Älskade dotter

Publicerat: 2011-01-02 Kl: 23:37:06 | I kategori: Haylee 9-12 månader


Kan inte ta in att ett helt år har gått sedan min flicka kom till världen. Ett helt år, alltså det är en lång tid. Det känns som att hon föddes igår, men samtidigt som att hon alltid har funnits i mitt liv. Lilla gumman. Du kom till oss och du är solstrålen i våra liv :) Kunde inte ha fått en vackrare, underbarare, klokare, sötare, gulligare, snällare dotter än dig. Du är allt jag nåsin önskat!

Snart fyller du 1 år. Vi har många år framför oss. På detta året har du utvecklats så otroligt mycket, från en liten nyfödd tjej på 46 cm och 2700 gram, till en tjej på 69cm och ca 9.500 gram.. =) Från att ha varit så hjälplös, en liten baby som bara kan ligga ner, till en stor tjej som gör vad hon har lust med. Du har lärt dig så mycket, utvecklats något kopiöst. Du är en bestämd liten tjej, om du inte får som du vill kan du bli väldigt arg. Men oftast accepeterar du ett nej, särskilt om det kommer från pappa. Andra gånger skrattar du bara åt oss om vi säger nej, och gör samma sak om och om igen. Busfrö... 

Du pussas och kramas och är gosig för det mesta. Men ibland har man inte tid att sitta och pussas och kramas en hel dag, det finns ju saker att utforska. Att släppa ner saker i toalettstolen är det nya buset du har hittat på den senaste tiden. Det är väldigt roligt. Först tittar man så att mamma eller pappa inte ser, sedan är det bara att go crazy.. =) Hahaha. Att dra ut kablarna när pappa spelar tv-spel, om och om igen tills han blir tokig är också väldans skoj. Att dra ut alla saker från lådorna i byrån som står i hallen, är det vanligaste. Skulle kunna nämna 1000 mer busiga grejer som du gör, men det har jag inte tid med ;-) 

Ibland kan du bli lite rädd för vissa människor, om dom är för "på" och du inte har fått landa och inspekterat vad det är för människor du har att göra med. Då kan man bli ledsen och vilja komma till mamma eller pappa :) Men det är ingen fara. Efter en stund så går det över. 

Du har alltid varit en bebis som inte har så bråttom med allting. Du har gillat att sitta ner och titta på saker och pyssla med ditt. Även fast du kryper som tusan nu så kan du fortfarande sitta lååånga stunder och leka med dina leksaker och utforska dem upp och ner, ut och in. Du kan stå själv en kort stund, men du är lite för feg och vågar inte riktigt... Men ibland glömmer du bort dig och står helt själv, så du KAN, men du vågar inte riktigt, ÄN. 

Du säger "mamma, pappa, titta, där, hej" och så härmar du gärna vad man säger. Du klappar händerna om man säger "Kan haylee klappa händerna" och så klappar du när du tycker att du har varit duktig, eller om man säger "bravooo haylee!!" om du har varit duktig :) Du gillar starkt att få applåder och beröm, vilket du får dagligen. Såklart :) 

Skulle kunna sitta hela natten och skriva, men nu vaknade du precis och jag måste få dig att somna om :-) 

Du är ljuset i mitt liv, anledningen till att jag finns. Jag kan inte få nog av dig, du är den sötaste människa jag någonsin har sett. Lilla flicka, du är mitt allt. Mamma älskar dig. Alltid. Kom ihåg det. Puss!



Haylee, 2 timmar gammal

Sover, nyfödd och pytteliten... :) Åhhh vad jag kan sakna detta ibland=)

Prosit. Precis fått på sig varma sköna kläder... :) Dom där kläderna är
sparade föralltid, speciella. Älskade den där bodyn! 

Haylee nu, 11 månader gammal.

Kommentarer
Postat av: Monica

Jättefint skrivet, Emma!

2011-01-03 @ 06:07:21
Postat av: tomas sjöström

....Vad vackert du skriver Mitt älskade "lilla"barn Kram på er "morfar Tomas"

2011-01-03 @ 22:35:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0