Allt blir inte alltid som man tänkt sig... (plus bilder!)

Publicerat: 2011-07-29 Kl: 23:15:58 | I kategori: Bilder | 1 kommentarer


Hej lovers! :)

Hur mår ni? Jag har inte uppdaterat på ett tag för att jag har inte haft något internet, så jag har bara suttit via mobilen och det är alldeles för jobbigt att uppdatera genom den. Därav ingen bloggning från Emma Maria!

Det har varit ett par omtumlande dagar den senaste veckan. Saker och ting har vänts upp och ner, kastats omkring och det har bara varit allmänt kaos i mitt känsloliv och psyke. Tur att man är härdad, annars vettetusan hur det hade gått. Jag kan ju inte förneka att det är jobbigt och kommer att vara tungt ett bra tag framöver, men det är så det funkar. Då får man känna att man lever, typ. Om man ska se det från den ljusa sidan...

Idag sov jag halva dagen. Haylee var med faderskapet och badade nere i havet, hon har blivit helt såld på havet den lilla tjejen! Hon är as tuff, hon går ner i vattnet tills hon inte bottnar mer och halva ansiktet är under ytan liksom, hahaha. Så duktig min Haylee :) Hon förändras mer och mer för varje dag som går, hon har utvecklats världens personlighet och det är en fröjd att få uppleva allt hon uppelver för första gången, tillsammans med henne! Hon är så nyfiken och precis allt som kommer i hennes väg ska utforskas. Vändas upp och ner på, smaka litegrann, lukta, kasta för att se hur föremålet i fråga studsar mot backen, osv. Stöka ner är det roligaste hon vet, men hon är duktig på att städa upp efter sig om man ber henne också :) Hon har fått 2 nya tänder, wiiiie äntligen liksom. Som jag har väntat på dessa tänder!:) Två kindtänder är det. En uppe och en nere, på varsin sida.

Imorgon får vi se vad som händer och sker... Kanske går ner till havet, hörde att det ska vara finväder och supervarmt imorrn! Kanske man kan återfå sin bruna färg på kroppen som nu är alldeles för blek. Och jag orkar verkligen inte ligga i solarium när det är så sjukt kvavt ute hela tiden.

I onsdags var jag ut. Hade supertrevligt och Gurkan var inte lika rolig som man trodde att han skulle vara! Men eftersom man var full och glad så tyckte man ju det för tillfället. Dansade och hade roligt som alltid med Sandra. Bra kväll allt som allt ;D

Nu blev det mycket text här. Ikväll gör jag absolut ingenting, njuter av lite ensamtid och bara är Emma!!:) Ska ta ett bad och slappna av tänkte jag. Uppdaterar nog någon mer gång under kvällen ska ni se... Kram!!




Haylee ville ha på sig mössa inomhus, mitt i sommarn :) Söt!


Lillan har även lärt sig att pussas, alltså en RIKTIG puss. Med smack och allt,
precis som vi vuxna gör liksom :) Super gosigt när hon pussar en på kinden ;)


Emma Pemma


Trött cheiii




Fin dag

Publicerat: 2011-07-26 Kl: 23:03:32 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej hej, hemskt mycket hej!

Natten inatt, eller kvällen och början på natten rättare sagt, var precis som nätterna innan. Haylee somnar, sover 1-2 timmar, sedan vaknar hon och vägrar somna om. Hon bara ligger och är vaken liksom. Ibland vill hon leka och ibland ligger hon bara där och tar det lugnt, tittar omkring sig och bara ligger och slappar liksom. Men om man lämnar hennes sida tar det 1 sekund så är hon uppe ur sängen. Så igår låg i en herrans massa timmar med henne och försökte få henne att sova. Jag ger mig ju inte heller, hon SKA ligga i sängen när det är läggdags och så är det bara! Ingen kompromiss. Men nu får vi se hur det blir när dagis börjar.. Jag funderar starkt på att börja med Anna Wahlgren kuren. Den verkar ju funka på alla ungar och sedan sover dom som änglar enligt föräldrar som har kört den kuren. Det jobbiga är väl att man måste vara stenhård och inte ge sig, och ibland tar mitt tålamod slut och då behöver jag en paus! Sedan ska man tydligen ligga bredvid barnnet hela natten o det ska sova i eget rum och så, och jag delar ju rum med henne, men man kan väl göra några undantag. Måste väl inte föja det till 110 procent... Jaja, vi får se hur det blir :)

Idag har vi haft besök, och så har vi varit ute nästan hela dagen och busat och lekt! Vi var nere vid havet och lillan ville så gärna bada, haha. Så då fick hon göra det. Sedan gick vi en promenad och tillslut handlade vi lite mat och käkade. Nästan som en lördag idag ;)

Har ingen lust att skriva detta för då lär hon väl vakna bara därför. Men efter att ha varit ute hela dagen och hon har inte vilat en enda gång eftersom hon vaknade ganska sent eftersom hon somnade vid 2.30 inatt, så somnade hon efter ett bad vid 19.30. Hon har vaknat ett par gånger och man har fått ligga bredvid henne, men hon har ju iallafall somnat om och det är ju det som är huvudsaken! Och nu bara för att jag skrev dessa rader så hör jag gnäll inifrån sovrummet... Såklart!:) Men jag ska ändå lägga mig och sova nu. Imorgon är det lite party på tapeten!:) Ska bli skitkul!

Godnatt lovers



på stranden idag!:)



barnarbete! ;) Haylee älskar att hjälpa ti...

Publicerat: 2011-07-25 Kl: 22:25:04 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


foto0243 (MMS)

barnarbete! ;) Haylee älskar att hjälpa till med hushållssysslor


Förvirrad, ledsen och förbannad!

Publicerat: 2011-07-25 Kl: 15:12:25 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Det är mina känslor för dagen. Suck på allt, typ. Ingenting blir ju ändå som man tänkt eller vill. Kan det aldrig komma medvind? Det skulle underlätta en väldig massa!

Idag har jag och baby bara myst. Badat och lekt och nu vilar hon lite!:) Jag ska ut på lite äventyr om en stund och då ska hon vara med sin pappa en stund, hade vi tänkt.

Ikväll har jag tvättstugan och så ska jag städa som en dåre!! Jag känner mig inte helt bekväm hemma än, jag vet inte vad det beror på men det kanske går över när jag fått tvätta allt och städa grundligt, från tak till golv.

Ha en bra dag!


Kärlek, love..


utebus!

Publicerat: 2011-07-23 Kl: 19:59:24 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


foto0242 (MMS)

utebus!


utebus!

Publicerat: 2011-07-23 Kl: 17:52:52 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


foto0242 (MMS)

utebus!


Godkväll lovers (and haters)

Publicerat: 2011-07-22 Kl: 22:24:02 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer


Hej hej! Hemskt mycket hej!!!:)
 
Igår kom vi hem. Gud, jag har inte varit hemma i min egen lägenhet på över en månad. Kändes så befriande att komma hem, även om jag ogillar det starkt för att jag är ensam. Haylee är ju här med mig men hon sover ju så tidigt och då är jag själv hela kvällen! Hatar det... :( Men men, sitautionen är som den är. Inte mycket jag kan göra åt det. Då hade jag definitivt gjort det.

