morgonmänniska

Publicerat: 2008-05-10 Kl: 10:33:14 | I kategori: Min vardag


Ja, tro det eller ej gott folk, men det känns nästan som att jag har blivit morgonmänniska. Fast jag vet ju varför. Det är sommar!! Vår kanske, men varmt som satan iallafall och det är u n d e r b a r t. WIE. Jag har varit vaken tidigt på morgonen i flera dagar nu. Skönt... Fast jag sover jävligt lite så jag är trött hela tiden, men det är det värt. Solen gör mig glad. Så skitsamma.

Sitter hemma hos min älskling och här har jag varit i flera dagar nu. Längesen jag var här så länge hehe. Ända sedan det blev lugnare för mej så har jag varit hemma mest hela tiden, men ibland så måste man ju byta miljö också, eller hur? Daniel sover iallafall, han bryr sig inte så mycket om att det är soligt ute. Inte som jag iaf. Haha. Jag sitter här och ingen är här förutom dom som sover och jag är själv och har fönstret öppet. Fåglarna kvittrar och solen lyser in, ååhh så mysigt :D Hehe. Fjantigt det lät. "Fåglarna kvittrar och solen lyser" ha ha.

Idag ska jag på dop. Monica och Tommy har ju fått en liten flicka, Evelin, som ska döpas idag. Skitsöt är hon. Hehe, så det ska bli roligt. Har aldrig ens varit på ett dop förut, förutom mitt eget och det minns jag ju inte ens. La undan ett par skor igår men mamma glömde hämta ut dom så nu har jag inga skor att ha på fötterna! Inga som passar till kläderna iallafall. Men jag får få det att funka, helt enkelt.

Ikväll vet jag inte vad vi ska göra. Jag kommer säkerligen vara helt utmattad, igår t.ex. somnade jag så fort det inte var så mycket sol längre, vid 6-7 tiden. Haha. Men sov bara till 22. Det var skööönt :)

Nej hörrni. Nu måste jag skynda mig lite. Måste fixa håret och allt. Jobbigt. Är röksugen också. God damn.
Jag får återkomma till er lite lateeer.

Ciao.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0