Hemkommen

Publicerat: 2009-11-30 Kl: 23:11:47 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu är jag åter hemma i denna tråkiga stad, Sundsvall alltså. Så tråkigt häääär så jag dör! Fy fan. För varje dag som går så vill jag bara flytta mer och mer... Jag har absolut ingenting att hämta här. Mina vänner bor här, men de har egna familjer och egna liv att leva, och de kommer jag att kunna träffa när jag kommer till Sundsvall minst en gång i månaden. Ja, det är mycket med dethär alltså.

Jag har iallafall haft en mycket trevlig helg med min Danne :) Tågresan ner gick bra och var ganska rolig faktiskt.. Keilie var så duktig, hon gnällde inte en enda gång även fast hon hade grymt tråkigt. Jag skulle nog inte ha orkat sitta på ett tåg och resa så länge när man är så liten! Duktig tjej är hon. På lördagen så var vi och tittade på Dannes futsal matcher. Jag råkade sova lite för länge så vi blev lite sena, men så är det ibland. Sängen var skön :-)

Nu sitter jag och tittar på Faddergalan, Danny uppträdde förut! Snyggingjävel. Vi kom iallafall med tåget till Sundsvall runt 16:10 ungefär tror jag det var? Är inte säker.. Sedan hämtade Erika & Clint upp oss så att vi slapp ta bussen. Sedan begav jag mig ut på lite ärenden innan jag åkte hem igen. Sedan dess har jag bara tagit det lugnt i sängen, tittat på TV och såna saker.

Jag har tänkt att jag ska hoppa in i duschen ända sedan kl 20 ungefär. Men det har inte blivit av ännu ;-) Jag ska ta mig i kragen och duscha nu. Har ju varit ute i regnet så att jag är regnad-på! Det känns inte så mysigt när man ska lägga sig i en renbäddad säng. Imorgon ska jag upp kl 08:00, har massa saker att göra, möten att gå på osv. Klockan 16:00 ska jag hämta Keilie på dagis och vara med henne ett par timmar, laga mat och så med henne. Ska se om jag kanske kan få tvättstugetid kl 19? Det brukar vara omöjligt men kolla kan man ju alltid göra..

Ne, nu är klockan mycket här. Trött är jag. Fyfan ska man verkligen orka duscha?? Ja, jag måste.

Sov gott.


saknar dig redan min danne amor.. vi ses snart :)

Fotboll osv

Publicerat: 2009-11-28 Kl: 22:53:37 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Igårkväll när vi kom hit så hade vi en myskväll bara :-) Lagade middag och käkade allihopa, sedan satt vi och spelade kort och Yatzy och lite såna saker.. Danne vann, men om han inte hade varit med så hade jag vunnit! Jag är bäst på kort men Danne hade flyt igår. Annars är det jag som brukar ha mest flyt, haha.

Vi gick och la oss runt 02, tiden sprang iväg medan vi satt och umgicks. De andra drack Tequila och jag höll på att kräkas av lukten, FY FAN vilken vidrig lukt! Så de fick ställa glasen långt ifrån mig, jag har inte druckit sen nyårsafton typ och det kommer förmodligen att dröja mycket länge tills jag tänker dricka igen.. Jag förstår inte varför man dricker, det är inte ens roligt?

Imorse vaknade Danne vid 10:30 och började hålla för min näsa så att jag vaknar av panik, skada :-P Sedan somnade jag om, och vaknade vid 13. Skönt att sova ut! Men då blev det en aning bråttom, vi halv skulle vi åka för Dannes match började kl 14 och innan det skulle vi hämta upp Eva och K-lee inne i stan. Vi blev lite sena till matchen men det gjorde inte så mycket. Danne var duktig som vanligt. Träffade några av hans nya kompisar så det var trevligt! Sedan åkte vi hem och jag somnade på två röda... Hur trött som helst var jag :-)

Efter min lilla powernap så käkade vi mat. Kött och potatisgratäng! Gott det.. Sedan somnade vi igen, haha. Jag är fortfarande trött och skulle kunna somna vilken sekund som helst om jag skulle vilja. Men ska försöka hålla mig vaken en stund till så att jag kan sova hela natten inatt istället. Men man vaknar för det blir så varmt inne på rummet så att man svettas ihjäl.

Nu ska jag umgås lite med Eva och Keilie. Eller så ska jag kanske ta en dusch? Jag vet icke hur jag ska göra än.. Vi får se. Bada kanske!!

Ha en bra kväll.


Västerås imorgon!

