Toppen

Publicerat: 2010-12-29 Kl: 21:24:12 | I kategori: Haylee 9-12 månader | 2 kommentarer


Inatt sov lillan som en gud! Jag gick och la mig med henne i sängen kl 21, så slog jag på en film för jag tänkte att hon kommer ju ändå inte att somna på 5 timmar, så då kan vi lika gärna ligga och mysa och titta på en film i mörkret så hon iallafall har möjlighet att somna om hon vill. Det tog bara 30 minuter, sedan sov hon. Och hon FORTSATTE att sova, heela natten. Fattar ni vad skönt det var eller :) Woho! Undrar om det var den där tanden i överkäken som äntligen har spruckit upp? Jag tror faktiskt det. Jag somnade med henne i sängen kl 22, och sov hela natten bortsett från ett uppvaknade kl 05 där jag åt en Brejk. Jag vaknade inte förrän kl 11, för Danne tog Haylee på morgonen. Men jag var dööödstrött ändå, hur kan det komma sig? Sov jag för länge kanske.. Ja, så är det nog. Intressant!

Mitt på dagen så drog vi ut på en liten pulkatur med lillan. Det absolut bästa hon vet är att åka pulka, och fort ska det gå! Hon sitter bara och skrattar hela vägen, tills man stannar. Vi gick på en lång promenad här nere vid vattnet, inte visste jag att det fanns ett promenadspår där eller. Mötte en massa gamla tanter och gubbar som var ute och gick med stavar, och Haylee vinkade till allihopa. Charmtroll! När vi kom in så slocknade hon på två sekunder och sov i 2 timmar. 

Nu sover hon sedan 1 timme tillbaka ungefär, får se om det håller i sig... Jag ska också gå och lägga mig om en stund. Är så himla trött så jag skulle kunna somna när som helst. Jag har druckit för lite cola idag! Haha. 

Känner inte att jag har något roligt att dela med mig av, så ni kan få en bild (det blev 3) att titta på så länge. Kram på er!


Precis innan vi skulle gå in, hur trött som helst :) Alltid när hon är sådär
trött så skrattar hon tills hon kiknar. Allt är roligt! Haha..

Happy girl

Haylee och pappsen har snöbollskrig

Ännu en kväll...

Publicerat: 2010-12-27 Kl: 23:30:23 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Ännu en kväll med en vaken tjej. Vad kan det vara som är fel? Att hon vaknar i den där perioden av "lätt sömn" och tror att hon bara har vilat en stund och att det är dags att kliva upp? Även fast hon ligger i ett mörkt rum, även om både jag och Danne går och lägger oss med henne och har helt tyst och visar att det faktiskt är NATT och då sover man. Men icke. Det går fan inte att få henne att somna! Helt omöjligt. Hon är mätt, torr och allt detdär. Så inget sånt är det heller. Det är inte jobbigt om man låter henne vara vaken, men helst så vill man ju inte det. Jag är ju ändå vaken så för mig kvittar det egentligen, men hon är ett litet barn som ska sova från kl 20. Inte från kl 01! Så är det bara... Idag fick hon sova två gånger, för att jag läste att hon kanske sover för lite på dagen och för lite sömn föder för lite sömn, eller nåt sånt. Suuuck. Blir inte klok på dethär ja... :) 

Nu ska jag gå och lägga mig med lillan igen. Se om hon vill ha lite välling kanske...? 

God natt!

Mörkt ute

Publicerat: 2010-12-27 Kl: 21:19:25 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu vill jag att det ska bli ljusare ute! Man blir ju halvt deprimerad av att det blir mörkt redan vid 14.30 tiden! Ständigt mörkt är det, känns det som iallafall. 

Igår skulle jag inte ha skrivit att Haylee nog skulle sova för natten. Tji fick jag, hon vaknade runt 21 och vi kämpade och kämpade men hon vägrade somna om. Suck! Idag har hon fått en extra sovstund, på ca 30 minuter. Så vi får se... Än så länge sover hon iallafall :) Men jag förväntar mig inte att det håller i sig hela natten. 

Nu ska jag duscha! Idag har vi sett Lisbeth Salander filmerna.. Fy fan vad bra dom är. Jag har inte trott att dom varit bra förut, så jag har aldrig brytt mig om att titta på dom. Men idag blev det av. Sjukt bra! 

Godnatt

Jag vill ha mer snö!!!

Publicerat: 2010-12-26 Kl: 21:24:33 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Snälla gud, ge mig meeeeeeer snö! Jag tycker att det är alldeles för lite snö ute, när man bara har snö upp till knävecken. Jag vill helst drunkna i snön. Suck!... Idag var tanken att vi skulle åka ut på Birsta, men när jag vaknade och möttes av snöstorm så skippade vi det och stannade hemma istället. Det hade varit omöjligt för mig att komma fram med barnvagnen, upptäckte jag när jag skulle gå på affären. Det hade inte gått.

Så idag har vi varit hemma hela dagen. Haylee sov till 11, tack gud för det när hon somnade så sent. Fy vad jobbigt det var! Men idag har hon bara vilat en gång, och så var hon trött redan vid 18.30, men jag höll henne vaken till ca 19.30... Vi badade, åt gröt och lekte lite innan det var dags att somna. Nu sover hon som en stock och har gjort det sedan ca 19.45. Underbart! Hoppas att det håller i sig. *peppar peppar*

Jag ska sätta mig och adressera alla inbjudningskort till Haylees födelsedagskalas... Men jag har så svårt att komma på vilka som ska bjudas. Om nån vill komma så lämna en kommentar så skickar jag ett injbudningskort :-) Hjärnkontoret står verkligen helt stilla.

Jag har packat upp alla julklappar idag iallafall. Har inte ens tagit fram datorn förrän nu. Man får mycket gjort när man inte sitter vid datorn! 

Nu hör jag en liten tjej som gnyr i sängen. Bäst att jag går dit och skyndar mig att få henne att somna om! Vi hörs sen.

Sömnproblem

Publicerat: 2010-12-26 Kl: 02:35:07 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Min Haylee har väldiga sömnproblem för tillfället... Det har hållt på i någon vecka ungefär. Hon går och lägger sig i vanlig tid, efter nattning med bad, insmörjning, pyjamas på och sedan välling. Då somnar hon och sover i högst 2 timmar, sedan är det dags att vakna tycker damen. Och hon somnar INTE om förrän runt 1-2 på natten. Hur mycket man än kämpar och försöker så totalvägrar hon att sova! Även om både jag och Danne ligger med henne i sängen och myser, så somnar hon inte. Och det funkar JÄMT på henne. Det är såklart övergående, men det är väldigt jobbigt också. Helst av allt vill man ju bara ta upp henne och låta henne vara vaken, så att man inte behöver ligga inne i sovrummet resten av kvällen tills det är dags att sova för en själv. Men man måste ju sätta en gräns också och visa att det inte är okej, och att på natten så sover man faktiskt... Har suttit och läst lite på internet nu om folk som har samma problem med deras små, och hur dom har gått tillväga för att få rätsida på det hela :) Men det blir nog bra snart! 

