Min spybebis

Publicerat: 2010-04-30 Kl: 22:23:09 | I kategori: Min vardag | 3 kommentarer



Min dotter har nästan så länge hon har funnits varit en spybebis. Inte när hon var alldeles nyfödd, men från att hon kanske var 1 månad tills nu då (3 månader, snart 4). Jag är väldigt less på att hon hela tiden kräks! Hon bryr sig inte ett dugg, utan hon spyr bara och sedan fortsätter hon att busa och prata och skratta. Har suttit och googlat ett tag och läst om andra personer som har s.k "kräkbebisar". För vissa verkar det ha hjälpt att byta ersättningssort. Så det ska jag prova nu! Hon äter Baby Semp 1 nu, men ger några skopor av BabySemp 2 om dagen för att vänja hennes mage då man kan byta då de är 4 månader, vilket är mer praktiskt eftersom att 2an finns i storpack vilket inte 1an gör. Iallafall - så nu har jag köpt ett paket NAN 1. Ska testa det och se om det blir bättre. Egentligen gör det inte så mycket för mig, jag är van. Men det är jobbigt att byta kläder på både henne och mig säkert 10 gånger om dagen.

Hon går upp i vikt precis som hon ska, så det är ingen fara så. Men det är påfrestande! Här hemma gör det ingenting, men då man är på besök hos någon eller om hon kräks ner någon annan som blir helt till sig av lite bebisspya så känns det jobbigt. Då blir jag mest förbannad o säger "Men håll för fan inte i henne då om du ska gnälla", för jag brukar alltid varna personen i fråga INNAN de håller henne och säga "Hon kanske kräks, bara så du vet". Hon får ju irriterad hud under halsen och på bröstkorgen också, även fast jag smörjer med Miniderm och tvättar rent och håller torrt. Tvätta kan man ju inte göra FÖR ofta heller, då det är uttorkande för huden.

Så jag hoppas verkligen att NAN hjälper nu! BVC säger att det är normalt, och det vet jag ju att det är.. Vissa bebisar är kräkbarn, så är det bara liksom. Så länge de går upp i vikt är det inget farligt och brukar avta när de börjar äta fast föda. Så vi får väl se. Jag återkommer med resultat om ett par dagar :)

Men konsistensen på NAN pulvret var vidrig, helt kornig. Där föredrar jag verkligen Babysempen, då det pulvret är som mjöl i konsistensen och är helt len. Mycket mysigare! Men om bytet hjälper så spelar det ju ingen roll =)

JAJA. Nog om detta! ;) Kul info för er liksom, haha.



Idag kom min älskling hem med 10 röda rosor åt mig :) Han är så gullig!! Älskar dig ♥
Sedan har jag bara duschat, gjort mig iordning och lockat håret med plattången (det var sjukt fint!! ska börja göra det oftare), sedan har vi varit en sväng på majbrasan borta här i Granloholm, beställt mat från Playa Primo och varit på Ica och handlat! Lagt lillan också. Nu ska jag gå upp och lägga mig och mysa med honom i sängen, se på någon film och sådär. Sova tidigt så att vi inte är som zombies imorgon när Haylee slår upp sina ögon vid 7-8 tiden.

Lite rolig info: Idag var det EXAKT ett år sedan jag drack sist. Jag var på något jippo på Oscar med Sandra, typ någon studentgrej.. Skit roligt hade jag!! Har aldrig haft så roligt när jag har gått ut någongång. Men kort därefter fick jag veta att jag var gravid, så idag har jag varit nykter i ett år! Haha :) Det ni.

Hoppas ni har haft/har en trevlig Valborgsmässoafton. Kram på er.


min kille är så gullig:)

Publicerat: 2010-04-30 Kl: 17:52:46 | I kategori: Min vardag | 2 kommentarer


dsc00714 (MMS)

min kille är så gullig:)


nu är det naptime

Publicerat: 2010-04-29 Kl: 09:42:00 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


dsc00713 (MMS)

nu är det naptime


varför är inte jag såhär glad när jag vakn...

Publicerat: 2010-04-29 Kl: 08:33:30 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


dsc00703 (MMS)

varför är inte jag såhär glad när jag vaknar på morgonen? Sitter och dricker en RedBull och hoppas på att bli människa inom snar framtid.. Vad gör ni idag? Ha en bra torsdag! :)


Blonda slingor

Publicerat: 2010-04-28 Kl: 15:38:04 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Alla som känner mig vet att jag varje sommar blir blond, och när vintern kommer färgar jag håret mörkt. Och VARJE år säger jag "Nu ska jag inte färga håret brunt, aldrig mer" men jag gör fan samma misstag om och om igen. Men nu är det dags igen! Så nu ska jag göra blonda slingor.. Såg Vilma häromdagen som hade gjort det och på henne blev det jättefint. Måste ta det lungt eftersom håret är så dåligt nu sedan förlossningen.. Så Sandra är här nu och ska hjälpa mig med det! Färga kan jag göra själv, men att dra ut slingorna ur hättan är sjukt jobbigt att göra i en spegel. Det blir ju spegelvänt så man prickar ju fel hela tiden, haha.

Återkommer med resultalt senare!
Puss på er


morgon mys:)

Publicerat: 2010-04-28 Kl: 08:53:48 | I kategori: Min vardag | 4 kommentarer


dsc00699 (MMS)

morgon mys:)


Stan hela dan!

Publicerat: 2010-04-27 Kl: 21:09:51 | I kategori: Haylee 0-3 månader | 2 kommentarer


Vilken fyndig rubrik..

Idag har vi varit på stan hela dagen känns det som :) Det tog ett tag innan vi kom ner, för jag skulle tvätta av henne och smörja in och ha mig innan vi kunde gå ut, så det tog lite tid. Men det är viktigare att vara ren och torr än att gå på stan! ;) Men ner kom vi iallafall, där vi mötte Sandra, Jasmine, Evelina, William & Thelise :) Ewe med barnen gick dock efter ett tag, så jag fick gå med sandra själv.. Stackars mig!! Hahah.

Jag hittade iallafall litegrann som jag köpte. Köpte ett par skor åt mig själv (!!!!) som jag verkligen behövde. Storlek 36 var liiite stora eftersom att det är tygskor, men de fanns inte i storlek 35 så what to do. Det funkar ändå! Skönt med lite stora skor på sommaren då det blir varmt ändå ju. Så det var bra! Sedan köpte jag en handduk till Haylee som hon behövde, hon har bara 2 och det är bra att ha många. Köpte även min efterlängtade body med drakar från Name it, som jag köpte byxorna till för lääänge sedan. Men alltid när jag har gått in för att köpa bodyn som hör till, så har den inte funnits. Men nu fanns den! Dock bara i storlek 62, men det är bra. Då kan hon ha den lagom till sommaren säkert! Lilltjejen min ♥ Så köpte jag ett par shorts till henne som var på rea! I storlek 68, men hon ska ju ändå inte ha dem förrän på sommaren heller. Och rymliga shorts är ju skönt då man har blöja under tänker jag..