Publicerat: 2009-11-27 Kl: 01:16:28 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Godkväll på er, tänkte slänga in ett litet nattinlägg innan jag ska hoppa i sängen. Sitter och väntar på att One Tree Hill ska ladda färdigt, så jag måste fördriva tiden med någonting.

Idag har jag inte haft speciellt mycket för mig. Jag klev upp kl 7 imorse för att tvätta, slängde in två maskiner och gick hem och lade mig i sängen för att vänta tills tvätten skulle vara klar. Jag vaknar igen kl 10:30. Min tid gick ut kl 10:00. Haha, jag hade låst dörren med cylindern också så hon som skulle tvätta efter mig var ju inte sådär jättelycklig när jag kom dit.. Hon hade ringt efter hyresvärden och allting, haha fy vad jag skämdes! Men det är sånt som händer. Jag hann iallafall torka mina kläder vid 15 tiden, då den personen som hade tid då inte dök upp. Tur det, annars vet jag inte vad jag hade gjort. Hade inte ens ett linne att ha på kroppen för allting var dyngsurt.

Mormor kom och hämtade mig på eftermiddagen och vi åkte ut till Bredsand för att hälsa på mami, men hon var inte hemma så vi åkte igen. Min mormor och jag har träffats mycket de senaste dagarna! Jag längtar bara till julafton nu jag så att jag kan få min jäkla digitalkamera ;-) Jag vet exakt vilken jag vill ha också, speciellt dyr är den inte heller. Det är bra att den inte är så dyr, för då kommer jag att få flera klappar. Haha, jag är 19 år men girig som en 10-åring. Jag vill ha mycket paket, jag! :-) Nej då, det spelar faktiskt inte så stor roll. Huvudsaken är att man får vara med de man älskar på jul tycker jag.

Denna julafton kommer att bli lite knepig att få att gå ihop. På dagen och eftermiddagen så firar jag med min familj, dvs mamma, mormor, min moster Tova, mina kusiner Hanna & Wilma och deras pappa Leif, Leifs bror, hans fru och deras två döttrar, Hanna och Wilmas farmor och farfar brukar även vara med. Så äter vi julmat, tittar på Kalle Anka & öppnar presenter och så. Sedan vid 20 tiden åker jag och firar med familjen Valderrama Medina och firar med dem på kvällen & natten. Förra julen så var jag även hemma hos min faster Camilla med mina kusiner Richard & Rasmus, samt deras pappa Micke. Så brukar jag gå på Midnattsmässan i GA-kyrkan med dem på tolvslaget.. Det är mysigt att gå i kyrkan på jul, tycker jag. Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra i år. Det blir stressigt. Men nästa jul kommer det säkert att bli ännu stressigare, då kommer det att bli extra viktigt för alla att vi är med just dem på julen. Men man får planera så går det nog bra dethär, ska ni se.

Nu ikväll så har jag diskat som en dåre. Hur mycket disk som helst alltså. Blev bjuden på pizza förut så jag lovade att jag kunde ta hand om disken ikväll... Men det var inte lite alltså, mina fingrar är fortfarande som russin.

Imorgon bär det av mot Västerås. Det blir jag, Juan, Renzo & Keilie som åker ner. Ska bli mysigt att träffa min älskade. Ska även åka tåg denna gång, det har jag inte gjort förut då jag har åkt buss alla andra gånger. Men nu har man ju sällskap också så det blir nog roligt dethär! Ska ta med mig min dator in på tåget så att Keilie kan titta på film eller spela dataspel, blir lätt tråkigt för en fyra åring att åka tåg så långt annars kan jag tänka.

Nu ska jag plocka ihop på rummet, så att det inte ser ut som ett bombnedslag här när jag kommer hem igen. Jag är inte trött än eftersom jag vilade en bra stund mitt på dagen idag, vilket jag inte ångrar för det var helt underbart.

Packat har jag inte gjort ännu, ska ta och plocka upp min rentvätt och lägga in det som jag inte ska ta med mig i garderoben. Hur kommer det sig, att det alltid känns som att man har med sig mer kläder när man åker hem än när man åker dit? Väskan är alltid svårare att stänga när det vaknas hemresa. Helt sjukt egentligen ju.

Den som orkat läsa såhär långt måste vara sjuk i huvudet :-)

Sov gott och ha en trevlig helg. Hoppas julskyltningen blir mysig på första advent!

