Så otroligt vidrigt

Publicerat: 2010-09-03 Kl: 01:24:24 | I kategori: Mina funderingar


Jag råkade hamna på en tråd på Familjeliv, om en tjej som ammade sin tvååring. Två år tycker jag är lite för länge att amma sitt barn. När barnet går, äter vanlig mat på heltid, pratar och allt sånt, tycker jag att man är för stor för att suga på mammas tutte! 1 år tycker jag är normalt, MAX. Då man slutar vara bebis, tycker jag att man ska sluta amma! Då kan man gott och väl dricka välling istället.

En person i tråden hade lagt in en youtube-länk, där en kvinna ammade sin 8åriga dotter. SÅ JÄVLA ÄCKLIGT SÅ JAG MÅSTE NOG SPY! Jag höll seriöst på att svimma. Åttaåringen drar fram tutten ur behån på mamman, och liksom böjer sig ner och suger tag i bröstet. Sen ligger hon där och snuttar, släpper bröstvårtan och pratar med mamman. Sedan springer hon runt och leker och allt. Fattar ni? 8 år, då går man i skolan. Ska man suga på sin mammas bröst då??? Det finns massa klipp på youtube. En kvinna som ammade sin 8åring, hamnade på sjukhus när hon fick sitt nästa barn. Då fick MORMORN till barnen amma 8åringen!!!! Jag dooooooooooog när dom sa det. Det var mormorn själv som berättade det. Fy fan. Okej om det vore så att barnet höll på att dö och verkligen BEHÖVDE det. Men en åtta åring, som bara är "beroende" av det. Mormorn har ju inte ens nån mjölk. Så vidrigt. Fy.

Det finns en miniserie på youtube som heter "Extraordinary breastfeeding" titta på den så får ni se! Jag tycker det är så äckligt, men kan inte sluta titta heller. Blir facinerad på nåt sätt. Förstår inte hur man kan vilja det som mamma. Vill man inte att barnen ska bli mer självständiga? Har de fortfarande blöja vid 8-11 års ålder också eller?

Alla de som förespråkar detta, säger att det är för närheten och tröst. Det är det ju också såklart. Men när man är så gammal så kan man få tröst på annat vis, tycker jag. Då får man väl förklara för barnet att tutten är slut, och att tutten bara är för små bebisar. Sedan försvinner mjölken, då får man nöja sig med att kramas och gosa på vanligt vis. Och dricka ur flaska eller mugg. Jag tror mest att det är mamman som vill fortsätta amma, för att känna sig bekräftad och behövd. Sen blir ju barnet såklart van vid det, och det blir protester om det ska sluta. Men när bestämmer de sig för att sluta då? Tänk om det kan fortsätta hur länge som helst?

En kvinna ammade sin 11 åring. Då ser man att han (en tjock, stoooooor kille) kommer och kastar sig i mammans famn, och sliter fram tutten. Jag tycker på något vis att det är värre med killar... Konstigt av mig kanske. Men när man är 11-12 år, har man inte börjat intressera sig för nakna tjejer, bröst, porrtidningar och sånt då? Vill man då suga på sin egen mammas bröst? alltså när man har börjat tycka att bröst är något sexuellt.. Nej, jag blir galen på detta. Måste sluta tänka på det.

Nu kommer säkert många bli upprörda, men menar inte att trampa på någons tår eller så. Det är bara vad jag tycker.
Och detta är min blogg!

Vad har ni för åsikter kring detta? Skulle ni kunna tänka er att amma ett så gammalt barn? Var går eran gräns? Vore roligt om ni ville svara!




Spola fram till när det har gått ungefär 3 minuter.. U-S-C-H


Kommentarer
Postat av: ZOFFFFAN

jag spydde just i din blogg... sorry.

2010-09-03 @ 16:04:39
Postat av: Anonym

Grymt äckligt. Tror som dig att de är mamman som vill amma länge. Jag tror verkligen INTE det är bra för barnen. Barnen kommer ju bli mobbade och konstiga med en sån uppfostran. Man låter ju inte barnen göra som dom vill med annat så varför ska dom välja själv hur länge dom ska suga på "mammas tiss" USCH! hemska mammor.

2010-09-04 @ 15:32:25
Postat av: Sigrid

Jävla äckel!!!!

2010-09-04 @ 18:17:59
URL: http://sigri.bloggplatsen.se/
Postat av: Sandra

Det där är verkligen så fel! Jag tycker som dig, att 1 år är normalt max. Man känner ju själv vad obekvämt det känns när barnen börjar bli större.



2010-09-05 @ 15:41:00
URL: http://sandrastomberg.com
Postat av: Mary

När ungen kan äta själv och äter samma mat som de vuxna ska de verkligen inte ammas tycker jag :P Nä fyfan va äckligt!

2010-09-13 @ 13:40:25
URL: http://marysolander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0