Eminem

Publicerat: 2011-11-14 Kl: 02:22:04 | I kategori: Min vardag


Jag kan inte sova. Jag är inte ens trött. La mig och sov med Haylee vid 20-tiden, sen vaknade jag vid 23 och var tvärpigg. Kul då. Men jaha, man får ta det för vad det är.

Helgen har varit skön. Fredags missade jag en massa roliga saker. Jag var hemma och myste med dottern och hade en mysig kväll ändå, vid 24-tiden sov jag som ett barn :) Skönt så. Lördag så hade vi mysmorgon och sedan kom Renzo och hämtade lillan. Så har hon varit hos sin pappa lördag-söndag. När hon kom hem ikväll så sov hon redan, så vi har inte hunnit träffats ens. Tråkigt, har ju saknat henne! Men vi tar igen det imorgon. Babygirl..

Igår då. Sandra tjatade ihjäl mig om en utgång, så jag hängde på och det ångrade jag imorse. Men kul som f*n hade vi faktiskt! Träffade min fina Anna också, hur kul som helst. Fick skjuts hem till Sandra där jag sov, fick sovsällskap så jag slapp sova själv tack och lov, haha.

Men dagen idag har ju varit kaos. Jag ska inte gå ut på ett bra tag nu, orkar inte dagen efter. Det är oftast inte värt det, helt ärligt. Förstår inte hur man kan bli alkoholist, vem orkar dricka? Jag klarar inte ens av att gå ut 2 dagar i rad. Det funkar inte.

Nu sitter jag och lyssnar på Eminem som en galning, taking a walk down memory lane sådär... Livet är tungt ibland, tur att man har människor som får en på bättre tankar och bättre humör. Men nu är helgen över och allvaret börjar. Skolan hela veckan! Ganska skönt med vardag ändå.

Nu ska jag krypa ner bredvid min ängel och försöka få lite sömn. Detta fungerar inte! Hoppas ni haft en bra helg.


and it hurts, cuz the pieces to the puzzle dont fit
and anybody who thinks he knows us doesn't know shit

eminem ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0