3,5 timmar

Publicerat: 2009-02-28 Kl: 23:06:49 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Godkväll bloggen.

Jag sov inte ett skit inatt. S
omnade runt 7 på morgonkvisten och jag hade ju bara tänkt att sova i nån timme sisådär. Sedan blev det panik. Gjorde mig iordning och sprang iväg dit jag skulle. Sedan hem igen, hämta nycklarna & skit och sedan åka iväg till jobbet. Jobbade åt en arbetskamrat som hade en syster som fyllde år, så jag jobbade 3,5 timmar. Haha. Men vadå... Alla timmar är bra! Sitter och försöker fiska efter Moa nu men hon svarar ju fan inte. Jag behöver öppna åt henne imorgon och få sluta kl 18.30, ska iväg på en sak då som jag verkligen behöver och vill gå på. Men men, hon kanske har somnat!

Ikväll ska jag inte göra någonting speciellt.
Sitter i soffan nu och tar det lilla lugna. Har så himla ont i nacken och ryggen, jag har haft det i flera dagar. Jag undrar varför. Behöver gå till en massör känner jag. Nästa lön ska jag lägga pengar på det!

Inatt när jag låg sömnlös så kollade jag på Step up 1 för första gången,
aldrig sett den förut. Undrar varför. Jag har väl börjat titta på den flera gånger men aldrig slutfört projektet riktigt. Den håller ju inte samma mått som The streets men den var bra ändå :-) Gillade den. Men jag gillar alla dansfilmer.

Försöker att få tag i min mamma men det verkar omöjligt...
Det klias i mitt huvud också. Från det ena, till det andra. Vill låta bli att klia, annars svider det imorgon när jag ska duscha. Som tur är har jag nyss tvättat håret :-) Kanske beror på det? Tog underbaraste duschen... Peelade ansiktet, kroppen, gjorde ansiktsmask och allt detdär. Hur underbart som helst. Så nu känner jag mig jätte fräsch. Ska bädda sängen också.

Imorgon innan jobbet så ska jag boka en tvättid.
Fan dethär går inte längre, tvätthögen bara växer och växer och snart kommer man inte ens in i badrummet. Har lust att ställa ner Ikea kassarna i källaren så jag slipper att se skiten.

Avslutar här,
skriver ju ingenting vettigt ändå.

- Emma


Kvällspass

Publicerat: 2009-02-27 Kl: 23:32:30 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej bloggen.

Vaknade idag mitt på dagen, började att göra mig iordning och sedan kom Simon och hämtade mig och vi for till jobbet. Började jobba kl 15 och jobbade nu till kl 21... Fick hjälp av Robin till kl 19 ungefär innan han drog, men det gick väl rätt bra ändå kan jag tycka. Imorgon skulle jag egentligen vara ledig men icke då. Men jag har redan räknat ihop att jag kommer att få ganska bra lön denna månad som kommer! Så det är det som får mig att fortsätta.. I need the money.

Min msn är helt störd. Det går aldrig att logga in. Så nu har jag avinstallerat det, men jag håller på att ladda ner den nu igen. Går sjukt segt.. Men vad gör man? Jag funderar på att ta en dusch. Men inte än. Sitter och tittar på Raw Comedy Club, det är skit roligt :-D Haha. Han som uppträder nu verkar vara lite halvt mongolid sådär. "För en dag sedan började jag få ont i mitt anus. Jag gick till doktorn, när han var där så stoppade han upp sina fingrar i min stjärt. Då tog jag tillfället i akt och började runka" säger idioten. Helt seriös. Analmigrän säger han att han har. Vad fan. "Jag ger analmigrän ett ansikte". Okej. Då vet jag detta. Då kan jag sova gott inatt.

Jag vet inte vad jag ska göra. Jag är rastlös som satan. Inget sällskap har jag heller.. Men nu går nedladdningen av msn snabbt iaf.

Nee, jag skriver mer senare. Jag ska lägga mig och mysa i soffan och titta på någonting. Dricka lite grönt te. Göra ansiktsbehandling kanske :-) Mysfredag by myself.