Efter stan så gick vi och handlade lite på Ica, sedan for vi hem! Så har vi båda ätit, sedan har jag tvättat Haylee och smörjt in henne, tagit på pyjamas och lagt henne. Hon är underbar att lägga alltså.. Jag lägger bara ner henne i sängen, lägger hennes gris (gosedjur) bredvid henne och hennes Nalle Puh filt på henne och liksom bredvid kinden, sedan somnar hon på max 10 minuter. Så nu njuter jag av lite egentid, eller njuter.. Hur säger man? Jag längtar ju tills hon vaknar igen, haha. Men nu ska jag sätta mig och pyssla med min fotobok!! Så att jag kan beställa den någongång.. Har även betalat hyran och massa sånt. Blä. Men man måste ju! :)

Nej, nu har ni fått en uppdatering så ni klarar er resten av året. Ha en bra kväll kära vänner!

Här får ni lite blandade bilder från helgen och lite så! Enjoy




Gosen våran


Hej mamma!


Haylee och Jasmine! ♥ 

Och lite på det jag köpte idag



Shorts 79:50, och handduk 99:- på H&M


Byxorna är sen förut, och body 119:- från Name it :) Såååå fint!!!



Montazami

Publicerat: 2010-04-27 Kl: 12:41:47 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Igår kväll var vi hos Evelina & Thelise och hälsade på :) William var med mommen sin så han var icke hemma någon lång stund! Men vi fick ju iallafall träffa snyggingen en snabbis. Vi satt mest och surrade som vanligt jag o Ewe. Haylee gungade i Thelises gunga som vanligt när vi är där, hon älskar den! Vi har ju en egen men den är inte lika rolig, haha. Iallafall - sedan gick vi på affären och lite såna saker.

När jag kom hem igår var jag så sjukt trött. Haylee somnade i vagnen för natten runt 20 som vanligt, sedan vaknade hon 03 och ville äta. Duktiga tjejen min :) Jag var ju bara tvungen att titta på Svenska Hollywoodfruarna innan jag kunde slå igen mina gröna, haha. Montazami sa den ena sköna kommentaren efter den andra. Hon är så gullig. "Vilken lyx.. att sitta här och... mumsa!" Hahahah!!! GUUUD :) I love her.

Nu på morgonen har vi haft morgonmys som vi har varje morgon. Nu sover lillan och vi ska gå på stan lite senare. Måste införskaffa lite nya grejer, känner jag. Haha :P Ska fan i mig köpa en duk tror jag. Titta på en iallafall.

Ikväll hade jag tänkt pyssla med min Fotobok, sedan ska jag även beställa en massa bilder.. Betala räkningar kanske man borde göra också. Fy vad tråkigt!

Nej, ska passa på att göra mig iordning medan snuttan sover.

Ha en trevlig dag!


myser med Thelise medans Haylee har roligt...

Publicerat: 2010-04-26 Kl: 20:01:34 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


dsc00697 (MMS)

myser med Thelise medans Haylee har roligt i gungan :)


varför sitter min kille överallt i hela st...

Publicerat: 2010-04-26 Kl: 18:16:00 | I kategori: Min vardag | 2 kommentarer


dsc00696 (MMS)

varför sitter min kille överallt i hela stan?


Anonyma kommentarer stöööör mig!!!

Publicerat: 2010-04-26 Kl: 15:27:29 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Varför måste folk kommentera anonymt?  Det är så irriterande så jag vill spy. Så du "M" om du vill ha något svar på din fråga så lämna en riktig kommentar. Annars blir du utan svar - så enkelt!

Idag ska min älskling åka hem till Västerås. Just nu ligger han och vilar då han har fått migrän stackarn... Kul att sitta på ett tåg i hundra år när man mår dåligt!

Haylee har lärt sig smacka, så nu gör hon inget annat. Smackar som en galning, hahah gullis. Så har hon hittat sina händer också. Dom är goda verkar det som ;)

Idag har jag hunnit med att tvätta ett par maskiner samt torka det, badat med Haylee och gjort mig iordning! Duktig jag.

Nu blir lillan ledsen så nu måste jag ta henne. Ha en bra dag!

- Emma

Riktigt trött idag..

Publicerat: 2010-04-25 Kl: 17:16:19 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Gud, jag är SÅ trött. Haylee ligger ute och sover i vagnen, tog den nya vagnen som hon fick sova i.. Passar perfekt när vi ändå inte ska nånstans :) Så är den lättare att ta ut osv. Ska ju inte börja använda den förrän hon är ungefär 6 månader ändå.

Jag orkar fan inte skriva alltså. Min hjärna orkar inte arbeta, längtar tills jag får gå och lägga mig igen.

mysigt att sova ute :)

Publicerat: 2010-04-25 Kl: 16:51:32 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


dsc00695 (MMS)

mysigt att sova ute :)


Haylees sommarvagn!

Publicerat: 2010-04-23 Kl: 19:30:55 | I kategori: Haylee 0-3 månader | 2 kommentarer



Idag när Danne skulle komma hem så sa han att "han hade en överraskning till oss som vi skulle bli superglada över" och jag visste inte riktigt vad han hade hittat på nu då.. Trodde han skulle jävlas och säga typ "JAG ÄR ÖVERRASKNINGEN!" eller något sånt dumt, haha.

Men här är vagnen iallafall! Danne älskar Hello Kitty och säger att det är Haylees favoritmärke, haha. Så han köpte denhär vagnen till henne som vi ska ha i sommar! Lättare än den stora vi har nu, när det är varmt på sommaren och man svettas osv. Jag är kär i den!!

Det är en Carena Lieback Lux, så är det en åkpåse med också som inte syns på bilden. Tog bilden från Internet!
En enkel och smidig vagn! Tack älskling. Du är bäst :D

Haylee har världens bästa pappa!!!!

Publicerat: 2010-04-23 Kl: 18:03:52 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


dsc00694 (MMS)

Haylee har världens bästa pappa!!!!


Jag 5 år, haha

Publicerat: 2010-04-23 Kl: 11:56:23 | I kategori: Bilder | 1 kommentarer



Tvättstuga

Publicerat: 2010-04-23 Kl: 11:51:41 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag håller på att tvätta för fullt! Det har varit en mysig morgon med min lilla dotter.. Hon är så duktig!! :D  Igår fick jag en bok från Goboken som det finns typ över 100 aktiviteter som man kan göra med sitt barn i hennes ålder.. Jättebra bok! Så jag har lekt lite med henne och hon har legat och skrattat åt sig själv i spegeln i säkert en timme. Busunge!

Haylee somnade som vanligt vid 20 tiden igår och sov hela natten tills kl 9 imorse :) Förutom ett nattmål som vanligt. Duktiga tjejen. Tänk för ett par månader sedan när man inte trodde att man någonsin skulle få sova en natt igen, haha. Men nu är det ordnat! Ikväll kommer ju pappa Danne hem, och han vill ju gärna vara med Haylee och hon med honom, så det blir lätt att hon är vaken längre på helgerna - vilket jag inte gillar. Så ikväll blir det inge sånt! :)

Nu håller jag på att tvätta för fullt. Nu sover Haylee dock, hur ska jag göra undrar jag då. Jag måste ju gå till tvättstugan om 10 minuter? Och hon sover ju i ungefär en timme. Svårt detta.

Ciao

Jag hatar rubriker

Publicerat: 2010-04-22 Kl: 22:36:44 | I kategori: Min vardag | 3 kommentarer


Förstår inte att man ska behöva komma på en rubrik varenda gång man ska skriva...

