du är anledningen till att jag har återfått min positiva syn på livet, tack vare att vi fått kontakten igen. Tack för det. Du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. Vilma som hjälper mig genom att låta mig prata ut & ställer upp på saker som ingen annan kan göra... Jag älskar er.


Keilie, min lilla amor, jag saknar henne jättemycket..
Det gör så ont i mitt hjärta att man ska behöva förlora
personer som betyder såååå mycket för en bara för att
andra personer är idioter.. Det känns jobbigt. Men så är
livet. Men vi får se hur det blir :) Julklapp får hon iaf. Sötisen.
Tänker på henne ofta och jag hoppas verkligen att
hon mår bra. Men det vet jag att hon gör :) Sötnosen.
Te echo de menos mi querida


alone at last

Publicerat: 2008-12-09 Kl: 21:30:01 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu är jag ensam. Skönt men samtidigt inte.
Men jag har annat som uppehåller mig & håller
mitt humör uppe ;) haha. Att William var här förut
gjorde mig mycket lycklig i mitt lilla hjärta.

Var på Ica med Sebbe & Jocke, sedan gick dom
hem till Evelina eller nåt, Sebbe skulle hem tror jag..
Klockan 22 kommer Sandra hit tror jag, inte en lugn
stund får man i livet sitt.. Haha, nej men det är väl bara
att passa på när man väl är ledig :) Eller hur.

Håller på att få Womanizer & Circus skickat till
mig på msn.. Så, nu kom dom! De verkar vara
jävligt bra låtar att springa till. Jag sprang fan jämt
förut, ska nog börja igen :) Fast det är så kallt ute.
Men men. Vi får se hur det blir. Spinning är ju min
favorit iaf.. Lätt. Älskar det! En gång så tävlade jag och
Josef, haha. Några år sen.. Innan William hade fötts
minns jag iaf att det var :)

Nej, nu ska jag klä på mig lite.. Fryser ju så in i helvete.
Fyfan vad kallt!! Ska aldrig mer gå ut.

Xoxo så länge


Ingen fjortisbild va? ;)

Besök

Publicerat: 2008-12-09 Kl: 18:48:10 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu har jag besök & ska få ännu mer finbesök
snart ;) Ewe ska komma förbi.. med min älskling såklart!
Sebbe & Jocke är här också. Nice med lite besök.


william ville gästskriva lite i min blogg:
0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0ä3
9


Nu ska jag umgås.

Xoxo

i know what you are, what you are baby

Publicerat: 2008-12-09 Kl: 16:31:28 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer



Jag för ungefär 2-3 år sen?


Jag & min förra bästa kompis Nadia som tydligen ville ha lite push up


Jag för 2 år sen, fast bilden är oredigerad ju så jag har svarta ringar
under ögonen ;) haha. Men skit i de.


Tydligen en favoritbild. Men iallafall på Selånger förrförra året med
brorsan & Ewe.


Denhär bilden döpte Josef till "babypemmen" när den
nyss hade tagits, haha. Dåre


Jag. Kolla vad fint möblerat det var!! Gud måste ha så igen.


Sen jag igen med fjortisringen, haha. Den ligger kvar i sin orginalförpackning
om nån skulle vara intresserad ;) Använd kanske 2 ggr...

Womanizer

Publicerat: 2008-12-09 Kl: 16:00:59 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


You can play brand new to all the other chicks out here
But I know what you are, what you are baby



Idag mår jag jävligt bra. Inte fysiskt men psykiskt
äre jävligt bra.. :) Faktiskt. Känns konstigt. Men
så är det just nu. Idag vet jag inte vad som händer..
Vi får se ;) Jag är iaf ledig. Skönaste på läääänge.
Annars skulle jag börja jobba om 4 minuter.
Tur att Moa gjorde det istället.

En gammal vän till mig skickade lite bilder
på mig sen forntida dar, hahaha. Jag dör
när jag ser dom. En av dom tänker jag inte
lägga upp här. Jag kommer ihåg att på just den
bilden tänkte jag "Fan va snygg jag är här" och
fick massa kommentarer på lunar (jag var ju 12)
på mitt kollage om att den var snygg osv...HAHA.
Jävla tokerier. HAHAHA. Jag skrattar.

