Lite nu

Publicerat: 2010-05-03 Kl: 11:47:33 | I kategori: Min vardag


Nu var det ett tag sedan jag skrev, men till min ursäkt så har jag inte sutitt vid datorn nästan någonting igår! That's why.

Igår gjorde vi ingenting typ, myste och beställde mat från Playa :) Så sinnessjukt gott. Vill ha receptet så jag kan göra det själv, haha. Men skulle ändå bara misslyckas. Stackars Haylee när hon ska börja äta med oss, jag kan ju fan inte laga mat. Har ingen som helst fantasi och bränner alltid saker. Häromdagen skulle jag steka potatisbullar (så lätt egentligen, haha) och så kom D hem mitt i allt. Så började vi prata och gick upp på övervåningen, så helt plötsligt så börjar det stinka som satan i hela huset. Så springer jag ner - då brinner hela underdelen på stekpannan och potatisbullarna var kolbullar. Hahahah. Jag är sämst.. Så nu blir Danne nervös när jag ska använda spisen. Stackarn, tror väl att det blir hans sista dag i livet.

Det går grymt bra med ersättningsbytet. Jag har nu helt gått över till NAN och hon spyr numera ingenting. Hon spottar upp litegrann som alla bebisar brukar göra, men inga stora mängder alls. Igår bytte jag bara body EN gång :) Men jag vill använda upp mitt Babysemp paket.. Har ju nyss köpt ett storpack med BS 2 som jag inte ens hunnit använda, haha. Surt. Men men.

Nu håller jag på att svettas ihjäl. GUD vad varmt det är här inne.

Kommentarer
Postat av: Mary

Sv: Nä, jag amma inte men jag pumpar ut, så får han på flaska. Men ibland får han ersättning också... fast inte så ofta. :)

2010-05-03 @ 12:24:36
URL: http://marysolander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0