Dagen som varit.

Publicerat: 2011-03-25 Kl: 00:40:55 | I kategori: Min vardag


Fan vad skönt att den är över! Usch för denna dag. Den började alldeles för tidigt för min del, efter en dålig natt med oroliga drömmar. Gjorde mig klar på en kvart och var ute ur lägenheten 20 minuter efter att jag klivit upp ur sängen. Kutade till bussen som en galning, (det är mig dom kallar framförhållnings-emma) och hann otroligt nog med den, vilket resulterade i att vi var på sjukhuset en halvtimme innan vi hade tid. Allt gick jättebra på sjukhuset, min Haylee är så duktig och bäst bäst bäst. Vilken liten kämpe alltså... Jag blir så stolt, ända in i hjärtat. Hon klagar inte överhuvudtaget, jag som är klagaren själv och alltid klagar över någonting. Jag klagar inte när det verkligen är tunga saker, men småsaker klagar jag alltid över :P Jag gillar att gnälla jag. 

Efter the sickhouse tog vi bussen hem och jag ville bara sova, men det kunde jag ju inte lägga mig och göra mitt på ljusa dagen. Istället gjorde jag inget vettigt :) På kvällskvisten åkte vi till min mamma som fyllde 41 år, den gamla nuckan :) Hahah, nej jag skojas bara.. Hon fyllde faktiskt 21. Så fick vi gotårta och gottis som jag hade lovat Haylee. Det får man när man är duktig tjej. 

Sedan tog vi bussen hem alldeles för sent, jag har åkt buss sjukt mycket idag känns det som. Jobbigt det är. 

Imorgon måste jag ringa till dagis och berätta att vi måste skjuta på inskolningen kanske 2-3 veckor till. Undrar vad dom kommer att säga? Men platsen är ju redan hennes, så det är ju bra. Men jag tänkte att då kanske de kan skola in någon annan medans eller så, äh. Jag vet inte. Men jag måste ju berätta som det är så de får veta att hon inte kommer att börja nästa vecka, och förmodligen inte veckan efter det heller. 

Men nästa vecka kommer jag att gå i skolan på alla lektioner. Jag har ju missat hela denna vecka, men som tur är så har jag snälla lärare som skickat hem uppgifter så att jag inte ska hamna allt för mycket bakom. Men jag kommer att komma ikapp, det ger jag mig tusan på. Imorgon ska jag plugga Historia när lillan sover middag, hade jag tänkt. Vi ska jobba med Antiken, eller vad det var? Äh, kollade bara i kuvertet hon skickade hem.. Men idag har det varit en jobbig dag så det fanns inte tid för plugg. Jag har städat nu på kvällen, eftersom det inte funnits varken tid eller ork till det de senaste dagarna så såg det ut som att vi hade haft inbrott av en riktigt slarvig inbrottstjuv. 

Nu ska jag lägga mig och sova. Imorgon ska jag visa bilder på hur det blev med lillans säng. Det vart superbra och jag är så nöjd, så himla skönt att kunna lägga ner henne utan att bryta ryggraden, och hon verkar gilla det. Just nu kan hon ju typ inte klättra upp och ner, men första dagen då jag ordnade det så klättrade hon som en tok, upp ner, upp ner, upp ner säkert 34 gånger på en timme. Haha :) Snart kan hon göra det igen, gosgumman min. 

Godnatt! Ville bara uppdatera en snabbis så ni vet att jag är vid liv. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0