Womanizer är så jävla bra!! Jag måste be
 Basaric fixa den åt mig. Jag vet inte hur man laddar
ner själv från en massa sidor. Aja.

Nu ska jag duscha & vänta på samtal från min bror
och sedan ska jag ringa runt lite och checka läget.
Får se vart kvällen bär ;)

Xoxo

Im so over

Publicerat: 2008-12-08 Kl: 22:48:29 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


No more walking down with my head down,
im so over being blue, crying over you.


Ohhh min sexeh baby för 2 år sen

Publicerat: 2008-12-08 Kl: 22:46:10 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer





Snygging jävel

Publicerat: 2008-12-08 Kl: 22:30:01 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag är kär i Danny igen. Vilken jävla snyggingjävel.
Jag och han ska bli tillsammans. My love.




Slut in the eyes

Publicerat: 2008-12-08 Kl: 22:03:08 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer


(alltså inte "hora" in the eyes" utan trött in the eyes" haha)

Snyggt sätt att inleda ett inlägg på. Men nu har jag klarat av ännu
 ett arbetspass. Men det tär på mig kan jag lova. Men det är ändå
bra med "distraction" vet inte hur man säger ordet på svenska?
distrahering? äh, skitsamma. Ni fattar hoppas jag.

Jobbade med Moa, Fredrik var där en liten stund men
sedan drog han, så jag & Moa stängde själva...
Blev helt paff, har han slagit huvudet tänkte jag?
Han lämnade sin nyckel åt OSS. Han som inte litar
på mig. Haha. Men men. Det gick bra iallafall & kassan
stämde på öret, så inga problem var det inte.. Men nåt har
man väl glömt så hela stället är nerbrunnet imorron.
Thats just my luck.. Haha, glaset är halvtomt... eller hur?

Jaja, nu ska jag lägga mig ner i sängen & titta på
Andra avenyn. Imorron ska jag sova länge och
sedan ska jag och min älskade bror åka och göra en sak.
Tack för att du ställer upp.. :) Älskar dej det vet du.

At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just now facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world. Six billion souls. And sometimes - all you need is one.
- Peyton Sawyer





you said you wouldn't but i always knew you would,
just like everyone else that's ever meant something to me
but you know what? fuck you

If i were a boy

Publicerat: 2008-12-08 Kl: 14:12:27 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


If I were a boy, I would turn off my phone
Tell everyone it's broken so they think that I was sleeping alone
I'd put myself first and make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful, waiting for me to come home


You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Because you've taken her for granted
And everything you had got destroyed


At night I pray
That soon your face will fade away

Tråkigt

Publicerat: 2008-12-08 Kl: 13:30:35 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nyss fått reda på en massa konstiga saker som
gör att allting känns mycket värre... Men samtidigt
en lättnad. Nu fattar jag. Vad fan har jag hållt på
med domhär åren? Jag måste ju fan vara sinnessjuk..

Aja, nu ska jag göra mig iordning & gå till jobbet.

Xoxo




jag hoppas att du blir en bättre människa,
för ditt eget bästa & för din familjs skull.

Anonym

Publicerat: 2008-12-08 Kl: 01:12:15 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag behöver inte publicera kommentaren.
Det behöver inte kännas fel att "förstöra" något.
Du verkar vara en bra & ärlig person och med det
så vill jag jättegärna att du talar om det du visste/hade
hört sist & ditt namn... Snälla? :)

Hej hopp

Publicerat: 2008-12-07 Kl: 22:24:13 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Kom nyss hem från jobbet. Gått bra att jobba idag!
Var på bättre humör än igår, men det var väl för att
jag iallafall sovit inatt... Somnade kl 17 igår och sov
ungefär sen dess. Klev upp & gick på Ica och lite såna
saker men annars så låg jag bara i sängen... Mysigt!!

Sedan när jag tog en paus i mitt mysande så gick
jag ner & träffade några kompisar... Sedan gick jag på Ica,
(sällan? jag skriver i varje inlägg att jag varit på ica) och
handlade godis. Men jag åt inte det. Har fortfarande inte gjort
det.. Pontus har ätit upp allting. Nu när jag kom hem så
kom han springande emot mig o skrek "JAAA nu är
Emma hemma!!! Jag vet att du har godis där inne, jag har
väntat hela dagen på att du ska komma hem & låsa upp dörren
så att jag får smaka gooooodis!!!"..
haha. Vilken nörd...
Gå och köp godis själv. Inte äta mitt. Men skit i det nu.

