Trevlig dag!

Publicerat: 2010-05-07 Kl: 23:11:11 | I kategori: Min vardag


Idag har det varit en bra dag. Skönt det!

Jag fick sovmorgon imorse, hur underbart som helst kan jag tala om. Alla småbarnsföräldrar vet nog hur mycket det är värt att få sova ut, lovely :-) Danne vaknade tidigt och var med lillan. Annars brukar han vara död på morgonen och jag är ju van att kliva upp tidigt. Så det blir så naturligt..  Men idag var det tvärtom!

På eftermiddagen så kom Sandra hit med Jasmine, sedan åkte vi och gjorde en sak som jag ännu inte vill ta upp här i bloggen. Ni kommer tids nog att få veta vad det var! ;-) Så håll utkik här i bloggen ni som är nyfikna.

Annars har jag inte gjort mycket alls ikväll. Lagat världens godaste mat, tack så mycket Elin för receptet! Jag lyckades, hoho. Det är nog första gången jag har smakat på min egen mat och tänkt "Wow, vad gott!" Det var underbart gott och jag fick verkligen flashbacks till barndomen. Så mumsigt :-) Numera kallar jag det för "Åsas baconsås" ;)

Nu ska jag ladda ner Shan Atcis nya, vad ska mna kalla det? Uppträdande? haha. Men ni vet som alla andra hans "filmer" som han gjort när han är på olika skolor osv.. Renzo satt och tittade på det imorse och jag tjuvkikade lite och garvade som satan, så nu måste jag ladda ner det! :-) Så får man ett gott skratt inför natten..

Åh juste, måste gå ner och koka vatten åt lillan så jag slipper gå ner för trapporna inatt när hon vaknar och vill mumsa. Tycker dom borde lessna på den där surmjölken någongång, men det verkar ju vara gott :-) Så som hon slurpar i sig. Mammas älskling!

Nu kommer Danne ur duschen så nu ska jag hoppa in, ha en trevlig helg allesammans.
Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0