Tufft (varning för babbel + bildbomb)

Publicerat: 2011-03-21 Kl: 00:59:30 | I kategori: Min vardag


Hej mina få läsare!

Idag har det varit en relativt bra söndag. Mitt mående är lite sådär, jag känner mig känslomässigt felande idag. Det har varit lite turbolenta grejer som hänt idag, så det är väl det som får mig att må såhär. Jag brukar inte låta saker påverka mig, jag skakar bara av mig det. Men i dethär fallet är det omöjligt. Det följer mig som ett svart moln som hänger ovanför mitt huvud. Men men, vi får se när det känns bättre. Det är viktigt för mig att inte låta mitt humör och mående påverka Haylee. Jag visar inte gärna om jag är ledsen eller upprörd för henne. Irriterad har hon sett mig mååånga gånger, men inget annat. Jag blir så nervös att hon ska bli orolig och ledsen hon med, för hon förstår ju inte vad som händer. Och det värsta jag visste när jag var liten var att se min mamma ledsen eller besviken. Fy fan vad det gjorde ont i hjärtat och jag började nästan alltid att gråta själv då. Så det vill jag inte. Nu är ju inte jag typen som gråter, men ibland så händer det ju att man inte kan hålla tillbaka tårarna. Oftast sker det när jag är arg, att jag börjar gråta, haha. Vet inte varför... Så tror folk att jag gråter för att jag blir ledsen när jag egentligen är förbannad. 

Jaja, jag vet inte varför jag skrev om det där? Skönt att skriva av sig lite iaf... Det kan man ju göra nu i viss grad, när det är jag som har kontroll över vilka som läser här. Det känns bra iallafall. Då kan man vara lite mer öppen, annars blir det lätt att man bara skriver om vad man har gjort varenda dag, och det blir inte så kul i längden. Man vill ju gärna få en inblick i den personens blogg som man läser, förstår ni vad jag menar? 

Dagen började iallafall som ett jäkla stressmoment. Gud vad jag stressade... Jag hade bestämt med mamma att jag skulle vara hos henne prick klockan 12.00, och då skulle jag ta bussen från mig kl 11.20. Jag hade ställt min klocka på 09.30 ifall något skulle hända och Haylee inte redan hade vaknat, för att vara på den säkra sidan liksom. Så vaknar jag vid 7 tiden, då är Danne redan uppe och jag frågar vad klockan är. Då säger han att den är typ halv 7 på morgonen, så då sover jag vidare. Sedan vaknar jag klockan 11.59 igen. Kul va? Då har han lånat min mobil och ringt ett samtal, sedan glömt att lägga tillbaka den i sovrummet. Och så var han ju med Haylee så hon väckte inte mig heller. Och om ingen väcker mig så kan jag sova i tre dagar i sträck. 

Jag hade även bestämt med Emma att vi skulle träffas på bussen kl 11.45 och åka tillsammans till mamma, så hon stog ju och väntade på mig liksom och jag dök inte upp. Så jag flög upp ur sängen och skyndade mig allt vad jag kunde att tvätta mig och borsta tänderna, på med kläder och på med kläder på lillan. Packa hennes väska fort som tusan och Danne klädde på henne. Sedan sprang jag som en tok till bussen. Jag vaknade alltså 11.59 och bussen gick 12.19. Så jag hade bara 20 minuter på mig att göra allt det där. Haha, men det gick ju iallafall. 

Och på grund av mitt stressande, så tog jag fel jacka. Jag tog min röda vinterjacka som är sjukt varm, för att jag hade den igår kväll när jag gick till tvättstugan och det var kallt. Så jag hade allting där i, bankomatkort (trodde jag...), nycklar osv. Så jag hann inte byta jacka till min vanliga som jag använder, det är en vårjacka. Tror ni jag skämdes när det var så himla varmt och fint ute och jag kommer där med största vinterjackan, osminkad och stressad. Såg ju ut som en lodis, plus att jag svettades. Nej, usch. Ett stort minus för det där..

Det var iallafall mysigt att träffa mamma, Emma och lilla Mio gullisen. Haylee är så kär i han och det första hon gjorde var att gå fram till honom och skulle mata han med en kaka som hon hade fått. Gullis. Sedan skulle hon ta hand ur Emmas armar, hon liksom böjer sig fram och tar tag runt hans midja och tar i och försöker lyfta, hahaha. Mammas snälla tjej. Sedan tog jag en promenad upp till Mia, som var så himla snäll och jag fick hennes stödbräda till sängen, ni vet som jag pratade om häromdagen? Hon använde inte sin så då fick jag den, och klart jag tog emot den så jag slipper åka ända ut på Ikea, när jag ändå var i Nacksta liksom. Så gulligt av henne :) Så hade hon plockat ihop en påse med massa kläder åt Haylee, jättefina och bra kläder. En overall, lite kläder, ett par skor och tre jackor. Jättebra att ha en massa extra, blev så glad :) TACK MIA! 

Sedan gick vi till Ewe och umgicks, William var tyvärr inte hemma så det var bara jag, Ewe och småtjejerna :) Vi käkade middag och myste bara, sedan åkte vi hem. 

Det var den dagen det. I övrigt så har det varit en helt okej helg. Inte den optimala sista-mammaledig-helgen dock, men ja ja... Det kommer fler helger, men då lär man väl sitta begravd i skolböcker istället. 

Nu ska jag försöka sova, men det spökar i hjärnan på mig så tankarna bara snurrar runt runt... Suck.


Hoppas ni haft en fin helg, puss på er!



Utforskar hela stoooora lägenheten hon har kommit till...


Åhååå! Lillan klättar, som vanligt.. :)


Hihi, är det en godispåse jag ser där? Måste genast dit!! 
(och mamma springer efter och plockar undan, haha)


Kompisarna! Haha, jag vet inte vad Thelise har för sig? Det ser ut som
att hon tänker hoppa rakt ut från soffan. Hahaha söte


Sälen softar ;) 



Softar-Haylee och bus Thellan =) Mina tjejer de!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0