Idag har vi haft besök av psyk Sandra ett tag! :) Sedan har vi myst bara, lekt lite i babygymmet och gosat. Sedan gick vi på en liten promenad nu ikväll. Innan jag fick barn så sa jag alltid att jag skulle gå låååånga promenader med barnvagnen, men jag har ju inte gjort det än och Evelina har pikat mig flera gånger för att jag inte gör det. Haha! Jävel. Men nu så, när det börjar bli varmare.. Lovely!

Imorgon kommer pappa hem, och i helgen ska vi väl hitta på något roligt. Nu sover prinsessan sedan ett tag tillbaka eftersom hon somnade i vagnen, och sover nu för natten. Älskar dig baby!

Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova. Jag hatar mig själv när jag är vaken för länge, så vaknar jag av att Haylee är ledsen och vill ha mat. Då ser jag inte ens någonting för att ögonen är sååå svåra att öppna när man är så sjukt trött! Haha. Så ikväll blir det en tidig kväll. Imorgon har jag tvättstuga mellan 10-13. Skönt att tvätta innan helgen. Godnatt


Jag satt och läste en blogg, och kom att tänka på en sak. Varför tar folk sin familj så för givet? Det är så synd tycker jag... Jag själv - som inte har någon familj förutom min underbara bebis och min älskade Danne - tycker att det är synd att människor inte uppskattar att deras mamma gör allt för dem, att de har syskon som de kan bråka med, att deras pappa är tjatig osv. Jag skulle kunna göra vad som helst för att få ha det så. Att ha en familj att vända sig till när allt känns tungt, att ha någon att fråga efter hjälp om det behövs. Men det har inte jag. Jag tycker inte synd om mig själv pga detta, jag klarar mig och det har jag alltid gjort, men jag tycker att hela situationen är åt helvete. Jag önskar så innerligt att min älskade mamma fanns där. Att hon kunde vara den mamma jag vet att hon egentligen är. Den kärleksfullaste, underbaraste personen på hela jorden. Hon är verkligen så sjukt underbar då. Världens bästa. Hon gav mig så mycket lycka och kärlek en gång i tiden. Den tiden saknar jag, och ser tillbaka på med glädje - men samtidigt blir jag SÅÅ arg på mig själv att jag bara tog det för givet då. Nu är det inte så längre, nu är den tiden förbi. Om den någonsin kommer igen vet jag inte. Men jag hoppas det. Både för min skull, och för min dotters.

Paket, snabbdusch osv.

Publicerat: 2010-04-22 Kl: 14:00:58 | I kategori: Haylee 0-3 månader | 3 kommentarer


Hej på er!
Idag fick jag en liten sovmorgon, vaknade vid 10 tiden. Underbart :) Men jag är jättetrött nu igen, haha. Så är det! Nu ligger Haylee i sängen och ska sova middag. Orkar inte göra ett skit idag känns det som, är så trött.

Imorse plingade brevbäraren på och levererade mitt Välkomstpaket från Goboken. Vad roligt :D Fick en massa roliga saker i! Jag gillar när det är adresserat till Haylee själv. Hihi. Fast det är ju mamma som får öppna, haha.

Nu när Haylee vilar ska jag nog ta en snabbdusch. Hon fick en snabbtvätt i handfatet hon, för hon spydde ner hela sig själv så det var nödvändigt och jag orkade inte rengöra badkaret osv som jag gärna vill göra varje gång innan jag badar henne där.. 

Nej, nu ska jag ägna mig åt viktigare saker medan lillan sover. Hörs sen!


Haylee med morgonfrilla och yr i nattmössan (eller sova-middag-mössan)
med sina nya kläder! GULLE.


Du är vackrast




Stan och Birsta!

Publicerat: 2010-04-21 Kl: 21:53:15 | I kategori: Bilder | 2 kommentarer


Idag har vi gjort stan! Sandra och Jasmine gick med oss efter ett tag också.. Jag köpte massa bra saker. Sånt som man måste handla :) Men nu har jag ångest för att jag har gjort av med pengar som jag inte har. Sedan åkte vi direkt hem, bytte blöja och jacka sedan åkte vi direkt ut till Birsta med Lina.

Där köpte jag en datamus på Media Markt, sedan åkte vi på Willys och handlade saker för resten av månaden till lillan. Tack för skjutsen Lina!

När vi kom hem så åt hon, sedan var jag tvungen att bada henne en snabbis. Så nu har jag smörjt in henne med Miniderm, vilken äcklig konstisens det är på den salvan alltså... Blä. Men jag hoppas att den är ger effekt.

Nu ska jag diska lite snabbt, sedan lägga mig och se på veckans Andra Avenyn och sova. Hoppas att dom listar ut att det är Kim som har våldtagit Liv snart! Jag blir fan sinnessjuk av att jag VET att det är han. Jag har legat och dubbelkollat på avsnitten flera gånger, och det SYNS att det är Kim!!! Åhh.. 
 
Jag är slut efter denna dag! Godnatt mina kära läsare.





Haylee i Linas bil


Lite av sakerna jag köpte.. Världen sötaste body från Lindex, har en likadan fast
med Brummelisa på och blå ärmar. Sedan köpte jag ett par strumpbyxor till det.
Hello Kitty fleecejacka från H&M som är perfekt att ha de lite varmare dagarna!
Och OtriBaby koksaltlösning och Miniderm salva..


Lite saker till mamma! En mus från Mediamarkt, underkläder (behövdes!!)
och solpuder.. Minidermen vet jag inte varför jag tog kort på återigen.

Skärpning!!!

Publicerat: 2010-04-21 Kl: 13:27:15 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu jäklar ska jag börja blogga på allvar.. Haha. Jag är så lat. Jag har ju inget roligt att skriva, känner jag.

Igår skrattade Haylee åt mig. Det var så roligt så jag höll på att skratta ihjäl mig. Hon brukar ju alltid le med hela ansiktet och ge ifrån sig förtjusta tjut, men igår skrattade hon verkligen ♥ Hittils har hon bara skrattat i sömnen ett par gånger, fråga mig inte varför. Men det var så underbart :D MAMMAS TJEJEN. Idag ska jag på stan och köpa lite nya grejer till henne! Samt lite koksalt att rensa näsan med då man inte kan använda Nezeril hela tiden, och lite andra saker. Kläder måste hon ha litegrann av. Vårgrejer. Hon har så mycket kläder så jag hinner inte ens använda hälften innan hon växer ur dom, men men. Det är roligt med nytt och fint till min älskling. Jag måste även köpa en concealer, såhär kan man inte se ut. Det är räddningen! :) Så tror jag att jag ska köpa en datamus om jag hittar en billig och bra. Rosa, såklart.

Uppdaterar ikväll. Lovar att ta lite kort idag med.
Kram


Denna serie från Libero älskar jag. Hur bra som helst!
Bakom står även Natusans babyshampo som luktar heaven,
 och natusans babysoftwash som jag använde i början.
Ska även testa Natusan First touch, nu i dagarna..


Ont i nacken

Publicerat: 2010-04-20 Kl: 23:50:02 | I kategori: Bilder | 3 kommentarer


Sitter som en gul ostkrok som Montazami skulle ha älskat. Jag har så jävla ont nu.. Suck. Bloggen blir lite åsidosatt när jag inte har någon vidare blogglust. Jag uppdaterar lite flitigare imorgon, det lovar jag. Nu ska jag sova. Godnatt


Mamma älskar dig hjärtat


morgon mys med en liten mysig tjej. Som ha...

