Finväder

Publicerat: 2011-04-29 Kl: 23:14:05 | I kategori: Bilder | 1 kommentarer


Idag var det ju också toppenväder! Gud vad man blir glad och lycklig i kroppen när det är så soligt och härligt ute. Jag har varit på stan en jättesnabbis och bytt ett par skor. Köpte först storlek 35 i förrgår, men dom var för små (så konstigt, det är ju min storlek :S men antar att de var små i storleken!), och hade då tänkt att byta till 36 idag. Givetvis fanns inte den storleken varken i stan eller i Birsta. Så då fick jag köpa en 37:a och köpa till sulor och hälgrepp, och då kändes det bra faktiskt. Jag måste bara införskaffa plåster så att jag inte får skavsår när skorna är nya och inte ingångna ännu.

Sedan åkte vi hem till Sandra. Både Haylee och Jasmine var två sur puppor idag, men det berodde på att de var supertrötta bägge två. Så vi åkte hem på en gång typ, och Haylee somnade på två röda i Sandras säng medans S och Jasmine var på ICA. När de kom hem så somnade Jasmine också. Så vi hade lite ensamtid, haha. Ovanligt faktiskt att de sover samtidigt när vi umgås :) Sen kom Evelina och barnen, så umgicks vi allihop. Ljudnivån var hög och det revs och slets i allting och bankades på saker och grinades och hölls på, härliga ungar :D Haha!

Imorgon är det party! :D Woho. Jag går ju aldrig ut, så jag är skit taggad. Hoppas ingenting förstör min dag/kväll imorgon, för då j*vlar kommer det att bli liv i luckan hos Fröken Strand. Haylee är självklart hemma med sin pappa. Det är skönt att man är 2, och slipper hålla på och fixa barnvakt och ha dåligt samvete för att man lämnar henne och går ut... Om det var så, så skulle jag nog inte lämna bort henne. Jag har ingen som jag känner att jag skulle kunna lämna henne till över en natt sådär. Ingen som står henne tillräckligt nära och vet tillräckligt mycket om henne för att kunna få henne att känna sig trygg och bekväm. Det skulle bli för omständigt, och en utekväll är inte värd så mycket för mig. Jag föredrar familjelivet och hemmakvällar med min dotter :)

Nu ska jag sova, är helt slut efter dagen. Imorgon kanske jag ska träffa min mamma på dagen, och då får jag tillbaka kameran :) Ska bli kul att se alla bilder sen helgen och så. Då ska jag bli bättre på att uppdatera med bilder och knäppa ofta! Kram på er, ha en fin helg.



Den osminkade sanningen! Haha :P


Fulaste bilden på mig haha, men kolla på gullungen :D MIN FINA DOTTER!

Men nu tror jag väl...

Publicerat: 2011-04-27 Kl: 21:17:19 | I kategori: Bilder | 3 kommentarer


Hej och hå!

Andra dagen som jag inte gör ett skvatt. Eller idag har jag iof gjort en massa saker, men jag har hållt mig på hemmaplan hela dagen. Det brukar vanligtvis göra mig en aning galen att vara hemma hela dagen, men det har gått bra idag :-)

Lämnade Lillan på dagis kl 9:00 imorse. Hon skulle ju egentligen börja 7:30 men jag ringde och sa att hon skulle komma in senare istället. Varför väcka henne i onödan liksom om jag ändå inte ska någonstans? Lämningen idag gick toppen. Lite arg blev hon men inte nämnvärt, och inget grin efteråt heller. Jag står ju alltid kvar och tjyvlyssnar om hon blir ledsen... Hon hade dock ätit väldigt lite till lunch och endast sovit i 50 minuter, men hon hade varit på bra humör och gått runt och skrattat hela dagen och lekt, och hon var glad när jag hämtade henne också. Känns toppen. Hoppas att hon äter bättre imorgon bara. Sovandet bättrar väl på sig med tiden, ju tryggare hon känner sig och så.

Jag har städat och pluggat hela dagen. Har även hunnit med att slinga håret, så nu är projekt blond officiellt igång igen, haha. Äntligen! Jag har inte färgat håret sedan Haylee var 1 månad gammal. Då färgade jag det mörkbrunt... Så det var ju dags nu kan man verkligen säga.

