Toppen

Publicerat: 2010-12-29 Kl: 21:24:12 | I kategori: Haylee 9-12 månader


Inatt sov lillan som en gud! Jag gick och la mig med henne i sängen kl 21, så slog jag på en film för jag tänkte att hon kommer ju ändå inte att somna på 5 timmar, så då kan vi lika gärna ligga och mysa och titta på en film i mörkret så hon iallafall har möjlighet att somna om hon vill. Det tog bara 30 minuter, sedan sov hon. Och hon FORTSATTE att sova, heela natten. Fattar ni vad skönt det var eller :) Woho! Undrar om det var den där tanden i överkäken som äntligen har spruckit upp? Jag tror faktiskt det. Jag somnade med henne i sängen kl 22, och sov hela natten bortsett från ett uppvaknade kl 05 där jag åt en Brejk. Jag vaknade inte förrän kl 11, för Danne tog Haylee på morgonen. Men jag var dööödstrött ändå, hur kan det komma sig? Sov jag för länge kanske.. Ja, så är det nog. Intressant!

Mitt på dagen så drog vi ut på en liten pulkatur med lillan. Det absolut bästa hon vet är att åka pulka, och fort ska det gå! Hon sitter bara och skrattar hela vägen, tills man stannar. Vi gick på en lång promenad här nere vid vattnet, inte visste jag att det fanns ett promenadspår där eller. Mötte en massa gamla tanter och gubbar som var ute och gick med stavar, och Haylee vinkade till allihopa. Charmtroll! När vi kom in så slocknade hon på två sekunder och sov i 2 timmar. 

Nu sover hon sedan 1 timme tillbaka ungefär, får se om det håller i sig... Jag ska också gå och lägga mig om en stund. Är så himla trött så jag skulle kunna somna när som helst. Jag har druckit för lite cola idag! Haha. 

Känner inte att jag har något roligt att dela med mig av, så ni kan få en bild (det blev 3) att titta på så länge. Kram på er!


Precis innan vi skulle gå in, hur trött som helst :) Alltid när hon är sådär
trött så skrattar hon tills hon kiknar. Allt är roligt! Haha..

Happy girl

Haylee och pappsen har snöbollskrig

Kommentarer
Postat av: Tomas sjöström

-Men VILKET charmtroll alltså!!! förstår att hon måste ju charmat hela bredsand n hon vinkade....Kram Morfar

2010-12-30 @ 18:57:48
Postat av: tomas sjöström

-Hej igen....alltså jag kan inte se mig "mätt" på det här kortet....-VILKEN TROLLUNGE....Garanterat SÖTAST i hela världen! kram från morfar Tomas

2010-12-30 @ 22:21:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0