Kalas och sånt

Publicerat: 2012-01-14 Kl: 23:25:51 | I kategori: Min vardag


Tjena bloggen!

Har så himla tråkigt, så jag har tid att slänga in ett inlägg innan jag ska gå och lägga mig. Ja, ni läste rätt. Jag ska sova såhär tidigt på en lördag, jag som alltid är vaken länge. Men nu ska det bli ändring på det! :) Det ska bli ändring på allt, nu har jag bestämt mig. Och jag har de bästa människorna bakom mig för att klara av det. Underbart känns det.

Haylees födelsedag var underbar. Hon gick på dagis på morgonen för att de skulle fira henne där, och det ville jag inte att hon skulle gå miste om. Så hon fick gå ett par timmar medan jag höll på och fixade med tårta och diverse kalasgrejer. Sedan kom alla gäster och vi åt tårta (grym jag är på att göra tårta alltså) och Haylee blåste ut sina två ljus ett X antal gånger, haha. Tack alla som kom och tack för alla fina presenter hon fick!

Hon fick en jättebra potta eller vad man ska säga i födelsedagspresent med. Jag har inte velat köpa en sån där vanlig för jag vill inte att hon ska använda potta, vill att hon ska börja gå på toaletten direkt. Tycker att det inte finns något vidrigare i världen än pottor.. Usch. Hatar ordet med. Så denna är perfekt och Haylee är så duktig. Hon använder inte blöja hemma på dagarna, oftast inte iallafall. Självklart händer det olyckor ibland men vi har ju nyss börjat träna. Men hon är duktig!! :) Man blir ju lite stolt, haha.


Så ser den ut när man har den ovanför toaletten.


och såhär blir den när man använder den som potta.

Jag är iallafall supernöjd! Rekommenderar den starkt till alla som ska börja med detta projekt :P
Finns på Babyproffsen för 329:- (tror jag.. kanske 349/379 minns inte riktigt.)

Nu ska jag hoppa i säng. Fortsatt trevlig helg på er!
Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0