Bättre nu!

Publicerat: 2009-12-30 Kl: 01:10:57 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu mår jag bättre, tack och lov. Magsjukan gick över efter ett dygn, men jag var dålig i ungefär två dagar med ont i kroppen och så kände jag mig helt svag och yr. Jag har fortfarande inte kommit igång riktigt med maten och så, men det kommer nog! Jag tvingar i mig mat nu iallafall, men jag har verkligen noll matlust alls. Konstigt detdär.

Idag har jag iallafall varit på Birsta med Sandra :) Vi skulle egentligen åka vid 11:30, men båda var så sega och trötta så det slutade med att vi tog 13:30 bussen från navet, haha. Det var ju knappt någon mellandagsrea alls, helt jävla värdelöst. Men jag handlade iallafall ett baslinne (behövdes verkligen!!) och en ny mascara som också behöveds så min andra var torr som krut. Men något fynd kan jag inte påstå att jag ens såg röken av..

Vi blev inte så långvariga där ute eftersom jag skulle på middag hos min mormor kl 16:30, så vi tog bussen till stan vid 16-tiden. Jag kom 10 minuter sent till mormor eftersom att bussarna är dom snabbaste i världen (eller hur var det nu?), och då hade de redan börjat ätit. Jag hatar att komma in mitt i sådär, men det gjorde ingenting för jag var inget hungrig ändå, åt ca 4 tuggor sedan ville jag inte ha något mer. Men det var ju trevligt iallafall :)

Imorgon så har jag lite ärenden att uträtta på förmiddagen, ska lämna in papper och följa med Sandra på stan och hålla på. Sedan ska jag umgås med Evelina mot kvällskvisten.

Jag har stora funderingar över Nyårsafton. Fick veta lite saker nyss som skapade lite problem, blir så less! Så nu måste jag ordna och fixa med en massa saker med jävligt kort varsel, men det ska nog gå bra. Annars vet jag inte riktigt hur jag ska göra.

Jag är inte ett dugg trött ännu, men jag måste lägga mig ändå. Ska ju upp kl 10:00, och det är väldigt tidigt för att vara mig ;) Jag är en tröttis. Så nu blir det till att tvätta ansiktet och krypa ner i sängen, vet inte om jag vågar fortsätta läsa Eclipse, jag kanske fastnar då och aldrig kan lägga ifrån mig boken? Så blir det garanterat. Så jag kanske skippar det och läser den när jag inte måste kliva upp så tidigt.

Godnatt.

Magsjuka

Publicerat: 2009-12-28 Kl: 01:04:17 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


(Varnar känsliga läsare, inget trevlig inlägg precis!)

Jag har åkt på världens magsjuka... Legat och spytt sedan kl 09:10 imorse tills för ett par timmar sedan. Jag har inte kunnat druckit eller ätit någonting på hela dagen, för jag har ändå inte fått behålla det. Jag ville verkligen dö när klockan var runt 12. Trodde att jag aldrig skulle bli bättre, haha. Men det tror man ju alltid när man blir sjuk. Så denna dag har spenderats inne på toaletten! Mycket trevligare än så kunde väl inte min söndag ha blivit, eller? Fy.

Nu är jag så himla hungrig så att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men magen är fortfarande irriterad känner jag, har inte vågat mig på att dricka någonting än heller, men ska testa strax. Ska se om jag hittar något sugrör så att man inte häller i sig för stora mängder och kroppen inte kan ta upp det. För om jag spyr en enda gång till så lovar jag att jag hoppar från balkongen - no joke. Jag orkar inte det. Hela min kropp värker och gör ont, inte ens sängen är skön att ligga i. Det enda som har känts bra på hela dagen har varit att ligga i badkaret, men då blir det för svårt att andas och jag däckar bara. Så slutar det med att jag vaknar upp, pulsen skyhög, så får jag lägga mig på golvet på ett par handdukar och försöka slappna av. Rolig dag! Hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon. Blä.

Ska svälja en alvedon nu och se om värken kanske lättar lite. Men man ska ju inte hoppas på för mycket eftersom det inte har hjälpt hittils.

Godnatt.

Juldagen

Publicerat: 2009-12-26 Kl: 01:50:32 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu är klockan nästan 02. Jag vill verkligen sova men jag kan inte... Känner mig lite smått deprimerad? Ska det vara så mitt i julen? Önskar att jag kunde lägga mig och sova bara så skulle jag inte känna av det. Danne åkte idag så det är därför som jag känner mig deppig och ensam. Jag vill att han ska vara här och sova tillsammans med mig! Jag vill inte sova själv :-( Jag hatar det..

Imorgon har jag iallafall en del planer så att jag kan hålla mig sysselsatt. Klockan 12:00 så ska jag hälsa på min älsklings mami och vara där i ett par timmar. Sedan efter det så har jag planerat med Marie att jag ska gå hem till henne och hälsa på dem och titta på hennes nyfödda lille son Alex! Ser fram emot det så mycket, wie. Han är inte ens en vecka gammal liksom. LITEN BEBI. ÅÅåh, knoster.

Ikväll har jag varit hemma hos Sandra och tagit det lugnt bara. Härligt :) Tog 23 bussen hem och nu ska jag försöka sova... Behöver egentligen städa rummet men det känns alldeles för jobbigt just nu, fy! Så det låter jag bli.

Godnatt med er.

nu kanske

Publicerat: 2009-12-25 Kl: 04:41:11 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Nu då?


 NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ SJÄLVKLART INTE. Irriterad jag blir. Klockan är fan mitt på morgonen. Jag måste lägga ner detta nu.. Hakat upp mig. Jag måste fråga någon kunnig människa, Frida kanske vet hur man gör?? =))

Suck.

Publicerat: 2009-12-25 Kl: 04:38:19 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


tror jag får åt nerverna.. fungerar detta nu då? blir tokig snart!

Men åååh

Publicerat: 2009-12-25 Kl: 04:26:15 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Länk

Helt slutkörd

Publicerat: 2009-12-25 Kl: 02:24:17 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Fy, vad trött och slut jag är nu. Jag kommer att somna inom ett par minuter. Men jag är lite hungrig, så jag måste nog äta någonting först :) Annars kommer jag bara att vakna tusen gånger inatt och äta i sömnen.

Julafton har varit helt okej. Ingen överdrivet underbar jul, men jag fick ju spendera den med mina nära och kära och det är ju det som räknas. Men det som har fattats är att julkänslan inte har infunnit sig, alls. Det har känts som en helt vanlig dag. Värdelöst... Man hoppades ju att man skulle känna lite julstämning när man öppnade julklappar eller kollade på Kalle Anka, men inte det. Nu är julen iallafall över och det tycker jag är skönt!