- Emma


Så. Äntligen.

Publicerat: 2009-02-27 Kl: 00:45:11 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej. Det har varit någonting knasigt med min blogg hela dagen så jag har inte kunnat blogga... Konstigt. Men nu verkar det fungera iallafall! Peppar peppar.

Idag har jag jobbat, var otroligt seg så det tog sådan tid innan vi var klara kändes det som. Men det funkade! Efter jobbet fick jag skjuts hem till Sandra där jag skulle möta upp någon, och sedan åkte vi till OKQ8.

Nu sitter jag hemma med slingfärg i håret. Äntligen är proceduren igång! Slingfärgen kostade bara 50:- på HM härromdagen, så varför inte lixom? Lika bra... Jag har ju ändå bestämt mig för längesen att jag ska bli blond igen, och det finns ingen blekning som tar bättre än H&Ms egna slingmedel. Tro mig, i've tried them all... Vet att Lina håller med mig också. Ska skölja ur det om ca 5 minuter då jag passerar maxtiden. Jag är rädd att håret ska ramla av. Haha. Lovar att återkomma med bilder typ imorgon eller något när jag har tid att knäppa kort. Jag hatar att jag inte har någon digitalkamera längre.. Den som snodde den ska brinna i helvetet föralltid. Hoppas jag. Den jäveln. Jag älskade min lilla rosa diggy.

Nej, nu måste jag kliva in i duschen. Mina grannar måste ju bli galna, jag duschar alltid på nätterna. Men jag gör det av en anledning så vad fan ska jag göra.. Har inte så mycket val :-)

Uppdaterar kanske en sväng efter duschen, annars hörs vi imorgon eller en annan dag.

Vill någon göra någonting med mig imorgon? Det är bara att höra av sig.. Vilma, Evelina, Lina :-) Syftar jag ju på. Såklart.

- Emma

Effektiva Emma

Publicerat: 2009-02-25 Kl: 19:40:44 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag känner mig duktig idag!

Klev upp förut och hoppade direkt in i duschen,
fönade håret och plattade och så. Sminkade mig och sedan tog jag bussen ner till stan, gick in på apoteket och köpte det jag behövde :-) Sedan åkte jag hem, började direkt att diska dammsuga och skura golven. Så nu ser det perfekt ut här! Wiho. Effektiv är jag idag. Vill tjuva den som har tvättstugans sista tid också, och tvätta liiite kläder iaf... Jag behöver verkligen det alltså. Men jag skrev upp mig imorgon kl 12-17, men börjar jobba 16 så jag kommer ändå inte att hinna tvätta färdigt allt. Jobbigt. Men det får gå!

Nu sitter jag och väntar på att golven ska torka här.
Jag vill gå ut på en promenad känns det som, det är skönt väder ute... Jag ska gå bort på Ica eller ner på OK ska jag gå, köpa en snusdosa. Jag är utan snus och det känns som att det stör min harmoniska tillvaro. Värmeljus skulle jag också behöva. Really.

Jag ska måla naglarna nu.
Hoppas att det blir fint :-) Det återstår att se. Jag ska svara på några sms som jag har fått under dagen också, lika bra det så att folk inte tar illa upp och tror att jag skiter i dem.

Vi hörs senare. Ha en bra kväll!
- Emma



..jag älskar dej

Skön ledig onsdag

Publicerat: 2009-02-25 Kl: 17:28:18 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej på er.

Idag har varit en helt perfekt underbar dag tycker jag. Trots att jag missade tvätt tiden imorse, igen. Jag är så klantig och glömsk med tider. Sedan nu jobbar jag ju hela tiden så när fan ska jag hinna tvätta då? På lördag är jag ledig men då ska jag göra en sak med mamma.. Skulle viljat jobba, Simon bad mig att ta hans pass men jag kan verkligen inte eftersom jag lovat morsan att jag ska hjälpa henne. Hade velat tjäna pengar :-) Vill jobba som ett cp denna månad så att jag får mycket lön nästa... Blir lite mer motiverad eftersom jag inte fick speciellt hög lön idag. Dåligt men det är tur att jag har en underbar person som hjälper mig!