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig. Jag håller på att spy av trötthet. Senast jag tittade på klockan innan jag somnade inatt (läs: imorse) var den 05-nånting... Och klockan ringde 07:00 så att jag skulle ringa dagis och berätta att hon skulle komma senare. Så totalt fick jag 3 timmars sömn. Jag är van att få sova hela nätterna, med något litet avbryt för att Haylee gnäller eller så, men det stör mig inte. Hon äter inte längre på nätterna och det var ett bra tag sedan hon slutade med det! Skönt tycker vi som är mörkrädda ;) Haha!

Nej, nu dör jag snart här i soffan. Bädda rent i sängen och sedan sova. Jag är som en pensionär :-) Danne kommer snart från träningen och ska sitta och se på fotbollen, så någon sömn lär jag väl inte få ändå om han sitter och skriker och gapar som alla killar gör när dom ser på fotboll... (Skämt åsido, självklart sitter han inte och skriker rakt ut som en dåre när han vet att Haylee sover :P).

Godnatt fina!
(Jag kan inte ge er några nya bilder från helgen än, tyvärr. Jag har glömt min älskade kamera i min mammas väska, och jag har inte träffat henne än så jag har inte fått den... Trist!)


Jag och kärleken i eftermiddag :) Hon är alldeles yrvaken efter sin vilostund efter dagis..


Går och hämtar Lillan :)

Publicerat: 2011-04-27 Kl: 14:42:12 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


foto0298 (MMS)

Går och hämtar Lillan :)


Långhelg

Publicerat: 2011-04-27 Kl: 00:28:10 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Vilken otroligt lång helg det har varit, tycker ni inte? Men jag klagar inte :) Dessvärre tycker jag nog att det är sjuuukt tråkigt att ha påsklov. Vad ska man göra med all ledig tid? Haha. Haylee måste ju på dagis ändå så att hon börjar känna sig hemma där och så att det inte blir så hoppigt. Idag fick hon dock vara hemma med pappa och ha lite kvalitetstid tillsammans. Men imorgon så! Men när jag skrev hennes schema så visste jag inte om att jag hade påsklov, så jag har skrivit att hon ska gå 7.30 - 14.30 imorgon, vilket inte är så bra ifall jag ändå ska vara ledig. Så jag ringer imorgon bitti och säger att hon kommer runt 9 istället. Hon är ju så morgontrött ändå så... Skönt att inte behöva stressa!

Jag och Sandra ska på stan på dagen iaf och kolla lite... Jag skulle behöva plugga egentligen, men jag behöver ett par skor tills vi ska ut på lördag. GUD vad jag har börjat längta tills på lördag :) Ska bli så jävla roligt! Sist jag var ut så hade jag dödligt kul... Men det var ju typ i november eller nåt, det var inte snö ute iallafall minns jag. Eller det var det kanske visst? Äh, det var iaf längesen! Jag har varit på krogen totalt 4 gånger sedan jag fyllde 18 år, och jag är snat 21. Men ibland får man faktiskt gå ut och roa sig och slita sig från mammalivet ;) Även om jag kommer att ångra mig dagen efter när jag har en dotter som kommer att peta mig i ögat och säga "mamma! mamma! mamma!!!!" tills jag vaknar och kliver upp. Men så får det vara!

Idag har vi inte gjort ett dugg. Bara varit hemma hela dagen, och varit ute en sväng. Och JA mormor jag har druckit Blutsaften! Både idag och igår. Jag har även fått lite färg i ansiktet och det är ju kul, eftersom min kära mormor tycker att jag ser ut som ett vandrande lik, haha... Jag har även storstädat. Jag ska bara skura golven innan jag går och lägger mig. Sitter och väntar på att 90210 ska ladda klart, det går ju inte fort precis med mobilt bredband. Suck! Jag vägrar lägga mig om jag inte får se det först.

Igår var en lovely dag. Gick runt Sidsjön med mamma, mormor & dotter. Matade ankorna och träffade min gamla foster-mamma! Roligt roligt. Hem till momma och åt stuvade mackisar med korv, sedan kom min moster och mina två älsklings kusiner. Sedan gick vi ut i lekparken där vi träffade Sandra och Mini :)

Hur har er påskhelg varit? Har ni lagt på er några kilon av allt godis? Det har jag ;)
Godnatt!






November, hos min faster :) Kolla vad lite håååår hon hade! Hahah gos


Jag, lillan och min faster i vintras :) Vi får presenter från Ullared!



