Dåligt i kommentarsfältet...

Publicerat: 2011-08-15 Kl: 23:07:59 | I kategori: Min vardag


Haha, undrar vad det kan bero på!? Läsarstatistiken har fortfarande inte sjunkit, men kommentarerna har sinat. Särskilt de otrevliga. Duktiga ni är lilla flickor :-)

Hej på er andra, trevliga personer!
Min sista timme och 6 minuter som 20åring at this very moment. Hur det känns? Lite ångestfyllt om jag ska vara helt ärlig. Denna födelsedag så ser mitt liv helt annorlunda ut än vad de gjort majoriteten av mina andra födelsedagar. Annars känns det inget speciellt. Ett år äldre - och klokare!? Tveksamt. Men jag måste säga att jag står i ett stort vägskäl i mitt liv. Håller på att ändra riktning totalt. Självklart känns det skrämmande, how could it not? Främmande saker är alltid läskigt. Fear of the unknown, liksom.

Idag har varit en konstig och dålig dag. Jag skyller det hela på vädret och mensvärk. Enklast så, men det är ju sant faktiskt. Vilket jäkla pissväder det har varit. Men samtidigt sjukt varmt ute, fanns ju knappt något syre att andas när man var utomhus. Idag blev det alltså ingen promenad för mig. Istället har jag ätit marängswiss, gud så bra.

Sandra frågade mig igår efter att jag hade ätit min 3e chokladbit (typ min tredje kitkat på 10 min): "Äter du alltid något gott, varje dag?", och sanningen är ju hemskt nog att jag faktiskt gör det. Inte lika mycket varje dag, men varje dag äter jag något onyttigt. Framför allt dricker jag något onyttigt och ni alla vet ju vad det är vid dethär laget - cola. Mängder med cocacola. Usch. Jag skulle ju sluta med det, var tanken. Jag skulle ju få hjälp med det men det blev aldrig av, haha. Så därför fortsätter jag med det!:) Varför sluta. Det är mina tänder som går sönder, haha. Nej, allvarligt så ska jag faktiskt tagga ner med detta coladrickande inom en framtid. Kanske inte en snar framtid, men i sinom tid så kommer jag att göra det. Kanske bara dricka på helgerna eller så.

Men kors i taket vilket intressant inlägg. What else? Snart börjar skolan och jag börjar faktiskt att se fram emot det. Att köpa nya böcker, block och sånt. Fast jag har ju inte använt så överdrivet mycket eftersom jag började i mitten på förra terminen, så de som jag redan har räcker ju gott och väl ett tag framöver. Men jag har iallafall beslutat att köpa en ryggsäck, jag får nackspärr av att bära alla tunga böcker på axeln hela dagarna...

Imorgon är det dagis för lillan som gäller, 9-13.30 ungefär. Under den tiden har jag inget planerat, jag ska väl städa lägenheten ifall någon bestämmer sig för att besöka mig på min födelsedag. Hoppas att S vill ta en promenad med mig eller hitta på något annat skoj kanske.

Nu ska jag fortsätta med mitt allra senaste beroende - Gossip Girl. Jag har kommit fram till att jag älskar serier så mycket för att de är fyllda med drama. Jag hatar drama i mitt eget liv och undviker det till varje pris. Men det är något speciellt med att se personer som älskar varandra, sviker varandra, ligger med varandra, bråkar, gör roliga saker, råkar i trubbel - you get the picture. I fucking love it. Gossip Girl ligger numera jämnt med 90210 in my book. Helt sjukt bra. Har betat av 1½ säsong på ungefär 2 dagar. Jag kan inte sluta. I just can't get enough ♪♫♪

Har även beslutat mig för att kattskrället ska få prydas med namnet Pippi. Haylees älskling är pippi och allt man hör hela dagarna förutom det eviga "Mammaaaaaaa" så är det PIPIIII. PIPIiIIIIIIIIIIIII! Allting är Pippi Pippi Pippi, och den stackars Pippi-dockan följer med överallt. Hon vägrar att gå ut utan den, vägrar att sova utan den. Den ska sitta bredvid henne i vagnen och ligga bredvid henne när hon sover. Så katten får heta Pippi. Det blir bäst så, även fast det är en kille.

Godnatt.




Kommentarer
Postat av: Veronica

Pippi fungerar jättebra på en killkatt med tanke på att på min gård har vi en tjejkatt som heter Findus! :-)

2011-08-16 @ 07:22:11
URL: http://veronicarajala.wordpress.com
Postat av: Sandra

Klart jag vill hitta på någonting med dig idag gos, och GRATTIS på dig dag <3 :)

2011-08-16 @ 10:40:42
URL: http://leatynell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0