Vintern är nära nu

Publicerat: 2011-08-17 Kl: 23:49:00 | I kategori: Bilder


Hej kära ni.

Idag har jag varit riktigt lat. Jag lämnade Haylee på dagis och under hela dagen har jag bara legat i sängen och tittat på GG och vilat mina gröna ögon. Skönt :) När jag hämtade lillan så fick jag veta att hon bara varit arg hela dagen. När jag lämnade henne vid 9.30 så skrek hon som en galning, alltså arg-skrik och inte ledsen-skrik. Och det hade hon inte slutat med heller. Ingen lunch ville hon äta och hon ville inte sova vid 11.30 som alla andra barn. Hon skulle vara vaken och vara arg istället. Stackars fröknar! Men de har ju betalt så vad fan, jag orkar inte ha dåligt samvete annat än gentemot Haylee. Men hon är ju där såpass korta dagar nu innan min skola drar igång. På måndag börjar allvaret, och då blir det långa dagar för min lilla tjej. Jag gruvar mig så sjukt mycket.

Igår fick jag världens ångest när jag satt mig ner och skulle skriva dagisschemat. Hon måste gå typ 7 - 17 vissa dagar. Förstår ni hur länge det är för en liten 1åring? :( Mammas hjärta. Hon som skulle kunna somna stående efter en dag typ 9-15. Då är hon redo att kasta in handduken redan vid 17.30. Nu kommer hon ju att vara helt slut, bokstavligt talat. Men som tur är så går jag bara till 12.00 två dagar i veckan iallafall. Men det som jag är orolig för är hur jag ska få upp henne såpass tidigt att jag kan lämna henne vid 7 tiden på morgonen. Hon som är så fruktansvärt morgontrött och har ett sånt hemskt morgonhumör om hon inte får sova färdigt. Idag väckte jag henne, och det är nog därför hela dagen varit en mardröm på dagis. Hela dagen blir fel när hon blir störd i sin sömn. Hur löser jag detta problem? Jag har ju inget annat val. Jag måste ju gå till skolan och jag kan ju liksom inte börja senare än vad som står på schemat bara för att jag har ett morgontrött barn. Detta blir nog tufft, för oss båda. Men det är bara att kriga!! Som med allt.

Jag har insett att hur svårt det än är att ge upp saker, så är det ett måste. Släpp det som inte gör dig glad eller får dig att må bra. Just let go. Så är det. Varför hålla fast vid eller vara ledsen över något som man egentligen inte borde!? Jag måste ju vakta mitt egna bästa först, och faktiskt inse att detta ÄR inte vad som är bäst för mig. Det är verkligen inte det. Även om det alltid har varit så, så är det dags att vakna upp. This is not for me. I'm SO over it...

Idag har jag inte gjort så mycket annat. Burit två tunga ikeapåsar + Haylee ända till tvättstugan, där det visade sig att bokningsapparaten var felande och ingen tydligen hade bokat någon tid. Så det stod en hel drös med upprörda människor i alla raser och skällde och fräste över denna jävla tvättstuga som aldrig fungerar som den ska. Jag försökte bryta upp dörren som en brottsling men utan framgång. Åh. Imorgon är det jag som ringer och misshandlar Din Bostad genom telefonen iallafall! Nu får de ta mig F ta och göra någonting åt dethär problemet - som uppenbarligen inte fixar sig själv, vilket de där popcornen verkar tro.

Sedan har jag haft besök av bästa S, såhär på kvällskvisten. Sedan kom D och tog hand om Haylee och la henne, så då kunde vi två gå ut och bara vara lite ifred. Köpte en cola och gick runt och pratade. Är så glad att jag har träffat dig! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig framför Gossip Girl. Imorgon måste jag leta reda på en dammsugarpåse. Jag blir tokig på att inte kunna dammsuga. Det är äckligt! Kattskrällets fel, alltihop!!

Godnatt


I'm just me - that's all I can be

Kommentarer
Postat av: Madde

Emma- hon kommer vänja sig vid tidiga mornar! Det kanske tar nån vecka! Hon kommer nog va trött efter så långa dagar på dagis, å somna tidigt på kvällen å då vakna tidigt på morgonen.. Det tar nog ett tag.. Men barn bruka ju vänja sig vid rutiner!! När jag väcker Ella 7.00 så får hon ligga å slappa framför barnprogram tills hon vaknar till liv :)

2011-08-18 @ 13:18:49
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0