Publicerat: 2010-04-20 Kl: 10:48:20 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


dsc00692 (MMS)

morgon mys med en liten mysig tjej. Som har spytt ner 4 bodys inom loppet av en halvtimme så nu gav jag upp haha


snygga sovstilen haha

Publicerat: 2010-04-19 Kl: 18:35:20 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


dsc00688 (MMS)

snygga sovstilen haha


Dåligt med kommentarer..

Publicerat: 2010-04-19 Kl: 01:13:38 | I kategori: Min vardag | 2 kommentarer


Ett tag så hade jag minst typ 4 nya kommentarer varje gång jag loggade in på bloggen. Nu börjar det bli dåligt med det igen.. Jag kanske ska bli bättre på att uppdatera! Men ibland finns liksom inte tid till att sitta vid datorn speciellt långa stunder..

Nu är klockan mitt i natten och jag måste sova nu! Är jättetrött, eftersom att jag är sjuk så tar allt så mycket mer på krafterna än vanligt. Imorgon har jag tvättstugan kl 10 på morgonen, och Haylee vaknar ju runt 8 någongång. Så det är på tiden att jag somnar nu. Godnatt, hoppas ni har haft en trevlig helg.

Schizofrent väder

Publicerat: 2010-04-18 Kl: 00:14:22 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer


Vilket idiotiskt jäkla väder. Jag gick till ICA en sväng vid en sisådär 20:30. När jag promenerade dit så var det härligt ute, så gick jag in och handlade - och när jag kom ut var det blåsigt som jag vet inte vad och KALLT. Fick leta fram halsduk, mössa och vantar som jag som tur var hade under vagnen. Annars hade jag frysit ihjäl. Knäppa väder alltså, hoppas att det blir bättre imorgon.

Nu sover min dotter, hon är så jäkla bökig ibland :) Det är sött men hon har ju börjat bli stark, så hon slår en i ansiktet och tar tag i näsan eller läppen eller vad hon får tag i. Så slår hon bort nappen en gång i minuten, osv osv. Vet inte varför hon är så bökig ibland, men hon bara är så tror jag. Inte för att det gör någonting, det stör ju inte.. Och det sker bara innan hon kommit in i djupsömnen. Så nu ligger hon och sover så sött, lillgumman min. Gud, tiden går så fort. Jag hinner inte ens med!!! Önskar att man kunde stanna tiden lite, och bara få njuuuta lite till av bebistiden. Snart är min tjej stor! Inte för att jag inte vill att hon ska bli stor, alla åldrar har sin charm - men ni förstår nog vad jag menar. Bebistiden kommer aldrig tillbaka, och den går så himla snabbt. Tänker på mammor i andra länder som bara får vara mammalediga i typ 8-12 veckor. Hur jävla sjukt är inte det, tycker jag. Ska man behöva lämna sitt lilla nyfödda barn när det är 3 månader gammalt? För att gå och jobba. Man hinner ju inte ens knyta band med barnet innan det är dags att lämna det.. Näe, tur att man bor i Sverige! Tack och lov. Även fast vi har ett idiot väder.

Nej, nu ska jag passa på att sova lite. Mår så fruktansvärt dåligt. Mina ögon är uppsvullna och röda.. Åh.
Godnatt


Tack älskade D, för att du har skapat denna underbara tjej med mig.
Jag älskar er mest i hela världen. Mina vackraste. ♥


Älskar det..

Publicerat: 2010-04-17 Kl: 18:59:17 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu på eftermiddagen så bestämde jag mig för att jag och lillan skulle ta oss ett bad.. Hur mysigt som helst! Både hon och jag älskar det. Mysunge. Hon plaskar som en dåre så hon får vatten i munnen o ögonen, sedan blir hon chockad och tittar på mig med stora, förvånade ögon. Haha, som att det vore mitt fel att hon är sprattlig som fisken i vattnet!

När vi hade legat i badet en stund så såg jag att hon började bli trött, då skyndade jag mig snabbt som satan att duscha klart och tvätta klart henne, så att hon inte skulle bli övertrött och vara omöjlig att natta sedan.. Så jag smörjde in henne, satt på en blöja och nya kläder sedan snabbt ner i sängen - där hon tvärdäckade. Men nu börjar hon vakna, såklart. Bara för att jag satte mig vid datorn :) Men så är det! ALLTID. Det slår aldrig fel.

Danne ligger och vilar, han var vaken med Haylee inatt/tidigt imorse för att jag verkligen behövde få sova. Mår fortfarande jättedåligt. Hoppas att det är bättre på ett par dagar.. Orkar inte vara sjuk nu! Har inte tid för sånt trams.

Ikväll är det fotboll på schemat.. Barca spelar, så ikväll blir det livat i huset här.. :) Men så är det med en fotbollstokig sambo!

Nu blir hon förbannad lilltrollet, så jag måste ta upp henne. Ha en trevlig kväll.
- Emma


Svettigt

Publicerat: 2010-04-17 Kl: 15:16:55 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag tror att jag har feber. Jag håller fan på att svettas ihjäl! Min hals känns fortfarande som ett stort sår, men man härdar ut. Tur att man har en liten tjej som gör en glad iallafall, älskar dig mammas hjärta! Om jag inte hade haft henne hade man väl bara legat i sängen och tyckt synd om sig själv, haha. Men nu går ju inte det.

Idag har vi varit på en promenad i idiotvädret. Hur fan kan det först toksnöa hela morgonen, för att sedan bli soligt, sedan regna litegrann? Haha. Aprilväder...

Jaja, nu ska jag nog ta en dusch medans liten sover.

JAG HATAR FOLK SOM HOSTAR RAKT UT!! Det si...

Publicerat: 2010-04-16 Kl: 15:37:22 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


JAG HATAR FOLK SOM HOSTAR RAKT UT!! Det sitter en kärring bakom mig och hostar mig i nacken, så sitter det en tjej bredvid och hostar så hon kvävs. Jag tycker inte synd om henne. Hosta i armvecket idiot jävel. Varför stannar inte folk hemma om de är jättesjuka? Visserligen är jag också sjuk, men jag har ingen hosta. Satan, nu är jag förbannad. Irriterad till max.


vilken blåst! Min hals gör så ont så jag b...

Publicerat: 2010-04-16 Kl: 15:24:52 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


dsc00687 (MMS)

vilken blåst! Min hals gör så ont så jag börjar snart att gråta alltså.. Hittade inte min halsduk heller så jag fryser. Så tappade jag telefonen i golvet nyss så nu är den knäpp. Idag är INTE min dag.. Trevlig helg alla fina!


Sjukstuga

Publicerat: 2010-04-16 Kl: 12:48:40 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag har gått och blivit sjuk.. Undrar vem som har smittat mig? Jag fattar ingenting. Än så länge så är Haylee pigg iallafall, hon är lite snorig dock. Hoppas att det inte blir värre! Tur att pappa kommer hem idag, så jag får sova lite extra :) Då blir man ju pigg snabbare..

