Så jävla irriterad...

Publicerat: 2008-07-31 Kl: 11:07:43 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag orkar inte med dethär. Jag blir fan galen snart. VILMA VART ÄR DU!?!?!?!?! JAG MÅSTE HÄRIFRÅÅÅÅÅÅÅÅÅN skynda dig fort!!!


Aldrig

Publicerat: 2008-07-29 Kl: 22:11:21 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Aldrig har det gjort ondare än nu. Verkligheten gav mig nyss en bitchslap. Ont gjorde den. Rakt i ansiktet.
Vad har jag gjort egentligen? Jag vet inte vart jag ska ta vägen längre. Ingen att vända mig till. Ingen som kan trösta mig. Ingen som kan få mig att känna trygghet. Ingen. Nu får jag klara mig själv.

More than anyone

Publicerat: 2008-07-29 Kl: 16:46:00 | I kategori: Min vardag | 2 kommentarer


You need a friend
I'll be around
Don't let this end
Before I see you again
What can I say to convince you
To change your mind of me?

I'm gonna love you more than anyone
I'm gonna hold you closer than before
And when I kiss your soul, your body be free
I'll be free for you anytime
I'm gonna love you more than anyone

Look in my eyes, what do you see?
Not just the color
Look inside of me
Tell me all you need and I will try
I will try

I'm gonna love you more than anyone
I'm gonna hold you closer than before
And when I kiss your soul, your body'll be free
I'll be free for you anytime
I'm gonna to love you more than anyone

Free for you, whenever you need
We'll be free together, baby
Free together, baby

I'm gonna love you more than anyone
I'm gonna hold you closer than before
And when I kiss your soul, your body'll be free
I'll be free for you anytime
I'm gonna love you more than anyone

I'm gonna love you more than anyone

Always and forever

Publicerat: 2008-07-29 Kl: 16:43:00 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer




Vad i helvetes jävlar!

Publicerat: 2008-07-29 Kl: 13:53:49 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag sitter i vardagsrummet och läser en bok och äter frukost i lugn och ro. Och vad tror ni händer? En jävla geting bög kommer och surrar i mitt öra och skrämmer livet ur mig. Den vägrar försvinna från lägenheten också. Jag har balkongdörren öppen och nu ska jag aaaaldrig mer ha det. Fan alltså. Jag som är så jävla rädd för dedär jävla äckliga insekterna. Jag hatar dem. Utplåna dem från jordens yta, tycker jag! Åhh. Vad fan. Alla mina kompisar jobbar också så ingen som kan komma och hjälpa mig! Suckkkkkk. Min frukost står där ute ju. Blir varm. Suck. Jag är hungrig. Men nu sitter jag här inlåst i mitt sovrum. Vilken härlig start på dagen hörrni. Fan alltså. Hur får man ut en geting jävel!?

En sorgsen kväll.

Publicerat: 2008-07-29 Kl: 00:51:46 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Ja. Det känns så tungt dethär. Man har aldrig förväntat sig att sånthär ska hända någon man känner. Någon man stått nära. Någon som man till och med levt tillsammans med. Så hemskt. Det gör ont i mig att bara tänka på det. Min mamma är ännu ledsnare. Jag hatar när min mamma är ledsen. Då blir jag ledsen också.

Även fast dagen (sedan jag fick beskedet) har varit tung och jobbig så har jag ändå försökt göra nånting istället för att bara sitta inne och tänka på allt som hänt. Jag önskar jag kunde vara med Danne. Jag vill vara nära. Saknar honom mer än nånting annat. Amor. Älskar dig så mycket.

Jag badade iallafall vid 19 tiden. Sen ryckte jag till när mormor bankade på dörren kl 20 och frågade vad jag höll på med och om jag hade somnat. Jag hade alltså somnat i badkaret. I ett fullt badkar. Det är ju livsfarligt egentligen. Men så har jag gjort flera gånger under min livstid. En gång när jag var på fyllan så skulle jag absolut bada fick jag för mig, sen däckdae jag där i. Haha. Men jag har ju inte dött ännu så det är lugnt. Men jag ljög för mormor och sa att jag inte sov. Annars skulle hon bara oroa sig varje gång jag badar och komma och knacka på dörren varje gång. Det orkar jag inte med. Så gör alltid mamma. Hon kommer var 10e minut och frågar om jag lever. Haha. Hon är söt hon. Min lilla mami. Älskar henne.

Efter badet så gick jag ut till lekparken här utanför och var med Sandra och Theo ett tag. Jag var jättetrött så lekte inte speciellt mycket med Theo. Satt mest och tittade. När vi gick därifrån så gick vi till bilen för vi skulle hämta en cykel som Theo hade fått. Han blev jättelycklig sötnosen. Haha. Men sedan upptäckte vi att det var punka på bakhjulet, så då blev han ledsen som fan. Grinade som en tok. Stackarn. Sedan åkte vi till Stefan med cigaretter. Lasse körde oss och Sandra gick upp med ciggen medans jag Lasse och Theo satt kvar i bilen och väntade. Orkade inte röra mig. Sedan åkte vi hem och Theo somnade påvägen.

När Sandra nattat färdigt honom så gick vi upp till Ewe och rökte en cigg, sedan förbi hemma hos mamma. Pratade med henne en stund. Tycker så synd om henne när hon mår så dåligt nu :( Jobbigt. Men jag hämtade iallafall lite underkläder & mina jobbarbyxor som jag behövde. Och några fimer hämtade jag med så att jag har någonting att göra nu när jag ligger i sängen. Så jag slipper tänka. Så jag slipper känna. Jag orkar inte känna. Jag stänger av nu.

Jag saknar dig D. Så jävla mycket. I need you...always and forever?

Imorgon blir det nog sol och bad med Vilma! Hoppas på finväder bara. Så att det inte blir en massa moln och skit. Hoppas att det onda på min kropp hinner försvinna under natten. Annars kan jag inte sola. Kan inte ens duscha med varmt vatten för det svider så sjukt mycket. Men det står jag ut med. Jag har blivit jävligt brun i ansiktet iallafall och det är ju skönt! På kroppen med. När man får ränder från bikinin så kan man aldrig riktigt fatta hur blev man var innan man solat. När jag kollar på mina bikiniränder så blir jag nästan chockad att jag ens gick ut med dendär bleka huden. Herregud. Haha. Varför blir det alltid så?

Nu ska jag se på Alpha dog. Tog med mig 4 avsnitt av One tree hill säsong 2. Jag har resten av den boxen hemma hos Danny Devito. Hehe. Danne alltså. Ska börja kalla honom för Danny Devito. Hihi. Det låter fränt. Double D lixom.

Nu ska jag sova. Ursäka mig för dålig uppdatering men jag orkar faktiskt inte blogga hela tiden när jag vill vara utomhus i solen och ta vara på dagarna när jag är ledig! Skönt är det.

Goodbye. Sleep tight..

så jävla tragiskt...

Publicerat: 2008-07-28 Kl: 18:06:40 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Varför ska sånthär behöva hända nån man känner? Jag förstår inte. Så jävla tungt känns det nu...

Rest In Peace (F)

Bränd

Publicerat: 2008-07-28 Kl: 12:38:54 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Igår var en härlig dag i solen. Vi bara låg och tog det lugnt från halv11 till 5. Underbart. Kunde inte få nog heller. Perfekt värme! Inte för varmt och inte för kallt. Resultatet blev iallafall att jag har bränt mig i ansiktet. Haha. Men det syns inte, det känns bara. Så, så allvarligt är det inte. Jag är klantig.

Igår så somnade jag tidigt. Var helt slut efter dagen. Nu är jag vaken. Det är varmt som satan ute. Ska nog gå bort på Nackstabadet som jag planerade igår. Ligga där ensam och chilla bara. Men jag har bränt mitt ansikte så jag kommer att få ont om jag får ännu mer sol i fejset. Vad fan. Jag får se hur jag gör. Kanske går dit lite senare. När solen har lugnat ner sig lite.

Här är några bilder från igår iaf:
'
Lucky var lucky att få vara ute och bada.

Ankbebisarna som jag dooog när jag såg. Världens minsta sötingar!

Här var de ute på en simtur. De kom inte långt dock. Stackars krakar.

Lucky gillade krämen som jag smörjt in mig med. Hahaha. Han höll på
och slickade på mina ben skitlänge. Hahaha. Sötnos.


Vilma tror att han är en chihuahua. Hahahaha. Ha ha. Jag dör.


aldrig i livet

Publicerat: 2008-07-26 Kl: 23:35:19 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej på er.

Nu har jag varit med Evelina ikväll. Några timmar iallafall. Vi gjorde inte så mycket... Snackade och jag kollade i Ellos katalogen men hittade inget fint, så läste jag aftonbladet och kollade på family vacation! Sedan somnade Ewe. Jag var också skittrött så jag gick hem vid 22 tiden. Ligger i sängen nu och ska sova. Försöka går ju iallafall.

Imorgorn blir det somsagt inte jobb för mig! Wohoo. Skönt att vara ledig när det är så varmt ute. Så man kan njuta av solen iaf! Ska bli härligt. Jag ska åka och bada med Vilma & Sandra. Mysigt. Sedan är jag ledig halva veckan så vi hoppas på fint väder alla dagar så jag kan bada ihjäl mig. Jag ska bli brun också. Alltså på riktigt. Jävligt brun. Hoppas jag. Dethär håller inte vettni. Vill försöka somna nu så fort som möjligt så att det blir morgon någon jävla gång. Jag har tråkigt också :( Suck. Jag hatar att ha tråkigt. Har ingen bra film heller som kan underhålla mig. Sett alla 1000 gånger redan. Less på dem. Vad fan.

Jaja. Ska stänga av min mobil nu sedan ska jag sova. Ska be mormor ställa väckarklocka åt mig istället så jag slipper vakna av massa skit inatt om jag väl lyckas somna.

Jag tar inte sånthär. Aldrig i livet. Glöm det. För dig kanske det är en skitsak men för mig är det en stor sak, och jag tänker aldrig i hela mitt liv gå med på det. Så är det bara. Tolererar det inte, så enkelt är det. Punkt slut.

Godnatt.


En hel dag

Publicerat: 2008-07-26 Kl: 19:37:12 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


En hel dag utan bloggande. Igår alltså. Det var längesen det inträffade. Haha. Nörd jag är.

Igår så var det en jobbig dag. Jag jobbade i värmen. Svettades ihjäl halvt som halvt. Åkte bussen från Danne kl 15, började jobba 16. På bussen svimmade jag nästan. Kan lova att det var minst 70 grader där inne. Fy fan. Jävla skit bussar på sommaren. Alltid kokheta. Så när jag kom till jobbet så var det kanske 75 grader där inne. Jag dog.

På kvällen var jag så trött och slut. Åkte hem till Danne. Så spelade vi TVspel hela natten typ. Haha. Jag vann. Hela tiden. Jag var bättre än honom. Ha ha. Han var skitdålig. Jag skrattade åt honom. Så dålig var han. Men han var gullig iallafall. Min finaste.

Idag klev jag upp 10. Vi somnade kl 6 typ. Jag mådde så illa och var sjukt trött. Åhh. Ville hänga mig i en gran eller nåt. Men det var bara att kliva upp och ta bussen bort till jobbet! Jobbade inte så många timmar men det var iallafall tillräckligt för att bli trött och svettas ihjäl. Spydde gjorde jag också. Jag hatar att det ska vara så varmt. Iallafall när jag inte kan njuta av solen utomhus.

Nu är jag hemma. Skönt. Jag har ätit och duschat. Varit på Konsum med Sandra. Pratat med Vilma och Evelina.
Imorgon ska jag bada. Längtar så jag dör. Jag ska bli kolsvart! Wie.

Nu har jag annat att göra. Får ont i rumpan av att sitta här.

BYE

Städat klart!

Publicerat: 2008-07-24 Kl: 21:48:11 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Godkväll.

Nu har jag, Vilma, Sandra & Evelina städat klart lägenheten. Det blev fint där! Men jobbigt var det. Men det var ok. Det var roligt att umgås alla 4. Längesedan vi var tillsammans allihopa.

Nu ska jag åka till min Daniel och sova där. Imorgon är det jobb.

Godnatt.


:(

Publicerat: 2008-07-24 Kl: 17:46:53 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag är så jävla trött. Slut. Ont i huvudet. Ont i kroppen. Jag dör snart. Känns det som...
:( Orkar inte.

Solar.

Publicerat: 2008-07-24 Kl: 14:22:16 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag ligger på balkongen och solar. Man får inte sola när man har tatuerat sig. Men det gör jag ändå. Skiter i det just nu.
Det är 34 grader på min balkong. Jag spyr snart.

Jag älskar honom.

Publicerat: 2008-07-24 Kl: 00:24:15 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer



Dethär är min favoritkille i hela världen. Älskar dig så otroligt mycket
Daniel Valderrama. Du är den finaste jag någonsin träffat och jag
är tacksam för allt vi har tillsammans och allt vi gått igenom. Både
det bra och det dåliga. Vad som än händer så vet jag att vi kan klara
oss igenom det, bara viljan finns där. Och den finns där. Tro mig.
Det finns ingen som du. Du är underbar. Te amo



Att inte andas samma luft som dig - vore som att inte andas alls
always and forever

Jag har aldrig varit tröttare

Publicerat: 2008-07-24 Kl: 00:04:40 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Det är allvar. Jag är så jävla trött så jag håller på att tappa mitt eget huvud. Åh. Jag ska lägga mig och sova strax. Ska se Ice Age samtidigt. Jag älskar den filmen.

Imorgon vill mormor att vi ska gå på Kronofogden. Jag säger att jag inte vill det. Då blir hon sur. Men det skiter jag i just nu. Jag ska sova tills jag vaknar, så är det med den saken. Annars kommer hon komma in kl 0800 och säga "Emma, ska vi gå eller?" Och sen är det bara att kliva upp eftersom jag har lovat. Så det tänker jag inte ta på mig. Jag måste få vila alltså. Jag sover ju så jävla dåligt så när jag väl kan sova ut på morgonen så vill jag fan i mig göra det också. Lär väl vakna vid 10 bara därför. Nej. Då ska jag tvångs somna. Punkt slut.

På eftermiddagen imorgon så ska vi alla tjejer hjälpa Evelina att flyttstäda hennes lägenhet. Jobbigt. Jag tycker inte om att städa. Men vad gör man inte för sina vänner? ;) Sedan på kvällen vill jag sova hos Daniel. Hoppas det blir så. Jag saknar honom. Mycket. Mer än mycket. Älskar dej love. Du är finast.

Nej. Nu ska jag tvätta mitt ansikte och sova.

Godnatt.


Good afternoon

Publicerat: 2008-07-23 Kl: 19:22:17 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


God eftermiddag. Eller god kväll. Kanske man ska säga. Jag tycker att det känns som eftermiddag iallafall. Klockan är 1906 bara ju.

Idag har jag inte fått så mycket vettigt gjort. Bara softat hemma. Skönt somfan iof men tråkigt också. Men har inte haft ork till att göra nånting annat. Jag har badat, kollat på tv, suttit vid datorn, pratat I-språket med Lina, pratat med Vilma i telefon, pratat med Evelina i telefon. Träffat Sandra en snabbis och lånat ett par leggings och så rökte vi en cigg och pratade. Sedan har jag inte gjort något mer.

Jag ska snart till Evelina iallafall. Jag skulle egentligen dit vid 16 men eftersom jag bara har vilat hela dagen så blev det lite senare än tänkt. Innan jag går dit så ska jag diska iallafall. Annars blir mormor kanske arg. Eller iallafall irriterad. Haha. Jag lovade att diska. Så jag får helt enkelt göra det.