Told you so

Publicerat: 2009-11-26 Kl: 02:26:40 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag skrev ju förut att jag inte skulle kunna somna när det väl var dags för det. Jag visste det. Visserligen så kanske det beror på lite andra omständigheter nu än vad jag ens visste om skulle inträffa förut, men ändå.. Jag somnade när jag låg och tittade på "Englands förtäckta bordeller" eller vad det hette på TV3. Men inte en lugn stund fick man, Sandra ringde niotusen gånger och dampade som vanligt. Hon förstår ALDRIG att man är UPPTAGEN om man inte svarar eller trycker bort samtalet, och att man ringer upp lite senare när man har tid. Det kan hon inte förstå verkar det som, haha. Hon är som hon är den damen! Så varje gång jag hade tryckt bort henne och lyckats somna om igen, så ringde hon igen. Och igen. Och igen. Tillslut var jag ju pigg och kunde inte somna igen... Helt värdelöst.

Nu har jag iallafall laddat ner Heartbreak Hotel. Haha den är så bra den filmen, såg den flera gånger på bio med min mami när den nyss hade kommit ut. Jag älskar Helena Bergström, och hon "Sally" är väl alldeles för rolig hon med :-) Så den ska jag roa mig med nu tills jag kanske förhoppningsvis somnar.

Här i Granloholm så verkar folk ha fått tvätt-noja dehär kommande dagarna. Det brukar oftast finnas åtminstonde en tid om dagen ledig, men nu ända tills på söndag så finns det inte EN enda ledig tvättid! Helt sjukt. Har inte folk ett jobb att sköta? Nej, de ska vara hemma och ta upp mina tvättider. Gå till jobbet, era dårar! Ha på er smutsiga kläder och låt mig tvätta istället. Egon ;-) Nej, men jag lyckades få en enda ynklig liten tid, imorgon bitti klockan 07.00. Jaha, du kommer aldrig att lyckas kliva upp då, tänker ni kanske. Evelina tänker så iallafall, det vet jag. Hon säger alltid så till mig när jag har någonting att göra tidigt på morgonen. Men jag måste ju kliva upp, jag måste tvätta. Ska jag ha smutsiga kläder annars eller, det går ju inte. Jag måste ju lyckas kliva upp och gå dedär få metrarna till tvättstugan, lägga i tvätten och sedan kan jag ju gå hem och sova igen tills jag ska dit nästa gång. Jag har förberett allting och så så det är bara att slänga in det i maskinen. Jo, jag ska ta mig fan lyckas kliva upp! Självdiciplin var det, ja.

Nu ska jag tvätta ansiktet och ta ett gott glas Cocacola och lägga mig. Om jag bara kunde få någon ro i kroppen och lugn i själen så skulle jag nog kunna somna. Men mina tankar snurrar runt i hela mitt huvud och känslorna går upp och ner. Men det får man tåla - det blir bättre. Hoppas jag.

Sov gott, ni som inte redan sover.



Heartbreak Hotel, 2005


ni två är de viktigaste i världen för mig. jag skulle göra allt för er. jag försöker så gott jag kan. men ibland är det tungt, då behöver jag dig att luta mig emot. ni är mitt allt här i världen. love you, h-d ♥

Så trött

Publicerat: 2009-11-25 Kl: 21:53:17 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag är så trött så jag vet inte vilken planet jag befinner mig på. Jag orkar inte skriva. När det är läggdags så kommer tröttheten att vara som bortblåst, jag kan skriva då istället. Just nu kan jag nästan inte ens stava som folk för ögonen åker i kors typ, haha.

HEJ


Digitalkamera

Publicerat: 2009-11-23 Kl: 01:24:46 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


I julklapp har jag önskat mig och ska få en digitalkamera av min kära mormor :-) Hon frågade häromdagen om jag hade köpt någon ny än eftersom min förra blev stulen, och då jag sa att jag inte hade införskaffat någon ny kamera än så sa hon att hon skulle köpa mig en sådan i julklapp! Happyface. Så efter jul kommer min blogg att bli mer underhållande, det lovar jag ;-) Det är alltid roligare med bilder, så är det ju.

Idag har det varit en tung dag, men man tar sig igenom det också. Tack till Evelina för sällskap iallafall :-) William också såklart. Haha han är så gullig den lilla människan alltså.. Helt galen är han. SÖTNOSjävel!! Puss på honom.

Imorgon har jag tuuuusen saker att göra.. Vet inte riktigt hur jag ska orka med allting? Haha, stackars mig. Jag har inget jobb och när jag en dag måste uträtta lite ärenden så klagar man, ne då men det är ju sådant tråkigt som man alltid behöver göra!

NU NÄR JAG KOM PÅ DET så ska jag ta och skaffa mig ett BankID på en gång så att jag kan uträtta lite ärenden på Försäkringskassans hemsida. Bra där Emma!! Jag är så smart när jag får mina snilleblixtar ibland. Måste gå och hämta min internetdosa NU på en gång så att jag inte glömmer det sen.. Det är lika bra att få det gjort.