Nu ska jag strax ner på apoteket och handla rengöringsgrejer till ansiktet som jag verkligen behöver, annars blir det inte roligt. Jag har varit utan nu i nästan två veckor och det börjar märkas kan jag tala om. Tur att de inte är så dyra iallafall! Ska köpa rengörings sånt man tvättar ansiktet med, ansiktsvatten & hudkräm. Det blir finfint det.

Efter stan ska jag åka bort till Nacksta en sväng och gå till mormor. Har lite räkningar som hon ska kika lite på :-) Hon är snäll hon. Hoppas hon betalar dem! Haha. Gud jag har sååå mycket räkningar som jag inte har råd att betala. Hur fan ska jag göra? Jag förstår inte. Men hyran är ju viktigast, såklart. Annars har jag ingenstans att bo. Men hyran struntar jag aldrig i att betala. Aldrig.

Jag funderar på ifall jag ska skriva till min kära moder och fråga om jag får komma bort och sola. Men jag har ju sminkat mig idag! Fan. Inte varje dag det händer, haha.

Nej, nu går bussen snart. Jag orkar fan inte gå ner till stan. Hur lat är jag då, va!? Oh my..

- Emma

Efterlyser Frida Sendelbach

Publicerat: 2009-02-25 Kl: 02:41:47 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Frida Sendelbach, kan du inte snälla göra om min design lite? :-) Göra en ny header. Du behöver inte ändra hela designen. Hör av dig ;-) Kram E.

Aftonbladet

Publicerat: 2009-02-25 Kl: 02:35:54 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Goder natt.

När jag la mig och skulle kolla på 90210 så somnade jag på dirren. Haha, det var så otroligt skönt! Men nu är jag osäker på ifall jag kommer att kunna somna om igen strax, men det ska nog inte vara några problem. Jag som är en sådan sju-sovare. Måste iallafall gå och lägga mig så att jag inte är för trött för tvättningen imorgon. Träffa min mamma vill jag också göra, gå och sola kanske man ska göra imorgon kväll? Ska skriva till henne på Facebook. Min mamma tycker att hon är frän som har facebook. "Jag såg det och det" "Jaha, vart då?" säger jag då. "På facebook såklart!" Haha. Nörden.

Nej nu ni kära människor blir det lite Smalville innan sömnen intar. Måste tvätta ansiktet också! Det skall jag göra.

Godnatt.

yours truly
- Emma

Andra Avenyn

Publicerat: 2009-02-24 Kl: 21:59:46 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej på er gott folk.

Sjukt trött var jag igår natt iallafall. Toksomnade i soffan och gick sedan vidare till sängen där jag sov som en gud :-) hehe. Mysigt var det kan jag tala om! Inte lika mysigt när jag blev väckt och fick veta att kl var 14 på eftermiddagen och jag trodde att jag hade missat min tvättid. Men det visade sig att den var imorgon. Perfekt :-) Jag är ju ledig imorgon så det passar perfekt. Och jag ska verkligen inte sova över denhär gången som jag gjorde sist när jag var sjuk. Jag har typ ett par trosor rena, så det är i grevens tid jag tvättar, och då kan ni ju tänka er hur mycket det är. Haha. Måste bli bättre på hushållssysslor!

Jobbade 16-21 iallafall med Robin och det flöt på jättebra. Kändes inte ens jobbigt att jobba idag tyckte jag. Jag är så harmonisk idag. Trött är jag med.

Nu ligger jag och tittar på Andra Avenyn, detta program har blviit dåligare och dåligare faktiskt. Det händer aldrig någonting spännande. Men nu står Ica-Stig och skriker så man blir ju nästan rädd.

Nej, nu uppdaterar jag lite senare. Ska ta tag i lite saker här i hemmet innan jag ska kolla på 90210 ;-) Myskväll.

- Emma

Wooooork

Publicerat: 2009-02-23 Kl: 22:39:35 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej på er folket. Och bloggen.