Jag somnade när Haylee äntligen somnade... Och vaknade för att jag var törstig, så nu hamnade jag här. Men jag ska hoppa i säng nu igen på en gång.

Superseg...

Publicerat: 2010-12-25 Kl: 23:02:24 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Idag har jag varit kanske världens tröttaste människa. Har gått omkring halvsömnig och känt att jag kunnat lägga mig och sova när som helst. Det spänner lite i huvudet, tinningarna liksom... Så det blir en tidig kväll för mig känner jag... :) Jag som annars går och lägger mig runt 1-2 tiden. Sjukt, men jag kan inte somna tidigare än så. Även om jag försöker.. Jag vet att jag skulle behöva gå och lägga mig runt 23.00, för att inte vara dödstrött när Haylee väcker mig på morgonen. Men jag kan icke somna! Ligger och funderar och tänker på en massa saker som jag måste göra. 

Idag har vi bara varit hemma och myst. Haylee fick ju två dockor igår. Den ena är lite mer poppis än den andra, för att den är större och den kan "prata". Och en sak som är häftigt, är att den säger "titta" precis exakt likadant som Haylee säger det! Jag tror att den säger nått annat egentligen, men det låter precis som Haylees titta... Det var lite roligt :) Så den älskar hon! 

Haylee har börjat med pussar också. Så gulligt :-) Igår var hon en riktig pussgurka.. Om man säger "puss" till henne så pussar hon en på munnen. Oftast med munnen öppen, men vad gör det? ;) Så igår fick både tio Alex och tia Erika varsin puss när vi sa God jul... Och såklart mamma och pappa fick 1000 pussar. Så idag har vi pussat på dockan först, "bebisen", och sedan har Haylee pussat oss efteråt. Haha... Hon blir svartsjuk när man går runt och bär på dockan och låtsas att man är "mamma" till den. Hur ska det gå om hon ska få ett syskon i framtiden!? :P

Nu ska jag diska och plocka lite i lägenheten... Packa upp alla julklappar och ställa iordning dem. Annars kan jag inte slappna av när jag ska sova! Imorgon ska vi ut på Birsta och shoppa upp presentkortet på IKEA... Vi får se vad vi kommer hem med. En lackhylla är iaf bestämt, och en halkmatta till badkaret. Sedan vet jag inte. Tavelramar kanske? Så jag kan sätta igång med min idé som jag har haft ett tag. 

Godnatt på er bloggläsare.

Här spanar vi in Tomten när han kom in genom dörren... :)

Juldagen

Publicerat: 2010-12-25 Kl: 13:40:53 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer


Igår hade vi en mysig julafton, trots allt som varit dagarna innan... 

Vi var hos min faster först, åt god julmat och hade trevligt. Tomten kom med en massa fina presenter till min Haylee och hon blev INTE ledsen när tomten kom, haha! Jag var säker på att hon skulle börja gråta. Men icke det! På kvällen åkte vi till Dannes familj och firade med dom. Trevligt. Vi åkte hem på natten, trötta och glada över våra fina presenter :) 

Idag sov vi länge, vi var så himla trötta. Nu leker lillan med sina leksaker från igår, och jag ska börja packa upp våra jag med. Hon fick två st lära-gå-vagnar av tomten... Känns en aning onödigt. En rosa Hello Kitty från Brio, och en likadan fast svart. Sjukt att den med Hello Kitty är 100 kr dyrare, just för att det är en katt på den liksom. Fast dom är exakt likadana och från samma märke! 

Detta fick Haylee (orkar inte skriva allt, men en del iaf):
- En Hello Kitty lära-gå-vagn
- En gunghäst
- En rosa bil, liksom en sån där lära gå bil
- En anka som sjunger ABC och såna saker
- En telefon som sjunger olika ramsor
- Ett H-K (Hello kitty) mat set
- En Didriksson 1913 overall
- Två tavlor
- En Barbie varukorg med matvaror
- En rosa gris som nöffar och går
- Massa kläder från olika personer
- En docka som gråter och säger olika ord
- En liten docka med nappflaska och korg
- En stoooooooor H-K filt
- En svart lära-gå-vagn från Brio
- En disney mobiltelefon
- En HK-affisch

Sedan fick hon gosedjur, kläder som sagt, armpuffar som man simmar med, osv osv. Jag orkar inte skriva allt! 
Tack alla som köpte julklappar till henne iaf :) 

Jag fick presentkort på IKEA, massa ljus och tavelramar och fina bokstäver och såna saker. Jag är jättenöjd! Tack så mycket. 

Nu ska jag ge lillan mat... :) God fortsättning på er!


Mina fina julälsklingar och Jano :) (Haylee har ett sår på näsan för er som undrar)

Haylees möte med tomten...=)

Birsta-hela-daaaagen

Publicerat: 2010-12-21 Kl: 00:41:33 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har vi varit på Birsta heeeeela dagen lång. Alltså tiden bara rann iväg... Helt plötsligt kollade Danne på klockan och sa att den var 19.00. VA!? Och då hade vi en massa kvar att göra, haha. Så vi var inte hemma förrän efter kl 21. Helt sjukt. Men nu är det klart iallafall med julklapparna till Haylee :) Hon är den enda vi tänker köpa till, och varandra då. Känner inte att jag har tid eller ork för att springa och köpa till till alla... Plus att Haylee fyller år den 11 januari, så vi måste spara pengar tills dess med. 

Hon har iallafall fått en massa roliga leksaker och kläder av oss. Hon fick öppna en julklapp idag för att Danne tyckte det, haha. Hon har redan fått öppna tre av sina julklappar. Vad dumt av oss haha. Men hon är ju så liten så hon förstår ju inte. Men den som hon öppnade idag tänker jag slå in igen :P 

Sedan köpte vi även lite saker till födelsedagen. En sån där "remsa" med bokstäver som man hänger upp som det står HAPPY BIRTHDAY, som dom alltid har i amerikanska filmer. Så köpte vi Hello Kitty tallrikar, sugrör, servetter och godispåsar till alla barnen (barnen som kan äta godis alltså). Så nu är jag nöjd.. Hittade lite saker som hon ska få i 1års present, jag ville köpa dom som julklapp egentligen men man får ju dela upp det så att hon kan få roliga saker i födelsedagspresent med! Köpte även en jättefin Hello Kitty planch som ska upp ovanför hennes säng. Så söt är den! (Ja, vi älskar Hello Kitty och tvingar Haylee att göra det också :) )

Sedan köpte vi en liten mini julgran, haha. Den står på bokhyllan nu och är så gullig så. Och så köpte jag nya adventsljusstakar! Så nu är det så himla mysigt här hemma... Vi skulle egentligen köpa en vanlig julgran, men vi åkte ju buss så då orkade vi inte. Haylees julklappar vägde så mycket eftersom det var så stora paket, så en gran på det hade blivit FÖR tungt att bära. Plus att någon av oss skulle dra vagnen. Så det fick vara :-) Nästa år när Haylee är lite större och förstår mer, så känns det viktigare att ha en julgran. 