Vi hörs imorgon. Hoppas att ni har haft en trevlig helg allesammans.


Kalas!

Publicerat: 2009-11-22 Kl: 01:10:04 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Det har varit ett jobbigt senaste dygn.. Men det är bara att försöka fokusera på annat och tänka framåt. Det kanske inte alltid är det lättaste men man får göra så gott man kan. Jag orkar inte tänka så mycket egentligen.. Det tjänar ingenting till ändå. Jag kan inte styra andra människor och deras val - så enkelt är det.

Idag har vi iallafall firat Lucy som egentligen fyller år imorgon (söndag)! Mycket trevligt var det. God mat som jag har längtat efter som en tok! Mumsigt. Det blev inte en så sen kväll dock. Kom hem runt 22 tror jag det var, och sen dess har jag suttit och skrivit lite viktiga saker och papper osv. Jag har förövrigt fått helt fel papper av försäkringskassan, jävla idioter dom är på detdär stället alltså. Jävla snöbollar. På måndag ska jag åka ner dit direkt och hämta rätt papper så att det blir någon ordning nångång.

Imorgon ska jag träffa Evelina vid 14 tiden och hälsa på min älskade mami :-) Ska även hem till Bredsand en sväng på förmiddagen för att hämta diverse saker. Städa lite kanske också, vi får se hur det är med orken.

Nu i veckan har jag en massa viktiga saker att göra. Möten och träffar att gå på hela veckan. Men det är sådant som behövs göras. Synd, annars hade jag åkt ner till Västerås imorgon. Får åka ner så snart jag kan igen helt enkelt, finns inte mycket att göra åt saken, tyvärr. Hade verkligen velat åka med.. Tråkigt att vara i Sundsvall överhuvudtaget, och det är tråkigt att vara utan min älskling också. Sucks.

Nej, nu ska jag gå och tvätta ansiktet samt borsta tänderna för att sedan förhoppningsvis lägga mig i sängen och sova. Inatt blev det inte mycket till sömn direkt! Men det hör ju inte till ovanligheterna när man heter Emma Strandh.

Godnatt allihopa.


Less

Publicerat: 2009-11-21 Kl: 15:11:51 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!


nattligt inlägg

Publicerat: 2009-11-21 Kl: 02:40:10 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Har inte så mycket för mig så jag kan lika gärna skriva lite.. :-)

Inatt kunde jag verkligen inte somna alltså. Det gick inte hur jag än betedde mig, sjukt irriterande. Jag låg från 24 till 05 och vände och vred på mig tills jag fick liggsår nästan, haha. Somnade iallafall vid 06 tiden, så jag sov ända till 13.30 idag! Mycket skönt var det iaf.

Klev upp och packade och gjorde mig lite iordning. Väckte Danne och sedan så bar det av till Sundsvall. Bilresan gick bra, men det var inget vidare att sitta ner i så många timmar, hela lungorna och revbenen trycks ju ihop så man får ingen luft nästan. Men man ska inte klaga, hellre bil än buss! Vi stannade på McDonalds i Gävle också och käkade litegrann eftersom ingen av oss hade hunnit ätit någonting.. Så det var skönt att man fick sträcka lite på benen iallafall.

Jag hoppade av på Sibylla i Nacksta där jag mötte upp Evelina & Sandra. Sedan for vi hem till Sandra så jag fick träffa babyJ en stund medans dem åt maten. Tog sedan bussen med Evelina hem till Bredsand för att hämta lite post bl.a. Sedan tog vi bussen hem till Evelina där jag tillbringat resten av kvällen.. Ville inte åka hem redan med 23 bussen så Lina skjutsade hem mig nu vid 01 tiden, tackar för det min vän. Så nu sitter jag här o glor bara.. Ska väl lägga mig och titta på Vänner eller någonting strax.. Orkar inte byta kläder, bädda om sängen och allt detdär. Känns som en omöjlig match!

Jag har för övrigt FRUKTANSVÄRT ont i mina armar och händer idag. Förstår inte varför!? Har jag sovit konstigt eller vad är det frågan om... Det släpper ta mig fan inte heller. Jag blir saaad för det gör verkligen så himla ont. Det värker och ilar. Men det är ju den årstiden då jag brukar ha mest problem, men det brukar inte sätta sig i armarna? Blir fundersam jag. Om det inte har släppt tills på måndag så måste jag ringa vårdcentralen. Eller sjukgymnasten kanske blir bättre. Äh vi får se.

