Grattis Isabelle, 8 år!

Publicerat: 2011-01-07 Kl: 00:03:13 | I kategori: Min vardag


Idag har vi varit på kalas, Haylees äldsta kusin Isabelle fyllde hela 8 år :) Stor tjejen! Det var jättetrevligt, vi åt tacos och tårta och hade mysigt. Mindre trevligt var det ju att ta sig dit. Fy! Vi stog och väntade på bussen i 30 minuter, den går 10 minuter tidigare än vanligt på helger... Och inte tänkte jag på att det var röd dag, söndag, idag... Så tji fick vi, finns det något jag verkligen hatar så är det att stå och vänta på en buss länge. Usch.

Vi kom hem hela och rena iallafall. Haylee busade runt lite här hemma och sedan åkte hon i säng och sover så sött så... Gosen min. Jag slutar aldrig att förundras över hur mycket jag älskar denna lilla människa! Mitt hjärta väller över av kärleken till henne och jag får knoster och vet inte vad jag ska ta mig till :D Haha... HON ÄR JU SÅ SNYGG!! Min bebis. Som snart inte är en bebis längre. 

Jag har glömt att bjuda hit folk till Haylees födelsedag.. Alla ni som vet att ni borde komma: Kalaset är på tisdag och börjar kl 16.00, med hänsyn till att folk jobbar och går i skolan och inte kan komma tidigare. Så ni vet det nu. Välkomna! 

Nu ska jag försöka avlägsna den största finnen i världen från mitt ansikte, sedan ska jag gå och lägga mig. Imorgon: IKEA. På lördag ska vi fira Haylee här hemma, och på söndag så ska vi borra upp allt som ska borras upp. Alltså måste jag ut på Ikea imorgon.

Godnatt på er


Baby Haylee med sin kusin Isabelle :-) ♥

Kommentarer
Postat av: söttissarrrrrrrr

2011-01-07 @ 09:40:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0