Imorgon har jag en massa saker att göra. Gud, jag är fullspäckad ända fram till jul! Jävla julstress. Sedan kanske man får slappna av.. Hoppas det :) 

Nu ska jag sova, godnatt på er!


Stackarn gör sig inte rättvis på bild! Han är mycket sötare i verkligheten :P




Natt..

Publicerat: 2010-12-20 Kl: 01:21:32 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer


Hej bloggen!

Klockan är mitt i natten och jag är vaken, så jag kan lika gärna uppdatera nu eftersom jag inte har haft tillfälle att sitta vid datorn på hela dagen. 

Idag vaknade vi vid 11.30 tiden, gud vad skönt det var haha. Men Haylee är inne i någon jättkonstig fas, antar jag att det är. Hon är sitt glada vanliga jag, men när hon inte får som hon vill blir hon superarg på två sekunder, och hon blir ledsen (alltså tårar) för ingenting. Har hon redan kommit i puberteten? ;) Nej då.. Men det är ganska påfrestande när man inte vet vad som är fel. Speciellt när man inte kan hitta något uppenbar anledning till detta. Men det går väl över som allt annat. Hon har ju två tänder där nere, och jag antar att det är många fler som håller på att spricka upp. Hon har haft problem med magen en tid, men det verkar ha släppt nu så det är ju skönt för henne. Men jag antar att det är munnen som gör ont på henne, och att det är det som skapar detta beteende. 

Hennes sömn har också blivit helt konstig. Vi lägger henne som vanligt vid 20 tiden. Ibland somnar hon på två sekunder och ibland tar det lite tid. Men grejen är den, att hon bara sover i 1-2 timmar innan hon vaknar igen. Och när hon vaknar så vägrar hon att somna om. Det är som att hon har sovit klart, hon är inte trött längre. Sedan kan det ta upp emot 4 timmar innan hon somnar om, även om man sitter med henne i famnen eller ligger med henne i sängen under alla dessa timmar. Men jag har läst något om detta i en bok, och det gäller att lära barnet att förstå att man inte ska kliva upp bara för att man vaknar till. Eller nåt sånt. Barn sover ju inte lika djupt som oss, och det gäller att "sova över" den där sömnen då man har extra lätt att vakna. Vad krångligt det lät, men vet inte hur jag ska förklara. 

Detta är iallafall såååå jobbigt, då hon vanligtvis har alltid sovit på nätterna. Även när vi har haft problem med att få henne att somna, så har hon sovit igenom natten. När hon väl har somnat så sover hon, men inte nu då som sagt. Jag hoppas innerligt att detta går över, för man får ju inte heller någon egentid när man måste ligga med henne i sängen hela kvällen och sedan måste man ju sova själv också. Men jag har tänkt försöka ta bort en sovstund, hon sover nu två gånger under dagen. Så jag hade tänkt att hon ska få vila vid 14 tiden, och sova då i 1-2 timmar. Jag har testat det någon gång förut då det bara har blivit så, och då har hon slocknat av sig själv vid 19.30. Så jag ska testa, så får vi se hur det går. För jag är trööött.

Nu ska jag lägga mig och sova. Imorgon har vi mycket att stå i! Gud, bara 4 dagar kvar till julafton. Jag är alltid ute i sista sekund, så typiskt mig. Suck! 

Kram på er


I love you!

Girls night..

Publicerat: 2010-12-17 Kl: 21:13:52 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer


Idag har vi bara haft en mysdag, som jag skrev förut. Varit ute och handlat lite bara, inget mer än så. Vi skulle egentligen åka och hälsa på Emma och lilla Mio idag, men vädret var ju inte det bästa för att dra ut Haylee i barnvagnen. Så vi ska ta det en annan dag istället :)

Danne åkte på jobbet vid 17 tiden. Så jag och Haylee har lagat och ätit pannkakor. Fan vad dåligt det gick med mitt pannkaks-stekande idag... I vanliga fall är jag ganska duktig på att göra pancakes, men idag gick det sämst. Jag fick till två stycken som var okej, resten var asdåliga. Men det dög ju iallafall. Sedan har jag dammsugit hela lägenheten. Jag städar sovrummet "på riktigt" så himla sällan, just för att man aldrig är där inne. Bara när man sover. Så därför glömmer jag bort att städa där. Men idag gjorde jag det och nu känns det skönt. Ska snart ta och diska och skura golven nu när liten sover och jag är ensam hemma. Sen ska jag ta ett varmt bad :) Lovely!

Jag förstår inte hur jag skulle klara mig utan Danne. Fan vad tråkigt jag skulle ha det! Dagarna är ju ingen fara för då är det full fart med lillan som förgyller ens dagar. Men på kvällarna när hon sover och det är mörkt och tyst, vad tråkigt då att inte ha någon där. Usch! Tack älskling för att du är min.

Nä, ska väl ta tag i detta. Inga kort fick jag idag heller, sämst. Annars hade jag ju haft ett litet projekt att göra nu på min tråkiga kväll. Hmm... Finns det inget jag kan pyssla med? Jag vill pyssla med något. Jag har redan fyllt i Haylees första året bok med allt som jag kan fylla den med just nu, och något annat kan jag inte komma på som behövs göras. 

Vi hörs nog igen, skulle jag tro!
Trevlig helg på er. 

Lillan öppnar sin första julklapp, någonsin :-) Duktig tjej!

Lilla julafton och snöstorm

Publicerat: 2010-12-17 Kl: 15:03:15 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer


Hej bloggen!

Guuud vilket väder det är ute. Stormar ju som tusan... Alla bloggar jag läste igår (inte från Sundsvall då) skrev att det var världens snöoväder osv, och jag tänkte att det var skönt att det inte hade kommit hit. Men tji fick jag... Jobbigt när det är sånt väder så man knappt kan vara ute. 