Nu har jag inget mer att skriva om. Trevlig helg allihopa!
- Emma

Nu börjar jag bli trött..

Publicerat: 2009-11-19 Kl: 01:03:14 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag klev inte upp förrän runt 12 tiden idag. Alla tjatade så fruktansvärt på mig att jag skulle kliva upp men jag orkade helt enkelt inte, jag var trött och ville sova. Jag har inte känt mig så pigg de senaste dagarna så det behövdes, antar jag. Nu sitter jag här och är den enda som är vaken, tråkigt.

Ska lägga mig och se på antingen OTH eller Twilight. Knocked up, kanske? Jag vet inte faktiskt. Vi får se vad det blir. Trött börjar jag att bli iallafall..

Har inte så mycket att skriva, orkar inte heller.


Stal av LinaNS

Publicerat: 2009-11-19 Kl: 00:53:55 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


1. Hur mycket pengar har du på din mobil? jag har för tillfället en telefon som jag har lånat av evelina... så jag ringer inte från den :)
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? det har jag ju fått. idag till o med! hihi
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? danne
4. Hur lång är du? 158 cm
5. Vilken är den senaste filmen du sett? jag försökte se på Knocked up igår, men somnade.
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: "varför stänger du av tele!" från Evelina
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? skicka sms. jag hatar att ringa
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? de är långt ifrån gifta.. haha
9. När såg du senast din mamma? i lördags.
10. Icke godkänt i något ämne? idrott
11. Mvg i något? engelska
12. När vaknade du idag? danne har dampat hela morgonen, men jag klev upp vid 12tiden
13. Vilken är din favoritplats? sängen ;-)
14. Vilken plats föredrar du minst? platser betyder ingenting, det är vilka man har omkring sig som spelar roll :)
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? det vet jag inte ännu, kanske lika bra det.
16. Hur stor är din säng? 120 cm
17. Vad sover du i? trosor
18. Hur många kuddar har du i sängen? 4 st. sover dock bara på 1
19. Var har du bott/bor? har bara bott i nacksta, sundsvall. men i många olika lägenheter
20. Tycker du om kinamat? ja det gör jag ju
21. Tycker du om kaffe? nej. jag hatar skiten
22. Vad dricker du helst till frukost? juice eller oboy
23. Kan du spela poker? jag är kanske bäst i världen på poker
24.. Vill du ha barn? jaaa :-)
25. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? japp.
26. Kan du några andra språk än svenska? engelska och i-spårket ;-)
27. Har du någonsin åkt ambulans? det har jag faktiskt gjort
28. Föredrar du havet eller en bassäng? jag gillar inte havet.. blä.
29. Vad spenderar du helst pengar på? olika onödiga ting.
30. Äger du dyrbara smycken? nja. inte speciellt dyrbara. tappar bara bort dem
31. Kan du rulla med tungan? nope
32. Vem är den roligaste människan du känner? anette svenlin kanske jag får säga.
33. Vad har du för ringsignal? nån konstig som ewe har satt dit
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? yes i do.
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? etiketten på colaflaskan
36. Kan du byta olja på bilen? ha ha ha
37. Vilken var den senaste boken du läste? just nu håller jag på att läsa Fyrvaktaren
38. Dansar du i bilen? så nära dans man kan komma i linas bil!
39. När gick du i kyrkan senast? när babyjasmine döptes i somras
40. Hur många hål har du? ?
41 piercing? just nu bara i tungan & öronen. dock haft i bröstvårtan och läppen också.
42. Har du någon tatuering? japp 2 st. planerar en 3e i början på 2010
44. Röka eller snusa? snusar, men gillar att röka också
45. Har du pojkvän/flickvän? pojkvän
46. Vad är ditt mobil nummer? 10 siffror
47. Vad ska du göra ikväll? jag ska sova nu strax.
48. Har du några syskon? nej


Feber

Publicerat: 2009-11-17 Kl: 20:14:35 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Jag har fått något fel, vet inte vad men jag mår inte bra alls. Känner mig så hängig och varm i hela kroppen, hur jobbigt som helst. Det började inatt och jag kunde inte ens ha täcket på mig för att jag tyckte att det blev sjuuuukt varmt, fick inte ens någon luft. Tagit en alvedon nu men det känns inte som att det hjälper speciellt mycket? Skit alvedon.

Håller iallafall på att tvätta lite kläder nu efter middagen och sådär.. Men tvättmaskinen tar sin lilla tid, seg som jag vet inte vad. Bråttom verkar den inte ha iallafall.