Eftersom jag gick hem igår när Ewe behövde gå hem
så insisterade jag på att hon skulle få gå hem tidigt idag..
Jag tyckte att hon behövde vara med William today ;D
Han saknade henne kände jag på mig. Fast han saknade
nog mig ännu mer, men whatever ;) Haha. Aja...

När jag satt och vilade på jobbet förut så ringde Lina &
frågade ifall vi skulle se Andra Avenyn tillsammans ikväll,
vi har gjort det några söndagar i rad nu... Så jag sa yes, det
ska vi. Men när det väl kom till kritan så orkade jag fan inte.
Efter jobbet var jag så trött & slut så jag ville bara hem.
Och nu är jag hemma. Så jag ska lägga mig & kolla på
AA själv. Hoppas innerligt att dom visar hur det gick för
lilla Silvia. Tänk om hon dog? Nee, det tror jag nog inte.
Folk brukar sällan dö i filmer, speciellt inte om man lämnas
ovetande. Då äre bara meningen att man ska tro det men så
blir det aldrig så.

Jaja, nog skrivet för this hour. Jag skriver mer sen...

Och folk som kommenterar om att jag måste byta humör
& att jag bara skriver om hur jag mår och blablabla,
jag har ingen jävla kändisblogg, jag får inga pengar för att jag
bloggar, ingenting sånt. Har jag då ett ansvar gentemot mina
läsare att skriva om intressanta saker? Sånt som de vill läsa om.
Svar: NEJ. Det har jag inte. Vill man läsa så gör man det,
tycker man att det är tråkigt och vill klaga över innehållet,
så ger man fan i att läsa. Ok? Så läs inget mer om du inte
tycker om att göra det. För det är min blogg & jag bestämmer
själv vad som skrivs i den. Så. Punkt.



Xoxo
/Emma


less..

Publicerat: 2008-12-06 Kl: 17:14:52 | I kategori: Min vardag | 4 kommentarer


Nu ska jag lägga mig & sova.


Jobbat

Publicerat: 2008-12-05 Kl: 22:07:52 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Är Gud helt jävla seriös med att jag ska ha sånhär huvudvärk?
Hoppas inte, hoppas det går över snart. Jag har skit ont!!!
Migrän typ. Lider med Ewe som brukar ha de ofta :/
Kanske beror på att jag har nästan slutat dricka cola?
Dricker bara lite på jobbet, inte lika mycket som förut...
Dricker mest vatten nu, har inte ens köpt 2liters cola på
3-4 dagar :) Duktig Emma! Jag ska inte vara beroende
av fucking koffein och skit längre. Ska sluta med allt.
Sluta snusa, sluta röka.. Men när detta inträffar får vi se ;)

Jag vaknade kl 13.03 idag, började jobba kl 13.00.
Men jag fick komma till kl 15 för Evelina är så snäll.
Men det var som vanligt min idiotmorsa som hade
tagit ut mobilen ur rummet och hon fattar fan aldrig
att jag behöver ha den bredvid sängen eftersom det är
min väckarklocka!!! Vissa har faktiskt jobb o sköta.
Så är det. Idag har jag köpt julkort! Sitter bara &
försöker luska ut vilka jag ska skicka till... Har skrivit upp
lite adresser på ett papper här, men det är några som
fattas. Några som jag alltid glömmer! Men skit i det.
Jag brukar få typ 1 julkort per år satt, varför ska jag
hålla på och lägga energi på att skicka runt till folk?
Äh. Dom är iallafall jättefina! Med guldtext och guldgrejer
överallt. Mycket vackert. Hehe.

