Cp smsblogg

Publicerat: 2011-09-09 Kl: 11:24:58 | I kategori: Mina funderingar


Hallå!?? What the fuck is going on liksom. Vart tar all text i mina smsinlägg vägen? Som att jag bara vill skicka in en bild, nej. Haha. Jag lägger ju bara till en bild som lite extra flavour. Nu är jag sur.

Är på skolan iallafall. Trött som f. Men det kan inte hjälpas, det är bara att kriga på. Snart har jag genomgång om Kalla Kriget på historian och jag inser att jag måste äta innan dess, annars kommer jag knappast palla. Det är så påfrestande med genomgångar, om man verkligen ska ta in allt som sägs. Tungt i huvudet efter ett tag...

Igår hade jag skola till 16.45, satt kvar till 17.00 och arbetade på en uppsats. Sedan åkte jag till Ljustadalen som vanligt på torsdagar. Mycket givande möte måste jag säga. Samtidigt som det är sjukt jobbigt och drar upp en massa minnen och händelser som man har förträngt till en annan dimension av hjärnan, så är det fruktansvärt nyttigt att göra det. För min egen skull.

Jaja. Nog om tråkigheter. Lämningen idag gick sisådär. Samma sak igår. Hon blir superledsen. Men jag tror att det bottnar i att det BARA är vikarier på hela jäkla avdelningen, förutom en enda fröken och hon har ju fullt upp med en nyinskolad liten bebis som nyss fyllt 1. Idag sa en av dem "Haylee hatar mig". Haha, nej då svarade jag. Det går ju över under dagen. Jag tror det har att göra med att hon inte är en morgonmänniska. Hon är bara allmänt förbannad på morgonkvisten. Vi hade världens trots-morgon imorse. Jobbigt att starta dagen med massa bråk och skrik :( För oss båda två.

Igår träffade jag även en kär gammal barndomsvän till mig. Min "bästis" under låg- och mellanstadietiden. Så kul att träffa dig Elin!! :)

Nu ska jag skriva klart min lilla uppsats om 1800-talet. Puss på er


Kommentarer
Postat av: Elin

Måste säga detsamma!! Roligt att träffa folk man gillar. Men vi syns nog framöver i plugget!

Kram.

2011-09-11 @ 12:39:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0