Underbara vårväder

Publicerat: 2011-04-24 Kl: 23:20:09 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Visst har vi haft underbart väder i helgen? Alla bloggar jag har läst hittils idag har nämnt det ungefär 3-4 gånger i snitt per inlägg, haha. Men man blir ju så glad av denna underbara sol!

Igår var det finast, för att det var så himla varmt. Då var min mamma här med mig och Haylee. Vi var ute och gick nere vid havet och jag visade mamma dagiset, kan ju vara bra att veta var det ligger och så. Sedan gick vi in på gården och lekte. Solen stekte och det var lovely för oss alla. Sedan åkte vi in till Nacksta, där jag mötte upp Sandra och Ewe med barn och så grillade vi o hade det så mysigt. Hem till Ewe efteråt och barna lekte lite o så!

Idag har vi haft besök heeela dagen. Jag fick sovmorgon till 12, då Danne tog med sig Haylee ut och lekte. Sedan kom hans lillasyster och lillans kusin Keilie. Vi busade och stekte pannkakor. Sedan åkte dom, och då kom min mama och mormor hit och drack kaffe o pratade. Sedan kom Renzo hit. Så idag har det varit family-dag hos Valderrama-Strand residence! (?hur stavas det??)

Nu ska vi hoppa i säng. Haylee har gråtit i sömnen en del, undrar varför. Hon har fått två nya små tänder som spruckit upp, så det är antagligen anledningen. Imorgon ska vi till Sidsjön på förmiddagen med min mamma o mormor, dom hämtar upp oss här hemma kl 10.30 :)

Godnatt!


Hittade Haylee inne i tvättkorgen igår :) Tokstolle!


Kommentarer, tack!

Publicerat: 2011-04-22 Kl: 21:46:27 | I kategori: Min vardag | 3 kommentarer


Det är ju astråkigt att blogga när ingen kommenterar. Någonting kan ni väl ändå skriva? Skärpning nu lilla readers!

Idag har vi haft en helt underbar dag. Vi hade mysmorgon till att börja med. Danne och hans bror var ut igår och sedan sov de här. Så de var väl inte sådär överlyckliga över att jag och Haylee levde om och busade haha. Men det struntade vi fullkomligt i :)

Klockan 13 så åkte vi med bussen in till stan och sedan vidare till Nacksta. Mötte upp Evelina med Thelise, och sedan Sandra med Jasmine. Så tog vi en promenad bort till Pompei där vi alla käkade tillsammans. Sedan har vi promenerat runt, varit i lekparker och lekt, varit hemma hos Evelina och sådär. En jätterolig dag! Det är ju inte allt för ofta som man hinner umgås med barnen o alltihop nuförtiden, när det är dagis och skola och jobb som ska hinnas med mitt i familjeliv och att sköta hemmet. Så man får ta tillvara på stunderna man hinner umgås såhär en heldag allihop.

Nu ska jag tvätta klockan 22. Köpte en ny jacka till Haylee igår och den är redan smutsig. Så jag tänkte passa på att bara tvätta lite smågrejer, så jag slipper att alltid ha flera fulla tvättkorgar med tvätt och känna mig stressad varje gång jag ska tvätta. Det är jobbigt, och tungt framför allt!

Vad gör ni ikväll?
Glad Påsk på er!

Finväder

Publicerat: 2011-04-22 Kl: 10:24:35 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Gud vilket härligt väder vi fick idag! Hoppas att det håller i sig under hela dagen bara... :) Alltså, jag måste säga det igen. Jag är så himla lycklig över min nya dator :D Den är riktigt bra och känslan av att ha alla tangenter på tangentbordet är obeskrivlig, haha. Det går så fort att skriva när man slipper sitta och jävlas med att trycka ner knappar som inte finns.

Har tagit fram Hello Kitty vagnen nu iallafall och börjat använda den. Nu kommer det inte komma någon snö mer känns det som :) Så nu ska jag lämna den andra vagnen på dagis så att jag slipper dra dit den varje dag, så får den stå där eftersom att hon ändåså sover i den där varje dag. Det blir bra det.

Idag ska vi vara med Sandra och Minen. Får se vad vi hittar på för något :-) Just nu ligger baby och sover, så jag tänkte ta en dusch medans och göra mig färdig. Fast jag skulle vilja göra slingor i håret först o främst.. Som jag har tänkt göra så länge. Men det tar ju sån himla tid att göra när man gör det själv. Och om jag duschar idag så får jag det inte heller gjort idag. Undrar hur länge Haylee kommer att sova? Hmm.. Ja ja :-) Det ordnar sig!

