sjukt trött

Publicerat: 2008-05-30 Kl: 17:38:35 | I kategori: Min vardag


Fan vad sinnessjukt trött jag är. Helvete. Har inte varit såhär trött sedan jag gick i nian. Fy fan. Men jag får bita i det sura äpplet, man kan inte somna nu. Kl är ju bara 17.

Igår natt skulle jag och Daniel somna, men hur vi än gjorde så gick det fan inte. Ingen av oss fick någon som helst ro och kunde alltså inte sova på hela natten. Somnade kanske vid 9 imorse och sov till 14. Ändå är jag sjukligt trött. Sov bara lite lätt lixom, inte djupt. Vaknade hela tiden och drack vatten och åt godis. Förbannade jävla fåglar som kvittrar hela natten lång också. När jag klev upp så satt det en kråka på balkongen. Haha.

Nu har jag städat, ätit, duschat och donat. Nu ska jag snart åka ner till Dannes match. Tur att det är varmt ute. Igår frös jag tillräckligt för en hel kommun.

Snart är det studenten också. Richard tar studenten så det ska jag fira. På kvällen har jag ingen aning. Jag har ju inte direkt någon skolavslutning att fira själv. Så är det. Nästa sommar har jag det. Men då är jag nästan 19 och borde egentligen ta studenten. Men så blir det ju inte. Sucks.

Nu ska jag kolla på tv och vila litegranna. Sen ska jag bege mig.
 Vi hörs. Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0