Min dator verkar vilja att jag ska kolla på Ice Age. Rutan kommer upp hela tiden. "Spela filmen" osv. Jag trycker på krysset. Och så sker detta igen. Och igen och igen och igen. Tillslut fick jag ett psykbryt så jag tog ut skivjäveln ut datorn. För fan. Irriterande. Jag kollar väl när jag har lust. Inte datorn som ska bestämma vad jag ska göra och när.

Jag sitter här på balkongen nu och tar det lilla lugna. Slappnar av. Härligt. Spanar på folk som går förbi. Inte så roliga människor att titta på men. En rolig sak hände nyss iaf. Nedanför min mormors balkong, lr lite ovanför typ. På gräsmattan som ligger bakom hennes hus, så finns det som en liten skog där det är massa stora träd. Bland dedär träden finns ett litet utrymme som jag Sandra Mikaela och Lina alltid brukade vara i när vi var mindre. Kojan, kallade vi den för. Kojan. Våran koja. Jag minns att en tjej jag kände begravde sitt marsvin där. Ha ha. Idiot.
Men till saken nu. Jag hörde någon som snorade hela jävla tiden, tittade mig omkring för att se vem det var. Ingen syntes till. Jag känner igen detdär snorandet, tänkte jag. Efter en stund så kopplar det att det är Nicklas jävla snorande som jag hör. Så jag ropar: "Niiiiiiicklaaaas?" Så svarar han med en tillgjord röst "Jaaa Emma". Haha. Så frågar jag "Vart är du?" så säger han "Jag är här. Jag letar maskar". Så dyker han fram med ansiktet bland buskarna och grenarna. Haha. Jävla dåre.

Jaja. Här får ni lite bilder iallafall.
Jag saknar min Daniel. Jätte mycket :( Ååh..


     

Det är jag som är egot. Men det är min blogg för i helvete. Jag har inte lagt upp bilder på mig själv på 150 år.
Men nu kände jag att det var dags. Here you go. Sista bilden är min sköna softar plats på balkongen ;)

Bye

Jag och Lina pratar I-språket.

Publicerat: 2008-07-23 Kl: 17:33:53 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Vi brukade alltid prata I språket med varandra förut. Nu gör vi också det. Såhär ser en konversation ut på MSN:

emma strandh. namnsdag säger:

i sprikit ir riligt

L. säger:

si jivli filt itt skrivi hihihihi

L. säger:

ji lite kinski

emma strandh. namnsdag säger:

hihihiihihih jig viiiit

L. säger:

dit litir misigt

emma strandh. namnsdag säger:

min min misti ji!

emma strandh. namnsdag säger:

ji

L. säger:

jig vit :/

emma strandh. namnsdag säger:

jig hillir mid!

L. säger:

hihihii

L. säger:

jig vill iki wikibird ni

L. säger:

min jig misti vinti hili kvillin

emma strandh. namnsdag säger:

jibbigt

L. säger:

ji

emma strandh. namnsdag säger:

dit ciklir smi ingir hir hili tidin

L. säger:

dit liggir in did ritti hir iti

emma strandh. namnsdag säger:

frim ich tillbiki

L. säger:

jivli idiiter

emma strandh. namnsdag säger:

iiiiiiiiiish

emma strandh. namnsdag säger:

ti birt din!!!!

emma strandh. namnsdag säger:

spir di inte?

L. säger:

hit kim niss simins tjijkimpisir

emma strandh. namnsdag säger:

jig skille ditt jig

L. säger:

ni

L. säger:

jig hir inti sitt din in

emma strandh. namnsdag säger:

virfir? him till dig?

L. säger:

jii.. simin ir ji hir i vittsir pi stidsmittin

emma strandh. namnsdag säger:

ihiii.. di firstir jig

L. säger:

ji

emma strandh. namnsdag säger:

vid tickir vi im dit di?

emma strandh. namnsdag säger:

hihihihi

emma strandh. namnsdag säger:

"ji"

L. säger:

ni firstig jig inti

L. säger:

skitsimmi

L. säger:

pippi tig min bil i drig i vig pi hilv-fillin.. tink im bilin gir sindir

emma strandh. namnsdag säger:

ij!

emma strandh. namnsdag säger:

virfir linir di it din??


Självmordsbenägen kattstackare

Publicerat: 2008-07-23 Kl: 17:30:16 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer



Katten ville hoppa från räcket. Men hans husse har satt upp ett stängsel
för att förhindra detta från att hända. Smart husse. Katten skulle ändå
ångrat sig sedan.

Jennie let me love you

Publicerat: 2008-07-23 Kl: 17:20:19 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Sitter och lyssnar på EMD och sjunger lite. Haha. Låten är catchy. Det måste ni erkänna. Danne tycker säkert också det. Men han kommer aldrig att erkänna så det är lika bra att inte säga något. Haha. Sötnos.

Nu har jag inte gjort så mycket idag. Legat i sängen & på soffan sedan jag vaknade. Jag är så trött idag. Sov ju fan ingenting inatt nästan. Somnade vid 6 som jag sa till er att jag skulle göra. Sen vaknade jag av mig själv innan klockan ens hade ringt. Ställde den på 13 för att jag inte skulle sova hela dagen. Idiot jag är. Jag som älskar att sova. Vad har hänt!?

Jaja. Nog om det. Jag har iallafall badat. Det var skönt. Jag låg och kollade på Ice Age samtidigt. Så jävla bra är den filmen. Min mormor sa imorse att hon ville att jag skulle ladda ner "Kung Fu Panda". Kan ni förstå det då? Haha. Hon är knäpp alltså. Kung Fu panda, lixom.

Nu ska jag fixa iordning mig litegrann. Eller. Ta på mig kläder ska jag göra. Klippa mina tånaglar också. Roligt för er att veta :) Eller hur. Sedan ska jag väl gå upp till Ewe. Vi ska väl inte göra så mycket. Prata med William. Ska jag göra iallafall. Ewe skiter jag i. ;)

IDAG HAR JAG NAMNSDAG. HITTILS ÄR DET BARA MAMMA OCH LINA SOM SAGT GRATTIS. MORMOR OCKSÅ. ERA JÄVLAR. Säg grattis då förfan!

23e juli - Emma.
EMMA är ett tyskt namn som troligen betyder hög eller värdig. Dopnamn i Sverige sedan 1766 och på 1990-talet det allra vanligaste flicknamnet. Närbesläktade namn är t.ex. Emerentia.


Så fruktansvärt less på detta

Publicerat: 2008-07-23 Kl: 03:20:28 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag kan inte sova. Mina ögon väger 1 ton vardera. Men jag kan ändå inte somna. Vad fan är felet!? Så jävla irriterande. Ligger här och blundar och njuter av att sängen är så skön. Perfekt position ligger jag i också. Men ändå... Ingen sömn infaller. Vart har den tagit vägen? Jag är verkligen riktigt riktigt sjukligt trött. Sitter här nu och blinkar som en idiot för att kunna hålla ögonen öppna. Men när jag väl lägger mig ner i mörkret och blundar så somnar jag ändå inte. Försökt flera timmar nu. Fan också.

Jaja. Ska väl fortsätta ligga och titta upp i taket. Kanske somnar nångång på morgonkvisten. Jag vill sova NUU!!! Om Danne var här så hade jag legat och sovit för flera timmar sedan. Somnade direkt igår när vi la oss i sängen. Typ :) Hihi.

Godnatt på er. Era lyckliga jävlar som kan sova som vanligt folk.

Hoppas du sover gott D. Tänker på dig.

Lite bilder!

Publicerat: 2008-07-23 Kl: 01:45:31 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer



Jag och Danne spelade chicago som  vi alltid gör, och han fick en
Royal Flush. Fast han fuskade. Jag vet det. Han erkände det. Fjanten ;P

Jag ville inte vara med på bild, men Daniel försöker få det att se ut som att
han petar mig i näsan. Han misslyckas kraftigt.

Jag hade sex poäng och Danne hade 27. Det ville han föreviga. Tydligen.

Min sötnos, stolt efter en vinst ;) För första gången typ. Jag vinner alltid annars.

Jag dör snart. På allvar.

Publicerat: 2008-07-23 Kl: 01:26:18 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Godkväll mina damer och herrar.

Idag har det variit en hektisk dag för Emma Strandh. När jag kom hem från jobbet efter att ha lämnat igen en grej åt chefen, så la jag mig i sängen och skulle vila. Ställde klockan på 14.00 för jag skulle MAX sova tills dess. Sen slår jag upp mina ögon efter vad som känns som 5 minuters sömn. Klockan är 15.46. Jag började 16.00. När man börjar kl 16 så börjar man gå hemifrån ungefär 20 i så att man hinner. Haha. Ingen panik jag hade eller. Så jag klev upp, kastade på mig kläder & borstade tänderna fort som fan. Tvättade mitt ansikte och sprang iväg. Kom bara 5 minuter sent, men man ska inte vara sen överhuvudtaget. Men det gick iallafall bra, tillslut. Även om det har varit massa tjaffs idag för att vissa personer ljuger så att de tror sig själva. Mytoman kallas det. Jag blir så irriterad. Jävla lögner som sätter andra i skiten. Nä. Såntdär vill jag inte veta av.

Efter jobbet så kom Sandra och mötte mig :) Så gick vi på Ica. Efter vi varit på Ica så gick vi hem till Evelina och var där och såg på tv och fixade och trixade lite och så. Sedan gick Sandra hem och jag och Ewe låg och kolldae på TV :) Sedan efter SATC gick jag hem.

Nu har jag legat och läst bloggar och kollat runt lite. Nu ska jag slå på Ice Age och sova tänkte jag. Är så slut idag.
Fick ju nästan ingen sömn inatt eftersom jag blev väckt rätt tidigt. Men den lilla tiden jag sov så sov jag med min älskling & det var underbart. Verkligen underbart.


Dagens citat: (Jag Ewe och Sandra sitter och pratar om att Ewe borde plantera blommor och frön osv)
Jag: Men du måste plantera nu innan vintern så att det hinner blomma upp till nästa sommar.
Ewe: Nej det är bara om man ska så frön. Men blommor behöver man bara sätta i rabatten så kommer de upp nästa år
Jag: Ok. Jag visste inte det.
Sandra: När jag får barn... Då ska jag plantera ett familjeträd.
Jag & Ewe: Va? Vad menar du nu?
Sandra: Ja men ett såntdär familjeträd.
Jag: Vad menar du nu för träd?
Ewe: Vet du hur lång tid det tar för ett träd att växa? 100 år ungefär.
Vi igen: Vet du ens vad ett familjeträd är för något Sandra?
Sandra: Ehh.. Ja.. Det kan vara på papper och så kan det vara ett träd.
Vi: Nej. Alla har ett familjeträd. Det har man även om man inte har barn. Bäbisar har det. Alla har det. Det är bara en typ lista med alla i ens släkt och vem som kommer ifrån vilken person och vilka som har fått barn som sedan har fått barn som sedan fått kusiner osv.
Sandra: Jaha... Ok.


Hahaha det var roligt :) Hon är gullig ibland dendär Sandra.

Godnatt people.

så trött

Publicerat: 2008-07-22 Kl: 13:12:58 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag är så trött så jag skulle kunna börja grina här och nu. Men istället för att göra det så ska jag vila en stund.

Blev väckt imorse av Evelina som ringde och berättade om en massa knas som hade hänt. Men jag tror att det är lungt nu. Hoppas det iallafall. Men det finns horor i denhär världen som förtjänar allt skit de får. Så jävla irritrerande. Men jag bryr mig inte. Snacka skit hur mycket du vill för att sätta dig själv i bättre dager. Jag vet iallafall vad jag har gjort & inte gjort, så vad du säger nuddar mig inte ens i ryggen längre. Idiot.

Jocke skjutsade mig till jobbet vid 12 iallafall. Så pratade jag lite med chefen sedan gick jag hem. Min väska & min påse var så jävla tung så jag höll på att tappa kroppen kändes det som. Plus denhär jävla blåsten. Nästan så man ramlar omkull.

Nu är jag hemma. Ska vila till kl 14 sedan ska jag kliva upp och äta frukost :) Och fan tar den som ringer och väcker mig. Ska ställa 8 alarm så jag inte sover längre än jag ska. Haha.

Goodbye.

Hahahahahahahahahahahaha

Publicerat: 2008-07-21 Kl: 21:25:10 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Im fucking dying here. Hahahahahaha.

Det var ett jävla jobb

Publicerat: 2008-07-21 Kl: 21:11:11 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu har jag duschat. Efter det så målade jag naglarna. Det blev bra :) Jobbigt bara. Jag gör alltid fel sååå många gånger innan det blir riktigt bra. Irriterande. Skitsvårt att göra på högerhanden ju. Hela vänsterarmen bara skakar. Jag ska införskaffa en såndär penna som man bara penslar på vit färg med. Bara att göra ett vitt stäck lixom. Utan en massa överflödig färg och massa klet och skit. Skit bra ju! Fast det är dyrt somfan har jag för mig att jag har läst någonstans. Så när jag införskaffar en sådan det får vi se.

Nu sitter jag och väntar på att jag ska åka till Danne :) Ska bli roligt. Jag vill ha cola och massa godis men jag har inga pengar!! Buhu. Jag är sugen på choklad. Så in i helvete. Men får väl klara mig utan, då. Ser iallafall fram emot att åka dit :) Ska bli jätteskönt att träffa honom.

Försöker hela tiden hitta något att knäppa kort på. Men jag hittar ingenting. I min tråkiga lägenhet så finns det ingenting som går att knäppa en bild på. Jag kanske får knäppa utomhus sen när jag är ute. Om det inte regnar. Isåfall skiter jag i det.

Imorgon är det arbete på tapeten. Jajamen. Bara 5 timmar dock men det duger gott och väl. Sedan jobbar jag helgen. Skulle egentligen velat ha något mer pass kanske så man får lite pengar men vadfan. Man tager vad man haver. Som man brukar säga.

Nu har min irritation lättat litegranna iallafall. Bra det. Jag kommer nog att bli irriterad på busschauffören när jag åker buss om nån timme sisådär. Jag hatar busschaufförer som kör hackigt. Ni vet när dom tvärnitar när det är dags att broma istället för att börja bromsa lite lagomt i tid så att man inte flyger in i sätet framför och slår ansiktet. Sånt gör mig riktigt arg. Och busschaufförer som kör sakta. Jag åkte härromdagen med en gubbjävel som körde - jag lovar att jag varken ljuger eller överdriver - inte mer än 30 km/h. HELA vägen till Nacksta. Jag tänkte ta livet av mig. Eller honom. Hellre honom isåfall.

Nu har jag inte tid med bloggen mer. Jag uppdaterar nog inget mer ikväll. Det får bli efter jobbet imorgon isåfall.
Nu ska jag packa kläder och sådär.

Adios amigos.


1. Naglarna när jag var klar med dem.
2. Jag och Danne för läääängesen på sjukhuset. Svin trötta. Haha. Love you


Trött, mätt, irriterad.

Publicerat: 2008-07-21 Kl: 17:45:03 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Maten var ju god iallafall. Men blev irriterad. Såklart. Jag är less på att vara irriterad nu. Helt av allt skulle jag vilja somna i en halvtimme eller så, och sedan vakna och vara pigg och glad. Jag är iallafall glad att jag ska få åka till Danne om ett tag och vara med honom. Mysa och kramas. Saknat honom. My love. Jag ska ta med mig Ice Age 2 så vi kan se den. Jag såg inte klart den inatt. Somnade istället. Skrattade ihjäl mig åt Sid. Jag älskar honom. Så jävla rolig. Ha ha ha.

Jag har ingenting att knäppa kort på. Jag kanske kan knäppa på naglarna efter att jag har gjort dem. Undrar om jag ska duscha först? Jag vill egentligen inte duscha. Jag har ju redan gjort det idag. Men det känns som att jag måste det. Kanske avslappnade så att irritationen släpper. Annars släpper den väl när jag kommer hem till Daniel. Hoppas jag. Det gör den nog.