Ha en bra dag så länge mina fina läsare :-)


Känns som fredag

Publicerat: 2011-04-21 Kl: 23:59:57 | I kategori: Haylee 12-18 månader | 0 kommentarer


Hela dagen idag har jag haft en känsla av att det är fredag. Gillar inte när det blir så, allt blir så förvirrat när man tror att det är så. Men det är bara för att det är röd dag imorgon och så säkert..

Idag har jag varit på Birsta med Sandra och kollat runt lite. Hittade en vårjacka till Haylee och lite små saker bara. Hon har varit frisk idag, men hon fick ändå stanna hemma med mig istället för att gå på dagis. Lika bra att ta det säkra före det osäkra, så att hon inte smittar någon. Och det är ju ändå stängt imorgon och på måndag, så då skulle det bli så hoppigt tycker jag. Vi tar nya friska tag på tisdag istället :)

I helgen ska vi inte göra så mycket spännande. Haylee ska få påskägg på lördag, även om hon redan har upptäckt det och går runt och bär på det hela tiden, (det är givetvis tomt än så länge).. Sedan ska vi försöka träffa Haylees faster Eva som är i Sundsvall och hälsar på.

Dom senaste dagarna har vi haft en massa besök, vilket är ganska ovanligt eftersom vi bor så långt från stan, haha. Folk kommer aldrig och hälsar på oss typ. Men i förrgår så var Tobbe här med sin vovve, och så var också mamma här och umgicks. Väldigt roligt tyckte vi :) Sedan både igår och idag så har Haylees gudfar och farbror Renzo varit här med oss. Imorgon kommer Sandra och Jasmine på eftermiddagen och på lördag kommer mamma och min mormor och hälsar på. Full rulle med andra ord... :) Men det är roligt det!

Nu är Danne ute och umgås med sin bror o några kompisar, så jag ligger här i sängen med en sovande Haylee. Jag somnade när jag la henne och vaknade klockan 23, haha. Nu är jag pigg, men ska försöka somna så att jag är pigg imorgon.

Glad påsk på er!




Innan första dagis-dagen :)


Hello!

Publicerat: 2011-04-20 Kl: 14:17:49 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej bloggers!

Nu har jag som mina Facebook-vänner redan vet fått en ny dator. Min tid utan dator är alltså över! Och aldrig ska denna dator få krascha, inte en chans. Detta är Haylees lilla syskon, min andra bebis alltså. Så väl tar jag hand om den ;) Ne då. Men i love it. Den är underbaaaar. Det blev en Acer, bla bla bla intel core med windows 7 och 15,6 HD LED-LCD skärm och bla bla bla jag fattar ingenting av sånt här. Men den är iaf en riktigt bra dator, skönt! Nu kan jag göra ett bra skolarbete också, för jag har alla knappar på tangentbordet och den låter inte som en helikopter som min gamla dator gjorde. Men jag är ledsen över alla bilder i den gamla datorn, på något vis måste jag få fram dom. Danne ska ordna det har han sagt..

Idag är Haylee hemma med mig, hon blev jättedålig inatt och kräktes :-( Dom ringde från dagis vid 9.30 igår när jag var på skolan och sa att hon verkade missnöjd och var ganska varm av sig, men hon är ju alltid varm. Sedan hade dom fått lägga henne innan lunch, och under alla andra barns sovstund så fick Haylee följa med Nina (personal) med ut på hennes promenad.

Nu ska vi göra våfflor! Ni får ha det så bra så lovar jag att börja uppdatera ofta ofta nu.

Lånar en dator :)

Publicerat: 2011-04-16 Kl: 21:21:43 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag är hemma hos Dannes syster och lånar en dator, så jag har lite tid och skriva nu!

Haylees inskolning har gått hur bra som helst. Fröknarna är underbara och barnen är jättesöta o snälla dom med. Det är en som är yngre än Haylee, han är född i februari 2010. Jag har bara placerat henne på deltid, 25 timmar i veckan, eftersom jag läser Flex och inte behöver gå i skolan hela tiden, och jag vill inte att hon ska vara heltid den första tiden heller :)

Nej, jag har faktiskt ingenting att skriva nu när det var så längesen. Jag har ingen motivation...

allt har gått superbra under inskolningen!...

