Dethär med dopet...

Publicerat: 2010-05-21 Kl: 23:40:44 | I kategori: Haylee 4-6 månader


Gud vad svårt jag har med att komma på vilka som ska bjudas! Om det är någon som tycker sig borde bli inbjuden men som jag inte har pratat med än, skriv gärna en kommentar i detta inlägg... Jag menar inget illa men det står still i hjärnan på mig! Suck. Kanske stirrar mig blind på dethär.

Till veckan ska jag iallafall köpa material till att göra inbjudningskorten. Jag har bestämt mig för att göra dem själv, efter mycket velande. Tänkte beställa först men det kostar en förmögenhet och blev inget vidare fint heller. Känns opersonligt på något sätt.. Så det ska jag göra. Har beställt 50 likadana bilder på Haylee som jag ska sätta på inbjudan. William hade ett jättefint inbjudningskort till hans dop, och Thelise lär väl ha ett lika fint! Jag är avis på Ewe som har en sån grym farmor till sina barn och kan fixa såna grymma scrapbook grejer... Önskar att jag vore lika händig som henne! Men jag får göra mitt bästa helt enkelt.

Lina ska sjunga - ifall hon inte jobbar, hoppas inte! Ända sedan innan jag fick barn har jag velat att hon ska sjunga på mitt barns dop. Så det hoppas jag innerligt att hon kan göra.

Dopklänning har jag ordnat. Har en otroligt fin och väldigt flickig klänning med ett tillhörande rosa band. Det är lite mönster på den och så har den lite spets och så.. Hur fin som helst. Ska prova den på lillan imorgon :-)

Doptårtor är också ordnat. Ingela, min barndomskompis Mikaelas mamma, är bagare och har sagt att hon "självklart ska göra Haylees doptårtor!!" Gratis. HON ÄR SÅ UNDERBAR! Jag ska återkomma till henne när jag vet exakt hur många vi blir på dopet, så att jag kan säga vad hon ska göra för några tårtor och hur många och hur stora de ska vara.

Mina egna och Dannes kläder får vi ordna när vi har tid. Sandra hade ju jättefina på sitt dop, kanske ska låna dom? ;) Haha. Är ju värdelös på att hitta kläder till mig själv...

Det är mycket att tänka på minsann. Synd att jag är en sån person som vill ha allt ordnat och klart, det går ju inte att planera ett helt dop på en dag. Jag får ta en dag i taget :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0