Jag fick iallafall presentkort på Birsta City av Tova m. familj, halsduk, mössa, vantar & benvärmare av älsklingen, en massa massa bra välbehövliga saker (dock inte till just mig då, men det var ju jag som fick öppna dem haha), digitalkamera av mormor, lite smågrejer av mami som jag behövde :) Men julklapparna är inte det viktigaste, så är det ju. Jag bryr mig inte särskilt mycket om julklappar heller. Jag blir nästan lite irriterad när jag ser barnen som bara sliter upp pappret, tittar lite på presenten som låg inuti, slänger den åt sidan och väntar ivrigt på nästa. De vet inte ens vem julklappen kommer ifrån, de säger inte tack på ett riktigt sätt om man inte säger åt dem, de tappar bort saker och sedan är det inget roligt något mer efter att den sista klappen är öppnad. Jag var likadan då jag var liten, antar att de flesta barn är så. Men det är verkligen dåligt att det är så. Tacksamheten finns liksom inte där, och då har man gått och lagt ner en massa funderingar, tid och pengar på att handla en bra present som egentligen det kvittar vad det var. Men det är väl vi vuxna som skämmer bort barnen, annars skulle de väl inte göra så :)

Jag är iallafall glad för mina paket! Jag fick bra och välbehövliga saker. Jag uppdaterar och lägger in lite bilder imorgon, nu kurrar min mage så jag dör snart.

God fortsättning på er.
- Emma


middag & sällskapsspel

Publicerat: 2009-12-24 Kl: 01:12:02 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej på er alla och God Jul! (Klockan har ju passerat tolv)

Vilken inombordlig stress jag har känt de senaste dagarna såhär innan julafton. Men nu har den släppt lite :) Jag skulle egentligen gå på Birsta idag men det blev inte så, så jag fick gå på stan på kvällen istället.. Men jag hittade iallafall någonting som jag kan ge till min Danne! Så det kändes bra iallafall. Barnen får presenter som jag delat med mormor & mamma, så det är också avklarat.. Alla vuxna fick jag hoppa över, men jag har ju varit tvungen att lägga ut pengar på saker till en annan liten tjej som är min största prioritet :) Så det är som det är, julen är lite jobbig men vad gör man? Tur att den bara är en gång per år säger jag bara.. Den framkallar mest ångest hos mig känner jag. Det enda som känns skönt är att min älskade mami ska vara med oss och fira i år, det har ju inte blivit så på ett par år av olika anledningar. Så det känns verkligen skönt! Synd att jag inte hinner åka hem till min faster Camilla, där mina kusiner Richard och Rasmus, Micke och min farmor & farfar kommer att fira jul. Jag hade verkligen velat vara där också med dem. Det är svårt när tiden inte räcker till! Jag kanske åker dit i mellandagarna och hälsar på dem iallafall.. Men det jag hade velat gjort är att gå i kyrkan på midnattsmässan som är kl 24 på julaftonsnatten. Det är så himla mysigt!

Så imorgon måste jag kliva upp runt 10-tiden, sedan gå på Ica och handla shampoo och balsam så att jag kan tvätta håret eftersom att jag glömde bort att göra det idag :/ Sedan måste jag duscha och göra mig iordning. Klockan 13 så kommer mamma och mormor hit och hämtar upp mig, så far vi till Tova där vi ska fira jul. Mys mys :) Sedan på kvällen åker jag hit till Granloholm och firar med min pojkvän och hela hans (stooora) familj. Så tiden räcker liksom inte till riktigt, vilket känns tråkigt men dygnet har inte mer timmar och det kan jag inte göra så mycket åt.

Nu har jag precis sytt ihop ett hål i mina strumpebyxor som jag ska ha på mig imorgon. Jag köpte en röd tunika idag, tack och lov. Jag har varit lite smått panikslagen över vad jag ska ha på mig på jul, men nu har det löst sig. Man kan inte ha allt för stora krav när man ser ut på detta vis som jag gör nu, haha. Det finns inte så himla mycket valmöjligheter.

Jag och Danne sov inte så bra inatt, så snart ska vi hoppa ner i sängen och sussa. Ella var helt galen inatt och sprang runt och levde rövare, så ingen av oss fick någon speciellt bra sömn. Hon blev väl förvirrad stackaren.. Hon kanske undrade vad det var för dåre som kom och lade sig på hennes plats bredvid hennes mami? ;) Haha. Lillhjärtat. Men hon fick plats lite då och då iallafall.

Efter imorgon så kommer jag att lägga upp en massa bilder från julaftonen, eftersom jag får min kamera imorgon haha :) Så glad över det, jag har nog världens bästa mormor!

Godnatt och God Jul allesammans.


Sängmontering

Publicerat: 2009-12-23 Kl: 01:43:29 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu har jag monterat ihop sängen :) HELT SJÄLV! Jag är imponerad av mig själv, haha. Sängramen gick bra och problemfritt, men när jag skulle dit med sängbottnen så blev det totalstopp. Hade inte en blekaste aning om hur man skulle få den att sitta fast? Googlade som en blådåre efter monteringsanvisningar men det fanns icke några på hela jävla internet!! Men min smarta lilla hjärna la ihop ett plus ett och sedan blev det en säng ;) Wie. Ella ska få provligga den. Innan sängkläderna kommer i, självklart. Hon hårar så himla mycket så det blir inget av att ligga däri sedan när sängkläder och madrass är på plats.

Nu ska jag ta en dusch. Imorgon blir det stan och Birsta med Evelina! Julshopping.. Stackars mig ;)

Godnatt.
Emma

Mysigt med en massa snö!

Publicerat: 2009-12-21 Kl: 00:53:33 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Godkväll på er. Jag ska precis till att lägga mig och försöka sova, men jag tänkte slänga in ett inlägg innan.

Igårkväll var det ingen bra kväll, jag mådde verkligen jättedåligt alltså. Fick någon släng av magsjuka misstänker jag, närmare detaljer tänkte jag bespara er. Jag blev helt skakig i kroppen och yr i huvudet mot natten, så jag lade mig och sov. Min sömn var väldigt orolig och lättstörlig, vaknade en miljard gånger av olika anledningar, vilket resulterar i att man inte är ett dugg utvilad när man väl vaknar på riktigt. Så jag låg kvar i sängen rätt länge och myste med Ella medans vi tittade på söndags-tv tillsammans, gosen min..

Jag har varit ute i det stormiga vädret nu ikväll. Alla klagar, inklusive jag. Men jag kan inte låta bli att tycka att det är oerhört sinnesrogivande med detta väder alltså... Det är inte kallt heller längre, hur skönt är inte det att slippa kylan? Totalt lovely. Häromdagen stod jag hemma hos Sandra och tittade ut genom fönstret och tänkte att "det måste ju komma mer snö än såhär innan julafton, annars blir det inget mysigt" - och voila! Nu är det så mycket snö att man inte ens kommer fram med fötterna på backen. Vi måste skotta utanför dörren och bron här hemma, det går inte ens att gå in utan att man måste hoppa över en stor snöhög. Grannarna har skottat, kunde de inte vara lite julvänliga och skotta åt oss samtidigt? ;) Det tyckte jag att de borde ha gjort. Skämt åsido.