Idag ska vi bara ha en mysdag hemma. Haylee är snorig och hostig, men pigg ändå. Kryper runt och gör busigheter och jag ska nog äta pannkakor. Pappan jobbar kväll ända till 24:00, fy vad tråkigt för mig! Och det är inget Idol heller. Åhhh.. Jag kanske får hyra en film eller nåt. 

Igår kom min lilla mormor hit, helt oväntat, med julklappar åt oss alla. Hon ska åka till Gran Canaria på lördag och blir borta över jul, är så avundsjuk! Fatta vad skönt att slippa denna kyla... Men hon kom iallafall med julklappar och vi kunde inte hålla oss utan öppnade dom direkt, haha. Jag fick en massa saker, Danne fick ett Monopol som jag blev superglad över! Haha. Nu kan vi spela speeel, och jag ska vinna. Vi brukar alltid spela Chicago eller andra kortspel. Sedan fick jag diverse köksgeråd som hon tyckte att jag behöver, ett par tofflor som är som Uggs. Haha hur söta som helst. Nu har jag och Haylee likadana :-) Och så fick jag några kaffekoppar, jätte coola stora koppar. 

Haylee, fick en rosa gris från Toys'R'Us, som nöffar och låter och går framåt. Hon är förälskad i den, hon jagar den runt lägenheten när den går och viftar på svansen och nöffar med nosen. Sedan fick hon en gunghäst för barn, ca 1 år. Hur bra som helst!! Hon älskar den också. Det var nog den bästa julklappen hon kommer att få. Hur rolig som helst... Även den från Toys'R'us :-) Så, tack så mycket mormor! Jättebra julklappar. Ha så roligt utomlands! 

Nu ska vi gunga lite häst, hon släpper händerna och her upp dom i luften och gungar på som tusan. Min sötis. 

Vi hörs sen!


Haylee på gunghästen! Kolla in julklapps-papper-röran i bakgrunden...

Haylee med grisen

Fujidirekt

Publicerat: 2010-12-16 Kl: 00:07:44 | I kategori: Haylee 9-12 månader | 1 kommentarer


Idag har varit en riktig slappdag... Har inte mått så bra, huvudvärk och värk i kroppen. Kylan gör så att jag blir helt stel och spänd i musklerna. Telefonen är knasig också så jag kan inte svara i den... Blir tokig. Jag och Haylee har bara myst på här hemma hela dagen. Vi tog en liten promenad med pulkan, busade lite i snön men det var så kallt så vi gick in efter en liten stund. Det är inget roligt att vara ute när man fryser trots täckbyxor och allt! 

Idag har jag beställt bilder, en personlig almanacka med bilder på lillan och inbjudningskort till hennes födelsedagskalas :-) Allt från Fujidirekt. Korten bör anlända antingen på fredag eller måndag, senast tisdag. Almanackan och inbjudningskorten kan ta lite längre tid dock. Men det är ju ingen stress! Bara roligt att få lite kul post, istället för en massa tråkiga räkningar jämt.

Alla mina serier har uppehåll... Hatar när det är så! Varför måste dom ha uppehåll varenda gång det är något. Och så tar dom paus lååångt innan. Det är många dagar kvar till jul, så varför ta uppehåll redan nu? Och imorgon är mitt älskade Paradise Hotel slut. Jag hoppas att Erik och Lin vinner. Jag hade hoppats på Emelie och Johannes i finalen egentligen, men nu blev det ju inte så. 

Ska försöka hitta något intressant att ladda ner, sedan hoppa i säng bredvid en liten tröttis till dotter. Lovergirl! Du är vackrast och bäst.

Godnatt på er

Gullet

Pringles

Publicerat: 2010-12-15 Kl: 00:01:39 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer


Hej bloggen!

Haylee är helt tokig i Pringles, chipsen alltså. Hon brukar få smaka 1-2 stycken nån gång ibland, inte ofta alls. Men nu är hon ju tillräckligt gammal för att känna igen den gröna burken som chipsen ligger i. Jag brukar försöka att gå med den bakom ryggen eller på något sätt gömma den för henne, men hon ser den alltid. Igår kväll hade jag glömt den bredvid vardagsrumsbordet när jag gick och la mig. Så var jag inne i köket 2 sekunder imorse, och när jag kom tillbaka - TADAAA! Hon hade fått upp locket, och vänt röret upp och ner så alla chipsen åkte ut. Vi pratar alltså ca 80 chips. Så hade hon krossat flertalet av dom... Hahah, gud. Det var så jobbigt att städa sen! Och arg blev hon när jag tog bort hennes chips-bad. Sånahär bus hittar hon på dagligen :-) Som att välta pappas Playstation fast hon vet att det är "Ajabaja", åh vad roligt att busa till det :)

Hon har verkligen kommit in i en liten trotsperiod. Jag googlade på det imorse, jag har aldrig hört talas om en trotsig 11 månaders bebis? Men tydligen är det vanligt. I denna ålder förstår dom ju väldigt mycket av vad man säger, och dom vet vad NEJ verkligen betyder. Men det är vanligt att dom väljer att inte lyssna... Med pappa sin så lyssnar hon, då blir hon jätteledsen när han säger till henne. Förut blev hon det när jag sa till henne också, men nu för tiden skrattar hon bara åt mig. Även om jag höjer rösten och ser arg och låter arg ut. Hon skiter väl i mig, typ. Haha! Men dagen efter har dom ju ändå glömt bort vad man sa nej till dagen före. Så egentligen är det lönlöst att säga nej, men man måste ju sätta gränser ändå. 

Idag har vi varit hemma hela dagen. Jag var såååå trött imorse även fast jag la mig tidigt, för att vara mig. Danne och Haylee var uppe med tuppen båda två, pigga som lärkor. Jag ville bara slänga ut båda två och låsa dörren för att få fortsätta sova :P Men det gick ju inte. Danne skulle duscha och sen åka iväg till jobbet, så jag fick ta Haylee. Vi låg kvar i sängen en stund iallafall och tittade på Tarzan :) Mysigt. Men hade som sagt hellre sovit...

Imorgon åker vi nog och hälsar på Emma och hennes nyfödda lilla son Mio! Ska bli så spännande, wiho. Och på torsdag ska vi träffa Jennifer och Alex. Så denna vecka får jag snusa bebis som bara den. Hur mysigt som helst. Det känns som om det var tusen år sen Haylee var så liten. Har hon varit så liten? Ja, hon har till och med varit mindre än både Mio och Alexandra :P Åhhh, saknar lill-lill tiden så mycket ibland. Fast jag älskar denna ålder också :-) Men det är ju något speciellt när dom är så små, och dom bara vet om mamma och pappa. Nu är ju mamma och pappa inge kul, bara när det passar. Omvärlden är roligare att utforska! ;-) 

Nu ska jag gå och lägga mig med mina älsklingar. Måste se kvällens avsnitt av Paradise, gud det var så spännande igår med dödsparet! Ni följer väl PH? ;) Eller ni kanske inte är serienördar, som jag är. Har aldrig varit särskilt förtjust i att titta på film, serier är bättre. Det är ju som en lång, uppdelad film. Lovely! 