Idag tog vi en sovmorgon, såå mysigt. Så fort Haylee vaknade så väckte hon mig. Jag vaknade, låg och drog mig en liten stund för jag hade så svårt att öppna ögonen. Och så fort jag stängde ögonlocken i 1 sekund så fick jag en smäll i ansiktet eller på bröstkorgen. Hahaha, jag kunde inte låta bli att skratta ihjäl mig. Jag fick verkligen inte stänga ögonen! Tveksamt om jag ens hann blinka. Svårt när ögonlocken vägde 1 ton var...

Åt frukost länge, sedan badade vi och busade. Gick ut och lekte i någon timme och sedan gick vi in och la oss och vilade tillsammans. Vaknade och åt middag innan vi åkte in till stan och mötte Danne en snabbis, och sedan åkte jag o Haylee och tittade på kattungar som jag kanske ska skaffa! Haylan blev kär, och jag med i smyg. Fast kattjävlar luktar ju så illa. Men denna var så söööt :) åh! Då kanske jag kan vara ensam hemma även när inte lillan är här :P

Imorgon vet jag inte vad som händer. Ingenting förmodligen. Blir väl lite lekparkshäng, skulle kanske åka och göra en grej tillsammans med Evelina också men vi får se hur det blir med den saken :) Sola skulle jag behöva göra. Definitivt.

Åh, i hate doubting.. Känns så jobbigt!!

Nu ska jag fortsätta titta på En prinsessas dagbok efter den årslånga nyhetsuppläsningen om attackerna i Oslo. Fruktansvärt! Det känns hemskt att det är så nära.. Snart händer det väl här också, när man minst anar det typ.

Sup inte skallen av er ni som ska ut! Det är så jävla jobbigt att vara bakis ändå ;) Alla vi andra kommer att må prima imorgon när vi vaknar, he-he.

Puss på er mina älsklingar! :D



Haylee väntar på storfirren!! :)

min vackra regnflicka!

Publicerat: 2011-07-22 Kl: 22:14:58 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


foto0238 (MMS)

min vackra regnflicka!


Sorry I cannot here you, I'm kinda busy! ;-)

Publicerat: 2011-07-19 Kl: 13:42:59 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej hej, hemskt mycket hej!

Ni kan inte ens försöka förstå hur trött jag är idag. Detta är fruktansvärt och plågsamt! Jag vill soooova. Inatt fick jag inte ens en enda liten blund. Sov inte ens en minut. Dels för att det var så otroligt ljust ute, och för att jag helt enkelt inte fick någon ro i kroppen. Tankarna snurrade (somvanligt!?) och det var sjukligt varmt inne. Jag låg nerbäddad i sängen från ca 01.00, och klev bara upp för att dricka vatten ett par gånger. Jag "satt" inte vaken, utan jag gjorde verkligen tappra försök till att somna. Men det gick inte. Vid 8 när Jasmine vaknade så tänkte jag att jag skiter i det, och lägger mig tidigt ikväll istället. Imorgon har jag saker att uträtta. Bankärenden, köpa nya skor till mig och Haylee, köpa kläder till henne och mig, fixa pass + nytt leg, bolaget, sola med Sandra och sedan utgång på kvällen. Vi blir ett par tjejer så det ska bli jättemysigt! :-)

Längtar ihjäl mig efter min dotter nu!!! Lillan, min älskade lillan. Men imorgon ska vi ses och pussas lite och på torsdag är hon min i 1 vecka! När hon åker tillbaka till sin pappa så åker mamsen på en liten semester som ska bli så jävla härligt. LÄNGTAR!!! Wie. Har väntat på detta länge nu. Alldeles för länge. Det märks, på mer än ett sett. Hahaha.. ;)

Snart ska jag hämta min guddotter på dagis och sedan ska vi väl leka i nån lekpark ett tag. Lovade igår att måla hennes naglar i samma färg som mina egna, och så lovade hennes mamma att om hon somnade igår så skulle hon få titta på Hello Kitty och äta glass efter dagis. Så då måste man ju hålla vad man lovat. Det var ju det värsta man visste som barn, när ens föräldrar, eller vuxna överhuvudtaget inte höll vad det lovade. Så ska jag aldrig bli! Ska aldrig lova min dotter något bara för att hon ska bli nöjd och tyst för stunden så man slipper tjatet. Barn längtar ju så intensivt och innerligt. Att då låta dem bygga upp förväntningar för att de inte ska tjata hål i huvudet på en, för att sedan bli tvungen att se deras besvikna min dagen efter. FY FAN för föräldrar som gör så! Usch.

Nu ska jag vila en stund innan baby J ska hämtas. Imorse gick jag en mysig promenad till stan och hem igen, kl 09.00 ;-) Nu jävlar ska det brännas fett!!!

Puss på er - lovers and haters





I lördags när vi hade bubbelmys hos Daniel :-)


Va?

Publicerat: 2011-07-17 Kl: 19:24:31 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


lisa om Hatar att vara utan henne..:
har inte din dotter en far, kan du inte lägga ut en bild på din förra familj,din alldeles egna
har nyss börjatläsa din blogg och den verkar bra, är bara nyfiken om hur det är att ha barn ensam och hur det gick till



SVAR: Skriv gärna så att man förstår vad du menar. Vadå min alldeles egna har precis börjat läsa min blogg? Jag har ingen familjemedlem som heter Lisa. Det finns en massa bilder på min "förra familj" i tidigare inlägg som du kan titta på. Min dotter har en far. Daniel heter han, för dom som har missat det. Vi tar hand om henne precis lika mycket, har henne varannan vecka och det funkar bra även om det är en jobbig omställning för oss alla tre, såklart. Annars skulle det ju vara något fel. Hur det gick till är alldeles för privat för mig för att ta upp här på bloggen. Ingen annan än jag och Daniel behöver veta hur det gick till och varför vi separerade. Och givetvis Haylee kommer att få veta det, när hon är stor nog att fråga och vilja veta.





She's got her lipstick on here I come da da dum!

Publicerat: 2011-07-17 Kl: 16:37:40 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Namn: Emma Maria Strand

Piercingar: Tungan och öronen

Tatueringar: 1 på ryggen och 1 vid ljumsken/höftbenet whatever you call it

Längd: 158 cm

Skostorlek: 35

Hårfärg: blond, påväg iaf

Fräknar: ja

Motto: what goes around comes around

Kär? japp

Önskar du att du bodde någon annanstans? Jaa! :(

Tycker du att du är attraktiv? ibland

Dricker du? ja

Röker du? nä bara på fyllan

Vilket schampo använder du? elvital, den rosa

Vilken parfym använder du? escada, vet inte vilken.. en rosa flaska:) mumsig!

Vad är du rädd för? getingar, spindlar, att bli lämnad ensam för det hatar jag!

Gillar du att tvätta? jaa :D

Gillar du berg- och dalbanor? Ja fan vad kul!

 

Senaste...

Filmen du hyrde? Svinalängorna med sandra

Filmen du köpte? he he.. det var nog längesen det

Låten du hörde: Lipstick - Jedward

Låten du laddade ner? Danny - In love with a lover

Personen du ringde? Mamma

Personen som ringde dig? sandra!!!!!! vem annars

TV-program du såg? the Big bang theory

Person du tänkte på? Haylee

 

 

Favorit...