Jag har en massa saker som jag skulle behöva pyssla med och ordna här hemma, men jag är alldelles för slut och trött i kroppen fortfarande för att orka göra det. Så det struntar jag i just ikväll. Min mormor hörde av sig till mig förut och hoppades att jag inte var ute i snöovädret och gick, det är farligt för jag kan ju halka och slå mig! Haha, gullig hon. Imorgon skulle hon gå på stan och handla julklappar åt mamma, Tova & Wilma. Antar därav att hon redan har handlat klart till både mig och Hanna? Så jag sa att jag kunde följa med henne på stan, jag kanske får någonting om jag ser snäll ut och gnäller lite. Hahaha. Nej då, det ska jag inte göra. Det är ju jul om fyra dagar. Fy. Jag har bara ångest inför julen, det känns inte ens roligt för fem jävla öre ska jag tala om. Det enda positiva jag kan se med denna julen är att min mamma kommer att vara med och fira, samt att min Danne kommer hem till Sundsvall och firar jul :) Längtar så efter honom så det ska verkligen bli mysigt... Vi får se hur länge han blir hemma dock, vet inte riktigt det än jag. Hoppas han kan stanna tills efter nyår iallafall - det vore enklast. Att slippa åka tillbaka och sedan ner hit igen till nyårsafton, det vore ju lite onödigt. Men vi får se hur han gör min älskling! Det blir nog bra detdär.

Nu ska jag kika efter vad jag ska titta på denna evening, kanske The Hills eller någonting. Det finns verkligen ingenting att ladda ner, men jag har sett varenda avsnitt av The Hills flera gånger.. Jag tittar ju varje kväll nuförtiden. Ella sover redan iallafall, hon har varit sjukt busig ikväll så att jag hade lust att kasta ut henne genom fönsterrutan ska jag tala om! Men sedan blev hon trött och gosig, då tyckte mami om henne igen :) Mitt lilla hjärtegos. Undrar vad hon kommer att säga när Danne kommer hem? Hon sover ju med mig i sängen varje kväll, jättenära mig. Med sitt huvud på någon del av min kropp, helst magen eller armvecket. Hon brukar även lägga sitt lilla huvud i min handflata, det är gosigt! Hon är så söt när hon sover, det lilla livet.

Nu är klockan nästan 01. Jag ska som sagt upp tidigt, måste duscha och fixa håret innan jag kan gå på stan imorgon också. Annars blir det aldrig av om jag drar ut på det och tänker "äh, jag gör det på eftermiddagen eller ikväll" haha. Så det är ett måste!

Sov gott allihopa. Hoppas att ni har haft en trevlig helg och en fin 4:e advent!
Kram, Emma.


 


En lista, inlägg kommer efteråt

Publicerat: 2009-12-21 Kl: 00:37:18 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


09-test.
Gör det , annars blir år 2010 ett helvete för dig.



OM DIG


Namn - Emma Maria Strandh
Bor - i Granloholm
Ålder - 19 år
Född - 16 augusti 1990
Ögonfärg - gröna ögon har jag
Längd - 158 cm ovanför havet
Höger eller vänsterhänt - högerhänt
Stjärntecken - lejon är jag!
Hårfärg - mörkbrunt
Födelseort - jag är född och uppvuxen i Sundsvall

DAGENS:
Låt - idag har jag inte lyssnat på musik faktiskt
Saknar - min danne. och min mami
Kläder - beiga typ chinos, grått linne, svart tight tröja & en tjock grå peaktröja
Mat - hemlagad hamburgare med strips
Göra sen - jag ska sova alldeles strax
Godis -
jag har inte ätit godis idag, chips bara

SVARA ÄRLIGT:


Tycker du om att plocka svamp - inte direkt, det är väl mysigt bara
Tycker du om godis? -  det gör jag. inte lika mycket som förut dock
Hur många gånger i veckan äter du godis - jag äter något onyttigt varje dag
Äter du oftast nyttig mat - det vill jag inte påstå, tyvärr. önskar att jag gjorde det
Tycker du att du ger mycket komplimanger till andra - när jag känner för det
Är du nöjd med ditt förnamn - ja det är jag, jag gillar det
Tycker du att du själv är smart - det tycker jag absolut
Vad är det sämsta hos dig - egenskap eller? hm. jag vet inte.. just nu: att jag är så trött jämt
Vad är det bästa hos dig - att jag är jag ;-)
Har du bra självförtroende - det skulle jag nog säga att jag har, ja
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - ganska många blir det om jag ska vara ärlig
Du tycker om att vara med det andra könet? - jag är heterosexuell, så förmodligen
Känner du dina grannar - nej
Gillar du skolan - jag gillade den väl inte direkt när jag väl gick, men nu i efterhand så
Har du någon gång skolkat - det har jag gjort, lite för många timmar av min skoltid
Spelar du något instrument - nej det gör jag inte. vet inte varför jag inte lärt mig det?
Sporter/aktiviteter har du gått i - jag har bara hållit på med ridning "seriöst" i 10 år, men jag har provat på nästan alla sporter there is out there
Har du några tatueringar - ett kinatecken som betyder "kärlek" på höftbenet typ, och 4 st siffror mellan skulderbladen
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - när jag går förbi en
Tycker du om djur - pälsdjur, ja.

BRUKAR DU...
Sova - OM jag brukar :) jag sover jämt och ständigt!
Ta mediciner du inte borde ta - nej det ser jag väl ingen anledning till

Röka -  inte nu längre
Klä dig i svart - något svart plagg blir det nog varje dag nästan
Lita på folk - nej, det gör jag inte av olika anledningar. bäst så!
Drömma mardrömmar - det har blivit otroligt mycket mardrömmar på senare tid
Gå i skolan - nej inte mycket då
Gå i kyrkan - bara på speciella tillfällen. jag gillar kyrkan! det är mysigt där
Ljuga - någon vit lögn då och då kanske. men nej. det är ingen vana jag har direkt
Vilja dö - inte på riktigt, men jag säger ofta saker som "döda mig!!" "jag kommer att dö" osv om jag t.ex. har ont någontans, är less osv. men jag vill ju inte dö EGENTLIGEN.

HAR DU...
För många vänner? - nej, verkligen inte
Någon psykisk sjukdom? -
not that i know of
Skadat någon? - på vilket sätt då? det kanske jag har. med flit, eller inte med flit
Färgat håret - det har jag gjort många gånger i mitt liv. senast för ett par veckor sedan
Några piercnings - just nu har jag bara i öronen och tungan. har vanligtvis i naveln också. sedan har jag även haft piercing i läppen och bröstvårtan, men dom är väck nu
Några tatueringar - den frågan har jag redan svarat på, se ovan
En dator - världens gulligaste lilla älsklingsdator! önskar att den vore rosa, bara.
Gjort bort dig rejält? - det har väl alla människor gjort någongång i sitt liv.

ÄR DU...
Snäll - det tycker jag
Snygg -  min mamma säger det ;)
Söt - det beror väl på tillfället, haha
Kort - ja, de påstår det dem som vet
Klantig - oerhört. jämt!