Godnatt på er vänner.



Nakenfisen! "Får jag hoppa i snaaart, mamma?" 


Majskrokar till efterrätt.

Mums


Min dotter och min guddotter! Haylee och Jasmine. 
Vackraste tjejerna i världen ♥

Glad Lucia!

Publicerat: 2010-12-13 Kl: 11:49:14 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer


Lucia är inget speciellt för mig längre. Men lite mysfaktor är det ju... :-) Min lilla tomtenisse ska vara tomtenisse idag! Haha. Gullan.

Vi har haft mysmorgon här idag hela familjen, lovely. Jättemysigt att vara samlade på morgonen tycker jag... Min lilla tjej mår inte helt bra än, men vi ska åka och se på min guddotter Jasmines första luciatåg på hennes dagis :) Åh, hon har blivit så stor så snabbt! Snart är hon 2 år och Haylee 1 år. Jag tycker att båda två föddes igår. Tiden går FÖR fort, men det vet vi ju alla vid detta laget. Mina älskade småtjejer!

Nu ska jag blåsa håret och klä på lillan, sen ska vi åka. Platta håret gör jag hos Sandra, har inte tid att göra det hemma för Haylee behöver vila, så hon ska få sova i vagnen. Stackarn ska inte behöva vänta på sin mamma som plattar håret i 1 timme :) Haha.

Jag uppdaterar senare ikväll. Vi blir nog borta hela dagen. Pappan i huset jobbar kväll, och sedan har han träning. All tid jag får med min Jasmine är värdefull :-) Så vi stannar nog där ett tag!
Kram på er, glad Lucia!

Sötaste. Hos gammelmormor på mitt födelsedagskalas! 
(Fyller år 16 aug, men vi firade dagen efter med min familj...)

Grattis Haylee, 11 månader!

Publicerat: 2010-12-11 Kl: 23:43:02 | I kategori: Bilder | 1 kommentarer


Myslördag :) Vi har haft en riktig mysdag, jag och min lilla fina familj. Älskade ni. Jag är så glad att jag har er. Det ska alltid vara vi 3! Och kanske någon till liten, senare i livet.

Jag och lillan har busat och lekt hela dagen. Vi har varit ute och åkt pulka, hahah hon blir så lycklig varenda gång man drar henne i den. När det går fort i t.ex. en liten backe, så håller hon i sig hååårt. Igår lutade hon sig fram, hon skulle pilla på klistermärket som sitter längst fram i pulkan. Då höll hela pulkan på att välta och hon hade åkt ner med ansiktet i snön, om inte supermamman var snabb och hann välta tillbaks pulkan. Haha, gud vad jag skulle ha skrattat. 

Jag har dammsugit idag iallafall och skurat golven. Allt annat har jag ju redan gjort. Min dammsugare är knäpp. Hatar den som pesten. Luckan går inte att få igen så jag har tejpat där, annars åker allt "luft sug" ut där igenom och suget i munstycket uteblir. Sämst. Jag önskar mig en ny dammsugare i juilklapp! En tystgående, vore perfekt. Tack!!! 

Jag har suttit och pysslat lite med lillans fotoalbum och första året böcker ikväll... Gjorde det även häromdagen men blev inte klar då. Tycker det är så jobbigt att man inte fyller i den allt eftersom, liksom ofta. Hur lätt är det att komma ihåg när hon rullade från mage till rygg första gången, t.ex.? Inte så lätt. Men man får skriva på ett ungefär.

Jag sitter och slipar på inbjudningskorten till Haylees 1års dag. Ska bli så roligt! Idag blir hon ju 11 månader. Alla som vill komma är välkomna. Nästan... Säg till ifall ni är intresserade så skickar jag en inbjudan till er. Det är ju bara 1 månad kvar, 1 månad går fort. 

Vill även säga Grattis till Celinne som fyller 1 år idag. Hurra! 

Älskar denna bild. Du är sååå vacker. Hon ser så vuxen ut på denna bild..

JAY SMITH

Publicerat: 2010-12-10 Kl: 23:36:01 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer


Wohoooo, jag är så glad över att Jay vann. Jag satt och sa till Danne "Nää, han vinner inte. Han kommer inte vinna pga knarkskandalen. Han förlorar alla 40 plussares röster. Minnah vinner" och så när jag hörde hans röst blev jag sååå happy :D Han förtjänade verkligen att vinna! Minnah har ju redan blivit utröstad, och inte fan blev hon inröstad igen utan hon fick komma tillbaka. Svenska folket hade redan röstat ut henne, så tycker jag iallafall. Sverige har ingen artist med en röst som Jay. Han låter som Bon Jovi :-) Sexig, hes röst liksom. 

Idag har jag inte städat. Haha. Jag förstog det, att jag inte skulle göra det. Jag tänker hela tiden "sen... lite senare. snart" och så blir det till slut alldeles för sent, då kan jag inte dammsuga för att lillan sover och då vill jag inte heller städa något annat. Så är det! Imorgon får det bli :-)

Tvättmaskinen gick sönder när jag hade tvättid. Kuligt. Jag blev så himla glad! Så finns det ju aldrig tider i detta skitområde jag bor i. ALDRIG finns det tvättider... De enda tiderna nästa vecka är tisdag kl 10-14, och fredag kl 06-10. Kul! Så jag tog tisdag.. Men jag kommer aldrig att komma ikapp. Jag skulle behöva skjuts med all min tvätt, till någon och låna deras tvättstuga. Haha... Så att jag kan få ALLTING rent och sen behöver jag inte känna sån stress över att försöka hinna tvätta allting innan tiden går ut, för man vet aldrig när man får tvätta nästa gång. Ska försöka lösa detta, på något vis! 

Nu ska jag ta och diska upp Haylees flaskor och saker sen hon åt kvällsfika. Sen ska jag hänga lite blöt tvätt och slutligen hoppa i säng. Skönt, det har varit en lång dag idag.

Trevlig helg!


Baby 6 månader. Imorgon fyller hon 11 månader! Love you amor

Städtime...