Låt: eric saade - break of dawn just nuu

Sak att göra: stryka kläder! ;)

Sport: ingen... om inte snowboard räknas

Dryck: gissa?

Kläder: mys

Film: Limitless är den senaste bra jag såg iaf, favorit vet jag inte

Bil: ingen

Serie: 90210, Desperate H, osv.

 

Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? MM

Gråtit över en flicka? MM

Ljugit för någon? haha vem har inte det?

Varit i slagsmål? Japp

Blivit arresterad? Nej :P thank gd!

Träffat någon från internet IRL? ja, hahah

 

Antal...

Gånger du varit kär? 2

Gånger ditt hjärta brustit? 1

Hjärtan brustet på grund av dig? 2

Tjejer du kysst? vet inte? :P

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? ett par stycken.. 10 kanske

Gånger ditt namn varit med i tidningen? det vet man väl inte? :P ett par iaf :)

 

Senaste...

Boken du läste? Bingo rimérs bok

Personen du fick e-mail av? Danne

Personen du fick brev av? E-on

Personen du fick sms av? Sandra

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Long time ago!

Saken du köpte? En snusdosa

 

 


Vad har du gjort idag? sovit och städat

Var det kul: nej

Brukar du svära mycket? skoja inte! alldeles för mycket. hemskt!

När stiger du upp på morgonen? för sent

Vad har du på dig? bh och ett par mjukisbyxor

Vad ska du göra ikväll? mysa

Vad är du allergisk mot? inget

Var har du ont? i näsan

Använder du hårspray: aldrig

Kan du stå på händer? ja

Håkan Hellström eller The Ark? inget av dom!

Salt eller socker? socker

Gillar du ketchup? japp

Är du glad nu? ja tillräckligt

Var du glad igår? nej, igår var jag ledsen på ögat!!

Vad dansar du till? rnb

Stockholm är... ? stort?

Göteborg är... ? gulligt?

Kan du sjunga? ja om jag har lust

Spaghetti eller makaroner? spagge

Land du vill besöka? många:)


Hatar att vara utan henne..

Publicerat: 2011-07-17 Kl: 16:04:32 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Hej bloggers!

Somnade alldeles för sent inatt som ni kanske såg på mitt förra inlägg. Vi var och bubblade och hade mysigt hos Danne :-) Kul! Vi blev partysugna vid sisådär 02.15 men då kändes det liiiite för sent att gå ut, haha... Men sedan somnade vi mysigt och sov skönt! Jag har svaga minnen av att jag fick panik mitt i natten av att jag inte kunde andas. Är så täppt i hela huvudet och har ont i halsen! Men äh, det har väl ingen dött av.

Ska snart vandra mig ner till momma och hämta lite grejer som jag har där. Sedan ikväll blir det sova tidigt och imorgon har jag tusen saker att göra! Gah. Måste hem och städa och göra fint innan lillan kommer hem på torsdag.

Jag hatar att vara utan henne. Jag känner mig halv, eller snarare som 25%, en kvart, en fjärdedel. Suck.. Hatar detta :( Kommer aldrig någonsin vänja mig vid att vara utan henne. DET ÄR DET VÄRSTA SOM FINNS! Vet att både jag och hennes pappa lider när man inte är med henne, och båda måste ju få träffa henne lika mycket och hon måste ju få träffa båda sina föräldrar lika mycket. Det är ju hennes rätt, såklart. Men det är inte mindre jobbigt för det. Tur att man vet att hon har det bra och hon älskar ju sin pappa mer än någonting i hela världen! Det är en riktig pappas flicka det där. Men det är bra det! Hon säger inte annat än mamma, mammaaa, mamiiiii mamiiii/pappa papaaaaaaa pappa papi papi papi hela dagarna. Eller jo klart hon säger mer saker, hon pratar hela tiden och kan så mycket ord nu. Bland favoritorden hörs: bompa (bolibompa), babba (babblarna), vovve, emma, kiss (hahah), GASS (glass), ooodis (godis. hemskt jag vet!), maooOw (mjau=katt), osv. Svårt att komma på nu! Men hon säger allt man säger i princip.

Det märks även att hon börjar komma ihåg personer som hon inte träffar varje dag, vilket man ju inte gör när man är liten. Minns, alltså. Hon hade inte träffat Evelina på ganska länge, så kom hon hem till oss med vovven häromdagen. Och Haylee gav henne säkert 35 pussar utan att blinka :) Samma med Zofie! Sandra träffar hon ju i princip jämt så det är lite svårt att glömma bort, men det är också en stor favorit!! :) Och mormor såklart.. Älskade busmormor!

Har hittat en ny favoritlåt också, hahaha den är så skööön!




Och med det säger jag, hoppas ni haft en bra helg!! :)


Myspys!

Publicerat: 2011-07-17 Kl: 03:29:18 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Ligger och ska precis sova. Kom hem till S för ett tag sedan, haha. Vi har varit och badat bubblis och druckit lite cider och ätit chips! :) Gjort tre tappra försök till att titta på film, men det har spårat ur varenda gång och inget filmtittande blev av. Har haft satans kul ikväll iallafall!:) Detta måste göras om!!

Har en tung känsla som ligger som ett moln här uppe (pekar ovanför huvudet). Det beror mest på att jag saknar min bättre hälft, - min dotter - och för att jag vet att jag måste ta ett beslut som jag inte vet om det är rätt eller fel. Eller vad jag överhuvudtaget ska ta för beslut. Men det kan inte fortstätta såhär iallafall, det om något vet jag. För jag orkar inte längre. Helt ärligt så håller det på att bryta ner mig! Jag vill ju bara vara glad och lycklig hela tiden. Jag vill vara nära.

Jaja. Nog om det! Det löser sig nog till jul...

Längtar tills på tisdag! Wiho.
Puss


Fisketime bitches! Yäääy!

Publicerat: 2011-07-15 Kl: 19:15:38 | I kategori: Bilder | 1 kommentarer


Hahaha.. Daniel Paris style ;-) Haha.. wie!

Hej hej, hemskt mycket hej!

Idag vaknade jag sinnessjukt trött. Igår somnade jag vid 20.30 med Haylee i sängen (för ovanlighetens skull?) och sedan vaknade jag vid 23-tiden av att jag var sugen på choklad. Åt lite choko och sedan kunde jag inte somna om. Så jag var vaken och såg på Snabba Cash. Sedan somnade jag, vaknade av att en kuse var nära mitt öra och surrade. Livrädd flög jag upp ur sängen och väckte Haylee. Tittade efter den men såg den ingenstans. Det blev tyst. Sedan surrade det till igen när jag precis höll på att somna om. Ett förföriskt, skrämmande surr som jag inte kunde lista ut varken vart i rummet det kom ifrån eller vad det var för sorts äckelinsekt som orsakade det. Till slut såg jag en liten humla som låg och vilade på fönsterbrädan. Då och då surrade den till. Sedan hoppade den ner på golvet och då fick den gå en hemsk tidnings-död till mötes. Annars hade jag inte kunnat slappna av. Jag klarar inte av att sova med fönstret stängt heller, då blir det en bastu i sovrummet.