Snabba cash

Publicerat: 2009-12-19 Kl: 02:17:09 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


En av de tveklöst bästa böckerna jag läst i hela mitt liv - Snabba Cash av författaren Jens Lapidus - har ju filmatiserats. Jag älskar båda böckerna om Stockholm Noir som Lapidus har skrivit, de båda är helt otroligt välskrivna och de känns inte så fake och tillgjord som många böcker och texter om "den undre världen" brukar göra. Hur som helst, ingen har väl missat att Snabba Cash har biopremiär nu år 2010. När jag första gången såg vilka som ska spela huvudrollerna blev jag så besviken. Skådespelarna kan inte ens mäta sig med karaktärerna i boken. Alla tre huvudkaraktärerna är så pass starka personer, så det är klart att det nog är svårt att leva upp till samma standard som de har i boken. Men hur som haver, jag såg precis trailern till filmen vilket jag inte har gjort förut. Det känns verkligen inte som att filmen ens kommer att vara bra. Jag kommer självklart att se den i vilket fall som helst, men boken är oslagbar tror jag. Jag hoppas att jag har fel eller har fått en dålig uppfattning från trailern, för det skulle vara hur grymt som helst om Daniel Espinosa som är ressigör hade lyckats med filmen. Det skulle kunna bli en dundersuccé, vi får se hur välgjord den är... Jag längtar iallafall tills den kommer ut. 2010 blir nog ett bra filmår tror jag. Eclipse är den filmen jag längtar mest till dock, tredje filmen i the Twilight Saga :) Den kommer att vara grym!!!

Det var min nattliga åsikt, haha. Nu ska jag äta fil med müsli innan jag somnar, Ella sover redan sedan många timmar tillbaka. Jag håller på att ladda ner tre filmer som jag verkligen är sugen på att se, men det laddar väldigt väldigt dåligt. Jag vet inte vad det beror på, någon annan här hemma kanske överbelastar bandbredden? Det brukar inte gå såhär långsamt, inte ens i närheten. Filmerna jag håller på att ladda ner är iallafall:
- Tillsammans, en film av Lukas Modysson från år 2000. Riktigt rolig, haha.
- Tsatsiki morsan och polisen, första filmen om Tsatsiki från 1999. Skön barnfilm :)
- Tsatsiki - vänner föralltid, en annan film om Tsatsiki från år 2001.

Jag har blivit en sucker för svenska gamla filmer den senaste månaden. Jag ser bara på svenska gamla klassiker, haha. Jag är lite konstig, jag. Men jag gillar dem! Efter dessa har tankat färdigt har jag planerat att ladda ner en massa Astrid Lindgren filmer. Inte alla kanske men alla mina favoriter iallafall. De gör en lite nostalgisk och får mig att tänka tillbaka på de bra sakerna från min barndom, så är det nog för alla när de ser Astrid Lindgrens filmer kan jag tänka mig.

Vill.Ha.En.Kamera.Nuuuuuuuuuuu.

Publicerat: 2009-12-19 Kl: 01:38:11 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej på ni, era små kråkor.

Har ni haft en trevlig fredag? Det har jag haft, trots kylan faktiskt. Natten var skön även fast det blev lite sent och jag höll på att frysa halvt ihjäl för att det blåste från fönstret... Vaknade runt 10:00, klev upp och var vaken en liten stund innan det var dags att vila i ytterligare 2 timmar. När jag var tvungen att vakna efter det så var jag så trött att jag inte ens visste om jag verkligen hette Emma eller om jag ens hade ett huvud. Då är man trött kan jag tala om. Det ska bli så skönt att bli av med denna besvärliga trötthet! Jag är så less på att aldrig få vakna upp och vara pigg och alert. Om jag är aktiv, alltså om jag gör någonting som t.ex. går på stan eller något liknande, då blir jag helt slut efter bara en liten stund och vill lägga mig och sova. Jag har inte järnbrist heller, äter ju Dueroferon varje dag och slarvar aldrig med varken det eller vitaminer. Jag känner mig som att jag lever i en dimma, att jag aldrig är helt helt vaken och "med" om man säger. Det är riktigt besvärande.

Iallafall - efter att jag hade vaknat så hoppade jag in i duschen och gjorde mig iordning lite. Först åt jag frukost men det är ju en annan femma. Duschen tog en och en halv vecka ungefär att ta sig igenom, strålen på munstycket är ungefär lika stark som när det småduggar utomhus. Med mitt tjocka långa barr tar det en himla tid innan allt shampoo och balsam är urtvättat, om det ens blir det helt. Det är svårt att få ur allting! Efter det så var jag så varm och hade hjärtklappning av all värme, hahaha. Men det var skönt faktiskt :) Så gjorde jag iordning håret och for ner på stan. En mössa köpte jag iallafall. Har inga pengar men den kostade bara 59:-, så det var lika bra. Det är nästan omöjligt att vara ute om man inte är riktigt bra påklädd. Jag skulle ju gå ner i Sandras källare idag och hämta upp mina vinterkläder!! Mina varma snowboardvantar som jag tänkte att man bara kan ha om man är ute och går eller sådär, inte om man är och går på stan kanske det passar så fint men det känns som att det kvittar om man ändå bara är ute och promenerar - vilket jag ju har planerat att jag ska börja göra, mycket och ofta. Det är faktiskt skönt bara man är rätt klädd och slipper frysa eller svettas. Jag får helt enkelt åka till Sandra imorgon på dagen och hämta det.. Annars kommer det aldrig att bli av! Jag glömde ändå min snusdosa där idag också så jag måste dit i vilket fall som helst faktiskt.

Efter staden så var jag och Sandra ute på en liten promenad, var förbi mitt gamla jobb och hämtade mitt Arbetsgivarintyg som ju var otroligt viktigt att jag faktiskt fick fingrarna ur och hämtade! Så nu ska det skickas in till Försäkringskassan på måndag det första jag gör när jag vaknar. Då slipper jag bekymra mig över det under jul- och nyårshelgen. Vänta får man ju göra i vilket fall som helst, det får man alltid göra när det gäller FK. Varför är det så, tror ni?

Jag börjar bli riktigt jäkla frustrerad över att jag inte har en digitalkamera. Det ligger och gnager bak i mitt huvud att jag inte har någon. Att jag missar viktiga minnen för att jag inte kan knäppa kort när det händer roliga saker. Jag kommer att glömma minnen som jag egentligen vill kunna komma ihåg. Jag hoppas verkligen för allt i världen att mormor har köpt en åt mig i julklapp, hon har sagt att hon ska göra det. Bara så att hon inte har hittat någonting annat som "hon hellre ville köpa för det kändes som att jag behövde det mer" eller något sådant trams! ;-) (jag är inte bortskämd överhuvudtaget, även om det kanske låter lite så i just detta stycke) Jag vill kunna lägga ut bilder i bloggen också, det är sååå tråkigt att läsa bloggar som inte har bilder i sina inlägg, det tycker jag själv med. Och när jag har en kamera så är jag väldigt flitig med den, därav blir det många bilder i bloggen så fort jag får en kamera. Det lovar jag er mina trogna läsare!

Nu är jag väldigt trött. Har nyss pratat med min älskade i telefonen så nu kan jag lägga mig och sova. Jag saknar dig min looooove!! Längtar efter dig varje minut. Du och jag, alltid.