Nu ska jag lägga mig och titta på nya OTH som kom ut idag. Wiooooo :-)

Västerås

Publicerat: 2009-11-17 Kl: 00:24:31 | I kategori: Min vardag | 2 kommentarer


Åkte ner till Västerås igår eftermiddag.. :-) Bussresan ner var ett helvete, men fram kom jag ju iallafall tillslut. Mysigt är det.

Idag har vi inte gjort något speciellt alls, jag orkar inte göra någonting. Tappar ju andan bara av att gå upp för trappen.. Sjukt jobbigt! Det värker på alla möjliga och omöjliga ställen i kroppen, men man får härda ut. Det leder ju till något gott, man får tänka så.

Nu ikväll så har vi lagat och käkat god middag, varit och handlat maten, diskat har jag gjort också. Efter maten så satt jag i soffan med Lucy och Anders en stund innan jag hoppade in i duschen. Helt lätt är det inte att duscha heller nuförtiden, man blir helt slut. Svettig innan man ens kommit utanför badrumsdörren. Men duscha måste man ju, så äre.

Nu ska vi lägga oss och titta på film eller någon serie inte vet jag.. Jag har inte så mycket att säga till om när det gäller vad man ska titta på ;-) jag vill ju bara se på One Tree Hill hela tiden men det kommer icke på fråga.

Nej nu svimmar jag snart av ryggsmärtor, orkar inte sitta upp något mer. Alla organ blir ihoppressade så man får ingen luft. Ska se om jag hittar någon bekväm ställning att ligga i så att jag kan läsa mina bloggar..

Godnatt.


Snöö :-)

Publicerat: 2009-11-11 Kl: 21:26:36 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Det är så mysigt väder ute just precis nu. Jag vill gå ut och promenera men det är ju så mörkt så det är väl det som tar emot.

Nu ikväll har jag varit på "Tupperwear-party" med Evelina hemma hos hennes syster.. Det var nån kvinna som kom och sålde typ köksredskap, bunkar och skålar. Det var trevligt att komma ut och göra någonting istället för att bara sitta hemma. Men ryggen och resten av kroppen protesterade starkt även fast jag inte gjorde något ansträngande, men så är livet! Jag beställde ingenting med tanke på att jag inte har något direkt behov utav bunkar och skålar, haha. Men för de som har det, som Evelina tror att hon har t.ex, så är det ju bra.

Efter detdär så bjöd Angelica oss på mat, det tackar vi för. Pasta Carbonara, jättegott. William det lilla livet åt som om han aldrig hade sett mat förut, haha sötnosen.. HAN ÄR SÅ GÖLLE! Sedan skjutsade Lena hem mig, skönt så slapp jag jävlas med bussen och allt sånt.

Nu sitter jag bara här och tar det lugnt, håller på att ladda ner en massa One Tree Hill ♥, så att jag kan fördriva tiden tills jag ska gå och sova. Är så himla sugen på cocacola så att jag vill gråta, men det löser sig nog så att jag kan gå och handla det på G kiosken. Annars kommer jag att få kraftig abstinens kan jag tala om ;-)

Ne nu ni mina vänner, så orkar jag inte sitta på detta viset något längre. Om jag lägger mig ner så kommer jag garanterat att somna, och jag behöver duscha så det går inte. Jag måste sysselsätta mig med någonting även fast jag måste ta det lungt på samma gång.. Jag noppade mina ögonbryn igår så det kan jag inte göra för då får jag inga kvar, måla naglarna kanske man skulle ta och göra? Jag köpte ju ett jättefint nagellack förra veckan när jag och Lina var på Birsta, men det har inte kommit till användning än. Jag har inget överlack här hemma, alla mina såna grejer är i Bredsand.. Blir det fint även fast man inte har överlack ovanpå? Jag vet inte det jag.. Får väl prova mig fram.

Förresten, jag har inte mitt gamla nummer längre. Inte det som börjar på 8359.. Så alla mina vänner vet om det och ni får fråga efter det om det behövs, jag kan inte skicka sms till allihopa och berätta att jag har nytt nummer.

Ha en fortsatt trevlig kväll.
- Emma


Trött tjej idag

Publicerat: 2009-11-10 Kl: 22:16:35 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag var irriterad när jag skrev mitt förra inlägg, det kanske märktes? Haha. Jag kunde inte behärska mig. Var tvungen att gå ut från rummet och ta en paus. Och det vi pratade om just idag var hur man ska bete sig om man inte trivs med någon i en grupp man jobbar i, och hur man ska bemöta personer som man tycker gör fel och såna saker. Haha. Passande ämne just idag...