Publicerat: 2010-12-10 Kl: 13:51:57 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer


Igår som sagt fick jag ju väldigt mycket gjort. Idag hoppas jag på att få lika mycket gjort, men jag tvivlar på det... 
Men jag ska tvinga mig själv! Jag måste dammsuga och skura golven. Det känns så viktigt att ha extra rent när man har en liten som plockar upp minsta lilla sak som ligger på golvet och stoppar i munnen :-) 

Nu ska lillan lägga sig och vila och jag ska kolla på Criminal Minds, såg aldrig det igår. Jag var för trött och det kändes för jobbigt att ligga och titta och koncentrera sig. 

Talk to you later!


Happy baby

Upp i varv...

Publicerat: 2010-12-10 Kl: 01:36:09 | I kategori: Haylee 9-12 månader | 2 kommentarer


Jag kan inte sova. Jag är alldeles för upp i varv, så nu sitter jag här och försöker varva ner lite. Både Danne och Haylee sover sedan många timmar tillbaka. Inte har jag tittat på något program heller. Jag har sysselsatt mig med att ordna Haylees lilla hörna i vardagsrummet. Jag och Danne har sagt ända sedan vi flyttade hit att det där ska bli hennes hörna, med hennes tavlor och hyllor och leksaker och allt sånt där ni vet. Men det har stått saker ivägen, kartonger bland annat som jag inte har haft någon plats för, som det bara ligger fullt med skräp i, men jag vill inte heller slänga bort det. Haha! Men jag fick äntligen tummen ur och gjorde plats för dom i ett skåp. Omorganiserade lite, och det gick ju fin fint det! Vi fick såååå mycket större yta när jag "möblerade" om lite. Bra för min lilla tjej :-) Hon som vill vara överallt, helst samtidigt. Kan visa er när det är klart hur det blev... Ska sätta upp resten av väggdekalerna också, de som ni såg på bilden ovanför hennes säng. Och så ska det upp en hylla där, eller kanske 2.

Efter att Dannes familj hade åkt hem, så gick jag ut på en liten promenad. Haylee var hemma med Danne och sov. Det var så skönt att ta en prommis när det inte är så kallt ute så man inte får ont i halsen av att andas. Tur för mig som hade tunna strumpbyxor idag, att det inte var så kallt :-) Jag har inget att skriva om... Haha. 


Hur är det med Haylee då? På lördag blir hon 11 månader, och då är det bara 30 dagar kvar tills hon fyller 1 år. Helt sjukt. Mammas bebis! Stanna tiden, jag vill att hon ska vara baby lite längre :( Denna ålder som hon är i nu är så underbar. Den bästa tiden under det första året är nog mellan 6-12 månader. Alltså såklart är all tid med sitt barn underbar, varje ålder har sin charm heter det ju. Men ni förstår hur jag menar. Det händer så mycket i deras utveckling under denna tid, och de blir sin egen person och förstår att de inte sitter ihop med mamma. De utvecklar ett JAG. Det är så häftigt att se! Vad hon gillar, inte gillar. Vad hon tycker om att göra, inte tycker om att göra etc.

Hon har lärt sig så mycket den senaste tiden. Det är så roligt att följa henne, man får sig många goda skratt om dagarna.. :-) Hon pratar för fullt, säger bland annat: mamma, pappa, titta (favoritordet, och så pekar hon på nåt och säger "tittaa!"), hej, aaa (när man frågar något typ, "ska haylee äta mat" eller såna enklare meningar). Hon är så duktig :) Hon kryper som en tok, fort går det också. Hon går runt möbler och ställer sig upp helt utan problem. Hon går, med stöd då, när man håller henne i handen. Hon står upp utan stöd i ett par sekunder, sedan blir hon chockad över att hon inte håller i någonting och sätter sig fort som attan ner på rumpan :) Det är det motoriska. Allt annat socialt har hon kunnat länge... Som att vinka, klappa händerna, peka på saker, säga ord och såna saker. Det är inget nytt. 

Imorgon ska vi vara hemma och ha tvättstugan. Ni anar inte hur underbart det ska bli att få tvätta.. Ni som följt min blogg länge vet ju vilket strul det har varit med min tvättstuge "plopp" som man kommer in i tvättstugan och bokar tider med. Det tog 3 månader innan jag först fick en, fick en som funkade i 2 veckor. Ringde om en ny, fick en som jag skulle få låna. Den funkade i 1 vecka, sedan tog det 2 månader innan jag nu har fått en ny. Är så less på dessa människor, kan dom inte göra någonting rätt? Jag ringde för flera veckor sen om att dom ska komma hit och sätta tippskydd på spisen, har dom dykt upp? Svar: NEJ. Blir det strul med tvättstugenyckeln igen så tänker jag fan flytta härifrån! Gah. Man måste ju kunna tvätta ofta när man har småbarn. Som tur är går det ju lätt att tvätta Haylees kläder för hand om det är kris.

Blir som vanligt en pulkatur efter lunchvilan imorgon, som vi alltid gör. Vi brukar gå ner till havet, tar promenader, åker pulka i små backar där det inte är några bilar. Vi har så mysigt så :-) Jag är så mycket mer harmonisk på sista tiden, jag har inga små saker som ligger och stör och gnager bak i hjärnan. Det är väldigt skönt, måste jag säga! Om jag har problem så är det stora saker, avgörande saker som spelar roll. 

Nu blev det en massa surr här, men jag har ju ingenting att göra. Försöker bli trött, men det går inte sådär jättebra. Jag ska lägga mig och se på nyaste avsnittet av Criminal Minds. Lägger mig i sängen så att jag kommer in i lite sleep-mode.

Kram på er!



Dom två yngasta kusinerna av alla 4 tjejkusiner. Finns inga killkusiner :-)


Keilie hjälper till när lillkusinen leker med farbror Juans mobil :-)


Hahaha, min lilla bankrånare! Dessa mössor är suveräna när
det är sådär svinigt kallt ute.. De är perfekta att ha under den vanliga mössan.

Mysmiddag

Publicerat: 2010-12-09 Kl: 20:17:21 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Vi har haft en del av Daniels familj här ikväll på middag :) Så trevligt så. Två av hans bröder, hans lillasyster och Keilie, som är lillans kusin, 5 år. Så här har det varit full rulle hela kvällen och eftermiddagen! De är fortfarande kvar men ska strax åka, då blir det sängen för Haylee direkt. Hon brukar ju sova ganska länge på morgonen, 9.30 ungefär brukar hon vakna. Men imorse vaknade hon (jag med, men jag somnade om) vid halv8 av att pappan i huset råkade snubbla på en sladd, och krossade min vackra lila lampa från IKEA rakt i golvet. Åh! Blev så less. Den är så fin och ger så fint sken :( Men men, shit happens. 