Godnatt, ha en fortsatt trevlig helg i kylan allesammans :-)


 


Någonting är väldigt fel

Publicerat: 2009-12-17 Kl: 12:14:31 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Någonting är väldigt fel när det är såhär kallt. Jag måste flytta till ett varmare land, och det är illa kvickt det. Har legat och haft så himla ont hela natten pga denna skitkyla!! Jag hatar att det är så kallt. Jag ska nog hämta mina täckbyxor hemma hos Sandra idag, de ligger i hennes källare nämligen.. Kanske man borde ta på sig hela snowboardutstyrseln och vandra omkring i? Då slapp man ju frysa iallafall.

Önskar att jag kunde ha på mig ett par jeans åtminstonde, det hade varit underbart. Då kunde man ha haft leggings under dem, men nu är det inte ett alternativ så då får man köra på endast leggings. I alla år, så länge jag kan minnas, har alla människor runtomkring mig alltid skrattat åt att jag alltid har långkalsonger på mig. Året runt, har jag leggings, strumpbyxor eller vanliga långkalsonger under mina vanliga byxor. Men nu går ju inte det så då får man bara gå runt med leggings, som sagt. Oroväckande kallt. Jag förstår inte folk som går runt på detta vis frivilligt, iallafall inte när det är såhär kallt ute! Sjukt ju.

När jag kom hem nyss så hörde jag ett konstigt kraffsande ljud, så gick jag runt och tittade och ropade på kissen. Tillslut dyker hon upp som gubben i lådan ur en flyttkartong :) Sötnos, hahaha. Blev livrädd jag, men vad gör man.

Skönt att allting såg bra ut & gick bra iallafall. Det som jag oroat mig så mycket över var bara onödigt då det visade sig att naturen återigen haft sin gilla gång och ordnat allt själv :-) Även fast det gör ganska ont och är obekvämt som h-vete så är jag tacksam för det.. Så det var skönt! Nu blir det lite andra funderingar istället. För slut tar dom ju inte, alla dessa tankar.

Idag är jag o-tacksam för att jag inte har köpt vantar och mössa. Jag har hintat till min mami att jag fryser ihjäl utomhus, men jag har inte fått något svar. Tycker att hon ska köpa det till mig :) För tidig julklapp, kanske. Haha! Nej men på riktigt, det är för kallt ute.. Nu går vi i ide tills i juni tycker jag, eller hur?

Ha en bra dag.
Emma




Nattlig sentimentalitet

Publicerat: 2009-12-17 Kl: 01:46:35 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Har precis sett klart på "Livet är en schlager", så fin film.. Och känslig som man är nuförtiden så sprutar tårarna på slutet då hon sjunger låten :) Så himla fint, eller är det jag som är en fjant? Jag gråter för minsta lilla numera. Men texten är verkligen riktigt fin! Saknar min Danne älskling så himla mycket just nu. Jag kan inte komma på något som jag hatar mer än att vara utan honom. Min love ♥

Har inte suttit så mycket vid datorn i helgen då jag varit i Västerås med älsklingen.. Det har inte känts så viktigt :) Känns viktigare att ta vara på tiden när vi inte träffas så mycket som jag skulle vilja, men det blir bra snart. Vi får hålla ut och ha det såhär tillsvidare. Man klarar det man måste, så är det.

Det snöade riktigt mycket nere i Västerås, hur mycket som helst! Jag trodde att det skulle vara ännu mer snö här nere, men det visade sig att det var det ju inte. Lite tråkigt, men det är iallafall tur att det är någon snö överhuvudtaget. Men kylan skulle gärna kunna få försvinna lite... Men som busschauffören sa till mig förut "och kallare ska det bli!"... Jag måste skaffa mig ett par mysiga varma vantar, mössa & en halsduk. Jag behöver verkligen det, man kan inte gå runt och frysa på detta vis. Det är underligt att man köper nya vantar och sånt varenda år, sedan finns dom inte när man behöver dem året efteråt. I år ska jag fan i mig hålla reda på allting! Det är så himla lätt att tappa bort vantar, mössa och såna saker. Man tar av sig och glömmer bort dem, jag kanske borde skaffa ett sånt där snöre som man stoppar i ärmarna på jackan så att man inte tappar vantarna ;) Det vore väl smart? Haha.

Imorse när jag och Danne skulle åka till Centralen där jag skulle ta bussen till Uppsala, så var det verkligen fint ute. Kallt så att man höll på att tappa huvudet, men det var fint. Helt klarblå himmel med sol och en massa massa snö. Det såg liksom harmoniskt ut på något vis. Eller så är det bara min känslighet som var i farten igen, haha :P Resan gick bra, även om jag verkligen mådde dåligt under hela tiden nästan. Slutade med att jag spydde i en påse på tåget, trevligt va? Haha, helt sjukt.. Jag brukar inte bli åksjuk alls, men tåget gungade fram och tillbaka alldeles för mycket så att jag blev helt snurrig i huvudet. Obehagligt.

Ella blev jätteglad när hennes pemmen kom hem :) Goshuvud. Hade köpt god mat till henne som hon blev helt extas över, så det var ju tur att det var uppskattat då iallafall. Lillvännen, nu ligger hon och tokmyser lite här och där på min kropp. Det verkar liksom inte spela så stor roll vart på kroppen hon ligger, men kroppskontakt måste hon ha annars verkar hon inte kunna somna :) Haha, som en liten vovve. Tack till Renzo som har passat henne i veckan iallafall, även om hon har blivit lite tjock, haha.

Det har varit lite problem denna vecka med diverse saker.. Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera olika problem som kommer mot mig. Vad gör man i sådana situationer? I mitt huvud är det lätt att tänka hur jag ska lösa det, men det är lite svårare i praktiken, tyvärr. Äh, orkar inte ödsla energi och tid på sånt just nu. Vill bara ta det lugnt, har inte ork till någonting annat just nu. Hoppas att allting slutar bra iallafall.

Imorgon så har jag lite ärenden att uträtta på dagen. 10.30 så har jag en viktig sak som jag måste göra, sedan ska jag åka till mitt gamla jobb för att hämta lite papper som jag behöver för att skicka in till Försäkringskassan.. Men jag vet inte om det kanske är bättre att jag går direkt dit med dem, så att de kan titta direkt ifall jag har fyllt i någonting felaktigt eller om jag behöver ha några mer uppgifter eller så.. Det tar ju redan sån sjuk tid med allting där, handläggarna verkar ju jobba ca 1 timme om dagen och dricka kaffe resten av tiden. Idioter. Deras system är helt felande, jag förstår inte varför det ska vara så krångligt? Irriterande..

Nu ska jag se på Vänner och sova med Ella iallafall. Önskar att Daniel vore här, det är kallt att sova ensam :( Ella är ju inte särskilt stor så hon värmer en ju inte så speciellt mycket. Även om hon är mysig, såklart.

Denna uppdatering blev rätt lång, med bara en massa onödigt nattsvammel :) Men när jag väl kom igång och skrev ett par rader så kände jag för att fortsätta. Måste får hormonerna på rätt spår igen, haha. De flippade ur när jag såg på filmen ju. Annars kommer jag att drömma konstiga drömmar och vakna livrädd.