Idag ska vi nog inte göra någonting. Sitta här och sedan möta Danne vid tåget, men Ewe sa att det är storm ute. Så jag gruvar mig!! Det värsta jag vet är blåst. Hellre regn, hagel, vad fan som helst. Men INTE blåst, usch.

Inatt har Haylee sovit jättebra. Men det var ett helvete att lägga henne... Hennes farbror och hon började busa när hon var ganska trött, så hon blev övertrött och var omöjlig att lägga. Så jag provade med ett snabbt bad, och det hjälpte liiiite. Men hon var verkligen jobbig att lägga igår. Höll på att bli tokig, haha. Var så trött så jag ville lägga mig i spjälsängen med henne. Men vad gör man inte för sin skatt :) Tillslut somnade hon tryggt och skönt, och mamma däckade direkt i sängen. Hann inte ens slå på en film, och då jäklar är jag trött kan jag tala om. Det är jag nu med... Undrar om jag kanske ska vila lite medan hon sover? På dagarna sover hon ju bara korta stunder ändå.. Hm. Vi får se!


härlig kvällspromenad. Tur att vi får behå...

Publicerat: 2010-04-15 Kl: 21:05:06 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


dsc00686 (MMS)

härlig kvällspromenad. Tur att vi får behålla värmen trots att solen inte tittar fram :) nu ska vi hemåt och sova


T R Å K I G T

Publicerat: 2010-04-15 Kl: 16:53:03 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Guuuuuuuuuuud! Jag har så sjukt tråkigt. Vill göra något men vädret suger ju. Åh.. Haylee ligger och sover med snuttefilten över huvudet, haha knäppis :) Men hon tycker att det är mysigt. Hon har lite svårt att komma till ro på dagarna om det inte är mörkt, o det blir det ju om hon har filten sådär på huvudet. Gullunge.

Jag passade på att duscha förut när Sandra var här. Haylee låg ändå och sov. Försäkringskassan ringde idag också, tack. ÄNTLIGEN. Idiotjävlar.. Jag har bara väntat i 3 månader! :)

Nej, jag känner att mitt humör kommer göra så att jag dödar någon snart. Så jag ska sluta skriva nu...

CIAO


haha lill

Publicerat: 2010-04-15 Kl: 11:10:00 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


dsc00684 (MMS)

haha lill


Namnstatistik

Publicerat: 2010-04-15 Kl: 10:47:54 | I kategori: Roligt | 0 kommentarer


Vill du veta hur många i Sverige som heter just ditt eller ditt barns namn? Gå in här.

http://www.svenskanamn.se/statistik/sverige

Statistik för namnet Haylee i Sverige

Antal bärare 1 kvinna och 0 män.
statistikSe länsstatistik för Haylee »

Vår Haylee är alltså ensam om sitt namn (sin stavning) i Sverige :) Roligt, tycker jag!

God morgon efter våran powernap

Publicerat: 2010-04-15 Kl: 10:23:06 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


dsc00683 (MMS)

God morgon efter våran powernap


Dåligt med bloggning nu

Publicerat: 2010-04-14 Kl: 21:52:03 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer


Jag ber om ursäkt för att jag är så dålig på att blogga nu.. Men jag somnar runt 22 varenda kväll typ. Jag är sååå trött! Haylee sover hela nätter nu *PEPPAR PEPPAR* förutom ett nattmål, sedan vaknar hon runt 6-7 på morgonen, vilket betyder att även jag kliver upp då. Så när klockan börjar närma sig 17.00 så räknar jag minuterna tills jag får gå och lägga mig, haha! Helt underbart.

Idag är det onsdag och det betyder Andra Avenyn. Det lär ju vara dåligt som vanligt men då har jag iallafall någonting att titta på, plus att 90210 har kommit ut idag. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag att somna 2,5 minuter in i filmen.

Sov gott alla fina!


lillgrodan mamis


Stjärnor ****

Publicerat: 2010-04-13 Kl: 22:55:30 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag är så trött att jag ser stjärnor just nu. Så jag orkar tyvärr inte skriva något inlägg ikväll.. Men jag lovar en dubbel uppdatering imorgon istället. Sov gott mina vänner.

Badat tillsammans

Publicerat: 2010-04-13 Kl: 11:33:00 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Nu till morgonen har jag och Haylee myst, ätit och så har vi badat tillsammans för första gången! Jag har inte kunnat göra det förut pga avslag m.m, men nu så går det utmärkt! Det var sååå mysigt och Haylee tyckte att det var jätteroligt. Hon är en riktig liten groda och ligger och plaskar som en tok med fötterna och armarna så det stänker vatten överallt. Sedan tvättade jag henne noga överallt och tvättade håret. Jag använder mycket sällan shampoo när jag tvättar hennes hår, tar bara vatten oftast. Men ibland känner jag att jag vill använda lite shampoo, och då använder jag mig av Liberos babyshampoo :) Använder mig utav hela deras serie. Sedan smörjer jag in hela kroppen och speciellt ansiktet eftersom hon är väldigt torr i ansiktet, med Liberos "cream" som är en lite tjockare hudkräm mot just väldigt torr hud. Den är perfekt.

Haylee blev helt slut efter allt badande, så nu ligger hon med sin snuttefilt och tutte och sover. Mysunge. Jag älskar dig!

Nu ska jag kamma håret och diska. Sedan ska vi bege oss ut i finvädret hade jag tänkt!
Ha en bra dag allesammans, och fortsätt kommentera om vilka ni är som läser bloggen :)

Jag.Hatar.Försäkringskassan!!!!!!!!!!!!!!!

Duktig tjej jag har!

Publicerat: 2010-04-13 Kl: 05:57:38 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Blir så glad, nu har Haylee sovit sedan vi kom hem från promenaden igår. Hon somnade i vagnen ute vid ca 20 tiden, sedan sov hon till nu då. Förutom att hon vaknade för ett nattmål vid ca 01 tiden.

Nu ska jag se om hon vill sova lite till. För det vill jag!!!

Helgen

Publicerat: 2010-04-12 Kl: 22:18:10 | I kategori: Bilder | 8 kommentarer


Nu har min amor åkt hem, tråkigt!! Känns så tomt utan honom här, helt sjukt. Men man får tänka postivt - han kommer på fredag. Det är inte länge dit. Blev en massa knas med tåget idag också, så vi fick sitta på tågstationen i 3 timmar. Men det var ju sånt härligt väder idag, så vi satt ute och myste i solen med vår vackra dotter istället :)
I helgen fyllde Haylees ena kusin 5 år, så vi var där på kalas i lördags. Det var trevligt. Dannes mamma har ju varit hemma i helgen också, så det var ju bra att hon fick vara med Haylee litegrann. Det är ju sällan de träffas. I fredags somnade jag vid 17 på eftermiddagen och sov till 23, hahah jag var sååå trött.

Imorse vaknade jag klockan 8 av att Haylee låg och pratade och Danne höll på att städa och väsnas. Jävla skit. Sedan kunde jag inte somna om, då klev jag upp och lagade frukost till oss istället :) Sedan har jag tvättat idag också, fan vad jag är effektiv och duktig nuförtiden!

Nu sover min prinsessa i sin säng, och jag har precis vikit in tvätten och lagt den i byrån. Nu måste jag äta någonting innan jag dör av hunger och sedan ska jag lägga mig jag med. Haylee lär ju vakna snart och vilja ha sitt nattmål.. Tror jag? Behöver byta på henne och byta kläder. Annars får jag göra det i sömnen på henne, men jag vill inte väcka henne i onödan. Aja, vi får se hur jag gör.