Nu ikväll var det egentligen meningen att jag skulle vara med
Ewe... Men hon svarar ju fan inte på mina sms & det går
inte att ringa henne. Det bara slås av, samtalet alltså.
Jag vill inte bara gå dit heller ifall hon kanske har somnat...
Då tycker jag att hon är värd att få sova den lilla saten :)

Jag vill att nya One tree hill ska komma uuuuut!!
Jag är mycket lycklig för att mina vänner har börjat
titta på serien också. Jag har ju älskat den mer än allt
i flera år nu, men nu börjar de komma igång också ;)
Love it! Både Ewe & Vilma. Sandra kollar ju aldrig på serier.
Härromdagen sa jag till henne "Förstår du vad dom säger
när det inte är nån text? Annars kan jag fixa text om du vill."
Då säger hon "Nej fan det är lugnt, jag tittar bara på bilderna
och sen så förstår jag på det sättet". Haha. Då var hon lite söt.

Nu ska jag ta mig ett bad hade jag tänkt. Sedan ska jag sätta mig
och skriva en lista inför mötet imorron... Tänkte jag iaf. Men
det lät säkert inte bli av bara för att jag är jag! Som vanligt.
Glömmer alltid saker. Men isåfall får jag skriva den imorron
på jobbet. Måste sola imorn också!!! Verkligen. Jag är rätt brun
nu men jag vill bli SVART. Haha. Inte riktigt då men. Typ.

Ne hörrni, nu har jag annat för mig. Ska skumma igenom lite
bloggar & sedan bada.. Om ni känner mig rätt så blire nog
en till uppdatering eller två innan läggdags.

Xoxo

Till dig "Anonym": Tack så mycket för det du sa... Vem är du?
Du kan väl bara skriva en till kommentar med ditt namn så jag
iaf får veta.. Det värmde det du sa iallafall :) tack så mycket.





jobb jobb jobb

Publicerat: 2008-12-05 Kl: 14:16:35 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Gör inget annat känns det som. På riktigt. Och om jag väl är ledig
nåndag så gör jag ingenting då heller. Less på allt.

 Nu ska jag vänta på att Tobbe ska komma & hämta nå papper,
sen ska jag gå till jobbet... Nadia & Ewe ikväll. Skönt.

Sitter & funderar vilka jag ska skriva julkort till this year.
Vi får se. Ingen ska få nånting. Otacksamma jävlar.


Xoxo

Men anonyma idiotjävel

Publicerat: 2008-12-05 Kl: 00:13:49 | I kategori: Min vardag | 4 kommentarer


Fan vad jag hatar folk som kommenterar anonymt. Det är det värsta jag vet.
Håller ni inte med? Nån äcklig anonym horunge skrev
"Fan vilket jävla tjat om att du saknar nån i bloggen hela tiden tråkigt verkligen!!"
JAHA? Men läs inte då ditt cp. Ingen tvingar dig att läsa min tråkiga blogg,
eller får du stryk av din mamma ifall du inte gör det eller?
Äckel..

Jag är på dåligt humör. Det har jag varit i flera dagar. Men vad ska man göra?
Finns inte så mycket man kan göra åt saken...jag längtar tills jag får min lön
nu i december så att jag kan köpa en jävla dator på avbetalning!!!
Jag hoppas att jag får mkt i lön...kommer jobba rätt många timmar iaf.
Så vi får se & hoppas! jag har iallafall inte så många att köpa julklappar till,
det är 6 barn som jag ska köpa till, oså till mamma kanske, och så ska jag
köpa till en annan kvinna som betyder mycket för mig men som jag
inte tänker skriva om här i min blogg. Sen till några till.. Men men,
hoppas somsagt att jag får lite pengar som jag kan spendera på det.
Men Nadia & Ewe, vet ni ifall vi får våran lön typ den 19e som alla
andra får? Man brukar ju få lönen några dagar innan när det är jul,
eller får vi den den 24!? Eftersom den 25e är en röd dag. Eller hur är det?
Svara på det är ni snälla.. Annars dödar jag er.

Nu ska jag lägga mig ner och se Prison Break åter igen, somnade igår
IGEN när jag skulle se de... Fan vad less jag är nu, jag får se om & om
igen hela tiden för jag alltid somnar. Guuuud.

Imorgon jobbar jag 13-21... Sen jobbar jag hela helgen också. Sjukt
jobbigt, men pengar blire ju och det behöver jag verkligen nu.
Skulle få pengar insatta på mitt konto men det har jag ju inte fått,
men skitsamma. De behövs bättre nån annanstans än hos mig.
Tror jag nog. Aja... Pengar känns inte viktigt för mig längre.
Helt ärligt. De har tappat sitt värde precis som allting annat i mitt liv.