Godnatt, ha en trevlig kall dag imorgon! Om ni inte fryser fast innan ni ens har hunnit ut genom dörren :)


Jag vet att jag inte är nån skönhet eller så
Om du lämnar mig, kan jag det väl förstå
För vad har jag att ge dig som ingen annan har?
Jag är ingen särskild, medans du är underbar

Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
Att du är där för mig som jag är här för dig
Ge inte upp.

Livet är en gåta.. Du är gåtans svar.
Allt annat må försvinna om du blott stannar kvar
För också när jag tvivlar, det känns som allt är slut
Jag sjunker ner i hjälplöshet och inte hittar ut

Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
Att du är där för mig som jag är här för dig
Ge inte upp.

När jag klantar mig, när jag sviker dig
När jag sabbar och förstör
Var kvar ändå, tro för oss två...
För du vet jag än gör, ja, vad jag än gör:


Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
Att du är där för mig som jag är här för dig
Älska mig då.

Aldrig ska jag sluta älska dig.



:') åhh

Västerås

Publicerat: 2009-12-11 Kl: 21:50:22 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag kunde verkligen inte få någon ro alls i kroppen när jag skulle sova inatt.. Jag la mig ändå relativt tidigt, jag packade och lite såna saker innan jag lade mig men sedan så kunde jag fan i mig inte somna. Det gick inte hur jag än betedde mig, och när jag väl somnade så tog det högst 45 minuter innan jag vaknade igen. Whats up with that? Helt värdelöst... Så när klockan ringde kl 9:30 imorse var jag så oerhört trött, men det kunde icke hjälpas det. Upp skulle jag :)

Gjorde mig iordning och kramades med Ella lite, fick en släng av dåligt samvete och lite ont i hjärtat för att jag åkte ifrån henne! Mammaaaassssss bebis!! Hur ska hon klara sig utan mig i ett par dagar? Hon som sover med mig i sängen på min kudde varenda natt, buhuuu. Jag kommer att sakna henne också! Danne är inte lika mjuk som henne ;) Haha. Önskar att jag kunde ha båda två och sova med! Men även om det gick så skulle nog inte Danne låta henne sova i sängen med oss.. Men då får han sova på golvet, haha.

Tog iallafall bussen klockan 12:05 ifrån Navet. Proppfull buss, som vanligt. Less jag blir alltså. Hur kan det alltid vara så fruktansvärt mycket folk som åker buss? Jag är alltid där i tid, men det spelar ingen roll för alla kärringar som åker (det är 90% tanter 60+ som åker) sätter sig längst ut på sätet och ställer sin väska på fönsterplatsen. Så sitter de där och gör inte ens en ansträngning att flytta på sig och låta en ung människa sitta ner. Men om det är tvärtom, då blir det ett himla liv ifall man inte direkt ställer sig upp för dem på bussen! Jag frågade en tant som såg ganska snäll ut, kanske 65 år eller någonting, "hej, är det ledigt här?", frågade jag trevligt. "Jaa.. Ledigt är det väl. Men jag hostar så väldigt så jag vill helst sitta ensam" JAHA!?!? Åk inte buss då! Stanna hemma om du är så sjuk. Jag observerade även att hon inte hostade en enda gång under resans gång. Mytomantant. Om de ska uppehålla platser på detdär viset så tycker jag att de borde betala för två säten också. Jag hatar inte alla gamlingar som det kanske verkar just nu, det finns vissa som är riktigt gulliga. Sist jag åkte så var jag på jättedåligt humör och ledsen osv, och tanten som jag satt bredvid då var jättegullig och ville bjuda mig på choklad och allt möjligt, haha :) Aja. Nog om pensionärer.

Bussen som jag åkte med hade måltidsuppehåll, så vi stannade i Tönnebro(?) och käkade.. En kille snodde min beställning så jag fick vänta i hundra år på ny mat, men det gjorde inte så mycket. Sedan fortsatte resan och när jag kom fram till Uppsala så gick jag in och handlade på Willys :) Lite nödvändigheter som jag behöver i helgen.. Vissa saker måste jag äta varje dag, så är det bara - utan undantag. Minst en gång om dagen. Nu i ett par veckor har det varit fil med crunchy, men nu har jag växlat till fil med müsli som det är en massa bär i! Så jäkla gott :)

Daniel är och spelar fotboll för tillfället, jag orkade inte följa med för att jag har burit så tungt idag så jag är helt slut i kroppen! Så vi har käkat middag och tittat på Idol finalen.. Hoppas att Erik vinner, inte för att jag bryr mig speciellt mycket då jag inte har följt Idol sedan 2006 när min Danny var med.

Imorgon vet jag inte vad det blir, kanske blir en sväng på stan har jag hört? Vi får se om jag orkar :) Sedan blir det IKEA på söndag och handla allt det sista.. ohohonooo mina pengar :( Dom rinner iväg som sand genom mina fingrar! Jag måste frysa in mitt bankomatkort i en isbit och lägga den i frysen så att jag inte får tag i det och måste tänka igenom mina köp. Smart idé.. Nej nu jävlar tror jag att jag har skrivit så att ni klarar er i ett par dagar utan uppdatering. Anlednigen till detta är att jag inte har pratat i telefon på ganska många timmar nu, och jag har tråkigt.. Väntar på att duschen ska bli ledig.

Förresten, nu är jag mörkhårig igen :) Efter två stycken färgningar så blev det faktiskt bra. Men jag funderar på att färga det EN gång till i en lite mörkare färg. Jag vill ha samma färg som ungefär Evelina har.. Antar att de flesta som läser min blogg vet hur hon ser ut, och hon har ju världens finaste naturliga hårfärg. Varför välsignades jag med grått råtthår? Tack för det, Gud.

Godnatt.


zZzzZzZz

Publicerat: 2009-12-09 Kl: 22:58:22 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Jag är alldeles för trött för att orka skriva något vettigt här! Ska se om 90210 har kommit ut idag, ladda ner det isåfall och sedan lägga mig och sova. Jag återkommer en annan dag med lite roligare uppdatering. Sov gott.

Trött

Publicerat: 2009-12-09 Kl: 18:28:26 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Har så ont i ryggen så jag spyr.. Jag dör snart! Men det går väl över hoppas jag, behöver lägga mig ner och vila en stund. Är hemma hos Sandra nu, har köpt hårfärg för att jag ska färga håret mörkt idag :-) Det kommer att bli fint, hoppas jag? Det blev fint sist jag färgade det mörkt iaf, jag kan aldrig bestämma mig..

Ciao

KNOSTER!!!!