Förresten - vilka är alla ni som läser min blogg? Cirka 200 stycken om dagen och jag vet kanske av 10 st. Vilka är ni? :-) Är så nyfiken. Kan ni inte vara så söta och skriva en kommentar med vilka ni är och länka till er egen blogg om ni har en, är ute efter att hitta nya bloggar att läsa! Mina gamla börjar bli så tråkiga.. ;-)

Godnatt.



snyggingen


Haylee tvättar med mami

Publicerat: 2010-04-12 Kl: 18:38:32 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


dsc00680 (MMS)

Haylee tvättar med mami


hahah mammas trötta sötnos

Publicerat: 2010-04-11 Kl: 15:59:54 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


dsc00678 (MMS)

hahah mammas trötta sötnos


gud vilket underbart väder. Finns det någo...

Publicerat: 2010-04-11 Kl: 11:38:34 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


dsc00676 (MMS)

gud vilket underbart väder. Finns det något roligt att göra idag, tro? Ha en underbar dag och njut av solen :)


zZzzZzZz

Publicerat: 2010-04-10 Kl: 22:58:55 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Ni anar inte hur trött jag är. Jag dör snart känns det som. Nu sover min prinsessa *peppar peppar*, så nu ska jag lägga huvudet på kudden en stund. Lär väl vakna till snart av Danne som skriker framför fotbollen :) Men jag är van, haha. Älskling! Jag har världens finaste familj, älskade ni.

Jag berättar mer om dagen imorgon, orkar verkligen inte nu alltså.
Godnatt, hoppas ni har haft en trevlig lördag!

sjukt fina vovvar

Publicerat: 2010-04-10 Kl: 13:35:54 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


dsc00672 (MMS)

sjukt fina vovvar


en febrig dotter som vill mysa med sin mam...

Publicerat: 2010-04-10 Kl: 08:29:24 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


dsc00670 (MMS)

en febrig dotter som vill mysa med sin mamma och sova!


Sundsvalls tidning, vaccinering o lite annat :)

Publicerat: 2010-04-10 Kl: 03:08:23 | I kategori: Bilder | 3 kommentarer


Idag klev jag upp ur sängen vid 7 tiden, orkade inte ligga där något mer. Så jag klev upp och fixade iordning lite, sedan lagade jag frukost åt Danne medans Haylee låg och vilade. Så var det dags att åka till BVC för 3 månaders vaccineringen. Jag säger bara huuuuuuuuga, mitt mammahjärta gick i en miljard bitar! (Som det nog gör för alla föräldrar)  Men hon blev glad igen efter en stunds kramade och vjyssande.. Min ängel!

Efter det så gick vi ned på stan och åt lite, vi var så hungriga. Träffade Marie och hennes söta son Alex. Trevligt. Sedan tog Daniel med sig Haylee och åka hem medans jag åkte till Sandra för att hämta lite saker som jag hade i hennes källare. Sedan handlade jag och åkte direkt hem. När jag kom vid 16 tiden så låg Haylee och sov, och sedan dess har hon sovit. Med ett undantag på kanske en halvtimme då hon åt och var vaken en liten stund.. Men nu vaknade hon för en stund sedan och fick Alvedon och mat, så nu är hon pigg igen. Hon fick ganska hög feber, så hon har varit brännhet hela kvällen. Usch, jävla spruta.

Idag fyller Keilie 5 år, så vi ska dit på kalas. Om Haylee fortfarande är dålig så stannar vi självklart inte länge, men vi bor ju grannar så det är ju en fördel.

Nu ska jag gosa lite med min dotter som är relativt pigg för första gången idag, så nu sitter hon bredvid mig här och pratar!

Haylee 9/4
Längd: 55 cm
Vikt: 5.350
Huvudomfångd: 40 cm


Missa oss inte idag i Sundsvalls tidning och Dagbladet :)


Daniel Valderrama och Emma Strandh, Sundsvall, med dottern Haylee,
 född 11 januari, längd: 46 cm, vikt: 2780 gram.


Sötnos. Förstoring :)

Publicerat: 2010-04-09 Kl: 00:25:44 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


dsc00668 (MMS)

Sötnos. Förstoring :)


Duktig tjej

Publicerat: 2010-04-08 Kl: 02:02:53 | I kategori: Haylee 0-3 månader | 0 kommentarer


I tre dagar i rad har Haylee följt samma mönster. Hon somnar runt 22:00 och sover ganska länge in på natten då hon vaknar en gång och äter, är vaken i kanske en timme och sedan somnar hon om och sover till ca 8.00. Sedan har hon en lång sovperiod mitt på dagen som är väldigt skönt då man kan hämta igen sig under den lilla tiden :) Jag hoppas att detta håller i sig nu, ska försöka att göra allt för att det ska göra det.

Idag köpte jag "Vi föräldrar - Första året" tidningen, och i den stå det att man inte kan få ett barn att sova på bestämda tider förrän det är omkring 6 månader gammalt. Även om såklart vissa barn har ett etablerat sovmönster redan från början, och det är ju såklart bra om det är så. Man ska överhuvudtaget inte sömnträna barnet när det är så litet, stod det. Barnet sover när det är trött och behöver sova, och det stämmer in på min Haylee. Hon visar tydligt när hon börjar bli trött och då hjälper jag henne att komma till ro och somna. Så enkelt är det med det.

Nu ska jag lägga mig och sova. Har haft en väldigt effektiv dag! Var hos MVC imorse på efterkontrollen. Allt gick jättebra, roligt att träffa min barnmorska igen :) Kändes konstigt att inte lyssna på hjärtat osv, haha. Man är ju så van. Jag bestämde mig för att sätta in en p-stav som jag ska göra i slutet på april. Så det blir nog bra det... Allt såg bra ut och jag hade återhämtat mig perfekt sedan förlossningen, trots att jag varken knipit eller gjort något annat för att hjälpa kroppen att återhämta sig. Men det är nog mest lathet från min sida tror jag. Hon sa: "Inte kan man tro att du har fött barn för 12 veckor sedan, inte!"

Nu blir det 90210. Är så trött så att ögonen går i kors på mig! Så jag tror inte att jag kommer att hinna se särskilt långt.


myser med finaste älskade Jasmine. Min äls...

Publicerat: 2010-04-07 Kl: 17:01:30 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


dsc00667 (MMS)

myser med finaste älskade Jasmine. Min älsklings Haylee sover hon.. Väntar på att åka hem!


sjukt fin nappflaska till min sjukt fina f...

Publicerat: 2010-04-07 Kl: 09:36:30 | I kategori: Min vardag | 2 kommentarer


dsc00666 (MMS)

sjukt fin nappflaska till min sjukt fina flicka ;)


påväg till mödravårdscentralen.. Trött på ...

Publicerat: 2010-04-07 Kl: 08:14:38 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


dsc00662 (MMS)

påväg till mödravårdscentralen.. Trött på ögat


så lyckligt lottad med denna vackra dotter...