Jag läste i Natacha Peyres blogg om nånting konstigt. Att i framtiden kommer man att kunna välja sina barns gentik. Alltså typ bestämma innan de föds vad de ska ha för egenskaper. Fan vad sjukt egentligen. Detta är ju iof bara en framtidsvision men tänk om det blir så då. Skulle ni kunna tänka er att göra så med era ungar? Jag skulle inte det iallafall. Jag vill ha ett naturligt barn. Det är ju sjukt annars. Alla vill väl ha ett barn som är bra på massa saker och glad och trevlig och sådär. Då kommer ju alla människor att bli typ likadana. Världen kommer att krylla av supermänniskor. Vi kommer att ha Supermans vandrandes på gatorna. Om man skulle kunna välja att ens barn ska få förmågan att kunna flyga, då skulle jag välja det på mitt barn. Men sedan fick det räcka. Tänk vad roligt för den att flyga runt. Haha. Det skulle jag vilja göra. Som en fågel. Swischhh... Så ser man allt ovanifrån. Vad kul det vore. Jaja. Nog med spekulationer. Vi får väl se vad som händer och sker i framtiden.

Nu ska jag ta mig ett litet bad. Sedan ska jag tvätta min tatuering och smörja in den. Tappat skorpor som fan. Undrar om det är bra? Jag minns inte hur det var med min första. Men om man tappar skorporna utan att ha varit där och pillat och så, så måste det väl vara bra? Det tror jag nog. Det är ju inte så att jag når så jag kan sitta och ta på den och pilla bort skorporna. Nä. Det är nog som det ska. Hoppas jag.

Goodbye.


Gud vad jag är effektiv.

Publicerat: 2008-07-21 Kl: 17:01:34 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag är väldigt effektiv ibland, jag. När jag har lust. Hela dagen idag ända sedan jag vaknade har jag varit den mest irriterade i hela världen. Störde mig verkligen på allt. Och då menar jag precis allt. Jag ville slå ner en kärring och en gubbe som gick framför mig som två jävla sniglar. Fan när dom HÖR att folk går bakom varför flyttar de inte på sig?!? Jag hatar såntdär. Skulle kunnat döda dem.

Sedan blev jag riktigt irriterad för alla jävla fitt människor gick in i min väska hela tiden. Det finns gott om plats överallt. Varför ska de just gå in i MIN väska? Jävla idioter.

Jag blev riktigt förbannad på idioten som jobbar på Guldfynd. Det ligger massa örhängen i en liten skål. I skålen står det en skylt "25 kr/st". Jag köper 2 örhängen. Det ska alltså bli 50 kr. När jag betalat så står det på kvittot 79kr.

Nu vill mormor att jag ska duka. Det stör mig också.


en ny dag avklarad

Publicerat: 2008-07-21 Kl: 16:19:37 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Sådär ja. Även fast jag och mormor sov över litegrann, så gick vi ändå på stan. Vi tog bussen till Skatteverket för vi trodde att Kronofogden låg där. Jag ska dit och checka en sak bara. Men inte då. Vi får reda på att de har flyttat till Nacksta. Till Nacksta!? Vad fan tänkte jag. Vi har alltså åkt ända ner hit för någonting vi hittar några meter från vårt hem. Herregud. Man vet ju ingenting här i världen. Är det jag som är bakom flötet eller visste ni inte heller att det ligger en Kronofogd i Nacksta? Varken jag eller mormor hade någon aning om det iallafall. Jag har aldrig ens sett stället.

Aja. Jag bytte iallafall ett par nya tofflor. Ett par typ rosa. Foppatofflor alltså. Vet inte vad jag ska ha dem till. Mitt andra par jobbar jag ju i. Så de har jag bara borta på jobbet. Men man kan ju ha dem om man ska gå ner i tvättstugan eller gå ut och slänga soporna eller något. Äh. Bra att ha kanske.

Gick in på Guldfynd och köpte ett par guldörhängen. Ska prova dem snart. Fick dem av mormor :) Tackar.
Sedan hittade jag inget mer som jag ville ha. Jag måste ha pengar. Måste jobba ihjäl mig tror jag.

Nu ska jag snart äta mat. bara mormor sätter igång och lagar någon jävla gång. Sedan ska jag måla mina naglar med fransk manikyr, så jävla fint är det. Har nästan alltid så :) Eller. Så ofta jag kan. Nu kommer jag alltid att ha det när jag har köpt. Bra märke köpte jag också. Inget jävla HM skit som torkar och blir kletigt efter 1 vecka. Men grejen är den att jag har råkat raka av mig hela nageln på pekfingret. Så jag får väl ge fan i att måla den då. Kommer se fult ut men vad gör man? Vill ju inte att de andra naglarna ska gå av. Hm. Jag får återkomma.

Har köpt batterier till min kamera också. Så nu blir det bilder jävlar i mig! Men måste upp till mami och hämta sladden. Annars får ni ju inte se bilderna. Jag ska tjyvknäppa massa bilder på Danne ikväll. Hihi. Sötnosen.

Aja. Nu har jag inte tid med detta längre. Jag borde snart hamna på "mest aktiva" listan tycker jag. Uppdaterar ju fan hela tiden. Ja. Det är jag fan värd :) Haha.

Goodbye. Vi hörs senare.

Ska sova hemma hos Danne inatt så därifrån lär det inte bli någon uppdatering. Men hinner nog uppdatera iallafall en gång innan jag åker dit.

Emma.

Godmorgon.

Publicerat: 2008-07-21 Kl: 12:03:04 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej allihopa.

Det var egentligen meningen att jag skulle kliva upp kl 9 för att åka på stan med mormor. Men när jag vaknade kl 10 av mig själv så låg hon fortfarande och sov. Haha. Så då somnade jag också om litegranna. Men nu är jag vaken och vi ska strax åka! Hoppas jag får något fint. Jag vill ha något. Vet inte vad än bara.

Inatt vaknade jag ungefär 1 gång i timmen. Skitjobbigt. Först vaknade jag och bytte film. Sedan vaknade jag och var hungrig. Sedan vaknade jag av att jag var törstig. Sedan kissnödig. Osv osv. Hela tiden någonting. Förbannat irriterande detdär. Allt jag vill är att sova en hel natt. Men när det blir återstår ju att se.

Trött är jag. Jag är alltid trött. Ont i mitt huvud. Kanske går över när man får lite frisk luft.
Undrar vad jag ska få för mat idag? Jag är lite hungrig redan.

Ciao.

ice age

Publicerat: 2008-07-21 Kl: 02:36:24 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Japp. Det blev Ice Age. Jag har somnat så jag har missat halva filmen. Är skit trött. Men nu vaknade jag en snabbis och tyckte att det var lika bra att skriva. Lovade ju ;) Eller hur?

Nu ska jag sova. Imorgon är det en ny dag. Ska upp tidigt också. Fy fan.
Ska sätta på Mean Girls och somna till den istället. Den har jag sett så många gånger så det gör inget om jag missar nåt av den.

Godnatt.


Jag saknar dej Danne Valderrama Medina. Älskling.

Justja

Publicerat: 2008-07-21 Kl: 01:24:02 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag glömde nämna en sak. Jag läste i Klick! hemma hos Ewe att Carolina Gynning har skaffat blogg. Jag blev skitglad när jag läste det och tänkte att det första jag skulle göra när jag satt mig vid datorn var att läsa hennes nya blogg. Sagt och gjort - jag gick in på www.gynning.blogspot.com...  Jag som älskar Gynning. Hon skriver helt osammanhängande och stavar dåligt och skriver om tråkiga saker. Konstigt skriver hon. En ful design och fult textsnitt och allt har hon också. Jag brukar inte vara så kräsen med bloggar men denhär var tamigfan katastrofal. Vilket nederlag. Hon som brukar göra succé med allt hon tar för sig annars. Men dethär var ett stort misslyckande. Hoppas att hon ändrar på sitt sätt att skriva inom snar framtid. Nej. Jag blev då riktigt besviken på detta.

Någon annan som har läst den? Vad tyckte ni?
En sak är säker, jag kommer då inte att återvända till den bloggen något mer.

Mean Girls & Ice Age 2!

Publicerat: 2008-07-21 Kl: 01:20:07 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Godkväll mina kära läsare.

Efter att jag vaknade vid 20.30 så klev jag upp. Tog på mig kläder och gick ner till Johanssons en snabbis. Rökte en cigg och pratade lite med Kerstin. Sedan gick jag upp hem igen, hämtade min väska och satte upp håret. Sprang bort på Ica innan det stängde, köpte en Grandiosa pizza och en liten cocacola burk. Sedan gick jag hem till Evelina. Pizzan blev typ förstörd för jag hade den inne i ugnen för länge.

Shabby och Ryssen kom förbi för de skulle hjälpa Ewe att formatera om hennes nya dator. De var inte så framgångsrika. Det var någonting som var fel med skivan, eller med datorn. Jag minns inte riktigt vad det var som var fel. Hoppas att det löser sig iallafall. Efter att Shabby och Ryssen hade gått så satt jag och Evelina oss ner och åt pizzan och drack cola. Mumsigt. Vi tänkte kolla på film också, men upptäckte till vår besvikelse att Ewe inte har någon fjärrkontroll så vi kunde inte sätta på AVknappen. Så det blev ingen film. Tyvärr. Men det gick bra ändå. Vi såg på TV och snackade som vi alltid gör. Vi pratar alltid om massa saker även fast vi träffas varje dag. Haha.

När jag kom hem vid halv12 tiden så var mormor vaken. Då blev jag förvånad. Så pratade jag lite med henne, sedan började jag vika alla mina kläder som låg framme och som jag hade i påsen som jag hämtade hos mamma idag. Så har jag tryckt ner dem i min byrå i hallen som jag har kläderna i. Fan vad trångt det är. Får inte plats någonting där i. Men allt går att lösa med våld, brukar jag säga. Efter jag var klar med det så tvättade jag mitt ansikte och noppade ögonbrynen. Stog och kollade på min hy rätt länge också. Fastnade framför spegeln. Jag har fått bättre hy nu än för några veckor sedan. Skönt det iallafall. Så man slipper se ut som en pizza.

Nu ska jag lägga mig och se på Mean Girls och Ice Age 2. Vilken ska jag börja med? Beslutsångest. Jag tror jag börjar med Mean Girls. Den brukar jag se med Danne. Saknar honom. Älskade Daniel... Miss you honey.

Men Ice Age är ju förjävla rolig alltså. Kanske ser den först? Hmm... Åh. Kan inte bestämma mig. Jag börjar med  Ice Age. Jag gör fan det.

Uppdaterar nog en gång till innan jag lägger mig och sover. Kommer ha svårt för att somna inatt känner jag. Sov ju 4 timmar förut. Ångrar mig inte. Det var den skönaste sömnen jag fått när jag sovit ensam på länge. Den skönaste jag fått på sistonde var när jag sov hos Danne i förrgår. Fast  vi somnade jättesent, men när vi väl gjorde det var det underbart. Jag tänkte bara "äntligen får jag sova tryggt och skönt". Underbart var det. Hela den natten var underbar. I love you.


Herregud vad skönt

Publicerat: 2008-07-20 Kl: 20:56:00 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag har vilat efter maten. Många timmar vilade jag. Så jävla skönt.
Jag kanske ska vila lite till nu. Skriver senare!

Fixat

Publicerat: 2008-07-20 Kl: 16:28:19 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Så. Problemet är fixat. Nu ser ni min header igen. Tack till Frida som alltid trollar med min blogg :) She's a magicalworker! Skitbra på sånthär med koder och skit som jag inte fattar speciellt mycket av. Jag förstår litegranna men inte är det mycket. Så tack till miss Sendelbach för hjälpen.

Nu har jag varit och hjälpt Ewe att bära hyllor och säckar med kläder och sånt till den nya lägenheten. Jag och Amanda fick dra en skit tung hylla på en liten vagn. Så tog vi glashyllorna & säckarna samtidigt. Så drog jag dendär förbannade vagnen hela vägen. Vi tog en omväg så att vi kunde gå på asfalten. Och solen lyste mig rakt i ansiktet hela tiden. Tugnt var det. Men det gick bra! :)

När jag kom hem igen så var mormor redan hemma! Jag trodde hon skulle sluta halv 5. Men tydligen inte. Så jag bytte kläder sedan gick vi ner på Konsum och handlade lite. Vi ska äta stuvade makaroner & köttbullar nu. Såna små delikatessköttbullar eller vad de heter. Skitgoda är dom iallafall. Inte som stora vanliga äckel köttbullar. I love these little things. Hehe. Så det ska bli gott! Jag är svinhungrig. Inte ätit frukost heller. Jag ska äta ihjäl mig nu.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Jag hade ju en plan i mitt huvud men den sprack ju nu. Fan. Det ska alltid bli en massa tjaffs. Misstag som man gjort i det förflutna får man alltid betala för i framtiden. Och det suger. Men det är ju så. Bara att bita i det sura äpplet. Jag kan inte ändra det som varit - även om jag vill. Men tyvärr. Sådan makt har jag inte.
Jag ska kanske skaffa mig det. Kanske går i framtiden, eller nåt.

Nu ska jag hjälpa min lilla mormor med maten. Den får skynda sig på innan jag svälter ihjäl här. Mmm vad gott det ska bli. Jag drömmer mig bort.


Hjälp mig

Publicerat: 2008-07-20 Kl: 14:27:58 | I kategori: Min vardag | 6 kommentarer


Ser ni min header? Jag ser den inte. Det är bara helt vitt. Jag blir frustrerad.
Ser ni den? Svara.


Sådär!

Publicerat: 2008-07-20 Kl: 14:25:36 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu fixade jag nytt textsnitt. Jag är lite less på Verdana. Jag kommer nog att ändra tillbaka. Men just nu känns dethär bra.

Varmt och skönt

Publicerat: 2008-07-20 Kl: 14:17:52 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu har jag varit på Ica. Mötte Danne så köpte han snus åt mig. Tackar för det. Sedan ringde mamma, så pratade vi lite och jag fick lite uppdateringar om saker som hänt och så. Sedan bestämde vi att jag skulle komma upp och hälsa på. Så då gjorde jag det. Hämtade en massa kläder och sådär. Sökte mina fina sommarskor som jag ska ha på Williams dop, men hittade dem inte. Ska gå ner i källaren där någondag och leta fram dem. För någonstans finns de. Hoppas jag.

Nu kom jag nyss hem. Ångrar att jag inte köpte cola när jag väl var på Ica. Hade suttit fint nu. Men men. Får klara mig utan. Det var iallafall skönt att träffa mina älskade hundar. Snart ska vi ta bort dem. De är så himla gamla och båda två har cancer :( Jag längtar inte. Jag älskar Tova och Ante mer än jag älskar de flesta. Mina älsklingar. Så jag måste se till att spendera så mycket tid jag kan med dem innan det är dags. Jag saknar dem hur mycket som helst eftersom jag nästan aldrig är hemma hos mamma längre.

Nu ska jag torka mitt hår och så. Sedan ska jag bort till Evelinas gamla lägenhet och hjälpa henne att bära möbler. Jag missuppfattade igår, hon hade skrivit i sin blogg att hon skulle hämta kyl & frys. Vad fan ska hon med det till undrade jag, men tänkte inte mer på saken. Men sedan berättade hon att hon ska hämta sakerna som är I kylen och frysen. Ha ha. Jag måste ju vara världens dummaste. Eller så är det Ewe som förklarar dåligt. Jag tror mer på alternativ nr 2. 

Som någon kanske har lagt märke till så har jag lagt ner dethär med att göra första meningen i varje stycke med fet stil här i bloggen. Jag tycker inte att det är så fint längre. Jag önskar bara att jag kunde ändra stil på texten. Jag ska kolla om jag får till det i kodmallen. Jag ska prova nu. Ni lär ju märka om texten blir annorlunda.