Klev upp och gjorde frukost när Haylee väckte mig. Hon har blivit så duktig på att äta frukost sedan hon inte får välling på morgonen längre. Så nu äter hon typ 1-2 mackor med en massa smör (hon är förälskad i smör), yoghurt och mjölk. Eller gröt. Vi varierar lite :-) Sedan hoppade vi in i badet och badade i typ 1½ timme! Haha love it... Poppade samtidigt en massa musik och hade bad-disco. Gosigt.

Sedan gick vi ut på en promenad och gick och fiskade. Mycket mysigt! Haylee är så duktig på att hålla i fiskespöet och älskar att fiska. Att hon kastar stenar i vattnet och skriker så att fiskarna blir nervösa och försvinner är en annan femma. Hon måste ju få busa liksom, haha.

Nu har jag tvättstugan och ska snart lägga prinsessan. Är sjukt trött själv så jag somnar nog jag med. Skönt ska det bli... *Gnuggar mig i ögonen*

Ha en trevlig fredag!
Kram på er.


Tack fina Sigrid för denna fina bild! :)


Pure, marked, dangerous ♥

Publicerat: 2011-07-14 Kl: 15:32:13 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Gahh!!


Break of dawn

Publicerat: 2011-07-13 Kl: 11:53:29 | I kategori: Mina funderingar | 0 kommentarer




I don't wanna wake up lonely
I can't stand another night alone in my bed
Missing, hoping
At the break of dawn
I won't let go
Won't give up no

Think about home when you're far away
Think about me when I wake up and you're gone
At the break of dawn
Think about us when we said forever
Think about me and remember I'm alone
At the break of dawn
At the break of dawn

I keep dreaming you'll be with me
I believe that somewhere down the line you'll be mine
In the twilight
I feel your beating heart
I won't let go
Won't give up no

Think about home when you're far away
Think about me when I wake up and you're gone
At the break of dawn
Think about us when we said forever
Think about me and remember I'm alone
At the break of dawn
At the break of dawn

My hands were cold and dry
Your cheeks were red
We promised that we'd love forever
That's what we said
That's what we said

Think about home when you're far away
Think about me when I wake up and you're gone
At the break of dawn
Think about us when we said forever
Think about me and remember I'm alone
At the break of dawn
At the break of dawn
At the break of dawn



Eric Saade

Publicerat: 2011-07-13 Kl: 00:33:16 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


That's my latest love. Fan så snygg människa man kan vara! MUMS. Ja, jag är 21 ;)

Idag har jag och Haylee bara varit hemma typ. Fick kriiiiga för att kliva upp imorse, och tröttheten har inte gett med sig heller på hela dagen. Så jag somnade l 20. Skönt! Ska alldeles strax göra välling till Lillan och gå och lägga mig igen och se en Johan Falk film. Inte fått min dagliga dos av snygging på länge!!! Varit ute och lekt men that's it. Och varit på Konsum. Sedan har jag städat lägenheten, lagat mat och badat med bebi. Och haft mamma på besök en sväng. Facebooknörden, satt bara vid datorn typ! Haha, det är min mama det.

Har inte mycket mer att säga känner jag. Igår var vi hos Zofie på mysmiddag i hennes sjukt fina lägenhet! AVIS! Min fina vän. Tack för att vi umgås igen!! :)

Nä hörrni, godnatt nu :) Pratar med er imorgon istället. Har ni inga mer frågor till mig? ;) Puss!


Gott med Hello kitty glass!

List!

Publicerat: 2011-07-12 Kl: 00:04:22 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


I brist på annat att skriva (eller orken att komma på det) får detta duga så länge. Som tidsfördriv. Jag måste relaxa i huvudet en stund. Jobbig läggning med Liten idag igen :-( Hon har mått så himla dåligt idag, stackars älskade! Men efter en alvedon och lite gos så sover hon iallafall...

UTMANING.


1: Hur gammal är du om 5 år ?
26?

2: Vem var den sista du träffade ?
Danne

3 : Hur lång är du ?

157 cm över havet

4 : Vilken var den senaste film du sett ?

Johan falk - Leo Gaut nyss på 5an

5 : Vilken ringde du senast ?

för det första säger man inte "vilken ringde du senast?" utan VEM. Och det var ingen idag!

6 : Hur löd ditt senaste SMS och till vem ?

"Varför är du så taskig mot mig då?"

7 : Vad är dagens planer ?

Plocka undan, duscha och sova.

8 : Föredrar du att ringa eller skicka SMS ?

SMS :) Jag är sms-kungen! HATAR att ringa :(

9 : Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda ?

Inget av dom.

 10 : När såg du senast din mamma ?

Idag på ICA.

11 : Vilken ögonfärg har du ?

Gröna

12 : När vaknade du idag ?

Kl 10.34 när Sandra plingade på dörren.

13 : Har du någon gång hittat en katt ?

Det har jag säkert...

14 : Vilken är din favoritplats ?

Sängen!

15 : Vilken plats föredrar du minst ?

Ett getingbo

16 : Var tror du att du befinner dig om tio år ?

Jag hoppas att jag inte bor kvar i Sundsvall iallafall

17 : Vad skrämde dig som barn ?

Att bli lämnad

18 : Vem fick dig att skratta senast.

Haylee :)

19 : Är du för ung för att äga vinylskivor ?

Det är jag. Definitivt.

20 : Har du stationär eller bärbar dator ?

Bärbar

21 : Sover du med eller utan kläder på dig.

Utan kläder på mig

22 : Hur många kuddar har du i sängen.

Har flera st men sover bara på 1.

23 : Hur många landskap har du bott i ?

Samma hela livet.

24 : Har du någon gång spytt på fyllan ?
För många gånger!

25 : Föredrar du skor, strumor eller barfota ?

StrumpEr!

26 : Är du social ?
Nej. det kan jag inte påstå

27 : Vilken är din favorit glass ?

Daimstrut! Piggelin! Twister! Nogger! 88an! Magnum Strawberry white!

28 : Vad skulle du göra om du vann en miljon ?

Köpa mig allting jag behöver och vill ha och ge en 10a var till mina nära och kära.

29 : Tycker du om kinamat ?
Mmmm.. Liiiiis

30 : Tycker du om kaffe ?



31 : Vad dricker du till frukost ?

Coke

32 : Sover du på någon särsklid sida ?

Hemma sover jag på.. Hm? Måste tänka. Höger sida.

33 : Kan du spela poker ?

Självklart kan jag det. Grym som fan är jag också! No joke.

34 : Tycker du om att mysa ?

ahh! ekorrgos!!!

35 : Är du en beroendemänniska ?

Det måste jag ju erkänna att jag faktiskt är.

36 : Känner du någon med samma födelsedag som din ?

Ja ett par styckna då.

37 : Vill du ha barn ?

Ja det vill jag ha och det har jag med.

38 : Kan du några andra språk än svenska ?
Engelska bara. Och förstår lite spanska. Och i-språket som Lina har lärt mig!

39 : Har du någonsin åkt ambulans ?
Ja men det har jag ju gjort ett x antal gånger

40 : Föredrar du havet eller poolen ?

Pool! Usch. I havet finns djur. Djur är äckligt.

41 : Vad spenderar du mest pengar på ?

Barnet i mitt life

42 : Äger du dyra smycken ?
Det gör jag inte

43 : Har du någon gång testat narkotika ?

det har jag gjort

44 : Vad var det senaste du stoppade i munnen ?
En tugga chokladpudding. Usch.