Jag har huvudvärk. Håller på att ladda ner säsong 6 av The Hills, har inte sett den än, som jag ska sitta och titta på ikväll när Haylee har somnat. Mysigt! Och så har jag ju självklart Paradise Hotel att se... Parceremoni ikväll, spännande! Undrar vem Rimon väljer att ställa sig bakom.

Nu ska jag plocka undan här medans Haylee har sällskap. Sedan ska jag lägga henne. Uppdaterar en gång till lite senare, med lite bilder och så. 

Ciao

Hemsk dag

Publicerat: 2010-12-09 Kl: 15:48:35 | I kategori: Haylee 9-12 månader | 0 kommentarer


Dagen började stressigt idag.. Jag hade planerat att kliva upp kl 8.00, och hade bett Danne att väcka mig då (han var vaken tidigt). Han påstår att han har väckt mig flera gånger, men jag har vägrat kliva upp tydligen. Så sa han "klockan är 8.45 nu Emma", då flög jag upp ur sängen. Vår skjuts skulle vara här kl 10, och innan skulle jag duscha och allt som det innebär (torka håret i 400 år, platta håret vilket tar ca 30 minuter, sminka mig osv). När jag kom ur duschen, som inte tog mer än 10 min, så var klockan 09.40 (!!!!) Panik. Men jag hann iaf...
Tur det :-)

Begravningen för Carin var väldigt fin. Minnesstunden likaså. Jag kan inte ta in att hon är borta. Hon var alldeles för ung för att försvinna. Underbara Carin! Vila i frid nu. ♥

Nu är vi hemma. Vi ska ha några av Dannes syskon här och käka och så, som ett bra avslut på dagen... Jag är så hungrig så jag kan äta upp en hel häst! Det kurrar i magen... Får nog ta och äta en macka eller något innan maten. Men då kommer den inte att smaka lika gott, om jag inte är superhungrig. Vilket dilemma jag har, eller hur?

Dagar som denna, får en att verkligen uppskatta sin familj, 1000 gånger mer än vad man "vanligtvis" gör. Jag är så lyckligt lottad, som har dom jag har i min omgivning. Jag älskar er alla! 

Jag tror hela tiden att det är fredag idag. Jobbigt! Har varit påväg att skriva "fredagsmys" flera gånger, både här och på Facebook. 

Vi hörs sen, uppdaterar ikväll. 
Kram

Tack för att du finns och förgyller mina dagar, lilla tjejen!



Testing

Publicerat: 2010-12-09 Kl: 15:39:18 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Hej hej 

Hej


Åh tack du som kommenterade om radbrytningar! :D Det verkar fungera. Toppen!

Kort inlägg, firefox är efterblivet...

Publicerat: 2010-12-08 Kl: 23:37:55 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Jag får inte igång Firefox, hur många gånger jag än klickar på ikonen så startar det inte!!!  Vad är felet? Blir tokig.
Jag kan inte göra mellanrum, vilket betyder att jag inte kan skriva ett normalt blogginlägg. Jag kan ju inte ha all min text, som inte är sammanhängande, tillsammans. Då blir det för rörigt. Jag hatar folk som inte använder sig av radbrytningar, det blir så rörigt för hjärnan när man ska läsa då. Imorgon ska vi på begravning. Finaste älskade Carin ska begravas. Haylee ska vara hos min fina faster Camilla under tiden. Kram på er!
Åker motorcykel ;) Wrrrm!! She loves it..

Firefox

Publicerat: 2010-12-07 Kl: 23:37:22 | I kategori: Haylee 9-12 månader | 0 kommentarer


Jag kan bara uppdatera normalt med Firefox, använder annars Google Chrome. Men av nån skum anledning så går det inte att göra radbrytningar, dvs när man trycker på enter för att få mellanrum mellan olika stycken... Det funkar bara med Firefox! Sinnessjukt, hur som helst så får jag inte igång det. Min dator spelar mig ett spratt. Alla program tar 40 år att öppna. Suck! Jag bjuder på lite bilder istället.. :)
Denna köpte pappan till Haylee, som hon ska ha på julafton :) Söt va? Haha.
Med en tomteluva till..
Bad hair day.. (Night)
Sötast i världen ♥
Var längesen vi använde hoppgungan, men den var fortfarande uppskattad :)
Inte utan mina Adidas skor! Hon fick syn på dem på skohyllan och tog
genast ner dem. Om jag tog av henne dom blev hon stortokig. 
Så det fick bli pyjamas och skor ;) Snygga är skorna iaf!

Baksidan av skorna. De är även halk säkra, eller vad man säger... 
Märkena där det står Adidas är liksom i gummi. Som på halksockar :)


En fröken som INTE ville sova.. :) När man är sjuk får man sova när man vill!


Kvällsmys framför tvn med mami.. (Snygg jag är förresten, bjuder på de ja!)



Magsjuka

Publicerat: 2010-12-04 Kl: 21:44:36 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer


KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS!

Haylee har haft problem med sin lilla mage i flera dagar nu. Jag vet inte vad det beror på riktigt, tänder kanske. Hon har ju fått en till tand bredvid den andra, som precis spruckit upp, så det kanske beror på det. Igår var hon inte så sugen på mat, hon tog 1-2 tuggor och sedan slog hon bort min hand när skeden kom nära munnen på henne. Hon ville INTE äta. Gav henne en halv banan, som hon satt och smaskade i sig. Sedan gav jag henne babysmörgås som hon också åt, förutom det som hamnade på golvet som det alltid gör.. Så då fick hon ju i sig lite iallafall. Sedan var det bara välling som funkade. Så har det aldrig varit förut! Hon äter i vanliga fall endast välling morgon och kväll. Ibland på natten om hon vaknar och inte somnar om utan den, jag är för trött för att orka hålla på med några metoder för att få henne att sluta äta... Hon gör det kanske 2-3 ggr i veckan, och somnar om direkt efter att hon har ätit upp vällingen, utan att man måste hjälpa henne att somna om. Det stör mig inte. Jag somnar om direkt jag också.

Imorse vaknade hon vid 9.30, då klev vi upp och lekte i ett par timmar till kanske 12.15 tiden. Då blev hon trött och ville vila. Så jag gav henne välling men hon ville bara ha 2-3 klunkar, sedan spydde hon helt plötsligt, från ingenstans, ner hela sig själv och hela sängen. Jag blev livrädd, hon har inte spytt en enda gång sedan hon slutade med ersättning. Men hon var pigg och glad ändå, och efter att jag hade bytt kläder och sängkläder och torkat rent både henne och allt annat, så la vi oss och vilade. Jag kände mig inte heller bra i magen alls, och var livrädd för att jag också skulle smittas. Fy! Jag hade magsjuka när jag var gravid i vecka 36, och jag säger bara dra åt h*lvete, vilken smärta! Jag låg inne på toaletten i ett dygn och spydde, la mig i badkaret, spydde, la mig i badkaret och höll på sådär hela dagen och kvällen. Tänk er vad magen jobbar och drar ihop sig när man kräks, förstå hur jobbigt det var med en stor färdigbakad bebis där inne. Stackars Haylee, det måste ha varit jobbigt för henne med. Jaja, mysigt samtalsämne :) Haha.. Men iallafall, jag har inte varit så rädd för magsjuka innan i mitt liv, men sen den gången så är jag livrädd för att få det. USCH.