Publicerat: 2010-04-07 Kl: 05:53:10 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


dsc00660 (MMS)

så lyckligt lottad med denna vackra dotter. läste ett citat för ett par dagar sen, "att få barn är att välja att föralltid bära sitt hjärta utanpå kroppen" och jag kunde inte ha sagt det bättre själv. det stämmer verkligen. älskade baby, du vet inte att du gör mig till världens lyckligaste genom att bara andas. mamma ("v") sin babyhaylee


Slänger in ett inlägg då jag är uppe

Publicerat: 2010-04-07 Kl: 02:43:39 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Slänger in ett litet inlägg då jag är uppe och nyss har matat lillan..

Inatt sov jag ingenting. Hur jag än försökte så kunde jag inte somna. Så vid 7 gav jag upp som jag har skrivit tidigare idag. Vid 15 tiden så blev jag så oerhört trött och yr i huvudet så jag var tvungen att lägga mig och vila då Haylee ändå vilade. Sedan sov vi i 3 timmar :-) Mysigt!

Önskar att 90210 skulle ha kommit ut nu, ibland har man tur och då har det släppt tidigt. Men inte idag... Men när jag vaknar ska jag ladda ner det :) Imorgon ska jag upp jättetidigt eftersom jag ska på efterkontrollen och titta så att allt har läkt bra sedan förlossningen. Har verkligen ingen lust med det egentligen, gud vad jobbigt så tidigt på morgonen. Inte så pigg på att slänga upp benen den tiden på morgonen, haha.

Nej, nu ska jag återgå till drömmarnas värld...
Godnatt


Huvudväääärk

Publicerat: 2010-04-06 Kl: 12:45:10 | I kategori: Bilder | 1 kommentarer


Inatt har jag verkligen INTE kunnat sova. Jag gick och la mig efter att jag hade matat lillan vid ungefär 23:30. Sedan låg jag där. Blundade, vred och vände på mig. Det gick ta mig fan inte att somna alltså, jag fick ingen ro i kroppen. Det måste nog vara det jobbigaste som finns. Så vid 7 imorse gav jag upp och gick till tvättstugan för jag hade fått för mig att jag hade tid klockan 7. Men det visade sig vara sju på kvällen ;-) Så kan det gå!

Så nu på morgonen har jag ringt lite samtal och så, sitter och väntar på att Försäkringskassan ska ringa upp.. Nu ringer de. Nej det var bara Eva, haha. Sedan har jag sökt en miljard lägenheter känns det som. Jag vill ha en ny lägenhet NUUUUUUUUUU. Inte sen, NU. Igår helst ;)

Nu sover babyn och jag sitter här och ska ta någonting att äta och sedan göra mig iordning. Måste få saker gjorda idag alltså.. Önskar att jag hade skjuts så jag kunde åka på Willys och handla!

Nej, dags att göra någon nytta. Vore så skönt att sova alltså, men somnar jag nu så vaknar jag vid 20 tiden ikväll. Imorgon har jag tid hos min barnmorska på MVC för en efterkontroll. Känns nervöst, haha. Fjantig jag är men jag ser inte henne som en sån person som ska vara "down there" och rota. Men det är ju nödvändigt att få det gjort! Sedan ska jag hämta ut preventivmedelsrecept.. Vi vill inte ha några syskon till Haylee, än.

Mammas och pappas pokerproffs, haha


Helt omöjligt att sova. Kan fan inte fast ...

Publicerat: 2010-04-06 Kl: 07:37:30 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Helt omöjligt att sova. Kan fan inte fast jag är såå trött


nyvaken baby, ska snart sova igen :)

Publicerat: 2010-04-06 Kl: 01:48:32 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


dsc00657 (MMS)

nyvaken baby, ska snart sova igen :)


Lite bilder

Publicerat: 2010-04-06 Kl: 00:41:48 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer



En bild på Haylees nya filt


Gullig klänning som pappa köpte


Haylee i sin bilbarnstol =) Gullunge


HUR JÄVLA SÖT FÅR MAN VARA? :D hjäääääärtat mammas


TITTA VAD LIIIIIIIITEN :) 6 dagar gammal. mammas finaste hjärtat

Ny spjälsäng

Publicerat: 2010-04-06 Kl: 00:25:31 | I kategori: Bilder | 0 kommentarer



En sånhär säng ska vi köpa till Haylee om två veckor :) Den som hon har nu funkar inte så bra, den är för liten i bredden och madrassen är större än själva sängen, så det är svårt att bädda och så sitter inte spjälskyddet som det ska osv. Den kostar 900 kronor, så jag och Danne ska köpa den till henne. Den är så fin :-)


Fina kommentarer

Publicerat: 2010-04-05 Kl: 22:56:00 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Man blir så glad när man får fina kommentarer här på bloggen :-) Det är väldigt roligt med lite feedback...  


Störigt

Publicerat: 2010-04-05 Kl: 01:17:48 | I kategori: Min vardag | 4 kommentarer


Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera allt detta. Vad ska jag göra? Jag vet att jag inte borde göra något egentligen, men det är svårt. Jag tänker på det hela tiden. SUCK. Men jag vet att jag måste fokusera till 100% på min dotter och det gör jag också. Jag har inte ens försökt att gå tillbaka till mitt beteende som jag hade förut, när jag fick reda på det så agerade jag inte ens på mina instinkter. Jag gjorde inget. Jag fortsatte bara med mina planer och mitt eget liv. Hon ska inte få styra...



Idag har vi bara tagit det lugnt. Dannes familj har varit här och så. Haylee sov jättelänge i sträck, hon var helt slut. Så fort jag har flyttat så kommer det att bli mycket lättare med rutiner och så, som någon moralpredikare kommenterade om. Men du vet ju inte riktigt hur allt ligger till, och för det andra så klagar jag inte när jag skriver om att Haylee är vaken och så. Hon har bra rutiner, hon somnar oftast på bra tider och har ett bra sovmönster. Men med en så liten bebis så kan man inte tvinga henne att sova om hon är pigg. Så fort jag ser att hon börjar bli trött så nattar jag henne, och jag har samma rutiner med henne varje kväll. Jag gör samma sak samma tid varenda kväll. Precis som man ska göra om barnet ska få in rutiner. Men att jag och Danne måste ha bra rutiner för att det ska funka förstår jag inte riktigt hur du menar? Vi har alltid varit kvällsmänniskor båda två, och vet självklart att man inte kan sitta vaken halva natten när man ska vara vaken med en bebis på dagarna. Vi får den sömn vi behöver och det räcker för oss. Hur många föräldrar går och lägger sig samtidigt som sina barn egentligen. Inga som jag känner iallafall, och det är väl egentligen självklart i och med att barn behöver fler timmars sömn än vuxna gör. Jaja, nu släpper vi det och hoppas att du blir nöjd med svaret.

Nu ska jag tvätta ansiktet och gå och lägga mig. Haylee sov när jag kom hem från ICA och vaknade när hon hörde min röst, lilltjejen. Sedan så duschade vi av henne, orkade inte dra fram bajlan och bada henne så hon fick sitta på en liten pall som vi la en handduk på, sedan så satt Danne bakom henne och höll i medans jag tvättade av henne :) Hon älskar verkligen vatten och blir helt extas så fort man lägger ner henne i badet eller så, hon plaskar med fötterna som en galning så hela badrummet bli dyngsurt :)

Ne, nu bäddar jag sängen och sedan hoppar jag i säng! Godnatt



Tyvärr så kan jag inte lägga in några bilder, jag har inte kamerasladden här.


jag dör! :-p hon vaknade jättepigg efter h...

