Haylee

Publicerat: 2011-09-05 Kl: 12:40:33 | I kategori: Min vardag


Vi var på BVC med Lillan häromdagen. 1½ års kontroll och vaccination mot mässling och röda hund.

Ålder: 1 år och 7 månader
Längd: 75 cm
Vikt: 10542 gram

Allt var som det skulle såklart. Undersökningen var dock lite läskig för henne. Tycker inte om att någon främling ska vara på henne och pilla och dra och undersöka. Obehagligt! Men hon pratade bra och gjorde allt man skulle göra som ett och ett halvåring. Duktiga tjejen min! Hon är så otroligt smart så man blir ju helt förvånad. Underbart att se. Samtidigt växer hon som person hela tiden och hennes humör likaså... Hon har en väldigt stark vilja och blir renutsagt gaaaalen när hon inte får sin vilja igenom. Har diverse strategier för att få henne att ge upp detta oförskämda beteende. Ogillar det starkt!!! Hon ska inte vara bortskämd och oförskämd framför allt. Aldrig i mitt liv. Samtidigt är det ju en fas hon måste gå igenom. En utvecklingsfas. Men för att se till att den inte fortlöper så måste jag sätta ner foten. Så är det bara.

Annars är hon världens gosigaste jänta. Älskar numera dagis, tacka gudarna för det. Lämningarna gör henne lite ledsen men det är ju bara normalt :) Pussar och kramar delas ut till höger och vänster. Särskilt till två av dagiskompisarna. När hon kommer och när hon går hem så ger hon dem en kram och vinkar sedan. Kärleksflickan min.

Nej. Är på skolan, dags att sätta fart på allvar. Har precis fått mitt nya schema och det var inte kul. Hur i h-vete rent ut sagt ska jag palla detta? Men men. Det ordnar sig. Det är bara att köra på, no looking back.

Annars är livet i rätt bra balans. Vardagen flyter på med allt vad det innebär för en småbarnsmorsa. Mat som ska lagas, tvätt som ska tvättas, disk, en lägenhet som har en förmåga att stöka ner sig själv vilken måste städas dagligen. Blöjbyten och uppfostran. Jag är djupt tacksam för att jag får gå på min grupp iallafall. Det ger mig så oändligt mycket och jag älskar att gå dit! Samtidigt är det självklart otroligt påfrestande att dra upp gamla minnen som legat gömda, riva upp sår som man trodde var läkta. Men det måste göras.

Ha en bra dag. Bilder kommer ikväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0