Vilket jobbigt dygn det var igår. Men ganska så lönsamt faktiskt. Jag laddade ner de två senaste avsnitten av 90210. Sedan ringde mormor kl 6 på morgonen och sa att hon var vaken, så jag sprang dit och hämtade min extranyckel. Så pratade vi lite om allt möjligt. Hon vill att jag ska säga upp lägenheten och flytta in hos henne igen tills jag hittar en annan lägenhet. Jag vill dock inte det. Iof skulle det vara otroligt skönt med all uppassning man får, mat på bordet när man kommer hem, nån som tvättar åt en osv. Perfekt ju! Men det går inte. Har man väl tagit steget och flyttat hemifrån och att klara sig på egen hand så återvänder man inte. Det skulle väl vara ifall mamma erbjöd sig att jag fick flytta in med henne, då skulle jag nog lätt göra det. Saknar att bo med henne. Inte som det var det senaste året men alla år innan dess var de bästa i mitt liv :-) Älskar min mami.

Efter jobbet så skjutsade Simon mig tll Sandra där jag stoppade in mitt USB minne i hennes dator & la in 90210 avsnitten. Så nu har jag nåt att göra hela kvällen! WIE. Jag ska fan dammsuga innan jag duschar. Jag kommer aldrig orka göra det imorgon. No chance. Då ska jag jobba kvällen igen med Robin så vi får se hur det utvecklar sig.

Idag har det iallafall gått jättebra. Jobbade ensam med Simpa och fick lite besök och så :-) Trevligt. Inte varit så mycket folk heller så jag har hunnit att göra allt jag ville göra och har velat göra i flera dagar men inte orkat. Ännu bättre blir det imorgon! Då blir det storstädning al'a jobbet kan jag tala om.

Nej, dammsuga var det ja. Innan --- kommer tillbaka.

Puss på er. Ha en bra måndagskväll :-) För det har jag!

- Emma


working 16-21, what a way to make a living

Publicerat: 2009-02-23 Kl: 14:58:52 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Lalala. Jag är så trött. Ni förstår inte detta. SJUKT trött är jag. Jag skriver mer senare. Måste göra mig iordning för jobbet nu!

still here

Publicerat: 2009-02-23 Kl: 04:15:27 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Ja, jag sitter fortfarnade hos Sandra. Hon är ju dock inte hemma, men jag har fått mat, dricka och allt :-) I love kerstin! yeah.

Ska bara vara här till vid 6 tiden ungefär då jag förväntar mig att hon ju bör vara vaken.. Människan är ju 60 år. Då borde man väl vara vaken den tiden.

Nu ligger jag iallafall i Sandras sköna säng och tittar på något dåligt på tvn. ska se hur snabbt jag får ner ett 90210 avsnitt :-) Borde testa iallafall!

- Emma


Hos Sandra

Publicerat: 2009-02-23 Kl: 02:21:28 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Guuuuud vad roligt. Jag tänkte ta en liten kvällspromenad bort till Nacksta och träffa en kompis och sådär.. Sedan kom jag på att, hm, jag har nog inte med mig min hemmanyckel. Jag tog nog och lade den vid köksbordet när jag kom hem från jobbet för att jag var så otroligt less på livet. Allvarligt. Hur satans klantig får man bli? Hur kan man gå ut och ta en kvällspromenad utan att ha med sig hemmanyckeln!? Det är sjukt klantigt. Jag förstår ingenting.. Mormor har ju min extranyckel och hon bor ju bara här i huset bredvid Sandra. Men jag får inte tag i människan. Och eftersom jag inte har min nyckelknippa så har jag ju självklart inte hennes hemmanyckel heller. Roligt läge. Skickat sms och ringt men hon ligger ju självklart och sover, det är ju en gammal dam vi talar om här.

Så jag vet inte jag. Det är ju iallafall tur att familjen Johansson är som min andra familj precis som det alltid har varit i alla århundranden. Hehe. Så jag vet inte, kanske crashar Sandras rum tills första bussen går hem. Då är nog porten öppen iallafall. Tror ni inte det? Jag tror det jag.