Publicerat: 2011-04-15 Kl: 20:55:45 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


allt har gått superbra under inskolningen! Det har varit väldigt roligt och spännande att få vara med i fyra dagar, väldigt bra så att man får se exakt hur allt går till. Fröknarna är toppen, alla tre men särskilt en :) och så sover barnen ute, vilket jag älskar! De sover ju tusen gånger bättre utomhus i friska luften :) Lämningen imorse gick också bra. Hon blev lite förbannad men det gick över direkt. Men visst värkte det ordentligt i mammahjärtat, men allt hade gått bra. De var bara fem barn där idag, så det var lugnare än föregående dagar. Imorgon står kalas på schemat. Gud, jag är inte van att kliva upp så tidigt sm jag gör nu, vilket resulterar i en sjukligt trött Emma. Men så får de va.


Datorlös

Publicerat: 2011-04-11 Kl: 19:05:50 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag har ingen dator, därför ligger bloggen lite på paus för tillfället. Jag mobilbloggar så mycket jag kan, men nu är jag hemma hos Sandra för att låna hennes dator så att jag kunde skriva och skicka in en uppsats som skulle vara inne idag. Helt sjukt vad låst man känner sig utan dator, och rastlös. När Haylee sover har jag skit tråkigt, då brukar jag ju ha datortid, haha...

Idag var första dagen på dagis för lillan. Det gick så himla bra :D Jag var tvungen att väcka henne imorse, det kändes inte bra alls men jag visste att hon skulle vakna inom en halvtimme ändå. Men hon var riktigt svårväckt, haha. Klockan 9 var vi där, och vi var bara där till 11 idag. Vi började med lite utelek i 1 timme, och jag i mitt dumma huvud tog inte med mig några utekläder alls för jag hade inte tänkt på att vi skulle vara ute första dagen, för det var vad alla sa till mig. Men hon fick låna ett par galonisar av någon så det gick bra iallafall. Hon sprang iväg på en gång och utforskade hela gården och lekte med alla barn. Dagisfröknarna är underbara! Det känns väldigt skönt. Resten av veckan ska vi vara där 9-14. Det är en föräldraaktiv inskolning, så jag är med i 4 dagar och det är jag som lägger henne, byter på henne och såna saker. Sedan på fredag lämnar jag henne klockan 9. Hoppas att det ska gå bra, men det verkar så :) På detta dagis sover barnen utomhus i vagnen, och det tycker jag är skitbra nu när det börjar bli varmt! Då får dom ju en massa extra frisk luft utöver tiden de är ute och leker.

Nu ska jag ta och åka hem och lägga mig. Är supertrött efter denna långa dag. Efter dagis gick vi hem och lillan sov en stund, sedan åkte vi till Sandra och Jasmine och har haft utebus i flera timmar i det uuunderbara vädret. Så Haylee är heeelt slut, hon är ju inte van att vara ute såhär mycket per dag. Men det är jättebra, då sover hon nog tokbra inatt vilket behövs efter en sånhär dag.

Vi höres kära vänner. Nu vet ni att jag lever :)










nu ska jag sova. Har ingen dator så blogge...

Publicerat: 2011-04-10 Kl: 23:55:28 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


nu ska jag sova. Har ingen dator så bloggen ligger nog nere ett tag. Datorn leder ingen ström, så den är totalt död. Imorgon är första dagen på dagis för Lillan :) hoppas hon gillar det! Hon gillar ju andra barn, men inte så mycket för dom är aldrig snälla tycker hon, haha. Nej men det går nog bra! Vi är ju med henne hela tiden. Min dotter - ett dagisbarn. Känns ju helt stört! Ska denna lilla människa, 9 kg och 70 cm lång, gå på förskola? Min lilla lilla bebis... Stackars mamma :( godnatt! Om någon har en dator som ni vill sälja till ett okej pris, lämna gärna en kommentar för jag DÖR snart utan en dator. Godnatt fina ni!


godnatt min skatt. Imorgon när du vaknar s...

Publicerat: 2011-04-10 Kl: 21:18:40 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


foto0273 (MMS)

godnatt min skatt. Imorgon när du vaknar ska vi gå till dagis! Mamma älskar dig mest av allt. Puss


Min dator är totaldöd och jag har ett stor...

Publicerat: 2011-04-10 Kl: 12:05:01 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Min dator är totaldöd och jag har ett stort skolarbete som jag måste skicka in NU. Fan alltså. Är så less... Vet inte hur jag ska göra nu. Ge mig en ny dator!!


