Sinnesro!

Publicerat: 2011-11-20 Kl: 22:36:16 | I kategori: Bilder


Godkväll bloggers. Whats up?

Idag har det varit en söndag i lugnets tecken. So to speak. Hade en mysig morgon, sedan blev vi ensamma och jag och Lillan la oss och vilade och såg på Ice Age. Efter att vi vilat färdigt så klev vi upp, åt lite lunch och lekte. Sedan blev vi less på att sitta inne så vi tog en liten promenad och gick till lekparken! På med galonisar och stövlar bara och ge sig ut i vårt blöta landskap. Var nere vid havet och lekte lite på stranden, så det blev sådär härligt sandigt överallt när vi kom in. Lovely...

Har varit på Sinnesrogudstjänst ikväll :-) Gillar det, det är så himla mysigt. Men idag var det en tant som pratade alldeles för länge i sträck, gud orkade inte lyssna på henne. Alla satt och suckade, det blev för långdraget. Haylee blev less också så vi gick och satte oss och ritade teckningar. Jag skrev ett brev till en speciell person som jag har tänkt att skriva en längre tid men det har aldrig blivit av. Men nu fick jag lite inspiration.

Fikade lite efteråt och Haylee tappade bort tutten. Sedan fick vi skjuts hem och så har jag slitit med att lägga henne som vanligt. Nu ska jag ta tag lite i skolarbete, sedan blir det sömn för hela slanten. Jag måste få sova så mycket som möjligt inatt, är så himla trött och sliten. Det har varit en tung helg rent känslomässigt. Hatar när det blir så, men det går ju inte att göra så mycket åt. Att sysselsätta sig är ju det enda som hjälper mot hjärnspöken, men ibland har man ju inte saker att göra och då blir det väldigt påtagligt.

Nej, tänkte bara slänga in ett par rader så ni vet att jag lever. Kram på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0