Publicerat: 2010-04-04 Kl: 08:13:17 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


jag dör! :-p hon vaknade jättepigg efter hela 3 minuters sömn. Underbart


..äntligen, det var på tiden. Peppar peppar

Publicerat: 2010-04-04 Kl: 07:51:26 | I kategori: Min vardag | 3 kommentarer


dsc00655 (MMS)

..äntligen, det var på tiden. Peppar peppar


har inte sovit en blund.. Folk på besök ...

Publicerat: 2010-04-04 Kl: 07:47:41 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


har inte sovit en blund.. Folk på besök till ungefär 5tiden imorse, sedan en pigg dotter som inte vill sova. Igår var den värsta dagen känslomässigt på väldigt länge.. Så mycket ångest och besvikelse på en och samma dag. Måste lösa denna situation, och det snabbt. Vet inte hur länge jag kommer att stå ut med dethär. Inte länge iaf, det vet jag redan nu. Idag kommer vi att sova länge. Men det skiter jag i - vi behöver vila. Trevlig dag! - Emma


Påskmys?

Publicerat: 2010-04-02 Kl: 19:01:59 | I kategori: Min vardag | 3 kommentarer


Idag är vi hemma hos Dannes syster med alla D's syskonbarn som leker :) Idag har jag sovit läänge, skönt. Fick ingen sömn alls inatt för bökfia som bökar som en liten tok. Men så är det!

Imorgon ska vi till Evelina, Danne & Thelise för att mysa och käka middag. Ska bli roligt. Danne & Danne ska spela PS3 och vi ska väl mysa med bebisarna.. Haha, inge klyschigt eller ;-)

Nu sover lillan i vagnen, så trött liten tjej. Lite svårt att komma till ro när flickorna leker, det är ju så spännande att titta vad de gör :)

Nana och Danne spelar Streetfighter :) Hay...

Publicerat: 2010-04-02 Kl: 18:21:10 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


dsc00654 (MMS)

Nana och Danne spelar Streetfighter :) Haylee sitter med mig och håller på att somna.


lilla hjärtat, mamma älskar dig mest. Dann...

Publicerat: 2010-04-02 Kl: 02:46:36 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


dsc00652 (MMS)

lilla hjärtat, mamma älskar dig mest. Danne och Haylee sover, jag har svårt att sova..det är så varmt. Har en massa tankar som snurrar runt i huvudet på mig. Jobbigt när det är så! Lägger mig och tittar på Anna Anka söker assistent, haha hon är ju sjuk i huvudet.


Trevlig kväll

Publicerat: 2010-04-02 Kl: 02:28:40 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har det varit en trevlig dag faktiskt :) Dagen började med att jag försov mig, vad ovanligt. Panikduschade och gjorde mig iordning, sedan tog vi en promenad bort till Sjukhuset och fotograferades till tidningen. Vi beställde även lite bilder för 800 (!!) kronor. Men vi kunde inte låta bli för Haylee blev så sjuuukt fin på alla bilderna. Är ändå glad att vi väntade så länge med att ta kort, nu var hon ju så himla vaken på bilderna :) Så det vart fint.

Efter det så mötte vi Evelina, lilla Thelise, William & Danne på sjukhuset och fick träffa lilla gumman för första gången. Höll i henne och gosade lite! Snyggtjejen. Sedan mötte jag, Daniel & Haylee upp Renzo och tog bussen ner på stan och käkade lunch. Danne shoppade lite till Haylee som jag lägger upp bilder på imorgon. Jättesöta kläder iallafall.

När vi hade gått färdigt på stan så tog vi bussen till Nacksta. Danne och Renzo åkte bara med för att Danne ville se att jag och H kom fram till Sandra välbehållna, hahah han är så gullig ibland. Överbeskyddande men vad ska man göra? ;) Men väl framme hos Sandra så blev det en massa strul så jag bestämde mig för att vi skulle åka hem igen, men då pratade jag precis med Ewe så bestämde vi att vi skulle komma dit istället! Så där har vi tillbringat större delen av kvällen, jättemysigt. Thelise är så gullig. Längtar tills de två blir lite äldre så dom kan leka med varandra.. Nu är ju båda inte så medvetna om omvärlden ännu, även om Haylee mer och mer börjar bli det. Men hennes värld består ju av mig och Danne liksom. Och personer som dyker upp då och då, men det räknas inte på det sättet.. Om ni förstår hur jag menar :)

Jag har iallafall plcokat ihop en liten påse med grejer till Thelise. Jag och Evelina ska bytlånas två par pyjamaser.. Vi har likadana men hon har storlek 56 på sina och jag har storlek 50 på mina.. Haylee har vuxit ur dem och Thelises är för stora för henne än, så då är det lika bra att byta så att vi får användning för dom! Perfekt.

Nu ska jag sova, Danne kom hem och hade varit ute på galej. Men jag klandrar honom inte... Han kommer hem varenda helg och är med oss heeeela helgerna, alltså han går inte ens ut och träffar en kompis. Så det var han värd! Så han somnade rätt fort när han kom hem. "Sätt på en film", säger han och tvärdäckar, hahah.

Jag lägger upp bilder imorgon, orkar inte dra fram sladden och hålla på. Så jag lovar att göra det imorgon! Nu ska jag försöka få Haylee att somna om efter hennes nattmål. Sedan ska jag sova själv.

Godnatt


baby trött. Är hos Evelina och myser. Lill...

Publicerat: 2010-04-01 Kl: 21:40:08 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


dsc00651 (MMS)

baby trött. Är hos Evelina och myser. Lilla Thelise är såå liten! Minns inte att Haylee varit 4 cm kortare än henne och ett kilo mindre. Helt overkligt :) så söta små flickor. De måste bli bästa vänner! Annars ska jag tvinga dom


Danne och Renzo försöker lära mig att äta ...

Publicerat: 2010-04-01 Kl: 15:15:18 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


dsc00648 (MMS)

Danne och Renzo försöker lära mig att äta med pinnar..det är inte lätt ska jag tala om!


ligger med min amor och våran vackra dott...

Publicerat: 2010-04-01 Kl: 01:57:09 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


ligger med min amor och våran vackra dotter och ska sova..de två sover redan men jag har fixat lite saker inför imorgon. Jag älskar min bebis så sjukt mycket. Helt överväldigad av kärlek, ibland blir det nästan jobbigt att älska henne så mycket. Nu ska jag somna. Godnatt


Fotografering

Publicerat: 2010-04-01 Kl: 00:17:08 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Gud vad jag MMSbloggar..;) Imorgon lär det bli ännu mer för imorgon får man gratis MMS om man har halebop :) Bra ju.

Idag har vi bara tagit det lugnt, tvättat kläder och lagat mat. Har varit på en promenad och varit och handlat lite. Behöver storhandla någon dag..

Imorgon ska vi knäppa kort till tidningen. Äntligen. Men problemet är att jag har fått en stor jävla finne på hakan, så fult. Vet inte hur jag ska bete mig? Men förhoppningsvis syns den inte så mycket i tidningen...

Nu ska jag surfa vidare, sedan ska vi sova.

Godnatt

RSS 2.0