Gäääsp!

Publicerat: 2010-05-26 Kl: 22:07:01 | I kategori: Bilder


Idag är jag så himla trött, och det har jag varit ända sedan jag vaknade imorse. Annars när man är trött så brukar det ju gå över någon gång under dagen, men inte idag.. Helt hopplöst! Jag ska snart gå och lägga mig så att jag får ordentligt med sömn inatt. Mina ögonlock hänger ner till kindbenen känns det som...

Idag har jag återigen varit på stan med Ewe & Sandra plus barn. Evelina köpte en vagnleksak till Haylee, jättefin! :-) Tack!!! Snällt av tant Evelina tyckte Haylee, haha. Jag köpte ett insektsnät till henne som jag verkligen behövt ha länge. När vi kommer hem om vi har varit ute någonstans, så vill jag att hon ska kunna få fortsätta sova ute i vagnen, - men det har inte gått hittills pga min insekts-skräck - för så fort vi kommer in så vaknar hon. Men idag så fick hon sova ute med myggnätet på, och det var väldigt svårt att väcka henne sedan ska jag tala om! Så där sov hon skönt, min prinsessa. Bra köp! Köpte även lite badleksaker till henne, hoppas hon kommer gilla dom.

När vi kom hem så var vi hemma i ca en halvtimme innan Lina kom och hämtade upp oss, Sandra var även med.. Så for vi ut till Birsta där vi drog en sväng inne på IKEA, sedan Birsta city.. Jag köpte bara ett sånt där matset som ser ut som en groda, med en tallrik, sked, haklapp & mugg också köpte jag små handdukar, eller spytrasor kanske passar bättre :)

Inne på Birsta City köpte jag lite material till inbjudningskorten till dopet. Jag har ju så ful handstil så jag vill egentligen inte skriva dem själv, men jag har ingen kompis som skriver speciellt jättefint heller.. Alltså sådär SUPERFINT med krusiduller och sånt. Aja, folk får nöja sig med en inbjudan hur den än ser ut! Annars kan dom vara utan ;)

Nu spyr jag snart av trötthet. Har diskat, kokat vatten till lillan, bytit om till pyjamas på henne, nattat henne, suttit lite vid datorn, packat upp det jag köpte osv. Duktig jag. Man blir ju totalt slutkörd av att flänga runt en hel dag. Imorgon kanske jag stannar inne hela dagen.. Eller iallafall halva.

Godnatt!


Kompisarna gör sig klara för en promenad, härligt!
Haylee & Thelise


Min underbara glada dotter :-) DU ÄR VACKRAST I VÄRLDEN!!!


Haylee och jag gungar gunghäst


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0