Kolla här, en cool grej ;) Jag skrev en fråga till Bobby Oduncu, ni vet
han snygging frisören som klipper alla kändisar? Kolla här:

Emma skrev
Hej. Du, kan man klippa sig hos dig även fast man bara är en vanlig människa och ingen kändis? svara gärna på det, skriv i din blogg lr nåt. puss

Svar: Hej Emma! SJÄLVKLART! Mina vanliga kunder är mina bästa kunder och dom är roligast att klippa dom vågar mest och utan dom skulla jag aldrig klara mig, så svaret är Ring o Boka! :)

Puss på dig med / Bobby!




Haha. Det tyckte jag var lite roligt. Att han svarade lixom! När jag är i
Stockholm nästa gång så ska jag klippa mig där. Det är inte ens dyrt.
Jag trodde det skulle kosta flera tusen men det kostar som det gör här
i Sundsvall ungefär :) Perfekt.

Nu blev det ett långt inlägg, men läs inte om ni inte vill.
Speciellt inte du som tycker det är så tråååååkigt. Tönt.




saknar dej så mycket.. du gör ont i mig, överallt jag tittar
& vart jag än är, så vet jag att du & jag varit där tillsammans
en gång i tiden. den tiden vill jag tillbaka till.
älskar dig, always & forever.

Till de ända barnen jag älskar ♥

Publicerat: 2008-12-04 Kl: 01:35:19 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Här kommer en liten dikt som jag tillägnar de ända barnen i världen jag älskar
& bryr mig om.

♥  Wilma Strandh, Hanna Strandh, William Persson, Keilie Soria ♥


kom till mig när du är ledsen så ska jag trösta dig
kom till mig när du är ensam så ska jag hålla dig sällskap
kom till mig när du behöver prata, så ska jag lyssna
kom till mig när du är rädd så ska jag hålla om dig

när du än behöver mig, ställer jag upp för dig
vad det än gäller, när det än är, så vet du att jag alltid finns där


   

1. Jag & Keilie påväg till Paradisbadet i vintras.
2. Hanna & Wilma badar badkar.
3. Jag och William när han var sjuk en dag i vintras.

saknar dej så mycket

Publicerat: 2008-12-04 Kl: 01:18:28 | I kategori: Min vardag | 2 kommentarer


Nu ska jag lägga mej i sängen... Sandra gick precis, haha. Tycker synd om
hon när hon ska hem till dendär jävla störiga tjejen som är där.
Tål henne inte och det har bara gått en dag. Så nu är det slut på tiden hos
Johanssons! Haha, nerå. Vad dum jag är.

Jag såg Make it happen igår. Sämsta dansfilmen jag nånsin sett.
Hon dansar lika bra som min hund ungefär = dåligt.

Nu pallar jag inte sitta här längre... allting bara skaver & gör ont.
Plus att jag råkade skära upp hela jävla hälsenan nyss
när jag skulle stänga dörren. Skit ont gör det.

Ska se Prison Break nu, saknar dig speciellt mycket då...
& När jag ser Criminal Minds och One tree hill :(


Men patetiska fjortisjävel

Publicerat: 2008-12-03 Kl: 17:46:58 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Allvarligt. Jag följer ju somsagt inte Idol längre, följde det 1 år och det var 2006 när Danny var med. Men aldrig sen dess. Tycker det är tråkigt. Men jag såg nu ett klipp på nätet när Johan sjöng, och gick ner på knä framför en tjej. Hon blev helt jävla hysterisk, på riktigt alltså. Sedan fick hon komma upp på scenen &  ge honom en kram. Herregud. Ni som inte såg det live eller vill se det igen, klicka här.


A drop in the ocean

Publicerat: 2008-12-03 Kl: 15:42:47 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Okej sorry om jag tjatar. Men eftersom jag inte mår så bra nu så känns det som att jag måste lägga in sånthär :) hehe, ursäkter lixom. Nej men det är så himla fint. Låten som spelas i bakgrunden är Ron Pope - A drop in the ocean, och det är nog den vackraste låten jag nånsin har hört. Jag börjar gråta så fort jag hör den. Den påminner mig om så mycket. Så alla som alltid gör som jag och bara skiter i att kolla eller inte klickar på länkar osv, snälla kolla på båda youtube klippen jag har lagt ut!