Nu ska jag ladda min mobil och skriva ett sms till DV :) I miss him.

Nej. Nu sätter jag fart om någonting ska bli gjort här idag. Vill egentligen bara lägga mig och vila på balkongen i det sköna vädret. Perfekt värme. I love the sun.

Ciao

Godmorgon!

Publicerat: 2008-07-20 Kl: 12:51:58 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Även fast jag somnade jättesent så vaknade jag tidigt. Hade ställt klockan på 11, och tro på fan så klev jag upp då. Snoozade inte ens. Jag har blivit en människa som gillar dagsljus. Numera.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Jag ska nog iallafall hjälpa Ewe att bära massa möbler o sånt från gamla lägenheten till den nya. Fast först ska jag förmodligen till Tova och hälsa på mina små sötnosar och henne. Kanske Leif också om han är hemma. Jävlas lite. Han och jag jävlas alltid med varandra. Jag låtsas att han är kär i mig och han låtsas att jag är kär i honom. Hahaha. I julklapp för 3 år sedan fick jag en bild på honom i en guldram. Bara. Jag fick bara den. Hahaha, jävla dåre. Fast jag fick ju annat av Tova Wilma och Hanna så han räknas ju in i dem också ;) Nästa gång han fyller år ska han få en bild på mig också. En ännu större än jag fick av honom. Hahaha. Han är bra rolig dendär Leif. Hahaha.

Jaja. Nu fick jag ett bra besked av min kära vän Evelina. Hon ska följa med mig på Ica och köpa snus. Innan jag dör här. Sedan ska jag hem och diska efter det. Mormor blev sur när jag lämnade all disk igår och bara drog. Haha. "Tror du att jag är någon slags hushållerska åt dig" sa hon. Haha.

Nu ska jag gå till Ica. Sedan ska jag ringa Danniiee. Sötnosen.

Bye.

mina tappra försök

Publicerat: 2008-07-20 Kl: 03:39:47 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Sömnen infinner sig inte. Inte idag heller. Igår gjorde den det men då sov jag ju med baby. Idag sover jag ensam och då blir det lite svårare än annars.

Ligger och tittar på Narnia. Grinade hur mycket som helst när Aslan dog på Stenbordet. Även fast jag vet att han inte dör på riktigt så blir jag ledsen, haha. Fjantig jag är. Men jag är ledsen idag. Detta är en ledsendag. Inget bra har hänt idag.
Inte en endaste liten sak. Jag har ont i huvudet och i kroppen. Tatueringen orkar jag verkligen inte kliva upp och smörja även fast jag vet att jag borde göra det. Jag smörjer den alldeles för sällan. Bara smörjit den en gång idag. Eller två. Nej. En. Jag tar inget ansvar. Men imorgon ska jag smörja var tredje timme. Annars får nån slå mig, ok? Isåfall tar jag det. Nemas problemas. Ååh, nu hör jag på filmen hur Aslan har kommit tillbaka! Wie.

Jag fick ett sms nyss som gjorde mig lite lyckligare i hjärtat. Så nu kanske jag kan sova liiite bättre iallafall. Fast det tror jag inte. Ett sms räcker inte. I need the real thing.

Har suttit på 1000apor i några timmar och kollat runt. Jag älskar alla Schulman:s. Så jävla briljanta. Sjuka jävla människor med den roligaste humorn på många år. Förutom Hey Baberiba. Det är bäst. Kungafamiljen. Ha ha. Och Anette. Linas mamma. Hon är världens roligaste. Lina är också rolig. Rolig familj detdär. De är bäst på att imitera folk.

Jag tyckte att jag såg Per Frost på jobbet härromdagen. Jag ropade på Ewe i headsetet och sa "Kom hit! Fort. Kom hit" Sen stog jag och spanade länge för Evelina kom inte lika snabbt som jag förväntat mig. Sen när han rörde sig och jag såg honom från en annan vinkel insåg jag att det inte var Frosties. Det var någon annan gubbjävel. Men det hade varit kul om det var Per. Då hade jag nog gått dit och hälsat. Kanske. Jag är inte säker. Men jag tror det. 

den som inte tittar på dethär måste straffas

Publicerat: 2008-07-20 Kl: 02:55:20 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer



ha ha

Publicerat: 2008-07-20 Kl: 02:37:24 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer





Inget rasistiskt menat, alltså. Tyckte bara den var rolig. Har för mig att Lina brukade dra den för några år sedan. Ha ha.
Han som sitter bredvid är ju invandrare också, så ni förstår att dethär bara är en rolig grej. Annars är ni dumma i huvudet.

What have I become

Publicerat: 2008-07-20 Kl: 01:09:42 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer



Saknar dig.

lite halvt som halvt barnvakt såhär på kvällskvisten

Publicerat: 2008-07-19 Kl: 00:29:35 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Ja, alltså inte barnvakt. Men rubriken passade så jag skrev så. Jag sitter här hemma hos Evelina och kollar på Saw 2 och chillar bara :) Vi har bara legat och sett på tv, har ju bara varit här 1 timme.

Just nu är Evelina ute med sin hund och möter Vilma samtidigt. Hon ska också komma hit och umgås. Ska bli roligt. Var ganska längesen jag var med henne. Träffade henne härromdan när hon kom in på jobbet, men då kunde vi inte prata speciellt mycket så det gilldes inte. Bara roligt att se henne!

Annars så sitter jag och Ewe bara och väntar på att Danne & Danne ska komma hem nån jävla gång. De är och spelar poker i Skönsmon, och sen kanske de ska ut eller nåt. Jag har ingen aning. Orkar inte bry mig heller. Haha. Dom kommer väl så småningom får jag hoppas iallafall. Så ska Danne E hit och min Danne V ska hämta mig så ska vi åka hem till honom och mysa. Även fast jag är heeelt slut som jobbar 10 timmar idag och knappt sovit något de senaste 4 dygnen. Men vill man mysa så vill man. Jag behöver kärlek. Annars kommer mitt hjärta att torka ut och sluta slå. Nu var jag lite väl dramatisk kanske men nåt i den stilen kommer nog att hända. Det är så det känns. På allvar. Idag fick jag iochförsig lite kärlek när Danne kom till jobbet. Men han tyckte att jag luktade mat och ville därmed inte kramas så mycket. Då blev jag sur. Haha. Jag blev mobbad. Men jag fick några pussar och några kramar och så iallafall. Det var så skönt att se honom. Han är verkligen vacker dendär killen allså. Jag kan inte ens fatta att man kan se ut sådär. Världens finaste jävel i hela världen. Ååh. Kom hem nu då. Jag vill kramas.

Nu kommer Evelina och Vilma hör jag. Allt har gått bra för mig och William iallafall. Han har inte vaknat något. Även om han skulle ha gjort det så skulle det ha gått bra ändå, men ni förstår vad jag menar. Hm. Jag hörde dem men nu hör jag inget. Jo, Evelina skrev ett sms "Kom utomlands" Hahaha. Hon menade att jag skulle komma ut och öppna balkongdörren. Så tog vi en cigg samtidigt.

Nu är jag trygg igen. Jag var lite smårädd där en stund att sitta här och titta på Saw 2 ensam mitt i natten. Läskigt. Jag är en fegis.

Nu ska jag vara social och vänta som vanligt. Jag väntar och väntar och väntar. Lär väl få vänta tills 5 på morgonen. Då blir det ett jävla liv ska jag tala om. På mig, alltså.

Godnatt


Kärlek

nu är jag riktigt trött. och lite lycklig

Publicerat: 2008-07-18 Kl: 21:51:52 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Godkväll gott folk.

Idag har ni säkert tagit det lugnt och haft sommarlov och njutit av livet. Det har inte jag. Haha. Men pengar blir det ju iallafall. Tur det.

Jag klev upp 9.30 eftersom jag ändå sover så jävla dåligt så jag går runt som en zombie hela dagarna. Så åt jag frukost lite snabbt, sist jag jobbade var det så sjuuuuukt mycket folk och vi var bara 3 st, så då hann jag inte äta heller. Då svalt jag. På riktigt. Den dagen sa Evelina "Ta lärdom av dethär och se till att äta frukost nästa gång innan du kommer" - Så jag följde hennes råd. Jag ser henne som min boss när vi är på jobbet. Resten får säga vad dom vill. Jag är bara rädd för Ewe. Även fast hon är min bästa kompis i hela världen så är jag lite rädd för henne när vi är på jobbet. Hon blir arg ibland. Haha. Men så är det. I have to face my fear! ...Så därför ska jag gå upp till henne om en stund. Ska varva ner litegrnan först, smörja in tatueringen och torka håret och sådär. Smörja in ansiktet.

Imorse när jag höll på att klä på mig så ringde Daniel. Då blev jag gladast i hela Sverige. Kanske världen. Wie.
Sen kom han och Jocke förbi på jobbet, så jag bjöd dem på mat. De var så gulliga så jag kände att jag var tvungen att bjuda dem :) Sen drog dom med maten. Sen kom dom tillbaka när jag höll på att stänga och störde mig. Jävla dårar. Haha.

Nu ska jag som sagt snart gå upp till Ewe och ta det lugnt bara. Vi ska väl sitta och vänta på våra Daniel:ar och titta på TV. Det rimmar. Hor Ewe svarar inte på msn heller. Jo jävlar, nu blinkar det! Hon ville att jag skulle översätta en sak. Jag kan alla språk i världen. Jag är proffs, nämligen.

Nä men nu har jag inte tid. Jag ska ge Evelina Persson pengar, ladda min mobil, pussa William och hoppas att han inte vaknar. Sedan ska jag sova med min amor. Saknat honom så ni fattar inte alltså.

Nu drar jag. Min tatuering torkar ut och dör snart. Stackarn.

Hej


I miss you

Publicerat: 2008-07-18 Kl: 10:03:00 | I kategori: Min vardag | 2 kommentarer


Vet inte vad jag ska säga.


Önskar

Publicerat: 2008-07-18 Kl: 00:27:32 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Att inte andas samma luft som dig är som att inte andas alls.
Önskar att allt var som då.


Jobbig dag

Publicerat: 2008-07-17 Kl: 22:25:55 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Längsen jag var med om att en dag har känts så tung.
Vet inte vad jag ska göra...

Nu är jag uppe

Publicerat: 2008-07-17 Kl: 13:47:03 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu har jag klivit upp ur sängen. Skulle gjort det för längesen egentligen, mormor ville att jag skulle gå på stan med henne. Men det känns verkligen inte som att jag har lust att göra det just nu. Så jävla less. På allt.

Så fort man tror att någonting börjar gå uppåt, då totalvänder det. Fan alltså. Men inte mycket jag kan göra... ;S

Nyss pratat med Evelina i telefon. Hon skulle ringa upp om ett tag, får se om hon gör det då.


Äh, orkar inte sitta här och skriva en massa meningslösa rader som ingen bryr sig om iallafall

blir fan galen

Publicerat: 2008-07-17 Kl: 08:40:52 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jävla kärringjävel.

Jag vill bara sova och aldrig mer vakna

Publicerat: 2008-07-17 Kl: 04:30:00 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


convinced we were each others destiny

Le igen

Publicerat: 2008-07-17 Kl: 04:09:25 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


du förtjänar så mycket mer efter allt du gjort för mig

misplaced trust

Publicerat: 2008-07-17 Kl: 03:48:53 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer





I was praying that you and me might end up together. Its like wishing for rain as I stand in the desert. - But im holding you closer than most, cuz you are my heaven

I wonder how you keep warm. Its to late to cry... To broken to move on
Most nights i hardly sleep, dont take what you dont need from me

vad ska jag göra nu då

Publicerat: 2008-07-17 Kl: 02:29:09 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag vet inte vart jag ska ta vägen nu. Önskar att jag kunde vara med min mamma.





I miss this so much

:)

Publicerat: 2008-07-17 Kl: 01:49:19 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer



Hemma nu

Publicerat: 2008-07-17 Kl: 01:40:52 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Sitter hemma nu. Ledsen och förbannad. Besviken. Orolig.
Vad ska hända nu?


Sådär ja.

Publicerat: 2008-07-16 Kl: 20:55:44 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Ännu en arbetsdag (halv iof men ändå) avklarad. Ni anar inte hur trött jag är nu. Fy fan.
Ska varva ner en liten stund sedan ska jag upp till Ewe och hjälpa henne med lägenheten.

Min Daniel.


nu blir det jobb

Publicerat: 2008-07-16 Kl: 15:35:23 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu ska jag gå till jobbet. Börjar 16 så jag har lite tid på mig. Är så sjukt trött så jag lär väl somna där säkert. Haha. Eller så försvinner det när jag kommer dit och får nåt att göra. Vi får se hur det blir. Hur som helst så spelar det ingen roll, måste ju ändå göra det jag är där för, eller hur?

Saknar dig Daniel. Jättemycket. Älskar dig sötnos

Vi hörs sen.
Ciao

gud vad trött jag är. för ovanlighetens skull, alltså

Publicerat: 2008-07-16 Kl: 13:55:27 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej på er mina kära (och o-kära) läsare.

Sömnproblemet inatt löste sig inte.
Jag lyckades somna när momor skulle kliva upp och jobba. Hon går alltid in hit på morgonen nämligen så jag är tvungen att ligga och låtsas sova, annars blir det ett jävla tjat om "varför jag är uppe hela nätterna då jag blir så trött på dagarna" och "normala människor sover faktiskt på natten" Så tillslut lyckades jag somna iallafall. På morgonen. Suck. Vaknade av att Evelina ringde och väckte mig, hon blev helt chockad när jag svarade. Jag citerar "När du svarar på morgonen är det som att man har vunnit på lotto, man blir helt chockad för att man inte tror att du ska svara" Haha. Hon är så söt, den där Evelina :)

Nu har jag varit ner på Konsum och köpt en cola. Var så jävla sugen så jag höll på att dö.

Nu ska jag snart gå och jobba.

Saknar min Danne jag.
Ciao

John blund, du är sen till vår dejt. igen

Publicerat: 2008-07-16 Kl: 04:13:11 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Vart är John Blund när man som bäst behöver honom? Eller Danne. Jag är så himla trött. Vill verkligen somna. Försöker hela tiden. Jag är så less på detta. Imorgon måste jag sova med Daniel. Så är det bara. Vare sig han vill eller inte. Men det vill han nog. Han måste iallafall, hur som helst. Jag orkar inte med en till natt utan sömn. Vill kunna lägga mig ner och känna mig trygg och bara falla in i en djup sömn med fina drömmar. Och den ända vägen dit är genom Dannes trygga armar runt mig, att räkna hans andetag och känna hans hjärta slå när jag sakta somnar på hans bröst.


Det är himlen för mig.

Bengtzing duade Viktoria. So what?

Publicerat: 2008-07-16 Kl: 02:41:08 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer



Nu är jag förbannad.


Ni har förmodligen hört att det blivit ett jävla liv för att Bengtzing "duade" kronprinsessan Viktoria.
Personligen så tycker jag att detta är så jävla fjantigt. Att man inte får kalla någon i kungafamiljen för "Du" när man tilltalar dem eller sitter och konverserar. Så patetiskt. Det är inte så att de är världens hjältar och bör hyllas. Vad gör de? Okej, Viktoria och Silvia kanske hjälper fattiga barn och liknande. Men det är det väl många som gör? Alla personer som är faddrar, som skänker pengar varje månad till barn i fattiga länder. Dem är det ingen jävel som hyllar.

Jag tycker att detta är totalt ologiskt. Kungafamiljen är ju bara vanliga människor som råkar ha blivit födda in i detta. De sitter där de sitter, så att säga. Sedan blir det ett jävla liv om någon "vanlig" person kallar någon av dem för "Du".

