Löjliga kommentarer

Publicerat: 2011-01-03 Kl: 22:18:29 | I kategori: Min vardag


Hej bloggen :-)
Känner mig otroligt stressad inombords, jag vet inte varför. Det känns som att jag måste fixa så mycket saker inom en kort tidsperiod och jag hinner inte med mig. Jag kan omöjligt ordna allt som behövs ordnas! Suck... Vet inte hur jag ska kunna lösa detta...


Vad ska jag skriva om? Har inte gjort något roligt idag så jag har ingenting att prata om. Ska snart ta en dusch och sedan gå och lägga mig.


Har suttit och tittat på "Familjen Annorlunda" för en stund sedan på tv4 play. Förstår inte hur dom klarar av att ha sååå mycket ungar. Dom gör det verkligen bra! Jag skulle nog aldrig klara av ens att föda så många barn. Dom bara ploppar ut barn som om det vore små ärtor och inte en plågsam förlossning och ett stort barn som ska ut :P Läser ju en av mammornas blogg, tiobarnsmamma.blogg.se, och jag läste precis att hon nyss fick missfall. Alltså skulle de ha ännu ett barn. Oh my :)


Nu har jag annat att ägna mig åt.
Det borde du som kommenterar onödiga kommentarer utan någon som helst sanning i sig också göra... :) Istället för att sitta på min blogg och vara som en bitter gammal kärring. Har jag sagt att min familj är perfekt någon gång? Det har jag aldrig skrivit. I inlägget igår skrev jag om kärleken till min dotter, en kärlek som varenda mamma känner. Uppenbarligen är du inte förälder själv. Det spelar ingen roll vad du skriver eller vad folk "tycker", vi är en familj och vi är starka tillsammans och älskar varandra. Det är huvudsaken, eller hur?


Kommentarer
Postat av: tomas sjöström

Härligt gumman....du har såå rätt!!! Stå på dej! kram pappa

2011-01-03 @ 22:41:06
Postat av: karla

gud så vilken söt flicka ni har =) har börjat läsa din blogg. kram

2011-01-04 @ 20:48:59
URL: http://karlitalatina.blogg.se/
Postat av: Sigrid

Bry dig inte om vad hon/han skriver. Starka tecken på avundsjuka skulle jag vilja säga! Gud så pinsamt, fattar inte hur folk tänker..



Håll huvudet högt och fortsätt kämpa på!

2011-01-05 @ 00:20:24
URL: http://smb.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0