godmorgon, long time no writing

Publicerat: 2008-05-09 Kl: 07:58:42 | I kategori: Min vardag


Hej mina vänner.

Idag är jag vaken tidigt minsann. Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag men jag är hos Danne nu och då sitter jag inte så mycket vid datorn förstår ni. Men nu gör jag det. Försöker få tiden att gå snabbt men den kryper fram alltså... Suck, jobbigt att vänta hela tiden.

Klockan 0830 ska jag ringa ett samtal till sjukhuset & få en tid så jag får reda på vadfan som är fel med mig. Dethär är outhärdligt och gör så jävla ont. Sen ska jag cykla ner till stan och möta mamma. Vill egentligen cykla nu för jag är så jävla röksugen så jag kommer snart att döda nån. Förbannade nikotinskit. En snus hade varit bättre. Men just nu känner jag ett röksug, vet inte varför? Konstigt. Aja.

Igår så cyklade jag och min älskling från Granloholm till Nacksta, så jobbigt för mig på vägen dit för jag satt på pakethållaren. Fick ont i mina magmuskler;) Haha. Men påvägen hem så tog jag mammas cykel så vi hade varsin, och gud nåde den som ska cykla i alla dessa uppförsbackar till Granloholm. Jag säger bara gör det aldrig. Jag dog nästan. Ohh. Skit kondition.

Igår träffade jag Vilma också. My love;D Det var roligt. Vi var grannar hehehe;) Så fult att skriva sådär, he he he. Tre gånger. Hehe går bra men inte hehehe. Men ändå gör jag det ibland. Nåt är fel på mig.

ZOFIE MATTSSON/GIDEN, VAD I HELVETE HETER DU PÅ BILDDAGBOKEN UNDRAR JAG? OCH FRÅGA NR 2. HAR DU FÅTT MINA EFTERLÄNGTADE BILDER ÄN? LÖSNING: NÄR DU SER DETTA, SKICKA ETT SMS TILL MIG OCH SVARA PÅ MINA FRÅGOR GENAST. TACK. HOPPAS DITT FORTSATTA LIV SOM 18ÅRING HAR VARIT BRA SEDAN VI SÅGS SIST. PUSS PÅ DIG. MVH /EMMA MARIA STRANDH.

Hehehe. Nu var jag lustig.
Nu ska jag gå. Ciao everybody

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0