Hektisk kväll

Publicerat: 2010-05-08 Kl: 23:57:27 | I kategori: Min vardag


Idag så tog vi en rejäl sovmorgon, prinsessan min orkade bara vara vaken i en timme efter att hon vaknade på morgonen, sedan ville hon sova mer :-) Skönt tyckte mamman!

Sedan klev vi upp och käkade frukost innan Sandra och Jasmine kom hit. Vi busade och gick till ICA, sedan tillbaka hit där tjejerna fick mat. Sedan följde jag med henne till Nacksta och tog en promenad med Evelina! Sedan fick jag kuta som en dåre till bussen för att den kom för tidigt, så fick jag ett sms av Ewe som löd "hahahahahah, fan vad fult du springer!!! som en prinsessa hahahha" Då började jag asgarva för mig själv på bussen så alla tittade på mig som att jag vore dum i huvudet. Men jag sprang ju konstigt för att jag hade vagnen!

Anywho. När jag kom hem så sprang jag direkt in i tvättstugan för att kolla om det fanns någon tid imorgon, men till min stora glädje så fanns det en tid nu på kvällen!! Så ikväll har jag tvättat, jävlar anamma. Så nu har vi allt rent och fräscht. Men när man har en bebis så går det fort innan det blir smutsigt igen.

Jag tvättade Haylee, smörjde in henne med Miniderm, satt på en ny blöja och pyjamas :-) Sedan var det läggdags, så la jag bara henne i sängen som vanligt och pussade. Gav snutten och tutten och sedan somnade hon innan jag ens hade hunnit titta åt ett annat håll. Hon var så trött min lill tjej!

Imorgon ska vi hälsa på min mamma. Det ser vi fram emot jättemycket :) Haylee vill träffa momi! Så det är sängne som gäller för mig strax, skönt tycker jag som är helt slut.

Behöver dock duscha innan jag lägger mig, för jag vet att jag inte kommer att orka göra det imorgon! Eller äh, jag gör det imorgon. Orkar inte sova med blött hår ikväll.

Kram på er. Bilder kommer imorgon det lovar jag, kameran är urladdad och jag orkar aldrig ladda den..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0