Vad tycker ni? Är inte detta helt sjukt? Bör man tilltala och kalla medlemmar av kungafamiljen t.ex. "Kungen, Kronprinsessan, Drottningen, Ers höghet, Prinessan, Prinsen" eller är det okej att bara tilltala dem vid deras namn? Varför har de ens namn om man inte får kalla dem för det. De borde fan isåfall ha blivit döpta till "Kungen, Drottningen, Prinsessan, Kronprinsessan & Prinsen", tycker jag. Om man nu promt måste kalla dem för det.

Irriterad jag blir när folk tror att dom står över andra. De har ju för fan ingen makt alls här i Sverige. Tycker nån som jag att vi borde avskaffa kungahuset helt? Vad fyller de för funktion här i vårt land? - Ingen alls. De bara finns där för att det är bara är så. För att det alltid varit så. Men dethär är för helvete 2000-talet. Avskaffa kungahuset, säger jag!

Sista morgonen

Publicerat: 2008-07-16 Kl: 02:28:43 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Ett litet nattligt inlägg hinner jag med innan det är dags att försöka somna. Vilket - såklart - kommer att misslyckas, som vanligt. Jag lyckas aldrig att somna. Jag kan helt enkelt inte sova utan Daniel. Det går inte. Det verkar bara inte finnas i mitt system. Det är helt jävla omöjligt. De få gånger jag dock lyckas somna, är när jag är totalt utmattad och bara däckar så fort jag lägger mig i sängen. Men inte annars. Jag sover högst 2 timmar per natt annars. Jag blir så sjukt trött på dagarna av dethär, men det är såhär det är och det kan jag inte göra nånting åt.

Ikväll har inte så mycket blivit gjort. Efter att jag kom hem från stan så stog till min förvåning min älskade pojkvän utanför porten och väntade på mig där. Den kramen jag fick var helt förtrollande. Så mycket kärlek som jag kände och fick då har jag inte känt på länge. I det ögonblicket visste jag, att dethär är killen som jag älskar mer än nånting annat. Vi bara stog där och höll om varandra i kanske 10 minuter. Min älskade Daniel. Du förstår inte hur mycket jag älskar dig. Men jag gör iallafall det. Så otroligt mycket. Kan inte ens förstå det själv. Vår kärlek övervinner allt - visst hjärtat? Du är så fin. Vackraste jag vet. Saknar dig. Längtar tills vi ses, hoppas vi ses imorgon. Det ska jag se till annars.

Imorgon ska jag inte sova så länge. På morgonen när jag kliver upp så ska jag duscha först och främst. Sedan ska jag äta frukost. Kanske kolla på lite tv och så. Om klockan inte är allt för tidigt så ska jag ringa Danniie och se vad han gör. Lär väl väcka honom. Har aldrig träffat en människa som älskar att sova så mycket som honom. Han tycker till och med om att sova mer än jag. Och då kan jag tala om att man älskar att sova. Jag tycker nästan att det är det bästa som finns.
Sedan börjar jag jobba kl 16.00! Alltid bra med pengar. Det är skönt att jag har börjat jobba igen känner jag. Det känns bra att veta att man har någonting viktigt att göra på dagarna. Att man får pengar är ju inget minus heller direkt.

Nu ska jag se Sex and the city filmen för hundraelfte gången. Men jag tycker att den är skön att försöka sova till. Jag behöver inte anstränga mig för att hänga med i den eftersom att jag redan sett den flera gånger. Alltså känner man ingen press till att inte somna. Förstår ni vad jag menar? Vet inte om jag förklarar så bra. Man behöver inte vara orolig över att inte hänga med i filmen, helt enkelt.

Imorgon ska jag knäppa bilder med min kamera. Det var så längesen. Ångrar att jag inte tog en bild på Danne idag. Han var så himla fin när han satt här i sängen och bara log mot mig. Min finaste fina. Vackraste vackra. Du är underbar.


Godnatt.
Emma.

im that secret inside that you're keepin

Publicerat: 2008-07-15 Kl: 20:45:14 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hello gott folk. Idag känns mitt liv lite ljusare även om det är förbannat jobbigt... Men det är så det är - man utsätts för prövningar och det är bara att ta sig igenom dem. Har jag kommit på.

Idag har jag varit barnvakt åt mina småkusiner, sedan har jag mött upp mormor och gått på stan och köpt skor till jobbet. Letade fan överallt men hittade typ inga. Gick även in på fotoaffären där jag köpte min kamera, och hon formaterade bara kameran sedan så funkade den som vanligt igen. Så hon lärde mig hur jag gjorde det, så nu ska jag göra det varje gång efter jag har lagt in bilderna på datorn sa hon. Det rådet ska jag följa. Ska bara hitta min sladd nu då.

Idag ska jag sova med älsklingen :) Mysigt. Sedan imorgon är det jobb... Bara ca 5 timmar iof, men det är ju pengar det med. Och på fredag blir det 10 timmar. Totalt 25 timmar denna veckan. Braaa jobbat :D

Danne ligger och vilar, han är helt slut och mår inte så bra. Stackarn. Jag sitter bara här och har tråkigt.
Lyssnar på Kat Deluna. Mina hörlurar har dykt upp också. Danne hade dem, haha. Tjuven ;)

Nu ska jag kila.
Ciao

i taket lyser stjärnorna

Publicerat: 2008-07-15 Kl: 04:05:52 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag har glömt att berätta en sak som jag är helt exalterad över. Låg och såg på film nu och höll på att somna när jag kom på det och kände att jag var tvungen att skriva. Haha.

En av mina absoluta favoritböcker genom tiderna heter I taket lyser stjärnorna, och är skriven av en författare som heter Johanna Thydell. Boken handlar om Jenna 13 år, vars mamma är svårt sjuk i cancer. Jenna är dödligt kär i en av skolans snyggaste killar, Sakkarias. I smyg, såklart. Jenna är inte populär och är bästa kompis med Susanna, en tjej som pluggar stenhårt och har glasögon och beskrivs i boken som en "plugghäst" typ. I Jennas klass går en tjej som heter Ullis - hon har blondt hår, stora bröst, mycket smink, får vilken kille hon vill. Allt som Jenna inte är, är Ullis. Allt som Jenna inte har, har Ullis - Jenna hatar Ullis. Iallafall i början... Boken tar oväntade vändningar ju längre man kommer, och det är verkligen en bok som man måste sträckläsa. Det går inte att lägga ifrån sig den, hur trött eller upptagen man än är.  Det som i början av berättelsen verkade totalt osannolikt blir sanning och Jenna får en ny bästa kompis, samtidigt som hon möter det svåraste hon förmodligen kommer att träffa på i sitt liv.

Nu ska alltså denna underbara bok bli film !!! Ingen är gladare än jag. Det lovar jag. Jag ska boka biljett till biopremiären långt i förväg. Filmen håller just nu på att spelas in i Trollhättan och Vänersborg. Den klipps i sommar och höst, men datum för premiären är inte spikat än.

Om ni inte har läst boken, gör det.

På baksidan av boken står det:
Jenna Wilson är tretton år och i taket i hennes rum har hon och mamma klistrat upp stjärnor som lyser i mörkret. Det ingen vet är att under en speciell stjärna har Jenna gömt en dikt.

"Om du dör mamma, då tar jag livet av mig."

Ungdomsroman om det svåraste svåra - en mamma som är döende i cancer, om att vara stark och svag på samma gång, om att ingenting blir riktigt som man trott och om den första kärleken på blodigt allvar som ingen annan kan förstå.



när allt känns svårt...

Publicerat: 2008-07-15 Kl: 01:38:01 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


...Så är det bra att man har en vän som Evelina Persson. Hon försöker alltid hjälpa till när man mår dåligt eller behöver stöd. Så gör hon allt i den mån hon kan för att försöka få en att må lite bättre. I just love her :)

Ja.. Vart ska jag börja nu då?

Imorse vaknade jag av at jag hade fått ett sms av Ewe där det stog "Vi börjar elva :)" Jag som hade förberett mig på att kliva upp kl 9. Men det tog inte många minuter innan jag somnade om. Vid halv 11 ser jag att Evelina skriver ett sms där det står "Jag går nu", ingen panik jag fick då eller. Haha. Skyndade mig somfan att slänga på mig kläderna, borsta tänderna & tvätta ansiktet. Sedan gick jag och mötte henne vid ICA. Satan vad varmt det var imorse... Höll på att svimma när jag klev utanför dörren. Och dum som jag är så jobbade i jeans hela långa dagen. Det ångrar jag. Efter att jag Evelina och Jonas var klara med allt och hade stängt, så gick jag och Ewe och mötte hennes mamma & syster och hämtade William. Sötnosen. Sedan gick jag hem till min mormor och Evelina och William hem till dem. Jag satte mig vid datorn en snabbis och skickade nåt sms, sedan gick jag direkt till hem till Evelina. Det var menignen att jag skulle hjälpa henne att packa massa saker inför hennes flytt som sker inom kort, men jag var så ledsen och orolig så jag kände att det var lite svårt att finna ro till att göra det. Men jag packade iallafall en låda ;) Jag får hjälpa henne imorgon istället. Vi satt mest bara och pratade och tittade på Sex and the city, som vi alltid gör. Pratar alltså.

Nu är jag hemma. Är less på mig själv för att jag har sett Sex and the city filmen, annars kunde jag ha sett den nu. Men jag får väl se den igen då. Började att se Criminal Minds avsnittet som jag har laddat ner och väntat på i flera dagar igår, men jag var så utmattad att jag somnade direkt när jag la huvudet på kudden. Jag har ju ioförsig laddat ner Narnia med, den kanske jag ska se istället. Eller efteråt. Jag har börjat kolla på den 2 gånger redan, men sedan slagit av den eller somnat ifrån den. Men jag har ju sett den flera gånger förut, så det gör ingenting. Jag älskar den. Vet inte varför. Jag ska se sagan om Prins Caspian snart också. Haha, vilken barnunge jag är. Men det skiter jag i, för jag tycker att den är bra och då är det så.

Knäppte lite bilder på jobbet förut. Blev dock inga bra bilder. Det får jag ändra på nån annan gång när jag har tid och ork.

Nu ska jag se på film.
Bye


Jag är så besviken...



Mysigt att ligga och titta i sängen :)


besviken...

Publicerat: 2008-07-14 Kl: 22:34:45 | I kategori: Min vardag | 5 kommentarer


Så jävla nere. Varför ska man behöva stå ut med sånthär? Jag orkar inte mer... Jag ber om en förändring men det händer inget. Allt blir bara värre. Hur länge ska jag  hålla på såhär? Äh.. Pallar inte. Fuck this och allt.

hemma nu

Publicerat: 2008-07-14 Kl: 00:30:28 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Ett godnatt inlägg innan jag ska gå och lägga mig. Har ju som sagt varit hos Evelina ikväll och som vanligt alltid när vi är med varann så pratar vi en massa och så. Mysigt. Vart dock inte så mycket umgås där inte eftersom Ewe älskar att prata i telefon. Haha. Sen skulle hon på Shell för att köpa cigg. Så vi kanske umgicks en halvtimme allt som allt. Men jag fick iaf prata av mej lite :) Skönt.

Nu när jag kom hem så väntade en jävla överraskning. Och vilken överraskning det var... Den var verkligen inte bra. Åt helvete. Bara för att jag inte tänker speciellt noga så sätter jag mig själv i skiten. Sen får man en massa taskiga kommentarer och nedlåtande bittra ord så man verkligen känner sig bra. Finns ju aldrig nån som tror eller litar på mig heller... Men det är väl mitt eget fel. Jag har bäddat min egen säng och nu måste jag ligga i den. Så är det. Men jag önskar iallafall att nån nångång kunde tro på vad jag säger. Det är ju inte så att det enda jag gör hela dagarna är att ljuga för människor. Jag vaknar ju inte på morgonen och känner mig exalterad för att "idag ska jag få ljuga för nån, jippie" utan det är väl nåt jag inte gör speciellt ofta men har gjort någon gång, och de enstaka gången/gångerna räcker för att tilliten till mig ska försvinna helt. Och endast av de personer jag verkligen älskar, bryr mig om och behöver. Men men... Vi får väl se hur det här blir. Jag orkar inte med något mer skit i mitt liv just nu. Verkligen inte. Isåfall drar jag fan härifrån hellre. Bor på gatan eller nåt. Pallar inte... Jag behöver inte ännu en person som inte gör annat än trycker ner mig.

Jaja, nog med depression för ett inlägg. Ska tvätta mitt ansikte, sätta upp håret & klä av mig nu. Sedan ska jag lägga mig i sängen och se klart slutet på Sex and the city filmen. Såg ju aldrig hur det slutade. Måste göra det. Sedan ska jag fan sova. Jag måste kunna somna inatt. Lyckas jag inte somna inatt kommer jag självdö imorgon. Och jag har inte råd att misslyckas denhär gången. Jag ska fan visa alla fittor som inte tror på mig. Jag ska fan göra det nu. Och sen ska jag säga till alla som trodde att jag var helt värdelös, fuck you all.

Tack Evelina för att du finns. Jag är glad att vi har fått tillbaka vänskapen som var/är en av dom bästa jag nånsin haft.
Du är guld värd.


Godnatt till alla er som lyckas sova. Jag är inte en av er.




Bästaste
















hos evelina

Publicerat: 2008-07-13 Kl: 22:13:15 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Godkväll everybody.

Nu sitter jag hemma hos Evelina och softar. Hon pratar bara i telefon o röker heela tiden så jag sitter här ensam som ett päron. Hm. Inget bra på tv är det heller. Jag ska zappa lite, fast det blir svårt när Persson recidence inte har nån fjärrkontroll. Går in på tv.nu istället. Så får det bli. Innan dethär så har jag suttit med mormor och kollat på Sex and the city. Det blir så att jag skäms när det blir sexscener, alltså helt allvarligt. Jag blir helt nervös och skäms ihjäl, ungefär som att det är en scen som jag själv är med i. Haha. Helt sjukt. Varför är det så? Är det nån mer som känner såhär när ni ser filmer och det kommer upp nån erotisk scen med era föräldrar lr liknande? Konstigt är det iallafall.

Ska hem om ett tag för att sova. Jag börjar jobba tidigt imorgon och jag ska jobba lääänge. Så jag måste vara pigg och alert hela dagen! :) Mormor börjar också jobba igen imorgon, så då börjar vi samma dag och det är ju passande.

När jag kommer hem ska jag kolla på ett avsnitt av Criminal Minds. Längtar. Så jävla bra är de avsnitten. Förbannat bra. Inte som alla andra såna serier, CSI, Law & Order - iof så är det jättebra också, älskar det programmet, men sedan Daniel introducerade mig till Criminal Minds så gillar jag inget lika mycket som det -, och alla sådana "polisserier" eller vad man kallar det. Alla som inte fastnat för Crim Minds än, börja se det! Jag lovar att ni inte blir besvikna. Speciellt om ni gillar psykologiska förklaringar och sånt. Jag älskar sånt. Im a sucker for psychology, haha. Vilken fjolla jag är.

Längtar efter min pojkvän också. Var ett tag sedan vi sågs. Men imorgon hoppas jag att vi kan sova tillsammans. Vill verkligen det. Behöver få vara nära. Min älskade. Tacksam för att du finns i mitt liv också. Du och jag. My beloved.

Nu ska jag försöka få Ewe att umgås med mig. Sedan ska jag försöka sova. Jag har ju fan fixat mitt hår alldeles nyss, vad jobbigt att jag ska sova då. Men ska ju ändå bara ha det uppsatt imorgon så det spelar ju ingen roll egentligen.