Tur att Sandra is out of town och jag får låna hennes dator, annars hade det nog blivit tråkigt. Men jag vill hem till min underbara stökiga lägenhet. Vill bara städa hela placet känner jag. Ouff.

Imorgon blir det iallafall arbetsförmedlingen med mami, sedan börjar jag jobba kl 16 :-) ska väl bli skönt. Det är ju som det är men a girls gotta do what a girls gotta do, right!?

- Emma


ingen sömn

Publicerat: 2009-02-22 Kl: 04:22:52 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag har fortfarande inte lyckats fått någon sömn. Försökt ett par gånger men alltid är det någonting som stör mig eller kommer ivägen. Till exempel ett strömavbrott mitt i allting. Allt bara dog. Tvn, lamporna, you name it. Hela lägenheten blev kolsvart och jag blev livrädd. Skrämd till döds. Detta är tacken för att jag tittar på för mycket spökprogram på TV, tänkte jag. Men som tur var så slogs allt på igen efter ca 30 sekunder :-)

Nu har jag ätit lite, gjort och fixat allt som lyckats störa mig
. Ska se om jag kanske får några timmars sömn iallafall innan jag börjar min långa dag på jobbet imorgon. Fy fan. Hoppas jag får ta Simons pil, han sa kanske. Peppar peppar. Hoppas hoppas.


Nyss hemkommen

Publicerat: 2009-02-21 Kl: 20:50:26 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej bloggen.

Idag har det varit en rätt hektisk dag på jobbet.
Dagen började med att jag försov mig, vaknade 13.20 av att min chef skickade arga sms till mig och fråga vart fan jag var någonstans! Shit tänkte jag och kollade på klockan. Jag klev ju upp 11.30, fattar inte att jag somnade om. Hur gick det till kan man ju fråga sig. Sjukt iallafall. Men jag kutade ner till bussen och kom till jobbet drygt en timme sen. Ingen större skada skedd förutom att jag höll på att skämmas ögonen ur mig. Inget mer sånt nu. Jag ska aldrig mer komma för sent eller sova över. Men när man börjar kl 13 så kan man ju fråga sig hur man kan komma sent. Konstigt. Less blev jag iallafall på mig själv.

Dagen har flytit på iallafall,
och det har varit så äckligt mycket folk så jag förstår inte ens. Herregud. Jävla turister. Så fick jag skjuts av Robin hem efteråt.

Nu är väl tanken ungefär att jag ska göra någonting
åt berget med disk som har bosatt sig i min diskho och lite runt omkring där. Fy fan. Sedan ska jag duscha. Jag orkar inte städa resten av lägenheten. Det får jag ta någon annan dag.

Efter det så ska jag lägga mig och titta på Scrubs,
såg inte så många avsnitt igår innan jag tvärdäckade och vaknade tusen gånger på morgonkvisten. Jag kunde inte få ro i kroppen, jätte jobbigt var det. Hopppas det går bättre ikväll iallafall :-)

Min älsklings mamma kom förbi jobbet med en snusdosa och några ibumetin också
. Tusen tack för det mami :-) I love you. Så bestämde vi att hon ska hämta mig kl 15 på måndag så att hon kan följa med mig till arbetsförmedlingen, måste skriva in mig där. Detta fungerar inte längre.

Nej, jag uppdaterar lite senare.
Dethär blev ju ett väldigt roligt och läsvärt inlägg, inte sant!? Skriver ju bara en massa skit.

- Emma



Jobb

Publicerat: 2009-02-21 Kl: 01:19:58 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Som jag skrev förut så har jag jobbat kvällen ikväll. Det gick väl rätt bra, fick ganska bra nyheter också som gjorde mig rätt glad! Trygg iaf om man säger så. Så det var ju bra. Annars flöt det väl på, rätt segt.