45 : Vem är den roligaste människa som du känner ?
Lina, Haylee och mig sjelf

Välj ett ärr på din kropp ?

Mitt stora ärr på ryggen sen jag ramlade in i (och fastnade) spisluckan som barn för att Tobbe var för tjock så spisen välte! HAHA. Sen tröstade mamma mig med en polly påse.

47 : Vad har du för ringsignal ?

Ke$ha - Tik Tok. dags att byta

48 : Har du något klädesplagg kvar från du var liten ?

Det har jag

49 : Flirtar du mycket ?

Inte medvetet iallafall?

50 : Vart togs din profilbild till din blogg ?

Har jag en sån? Har väl flera.

51 : Kan du byta oljan på din bil ?

Ja det kan jag säkert, om jag hade haft en car

52 : Har du fått fortkärningsböter ?

FortkÄrninsgböter har jag nog aldrig fått, nej.

53 : Vilken var den senaste boken du läste ?

Bingo Rimér - En flickfotografs bekännelser. Nu ska jag läsa Jens Lapidus - Livet Deluxe, som verkar GRYM!

54 : Läser du dagstidningar ?
Nej gud så tråkigt

55 : Premenuerar du på någon tidning ?

Nää inte längre. Totalt onödigt!

56 : Dansar du i bilen ?

I dance everywhere baby

57 : Vilken radiostation lyssnade du på senast ?

Mix megapol

58 : Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper ?
Ett kontonummer

59 : När var du i kyrkan senast ?

På Carins begravning <3

60 : Vilka personer utmanar du ?

Inga. Detta var tråkiga frågor. LINA!


Lite om mig. (Nu har jag tråkigt)

Publicerat: 2011-07-09 Kl: 02:03:42 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


♥ Jag anser mig själv vara väldigt smart. Haha. Vissa kanske inte håller med men jag tycker faktiskt att jag är allmänbildad och smart på riktigt! Jag vet lite om mycket och mycket om vissa saker.

♥ Jag älskar att diskutera. Alltså inte om man bråkar med någon och så, men t.ex. att ha en mogen och realistisk diskussion om någonting viktigt med en intelligent person. Så himla intressant!

♥ Jag har inte gått ut gymnasiet. Jag gjorde inte det på grund av lite personliga anledningar som jag inte vill dra upp i bloggen, och det finns kanske 3 stycken som vet den riktiga anledningen till varför jag hoppade av. Men iallafall. Jag hatar att jag inte gjorde mitt bästa! Onödigt att behöva låna pengar för att plugga någonting som man till och med fick pengar för förut. Så kids, sköt skolan!

♥ Jag har väldigt svårt att öppna mig och prata om känslor. Jag gör det inte med personer som jag vet kommer att prata med andra om vad jag har sagt. Om jag ska kunna berätta hur jag verkligen känner så måste jag också kunna verkligen vara säker på den personen.

♥ Jag har otroligt svårt för beslutsfattande. Beslut är det värsta jag vet! (Alltså riktiga beslut menar jag nu, inte typ vilken pizza jag ska välja). Det känns så... avgörande, på något vis. Vilket det ju också är. Jag har ofta svårt att bestämma mig för hur jag vill ha det, men när jag väl vet vad jag vill ha så tvivlar jag aldrig sedan.

♥ Jag hoppas inte att Haylee växer upp utan syskon.

♥ Jag vart kär på riktigt första gången som 12-åring och är lika hopplöst förälskad i samma person nu som då.

♥ Det tar över 1 timme att platta mitt hår.

♥ Jag är sjukt slarvig. Men samtidigt klarar jag inte av när det är stökigt och så. Men om jag själv har stökat till så gör det inget, för då vet jag ju att jag kommer att städa sedan. Jag går aldrig och lägger mig om hemmet är i odugligt skick eller om det finns disk i diskhon.

♥ Om Haylee skulle varit en pojke hade jag velat att hon skulle heta Nino eller Liam.
(Men jag är så gudomligt glad över att jag fick en flicka...)



Jag skrattar idag, kanske gråter jag sen...

Publicerat: 2011-07-09 Kl: 01:10:00 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Shit, vilken kämpig dag detta har varit för mig. Fruktansvärt tung! Men man överlever alltid och det är väl tur det.

Idag har jag och Haylee varit på Malandsbadet med Zofie :) Jättemysigt! Hur sjukt äckligt varmt som helst, så man blev ju helt kladdig på kroppen. Kvavt liksom. Uäe. Men inte grät vi för det inte. Jag pillade med Zoffans iPhone som vanligt, hihi det är så roligt ;-) Så får hon passa ungen! HAHA. Ne jag skoja bara..

Sedan har Haylees pappa varit här och hälsat på henne för att hon saknade honom så mycket. Så då blev hon lycklig i sitt lilla känsloliv min prinsessa. Man kan inte gå en vecka utan henne, det funkar liksom inte. Jag inser det. Man kan inte låta henne sakna en en hel vecka bara för att det inte är "min" eller "Dannes" vecka att ha henne. Man kan inte försvinna från henne bara därför, hon är ju så liten och förstår ju inte. Älsklingen...

Annars då? Har legat i sängen sedan kl 21.00 och tokbråkat med Haylee för hon tvärvägrade att sova och bara vred och vände på sig och ställde sig upp och satte sig upp och la sig ner och vred sig hit och dit. Jag höll på att bli tokig, på riktigt. I 4 tmmar har jag nu legat i denna säng och försökt få denna lilla människa med den stora envisheten att somna. Icke. DET KOMMER ICKE ATT HÄNDA, MAMMA! Sa hon till mig. Men jag ger mig inte, och nu sover hon... Vet inte vad det var som fick henne så pigg? Hon har bara sovit i 45 minuter på hela dagen också, och hon vaknade tidigt imorse med.

Idag har jag haft en filosofi-dag. Jag har tänkt så hjärnan höll på att hoppa ur led. Och inte är jag så mycket klokare för det. Vissa saker har jag kommit till insikt med och accepterat. Men hjärtat då? Det är ju hjärtat som styr, när det väl kommer till kritan... Åh, kärlek är så jävla komplicerat!

Nu ska jag röja undan lite här hemma, vilket jag ju hade tänkt att göra kl 21.30 men det vart ju inget med det inte. Och jag vägrar vakna till en massa stökerier. Haylee har rivit ut hela kastrullskåpet och lagt alla kastruller, bestick och såna grejer på köksgolvet. Fint de vettni :) Inredarn själv..

Imorgon kommer min mamma hit och ska sova med oss. Det ska bli hur mysigt som helst. Tror att jag och Zofie skulle umgås på kvällen också om jag inte har förstått helt åt skogen. Jag är så glad över att vi har börjat umgås igen! Det behövde jag verkligen, känner jag.

Nej, nu har jag inte tid längre. Hur skönt det än var att få slappna av litegrann...


Godkväller

Publicerat: 2011-07-07 Kl: 22:51:44 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej på er snyggingar! Hoppas ni mår bra.