A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most 'cause you are my heaven

I don't wanna waste the weekend
If you don't love me pretend
A few more hours then it's time to go

As my train rolls down the east coast I wonder how you keep warm
It's too late to cry
Too broken to move on

And still I can't let you be
Most nights I hardly sleep
Don't take what you don't need from me


It's just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most 'cause you are my heaven

Misplaced trust and old friends
Never counting regrets
By the grace of God I do not rest at all


New England as the leaves change
The last excuse that I'll claim
I was a boy who loved a women like a little girl

And still I cant let you be
Most nights I hardly sleep
Don't take what you don't need from me

It's just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most 'cause you are my

Quentin Fields & James Lucas Scott

Publicerat: 2008-12-03 Kl: 15:36:14 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Dom heter såklart inte så på riktigt. I serien bara. Men eftersom han dör i serien, Quentin alltså, så tycker jag att dethär är så jävla vackert. Eftersom Jamie älskade Q så mycket och sörjer hur mkt som helst att han har gått bort. Kolla själva ni som gillar OTH :) Ni som inte gör det kan ju också kolla. [Carro] framför allt kan ju kolla eftersom hon är den enda jag känner som älskar One tree hill lika mycket som jag.



i just cant do without ya

Publicerat: 2008-12-03 Kl: 15:28:14 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer







this is for the fallen soliders

ensamhet

Publicerat: 2008-12-02 Kl: 23:31:46 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Du finns kvar men ändå inte.

Du kommer aldrig försvinna och bli en skugga.

Du finns inom mig men inte nära mig.

Minnena ler åt mig, de finns alltid kvar.

Vi reser nu i ensamheten men ändå tillsammans.


du är den enda

Publicerat: 2008-12-02 Kl: 22:51:55 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


om jag bara för en dag, fick vara i dina kläder
så skulle jag krama om den person som normalt är jag

jag skulle säga honom att jag finns här
jag ser dig som du ser mig

och om jag bara för en minut fick sätta vingar på själen
så skulle jag flyga till dig för att se hur du mår

jag skulle smyga på dig och få alla svar
och se om du var lika ensam som jag




jag är mångas vän fastän jag gör dem illa
jag har splittrat många äktenskap, dödat många människor
jag driver många att begå brottsliga handlingar
jag gör många människor till invalider
jag kostar samhället stora pengar, jag är samhällets parasit
jag är orsak till många våldtäkter,
jag är orsak till att många barn blir olyckliga
jag är osrsak till många trafikolyckor
men ändå är jag så omtyckt
mitt namn är alkohol


palla rubrik då

Publicerat: 2008-12-02 Kl: 22:30:55 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


1. När gick du upp idag?
halv 14

2. Diamanter eller pärlor?
diamanter

3. Senaste filmen du såg på bio?
sist jag var på bio var med danne men minns inte vad vi såg

4. Favorit-TV- program?
One tree hill

5. Vad åt du till frukost?
ingenting

6. Vad är ditt andranamn?
maria

7. Din favoritmat?
pasta carbonare från pizza playa...Skitgott!!

8. Vilken mat gillar du inte?
kött. gillar lite men inte mkt

9. Favoritchips?
vet inte. jordnötsringar älskar jag!

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
jag är en mp3 tjej

11. Vilken bil kör du?
jag kör min kropp på mina ben

12. Favoritmacka?
skinkmacka med senap på city café

13. Vilka mänskliga karaktärsdrag kan du inte stå ut med
egotrippade, respektlöshet, otrogna (om det nu är ett karaktärsdrag)

14. Vilka är dina favoritkläder?
tighta jeans, hoodtröja & mina reebokskor

15. Om du fick åka vart du ville på semester?
Miami eller californien

16. Favoritklädmärke?
vet inte riktigt. har inget favorit direkt

17. Var vill du dra dig tillbaka?
vad menas? vet inte

18. Favorittid på dagen?
kväll

19. Var är du född?
sundsvalls sjukhus

20. Vilken är din favoritsport att se på?
elitsnowboard & fotboll. gillar inte sport så mkt men om nån så äre väl fotboll. att se på alltså

21. Coca Cola eller Pepsi?
cola... bigtime. jag är beroende av cola

22. Fotboll eller ishockey?
fotboll sa jag ju

23. Är du en morronmänniska eller nattuggla?
nattuggla.