Min dator är totaldöd och jag har ett stor...

Publicerat: 2011-04-10 Kl: 12:03:40 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Min dator är totaldöd och jag har ett stort skolarbete som jag måste skicka in NU. Fan alltså. Är så less... Vet inte hur jag ska göra nu. Ge mig en ny dator!!


är man inte flitig om man pluggar en freda...

Publicerat: 2011-04-08 Kl: 19:59:24 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


foto0265 (MMS)

är man inte flitig om man pluggar en fredagskväll? Haha. Nördig jag är... Men det behövs verkligen eftersom att jag missar undervisningen hela nästa vecka. Snart klar, då blir det mer fredagsmys med mina hjärtan. Kanske slänger in ett ordentligt inlägg :)


på skolan, vilket snille jag är! :) mvg p...

Publicerat: 2011-04-08 Kl: 09:51:16 | I kategori: Min vardag | 2 kommentarer


foto0262 (MMS)

på skolan, vilket snille jag är! :) mvg på historiauppgiften, vg + på engelskadiagnosen m.m. Lunch kl elva. Saknar min lilla busdotter!


Mums med piggelin tycker Lillan :) här sit...

Publicerat: 2011-04-07 Kl: 20:34:54 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


foto0232 (MMS)

Mums med piggelin tycker Lillan :) här sitter hon och myser igår eftermiddag.


Mina älsklingar på promenad igår. Vädret v...

Publicerat: 2011-04-06 Kl: 00:22:00 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


foto0230 (MMS)

Mina älsklingar på promenad igår. Vädret var helt sjukt, ena sekunden regnade det och andra var det strålande solsken. Imorgon är det skola som gäller, måste plugga stenhårt.. Att klara av fyra kurser på tio veckor är ingen lätt match. Jag kan ju förlänga tiden, men jag ska göra allt dör att hinna klart till sommaren. Sedan börja med B-kurserna till hösten och sedan får det nog räcka och så får jag jobba ett tag. Aja, lite tankar bara. Godnatt


Hej hopp!!

Publicerat: 2011-04-05 Kl: 22:24:50 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Tjena bloggers!

Jag har inte skrivit på några dagar, och inte heller mms-bloggat för att jag inte har haft några pengar på mobilen och inte orkat ladda på den. 

Jag är såå himla trött på eftermiddagarna och kvällarna, så jag har knappt tid att sätta mig ner vid datorn. Och när jag har tid så är klockan så mycket så att jag inte har samvete till att sitta för jag vet att jag fastnar i flera timmar, haha. Man gör ju inget viktigt här ändå, kollar bloggar, facebookar och kanske bloggar själv. 

Jag hoppas att jag kommer in i detta snart, så att denna trötthet försvinner någon gång och kroppen blir van. Det är en ren och skär plåga när jag måste kliva upp vid 6:30, och det kanske låter som en sovmorgon för vissa men för mig är det sjukt tidigt som har ett barn som alltid sover till MINST 9 på morgonen och har gjort det hela sitt 1-åriga liv. 

Så ja, där har ni anledningen till att bloggen blir lite oprioriterad just nu. Förut hade man ju tid att sitta lite hipp som happ, men icke nu. Min lediga tid vill jag ju spendera med min lilla ängel. Jag saknar henne så hemskt mycket om dagarna. Det är en stor omställning för oss båda att vara ifrån varann så många timmar åt gången, när jag och hon har suttit ihop i 14 månader och aldrig varit utan varandra längre än 4-5 timmar i sträck. Huga! Men hon har det så bra med sin pappa som hon älskar mest i världen. Hon är pappas flicka alltså. Hon väljer bort mig och är hellre med honom, han är favoriten. Ibland blir man ju lite ledsen när det bara är pappa som duger, man blir lite sårad i mammahjärtat men jag vet ju att det inte är så och att hon inte gör det medvetet. Det går ju i perioder, ibland är det mamma och ibland pappa. Så är det ju med alla barn, vad jag har hört iallafall. Men desto gladare blir hon när jag kommer hem efter skolan, och så får man en stooor puss och en kram och så säger hon mammaaa mamma. Hon har börjat göra slängkyssar också, haha så söt. När jag går på morgonen så ber jag om en slängpuss, då pussar hon handen och slänger iväg den och skrattar. Haha, danne som lärde henne. 