Var ju som sagt på Gatufesten igår, som resten av Sundsvalls befolkning :) Hade jävligt roligt faktiskt! Var först med Sandra och Madde och förfestade, sedan mötte vi Zofie nere på stan och hängde med henne. Tappade bort Sandra och Madde och Zofie min kära vän följde med mig och tittade på Danny!!! woho. SNYGGA AS! Höll på att svimma flera gånger. Det gör jag ju i vanliga fall när jag ser honom men när jag är full vart det ännu värre, haha. Zofie filmade åt mig också! Wie wie wie. Och Jason Derulo eller vad han nu hette (som jag inte ens hört talas om) var också het för att han dansade så grymt!

Sedan då? Bråkade med Sandra en sväng. Åkte karusell. Sms:ade. Drack öl som det inte fanns någon morgondag (men det fanns det, märkte jag imorse...) Åt nattmacka hos Kerstin och skrattade tills både jag och Sandra låg på golvet när vi lurade henne om att vi hade blivit tagen av polisen för att vi hade bråkat med en tjej och slagit klacken i huvudet på henne så att blodet bara sprutade. HAHAHA jag dör det var så roligt :) Sandras bror och hans tjej höll även med så det blev ännu roligare. Hahhaaaaaahaha! Sedan gick vi hem och sov.

Sandra klev upp och jobbade 10 imorse och jag sov vidare till 13 då jag vaknade av att jag trodde det var jordbävning på G, men det var tydligen bara min huvudvärk. Kutade ner till Konsum och köpte cola. Mötte Danne och Haylee som hade promenerat från Granloholm. Sedan umgicks vi ett tag och lekte lite och så med Haylee innan han gick och jag och Haylee tog en powernap...

Hoppas alla fyllhuvven har det bra på Gatufesten ikväll! Jag ska inte dricka igen på ett bra tag iallafall. Gosh. Jag som inte ens blir bakis? Stört. Tack för en bra kväll alla som jag träffade och pratade med och umgicks med.

Imorgon ska vi bada :) Hoppas på finväder!

Kram på er.


iPhone kan vara farligt ibland... Glöm inte det kids!


Söta, fina ni!!!

Publicerat: 2011-07-06 Kl: 16:39:40 | I kategori: Min vardag | 2 kommentarer


Men gud vad mycket fina kommentarer jag får nu :) Tack snälla snälla Sara för din fina kommentar! Ni gör mig till världens gladaste :-) (Nästan iallafall, hehe)

Idag har jag och Lillan varit på Nackstabadet med min mamma och Lena! Hur mysigt som helst :) Skönt att ha nära. Sedan sprang jag hem och kastade i en tvättmaskin medans Lillan sov. Smidigt! Så nu har jag tvättat klart och kläderna torkar bara nu... Ska slänga in mig och henne i duschen nu, sedan hämta upp kläderna och packa åt henne. Efter det kommer Danne och hämtar upp henne och mami ska parteeey :) woho! Hoppas på en bra kväll. Jobbigt att bli full bara, det kommer fram så mycket känslor då och så kanske man ringer opassande samtal och säger saker som man inte skulle ha sagt om man var nykter... :P

Ha en fin kväll allihop! Vilket väder vi har fått :)


Hade glömt att packa med badkläder från Haylees pappa igår,
så man får ta vad man har och så fick det bli ett par ank-trosor ;-) Haha!
Vita dessutom... Men vad gör det :)


En till kommentar <3

Publicerat: 2011-07-06 Kl: 02:03:06 | I kategori: Min vardag | 3 kommentarer


Gud vad gulliga läsare jag har! Titta här då :)

Anonym om Åh, varm i hjärtat man blir!:
Jag kan inte annat än hålla med Ulli i det hon säger. Jag känner dig inte alls men du verkar vara en klok och fruktansvärt god tjej. På något vis kan jag relatera till vissa av dina texter på bloggen. Kan du inte snälla snälla skriva lite om din uppväxt i ett inlägg. Inte outa dig totalt men du verkar vara en intressant och framförallt STARK som fan. Jag blir glad av dig på något vis. Keep going strong.

SVAR: Tack snälla du! :) Vad gulligt sagt. Ja vad finns det att säga om min uppväxt? Utan att outa mig totalt som du säger... Jag är uppväxt med två missbrukande föräldrar. En frånvarande pappa, dock är jag glad att jag slapp växa upp med två missbrukande NÄRVARANDE föräldrar, och en mamma som blev nykter när jag var 8-9 år och var nykter i väldigt många år, fram till att jag var 17 år. Då flyttade jag hemifrån och sedan dess har jag klarat mig själv. Under min barndom så har jag varit med om mycket jobbiga saker så som det blir när man lever i en missbruksmiljö med en missbrukande förälder.

Min mamma är dock nykter idag, tack och lov. Under den långa perioden hon var nykter så byggde vi upp den starkaste relationen en mamma och en dotter kan ha. Hon är mitt allt och hon ger mig så mycket styrka och kärlek. Jag har aldrig någonsin i hela mitt liv tvivlat på att hon älskar mig över allt annat. Sjukdomen är helt enkelt för stark. Det vet jag. JAG är inte på något sätt inblandad i eller orsaken till hennes eller min pappas missbruk, har jag lärt mig. Det blev bara fel på vägen. Att hon började dricka igen efter alla dessa år, är nog den största chocken och sorgen jag någonsin upplevt och kommer att uppleva i mitt liv. Jag har fortfarande inte bearbetat det och jag undviker att tänka på det till varje pris. Det är helt enkelt för mycket smärta inblandat. Jag vet att jag måste ta tag i det någon gång, men jag kommer aldrig till skott. En vacker dag så kanske jag orkar :)

Men jag tycker absolut inte "synd" om mig själv eller något sånt. Skäms gör jag inte heller. Längre. Jag har dock alltid gjort det, men inte längre. Det är ju för fan inte mitt fel, jag valde ju inte dethär.  Allt som jag upplevt i mitt liv har tagit mig dit jag är idag och format mig till den Emma som jag är nu. Jag är ju knappast perfekt och har mycket som jag borde ändra på, men det har väl alla. Så.
Nu vet ni det också.





Åh, varm i hjärtat man blir!

Publicerat: 2011-07-06 Kl: 00:00:12 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


ÄLSKAR när man får såna här kommentarer! Det är balsam för själen det!

Ullis:
Hej!
Känner inte dig,men hittat din blogg via min dotter som är i din ålder.
Vill bara säga att jag tycker att du är en toppenmamma.
Jag var också en "ung morsa" och vet hur mycket alla har att tycka om det.
Du verkar vara mogen och jordnära. Vad andra tycker gör ju ont , men du vet ju att du är helt fokuserad pådin dotters liv hälsa och mående.
Jag har idag lyckan av att ha en helt fantastisk unge på 21år. Vi är de bästa vänner och delar livets lycka och sorg tillsammans. Att vara ung mamma är en otrolig fördel, så tillvida att du tar det ansvar som det inebär. Det gör ju du!Ha det bästa livet nu med din helt fantastiskat vackra dotter. Å du! DU har bara ett liv,gör det till ett bra liv.
Stor kram till dig och Lillan
//U


Tack fina fina du! Vad glad jag blir :) Du gjorde min dag!!!

Blidde inge GF...