Publicerat: 2009-12-09 Kl: 00:35:12 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag får knoster på Ellis. Hon ligger i tvättkorgen och tvättar sig (passande, haha) och ser så GULLIG UT!!! Jag vill NITA HENNE och klämma ihop henne till en liten boll som jag sedan vill stampa på. HhgdsgsdhioHIFSIHOh hgdhigihdghisdigohsdhighsdgih!!! :-) MAMMAS LILLE KISSE LOVE!! GAHHHH. (för er som inte känner mig så kanske jag verkar psykiskt sjuk just nu, men det bryr jag mig inte om) Sen så står hon och trampar med småtassarna sina (som kissar gör när dom myser, kattungar gör så för att de gör så när de får mjölk från mamman, vet inte om det är för att stimulera mammans mjölkproduktion eller vad det beror på, men de gör så iallafall) på mitt ben och varje tramp hon tar så spänner hon ut klorna så att det gör riktigt ont men hon ser så gullig ut med sina trötta ögon som hon knappt orkar hålla uppe ens en gång.. Undrar hur hon kommer att bete sig när hon träffar H? Vi får se, men det ska nog gå bra. Fast mormor har skrämt upp mig med diverse skräckscenarion som kan inträffa.. Men så gör hon ju alltid, skrämmer upp mig om olika saker. Negativa tanten :) haha men hon är gullig hon med på sitt sätt. Hon är så snäll med Jasmine, katten alltså - inte mormor, även fast Jasmine drar henne i håret för att hon blir så glad när hon ser katten, hahah.

Nu tycker Ewe och Vilma och säkert en massa andra att jag är en riktig superfjant som skriver ett helt inlägg om min katt :) Häromdagen när jag sa till Evelina att jag längtar till julafton för att då ska jag få min digitalkamera, då sa hon helt spydigt "Jaha, och vad ska du knäppa på då hade du tänkt? Katten????" hahaha. Bara därför ska jag knäppa såååå många kort på Ella och tagga dom på facebook som Evelina Persson, så att hon tvingas att se dem. HÄHÄ.

Nu sover min älskling (en av dom iaf) så det är dags för mig att sova nu också. Om den andra älsklingen tillåter, dvs. Hon brukar protestera starkt när jag lägger mig och vill sova ;) Jag saknar min tredje älskling också, Danne love. Vi ses snart baby, älskar dig.

GODNATT.

Linda Rosing

Publicerat: 2009-12-07 Kl: 19:31:53 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu har Linda Rosing fått sin baby! Hihi. Jag blir sprallig som ett barn.. Haha. Man fick dock inte se ansiktet på bebisen, kanske hon ska sälja bilderna till någon tidning eller ja, vad vet jag. Kul för henne iallafall =) Roligt när man får se slutresultatet ;)

Idag har det varit en lång och jobbig dag. Den började kl 9:00 imorse, då klev jag upp och gjorde mig iordning innan jag åkte på ett relativt viktigt möte som jag hade inbokat. Efter det så var det rättegång, och de var ganska tight tidsschema så att mitt första möte fick påskyndas lite så att jag inte skulle bli sen till rättegången. Jag var så jävla nervös innan, men allt gick bra och det gick som vi hoppades :) Eller vad man ska säga. Samtidigt känns det lite vemodigt, jag får dåligt samvete på något sätt även fast jag inte borde. Men jag kan ju inte hjälpa vad jag känner heller, det är bara så det är. Men alla inblandade parter var närvarande iallafall så det var ju tur det.. Jag har inte skickat in min delgivning så att jag var rädd att förhandlingarna kanske skulle ställas in eller något sådant, men det gjorde de inte tack och lov :)

Efter rättegången så var jag och Evelina och gjorde lite ärenden, bl.a. på försäkringskassan där dom ta mig fan är snurriga i huvudet alltså. Jävla snöbollar! Ena säger ditten och andra säger datten. Men vi får hoppas på det bästa nu, hoppas att jag får ut så mycket som jag kan iallafall.

Åkte hem till Evelina och fikade efteråt, då somnade vi båda på soffan en sväng innan hon var tvungen att bege sig bort till dagis för att hämta William och jag var tvungen att gå och handla och åka hem.. Nu ska jag gå och titta om det finns någon tvättid så snart som möjligt. Ska titta på lite olika saker på internet också.

Åker nog ner till Västerås i veckan som det ser ut nu! Hoppas att det blir så. Saknar min älskling så mycket... Det är riktigt jobbigt att bo på olika håll som vi gör just nu. Bläää.

Återkommer senare.
- E


trött-söndag

Publicerat: 2009-12-07 Kl: 00:52:17 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har jag varit obeskrivligt trött hela långa dagen.. Jag vet inte varför? Känns som att jag skulle kunna sova flera dygn i sträck om jag hade möjligheten, men man måste ju äta och sånt också ;-) Tyvärr.

Ikväll har jag blivit bjuden på middag hemma hos Sandra, tack för det! Haha jag äter middag hos alla mina vänner varje dag verkar det som, men det har bara blivit så de senaste dagarna. Sedan har vi bara suttit och tittat på film och jag har lekt och myst med Jasmine :)

Nu måste jag verkligen sova, ska upp klockan 09.00 imorgon. Det kommer att bli en tuff dag, men vad kan man göra åt det? Det leder förhoppningsvis till någonting bra.. Jag är nervös dock, som fan, men det kan inte hjälpas. Jag har liksom ingenting att välja på, inget val. Det bara är som det är och då får man gilla läget.

Ella var nära på att bli hundmat idag! MAMMAS LILLHJÄRTI :( Men det blev hon inte, tack och lov.

Godnatt.

Myskväll

Publicerat: 2009-12-06 Kl: 01:06:03 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har jag inte mått så himla bra.. Det har varit diverse problem med olika saker. Saker som gått sönder och gjort illa mig! Men nu får vi hoppas att fanskapet håller sig borta iallafall 2 månader framöver? Är det för mycket att hoppas på kanske? (Nu vill jag att ni ska veta att det inte är en människa jag pratar om, utan något helt annat)

Även fast jag hade ont och mådde dåligt så åkte jag till Evelina där jag skulle bli bjuden på middag. Det var jag, Sandra, Jasmine, Evelina & William. Det tog lite tid att komma igång med ätandet för mig, men när jag väl började äta så åt jag som en häst :) Haha.. Proppmätt blev jag, men det får man bli. Evelina lyckades med maten mycket bra iallafall, gott! Det tackar vi för.

Efter middagen så tog vi en promenad ner på Konsum, och Sandra gick hem med Jasmine som hade somnat i vagnen på vägen. Hon hade ätit för mycket spaghetti så att hon fick paltkoma, misstänker jag ;) Hon gillar att äta den lilla damen. Igår blev hon helt tokig, jag satt och åt daimglass i en skål och delade med mig till henne varannan tugga, självklart inte daimbitarna utan bara vaniljen. När glassen i skålen tog slut så blev hon heeeelt hysterisk, hahaha! Hon är så gullig. Så jag gav henne en krok istället som hon fick tugga på. Så gav snälla Pemmen henne några fler när mamma Sandra inte såg ;) Då blev hon glad.

Resten av kvällen har jag och Evelina spenderat i hennes soffa framför TVn, vi har bl.a kollat på Paradise Hotel. Jag blev helt chockerad, jag har inte tittat på det någonting alls sedan det startade. Alltså, dom hade ju sex helt öppet allihopa? Och dendär dåren Jackie eller vad hon hette, hahahah.. Jag skrattade ihjäl mig, ligger och rycker i killen och tjatar som en galning för att hon vill ha sex och han låtsas sover för att han inte vill :) Hahahhahahah!!  

