tragiska värld

Publicerat: 2008-05-14 Kl: 00:48:32 | I kategori: Min vardag


Godkväll allesammans.

Fan att det ska behöva hända så mycket tragiska och hemska saker i världen. Förstår inte... Så jävla sjukt. Tänker på er iaf. <3

Idag har jag inte gjort något vettigt överhuvudtaget. Haha. Men de är ju skönt det med.. Somnade 22 igår kväll och vaknade typ 12 idag, men sov vidare till 14, mådde inte så bra. Sen klev jag upp, klädde på mig och satt mig vid datorn. Danne sov vidare som vanligt, trötter. Sen gick jag ut och mötte Vilma, rökte en cigg och sen gick jag in igen. Pratade lite med Keilie Nana och Isabelle sen gick jag upp och kollade på tv.

Efter nån timme gick jag till Vilma igen, rökte en till cigg och pratade lite. Trevligt trevligt. Sen tillbaka, då var älsklingen vaken så jag pratade lite med han och sådär. Sen käkade vi mat och jag kollade på Andra Avenyn, han dog för fan. Andreas, trodde ju han skulle leva jag. Herregud. Jaja, sen kom min lilla Joakim med hans moppe som vi lånade, har inte träffat han på ett tag så det var roligt och se det lilla pyret :) Fast han har ju blivit stor nu.
Så for vi ut och gjorde lite ärenden och så, crousade lite. Haha har inte åkt moppe på hundra år, det var roligt. Danne kör som en idiot. Nästan lika som Sebbe. Sebbe är liiite värre, när man åker med honom så är man säker på att döden är runt hörnet. Lovar mig själv varje gång att aldrig mer åka med honom. Haha.

Igår var jag på möte på fhsk. Ansökte om att få börja till hösten och jag är nästan inskriven nu. Mötet gick bra och han "rektorn" eller vad han var verkade gilla mig jättemycket, lät på honom iallafall som att jag skulle börja där till hösten. Så jag antar - och hoppas - att det blir så! :) Blir nog bra detdär.

Efter jag varit på mötet gick jag med mamma in till stan och mötte Vilma. Så gick jag och hon upp till henne och jag umgicks med henne ett tag. Såg på AA och sådär på hennes plasmatv ;) Hehe, nice. Sen tog jag bussen hem till Danne och väckte honom!

Nu har jag nyss duschat, kände för att skriva lite blogg efter min 45minuters dusch mitt i natten. Har inte skrivit på ett tag ju, så jag kände att det var dags! Bra för er.

Nu ska jag kolla ifall mina älskade vänner har uppdaterat sina bloggar, tvivlar på det. Lina kanske har det. Men resten har nog inte. Återstår att se!

Återkommer imorgon. Håll ut ;)
Ciao. Emma

image11
jag älskar dej daniel, finaste platsen idag... thank you for taking me there. älskar dej så mycket. puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0