Publicerat: 2011-07-05 Kl: 21:37:04 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Tanken var ju att jag skulle följa med Sandra och Lina ner på Gatufesten ikväll igen, eftersom vi ändå inte hade något bättre för oss. Men jag åkte upp till Granloholm och umgicks med min lilla dotter och hennes pappa ett tag. Lekte lite i lekparker och så :) Men sen kunde jag inte lämna henne så jag kidnappade henne med mig hem över natten! Tusen gånger bättre än att sitta i ett öltält!!! Älsklingen min.

Vi har busat, varit ute i lekparken, myst, tittat på tv, ätit piggelin, lagat mat, Haylee har diskat (och blött ner heeeela golvet), jag har diskat, hon har badat och nu sover hon. Älskar att ha henne nära mig. Livet blir så mycket enklare när man har en liten tjej som man älskar att fokusera på. Allt (nästan...) annat känns så obetydligt när man har sitt barn nära sig, för kärleken till henne är så stark så inget annat kan ens komma i närheten av den. I love you babyhaylee!

Nu ska jag slinga håret och skrubba ryggen. Har flagnat sjuuukt mycket, usch :( Det ser så vidrigt ut. Jag kan ju inte ens gå ut i linne känns det som. Kan inte sluta pilla heller, haha. Så nu ska det äcklet bort och sedan ska jag sola järnet så att jag blir brun på nytt. Onödigt att bränna sig... It wont happen again, for sure! 

Förut fick jag ett telefonsamtal som gjorde hela min dag! Men samtidigt fick det mig att känna mig lite down.
Hur ska jag klara av, rent mentalt, att vara så långt bort i så långa perioder? Det är sjukt jobbigt och påfrestande! Blä.

Nu blir det projekt blondie, vi hörs sen.



Min bustjej förut idag! Hur vacker får man bli? ;o Sinnessjuuuukt söt.


Kommentarer

Publicerat: 2011-07-05 Kl: 13:21:03 | I kategori: Min vardag | 2 kommentarer


Nu börjar kommentarerna sina här på bloggen... Min fråga blir då naturligtvis: varför? Ni hade ju så mycket att säga till om bara för några dagar sen. Har ni inget att tillägga längre? ;o

Natten var jobbig. Suck på detta! Sandra väckte mig genom att prata högt och ljudligt i telefonen kl 9.15 (fast hon påstår att hon vaknade kl 11..) och skrattade. Men detta bekom mig icke, så jag snarkade vidare eftersom jag typ nyss hade somnat då. Men nu är jag wide awake och ska duscha och göra mig iordning för dagens äventyr. Vi får se vad som händer och sker.

Tomt utan dig. Tomt utan min dotter. Tomt överallt! Måste fylla livet med annat känner jag, just nu iallafall. På torsdag blir nog allt lite lättare. Hoppas på det.

Ha en fin dag snyggingar.
Kram på er


Jag och bästa tjejen på hela världen!
The best part of me is you, babygirl ♥


Gatufest

Publicerat: 2011-07-05 Kl: 03:15:27 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer


Hej på er. Dags för min nattliga uppdatering som vanligt.

Inatt kunde jag inte somna, alltså det gick inte. Tankarna snurrade så jag blev ju yr nästan ;o Jobbigt läge!
Däremot kunde jag sova imorse och idag. Sov alldeles för länge, men sånt är livet ibland. Huvudsaken att man inte sover för länge varje dag, som förr i tiden. Ett år så sov jag och Sandra bort hela sommarlovet. Alltså varenda dag sov vi till 16.00. Helt sinnessjukt! Haha... Vad mycket tid man har ägnat åt att sova egentligen, helt onödigt ju. Om det fanns något piller eller så som man kunde ta så man aldrig behövde sömn så skulle jag definitivt ha gjort det. Tänk vad mycket mer tid man skulle ha över!

Sandra ringde på eftermiddagen (efter 15 missade samtal från henne då jag äntligen svarade) och frågade om vi inte skulle mysa och ha en sleepover. Jo visst sa jag, man tar ju den kärlek man kan få, eller hur!? Haha. Jag skulle ju föredra att sova med den jag är kär i, men jag är ju lite småkär i Sandra också så det gick ju bra det med. Så hon kom hit och vi åkte ner på stan och skulle egentligen bara hyra 3 filmer och åka hem igen. Men det var så himla mycket folk på Gatufesten så vi bestämde oss för att ta en öl i Daltonstältet, och så fick det bli. Trevligt trevligt :-) Haha, på en måndag, tänker ni nu. Men äh, vi var ju inte dom enda kan jag säga... Till och med Lillans dagisfröken träffade jag där, haha! Det var lite roligt faktiskt.

Åkte hem och myste, hade köpt smågodis för 70 kr. Såg filmen "Svinalängorna" som var den hemskaste film som jag sett på länge. Som jag kände igen mig i filmen, usch. Jag fick panik och ont i hjärtat samtidigt som en massa minnen överröste mig. Hatar sånt! Men den var ju bra iallafall, synd bara att jag inte kunde ha fått se den med den jag ville.

Nu ska jag lägga mig bredvid min nr2. kärlek och sova! Försöka iallafall. Hoppas att det blir soligt imorgon. Och hoppas att det blir soligt i mitt liv snart. Längtar ihjäl mig efter min Haylee. Älskling! Vi ses snart. Mamma saknar dig!!!

Godnatt.

Du och jag nu? ♥
Roligt hade vi tydligen iallafall! Smyg snapshot ;)



datum.

Publicerat: 2011-07-04 Kl: 02:34:37 | I kategori: Mina funderingar | 0 kommentarer


6 juni för 8 år sedan. En dag som förändrade mitt liv.
Jag tror att jag faller...

Du, du, du, du. Och jag.

Publicerat: 2011-07-03 Kl: 20:45:50 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer


Lalala... Suck på detta! Vet inte vad jag ska göra för att distrahera mig själv. Har provat en massa saker men inget verkar fungera? Hoppas på fint väder imorgon så att man får bada, men mormor och mamma sa att det ska bli fint. Otroligt oturssamt att det skulle vara dåligt väder i helgen! Fast det var ganska mysigt så jag fick vara inne och mysa och kramas och titta på film :-) Men hade ju varit kul att bada och bli brun(are) också... Men nu jäklar, denna vecka ska jag bli kolsvart! Innan veckan är slut ska jag vara lika brun som Kerstin! (Sandras mamma)

Kanske blir Tranviken imorgon? Vet inte vad som sas. Vi får se vad som händer. Har inte varit där på typ 3 år tror jag... Svårt att ta med sig en liten till en badstrand, så jäkla kallt i vattnet :) Men Haylee har ju pappavecka så jag har inte henne förräns på torsdag, så då kan man väl åka då. Men vi får se som sagt! Annars blir det kanske Himlabadet eller nått. Ska nog se om jag får kidnappa Jasmine och ta med henne om Sandra jobbar!

Nä hurrni. Småtjejer som kommenterar bloggen är tydligen populärt nuförtiden? Iallafall i min blogg :) Statistiken har skjutit i höjden på senaste tiden, haha i wonder why.. ;) Men det är bara roligt!!! Vilka är ni? Är ni här av nyfikenhet eller av någon annan anledning? Fortsätt läsa så får ni nog veta ett och annat... Puss!!