Efter kursen så var jag halvt som halvt döende. Tog bussen hem och lade mig på sängen och tvärslocknade nästan direkt. Ingen långvarig sömn dock. Sedan har jag gjort diverse saker och städat och vilat om vartannat. Jag är dock inte helt färdig med städningen, har lite kvar att göra så att det ser sitt bästa ut eftersom att det är visning här imorgon. Ska bli underbart att få krypa ner i sängen nu snart faktiskt...


Kurs...

Publicerat: 2009-11-10 Kl: 12:41:00 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Har varit på kursen hela dagen. Jag sov så himla dåligt inatt, kunde verkligen inte få någon ro i kroppen alltså... Sjukt jobbigt. Hade precis vant mig att sova med min älskling igen ju, så det tar väl ett tag innan man vänjer sig igen. Men jag var tvingad att kliva upp imorse, så enkelt var det med den saken. De andra veckorna har vi ju slutat nu klockan 12.00, men nu sista veckan så är det heltid så att vi går från 8.30 till 16. Känns jobbigt när man vaknar på morgonen och vet att man inte får komma hem igen förrän om 8 timmar. Stackars mig ;-) Men det jobbigaste är nog  att sitta rakt upp och ner på en stol hela dagarna..

Det finns en människa på min kurs som jag stör mig något så fruktansvärt mycket på. Jag skulle kunna nita den jäveln alltså!!! (förlåt, så får man inte säga) Skulle självklart aldrig göra det, men denna person sitter och rör sig HELA tiden. Då menar jag alltså saker som: gungar fram och tillbaka HELA TIDEN, gnuggar händerna mot varandra, gör störiga ljud med munnen som tillexempel "mMmMhhhhhH!!!mMMMMmMMMäää....Mioiiuuuhh..... MMMMM....!!!"  osv osv. Listan kan göras låååååång... fan alltså. Jag klarar inte av sånt. Det äcklar mig på något sätt. Jag sitter och räknar till både 10 och 1000 för att jag inte ska skrika rakt ut, man måste ju behärska sig ;-) Så sitter jag inklämd i mitten mellan henne och en annan.. Ja herregud. Haha. Man får egentligen inte störa sig på människor på dethär sättet, men jag kan inte hjälpa det alltså. Alla andra kursdeltagare och personalen blir också irriterade, man ser det på deras blickar osv. Personen i fråga är lika gammal som min mamma, alltså 38 år gammal, så man borde ju förstå att man inte kan sitta och vara ett störande moment på det sättet som denhär personen gör. Vet inte hur jag ska kunna härda ut ända tills på fredag? Jag får komma klockan 7 imorgon och sätta mig på ett annat ställe...

Nu ska jag sätta mig och läsa lite bok och dricka cocacola, samla lite nya krafter inför eftermiddagen :-) Sedan kanske jag ska hem till Sandra och käka midddag, vi får se hur det blir. Jag uppdaterar iallafall då jag kommer hem.

/Emma


Västerås

Publicerat: 2009-11-10 Kl: 00:16:33 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag åkte till Västerås i fredags för att umgås med min kärlek.. :-) Har haft en jättebra och mysig helg. Jag har tagit några beslut nu iaf som kanske är avgörande för framtiden. Vi får se helt enkelt.

Jag ska skriva lite mer om en stund. Vi har nyss lagat mat här hemma, kyckling ris & currysås! Hur gott som helst alltså. Nu måste jag ta en snabbdusch innan jag ska sova och innan klockan blir alldeles för mycket. Jag har kursen imorgon som börjar 8.30 så jag hinner inte duscha imorgon bitti, annars hade jag gärna sluppit göra det nu ikväll. Orkar inte riktigt känner jag... Hatar att sova med blött hår! Det är nog det värsta jag vet.

Som sagt, jag uppdaterar om en stund igen så att jag kan ta igen en hel helg utan bloggande.
- Emma


Lucas voiceover

Publicerat: 2009-11-06 Kl: 14:46:36 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


In that moment, my triumph was not a state championship, but simple clarity, the realization that we had always been meant for each other, and every instinct to the contrary had simply been a denial of the following truth.
I was now and would always be, inlove with Peyton Sawyer.

Trött, sjuk och allmänt hängig

Publicerat: 2009-11-05 Kl: 23:43:48 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Imorse kände jag mig inte som en levande människa. När klockan ringde 07.30 så ville jag bara hänga mig, men det gjorde jag inte. Jag snoozade tills klockan var 8.05, och jag skulle ta bussen 8.07 härifrån. Men så blev det ju inte, hehe. Jag kom ungefär en halvtimme sent, men bättre det än att inte gå dit alls! Jag kan inte missa någonting mer framöver nu. Men det gick bra när jag väl hade kommit dit iallafall, kändes skönt på något sätt. Underbara mackorna vi får till frukost alltså, ååh jag kommer att sakna dem när kursen är över! De är världens godaste. Till det så drack jag varm choklad med extra grädde, och sedan kändes det lite bättre.