Talk to you later

Till min älskade Daniel Valderrama

Publicerat: 2008-07-13 Kl: 20:16:15 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


My thoughts go out to you, my immortal beloved
I can live only wholly with you or not at all -
Be calm my life, my all. Only by calm consideration of
our existence can we achieve our purpose to live together.
Oh continue to love me, never misjudge the most faithful
heart of your beloved.
Ever thine.
Ever mine.
Ever ours.


hahahahahahahaha

Publicerat: 2008-07-13 Kl: 19:37:57 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


hahahahahahahahahhahahahahahahhahahhaha!!! jag döööör

Vilma säger:

ja e full

Vilma säger:

tror ja

"prodigy. valderrama säger:

Har du druckit?

Vilma säger:

ne

Vilma säger:

men de ligger kvar

"prodigy. valderrama säger:

hur kan du TRO att du är full

"prodigy. valderrama säger:

hahahah

Vilma säger:

o jäser

Vilma säger:

så ja blir berusad av min anderdräkt

Vilma säger:

andedräckt

"prodigy. valderrama säger:

hahahahahhahahahaaahahhaahha


 


I say no

Publicerat: 2008-07-13 Kl: 19:29:43 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Lyssnar fortfarande på Run the show. Mår fett dåligt alltså. Tror jag kommer att avlida inom kort. Har ont i mina ben. Jag är lite sugen på choklad också. Hmm...

Imorgon är det jobb 10-20.30... Så nu måste jag verkligen sova tidigt ikväll. Så är det bara.
33 dagar kvar. JAG LÄNGTAR SÅ JAG DÖR. Ååh.

Come with me let me take you higher.. Laalalaaa.. Fan vad danssugen jag är. Längesen nu fan alltså. Aja.

Nu drar jag.
Talk to you later. Emma




sex and the city

Publicerat: 2008-07-13 Kl: 12:59:48 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag har nu på morgonen blviit väckt av Danne som ringde och väckte mig kl 10 typ. Hade då sovit 3 timmar. Sedan kunde jag inte somna om, även fast jag är sjuuukt trött. Orkar inte.

Suttit och kollat på Sex and the city filmen, fan vad bra den är !! Så jävla bra. Alla måste se den i hela världen. This is a can't miss. Absolut. Sen nu sitter jag och lyssnar på run the show med Kat Deluna och Busta Rhymes... Fett bra :)

Ska bada nu. Eller nåt.

Talk to you later.

nu orkar jag inte mer

Publicerat: 2008-07-13 Kl: 10:47:22 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Jag tänker inte ta dethär nu. Aldrig.

tell me

Publicerat: 2008-07-13 Kl: 04:25:09 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live can't breathe with no air
It's how I feel whenever you aint there
Theres no air...


I miss you boy... Jag älskar dig amor, jag är din och du är min.
Always and forever, right? Som vi sa. Vi lämnar aldrig varandra.
Du och jag. Daniel Valderrama Medina (`v´) Emma Maria Strandh

Måste bara lägga in en bild

Publicerat: 2008-07-13 Kl: 04:03:55 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Måste bara lägga in en bild på en kvinna som jag tycker sjukt mycket om. Har varit på en av hennes föreläsningar, läst hennes böcker och hennes nyutkomna självbiografi om sitt liv som knarkare och hur det var när hon gick igenom sin behandling. Underbar bok. Hon är så jävla stark som har klarat sig så bra i livet från att verkligen varit nere på botten. På samhällsklassens lägsta nivå. Hennes stora kärlek dog i en överdos. Det har hon tagit sig igenom. Hon är helt spektakulär helt enkelt. Har gillat henne sedan jag träffade henne för 4 år sedan och gillar henne lika mycket, om inte än mer, fortfarande. Om ni inte har läst hennes självbiografi så gör det! Den är helt klart läsvärd. Mer än så. Man rycks med och kan aldrig sluta läsa, den är rå i språket och hennes sätt att berätta gör så att man känner sig delaktig i historien. Hon skriver jättebra. De flesta känner nog igen henne från programmet Nyberg & Törnblom som gick på TV3 för kanske ett år sedan. Hon jobbar med att coacha människor genom livet och ses mycket i sammanhang kring självkänsla, vilket hon lär ut. Hon är helt enkelt grym. En av mina förebilder faktiskt. Mia Törnblom. Årets kvinna borde hon bli. Om det ens finns något sådant. Gör det inte det, så borde det införskaffas.


Mia Törnblom - Livscoach.


Nu ska ni få ett inlägg på riktigt

Publicerat: 2008-07-13 Kl: 01:53:36 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Stackars satar. Jag har varit för lat för att orka uppdatera nåt... Men just nu behöver jag ha nått att göra för att inte gå under, måste ha någonting att pilla med för att hålla tankarna och känslan borta.

Igår gjorde jag inte så mycket alls. Jag var först här hemma med mormor bara, duschade o massa sånt. Såg på lite tv och käkade godmiddag :) Pratade med min älskling litegrann och sådär. Sen på kvällen ringde Tobbe och det blev ett jävla liv. Jag är så besviken på en av mina närmaste... Men men, inte mycket man kan göra. Vid 9 så kom Jocke och Sebbe och hämtade mig här utanför, åkte hem till mamma en snabbis o kollade läget och sådär. Sedan drog vi hem till Lena, hem till Jocke alltså. Där satt jag Sebbe Jocke & Lena och kollade på The ring 2. Fan vad äcklig den är. Trodde jag skulle dö. Var inget lätt att sova inatt, kan jag tala om. Var så jävla rädd så fort nånting lät. Jag sover ju med fönstret öppet, så det blir lite korsdrag så dörren in till rummet låter ibland. Vart så förbannat rädd varenda gång så jag var tvungen att tända lampan och lägga mig längre in i sängen. Haha. Saknade inte min älskade Danne lite då eller... Nääärå. Haha. Vilken barnunge jag är.

Idag så vaknade jag av att Evelina ringde 5000 gånger, men jag låg ju och sov så jag fattade ingenting så jag sket i o svara ;) Haha. Sedan kom mormor och väckte mig och sa att klockan faktiskt var halv 3 på eftermiddan och att jag var tvungen att kliva upp. Tur det, annars hade jag väl sovit till 5. Sagt och gjort så klev jag upp och läste tidningen och åt vindruvor. Älskar vindruvor! Min nya crush är det. Just love them.

Såg som sagt på Unfaithful, sjukt bra film. Den är lixom vacker för dragningen de känner till varandra. Man ser verkligen i deras ögon att dom vill ha varandra... Jag vet inte jag, men det ser så fint ut. Äkta. Jag gillar det iallafall. När filmen var slut så var maten klar, kyckling med ris och currysås :) Yummie. Blev jättemätt efter några tuggor, mådde inte så bra. Så jag åt inte så mycket, men det var gott iallafall.

Efter maten så tog jag mig ett varmt bad. Underbart. Mycket skum! Mormor undrar om jag har någon hud kvar för att jag duschar så länge varje dag. Haha. Smörjer aldrig in mig heller. Men jag blir inte torr, konstigt nog.

Nu på kvällen så har jag bara varit hemma hos Evelina & William och umgåtts med henne. Vi har suttit och pratat om allt viktigt här i livet och problem vi har och så. Skönt. Henne kan jag verkligen prata med, vet inte varför men vi är så lika på nåt sätt :) Min äääälskling. Hehe. Och såklart så har vi skvallrat en massa, haha. Och fått reda på en tragisk nyhet. Fan vad hemskt. Rös konstant i en timme efter jag fått veta. Fyfan...

Nu sitter jag hemma och ska slå på en film och försöka sova. Imorgon blir det stan med Mormor! Hoppas jag får massa saker. Jag brukar alltid få något när jag är på stan med mormor. Haha. Min favoritmormor. Inte för att jag har så många, men ändå.

Nu har jag gett er en uppdatering om mitt tråkiga liv. Hoppas ni är nöjda. Ska bjuda på lite bilder också! Har varit hem till mamma och hämtat en sladd till mobilen så jag kan överföra bilder. Det är bilder från mobilen eftersom min riktiga digitalkamera är trasig som jag nämnt tidigare. Men dehär får duga så länge.

Vi hörs. So long.
/Emma













1. Min moster Tova och min minsta kusin Hanna när vi är i Sidsjön och badar förra veckan.
2. Min kusin Wilma som är 6 år, också i Sidsjön.
3. Mitt underbara Bodybutter!
4. Danne som jävlas med mig när jag ligger och sover. Som vanligt.
5. Danne som jävlas igen.
6. Danne och Keilie samma dag som hon kom hem från Bulgarien!
7. Danne hemma hos Erika
8. Min inbjudan till Williams dop
9. Kuvertet med inbjudan till Willes dop
10. Armbandet som Keilie valde åt mig när de var i Bulgarien. Jättefint är det.

unfaithful

Publicerat: 2008-07-12 Kl: 17:17:38 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Suttit och kollat på filmen Unfaithful med skådespelare som Diane Lane, Richard Gere och Olivier Martinez nu på morgonen. Fan vad bra den är. Se den om ni inte har gjort det!
Annars har jag ätit middag nyss och nu mår jag så illa så jag vill kräkas, på riktigt. Mår så jävla dåligt. Förbannade kyckling.

Är så mätt så jag orkar inte skriva. Jag får återkomma.




Sömnlös för helvete

Publicerat: 2008-07-12 Kl: 04:41:03 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Så jävla ovanligt, eller hur? Jag kan ju för fan aldrig sova nuförtiden. Undantaget är när jag sover med Danne, då somnar jag direkt. Fattar inte. Aja.

Imorgon ska jag iallafall lämna in min kamera. Så snart kan jag börja ladda upp lite bilder och sånt! Ska bli skönt. Fattar inte vad som är felet heller. Nåt med linsen är det iallafall, tror jag.

Nu ska jag se på Harry Potter som jag har sett nu 500 gånger på en vecka.
Less på livet just nu.

Saknar min love


hihi

så sugen

Publicerat: 2008-07-11 Kl: 21:33:45 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Är så himla sugen på att åka utomlands. Jag och mormor har pratat hela dagen om utomlandsresor och olika ställen och sådär. Vill verkligen åka härifrån ett tag. Jag och Danne har pratat mycket om det också. Vill verkligen...


Hos mormor

Publicerat: 2008-07-11 Kl: 18:56:20 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Goddag folket!

Sitter hos mormor nu, har ätit mat och diskat och sovit en stund. Pratat med älsklingen i telefonen och så.
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Ska uppdatera er lite om vad jag har haft för mig de senaste dagarna lite senare. Orkar inte just nu.

Ciao

sömnlös som vanligt

Publicerat: 2008-07-09 Kl: 08:51:40 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Inatt kunde jag inte somna hur jag än betedde mig. Jag låg på alla möjliga vis och öppnade fönstret och stängde fönstret och tog av mig täcket och tog på mig täcket. Bytte från 1 kudde till 2 och tillbaka till 1. Och sådär höll jag på från 1 till 7. Fan vad jobbigt. Inte sovit någonting.

Klev upp halv8 från sängen iallafall eftersom jag hade tvättstuga kl 7. Så nu har jag slängt i två maskiner som jag väntar på ska bli klara. Sen ska jag bara torka kläderna sen är jag färdig. Då ska jag sova iallafall. Är så övertrött nu så jag kommer att kunna somna, iallafall ett tag.

På eftermiddagen kommer Danne hit iallafall!! :D Vi ska nog gå upp till min mamma & käka middag. Får se hur det blir... Annars hittar vi på nåt annat :) Kanske går ut o käkar bara vi två. Jag kanske ska bjuda min man på en romantiskt middag för 2 ;) Hehe. Saknar honom jättemycket. Inatt var min kärlek så stooor så det sved i hjärtat. My loooove!!! Älskar dej så mycket så du fattar inte


Nu ska jag kolla på Harry Potter och fördriva tiden. Hoppas jag inte somnar bara. Kvart över ska jag ner o hänga tvätten.

ciao


Luna i Harry Potter. Hon är så jävla skön och knäpp. Haha gillar henne!

sexual intelligence

Publicerat: 2008-07-09 Kl: 03:21:16 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Nu har jag gjort alla mina go-to-bed-sysslor. Tvättat ansiktet, satt upp håret, smörjt in ansiktet, borstat tänderna, målat på nail-hardener så att naglarna inte filar sig så fort dom växer och går av direkt. Hatar det med mina naglar. Så svaga...

Ska ladda ner en film nu, eller en dokumentär är det snarare tror jag att det är. Sexual Intelligence heter den. Efter boken av Kim Catrall som spelar Samantha i Sex and the city! Lär ju vara jävligt bra tror jag. Återkommer med en resumé när jag har sett den. Ska försöka få ett par timmars sömn nu innan tvättstugan börjar. Jag längtar tills alla mina kläder är helt rentvättade. Finns väl inget skönare?

Ringde min bror idag och pratade lite med honom :) Checkade in lite sådär för att höra vad som har hänt på sistonde och sådär. Allt var bra och han mådde bra. Nu kan jag vara lugn.

Saknar min ängel. Imorgon ska vi pussas hela dagen. Min sötnos. Hoppas du sover gott och drömmer om mig ;) Hehe. Jag drömmer alltid om dig.

Godnatt, förhoppningsvis. Annars lovar jag att uppdatera igen. Ligger i sängen med min mormors underbara lyxiga bärbara. Så skönt.




saknaden är redan stor

Publicerat: 2008-07-09 Kl: 01:46:53 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Godkväll everybody.

Min dag började med att jag Danne och Renzo gick på Ica kl 0900 imorse och köpte lite frukost och sånt. Smarrigt.
Efter vi hade ätit så gick vi upp och kollade på tv och sådär. Renzo gick och la sig efter ett tag. Sen somnade jag i några timmar medans Danne gick ut och spelade lite boll.

Vid sextiden så cyklade jag och älsklingen till Nacksta. På en cykel som ena pedalen (eller som vi säger "pedejls" haha, internskämt) av hela tiden. Skitläskigt. Haha. Så gick vi upp till min mormor och pratade med henne lite, sedan gick vi ner på Konsum åt henne och sådär. Efter ett tag drog min älskade och jag umgicks med mormor ett tag innan jag badade.
Sen torkade jag mitt hår och klädde på mig. När jag skulle klä på mig fick jag panik och insåg att jag hade glömt massa kläder hemma hos Danne som jag verkligen behövde. Så Sandra följde med mig och tog bussen hem till honom. Hämtade halva garderoben typ, har tvättid 7 imorgon bitti. Fyfan hur ska jag orka upp? Aja. När vi kom hem så var klockan mycket och vi la oss och såg på TV hemma hos henne. Sedan gick jag hem till mormor igen bara.

Nu ligger jag här och har precis läst klart mina bloggar som jag läser. Sitter och pratar med Juanoch Renzo som är mongo på msn, haha. Ska försöka ladda ner nån film eller någonting så jag kan försöka somna. Jag saknar min danne så jävla mycket. Min finaste. Du är verkligen allt för mig. Längtar tills vi syns imorgon :) Hoppas natten går fort! Puss love.

Ciao



TRUE LOVE

äntligen har min längtan stillats

Publicerat: 2008-07-07 Kl: 01:32:02 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Äääntligen är jag med min Danne. Skönt som fan :) Var lite knas när jag kom hit, mådde inte så bra just då men nu är allt perfekt. Jag är lycklig nu. Iallafall när Danne är i närheten. Idag är det ett år sen. Kan inte fatta att tiden har gått så jävla fort. Helt sjukt ju.

Jag tog bussen hit förut, tog tusen år för jag fick åka 4an - Sjukhuset-Granloholm... Den tar ju flera veckor att åka för fan. Och så var det en jävla tjock äcklig unge som satt och åt Sourcream&Onion chips hela tiden, så slickade och sög han sig på fingrarna. Sen stoppade han ner handen igen och åt som fan. Det luktade chips äckel i hela jävla bussen. Så satt han och tittade på mig heeeela tiden, tittade tillbaka o sa "VAD" för jag var så jävla irriterad och trött redan, sen att en äcklig fetknoppskille i 13års åldern ska sitta och glo på mig som att jag vore en TV eller nåt var ju inte speciellt rogivande.

