Underbara flicka

Publicerat: 2012-04-13 Kl: 21:02:29 | I kategori: Min vardag


Har några minuter över just nu, så jag tänkte att jag kunde skriva ett par rader här lika gärna.. :)
Idag har varit en ganska bra dag. Iallafall större delen av den. Känner mig tacksam och glad över vad jag har idag snarare än vad jag inte har. Jag saknar en massa saker, vill ha och behöver ha mycket. Men även fast jag inte har dessa grejer så måste man vara tacksam för det man faktiskt har. Men det är svårt att se det bra ibland!
Veckan har varit väldigt svår för mig. Har gjort en massa saker som jag inte brukar göra i vanliga fall, som inte direkt hör till vardagen om man säger så.. Jag är inte så bra på att ta beslut, och ibland fattar man beslut som man inte borde eller ens vill. Men jag känner att mitt beslut var rätt och det enda som jag kunde tagit vid det tillfället. Men sorgen det beslutet förde med sig är svårhanterlig. Jag är inte alls bra på att hantera sorg överhuvudtaget. Stoppar hellre huvudet i sanden och struntar i problemen, så får de ligga där tills jag glömmer bort dem. Och det är ju absolut inte bra att göra så..
Hämtade Haylee hos sin pappa förut. Jag känner sån mening med livet när hon är hemma med mig. Hon är den jag lever för. När hon är hos sin pappa så känner jag inte alls samma liksom, driv till att göra saker och framförallt göra rätt saker. Fast jag gör det ändå, kämpar och kämpar men jag är less på att kämpa. Jag har inget tålamod, jag vill att det ska gå fort och påengång, men det går ju inte. Genvägar är ingen mening att ta, för då blir det bara en omväg tillslut ändå.
Massa babbel nu känner jag. Men i mitt huvud är det kaos, ständigt. FÖR mycket tankar som det inte är någon som helst ordning på. Jag blir förvirrad av mitt eget huvud. Om det inte satt fast på kroppen så skulle jag ha tappat bort huvudet för längesedan.
Jag längtar tills på måndag, samtidigt som jag är riktigt rädd och nervös inför vad jag har framför mig. Men jag ska ge det den tid det tar, verkligen gå in i det med ett öppet sinne och ett positivt tänk.
Jag är på rätt väg, känner jag iallafall. Nu har jag nyss kommit hem, har varit på en grej som är viktig för mig att göra och upprätthålla. Träffade min bror där och en gammal vän, helt oplanerat sådär :) Alltid roligt och uppskattat.
Hoppas ni får en bra helg! Kram på er.
Sitter vid en Macbook, och jag fattar inte varför det inte blir radbrytningar!! Suuuuck. Får ordna till det sedan när jag sitter vid min egen dator.

Kommentarer
Postat av: Lina

Sådär blev det för mig med, med radbrytningarna när jag köpte min macbook. Verkar vara för man surfar i safari. Jag laddade ner google chrome å då funkareeeee som vanligt :-)

2012-04-16 @ 23:51:05
URL: http://linepins.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0