Godkväller

Publicerat: 2011-07-07 Kl: 22:51:44 | I kategori: Min vardag


Hej på er snyggingar! Hoppas ni mår bra.

Var ju som sagt på Gatufesten igår, som resten av Sundsvalls befolkning :) Hade jävligt roligt faktiskt! Var först med Sandra och Madde och förfestade, sedan mötte vi Zofie nere på stan och hängde med henne. Tappade bort Sandra och Madde och Zofie min kära vän följde med mig och tittade på Danny!!! woho. SNYGGA AS! Höll på att svimma flera gånger. Det gör jag ju i vanliga fall när jag ser honom men när jag är full vart det ännu värre, haha. Zofie filmade åt mig också! Wie wie wie. Och Jason Derulo eller vad han nu hette (som jag inte ens hört talas om) var också het för att han dansade så grymt!

Sedan då? Bråkade med Sandra en sväng. Åkte karusell. Sms:ade. Drack öl som det inte fanns någon morgondag (men det fanns det, märkte jag imorse...) Åt nattmacka hos Kerstin och skrattade tills både jag och Sandra låg på golvet när vi lurade henne om att vi hade blivit tagen av polisen för att vi hade bråkat med en tjej och slagit klacken i huvudet på henne så att blodet bara sprutade. HAHAHA jag dör det var så roligt :) Sandras bror och hans tjej höll även med så det blev ännu roligare. Hahhaaaaaahaha! Sedan gick vi hem och sov.

Sandra klev upp och jobbade 10 imorse och jag sov vidare till 13 då jag vaknade av att jag trodde det var jordbävning på G, men det var tydligen bara min huvudvärk. Kutade ner till Konsum och köpte cola. Mötte Danne och Haylee som hade promenerat från Granloholm. Sedan umgicks vi ett tag och lekte lite och så med Haylee innan han gick och jag och Haylee tog en powernap...

Hoppas alla fyllhuvven har det bra på Gatufesten ikväll! Jag ska inte dricka igen på ett bra tag iallafall. Gosh. Jag som inte ens blir bakis? Stört. Tack för en bra kväll alla som jag träffade och pratade med och umgicks med.

Imorgon ska vi bada :) Hoppas på finväder!

Kram på er.


iPhone kan vara farligt ibland... Glöm inte det kids!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0