Konstiga namn

Publicerat: 2011-01-21 Kl: 00:47:14 | I kategori: Roligt


Hej på er. 

Idag har varit en halvbra dag... En massa irriterande saker som har hänt, sånt som har stört mig av olika anledningar. Jag är oturs förföljd, tror jag. Jag drabbas av otur hela tiden! Små saker som kanske inte ens kan ses som ett problem, men för mig är det stora problem. Och det drar ner andra människor, vilket absolut inte är min avsikt och jag mår skit dåligt över att det blir så. Men men, nog om det då :) 

Idag har jag och Haylee varit ute och härjat lite. Jag var ner på stan och uträttade ett ärende, sedan åkte vi hem och promenerade lite i det fina vädret. Lekte lite utomhus :) Sedan har vi tränat på att gå hela dagen. Idag står hon ännu längre stunder och går ganska långt innan hon antingen håller på att välta framåt eller bakåt, men hon tar givetvis emot sig. Men max 1 vecka, sedan går hon nog hyffsat stabilt iallafall. Hon har ju så små fötter, haha.. Måste vara svårt att hålla balansen med dom ;) 

Jag har även haft tvättstugan idag.. Och som vanligt när jag har tvättstuga så händer en massa jävla skit! Ursäkta språket men jag är verkligen arg. När jag kommer dit och har stoppat in en full maskin och ska starta den, så kommer det bara upp en massa olika felkoder. En snäll kvinna hjälper mig och säger att låset till maskinens lucka inte fungerar, varpå jag klagar över att "man hinner aldrig tvätta allt man behöver tvätta för att det alltid ska vara nått tjaffs med någon maskin och sedan är det minst en vecka tills det finns en ny tvättid", sedan säger hon att hon bara ska tvätta två maskiner och att jag får ta hennes tvättstuga sedan. Väldigt snällt av henne. Men ena maskinen funkar ju, så jag sätter igång den med alla Haylees kläder i. När jag kommer tillbaka efter 40 minuter så möts jag av en till felkod på displayen. Då har maskin helvetet stannat mitt i allt, så kläderna är dyyyyngsura och fulla med sköljmedel. Vad kul liksom. Så då fick jag tvätta om allting inne i den andra kvinnans tvättstuga... Som tur var hann jag både tvätta och torka två maskiner. Men jag hade ju tvätt för 4 maskiner med mig. När man försöker ringa och klaga så säger dom "ring jouren" men det finns inte någonstans att få tag på det numret. Jävla skit hyresförening, jag är så less på detta. Jag trivs i lägenheten, men ALLT som har med Hyresföreningen att göra verkligen dåligt. Porten går inte att låsa, dom tömmer aldrig soporna, dom städar typ aldrig trappen... Jag ringde om tippskydd till spisen i Oktober, har dom kommit än? Neeej. Hur många gånger har min tvättstuge plopp slutat fungera och det tagit flera veckor, om inte månader, innan jag har fått en ny? Antal: 4 gånger. Och det värsta är väl det med tvättstugan. I en tvättstuga vill man ha rent och fräscht, men det går ju inte med allt folk som stökar till och är där och äcklar sig och smutsar ner! USCH. Jag hatar detta... (Ursäkta men jag måste få klaga, jag spyyyyyyr på dethär snart!!!)

Nu är klockan mycket, ska se på Ana Gina show och sedan gå och lägga mig. Ska sortera in tvätten i garderoberna om jag har energi till det innan jag går och lägger mig. Vore skönt att slippa göra det imorgon... 

Här är en rolig sak jag fick syn på i någons blogg, jag skrattade så jag nästan kissade på mig:



Vi "hittade på" Haylees namn själva också. Hon är ju den enda i Sverige som stavar Haylee :-) Kul! 
Men någon måtta får det väl vara?? Hahaha. Skulle ni vilja säga såhär:
- "Snööööfrid, kom och ät!" 
- "Men nu jäklar Mygg!!! Nu tar du och städar upp här"
- "Nu, Lennart, tycker jag att du tar med dig Månstråle(n) och går till lekparken"

Hahahahha.. Vilka jäkla dårar det finns. "Min son heter Minus" liksom. Vad postitivt. Man måste verkligen känna sig älskad som barn när ens föräldrar döper en till något negativt, ha ha.. :)

Godnatt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0