24. Pedikyr eller manikyr?
manikyr

25. Några spännande nyheter att berätta för oss?
inget spännande. bara tråkiga. och ni behöver fan inte veta

26. Vad ville du bli när du var liten?
en flygande ponny på allvar alltså. mamma sa jämt "du kan bli vad du vill i hela världen" och då trodde ju jag att hon menade bokstavligt talat, så då ville jag bli en flygande ponny

27. Bästa barndomsminnet?
inget

28. Varit i Afrika?
nej

29. Nånsin rullat in någon i toapapper?
inte vad jag kan minnas, nej.

30. Varit med om en bilolycka?
en liten krock bara

31. Favoritdag i veckan?
har ingen favoritdag. när jag är ledig är min favoritdag

32. Favoritrestaurant?
no idea. mcdolands kanske

33. Favoritblommor?
blommor o grejer. röda rosor

34. Favorit-snabbmatsrestaurant
mcdonalds & bigboy

35. Äger du en cykel?
nee. ingen egen

36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Que?

37. Läggdags?
runt tolv

38. Vad lyssnar du på just nu?
Mamma som frågar vad jag vill ha för mat

39. Favorit färg
Grå,svart,blå,röd..

40. Hur många tatueringar har du?
Ingen. Än iaf!

...

Publicerat: 2008-12-02 Kl: 15:18:49 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


meningslöst, hjälp mig gud


Ewes favorit

Publicerat: 2008-12-01 Kl: 17:44:44 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Senaste:
1. mening du sa: "nee fan eller"
2.personen du pratade med: Sandra
3.du fick sms av: Ewe
4.du kramade: vet inte
5. Kläder: mjukiskläder..

Imorgon:
7. är det: tisdag
8. planer: jobba

Favorit:
10. nummer: 10
11. färg: rosa
12. årstid: sommar

Frågor & Svar:
13. saknar du någon? - ja
14. humör för tillfället? - less
15. det första du gjorde i morse - pratade i telefon :)
16. vad åt du sist? - pizza
18. tror du på distansförållanden? - kanske. för vissa
19. vem tänker du på just nu? - ingen
20. tror du att personen tänker på dig med? - nej
21. vart reste du sist? - Umeå
22. vad gjorde du igår kväll? - jobbade, chillde & såg på film..
23. liknar du din mamma eller pappa? - pappa
24. ler du ofta? - ja då
25. kärlek, skönhet eller kreativitet? - kärlek
26. önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? - japp men det hjälper aldrig
27. i vems säng sov du i igår natt? - min egen
28. vilken färg har din tröja? - ett linne. svart

Sorg:
29. har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? - jaa..tårarna tar ju slut tillslut
30. har du någonsin gråtit dig till sömns? - ja
31. gråter du när du skadar dig? - ibland, haha

Lycka:
32. är du en glad person? - för det mesta
33. vad gör dig glad? - olika saker
34. önskar du att du var lyckligare? - yes
35. är lycka överskattat? - nee..
36. kan musik göra dig glad? - nja, men på bättre humör för stunden

Kärlek:
37. har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig"? - yes
38. har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det? - japp
41. är du kär? - mm
42. har du haft sex? - ja
43. tror du på kärlek? - ja..

Hat:
44. har du varit så arg på någon så du börjat gråta? - ja.. när jag blir jättearg så blir jag ledsen
45. har du blivit sviken någon gång? - yes


1 december

Publicerat: 2008-12-01 Kl: 17:41:01 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu ska jag bli blond igen har jag bestämt mig för. Proceduren är igång.
Fast det tar ju lång tid såklart. Men håller på att bleka slingor nu iaf.
Vi får se hur det blir. Visar resultatet sen.

Xoxo

shawty

Publicerat: 2008-12-01 Kl: 01:00:33 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


even though im not your man, you not my girl
ima call you my shawty
cause i can't see you treated bad
i beat his ass for my shawty
and we aint did nothin that we aint supposed to do
cause you my shawty
babygirl you know i'll be home, keep me on the ringtone
sing it to me girl

RSS 2.0