När kursen hade slutat så gick jag förbi Apoteket och köpte Alvedon, sedan åkte jag raka vägen hem och la mig i sängen. Slocknade på två sekunder... Helt slut var jag. Sedan har jag uträttat lite ärenden idag i snöstormen, men direkt efter det så åkte jag hem och la mig i sängen igen och somnade. Jag skulle kunna sova från att jag kom hem på dagen tills jag skulle kliva upp morgonen efteråt, men det går ju inte. Jag måste ju äta emellanåt också.

Nu ska jag tanka lite mer One Tree Hill avsnitt. Såg hela 4e säsongen igår så nu tittar jag på femte istället. När ska jag ledsna på det programmet? Jag undrar det jag.. Det verkar lixom aldrig inträffa.

Imorgon börjar kursen inte förrän kl 13, hur underbart!? Sedan ska jag hem och tvätta kläder. Små och stora :-)

Nu håller mina ögon på att ramla ihop. Ska tvätta ansiktet, borsta tänderna och lägga mig. Sov gott.
- Emma

h/d-vm ♥

Sjuk, igen :-)

Publicerat: 2009-11-04 Kl: 23:01:31 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag älskar mitt liv, verkligen. Det är så typiskt min tur alltså. Jag har ju nyss varit halvt dödssjuk!?!? fy fan..

Idag har jag bara legat i sängen hela dagen och vilat, i hopp om att känna mig bättre. Men det gör jag inte. Jag skulle ha suttit hemma igår hela dagen istället, då hade jag kanske känt mig bättre idag? Äh. Det går över när det går över.

Imorgon ska jag på kursen iallafall, även om jag är död. Jag blir uttråkad av att bara vara hemma hela dagen.

Nu sitter jag och väntar på att mitt One Tree Hill säsong 4 ska bli färdigt, men det tar lite tid verkar det som. Jag får titta på Vänner så länge. Synd att jag och Danne redan har sett typ alla avsnitt som finns av den serien.

Godnatt

Med Wilma på hennes badmintonträni

Publicerat: 2009-11-03 Kl: 18:18:32 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


0-10b8a4549d6fbd841240d2b2776dadad.png

Kolla varifrån!

Med Wilma på hennes badmintonträning :) haha. Hon är en riktig surrkuse och gör inte så mycket mer än att prata, prata, prata. Jag får inte sitta med mobilen för då säger hon åt mig att sluta med det och titta på henne istället! Minsann. Så jag får väl göra det då ;)


Halloween

Publicerat: 2009-11-01 Kl: 03:56:20 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har jag sovit från och till hela dagen, legat och vilat och bara tagit det lugnt. Jag har inte sovit så bra de senaste dagarna, drömmer sjuka drömmar och jag kommer lixom inte in i djupsömnen eller hur jag ska förklara. Jag får iallafall inte tillräckligt med sömn, så det har ändå varit skönt och välbehövligt att ta det lugnt idag. Det behövs nu också när jag kliver upp vid 7 varenda morgon.

Tröttheten försvinner dock inte, den har suttit i flera dagar nu. Om jag kunde så skulle jag sova hela tiden, men det går ju inte direkt.

Jag och min kärlek ska titta på massa skräckfimer nu snart, det är ju Halloween och allt ;-) Då måste man göra något läskigt!

Tunga känslor och tankar har vägrat lämna mig idag.. Det som komma skall känns fruktansvärt smärtsamt och jobbigt. Det, plus allt annat som kretsar runtomkring mig är tungt att bära alltså, men man kan inte göra speciellt mycket åt saken tyvärr. Imorgon blir nog en av dom jobbigare dagarna jag varit med om på länge. Jag längtar inte. Får ta vara på varje minut nu medans jag kan iallafall.. :-( Fan alltså!!! Jag ser ingen positiv sida med detta heller, annars hade man ju kunnat se till det positiva i situationen men jag känner inte att det finns någon sådan överhuvudtaget. Jag tycker bara att det är otroligt negativt alltihop.

Jaja, ska inte spendera mer tid framför datorn något mer iallafall. Jag har ont i huvudet och det blir ju inte bättre av att man sitter vid datorn eftersom det påverkar ögonen så pass mycket.

Hoppas att ni haft en trevligare helg än jag!
- Emma


RSS 2.0