Nu har jag fikat, gosat lite med Ella som blir helt mysgalen när man varit borta i ett par timmar från henne. Hon är kär i sin pemmen hon. Lillälsklingen min :)

Imorgon blir det julmarknad på Norra Berget med Sandra. Sista dagen jag kan njuta av att slippa oroa mig, på måndag blir det en tuff dag. Önskar att min Danne vore hemma, han får mig alltid att koppla bort alla oroväckande tankar och får mig att slappna av.. Älskar dig love, längtar efter dig.

Nu blir det en Alvedon sedan sängen! Både jag och E är trötta.. Imorgon måste jag platta mitt hår, jag gruvar mig. Jag hatar att platta håret nuförtiden, jag orkar inte för det är så jobbigt att hålla armarna i luften, haha. Samma sak gäller att sminka sig, hur fan orkar man göra det varenda dag? Jag förstår inte.. Önskar att jag orkade men jag gör inte det, så då får det vara.

Godnatt.

Race!

Publicerat: 2009-12-05 Kl: 01:14:49 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Ikväll har jag tagit det lugnt och haft mysfredag hemma hos Sandra! Var meningen att jag bara skulle bli där i någon timme, men jag blev kvar rätt länge. Jasmine måste vara den sötaste lilla människa som finns :-) Lillgumman min! Hon blir så stor på så kort tid, helt facinerande vad tiden går fort, tycker ni inte? Man blinkar så har man missat flera månader känns det som..

Efter att jag kommit hem från Sandra så har jag inte gjort så mycket, städat ihop lite, fikat, gett Ella mat osv. Nu vet jag inte vad hon sysslar med? Jag är ju HELT stensäker på att det spökar här, och Ella bevisar det bara mer och mer. Jag är så jävla rädd just nu så ni anar inte.. :-P Fjantigt tycker ni kanske men jag tror på dethär! Så är det bara. Jag vill att dom andra ska komma hem NUUUU så jag slipper vara ensam, jag kommer inte att kunna slappna av och sova. Det går inte. Jag vågar inte ens gå och tvätta ansiktet... Fy satan. Om katten kunde komma upp på övervåningen någongång då så att jag kunde låsa in henne i mitt rum så kunde jag sitta här inne med hög volym så jag slipper höra massa konstiga ljud!!! :-( ÅÅHH hjälp mig någon. Om Danne hade varit här så hade det varit bättre. Han säger att katten jagar smutspartiklar men det tror jag inte på. Varför jagar hon inte smutspartiklar hemma i Bredsand då? Det undrar jag.

Imorgon ska vi på julmarknad uppe på Norra Berget. Hoppas att det har snöat lite mer så att det blir extra mysigt :-) Det blir jag, Sandra, Jasmine, Evelina & William som går. Blir roligt det, bara det inte är för kallt ute. Jag har ingen mössa och inga vantar, jag måste fan i mig köpa det så fort som möjligt. Det är inte så roligt att gå runt och frysa jämt, jag tänker aldrig på det innan jag går ut heller så jag tar alltid på mig alldeles för lite kläder. Naivt av mig, vintern är här för att stanna i resten av mitt liv känns det som just nu, haha.. Positiva Emma! Det är jag det.

Sov gott ni som kan. Här är jag och mina tjejer vakna!


Ella

Publicerat: 2009-12-04 Kl: 18:38:01 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag är så kär i kissen min, haha. GULLE! Hon stoppar ansiktet i vattenskålen och tvättar sig efteråt, hahahahah. vem fan gör så. dåre


New Moon

Publicerat: 2009-12-03 Kl: 01:58:33 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har det varit en lugn och skön dag. Tog en sovmorgon imorse, sedan kom Lina och hämtade mig och körde mig ut till Bredsand för att jag skulle hämta en sak som skulle ha kommit med posten. Men till min förvåning så hade den inte kommit? Blev så jäkla arg så att jag hade kunnat börja gråta där och då, det ska ta mig fan alltid strula med allting! Varför kan det aldrig bara flyta på som det ska? Nej, det är för mycket begärt verkar det som.

Inte mycket att göra åt saken, tänkte vi och åkte därifrån igen. Jag följde med Lina på Arbetsförmedlingen som jag hade lovat och satt där med henne medan hon pratade med sin handläggare och sådära. Klart jag följde med henne eftersom hon satt med mig på sjukhuset halva natten inatt, haha stackarn.. Så snällt så.

Efter AF så åkte vi och mötte upp Evelina nere på staden och Lina skjutsade henne till Nacksta för att hon skulle hämta William på dagis. Så vi släppte av henne där och åkte till sjukhuset för att lämna cigaretter till min mami, sedan for vi ner på stan och åt en macka.. Jag var så hungrig så det gjorde ont i bröstkorgen på mig, inte bra! Men gott var det iallafall.

När vi hade fikat så for vi och handlade på Ica Kvantum, då vi kom på att det skulle vara roligt att gå på bio, och då min mormor hade en biobiljett att ge mig så och Lina också hade en biljett så kändes det som en bra idé. Man gör ju aldrig någonting, sitter bara på arslet och glor. Så det kändes roligt. Lyckades övertala L att vi skulle se New Moon, hon var otroligt skeptisk först och tvärvägrade, men efter lite tjat och gnat så gav hon med sig ;-) Jag tror inte att hon ångrar det nu iallafall! Filmen var sjuuuuuukt bra. Jag är så sur för att det är så himla länge till nästa film kommer ut. Ska jag verkligen behöva vänta i ett helt år till? Åh :(

När filmen var slut runt 23-tiden någongång, så fick jag skjuts ut till Bredsand igen för att hämta min lilla kisse. Älskling! Hon var så rädd i bilen och skrek hela tiden och ville ut ur kattburen, haha poor thing. Men hon var duktig ändå. Nu håller hon på att vänja sig vid huset och springer runt och nosar på allt möjligt. Hon har hårat ner mina kläder så att jag vet inte riktigt hur jag ska kunna få bort allt hår, för jag har ingen sån där roller.. Men det löser sig nog. Huvudsaken är att hon är här med mig och att jag kan ta hand om henne. Sötnos. Snart ska vi sova också, det har tagit lite tid att fixa iordning allting åt henne med kattbur och kattlåda och matskålar och allting såntdär.. Tacksam att jag får ha henne här iallafall :-) Betyder mycket.

Nu räcker det med text för ikväll va, haha. Mina ögon är helt igenhårade känns det som, Ellis har legat i mitt knä och sussat en stund så jag har klappat henne och fått hår i heeela ansiktet. Förstår inte vart allt hår kommer ifrån, hon brukar ju aldrig släppa hår på detta viset? Nu la hon sig däremot i min resväska som inte blivit uppackad än sedan jag kom hem från Västerås, haha. Lat kallas det ;-)

Godnatt!


RSS 2.0