Efter jobbet så fick jag skjuts av Robin bort till Evelina. Där satt vi och pratade lite om allt möjligt, var ett tag sen vi träffades så det var roligt faktiskt. Måste börja umgås lite mer tycker jag, som förut :-) Vi satt iallafall och garvade som fan åt Let's Dance. Hahaha dendär jävla Carl Jan måste vara den fulaste som kan existera på ett dansgolv. Förstår inte ens hur han kan få vara kvar som. Så sjukt ful.

Tog sista bussen hem där jag träffade en full Lina som mobbade mig för min mössa. Taskiga jävel. Jag som bjöd henne på lite mat idag ;-) Hahaha. Men min mössa är skit ful. Jag vet ju detta.

Sedan jag kom hem så har jag bara suttit och tittat på tv. Kollade på D.E.A. Skit bra är det. Narkotikapolisen typ som gör tillslag osånt till stora knarklangare o sånt. Som Cops ungefär fast lite värre. Roligt att se folk när dom nekar ända in i döden fast bevisen är så jävla uppenbara. Sjukt.

Imorgon börjar jag kl 13.00. Det var rätt skönt att jobba idag, fast ändå inte på ett sätt men. Kan inte riktigt förklara här i bloggen men. Skit i det. Har fått ihop lite timmar denhär månaden alltså :-/ Jag är ju van att jobba nästan dubbelt så mycket.

Jaja. Nu ska jag kolla igenom min post och sedan sätta mig och titta på den nya säsongen av Scrubs. J.D har skägg!!! Höll på att dö när jag såg det, så fult. Han ser ut som en gammal gubbe.

- Emma




Sjuk, igen!

Publicerat: 2009-02-20 Kl: 13:11:04 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag har lyckats på nåt konstigt jävla sätt att bli sjuk igen. Jag förstår inte hur det kan bli så. Jag hade feber i 4 dagar för nån vecka sen, och ända sen i förrgår har jag legat med feber, igen. Två gånger på så kort tid. Hur jobbigt som helst. Jag låg i sängen hela dagen igår. Jobbigt som fan, men vad ska man göra? Jag vill att det ska bli sommar någon gång... Då blir man inte sjuk.

Nej, nu börjar jag snart jobba. Skriver senare..

- Emma

Simpsons

Publicerat: 2009-02-18 Kl: 17:07:05 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har jag bara legat i soffan och kikat på Simpsons och tagit det lugnt :-) Mysigt. Ska åka bort till Sandra om ett tag och se om jag kan få nån hjälp med datorn. Hoppas det. Har ingenting att skriva nu känner jag, skriver senare istället.

- Emma

Kväll

Publicerat: 2009-02-18 Kl: 00:15:44 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej igen. Nu har jag lärt känna min lilla dator lite mer ;-) Men jag har fortfarande inte fått rätsida på detdär med internet.. Men jag ska få hjälp imorgon så hoppas att det går bra då.

Har inte gjort någonting speciellt ikväll, legat i soffan och tittat på bl.a. Andra Avenyn :-) Det var dåligt idag måste jag säga, inget intressant överhuvudtaget. Tråkigt när man väntar hela veckan på det..

Blev lite hungrig nyss när jag pratade med Sandra i telefonen så jag gjorde lite makaroner och korv. Gott var det, även om jag brände fast lite mackisar i kastrullen. Men jag kan ju inte ens rosta mackor. Haha.

Jag upptäckte för en stund sedan att eftersom dethär är mobilt bredband och jag har ett simkort instoppat i datorn, så kan jag skicka sms så står det numret lixom. Som att man skickar från mobilen :-) Jätte bra ju. Så slipper man slösa på sina egna pengar på mobilen. Bra så.

Nu ska jag fortsätta med mitt blogg-läsande. Men det dåliga är att jag minns ju inte vilka bloggar jag läste. Jag minns bara Evelina, Vilma, Linas, Katrin Zytomierska, Blondinbella & Kenza. Sedan är det tomt.

Nej nu ska jag snart se på sex and the city & sova lite. Det ska bli skönt det.

Xoxo, sov gott.
- Emma

Segt

Publicerat: 2009-02-17 Kl: 19:41:47 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej på er.

