Äntligen helg?

Publicerat: 2011-10-21 Kl: 22:38:33 | I kategori: Bilder


Jag förstår ärligt talat inte varför alla människor är så exalterade över dessa förbannade helger. Jag avskyr helgerna. Allting är segt och stängt och allting blir upp och ner. Okej om man inte har barn, att man får sovmorgon och kan slappa osv. Men det kan man inte när man är ensamstående och tar hand om en 1åring. Det går liksom inte. Äh, jag gillar inte helgerna bara helt enkelt.

Idag har jag inte gjort allt för mycket... Haylee har varit på dagis iallafall. Ända sen jag hämtade henne har hon varit på världens dåligaste humör. Hon har väl skrattat ibland och varit glad, men överlag så har hon varit förbannad as hell. Herregud så det tar på en att ha en sur och trotsig unge som inte vill göra någonting som mamma vill. Allt ska göras tvärtemot, allt är nej. Suck! Och värre blir det... Plus att hon har varit sjukt högljudd exakt hela eftermiddagen och kvällen, så mitt huvud var på sprängningsgränsen när jag la henne alltså. My god!

Nu sitter jag bara i soffan och känner lugnet. Känner hur trött jag är så jag ska väl städa upp lite här och sedan gå och lägga mig tidigt ikväll. Planen var att plugga men det känner jag att nej, det orkar jag absolut inte denna fredagskväll. Jag mår fortfarande rätt dåligt och har ju ändå ingenting annat att göra, så varför inte lägga sig och sova? Det är väl lika bra.. Åh, tråkigt allting är!!!

Nä. Nu ska jag plocka bort efter middagen som jag fortfarande inte har gjort för jag är så lat. Sedan ska jag som sagt lägga mig och sova.

Trevlig helg!
 
En jättesjuk mamma och en gosig liten dotter :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0