När jag kom hit så satt jag o Danne mest bara o pratade om allt som hänt dom dagarna vi inte har träffats och sådär :) Allt jag kunde tänka på var vilken jävulskt vacker pojkvän jag har och hur mycket jag faktiskt saknat honom. Såg på tv och så med. Sedan umgicks vi med Renzo Juan o Lelle också. Nyss har vi varit ute, dom har spelat basket & jag har suttit på sidan och filmat och hejat på. Jag tycker inte om sport. Har jag aldrig gjort. Inte myggor heller. Dem kallade mig för Eminem för att jag hade en mössa på mig med luvan uppdragen på huvet som Eminem har i 8 mile. Haha. Dårar.

Kände att jag var tvungen att blogga eftersom jag har fått in den vanan nu, att blogga flera gånger per dag.  Nackdelen här är att jag inte har tillgång till datorn speciellt ofta, och att tangentbordet är jävligt svårt att skriva på. Men datorn är skitbra.

Nu sitter killarna inne i mitt o Dannes rum och spelar nåt frågesportsspel om fotboll. Jag kan inget så jag är inte med. Ska läsa lite bloggar nu istället, sen gå in och äta choklad och dricka cocacola. Wonderful. Just nu känns livet helt felfritt. Jag är lycklig. Jag älskar min Daniel Valderrama mer än nånting här på jorden. Vet inte vad jag skulle göra utan dig?
Vart skulle jag ta vägen, vem skulle jag ha som tog hand om mig, även om jag alltid klarar mig själv så är det skönt att ha någon som man älskar så hjärtat svider, som bryr sig om en & älskar en tillbaka. En som finns där. En som man kan prata med och öppna sig för. Du är mitt allt. Jag är tacksam för varje sekund jag får tillbringa med dig. Ett år har gått och jag hoppas att det går många många år till. Jag vill leva med dig föralltid, men det vet du ju. Min älskling. Du är finast.
Te amo mi amor


Juan Lelle Danne och Renzo sitter och skrattar och pratar så jävla högt, jag blir förvånad över att ingen av dom som ligger och sover har vaknat ännu. Haha. Gick och stängde dörren så att ingen ska behöva bli väckt. Omtänksamt av mig va? ;)

Nu orkar jag inte skriva något mer. Har inget mer på hjärtat. Ska gå och umgås med min finaste älskade Daniel nu och känna hur mitt hjärta slår 120 när jag ser på honom. Uppdaterar imorgon - trogen som jag är.
/Emma




Haha. Ful bild på oss.
Älskar dig sötnos.

Tröttast i hela världen

Publicerat: 2008-07-06 Kl: 18:48:29 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Ja, det är nog jag det. Jag är så sjukt trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Är irriterad också. Längtar efter min Danne. Men allt har dragit ut på tiden så nu kan jag inte åka till honom förrän med 8 bussen, eftersom sommar jävla tiderna så går bussen bara 1 gång i timmen på söndagar. Det suger. Men den som väntar på nåt gott heter det ju ;)

Jag har badat i mitt underbara badkar som jag tjatar om i varenda inlägg här. Skönt var det. Sen smörjde jag in mig med min Papayakräm över hela kroppen. Undrar om jag fortfarande luktar gott? Det får Danne avgöra. Jag känner ingen lukt iallafall. Tror jag. Hoppas iallafall på lite doft. Annars var det ju onödigt.

När jag vaknade imorse var jag brun som fan. Sen duschade jag och nu är jag lika blek som vanligt. Fan alltså. Sånt hatar jag. Och nu kommer det inte vara soligt igen på flera veckor. Som vanligt. Äckliga fitt land.

Innan jag ska ta bussen kl 8 ska jag gå på Ica och köpa lite gotta till mig och min man. Hehe. Undrar vad det ska bli då :) Längtar så mycket efter honom alltså. Ni förstår inte. Jag håller på att dö här.

Nu är jag död.
Hej


Middag

Publicerat: 2008-07-06 Kl: 16:01:23 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


God eftermiddag.

Idag klev jag upp 11.30 efter jag blev väckt av några horungar utanför fönstret som skrek hela tiden och sjung. Jag fick ingen sömn, tänkte gå ner och knivhugga dom eller nåt. Fan vad arg jag blev.

Efter att jag klivit upp så fikade jag lite, sen åkte jag ner och solade. Skönt var det, men jobbigt för att radion var trasig så det var helt tyst. Orkade bara sola 14 minuter.

Nu är jag hemma. Har pratat med min älskling på msn litegranna och i telefonen, så nu är jag på lite bättre humör. Ska snart få umgås med honom :) Kommer krama han tills jag tappar andan eller råkar döda honom by mistake. Hahaha. It might happen... Inatt kommer jag njuuuuuta av att verkligen få sova ordentligt utan några dåliga tankar som cirkulerar i huvudet på mig eller saknad. Ska bli underbart.

Nu ska jag och mormor äta middag. Min favoritmat som hon alltid gör åt mig. Stuvade makaroner - min mormor är bäst i heela världen på att göra såna - och delikatessköttbullar. Sånadär jättesmå. Fan vad gott det ska bli.
Efter det ska jag duscha och bada, sedan klä på mig och åka till Daniel. WIE. Jag ska mobba han. Det var några dagar sen nu. Har ingen att reta.

Nu kallar middagen. Min mage hör hur den anropar.
Ciao



hahahahahahahahahahahaha. jag älskar dej så jävla mycket

sex and the city maraton

Publicerat: 2008-07-06 Kl: 05:25:18 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag är så otroligt jävla less på att vakna mitt i natten och sedan vara vaken hela nätterna. Iof så somnade jag ganska tidigt inatt, kl 2 ungefär. Sedan ringde Danne och väckte mig kl 3. Sedan dess har jag inte kunnat somna om. Ligger bara som en säl i koma och blundar och vrider och vänder på mig. Jobbigt. Men jag har iallafall tankat 6 avsnitt från Sex and the city, säsong 2. Det är ju soft iallafall. Så jag har nåt att fördriva tiden med.

När det blir en någorlunda vettig tid på dygnet (om jag inte har somnat då) så ska jag åka ner och sola litegranna. Ska bli skönt. Sedan ska jag åka hem och duscha (läs: bada), sen göra mig iordning och vänta på att min kille ska höra av sig. Så ska jag åka till honom, längtar så mycket efter han så jag håller på att bryta ihop. Jag är inte van att vara utan honom, speciellt inte såhär länge. Jag vill inte vara det. Men ibland har man inget val. Så är det. Tyvärr.

Nu ska jag fortsätta ligga här som en komadrabbad säl och titta på SATC. Längtar tills jag får se filmen. Har inte fått fingrarna ur arslet och gått och tittat på den än. Skulle gå med Sandra förra veckan men det blev aldrig av. Vi orkade inte. Tobbe övertalade oss att inte gå, haha. Men jag brydde mig inte. Filmen försvinner ju inte direkt.

Jag fick en tanke förut. Jag kanske borde börja ha teman här på bloggen. Ett tema jag skriver om typ en dag i veckan eller så. Så att det inte bara blir en massa onödigt snack om mitt liv som är helt totalt ointressant att läsa, och jag förstår egentligen inte hur jag kan ha så mycket läsare. Folk som inte känner mig, hur roligt kan det vara att läsa sånthär då? Jag läser nästan inga bloggar överhuvudtaget. Läser Katrin Schulmans, Natacha Peyres, Ewes, Vilmas, Linas och Fridas. Sen ingen mer. Finner det inte intressant överhuvudtaget.

Hoppas absolut att det inte är lika kallt idag som det var igår. Jag fattar inte att vädret är såhär när det är juli. 12 grader mitt i sommaren. Och dagen innan var det 30 grader. Skit land vi bor i. Jag ska bo i ett varmt land när jag blir äldre, så är det bara. Det har jag redan bestämt.

Nu orkar jag inte skriva mer.
Ciao
/Emma

Trevlig kväll

Publicerat: 2008-07-06 Kl: 00:37:56 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Ikväll har det varit en trevlig kväll med Evelina. Vi har suttit och pratat om problem som vi har och skvallrat lite och snackat allmänt bara... :) Mysigt. Längesen vi gjorde det bara hon & jag. Så det var skönt att få prata lite och umgås. Innan jag gick upp till Evelina så träffade jag Vilma, vi gick bort med Tusse till ICA, sen gick jag med honom tillbaka medans Vilma åkte iväg hem.

Nu på kvällen har vi legat och sett på Scrubs & Sweeney Todd. Haha. Vilken konstig film. En gammaldags som utspelas i 1700-talet eller nåt såntdär. Dom opererade hela tiden utan bedövning och sådär. Skitäckligt. Fick ont i alla kroppsdelar som dom opererade. Uuh. Tackar vet jag 2000talet. Modern teknologi.

Nu ska jag försöka ladda ner nån film eller nåt avsnitt från nån serie. Tyvärr så är det ju ingen jävel i hela världen som seedar Criminal Minds avsnitten så de är i princip omöjligt att ladda ner dom. Sämst, jag vill ju verkligen kolla på det. Ska även se slutet på Harry Potter and the order of the pheonix, som jag somnade ifrån imorse.

Jag hör ljud från Gatufesten ända hit. Det regnar också. Precis som förra året. Haha.
Om 1 dag är det ETT HELT ÅR sen. Jag kan inte riktigt förstå det. Ett helt år har gått, det känns inte som det.
You still make my heart race... Min älskade.

Bye for now...


Im waiting

Publicerat: 2008-07-05 Kl: 20:10:56 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Sitter här och väntar på att Vilma ska ringa. Ska gå med henne på Ica så att Evelina kan natta William i lugn och ro. Sedan ska jag gå upp till Ewe och umgås med henne! Ska bli roligt..

Jag visste att jag inte skulle orka gå ner och sola. Haha. Lat som fan! Men men. Får göra det imorgon. Tog på mig ACOs Soft tanning hudkräm istället. Inte för att det blev nån skillnad men. Man kanske måste använda den ett tag.

Nu håller mormor på att fixa jordgubbar och grädde. Hoppas inte Vilma hinner ringa innan hon är klar! Peppar peppar ta i trä. Haha.

Sitter och lyssnar på I cant wait hela tiden. Så jävla bra låt. Jag tackar Gud för youtube.

Nu ringde Vilma. Får äta jordgubbarna sen då.

Saknar min D så grymt mycket. Börjar bli riktigt jobbigt nu.

Ciao

I cant wait

Publicerat: 2008-07-05 Kl: 18:57:40 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


You're my Bonnie I'm your Clyde
That's the way that it's gonna be
I'm in love with you and you in love with me



Baby thats love and it aint no stoppin' it
dvm (`v´) ems
None


Mina favoritlåtar just nu. Speciellt den sista

Publicerat: 2008-07-05 Kl: 18:50:50 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer



Sådär ja

Publicerat: 2008-07-05 Kl: 18:14:31 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu har jag duschat och sånt. Härligt. Låg i mitt favoritbadkar och läste Vecko Revyn och drack cocacola. Innan det så lagade jag och mormor mat. Så jävla gott var det. Färskpotatis med lax och en skitgod sås. Så jääävla gott, blev helt mätt och kunde inte röra mig ens. Haha! :) Men det var soft ändå. Sen la jag mig i badet, höll på somna igen. Så trött. Kanske beror på vädret.

Snart ska jag nog åka ner och sola hade jag tänkt. Får se om jag orkar. Kanske gör det imorgon bitti annars. Vill vara brun iof, men blir en jävla omväg med bussen eftersom den tar en annan väg nu när det är Gatufesten. Hm. Jaja, det visar sig väl.

Smörjde in mig med mitt grymma bodybutter förut. Papaya lukt var det! Så fräsch sommardoft. Kommer ha på mig den varenda vareviga dag. Mormor köpte en också men hon kommer aldrig använda den om jag känner henne rätt. Haha.

Nu ska jag fortsätta lyssa och titta på Chris Brown. Blir helt tagen när han dansar. Fan alltså! :)
Vid åtta ska jag förbi Evelina och träffa henne litegranna. Hon sa att vi hade mycket att prata om ;) Hehe. Så jag får väl höra lite skvaller. Ska bli roligt! Min ääälsklings Ewe.


Saknar min Danne som fan...

Chris brown

Publicerat: 2008-07-05 Kl: 16:44:15 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Satt och läste i min gamla blogg nyss. Hittade en youtube video med Chris Browns Wall to wall. Fan vad grymt han dansar alltså. Finns det nån som dansar bättre än honom? Helt sjukt grym ju... :)


...

Publicerat: 2008-07-05 Kl: 05:11:36 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer



...to all thoes lost souls who have forgotten to believe in the
immensity of love
...

fruktansvärt

Publicerat: 2008-07-04 Kl: 19:09:06 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Det är helt otroligt vad trött jag faktiskt är. Jag vill gå och lägga mig och vila i 10 minuter, ska nog göra det. Har ett One tree hill avsnitt framför mig som jag längtar efter! Wie.

Tänkte berätta lite om min otroligt varma dag för er!
Den började ju med att jag klev upp kl 7 efter alla mina tappra försök att få sova en stund. Vilket misslyckades. Totalt.
Efter att jag varit hos Sandra så gick jag och mormor ner till Konsum och köpte festis. Sedan skulle vi ta bussen som visade sig gå om 25 minuter, så då gick vi ner. Ett stort misstag. Det var inte en skuggig plats på hela jävla vägen ner. Och då gick vi bakvägen där vid gamla slakteriet, sedan vägen vid polisstationen, för att vi trodde det skulle vara någorlunda skuggigt där. Men inte då! Iallafall, vi kom fram till stan, så spatserade vi runt litegranna. Jobbigt att gå på stan när det är så varmt ute tycker jag. Vi fikade på Charm innan vi gjorde något mer, jag var hungrig och trött. Behövde lite energi. Sedan gick vi hit och dit på alla affärer som vanligt när man går med mormor. Hon hittar saker överallt som hon vill köpa. Om vi ska gå till Gina tricot så går vi på ALLA affärer på hela det planet. Så jävla irriterande. Men jag fick iallafall en klänning, har redan en likadan fast en blå och i en storlek större, men denhär var jättesöt. Sen fick jag ett par örhängen, ett bodybutter från Bodyshop som luktar riktigt fräscht. Älskar det. Sedan vet jag inte vad jag fick mer. Inget mer tror jag? Minns inte. Tror inte det iallafall. Införskaffade mig själv iallafall lite underkläder och en foundationpensel. Fast jag använder aldrig foundation så jag vet inte vad jag ska ha den till men iallafall. Kan ju vara bra att ha.

När vi var färdiga på stan vid kl 2 så åkte vi bussen hem. Vid denhär tiden var jag måttligt irriterad och less, så att sitta på en kokhet buss med en jävla ungjävel bakom mig som skriker "JAG VILL HA GLASS, JAG VILL HA GLASS, JAG VILL HA GLAAAASS!!!!!" hela jävla vägen hem till Nacksta, var ju inte speciellt trevligt. Vi hoppade av vid Sallyhill iaf, orkade inte åka hela vägen runt. Sedan gick vi upp och bytte kläder, sen kom Tova och mina små älsklingskusiner och hämtade oss. Så åkte vi upp till Sidsjön och badade! Skitmycket folk var det. Jag badade iof inte. Lekte bara med Hanna och höll henne i handen när hon hoppade upp och ner fem tusen gånger från bryggan. Haha älskling.

Efter badet så åkte vi hem till Tova. Leif hade köpt pizza till oss alla, så vi satt oss ute på deras tomt och åt mat. Mysigt. Även om min 6åriga kusin tjatade HELA tiden om att jag skulle hjula och hoppa studsmatta med henne. Jag mådde så illa av värmen, maten & sömnbristen, så jag orkade inte. Får bli en annan gång.