Under dagen idag iallafall så har hon mått bra och varit glad. Hon fick lasagne vid 15 tiden och åt en hel portion.. En halv burk äter hon oftast som en vanlig portion. Det gick jättebra, och hon drack en massa vatten till.

Sedan har hon inte velat äta sen dess. Ingen välling, nothing. Och det förstår jag, man tappar ju aptiten när man blir sjuk. Så nu vid 19 tiden så skulle jag ge henne gröt, och det gick bra, hon åt upp allting, tills hon svalde sista tuggan. Då spydde hon upp det, över hela bordet, golvet, sig själv, matstolen... Överallt! Stackarn :( Då kom all gröt hon nyss ätit upp igen. Suck! Jag lider med henne... Då fick hon ta sig ett varmt bad och tvätta bort alla bakterier, och nu sover hon. Hoppas att hon är bättre imorgon! Min lilla skatt.

Vilket trevligt inlägg, va!? Haha. Men var tvungen att skriva om det. Magsjuketider är inte att leka med, det är inte roligt alls. Men döden vore ju att själv få magsjuka, och samtidigt ha en liten bebis att ta hand om. Hu!

Nu ska jag ta en dusch, äta någonting och diska. Vilket lördagsmys va? Det är fotboll på TVn här hemma och det intresserar mig inte för fem öre, haha. Ska ladda ner något bra att titta på. Laddade ner Eclipse häromdagen, har ju sett den på biopremiären men ville se den igen. Och nu har jag sett den 4 ggr sen iförrgår. Haha! Sån är jag. En upprepare. Repeat:are.

Godnatt på er vänner.

Min vacker, så liten! 2 månader gammal. 1 april 2010.


Stökigt

Publicerat: 2010-12-03 Kl: 21:36:54 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Jag tycker att jag gör inget annat än att städa, städa, städa lite till och städa ännu mer. Diskar hela tiden men det tar aldrig slut på disk. SUCK! Det blir stökigt på 2 sekunder ändå! Åh, jag blir tokig. Jag tappar liksom motivationen till att städa, när jag vet att det inte kommer att få vara fint någon längre stund. Man städar ju för att man vet hur fint det blir när man är klar. Haylee är så busig och ska riva och slita i allt.. ALLT :) Så allting ligger på golvet jämt. Jag plockar in, lägger tillbaka, hon drar ut och kastar iväg. Igår for hall-lampan i golvet så nu är det kolsvart i hallen och man ser ingenting. Har inte bytt lampa än...

Imorse fick jag sovmorgon, lovely. Blev väckt av en liten tjej som stod på mig och bankade mig på magen för att jag skulle vakna. Haha.

Haylee har sömnproblem. Hon vägrar gå och lägga sig på kvällen. Hon VILL INTE. Hon ligger och vrider och vänder på sig i 300 år innan hon somnar, det är så jobbigt! Stackarn, hon är ju jättetrött. Jobbigt att man inte kan förklara för små barn att det blir bättre om dom somnar. Dom förstår ju inte :) Huga. Så nu sitter hon och gosar med pappa i soffan, efter 1 timmes nattningsförsök så gav han upp. Det förstår jag.

Imorgon jobbar pappan i huset och vi ska ut och hitta på busigheter jag och lillan :) Det snöar ju så fint ikväll, så vi ska åka pulka imorgon. Hoppas bara att det inte blir sådär svinigt kallt som det har varit. Idag var det faktiskt helt okej temperatur ute tyckte jag, om man jämför med andra dagar...

Nu ska jag lägga mig och se på 90210 :-) Äntligen!

Trevlig helg på er.
Kram


På min köksvägg!



Gosigt

Publicerat: 2010-12-02 Kl: 17:32:40 | I kategori: Haylee 9-12 månader | 0 kommentarer


Haylees crib!
Fattas ju lite, har bara börjat än så länge..:)

Hemsk huvudvärk

Publicerat: 2010-12-01 Kl: 23:41:34 | I kategori: Bilder | 1 kommentarer


Ända sedan jag klev upp imorse har jag haft en hemsk huvudvärk. Usch! Jag har tagit både treo och alvedon men det har inte hjälpt. Kanske borde dricka vatten? Jag ska dricka en massa vatten och gå och lägga mig strax. Jag hatar att det är uppehåll på alla mina serier, åhhh har inget att titta på när jag ska gå och lägga mig...

Idag fick jag mina möbler! :) Kul. Har inte gjort nåt med dom än, dom står på samma ställe som gubbarna ställde dom på. Orkar inte ta itu med det! Får göra det imorgon istället... Måste köpa tippskydd så att dom inte kan välta över lillan, är så nervös nu när hon kryper och går mot allt.

Om 8 dagar är det begravning, igen. Ännu en begravning... Hela min omgivning ska ju gå, alla som jag känner typ. Så det har varit lite lurigt att hitta en barnvakt till Haylee eftersom hela min släkt ska gå och hela Dannes familj med. Och jag lämnar inte henne till vem som helst :) Men nu är det löst iallafall. Skönt, så att man slipper känna sig stressad... Jag som aldrig varit på begravning i hela mitt liv, ska nu gå på 2 st inom ett par månader. Jag hatar att världen är så orättvis! Varför ska fina människor behöva gå bort? :(

Idag har lillan ätit samma mat som jag och Danne. Skönt! Kanske man kan slippa köpa barnmatsburkar för flera miljoner i månaden.. :P Haha. Fast det är ju så praktiskt. Har inte vågat göra egen barnmat när hon var så liten förut, rädd för att göra fel eller nåt. Bra med burkar, då vet man att de får i sig det som ska och att det är bra mat och näring! Jag är en dålig kock.

Nej nu måste jag sova. Har varit supertrött större del av dagen. Sov dåligt inatt och lillan ville kliva upp tidigt imorse.

Godnatt!


Kramis! Hanna och Haylee. (Haylee hatar kramar, när någon (förutom jag som tvångsmyser) håller fast henne blir hon förbannad och säger ifrån på skarpen! Haha, Hanna blev förtvivlad som vill kramas hela tiden :) Gosarna!



RSS 2.0