Hej hopp!

Publicerat: 2011-09-16 Kl: 00:17:41 | I kategori: Min vardag


Hej bloggen. Nu var det ett tag sen igen. Men det blir så när man knappt har tid att diska ens... Jag går i skolan hela tiden, idag har jag varit hemma men det är typ enda dagen jag inte har gått på hela terminen hittils. Jag känner själv att det går så mycket bättre för mig att fokusera nu än vad det gjorde förra terminen. Jag vet inte varför!:) Det bara är så. Snart är jag klar med historian och det känns bra, då kan jag ta upp nån annan kurs. Det blir bra det.

Men det är jobbigt också. Jag haaaatar att behöva väcka min ängel på morgnarna för att lämna henne på dagis innan hon ens har vaknat. Idag fick hon sova tills hon vaknade och då vaknade hon 9.45. Haha. Min trötta tjej. Så ni förstår ju vad hon är morgontrött, och då ska man rycka upp henne ur sängen runt 6.30 för att hinna om jag börjar 8.15. Då ska hon lämnas senast 7.20 för att jag ska hinna med halv åtta bussen, då det tar ett tag att åka eftersom jag bor en bit utanför stan. Hon lägger sig vid 19-19.30 varje kväll, hon är ju helt slut efter dagis, givetvis.  Det är ju ansträngande att leka hela dagarna och att vara där överhuvudtaget... Någon sa "men lägg henne tidigare" eftersom hon är så trött på morgonen. Men det går ju inte. Jag kan ju för fan inte lägga henne kl 18. Om jag hämtar henne vid 16 tiden. Ofta får Danne hämta henne eftersom jag går till 16.45 flera dagar i veckan. Så det är ju tur att hon har en pappa också ibland. Annars hade jag behövt hämta henne kl 18 typ. Det hade känts förjävligt, rent ut sagt. Mer än det redan gör att ha henne där så mycket.

Lämningarna går bättre och bättre. Hon gillar fortfarande inte att jag överger henne, haha. Men det går över så fort jag inte syns längre iallafall. Så det känns bra :) Hon gillar dagis och är glad och sprallig hela dagarna. Alltså är hon sig själv, vilket jag tycker känns superbra. Att hon kan slappna av och bara vara. Mammas stora tjej som inte är en bebis längre. Hon är så smart och begåvad så jag blir helt stum varenda dag av hennes saker som hon säger och gör :)

Jaja. Nu ska jag lägga mig och sova. Såhär länge är jag aldrig vaken längre förutom på helgerna. Numera somnar jag runt 22.30 senast, haha. Men jag har suttit och pluggat nu, så det är anledningen till att jag är vaken. Hann inte göra det förut då jag har varit på möte ikväll, som varje torsdag. Älskar det och missar det inte för allt i världen :P Haha... 

nej. Godnatt nu. 
 
Du är mitt allt. Nu och alltid. Mamma älskar dig!!


Kommentarer
Postat av: malin [fotoblogg]

åh vilken härlig bild :)

2011-09-20 @ 13:50:50
URL: http://mkarlstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0