Nu måste jag verkligen skynda mig att duscha, det tar ju 100 år för mig att platta allt mitt lockiga hår.. Det tar totalt ca 40 minuter att platta håret ordentligt, så att det inte finns en enda lock eller våg kvar i håret, så som jag vill ha det. Och därför måste jag alltid göra det på kvällen innan skolan, jag har ju inte tid på morgonen att stå och platta håret i en timme lixom. Då skulle jag behöva kliva upp 4 på morgonen, haha! 

Jag skickar några mms-bloggbilder efter detta inlägg. Har inte använt digitalkameran på ett tag, och jag har ingen sladd så jag kan överföra till datorn heller :/ Måste köpa en sån!!
Kram på er

Long time no see

Publicerat: 2011-04-02 Kl: 22:28:27 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Hej bloggen. 

Nu var det ett par dagar sedan jag skrev. Det beror på att jag inte sitter så mycket vid datorn längre, helt enkelt för att jag inte hinner. Jag pluggar på dagarna, och när jag är hemma vill jag vara med min bebi så mycket som jag bara kan. Sedan pluggar jag på kvällen och är dödstrött under hela dagen. Detta, att gå från att vara mammaledig till att starta dagen kl 06 och vara ute ur lägenheten kl 7 om man ska hinna till skolan i tid, är sjukt jobbigt att vänja sig vid. Hela dagarna sitter jag och gäspar och skulle kunna somna när som helst, var som helst om jag tillät mig själv. Åh, jag hoppas att jag vänjer mig snart. 

Imorgon ska vi på födelsedagsfika för Thelisen fisen som har fyllt 1 år. Hon och Jasmine fyller år på samma dag, exakt ett år emellan. Dom är födda på nästan samma tid på dygnet också, skiljer typ 1 timme eller något. Häftigt tycker jag dååå. Så dit ska vi imorgon och kalasa, Haylee blir så lycklig när hon får mumsa i sig gosaker. Men jag hoppas att hon kommr vara på bra humör och inte vara trött, ska försöka lägga sovpassen så att hon är pigg vid 15 tiden. När vi var på Jasmines kalas så höll hon precis på att somna i vagnen när vi kom fram, hon var alltså supertrött. Så då började hon grina så fort någon pratade med henne eller så fort jag lämnade hennes synfält för 1 sekund. Haha, lillhjärtat mammas.. Hon blir lite rädd ibland, men oftast går det bra. Om man inte är så på henne och låter henne vara ifred, kanske bara heja på henne och sedan hålla lite avstånd tills hon har vant sig vid omgivningen och fått checka vilka som är där osv. 

På måndag är det skola som gäller, 8-15 tror jag?? Sedan ska jag gå med Sandra på stan och köpa ett par galonbyxor till Haylee. Hon har redan en jacka i storlek 80, och ett set i storlek 90 som är jättefint, alltså både galonjacka och byxa. Men till jackan i storlek 80 finns inga byxor... Och hon har ju så korta ben, så jag ska köpa ett par i storlek 74/80 som jag har spanat in. Sedan när hon växt ur dem så får hon ha dom i 90 och vika upp dom lite kanske, det gör ju inget om dom är lite stora heller, bara hon kan gå i dom utan att snubbla så. Och så ska jag även handla galonvantar och lite grejer som hon behöver till dagis.. Hon börjar nästa vecka, alltså inte nu vecka 14 utan veckan efter. Så då kommer jag att missa all undervisning i skolan, men jag kom precis på att jag har ett seminarium som jag måste gå på då... Så då kanske Danne får vara med på inskolningen själv i ett par timmar. Vi ska ju göra det tillsammans såklart, men att vara någon timme själv här o där spelar ju ingen roll :)


På tisdag är jag ledig, woho vad skönt... Men jag lär ju ändå åka till skolan och sätta mig o plugga. Eftersom jag ska vara ledig vecka 15 så måste jag plugga stenhårt så att jag har alla inlämningsuppgifter klara, så att jag inte missar massa under den veckan och har ännu mer att göra. När jag ska plugga hemma så blir jag distraherad. Om Haylee sover för kvällen är det lite lättare, men annars sitter man och stressar för man vill bli klar innan hon vaknar, eller så vill man städa istället eller se det där bra programmet på TV. Så därför åker jag oftast till skolan o sätter mig och pluggar, även fast jag inte har lektion. Då går det undan och saker blir gjorda.

Nu ska jag lägga mig och sova, är så himmelens trött.

Sov gott :)


RSS 2.0