Straffängel

Publicerat: 2008-05-05 Kl: 14:22:35 | I kategori: Min vardag


Hej mina vänner.

Idag klev jag upp kl 9. Vaknade först kl 7 men bestämde mig för att somna om. Brukar ju fan somna vid 7 haha. Men iallafall, sen klev jag upp kl 9 när mamma började skrika och gapa att "jag skulle kliva upp nu annars jävlar" hahaha. Dåre. Trött som en idiot klev jag upp och tvättade ansiktet och borstade tänderna, tog på mej kläder sen gick jag. Åh jag är så less på dethär, men jag har ju inget val. Måste ju göra detta. Tyvärr.

Efter jag hade varit där så gick jag och mamma till Tonhallen, där var det nån mässa och så... Såg en teater, Straffängel hette den. Huuuuur bra som helst! Så jävla sjukt bra alltså:) Djup lixom. Älskade den. Tur att jag inte missade den. Shit. Jag är helt tagen av den. Här kommer lite fakta om den iaf:

Straffängel - Modigt och ohämmat om ungdomar och knark
"Straffängel" är en nyskriven pjäs om fyra ungdomars olika syn på droger.

Syftet med pjäsen är att spegla ungdomars verklighet och motverka användning och spridning av droger.

Pjäsen, som har starka influenser från filmens och datorns värld, leker ohämmat med fördomar och räds inte att dyka mellan lätthet och djup. I handlingen får vi följa fyra ungdomar med helt olika bakgrunder och deras relationer till droger. En värld där gränserna mellan verklighet och illusion till slut suddas ut.


Läs mer om den här 

Jag lovar, om ni får chansen att se den så gör det. Den var skitbra iaf. Iof var det bara massa 9or där, pratade hela tiden och lät. Idioter. Jaja. Överlag så var den bra. Får en femma av mig iaf!

Nu ska jag göra nåt annat. Väcka min älskling kanske.
Ciao

image68
En bild på två av skådespelarna. Moa och Zihg.

Kommentarer
Postat av: den bässssta

ja sitter å lyssnar på buy you a drink;)våran bil racer låt:Dhehe

2008-05-05 @ 23:39:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0