Skolan

Publicerat: 2011-08-22 Kl: 14:18:54 | I kategori: Min vardag


Imorse var jag sjukt trött... Men det kan inte hjälpas det! Hade världens äckligaste migrän igår, gick och la mig kl 20.00 med Haylee och somnade. Vaknade vid 01 och åt lite chips och drack cola och somnade sedan om igen. Håller på att läsa "Hittebarnet" av Katerina Janouch. Det är den tredje boken i en serie som jag har läst de två första böckerna på. Hur jävla bra som helst! :) Lovely... Visste inte ens att denna hade kommit ut i pocket, men så när vi stod och tittade på böcker på Selånger för att Haylee skulle välja ut en bok så såg jag den - och den kostade bara 50 ynka riksdaler. Som hittat. Så jag slängde mig på den och kan inte släppa den sedan dess.

Så nu lever jag i någon annans liv och har tagit en liten paus från Gossip Girl. Började läsa boken igår och är snart klar, har bara några kapitel kvar. Jag läser lika snabbt som Spencer Reid i Criminal Minds ;-) Det ni!

Det känns bra att vara tillbaka på skolan. Känner mig ganska taggad faktiskt :) Har rast nu en stund och ska sätta mig och fortsätta läsa boken och käka någonting, håller på att svälta ihjäl bokstavligt talat. Sedan ska jag hem till min underbaring till dotter som är i världens härligaste ålder! Man skrattar ihjäl sig åt (och med) henne hundra gånger om dagen. Mamma älskar dig prinsessa!! :)

Nej, mat var det ja.. Man kan ju bli smal annars och det är farligt.

Har en massa superfina bilder sen Selånger att visa er, men jag måste få dem från mr D först och tydligen kan han inte skicka dom till mig av någon anledning, minns inte riktigt vilken. Men så fort jag har dem så får ni se dom också. Första gången Lillan red på en häst, t.ex! Det var stort för mig som ridit hela min barndom!! :) Hon ville först inte och vart lite smårädd, men sedan fick hon klappa och hälsa på hästen och då ville hon rida sedan. När det var över så ville hon rida lite till, och så provade vi en annan ponny. Helt plötsligt så kom det en helikopter som skrämde ponnystackarn så han kastade av min lilla bebis!!! :( Haha. Men det gick bra, hon vart helt förnärmad och höll på att börja grina och skämdes som tusan... Åh, det gör så ont i mammahjärtat att se ens barn ha den där blicken som jag så väl känner igen från min egen barndom. Usch! Men upp på hästen igen och sedan gick det bra :) (Dock tog vi en annan, lite mer pålitlig ponny den andra omgången:P)

Puss på er


Kommentarer
Postat av: Helena

brukar läsa din blogg men är dålig på att kommentera så ville mest bara säga Hej.

2011-08-24 @ 10:26:49
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0