Fisketime bitches! Yäääy!

Publicerat: 2011-07-15 Kl: 19:15:38 | I kategori: Bilder


Hahaha.. Daniel Paris style ;-) Haha.. wie!

Hej hej, hemskt mycket hej!

Idag vaknade jag sinnessjukt trött. Igår somnade jag vid 20.30 med Haylee i sängen (för ovanlighetens skull?) och sedan vaknade jag vid 23-tiden av att jag var sugen på choklad. Åt lite choko och sedan kunde jag inte somna om. Så jag var vaken och såg på Snabba Cash. Sedan somnade jag, vaknade av att en kuse var nära mitt öra och surrade. Livrädd flög jag upp ur sängen och väckte Haylee. Tittade efter den men såg den ingenstans. Det blev tyst. Sedan surrade det till igen när jag precis höll på att somna om. Ett förföriskt, skrämmande surr som jag inte kunde lista ut varken vart i rummet det kom ifrån eller vad det var för sorts äckelinsekt som orsakade det. Till slut såg jag en liten humla som låg och vilade på fönsterbrädan. Då och då surrade den till. Sedan hoppade den ner på golvet och då fick den gå en hemsk tidnings-död till mötes. Annars hade jag inte kunnat slappna av. Jag klarar inte av att sova med fönstret stängt heller, då blir det en bastu i sovrummet.

Klev upp och gjorde frukost när Haylee väckte mig. Hon har blivit så duktig på att äta frukost sedan hon inte får välling på morgonen längre. Så nu äter hon typ 1-2 mackor med en massa smör (hon är förälskad i smör), yoghurt och mjölk. Eller gröt. Vi varierar lite :-) Sedan hoppade vi in i badet och badade i typ 1½ timme! Haha love it... Poppade samtidigt en massa musik och hade bad-disco. Gosigt.

Sedan gick vi ut på en promenad och gick och fiskade. Mycket mysigt! Haylee är så duktig på att hålla i fiskespöet och älskar att fiska. Att hon kastar stenar i vattnet och skriker så att fiskarna blir nervösa och försvinner är en annan femma. Hon måste ju få busa liksom, haha.

Nu har jag tvättstugan och ska snart lägga prinsessan. Är sjukt trött själv så jag somnar nog jag med. Skönt ska det bli... *Gnuggar mig i ögonen*

Ha en trevlig fredag!
Kram på er.


Tack fina Sigrid för denna fina bild! :)


Kommentarer
Postat av: Catrine

Vilken mysig dag ni verkar ha haft! Du är duktig som gör badet till något extrakul och ids hitta på en aktivitet, som fisket. Det uppskattar säkert Haylee mycket. Det är skönt när kompisar drar med en på saker men ibland får man vara påhittig alldeles själv! Heja på!

2011-07-15 @ 23:42:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0