Nu är jag iaf hemma hos mormor igen, ska som sagt vila en liten stund.  Sedan ska jag bada och smörja in mig med mitt underbara bodybutter. Minns inte vad lukten hette men jag ska ta reda på det och återkomma. Jag rekommenderar den verkligen iallafall!

Nu har jag inte tid längre.
Bye


Saknar min pojkvän.

Fan i helvete vad varmt det är ute

Publicerat: 2008-07-04 Kl: 10:24:12 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Jag kräks nästan av värmen. Inte sovit något alls på hela natten - som ni vet - och har nästan inte druckit nånting.

Denhär morgonen har jag hunnit med att springa hem en snabbis och leta min bikiniunderdel, som är helt spårlöst försvunnen. Och så har jag varit ner och rökt en morgoncigg med Sandra. Sen hem till mormor igen. Och nu ska vi ner på stan. Först förbi konsum och köpa en festis innan jag DÖR.


DANNE RING MIG ÄLSKLING. JAG SAKNAR DIG !!!!

Jag är ett hopplöst fall

Publicerat: 2008-07-04 Kl: 07:35:40 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Ja. Det är jag. Ett hopplöst fall. Jag kan verkligen inte somna, har legat och blundat i 3 timmar men ingen skymt av John Blund nånstans. Herregud. Inatt måste jag sova med Danne annars kommer jag svimma imorgon när jag kommer vara så trött. Är redan sjukt trött men kan inte sova överhuvudtaget. Åååh. Har inget bra program att kolla på heller. Har kollat klart på alla. Fan alltså. Försökte somna vid 4 halv5, då stängde jag av datorn. Helt tyst i rummet, mörkt, skönt täcke och skön säng. Jag har nyss duschat och borstat tänderna, har bara trosor på mig så ingenting som kan klias eller skava eller vara obekvämt på nåt sätt. Ändå somnar jag inte. Förstår inte varför det ska vara så jävla svårt att bara somna. Jag är nog felande. Eller bara jävligt kär :)

Nu har jag nyss ätit 2 mackor och druckit smultronsaft. Såndär Kronans, jag älskar den. Den smakar inte sådär konstgjort som de flesta safter, men den är bara delicious. Prova den om ni inte har gjort det.

Om ett tag ska jag duscha (igen), och sen vänta på att jag och mormor ska gå på stan. Hon kommer säkert ångra sig. Hon är trött förmodar jag. Hon har ju inte sovit så mycket. Men vi får se hur det blir. Jag hoppas på stan iallafall. Då kommer jag få nånting, hihi. En kjol vill jag ha. Det ska jag se till att skaffa. Försöka iaf.

Nu ska jag vila lite till med öppna ögon. Eller stängda. Hur som helst så kommer dom vara stängda avsiktligt.



JAG. SAKNAR. DANIEL.

Hejdå.

Humans

Publicerat: 2008-07-04 Kl: 04:56:55 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Humans... Please stop eating my bananas :(




Hihi. Wish you were here

04.02 och jag är wide awake

Publicerat: 2008-07-04 Kl: 04:49:47 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Godmorgon folket. Ni är väl normala så ni har nog sovit i några timmar nu. Jag själv har för mycket att tänka på och oroa mig över så jag får ingen ro i kroppen. Är bara orolig och mitt hjärta slår 110. Jag har fortfarande inte sovit en blund. Försöker och försöker, men ligger bara och vänder och vrider på mig. Sängen känns för stor. Jag kan inte sova utan min Danne. Det är bara att konstatera. Jag saknar honom. Jag vill vara med honom nu. Ligga i hans trygga famn och somna skönt. Men så är inte verkligheten just nu. Jag får ligga här själv och titta upp i taket tills det är dags att kliva upp. Bara 5 timmar kvar ungefär. Fan vad lång tid...

Har iaf sett ett avsnitt av Criminal Minds nu. Det första avsnittet på säsong 3. Skitbra avsnitt alltså. Men alla de avsnitten är hur grymma som helst. Helt underbar serie! Älskar den. Fastnat för den ungefär som jag fatsnade för Kyle. I love it.

Nu ploppar det upp en bubbla på min skärm som meddelar att avsnitt 3 är färdigt. YES! Nåt som får mig att inte tänka så mycket, tyvärr är det bara tillfälligt. Varannan minut tänker jag ändå. Avsnitt 2 gick inte att kolla på, så jag får hoppa över det. Jag gillar det inte, men vad har jag för val? Ska ladda ner 4e avsnittet medans jag kollar på 3e, osv. Hoppas bara att 4e går lika snabbt som dethär gjorde. Så jag slipper vänta i 100 år.

Danne älskling amor vart är du? Jag blir så jävla orolig... Saknar dej honey. Imorgon ska jag krama dig tills du kvävs. Sen ska jag återuppliva dig. Hihi. Du och jag. Jag älskar dig min favorit.

Hittade en bild på mig och Keilie sen vi åkte till Paradisbadet. Känns som en evighet sen. Älskar henne. Sötnos.



nu börjar det bli sent

Publicerat: 2008-07-04 Kl: 02:52:38 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu börjar det bli sent. Är inte ett dugg trött men måste väl lägga mig i sängen snart iallafall. Jag måste sova här inatt, som jag befarade. Fuck alltså. Jag kommer ligga klarvaken hela natten och fortsätta vara det tills jag ligger bredvid min älskade pojkvän. Utan hans armar runtomkring mig så kan jag inte sova. Så är det bara. Den tryggheten jag känner när jag ligger med honom tätt intill mig kan jag inte ens beskriva. Jag är i himlen då. Ja, så är det faktiskt. Daniel du förstår inte hur mycket jag faktiskt älskar dig. Mer än allt. Du är mitt liv, mitt allt. Saknar dig så mycket när vi är ifrån varandra. Jag behöver dig. Förstår du? Du och jag älskling. Always & Forever!

Nu märkte jag att man måste ha ett jävla password för att kunna se 17e avsnittet av One tree hill. Fan vad förbannad jag blir på sånt. Sen fattar jag inte hur man får tag i lösenordet heller, så nu kan jag inte se skiten. Suck. Kan dom inte skriva det INNAN man laddar ner det, och sitter och väntar i flera år, och för vadå? Ingenting. Man får inte ens se skiten lixom. Sånt här irriterar livet ur mig.

Mormor vill att jag ska gå och lägga mig. Hör hur hon ligger och gäspar och har sig där ute i vardagsrummet. Min mormor är en nattuggla, inte som andra mormödrar som går och lägger sig vid 21-22. Min mormor är vaken hela nätterna. Det är nog därifrån jag har fått det. Jag kan aldrig somna tidigt. Vad jag än försöker med.

Jaja. Ska tvätta mitt ansikte nu och lägga idominsalva på kinden så att min sårskorpa försvinner helt och hållet nån jävla gång. Så less på att vara torr i ansiktet, det ser så fult ut.

Saknar min Danne! :(

Godnatt.

Tråkigt har jag

Publicerat: 2008-07-04 Kl: 01:20:33 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag har himla tråkigt alltså, men det är nog bra ibland det med. Att vara ensam och ta det lugnt och bara vila är ganska bra för kropp & sinne, sägs det ju. Så man får väl tro på det då. Danne är på Gatufesten och jag är hos min lilla mormor och tar det lugnt. Har nyss badat, älskar mormors badkar för det är mindre än vanliga badkar, så jag får plats att ligga skönt i det och slipper sitta upp för att inte drunkna! Perfekt size för mig. Önskar att jag hade ett sånt själv.

Idag har jag fått lite goda nyheter iallafall, fast dom dåliga gjorde så att jag inte tänkt så mycket på det. Jag hatar att det ska behöva vara såhär. Men jag är maktlös i dethär och den enda som kan hjälpa dig är du själv & ingen annan! Önskar bara du kunde inse det själv. Jag är iallafall glad att jag har alla runtomkring mig som jag älskar mest i världen och som bryr sig om mig. Mormor, Tova, Danne, Tobbe... Älskar er mer än jag någonsin kommer att kunna förklara. Mina vänner också, ni är guld värda. Ring mig imorgon Ewe!

Mormor har bäddat åt mig här och grejer. Jag måste sova här säger hon. Men jag vill ju gå hem till Danne och sova, kan inte sova själv utan honom. Det är svårt. Vi har sovit med varandra varje natt sedan 1 år tillbaka nu. Det är svårt att ligga helt ensam i en stor säng när vi i vanliga fall ligger tillsammans i en 90s säng. Hehe. Men får lösa det där. Får låtsas till mormor att jag bara ska gå ut till Sandra en sväng, eller nåt. Problemet är bara att jag ska åka ner på stan kl 10 med henne. Så det skulle ju tekniskt sett vara mer praktiskt att sova över här. Hon har ju bytt sängkläder och allt till mig, bäddat fint för att jag har badat och så. Min söta mormor. Gulletant.

Mina Criminal Minds avsnitt är ingen höjdare. Dom går så satans segt att ladda hem. Har inte ens kommit till hälften än, och ena fungerade inte ens. Och One tree hill avsnitten, de två jag tankade, ena fungerade inte och det andra har jag redan sett !!! Åhh, förbannad jag blir på mig själv. Dum i huvet är jag. Ja, det är jag fan.

Nu ska jag skriva ett sms till min darling. Saknar honom.

Skriver nog mer senare inatt. Jag är på skriv-humör nu.

Ciao


criminal minds

Publicerat: 2008-07-03 Kl: 23:06:51 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Fan vad allt är tungt. Jag orkar inte mer snart.

Var ner på Gatufesten igår iallafall. Gick med Daniel, Renzo, Juan och några till. Var inte speciellt roligt alltså. Träffade lite folk som man kände men mer än så var det inte. Träffade min faster och Micke också. Det var roligt! Gick bara runt runt, hade ont i huvudet och frös som fan. Vi alla åkte Batman karusellen, fyfan vad läskig den var! Ooouff.. Haha. Jag Danne Lelle och Josef satt i samma "vagn" eller vad man ska kalla det. Fan vad vi skrek. Hahaha. Men roligt var det iallafall. Sedan gick vi runt lite till, sen köpte Danne munkar till mig och sen gick vi hem. På vägen skulle dom stanna vid Westhagen och spela amerikansk fotboll. Då blev jag förbannad, frös som en idiot och ont i huvet och kroppen. Orkade inte. Men vad hade jag för val? Men sen blev allt bra igen.

Idag så sov jag halva dan, fan ta mig, och missade det underbara vädret som varit idag. Fan alltså. Men inte mycket att göra åt det nu. Klev upp, väckte Danne, rökte en morgoncigg och sen gick jag ner. Danne duschade och lite sånt sedan så cyklade vi till Nacksta. Här hemma blev det massa knas och skit. Träffade iaf Tobbe. Sen åkte Danne till Timrå och nu sitter jag hemma hos mormor och ska ladda ner lite Criminal Minds, säsong 3. WIE. Blir konstigt att kolla utan Daniel dock, brukar alltid se det med honom. Älskliiiiing, saknar dig.

Imorgon ska jag först på stan med mormor och kolla runt lite. Lär väl vara fett med folk. Sedan ska vi bada med Tova Wilma och Hanna. Saknar dom så jävla mycket. Mina små älsklingar. På kvällen ska jag kanske gå med Danne på gatufesten. Får se. Annars går jag lördag. Inte bestämt mig än.

Nu ska jag äta en banan och dricka saft och vänta på att mina avsnitt ska bli klara. Håller även på att ladda ner One tree hill. Har ju inte sett dom sista avsnitten än. Dumma mig.

Bye.


Allvarligt talat 2

Publicerat: 2008-07-02 Kl: 02:43:13 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Denhär jävla FRA lagen. Vadfan är det frågan om? Ska man inte få ha nåt privatliv överhuvudtaget eller vad fan är det. "Stoppa kriminalitet" och blablabla. Ungefär som att vi har värsta terrorist dåden och skit här i Sverige. Nu får det fan i mig räcka alltså.


Allvarligt talat

Publicerat: 2008-07-02 Kl: 02:29:16 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Helt seriöst. När fan ska denhär förkylningen gå över? Jag orkar inget mer nu. Jobbigt att nysa och hosta hela nätterna igenom. Nu är jag less på dethär. Jaja, kan inte göra så mycket åt saken.

Sitter och tittar på One tree hill och chillar bara. Skönt. Ska nog duscha men klockan är så mycket. Får se hur jag gör.
Är förbannat trött, kanske beror på förkylningen. Vet inte alls jag. Imorgon är det Gatufesten. Alla mina vänner är ju 18+ så jag kan inte gå med dom, jobbigt... Men bara 35 dagar kvar nu :) Som jag längtat och väntat på den dagen.

Tobbe har inte ringt idag som han lovade. Och jag har inga pengar på mobilen för dom tog slut igår, så jag kan inte heller ringa... Jaja, får väl ringa imorgon eller något då.

Min mormor ringde förut. Fick en massa dåliga nyheter, fan varför ska allt alltid gå åt helvete för mig? Seriöst, jag har inte gjort ett skit för att förtjäna dethär. Ändå är jag helt maktlös och kan inte göra någonting åt situationen, alls. Så jävla påfrestande...

Aja, ska fortsätta se på mitt älskade OTH nu.
Bye



Trött

Publicerat: 2008-07-01 Kl: 03:04:41 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Fan vad trött jag är. Ont i halsen som fan och febrig, svettas hela tiden :( Jättejobbigt.

Tobbe är kvar här, vet inte när han ska dra.
Han ska hem till mig och sova iaf, och jag ska stanna här! Japp. Så är det.
Jag och Sandra ska lägga oss och se på nån film snart iaf, får se vad det blir. Sen lär ju hon somna. Jag kan inte somna nu.

Jag gjorde ett test på internet förut, nåt One tree hill test.
. Haha det var skitkul. Typ 40 frågor om OTH och jag klarade alla utom 1. Det var en fråga som var "Vad skulle programmet heta från början?" och det visste jag fan inte. Ravens var svaret iaf. Som basketlaget alltså. Ravens, det hade inte passat som ett namn till själva programmet, plus att laget skulle heta Ravens. Haley skulle från början heta Reagan också, sjukt fult namn. Tur att hon inte hette så. Men iallafall så är jag ett äkta One tree hill fan ;) Som klarade allt utom 1 fråga. Wooh ooh ooh. Wooow

Nu ska jag dra
. Orkar inte sitta här. Har urinvägsinfektion, det gör förbannat ont. Hatar att vara sjuk förfan. Snälla Gud gör mig frisk igen. Då ska jag bli en bra människa. Jag lovar.


Ciao.
/Emma


Daneil Valderrama Medina

Min älskade




Hos sandra igen

Publicerat: 2008-07-01 Kl: 01:18:00 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej folket. Dags för en uppdatering nu kanske! Så ni har lite nattlig läsning framför er. Vet dock inte hur långt jag orkar skriva, har inte så mycket att berätta om...

Legat i 3 dagar och varit sjuk som en idiot. Ont i halsen och feber som en hora, skitjobbigt är det. Mår verkligen dåligt hela tiden... Nyser som fan, sen klias det på näsan efter jag nysit varje gång, och ont i hjärtat får jag också. Åt helvete. Jag längtar tills det går över !!! Skönt ska det bli. Alltid när man är sjuk så uppskattar man normala vardagen såå mycket mer. Eller man tror iallafall att man ska göra det. Sen när man väl blir frisk så minns man inte ens hur det var att vara sjuk, haha. Konstigt det där.

Nu sitter jag iallafall hemma hos Sandra med henne och Tobbe och ser på film. Är trött och har ont i huvet för att jag är sjuk. Ont i halsen också.

Orkar ärligt talat inte skriva något mer nu. Nu går jag. Ciao


Daniel Valderrama, dig älskar jag...

RSS 2.0