Jag har hämtat min dator nu :-) Så glad. Den är liten och gullig och fin. Hihi. Men en sak som jag är missnöjd med är internet, fan det är skitsegt.. Jag förstår inte? Det kanske ordnar till sig lite senare. Jag har ju nyss fixat till det.

Idag har jag inte gjort så mycket. Legat och tittat på tv, varit ute i svinkylan!!! Sjukt kallt ute alltså. Jag skulle ha träffat Evelina idag också, men det verkar inte som att det blev någonting av det? Jag kan inte ringa henne heller, har inga pengar på mobilen. Ska skicka ett sms strax.

Jag har ingenting att skriva, ska försöka ta igen lite bloggläsande nu. Hitta adresserna till alla osv. Jobbigt kommer det att bli.

Gud, datorn är så liten och jag är ovan så det är lite svårt att skriva på tangentbordet, haha. Min mormor har en jättestor bärbar som jag är mest van vid eftersom det är den jag suttit mest vid. Men jag vänjer mig nog :-) Jag är glad över den iaf :-D

- Emma

Jobb jobb

Publicerat: 2009-02-14 Kl: 20:14:15 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Sällan jag har tråkiga rubriker va? Inte. Jag kommer aldrig på något bra att skriva där. Men skit i det.

Igår var jag bara hemma hela dagen, var ledig så det var skönt! Sandra kom förbi och umgicks ett tag och så. Såg en sjukt bra film som hette Cubic, kom jag fram till idag. Den var sjukt bra... Ska ladda ner den så fort jag får datorn :-) Har ju redan fått mitt internet men nu är det bara datorn som fattas. Sitter hemma hos Sandra just nu, hon är inte hemma dock, men jag orkade inte stå ute i kylan och frysa medans jag väntade på bussen så jag gick in hit. Ska strax gå.

Idag har jag jobbat iallafall.. Moa kom och hämtade mig kvart i 11 imorse. Det har flytit på rätt bra hela dagen, tiden har gått ganska snabbt. Haft jätteont i mitt knä, vet inte varför. Har det fortfarande. Kanske har belastat det fel på något konstigt sätt.. Måste vara så.

Idag fyller min lilla kusin Wilma 7 år, grattis till henne :-) Så imorgon ska vi på kalas. Haha stortjejen. Gullis. Undrar hur lycklig hon blir när hon får alla presenter o så. Och så ska mamma vara med och det måste ju kännas skönt för henne! Wilma alltså. Och Hanna med såklart. Och mig.

Nej nu ska jag sluta här, ska kolla lite på aftonbladet.se och se om det har hänt något spännande. Det är ju Bruce den allsmäktige ikväll på 4an, den ska jag nog se. Måste titta på tv.nu :-)

Cya
- Emma

Hos Sandra

Publicerat: 2009-02-12 Kl: 22:17:49 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu är jag hos Sandra igen. Som varje gång jag skriver tydligen. Haha. Jag skriver alltid när jag är hos henne, har ju ingen dator själv, än. Men det är nära nu! Jag har fått mobilkortet idag iaf, som man ska stoppa in i datorn. Eftersom det är inbyggt modem. Det är ett steg närmare. Nu är allt som fattas själva datorn. Sedan är jag tillbaka i civilisationen igen. Wiho.

Imorgon är jag ledig. Det ska bli skönt faktiskt. Det kommer att bli lite pengar denhär månaden, men ibland får man leva med det. Jag kan ju inte göra så mycket åt saken.. Imorgon är jag iallafall ledig som sagt. Vet inte riktigt vad jag ska göra då, jag vill tvätta iallafall. Innan jag går upp till lägenheten ikväll så ska jag gå och boka tvättid. Hoppas det finns någon imorgon. Och så ska jag sola hos mamma. Har jag bestämt iaf, jag ska ju fråga henne också men det brukar oftast gå bra ;-)

Ska ta bussen hem nu 22.30 :-) Jobbigt att gå uuuuut. Det är så himla kallt så det sticker i hela ansiktet så fort man ens nuddar luften. Ush. Ge mig sommar, please.

