Lovely weather!

Publicerat: 2010-05-18 Kl: 00:13:36 | I kategori: Min vardag


Vad skönt det är när det är varmt ute :-) Även fast jag går och skriker och är förbannad över "denhär jävla värmen!!!!!!!" så är det ändå skönt. Men idag har jag mått mindre bra, vettetusan varför. Men igår och idag när jag vaknade så mådde jag skit. Helt yr, ingen matlust alls osv. Jobbigt! Men nu känns det bättre.. Men tänker att jag borde äta något innan jag somnar, men ush. Vill inte ens tänka på mat just nu. Såhär brukar det alltid bli för mig när det är varmt ute, tappar matlusten totalt. Dåligt.

Imorgon ska jag på lägenhetsvisning, alldeles för tidigt men ändå! Det gör mig inget. Nu ska jag hoppa ner i snarklådan snart, hahaha. FULASTE ordet någonsin. Drygar med Danne hela tiden och säger "men älskling, ska vi inte hoppa ner i snarklådan? *snaaaaark* och så efter en stund säger jag "baby! gör mig sällskap i snarklådan nu rååeeee" hahahah. Jag är så funny :-)

Idag har vi varit ute! Vi var i Nacksta med Evelina, Thelise (Tomas), William, Jasmine (Janne) och Sandra. Min tjej har Ewe döpt till Håkan. Hahahha!!! Hahahah!!!!!!!!!

Iallafall - vi var ute och gick i värmen, sedan hamnade vi vid en lekpark där barna fick leka lite. Tomas låg mest och sov han, men han är ju sjuk stackarn! Så då måste man vila lillbodyn sin. Evelina fick vakta alla 4 barn medan jag och Sandra sprang upp och hämtade leksaker, hink och spade och lite såna grejer. Haylee fick iallafall gunga, det var roligt tyckte hon, gosen min.

Efter en stund vart Thelise hungrig och Haylee superhungrig. Så jag och Ewe fick gå upp till hennes mamma och mata barnen.. När vi umgås tar allt sån jävla tid, är det inte Thelise som är hungrig eller behöver byta blöja så är det Haylee. Är den ena grinig så blir en andra också grinig bara för att, som att det smittar av sig typ. Haha :) Men det är bra, dom SKA vara kompisar när dom blir äldre! Kul om ett par månader när T blir lite mer "medveten" eller vad man ska säga, alltså så att man kan leka med henne osv. Roligare när dom närmar sig året och kan leka tillsammans.. :-) BRA MATCHNING ATT VI BLEV GRAVIDA NÄSTAN SAMTIDIGT!

Nej, nu jäklar är klockan alldeles för mycket. Måste bara säga att Haylee har fått en matstol idag. En "gulliver" modell från IKEA.. Jättefin :-) Så nu kan hon sitta med oss när vi äter, perfekt.

GODNATT!! Lägger in bilder imorgon (som jag säger varje kväll..)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0