They say all bad things happens for a reason,
 but no wise words are gonna stop the bleeding.
And when a heart breaks, no, it don't break even...


puss

Publicerat: 2011-07-03 Kl: 17:36:27 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Vilken färg har du helst på dina skor? - Vita
Hur många sms har du skickat med din telefon? - Too many to count ;) haha!
Vem är nummer 9 i din kontaktlista? - Jesper
Vilka finns i din "mottagna samtal"lista? - Sandra, Marcus, Matte, Danne, Zofie, Mami, Richard, Erika Valderrama, Kerstin Johansson osv osv..
Vilka namn finns i din smsinkorg? - Sandra, Danne, Matte, Mami, Vilma, Zebbe osv osv.. måste börja radera.  
Vem kysste du senast? - Matte :)
Vem kramade du senast? - Jasmine
När såg du din bästavän senast? - Igår
Din favoritfilm? - eh.. många! 8 mile?
Din favoritlåt? - Just nu är det den jag la upp förut
Bär du på en stor hemlighet just nu? - Ja det gör jag. Det gör jag alltid! har alltid gjort.
När vaknade du imorse? - halv.. 1? hahah
Vem hade du velat träffa just nu? - Min Haylee!!!
Är du kär? - Aaa
När drack du alkohol senast? - För några veckor sen
Vilken låt är nummer 6 uppifrån i din spotifylista? - The script - breakeven
Vilken låt är nummer 6 nedifrån i din spotifylista? - Kat deluna - run the show
Vem skrev åt dig på msn senast? - Nån random kille som jag inte känner, blockad dock.. :p
Vem skrev du senast sms med? - danne
Om du går in i ditt fotoalbum på mobilen, vad är det första du ser? - en puss bild:)
Har du piercingar? - Öronen, tungan.. andra är borttagna!
Vad står det i ditt senast skickade sms och vem var det till? - "Kan inte en ensam Pemmen få leka med dig sen?"
Vilken vän vet mest om dig? - Hm.. sandra tror jag.
Vad stod det i din senaste händelse? -"Daddis Wahab har också kommenterat Dzenita Hadzics status"
Favoritdryck? - Cocacola

Breakeven

Publicerat: 2011-07-03 Kl: 16:03:49 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Min nya favvo låt! Kollade på klippet med Chris Medina när han sjunger på Idol audition igår, o sen fick jag höra den riktiga låten och nu är jag fast! Gud den är sjukt bra...

Imorse sov jag lite för länge och det ångrar jag. Men hade världens bästa helg! Imorgon ska jag nog till Tranviken med några gamla vänner, ska bli hur mysigt som helst :) Försöka skingra tankarna lite! För nu är dom alldeles för jävla många! Hjärnspöken..

Idag ska jag få pussa på min prinsessa en stund iallafall. Det känns bra. Nu ska jag åka iväg på ett ärende och sedan hem och ja, göra nåt? Ingenting. Jag har ett tråkigt liv! Vill någon vara med mig? :D

Puss

(Ni gulliga anonymisar som kommenterar, vad får ni ut av det? Vore kul att veta. Vad försöker ni få mig att förstå? :P Haha. Jag älskar att ni lägger så mycket tid på mig, sötnosar! Ps. Ni får gärna svara anonymt ;D)


<3

Publicerat: 2011-07-03 Kl: 15:30:35 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer





I'm still alive but I'm barely breathing
Just praying to a God that I don't believe in
'Cause I got time while she got freedom
'Cause when a heart breaks
No
It don't break even

Her best days will be some of my worst
She finally met a man that's gonna put her first
While I'm wide awake she's no trouble sleeping
'Cause when a heart breaks
No
It don't break even
Even
No

What am I supposed to do when the best part of me was always you
And what am I supposed to say when I'm all choked up and you're okay
And I'm falling to pieces
Yeah
I'm falling to pieces

They say bad things happen for a reason
But no wise word's gonna stop the bleeding
'Cause she's moved on while I'm still grieving
And when a heart breaks
No
It don't break even
Even
No
Oh

What am I gonna to do when the best part of me was always you
And what am I supposed to say when I'm all choked up and you're okay
And I'm falling to pieces
Yeah
I'm falling to pieces
Yeah
I'm falling to pieces
(One's still in love while the other one's leaving)
I'm falling to pieces
('Cause when a heart breaks)
(No)
(It don't breakeven)

Oh
You've got his heart and my heart and none of the pain
You took your suitcase
I took the blame
Now I'm trynna make sense of what little remains
Oh
'Cause you left me with no love
With no love to my name

I'm still alive but I'm barely breathing
Just praying to a God that I don't believe in
'Cause I got time while she got freedom
'Cause when a heart breaks
No
It don't break
No
It don't break
No
It don't break even
No

What am I gonna to do when the best part of me was always you
And what am I supposed to say when I'm all choked up and you're okay
(Oh)
(Knowing that you're okay now)
And I'm falling to pieces
Yeah
I'm falling to pieces
(Oh)
(I'm falling)
(Falling)
Yeah
I'm falling to pieces
(One's still in love while the other one's leaving)
I'm falling to pieces
('Cause when a heart breaks)
(No)
(It don't break even)

Oh
It don't break even
No

Oh
It don't break even
No

Oh
It don't break even
No


Gah!

Publicerat: 2011-07-01 Kl: 14:16:38 | I kategori: Bilder | 3 kommentarer


Längtar ihjäl mig :)


Daniel Adams-Ray

Publicerat: 2011-07-01 Kl: 03:14:42 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Har alltid tyckt att han är en nörd, men gud jag älskar "Förlåt att jag aldrig sagt förlåt"! Så himla fin låt :-)

Svårt att sova har jag med. Min Haylee är hos sin pappa och jag har flyttat tillfälligt till Nackta för att bo hos min mormor i 1 månad medans hon inte är i stan. Skönt är det! :)

Imorgon ska jag steka på Himlabadet med en hemlig vän (HIHI) och kanske min dotter kommer dit så vi kan busa lite tillsammans! :) Sedan kommer en sötnos hem på kvällen så jag får kramas! Wie :) Längtar efter dig!!

Nu ska jag slå på en film och se om jag lyckas somna. Tog ju en 3 timmars powernap förut vid 18 tiden och det var ju jävligt dumt.


Jag är inte alls solbränd! :)


Irriterande...

Publicerat: 2011-07-01 Kl: 01:12:07 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Asså vad fan är det med mina bloggläsare? Nyfikna as! Låt mig sköta mitt eget liv. Nu ska jag svara på 2 frågor som ofta kommer upp här som jag inte publicerar.


1. "Hur lyckas du och Daniel med Haylee?"
- Hur gjorde dina egna föräldrar? Jag har inte särskilt många bekanta vars föräldrar fortfarande är tillsammans. Jag och Danne har en bra kommunikation när det gäller Haylee. Självklart bråkar vi då allt är ganska nytt för oss båda och det är otroligt svårt att få situationen att fungera problemfritt - men vi GÖR det för lillans skull och det är väl huvudsaken? Givetvis blir hon förvirrad och undrar varför inte pappa bor hos oss längre och vart mamma är när hon är hos pappa. Det enda hon har vetat i sitt liv är ju att vakna med mamma på ena sidan och pappa på andra. Men hon anpassar sig, barn gör det!


2. "Träffar du någon ny?"
- Vem jag träffar skulle ni veta om det var meningen att ni skulle veta det! :)
(Tids nog kommer ni att märka! Oroa er inte...)


RSS 2.0