- Emma

Skönt med dagspass

Publicerat: 2009-02-11 Kl: 18:59:11 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Imorse vaknade jag vid 10, låg och drog mig en liten stund innan jag klev upp på allvar. Gjorde mig iordning lite och sedan så kom mamma och hämtade mig, sedan åkte vi till mitt jobb. Avverkade 5 timmar och sedan promenerade jag ner till mamma där jag solade en sväng :-) Skönt. Fått en massa blåsor och utslag sedan jag var sjuk som gör så otroligt ont, kan inte ens äta eller någonting.

Nu är jag hos Sandra en sväng, ska åka hem strax och städa som en dåre. Boka tvättstugan ska jag också göra. Hoppas bara att det finns någon ledig tid på fredag då.. Imorgon jobbar jag kvällen iallafall. Så himla trött idag, vet inte varför. Ögonen vill sova men jag vet att jag inte är trött egentligen ;-) Mina ögon är förrädiska. Haha.

Avslutar nu. Jag har ju ändå ingenting att skriva..

- Emma


Hos Sandra

Publicerat: 2009-02-10 Kl: 21:59:29 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag har fortfarande inget internet hemma, har inte fått datorn än heller. Jävla skit vad allting tar tid jämt. Jag har ingenting att skriva för att jag inte har gjort någonting de senaste dagarna, varit sjuk som fan. Legat hemma sedan i lördags natt och haft jättehög feber, frossa, ont i halsen & njuren/blindtarmen. Vet inte vilket det är. Haha. På höger sida är det iallafall. Men det gör fortfarande jätteont :-( Men jag är bättre idag iaf så idag kunde jag jobba. Även om det var lite stressigt så gick det väl ganska bra, blev klar halv 10 (!!!!!!!!!!) hur sent som helst...

Mötte Sandra på Ica där hon handlade popcorn & trocadero, och nu ska vi sätta oss och kolla på Andra Avenyn. Woho. Eftersom jag jobbade idag istället för igår så kunde jag inte se det hemma på tvn idag. Tvn och Super Mario har blivit mina bästa vänner. Som en gammal pensionär. Härromdagen låg jag i soffan från 11 på morgonen till 23 på kvällen. Ha ha.

Nu har jag bråttom.

- Emma


Hos mamma

Publicerat: 2009-02-05 Kl: 18:36:46 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej bloggen.

Nu är jag och hälsar på hos min mami. Sandra är med mig också :-) Fast de två sitter där nere och jag gick upp och lånade datorn! Lika bra det. Tar ett halvår att komma in på msn dock.. Vet inte varför? Ett gammalt tangentbord äre också så man får panik i fingrarna, aj aj.

Jag sitter och väntar på att solariet ska bli ledigt, då ska jag sola & sedan ska jag åka med Sandra till Nacksta. Så ska jag träffa Evelina och vi ska gå ut och gå med hundarna... Raja & hennes boyfriend ;-) Haha. Skönt väder ute också!!

Nu såg jag att jag har fått 28 st mail. Måste läsa dem. Nu mår jag iallafall bättre, så imorgon blir det jobb.

Nu fick jag ett sms som gjorde mig jävligt förbannad. Skiter i att sola tror jag.


Internet-lös

Publicerat: 2009-02-04 Kl: 22:47:07 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej på er.

Nu har det gått många dagar sedan jag skrev här, men det är för att mitt internet hemma upphörde vid månadsskiftet. Jag har beställt en ny skitsnygg & bra dator som jag får om ca 8 dagar :-) Så ska jag ha mobilt bredband, lika bra så! Mitt internet som jag hade innan sög ändåså.

Nu sitter jag hemma hos Sandra & vi har nyss tittat på Andra Avenyn. Fett spännande!!! Kim hade HIV.. Herregud.

Ska ta sista bussen hem nu, ska diska sedan ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag storstäda lägenheten för idag har jag tvättat som en dåre! Sedan så ska jag och Sandra gå och hälsa på min mami, och så ska jag passa på att sola samtidigt...

Vi hörs någonting. Imorgon kanske! Gotta run.

- Emma

RSS 2.0